משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 יולי 2014, 19:54

BF:HARDLINE נדחה לתחילת השנה הבאה.

חדשות מצוינות, לדעתי. לא שאכפת לי בכלל מהמשחק, או שתכננתי לקנות אותו, אבל העובדה שEA החליטו לדחות את המשחק שצפוי היה להיות הכי חשוב שלהם בעונת החגים הקרובה, כדי לדאוג שיהיה יותר איכותי (ואולי אפילו שחיק לגמרי!), זה סימן טוב מאוד.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 יולי 2014, 09:25

הם צריכים להחזיר קודם כל את האמון... ממה שאני רואה באינטרנט - הרבה מאוד נכוו מBF4, בעיות האונליין וזה...
בנוסף - הדיעה הרווחת היא שBF:H הוא יותר כמו DLC מאשר משחק בפני עצמו שאנשים מוכנים להוציא עליו 60 דולר, וגם לא 40 דולר.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 28 יולי 2014, 17:42

bozeman כתב:פרסום חדש מביוור...

http://www.youve-been-chosen.com/

אני מאד אתאכזב אם בגיימסקום הם יחשפו שזה סתם טיזר שמדבר על הFade של דרגון אייג' ולא משחק חדש...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יולי 2014, 02:14

פעם ראשונה שאני מתרגש לקראת משחק COD מאז 4:
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 יולי 2014, 09:19

כנ"ל... יש גם אחלה טריילר CGI של AC:U אבל אין לי איך לקשר כרגע :)

אבל באמת שCOD הבא נראה מטורף, אני מת לשחק בו, ולראשונה - גם במולטי!
שנאתי את המולטי של COD עד היום, כי אני מת בתוך שנייה ולא מספיק לעשות שום דבר :D נראה לי שבזכות ה"חליפה" במשחק הזה יהיה לי יותר גיוון וחופש תנועה, וגם יותר פגיעות לפני שאני מת

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 יולי 2014, 20:30

לא יודע מה אתם מתרגשים, הגיימפליי ב E3 היה גנרי וטיפוסי ל COD עם תוספת קוסמטית בלבד של החליפה באותו מסדרון צר ומשעמם. לא ראיתי שום הבדל מ COD קודמים.

ולאסקין, עזוב אותך שטויות, הילדודס בני ה 14 ימשיכו לפרק אותך ב 3 שניות :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 יולי 2014, 12:51

כן אני בספק שיש סיבה להתלהב במיוחד.

לגבי הילדודס... הם אפסים... שעתיים שלוש ואתה מפרק להם ת'צורה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 יולי 2014, 22:58

על מה אתה מדבר סוויס, COD זה אחד המשחקים הפחות ידידותיים לנובים, אתה רק נכנס לשם וחוטף מטח של איירסטרייקים, כלבים שרצים אליך ונשקים מכל מני דרגות שצולפים בך, זה לא משחק סקיל שכזה שאתה יכול לעשות STRAFE ושצריך להתאמץ כדי להרוג, בשנייה אתה מת וכשאתה חדש במשחק זה מתסכל ברמות למות כל שנייה עד שאתה מצליח להבין איפה אתה בכלל, יקח לך הרבה זמן להשלים פערים עם חרשנים מחוצ'קנים בני 13.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 יולי 2014, 15:04

bling כתב:לא יודע מה אתם מתרגשים, הגיימפליי ב E3 היה גנרי וטיפוסי ל COD עם תוספת קוסמטית בלבד של החליפה באותו מסדרון צר ומשעמם. לא ראיתי שום הבדל מ COD קודמים.

ולאסקין, עזוב אותך שטויות, הילדודס בני ה 14 ימשיכו לפרק אותך ב 3 שניות :)

קוסמטי?
אתה יכול לקפוץ מאיזה גובה שתרצה, מבלי לחטוף נזק, לטפס על בניינים, לעשות דאבל ג'אמפ (!) ולרחף מעל דברים, MELEE הופך להיות הרבה יותר עצמתי ואתה יכול לעשות STRAFE לצדדים כמו טיטאן.
זה אל קוסמטי, זה משנה לחלוטין את סגנון המשחק, בטוח במולטי אבל גם בסינגל.

וכן, הם ימשיכו לקרוע אותי :( לא נורא, אני לא תחרותי, ובגלל זה גם לא אהבתי אף פעם DEATHMATCH. אני יותר בעניין של CO OP :)
If you can't beat them...

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 יולי 2014, 23:13

bling כתב:על מה אתה מדבר סוויס, COD זה אחד המשחקים הפחות ידידותיים לנובים, אתה רק נכנס לשם וחוטף מטח של איירסטרייקים, כלבים שרצים אליך ונשקים מכל מני דרגות שצולפים בך, זה לא משחק סקיל שכזה שאתה יכול לעשות STRAFE ושצריך להתאמץ כדי להרוג, בשנייה אתה מת וכשאתה חדש במשחק זה מתסכל ברמות למות כל שנייה עד שאתה מצליח להבין איפה אתה בכלל, יקח לך הרבה זמן להשלים פערים עם חרשנים מחוצ'קנים בני 13.

בתור מי שמשחק בגוסטס אחרי שלא שיחקתי מאז קוד 4 אני יכול לומר שכל מה שכתבת לא נכון בעליל. מי שיודע לשחק יודע לשחק... מעבר לזה רק צריך כמה שעות בשביל להכיר לפחות באופן מינימלי את המפות. להכיר את המפה זה חצי מהמשחק.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 יולי 2014, 00:35

Laskin כתב:
קוסמטי?
אתה יכול לקפוץ מאיזה גובה שתרצה, מבלי לחטוף נזק, לטפס על בניינים, לעשות דאבל ג'אמפ (!) ולרחף מעל דברים, MELEE הופך להיות הרבה יותר עצמתי ואתה יכול לעשות STRAFE לצדדים כמו טיטאן.
זה אל קוסמטי, זה משנה לחלוטין את סגנון המשחק, בטוח במולטי אבל גם בסינגל.

וכן, הם ימשיכו לקרוע אותי :( לא נורא, אני לא תחרותי, ובגלל זה גם לא אהבתי אף פעם DEATHMATCH. אני יותר בעניין של CO OP :)
If you can't beat them...

לא יודע איך זה יעבוד במולטי אבל בדמו של E3 זה היה קוסמטי ברמות, אותו גיימפליי מסדרוני של COD רק שעכשיו הוא קפץ גבוה על איזו תחנת אוטובוס כדי להוריד מטרות קרקס משם במקום מהקרקע, לא ראיתי איך זה פותח את הגיימפליי ומביא לך באמת חופש.

swiss-the-engine כתב:בתור מי שמשחק בגוסטס אחרי שלא שיחקתי מאז קוד 4 אני יכול לומר שכל מה שכתבת לא נכון בעליל. מי שיודע לשחק יודע לשחק... מעבר לזה רק צריך כמה שעות בשביל להכיר לפחות באופן מינימלי את המפות. להכיר את המפה זה חצי מהמשחק.

אולי אתה מוכשר במיוחד אבל ההתרשמות שלי היתה אחרת ממה שיצא לי להתנסות עם המשחק, גם לא מזמן פתחו לנו לכמה שעות את המולטי של גוסט וזו היתה חוויה מתסכלת בשבילי, אם בתוך 2-3 שעות אתה מרים שם ילדודס שחורשים על זה כל היום ונמצאים בדרגה גבוהה בהרבה משלך אז אתה כנראה תותח רציני.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 יולי 2014, 16:57

תראה אני לא באמת בודק את הגילאים שלהם... אבל ברוב המוחלט של המקרים שמישהו מדבר ואתה שומע שיש לו קול ציפציף זה רחוק מלהיות שחקן רציני.

אני מודה, אין ספק שאם פתחו לך איזו אפשרות מולטי בחינם והכניסו אותך עם שאר האנשים (כשעשו את זה באקס בוקס אז שיחקת רק עם מי שאין לו את המשחק כמוך) אז זה מתסכל אבל כמו שאמרתי... שעתיים שלוש ואתה סבבה, לא בהכרח מנצח אבל לגמרי סבבה ולא מרגיש שאתה סתם מת כל שניה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 יולי 2014, 18:23

באמת נראה נהדר.

הסיפור נראה מטומטם/זניח כמו בקודמים. "משפט המחץ" בסוף הטריילר היה די פתטי, אבל כל השאר נראה נורא מגניב.

אחרי זה הם הראו כמה שברירי שניות מהמולטי וברור מאוד שהשינויים לגיימפליי הרבה מעבר לקוסמטיים. ההבדל בכל הנוגע לtraversal עצום.

