PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swym » 29 יוני 2014, 15:50

swiss-the-engine כתב:נדב... מה שגיא אמר. בנוסף אני מחדד שאני מדבר על הליכה כי אין ריצה בהיילו 3 וריצה היא דבר שיותר קל לעשות לו אנימציה "מציאותית" כי חלק נכבד מיכולת התמרון שלך נלקחת ממך.

בהיילו 3 דווקא יש ריצה, אבל אין ספרינט. האנימציה משתנה כתלות במהירות הדחיפה של האנלוג.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 יוני 2014, 15:53

swym כתב:בהיילו 3 דווקא יש ריצה, אבל אין ספרינט. האנימציה משתנה כתלות במהירות הדחיפה של האנלוג.

אני לא זכור לי שהאנימציה משתנה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 יוני 2014, 16:25

DrKeo כתב:המכוניות בGT5 ו-6 לא קבלו שום שדרוג מהפס2 אז למה אתה חושב שבפס4 הם יקבלו?
ו-T10 עושים מה שהם יכולים ועושים את זה חכם. הם הוציאו כבר משחק עם 200+ מכוניות והם ממשיכים להוציא כל איזה חודשיים DLC שיש בו עוד כמה מכוניות. עד שיצא פורצה 6, משחק שכנראה יצא לפני GT7, יהיו במשחק כבר איזה 400 מכוניות בהליכה. אתה יודע כמה מכוניות דור קודם חסרות ערך יש? אפס. אתה יודע למה? כי אף אחד לא רוצה לשחק בכונית פס2 במשחק שכל מה שמשנה בו זה גרפיקה ופיסיקה.

כמו שאמרתי כבר מקודם, שיעשו את ה300+ מכוניות הכי חשובות שאנשים הכי אוהבים לשחק כמו שצריך וזהו. אף אחד לא באמת צריך 1000, שבGT8 יעשו 600 שגם זה ממילא מספר חסר ערך. עם כל הכבוד, לעשות 11 דגמים של הונדה סיוויק זה חסר כל ערך, אין להם שמץ של סטדנרט או קונספט של מה חשוב במשחק ומה לא.

הפרנצ'ייז הזה מוכר 15 מליון יחידות כי הוא משחק כיף ויש לו את השם GT, שחקנים מוכנים להתקפל ולתת לפליפוני לזרוק עליהם. בסוף הם יענשו על השטות הזאת, אני לא יודע מתי צרכנים יהיו חכמים מספיק לעשות את זה.

איך המכירות של GT6 באמת?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 29 יוני 2014, 17:17

swiss-the-engine כתב:אני לא זכור לי שהאנימציה משתנה.

במצגת של שיפורי האנימציה בהיילו ריץ' הזכרתי קודם מדגימים את זה. זה פחות מורגש מאנימציית הספרינט שבה הנשק במופגן יורד מהיד ולכן קל לראות את ההבדל אפילו מגוף ראשון, אבל יש הבדל בתנועות הרגליים וכדומה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2014, 17:33

Nucleus_Dawn כתב:
איך המכירות של GT6 באמת?

אין לי מושג מה המספרים האמיתיים אבל בVGCHARTZ אומרים 11 מליון שזה בסביבה של הקודמים. טיפה פחות מהקודמים אבל עדין יותר מGT2 שהוא הכי פחות מוכר בסדרה. בכל מקרה המשחק שמר על הכוח שלו, השאלה היא מה יהיה הכוח של המותג אחרי החוויה של כל השחקנים עם GT5 ו-6. למשל GT6 מוכר כרגע הרבה יותר חלש מ5, לפי VG הוא רק ב2 מליון יחידות ואנחנו 8 חודשים אחרי השחרור שלו, שזה יותר מספרי PROLOGUE מאשר משחק GT מלא. אם המספר הזה נכון אני בספק אם הוא אי פעם יתקרב ל10+ מליון שכל משחק GT מוכר. מצד שני אולי זה היציאה של הדור הבא שהרגה אותו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 יוני 2014, 17:50

