swym כתב:שוב פעם, אם היית טורח לקרוא את הכתבה ולא את הכותרת היית מבין שגם הם ציינו שמדובר ככל הנראה בבטא. uזה לא ציטוט של אחראי PR מול הדעה שלי, זה ציטוט של אחראי מותג שעליו מתבססת הדעה שלי - אתה פשוט לא מצליח לחבר את הנקודות. שכשיחצן ממשיך בעמימות מכוונת של "Rest assured your next Halo journey WILL begin in 2014" ואתה מפרש מזה OMG HALO 5 CONFIRMED 2014, זה חוסר הבנת הנקרא ותו לא.
אין שום דבר עמום, הוא רשם במפורש:
הדגשתי לך את הקטע המדובר.Granted, conspiracy theorists are arguing that he doesn't specifically say it's Halo 5 and argue Semsey could've been teasing the unconfirmed Halo 2: Anniversary Edition. Unfortunately for them, Semsey clarified his comments and said he was referring to Halo 5, although it might not officially be called Halo 5 hence the "next Halo journey" phrasing.
אם אתה טוען שמייקרוסופט טוענים שהסרטון של היילו 5 מדבר על הכרזה על 2 אתה מוזמן להביא הוכה, כי עד כה רשמת רק את דעתך. אני אשמח לראות ציטוט של משהו בכיר במותג היילו שמספר שהסרטון של 5 הוא הכרזה על 2 שנה שעברה.
לגבי המגאזין, אתה מוזמן לקרוא את הכתבה, אתה שוב מטעה, הם לא נקטו עמדה, ההפך - הם רשמו במפורש שמייקרוסופט טענה שהיילו 5 הינו כותר של 2014 "While microsoft consider it a 2014 title". אחרי זה הם מוסיפים ספקולציות בדמות שמועות וניתוח שלהם שפיל ספנסר בדרך כלל מציג היילו חדש על פני שני E3ים ושאולי בסוף הם לא יעמדו ביעד וזה יהיה בטה. מתויג כשמועה. שום דבר מצד מייקרוסופט שמבטל את ההכרזה המקורית של היילו 5 ב-2014. בוא לא נשכח שהכתבה גם פורסמה במרץ, תשעה חודשים אחרי ההכרזה על היילו 5 ב-2014, כנראה אז הם כבר הבינו שהם יאלצו לדחות את השיגור של המשחק ולכן 343 התחילו להיות עמומים ולא הסכימו לנקוט בשם היילו 5 בכתבה.
אבל שוב, לא הבאת שום אסמכתא מצד מייקרוסופט שהסרטון של היילו 5 והתאריך היו "עבודה בעניים", אז אתה מוזמן להביא לנו ציטוטים של בכירים מ-2013.