---

EA הכריזו על שירות כמו-נטפליקס עבור המשחקים שלהם, עבור הXBOX ONE.
עבור 5$ בחודש (או 29$ לשנה, אם עושים מנוי שנתי) מקבלים גישה למשחקים שלהם (כרגע יש את FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 ואת BF4) ועם הזמן יהיו עוד ועוד.
קטע מגניב במיוחד זה שמקבלים גישה מוקדמת של כמה ימים לכל מיני משחקים. כרגע מאושרת גישה מוקדמת לMadden NFL 15, NHL 15, FIFA 15, NBA LIVE 15 וDragon Age החדש. כל התקדמות בגירסאת הגישה המוקדמת תמשיך למשחק עצמו, אם קונים אותו.

בנוסף, מקבלים הנחה של 10% על כל DLC/רכישה דיגיטלית שקשורה לEA (כלומר, כולל המשחקים עצמם, אם אתם רוצים לקנות כאלה).

השירות לא מבטיח גישה לכל המשחקים של EA (כלומר, אם רוצים את FIFA 15 בהשקה, כנראה שלא יהיה), אבל בגלל שעם הזמן יתווספו עוד ועוד משחקים, גם הvalue שלו יגבר.

סוני טוענים שהסיבה שהשירות לא זמין בPS4, היא שהערך שלו לא מתאים לסטנדרטים של בעלי הPS4.
הסיבה האמיתית היא שהם לא רוצים תחרות לשירות המנוי שלהם, להערכתי.

שירות מגניב. הוא יפול, או ישגשג על המשחקים שיהיו זמינים דרכו. גם מאוד תלוי כמה זמן יעבור מההשקה של המשחקים הגדולים ועד הרגע שהם יהיו זמינים בשירות. משחק פיפ"א שיהיה זמין עשרה חודשים אחרי שהוא יוצא זה פחות מעניין, אבל שלושה חודשים אחרי שהוא יוצא, זה כבר אחלה דבר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 31 יולי 2014, 09:20

אין סיכוי שמנוי ב30 דולר לשנה יתן לך את פיפא של אותה שנה שלושה חודשים אחרי השקתו. מה שכן אבל זה בהחלט נשמע נחמד כי בסך הכל 30 דולר בשביל אולי לשחק קצת במאדן (שלא איכפת לי אם הוא הכי חדש) או שוטר סתמי + ההנחה (כי פיפא נניח אני יקנה ישר ביציאתו) אז זה לא רע.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 יולי 2014, 11:03

בלינג, אני דווקא ראיתי בדמו של E3 עוד כמה קטעים שמראים שינוי פוטנציאלי בגיימפליי, כמו הקטע בהתחלה שהוא קופץ מגובה 20 קומות בערך ונוחת כמו כלום, ראיתי שהוא תולש דלת של מכונית כמו כלום, ראיתי גאדג'טים מגניבים כמו המגן הזה, ראיתי רימון שמשנה את הייעוד שלו ואחד מהם היה "סימון" האוייבים כמו במשחקים אחרים כמו פאר קריי וMGS5, ראיתי אותו עושה STRAFE עם בוסט כדי להתחמק... המשחק שונה מאוד מהקודמים לדעתי.
מה שדווקא אכזב אותי, זה כמו ששחר אמר - משפט המחץ הדבילי, ורבים אחרים בטריילר.. העלילה בהתחלה הייתה נראית לי מגניבה, עכשיו היא נראית סתמית.

בקשר לשירות החדש של EA - זה נחמד מאוד, ותמיד ממש מגניב שיש עוד אופציות ואני תמיד בעד... בהתחלה לא הבנתי למה לעזאזל סוני סירבה, ולמרות שאני חושב עדיין שהייתה צריכה לאפשר - יש בעייתיות ב"אותיות הקטנות". למשל - חייבים חשבון ORIGIN, ולמרות שאתה משלם כביכול לEA - אם יש לך תקלה - אתה צריך לפנות למיקרוסופט, כך שזה עלול להוות מטרד עבור סוני, ועלולות לצוץ הרבה בעיות.
בנוסף, עלתה הטענה שאם כל המפיצות הגדולות יעשו זאת - זה יפגע משמעותית בהכנסות של החנות הדיגיטלית.
אבל למרות זאת, שוב, אני חושב שהיו צריכים לאשר, ואני מניח שגם יעשו זאת בעתיד, אם ימצאו פתרון לחששות אלו ואחרות...