DrKeo כתב:המכוניות בGT5 ו-6 לא קבלו שום שדרוג מהפס2 אז למה אתה חושב שבפס4 הם יקבלו?
ו-T10 עושים מה שהם יכולים ועושים את זה חכם. הם הוציאו כבר משחק עם 200+ מכוניות והם ממשיכים להוציא כל איזה חודשיים DLC שיש בו עוד כמה מכוניות. עד שיצא פורצה 6, משחק שכנראה יצא לפני GT7, יהיו במשחק כבר איזה 400 מכוניות בהליכה. אתה יודע כמה מכוניות דור קודם חסרות ערך יש? אפס. אתה יודע למה? כי אף אחד לא רוצה לשחק בכונית פס2 במשחק שכל מה שמשנה בו זה גרפיקה ופיסיקה.

כמו שאמרתי כבר מקודם, שיעשו את ה300+ מכוניות הכי חשובות שאנשים הכי אוהבים לשחק כמו שצריך וזהו. אף אחד לא באמת צריך 1000, שבGT8 יעשו 600 שגם זה ממילא מספר חסר ערך. עם כל הכבוד, לעשות 11 דגמים של הונדה סיוויק זה חסר כל ערך, אין להם שמץ של סטדנרט או קונספט של מה חשוב במשחק ומה לא.

הפרנצ'ייז הזה מוכר 15 מליון יחידות כי הוא משחק כיף ויש לו את השם GT, שחקנים מוכנים להתקפל ולתת לפליפוני לזרוק עליהם. בסוף הם יענשו על השטות הזאת, אני לא יודע מתי צרכנים יהיו חכמים מספיק לעשות את זה.

זה לא נכון, הם כן שופרו, גם ב GT5 אני בטוח שהם קיבלו עדכון עם טקסטורות ברזולוציה גבוהה יותר וזה המשיך אפילו יותר ב GT6, כמובן שעדיין אין מידול פנימי אבל הם לא כאלו חובבנים שתראה דבר כל כך כעור רץ לך על המסלול, זה כן נראה פחות טוב אבל לא ברמה כזו מביכה, הנה תמונה של השיפור שעברו המכוניות מ5 ל 6:
תמונה

חלק מהאפיל של GT זה כמויות התוכן העצומות שיש בו, לא חושב שפורצה אחד מדגדג את כל סוגי המירוצים, המודים והרכבים שיש ב GT טיפוסי, אבל כמובן שזה בא במחיר של פיתוח ארוך ומסורבל שלא בטוח ששווה את זה.
אני בטוח שסוני יעדיפו לעשות מכה טובה כל שנתיים בסגנון פורצה מאשר לשחרר משחק-שתיים לדור שאמור לכסות על פיתוח יקר ובזבזני, צורת העבודה הזו הרבה יותר מסוכנת.

בכל אופן לפי הבנתי המכירות של GT6 רעות מאוד, הוא גם זכה לביקורות פושרות ולאפס הייפ בגלל שיצא בזמן מעבר של דור, זה ברור שהמעמד המיתי שהיה לסדרה פחת דרסטית, הוא כבר לא מלך המירוצים ויש לו מתחרים ברמה לא פחות גבוהה שיוצאים בתדירות טובה יותר ועולים פחות לפיתוח, אין ספק שפוליפוני חייבת ניעור רציני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2014, 18:43

bling כתב:זה לא נכון, הם כן שופרו, גם ב GT5 אני בטוח שהם קיבלו עדכון עם טקסטורות ברזולוציה גבוהה יותר וזה המשיך אפילו יותר ב GT6, כמובן שעדיין אין מידול פנימי אבל הם לא כאלו חובבנים שתראה דבר כל כך כעור רץ לך על המסלול, זה כן נראה פחות טוב אבל לא ברמה כזו מביכה, הנה תמונה של השיפור שעברו המכוניות מ5 ל 6:
תמונה

חלק מהאפיל של GT זה כמויות התוכן העצומות שיש בו, לא חושב שפורצה אחד מדגדג את כל סוגי המירוצים, המודים והרכבים שיש ב GT טיפוסי, אבל כמובן שזה בא במחיר של פיתוח ארוך ומסורבל שלא בטוח ששווה את זה.
אני בטוח שסוני יעדיפו לעשות מכה טובה כל שנתיים בסגנון פורצה מאשר לשחרר משחק-שתיים לדור שאמור לכסות על פיתוח יקר ובזבזני, צורת העבודה הזו הרבה יותר מסוכנת.

בכל אופן לפי הבנתי המכירות של GT6 רעות מאוד, הוא גם זכה לביקורות פושרות ולאפס הייפ בגלל שיצא בזמן מעבר של דור, זה ברור שהמעמד המיתי שהיה לסדרה פחת דרסטית, הוא כבר לא מלך המירוצים ויש לו מתחרים ברמה לא פחות גבוהה שיוצאים בתדירות טובה יותר ועולים פחות לפיתוח, אין ספק שפוליפוני חייבת ניעור רציני.

מה קשור השיפור של המכוניות "פרימיום"? אני מדבר על המכוניות פס2. אין מקום לדבר כזה על קונסולה כמו הפס3 ובטח ובטח אין לזה מקום בפס4. בפס3 זה היה מבייש, בפס4 זה כבר ממש בזיון. ואין שיפור במכוניות פס2 בGT5, הם פשוט הביאו אותם. מן הסתם הכל נראה קצת יותר טוב כי הרזולוציה גבוהה יותר בפס3 ויש פילטרים איכותיים יותרץ הבנתי שבGT6 הם גם הוסיפו טסלציה כך שהספירת פוליגונים של המכונית גבוהה יותר אבל באמת שזה שיא הגבול של השיפורים שאפשר לעשות למכוניות האלה, והן עדין נראות כמו פורט GT4 HD.

בקיצור, אין מקום לדבר הזה בפס4, גם לפורט של המכוניות פרימיום מGT6 אין באמת מקום בGT7 אבל לפחות זה יהיה הרע במיעוטו. אם יביאו את המכוניות של הפס2, אני אפילו לא יודע איך להגיב לזה. זה כמו שנוטי דוג תכניס שלבים מU2 לU4 כדי שיהיה יותר תוכן, עדיף כבר שיוותרו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 יוני 2014, 11:39

פה אני עם נדב... דור קודם עוד לא הייתה לי בעייה עם זה, אבל אם אני במירוץ בגרפיקה המטורפת שתהיה לGT7, ואני פתאום רואה מודל שנראה דור וחצי אחורה מולי - זה בהחלט מוריד מהריאליזם, וגם מהחוויה הכללית במידה מסויימת.
עדיף לי 300 מכוניות פחות, רק שיראה אחיד יותר.
אגב, לא ממש אכפת לי ממבט בתוך הרכב, דווקא במשחק ריאליסטי מאסתי מזה, כי זה רק מפריע.
בדרייבקלאב זה נראה ממש טוב ומכניס אותך לחוויה הסמי-ארקיידית ואין צורך בדיוק יתר. בסימולטור זה פחות נחוץ.
עדיין יהיה מאוד נחמד אם ימדלו לי את פנים הרכב, אפילו אם סתם כדי להסתכל על המושבים היפים וכו', אבל אם הוא לא יהיה לפרטי פרטים זה בסדר גמור, במיוחד אם זה אומר שהמשחק יצא ארבע שנים קודם ^_^
אגב, אני עדיין חושב שGT7 יצא ב2015, הוא פשוט יהיה טוב כמו 6. (=לא טוב מספיק)
הגיע הזמן לעשות שינוי מהותי בפוליפוני.
אני חושב שדרייבקלאב ימכור טוב מאוד, אולי אפילו קרוב לGT7 וזה מה שישבור את סוני ויעיף את ימאוצ'י מתפקידו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2014, 14:49

