DrKeo כתב:את זה שהפס4 נמכרת בהפסד אתה סתם ממציא, מה זה "הסברת לי". אנליסטים העריכות את הפס4 כולל עלויות צד באיזה 370$ לפני 8 חודשים, הCEO של סוני אומר שהם מרוויחים על כל חתיכת חומרה שהם מוכרים, איזה עוד הוכחה אתה צריך? פתאום זה 450$? נו באמת. האוקולוס עדין בפיתוח, כבר היום היא יותר בשלה מכל טכנולוגיה שנינטנדו אי פעם שמה בקונסולה שלהם, יותר משלט סינגל טאצ' עם סוללה של שעתיים ויותר משלט ווי שפשוט לא עובד.
Laskin כתב:כל הקטע כשאתה מתכנן להוציא חומרה חדשה - זה לחשב כמה זה יעלה לך לקראת ההשקה, לא כמה זה עולה היום.
הרי גם אם הם יחליטו בעוד שנתיים שזה הזמן - ייקח להם עוד שנתיים עד שיוציאו את זה. זה הליך ארוך, מן הסתם.
swym כתב:אני לא ראיתי שום הערכה שמשקללת את כלל העלויות ב-370$, אבל אם יש כזו אז עדיין מדובר על הפסד לסוני מאחר והריטייל עושים משהו כמו 10%. והCEO של סוני אמר שמחיר החומרה "תורם לכך שהם רווחיים" - לא שהקונסולה עצמה רווחית. אם הוא היה רוצה לאמר שהחומרה רווחית הוא היה אומר את זה בפירוש, בטח כשמדובר בשיחת משקיעים.
האוקולוס לא בשלה כי היא לא נמכרת מסחרית: בשביל שמשהו יהיה בשל הוא צריך לעבוד וצריך להימכר לצרכן בפועל - והmark 2 של האוקולוס לא עומד בשני הקריטריונים.
אם הם יחליטו להוציא משהו כזה בעוד שנתיים (כלומר בהנחה ומדובר פה על קונסולה חדשה ולא רק בתוסף) אז מן הסתם הם צריכים לקחת בחשבון עלויות של חומרה שנמצאת בסטנדרטים של עוד שנתיים. החישובים הדמיוניים שנדב עושה כאן לוקחים בחשבון את זה שנינטנדו ידביקו אבטיפוס של אוקולוס לחומרה של קונסולה מ-2012-2013 - ואותה ימכרו בתג מחיר של 500$.
בעוד שנתיים הטכנולוגיה של הVR אולי תהיה בשלה, אבל זה לא מה שנינטנדו אמרו - הם אמרו שהיא לא בשלה *היום*.
swiss-the-engine כתב:נדב אתה חייב אבל להודות שלהוציא קונסולה עם VR ב500 דולר זה להיות הכי tight שאפשר בכל הקשור לרווחיות... וזה כבר לא העסק של נינטנדו (וכיום אנחנו רואים שגם לא העסק של שתי הגדולים האחרים).
קרירין, אם אתה חושב שVR יהיה "מוצר נישתי כמו WII FIT או גיטר הירו" - אתה צפוי להפתעה גדולה.
הVR הולך להפוך לפלטפורמה בפני עצמו, ולעשות מהפכה אמיתית בתחום הגיימינג.
מי שלא רואה את זה הוא, בעיניי - סוג של עיוור. בעצם, היחידים שלא ממש ימהרו להכנס לזה (או לפחות ירצו אחד) הם אנשים עם עין אחת או פחות.
Laskin כתב:נו טוב, אז אני זוכר את זה, ועד סוף 2016 - אני *אוסר* עלייך לקנות VR. נראה איך תסתדר
כמו כל התחזיות שלך - אתה מנותק גם כאן מהמציאות, ורק הזמן כנראה יוכיח לך מדוע.
לא משנה כמה אומרים לך שהתמיכה בתוכנה היא חסרת תקדים ביחס למכשיר שאפילו לא נמצא בשוק עדיין - אתה תגיד ש"זה לא רק חומרה, צריך גם תוכנה". אטום...
kririn כתב:קודם כל זה היה לפני שסוני הפציצה ב400$ ,ועם אני זוכר נכון סוני אז צחקה על MS על הDRM של MS
שבסוף גם MS ביטלה
בעניין התחזיות שלי -הם 50-50
לפעמים טועה ולפעמים צודק
אבל זאת תעשיה מאוד דינמית גם ככה
בכל מקרה אני צופה בסירטון הזה כרגע
https://www.youtube.com/watch?v=OZm3cXWGIU8
50 50, כמו הטלת מטבע רנדומאלית אה?
kririn כתב:בגדול בערך 50-50 ,שזה גרוע למשקיע ,אבל ממוצא לאדם ממוצא
kririn כתב:בחיזוי של כן או לא -זה ממוצא רגיל לבני אדם
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים