DrKeo כתב:המכוניות בGT5 ו-6 לא קבלו שום שדרוג מהפס2 אז למה אתה חושב שבפס4 הם יקבלו?
ו-T10 עושים מה שהם יכולים ועושים את זה חכם. הם הוציאו כבר משחק עם 200+ מכוניות והם ממשיכים להוציא כל איזה חודשיים DLC שיש בו עוד כמה מכוניות. עד שיצא פורצה 6, משחק שכנראה יצא לפני GT7, יהיו במשחק כבר איזה 400 מכוניות בהליכה. אתה יודע כמה מכוניות דור קודם חסרות ערך יש? אפס. אתה יודע למה? כי אף אחד לא רוצה לשחק בכונית פס2 במשחק שכל מה שמשנה בו זה גרפיקה ופיסיקה.
כמו שאמרתי כבר מקודם, שיעשו את ה300+ מכוניות הכי חשובות שאנשים הכי אוהבים לשחק כמו שצריך וזהו. אף אחד לא באמת צריך 1000, שבGT8 יעשו 600 שגם זה ממילא מספר חסר ערך. עם כל הכבוד, לעשות 11 דגמים של הונדה סיוויק זה חסר כל ערך, אין להם שמץ של סטדנרט או קונספט של מה חשוב במשחק ומה לא.
הפרנצ'ייז הזה מוכר 15 מליון יחידות כי הוא משחק כיף ויש לו את השם GT, שחקנים מוכנים להתקפל ולתת לפליפוני לזרוק עליהם. בסוף הם יענשו על השטות הזאת, אני לא יודע מתי צרכנים יהיו חכמים מספיק לעשות את זה.
זה לא נכון, הם כן שופרו, גם ב GT5 אני בטוח שהם קיבלו עדכון עם טקסטורות ברזולוציה גבוהה יותר וזה המשיך אפילו יותר ב GT6, כמובן שעדיין אין מידול פנימי אבל הם לא כאלו חובבנים שתראה דבר כל כך כעור רץ לך על המסלול, זה כן נראה פחות טוב אבל לא ברמה כזו מביכה, הנה תמונה של השיפור שעברו המכוניות מ5 ל 6:

חלק מהאפיל של GT זה כמויות התוכן העצומות שיש בו, לא חושב שפורצה אחד מדגדג את כל סוגי המירוצים, המודים והרכבים שיש ב GT טיפוסי, אבל כמובן שזה בא במחיר של פיתוח ארוך ומסורבל שלא בטוח ששווה את זה.
אני בטוח שסוני יעדיפו לעשות מכה טובה כל שנתיים בסגנון פורצה מאשר לשחרר משחק-שתיים לדור שאמור לכסות על פיתוח יקר ובזבזני, צורת העבודה הזו הרבה יותר מסוכנת.
בכל אופן לפי הבנתי המכירות של GT6 רעות מאוד, הוא גם זכה לביקורות פושרות ולאפס הייפ בגלל שיצא בזמן מעבר של דור, זה ברור שהמעמד המיתי שהיה לסדרה פחת דרסטית, הוא כבר לא מלך המירוצים ויש לו מתחרים ברמה לא פחות גבוהה שיוצאים בתדירות טובה יותר ועולים פחות לפיתוח, אין ספק שפוליפוני חייבת ניעור רציני.