Laskin כתב:פה אני עם נדב... דור קודם עוד לא הייתה לי בעייה עם זה, אבל אם אני במירוץ בגרפיקה המטורפת שתהיה לGT7, ואני פתאום רואה מודל שנראה דור וחצי אחורה מולי - זה בהחלט מוריד מהריאליזם, וגם מהחוויה הכללית במידה מסויימת.
עדיף לי 300 מכוניות פחות, רק שיראה אחיד יותר.
אגב, לא ממש אכפת לי ממבט בתוך הרכב, דווקא במשחק ריאליסטי מאסתי מזה, כי זה רק מפריע.
בדרייבקלאב זה נראה ממש טוב ומכניס אותך לחוויה הסמי-ארקיידית ואין צורך בדיוק יתר. בסימולטור זה פחות נחוץ.
עדיין יהיה מאוד נחמד אם ימדלו לי את פנים הרכב, אפילו אם סתם כדי להסתכל על המושבים היפים וכו', אבל אם הוא לא יהיה לפרטי פרטים זה בסדר גמור, במיוחד אם זה אומר שהמשחק יצא ארבע שנים קודם ^_^
אגב, אני עדיין חושב שGT7 יצא ב2015, הוא פשוט יהיה טוב כמו 6. (=לא טוב מספיק)
הגיע הזמן לעשות שינוי מהותי בפוליפוני.
אני חושב שדרייבקלאב ימכור טוב מאוד, אולי אפילו קרוב לGT7 וזה מה שישבור את סוני ויעיף את ימאוצ'י מתפקידו.

אין בעיה של פנים רכב אם אין רכבים "סטנדרטים" :)
כמו שכבר אמרתי, לפחות שיעשו את הפרימיום של הפס3 כסטנדרטים של הפס4, זה כבר יספק להם איזה 300 מכוניות או כמה שיש בGT6, אם על גבי זה הם יבנו עוד 300 פרימיום זה יהיה יבול מצויין והסטנדרט יהיו סבירות ועם מידול פנים. אגב אני חושב שגם 2015 זה מוקדם מדי, זה רק שנתיים פיתוח ואין להם מנוע קיים אז WTF מה הסיכוי לזה? GT6 לקח 3 שנים והיה להם מנוע ואיזה 200 מכוניות פרימיום ממודלות כבר אז אתה ברצינות חושב שתוך שנתיים הם עושים 200+ מכוניות פרימיום (שיקחו מן הסתם הרבה יותר כוח אדם וזמן מהפרימיום של הפס3) עם מנוע, מסלולים וכדומה? פעם אחרונה .שהם היו צריכים לעשות את כל זה לקח להם חמש שנים לעשות את GT5, אז שנתיים? ברצינות? אין מצב, חגים 2015 זה תסריט כל כך אופטימי שאני לא מאמין לו. חגים 2016 במקרה הטוב לדעתי, גם חגים 2017 זה לא גס.

אין סיכוי לדרייבקלאב למכור רבע ממשחק GT, פשוט אין סיכוי. הסיכוי היחיד הוא שסדרת GT תתרסק לגמרי, תרד לאיזה רבע מכירות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 יוני 2014, 15:13

אתה צוחק, נכון?
GT6 מכר בערך 2 ורבע מליון עותקים.
שזה בדיוק רבע מGT5.

כן, אני יודע שזה יצא בסוף הדור, אבל אנשים כבר די נטשו את הסדרה בראש שלהם. פוליפוני פישלו בענק בדור הקודם וזה פוגע מאוד ביוקרת הסדרה.

אני חושב שDRIVECLUB יכול בכיף למכור 4 מליון בשנה הראשונה, ואני לא בטוח שGT7, אם יהיה בערך כמו GT6 - ימכור למעלה מ-5 מליון עותקים בשנה הראשונה שלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2014, 15:25

Laskin כתב:אתה צוחק, נכון?
GT6 מכר בערך 2 ורבע מליון עותקים.
שזה בדיוק רבע מGT5.