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 31 יולי 2014, 20:50

אני חושב שכל ''הבעיות'' שאתה מתאר הן קטנות ולא באמת בעייתיות. חשבון Origin? ביג דיל. לא שמעתי מישהו מתלונן כשואלב ביקשו חשבון סטים עם פורטל 2 כדי לקבל עותק נוסף :P והפניה למיקרוסופט ולא לEA היא באמת פרט קטן ושולי יחסית - מה גם שאני משער שמיקרוסופט וEA מתקזזות בנושא כספית. חשבתי שסוני היא ''בעד הגיימרים'' (שטות גמורה - אף חברה היא לא ''בעד'' אף אחד מלבד הכיס שלה עצמה ומה שעושה לו טוב). טובת הגיימרים במקרה הזה היא הענקת אפשרויות בחירה נוספות. סוני - כמו שבטח מיקרוסופט עושה - יכלה לבקש נתח של 30% מכל מנוי/עסקה וכך גם להרוויח כלכלית ממכירות של חברה אחרת, גם לממן את ''התמיכה'' בנושא וגם להשאיר אנשים באקו-סיסטם שלה ולהגדיל מכירות של דברים כמו DLC וכו'. לדעתי, סוני פשוט מרגישה טוב מדי עם עצמה על כך שהיא מובילה משמעותית כרגע ולא רואה סיבה להתאמץ יותר מדי, ואני חייב לציין שזה הגיע הרבה יותר מהר ממה שחשבתי. הרי מה אכפת לסוני אם אנשים מנויים לפלוס ובנוסף לEA? היא גם ככה הייתה אמורה לעשות על זה כסף. אם המצב היה הפוך ומיקרוסופט הייתה מסרבת לEA וסוני מסכימה - היית רואה את כולם יוצאים מהחורים עם כמה ''אנטי-צרכנית'' מיקרוסופט וסוני קדושה.

שורה תחתונה: אפשרויות בחירה הן תמיד הדרך המועדפת!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 יולי 2014, 13:01

כשאומרים שחברה היא "לצד הצרכנים" מתכוונים תמיד ביחס למתחרים שלה באותו נושא... כמובן שכל חברה ובמיוחד נסחרת - היא כמובן בעד הכיס שלה :)

ייתכן מאוד שהתנאים שמיקרוסופט קיבלה היו פחות טובים לדעתה של סוני, יכול להיות שמיקרוסופט רוצה יתרון על סוני גם אם זה עושה לה כאב ראש, וסוני מרגישה שהיא עוד לא זקוקה לכאב ראש כשהיא מובילה...
אני אמרתי זאת (פעמיים!) בהודעה שלי - ברור שהאידאל מבחינתי הוא שיהיו לי יותר אפשרויות בחירה.
אני משוכנע שהיינו שומעים קול זעקה אדיר אם זו הייתה כל חברה אחרת מלבד EA, אנשים לא סומכים עליהם גם ככה ולא רוצים לעשות מנוי כלשהו לחברה כזו, אבל גם עכשיו זה הנושא הכי חם בפורומים ואתרים רבים, כך שאני לא מסכים איתך שסוני קדושה כאן, או מקבלת יחס שונה ממה שמיקרוסופט היו מקבלים. זה עושה גלים...

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 31 יולי 2014, 13:17

מי אלה האנשים ש"לא סומכים על EA"?
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 יולי 2014, 13:26

שמע, החברה נבחרה פעמיים ברציפות ב"חברה הכי גרועה בארה"ב", אז אני מניח שמליוני אמריקאים, בתור התחלה ;)
(למרות שהשנה היא כבר "הפסידה" את התואר)

מה, אני באמת צריך למצוא עכשיו הוכחות שדעת הקהל לא ממש מחבבת את EA? :D

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 יולי 2014, 13:41

Nucleus_Dawn כתב:באמת נראה נהדר.

הסיפור נראה מטומטם/זניח כמו בקודמים. "משפט המחץ" בסוף הטריילר היה די פתטי, אבל כל השאר נראה נורא מגניב.

אחרי זה הם הראו כמה שברירי שניות מהמולטי וברור מאוד שהשינויים לגיימפליי הרבה מעבר לקוסמטיים. ההבדל בכל הנוגע לtraversal עצום.