כן, אני יודע שזה יצא בסוף הדור, אבל אנשים כבר די נטשו את הסדרה בראש שלהם. פוליפוני פישלו בענק בדור הקודם וזה פוגע מאוד ביוקרת הסדרה.

אני חושב שDRIVECLUB יכול בכיף למכור 4 מליון בשנה הראשונה, ואני לא בטוח שGT7, אם יהיה בערך כמו GT6 - ימכור למעלה מ-5 מליון עותקים בשנה הראשונה שלו.

GT6 חיה מוזרה, 5 היה די מעפן ו-6 יצא יחד עם הדור החדש, היה הרבה סיכויים שעבדו נגדו. אני חושב ש7 ימכור מצויין, אולי לא מספרים של 11 מליון אבל ימכור טוב. אם GT ימכור 2 מליון לכותר אז סוני תסגור ממש מהר את פליפוני.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 יוני 2014, 15:46

אבל שוב, זה מה שקרה... אנשים קנו את 5 ואמרו NEVER AGAIN, פחות או יותר.
הסדרה כבר נפלה לתחום ה-2-3 מליון, אנחנו כבר שם.

לכן אני מאמין שהפעם נראה "כבר" ב-2015 את GT7, אבל שזה לא יהיה (או ימכור) מספיק טוב, וסוני יעשו את ההשוואה לדרייבקלאב, שבטח עלה 10% ממנו, ויארגנו את פוליפוני מחדש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2014, 19:26

Laskin כתב:אבל שוב, זה מה שקרה... אנשים קנו את 5 ואמרו NEVER AGAIN, פחות או יותר.
הסדרה כבר נפלה לתחום ה-2-3 מליון, אנחנו כבר שם.

לכן אני מאמין שהפעם נראה "כבר" ב-2015 את GT7, אבל שזה לא יהיה (או ימכור) מספיק טוב, וסוני יעשו את ההשוואה לדרייבקלאב, שבטח עלה 10% ממנו, ויארגנו את פוליפוני מחדש.

אישית קשה לי להאמין שGT פשוט מתה וזהו כי 2 מליון יחידות לחברה כמו פליפוני זה סגירה. אני ממש בספק אם אנשים לא יקנו יותר את GT, הרי אין אלטרנטיבה לGT על הפלייסטיישן כי האלטרנטיבה היחידה היא פורצה על הקנוסולה המתחרה. אין ללקוחות GT ברירה, זה או ללכת XBOX או ללכת על GT, זהו. כנראה שGT5 ספק את הדגדוג שלהם לדור הזה (תמיד הGT השני לדור מוכר הרבה פחות, גם GT4 מכר פחות מ3, גם GT2 מכר פחות מ1 למרות שכמובן הם לא היו כל כך קיצוניים) אבל המשפיע העיקרי היה יציאה של הפס4 באותו חודש כמו GT6, זה מעולם לא קרה. כל הייפ נשאב ממנו, לאף אחד לא היה אכפת מGT6, בקושי דברו עליו, אפילו בקושי רבנו עליו בפורום מול פורצה 5 :)

בקיצור, אני לא חושב שזה חכם להספיד את GT, אני בטוח לגמרי שGT7 ימכור יותר טוב מDC כשהוא יצא ב2019 :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 יוני 2014, 23:02

לשתי הקונסולות יוצא גם פרוייקט מכוניות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 יולי 2014, 08:16

תמונות חדשות מDeep Down, בטא גם מגיע ביולי:
תמונה
תמונה
קצת תמונות עם שינויי מזג אוויר בDrive Club:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

The Order יכיל סוף אחד בלבד עם כמה פיצולים קטנים בעלילה, המשחק גם יכיל אינטגרציה קולנועית, מה שלעזאזל זה אומר:
“It’s a story driven linear experience. There are some branches here and there and different ways to do things, but we’re trying to tell one story with one compelling ending,” Ready At Dawn’s Marc Turndorf told to GamingBolt

The flimic integration is obviously one of the selling points of the game and the developers are confident it. “We think it’s gonna blow players away with the seamless integration of filmic and gameplay in one awesome package,” Marc believes.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 02 יולי 2014, 13:24

זה אומר cutscenes

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 יולי 2014, 15:22

swym כתב:זה אומר cutscenes

לא, הם הבהירו את זה בעבר, הם התכוונו לתנועת מצלמה (דומה למה שהולך בTomb Raider) והPost processing.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יולי 2014, 16:06

Death_119 כתב:לא, הם הבהירו את זה בעבר, הם התכוונו לתנועת מצלמה (דומה למה שהולך בTomb Raider) והPost processing.

לא הם מתגאים בזה כבר כמה חודשים שיש להם מעבר SEAMLESS בין גיימפליי לסרטוני מעבר, הם מדברים על זה המון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יולי 2014, 18:23

נדב, זוכר שדיברת על השיער בטריילר של U4?
http://gamingbolt.com/naughty-dog-dev-i ... -rendering
:P

סתם, אבל עדיין מעלה את ההייפ לחשיפה נורמלית של גיימפליי אמיתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יולי 2014, 00:26

Laskin כתב:נדב, זוכר שדיברת על השיער בטריילר של U4?

זה נשמע יותר כמו דיבור כללי, כבר בוויצ׳ר 3 או tr יש שיער שאי אפשר היה לעשות בדור הקודם, אבל מה אני אגיד לך הלוואי.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 03 יולי 2014, 12:08

שיער במשחק הוא עדיין משהו שיעלה בלא מעט משאבים. גם זה שיש לנו עכשיו דור חדש של חומרה עם הרבה יותר כח, לא אומר שנקבל בכל משחק דמויות עם שיער מתנופף ברוח מאחר והמפתחים יכולים באותה המידה להשאיר את הדמויות הקרחות שלהם ולהשתמש בכח העיבוד להמון דברים אחרים מסביב. זה שימושי בעיקר כשיש דמות אייקונית עם סמן פיזי ברור כמו הגלימה של באטמן או הפוני של לארה קרופט.

ובאופן כללי הייתי נזהר מאייטמים של gamingbolt. הם אוהבים לראיין ולצטט מפתחים, אבל משם לעשות הסקות מסקנות משלהם שלעיתים לא מופרדות בצורה כל כך ברורה - מטעמי כותרות clickbait כמובן.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 יולי 2014, 13:00

Laskin כתב:נדב, זוכר שדיברת על השיער בטריילר של U4?

זה לא כזה בול מה שאמרו בתחילת הדור הקודם על Heavenly Sword?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 יולי 2014, 15:33

GT מדברים על BloodBorne, אם עד עכשיו הייתי באקסטזה, אז מצליחים להעלות את ההייפ בנוסף על כך. נחמד לשמוע שהמשחק נראה מדהים מבחינה ויזואלית ושהקליפים הקטנים שדלפו לא מייצגים את מראה המשחק:
http://www.gametrailers.com/videos/96i0 ... 4--eyes-on

נשמע כמו הSystem killer הכי גדול שמגיע לפס4 עד אנצ'רטד 4. מגניב! משחק שבאמת שווה קונסולה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יולי 2014, 10:55

לא כזה מעניין או איכותי, אבל הנה תמונה ראשונה מקטע גיימפליי בTLOU: REMASTERED

תמונה

לא איכותית במיוחד, מאיזה עיתון קוריאני נדמה לי.
יש עוד תמונות, אבל מקטעי קישור, ולכן זה פחות מעניין כי הן היו מדהימות גם במקורי :)
בכל אופן - אני מחכה כבר לראות את זה בתנועה כדי להבין אם זה נראה טוב או ממש משונה :P

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 יולי 2014, 14:21

סרטונים קצרים למערכת המזג אויר הדינמית של דרייבקלאב... עושה לי חשק להביא PS4...
http://www.polygon.com/2014/7/8/5880601 ... system-ps4
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 35 אורחים