---

EA הכריזו על שירות כמו-נטפליקס עבור המשחקים שלהם, עבור הXBOX ONE.
עבור 5$ בחודש (או 29$ לשנה, אם עושים מנוי שנתי) מקבלים גישה למשחקים שלהם (כרגע יש את FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 ואת BF4) ועם הזמן יהיו עוד ועוד.
קטע מגניב במיוחד זה שמקבלים גישה מוקדמת של כמה ימים לכל מיני משחקים. כרגע מאושרת גישה מוקדמת לMadden NFL 15, NHL 15, FIFA 15, NBA LIVE 15 וDragon Age החדש. כל התקדמות בגירסאת הגישה המוקדמת תמשיך למשחק עצמו, אם קונים אותו.

בנוסף, מקבלים הנחה של 10% על כל DLC/רכישה דיגיטלית שקשורה לEA (כלומר, כולל המשחקים עצמם, אם אתם רוצים לקנות כאלה).

השירות לא מבטיח גישה לכל המשחקים של EA (כלומר, אם רוצים את FIFA 15 בהשקה, כנראה שלא יהיה), אבל בגלל שעם הזמן יתווספו עוד ועוד משחקים, גם הvalue שלו יגבר.

סוני טוענים שהסיבה שהשירות לא זמין בPS4, היא שהערך שלו לא מתאים לסטנדרטים של בעלי הPS4.
הסיבה האמיתית היא שהם לא רוצים תחרות לשירות המנוי שלהם, להערכתי.

שירות מגניב. הוא יפול, או ישגשג על המשחקים שיהיו זמינים דרכו. גם מאוד תלוי כמה זמן יעבור מההשקה של המשחקים הגדולים ועד הרגע שהם יהיו זמינים בשירות. משחק פיפ"א שיהיה זמין עשרה חודשים אחרי שהוא יוצא זה פחות מעניין, אבל שלושה חודשים אחרי שהוא יוצא, זה כבר אחלה דבר.

לסוני לא אמורה להיות בעיה מבחינת הפלוס, השירות של EA לא מתחרה בו מהסיבה הפשוטה שחייבים פלוס בשביל אונליין, ובלי אונליין כידוע השירות של EA שווה כקליפת השום ככה שאין חשש לנגיסה בעוגה הזו.

אבל אני יכול אולי לתאר לעצמי שהוא מהווה תחרות קלה ל NOW אולי ולחנות הדיגיטלית של סוני ו MS באופן כללי, זה תלוי בחלוקת הרווחים שאין לנו מידע עליו, אולי התנאים של EA כלפי סוני לא היו אידיאליים וכמו שלאסקין אמר בתור מי שמובילה היא לא היתה צריכה לבלוע את הצפרדע הזו כמו MS.
כמובן שבשביל הצרכנים זו בשורה רעה כי סוני מחליטה על דעת עצמה שאין לשירות ערך מספק ושוללת את זכות הבחירה, אופציות זה אף פעם לא רע.

לי אישית השירות לא נשמע אטרקטיבי, בכל מקרה רוב הליינאפ שלהם זה מסוג המשחקים שקונים חדש בגלל שיש להם מרכיב אונליין משמעותי ומשחקים בו למשך תקופה ארוכה, אותי אישית לא מעניין בכלל לשחק במשחקים עתיקים מלפני שנה שהקהילות שלהן מפותחות מאוד ולשלם ל EA דמי מנוי על כך, הגישה המוקדמת נחמדה אבל מן הסתם זה יהיה איזה TRIAL של שעה שינעל בדומה למה שיש בפלוס למשחקים מלאים, אני מנחש שלצרכן כבד של EA זה שווה בשביל ההנחה לבד אבל מי שמשחק במשחק 1-2 שלהם בערך בשנה אני לא רואה מה יוצא לו מזה, עדיף כבר להשקיע את ה 60$ ולשחק עד המשחק הבא בסדרה כמו כל המשחקים של EA.
אבל כאמור זו אופציה ואופציות זה דבר טוב, אני בטוח שאם זו תהיה הצלחה משמעותית ויתחילו מחאות חזקות כלפי סוני היא גם תתקפל בסוף ותצרף את השירות.
----------------
לאסקין, מבחינת COD בדמו של E3, לי הכל היה נראה מתוסרט עד היסוד, החופש היחיד היה לקפוץ במסדרון קצת יותר גבוה, ונשקים מגניבים ויצירתיים תמיד היו בסדרה, כולל SET PIECES מטורפים, זה עדיין אותו גיימפליי מסדרוני ידוע, לא שזה כזה רע, סוג של מקביל לסרט פופקורן ואם היו שירותי השכרה בטוח הייתי עושה על זה סיבוב, אבל להתרגש בשביל זה ולשקול ריטייל מלא? לא קרוב אפילו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 31 יולי 2014, 14:03

"דיף כבר להשקיע את ה 60$ ולשחק עד המשחק הבא בסדרה כמו כל המשחקים של EA." אבל שוב... אני לא מכיר הרבה אנשים שמוכנים להוציא 60 דולר כל שנה על כמה משחקי ספורט אבל בכל זאת נהנים לשחק בהם קצת מדי פעם.. בשביל לשחק בעוד משחק ספורט או שתיים זה לגמרי שווה... במיוחד בנוף המחירים של תחילת דור שגם אחרי שנה בלחץ תשיג את משחקי הספורט האלה ביד שניה ב30 דולר.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 יולי 2014, 14:12

swiss-the-engine כתב:"דיף כבר להשקיע את ה 60$ ולשחק עד המשחק הבא בסדרה כמו כל המשחקים של EA." אבל שוב... אני לא מכיר הרבה אנשים שמוכנים להוציא 60 דולר כל שנה על כמה משחקי ספורט אבל בכל זאת נהנים לשחק בהם קצת מדי פעם.. בשביל לשחק בעוד משחק ספורט או שתיים זה לגמרי שווה... במיוחד בנוף המחירים של תחילת דור שגם אחרי שנה בלחץ תשיג את משחקי הספורט האלה ביד שניה ב30 דולר.

לי נראה שרוב האנשים בוחרים מאדן או FIFA או NBA (פחחח) ודובקים בזה, לא מכיר הרבה שנהנים להשתעשע עם גרסה מלפני שנה של משחק ספורט שלא ממש מעניין אותם או שבא להם להתחייב לכמה משחקי ספורט (שיוצאים די במקביל)
זה אולי נחמד סתם להפעיל פעם פעמיים, אבל אלו משחקים די הארדקוריים שדורשים מחויבות ובדרך כלל הקהל שלהם קונה אותם חדשים, לא רואה ממש תועלת בשירות עבורם.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 31 יולי 2014, 14:18

באמת? אין לך חברים שמשחקים קצת מאדן? או קצת NHL? או קצת NBA? או קצת UFC?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 יולי 2014, 14:24

חברים שלי משחקים או פרו (גם זה ופסק אחרי הנפילה של הסדרה), או טקן בעבר והם גם משחקים COD כשיוצא ו GTA כשיש חדש פעם בכמה שנים.
למה שבכלל ירצו לשחק מאדן או NHL וענפי ספורט שהם לא מתעניינים בהם במילימטר ואפילו לא יודעים את החוקים שלהם? אתה דורש מהם יותר מדי ואין להם סבלנות לזה, הם רוצים לשחק במה שהם מכירים מילדות או בדברים נגישים כמו לפוצץ את כולם ב COD ולעשות בלאגן ב GTA, אל תבלבל להם את המח עם פוטבול עכשיו :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 יולי 2014, 14:55

bling כתב:
לאסקין, מבחינת COD בדמו של E3, לי הכל היה נראה מתוסרט עד היסוד, החופש היחיד היה לקפוץ במסדרון קצת יותר גבוה, ונשקים מגניבים ויצירתיים תמיד היו בסדרה, כולל SET PIECES מטורפים, זה עדיין אותו גיימפליי מסדרוני ידוע, לא שזה כזה רע, סוג של מקביל לסרט פופקורן ואם היו שירותי השכרה בטוח הייתי עושה על זה סיבוב, אבל להתרגש בשביל זה ולשקול ריטייל מלא? לא קרוב אפילו.

אני לא אתווכח שזה משחק מסדרון... הוא עדיין אותו דבר מהבחינה הזו, אבל הגיימפליי השליטה וכו' - הם כן שונים מאוד, בגלל החליפה.
אני גם לא יודע אם אקנה אותו, אני מחפש חוויית סינגל עשירה, והאחרונים היו קצרים מדי וחוזרים על עצמם. אם זה יהיה שונה כמו שהא נראה לי ומעל 10 שעות סינגל - אני בטוח קונה, לראשונה מאז MW2

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 7 אורחים