נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי Death_119 » 05 אוגוסט 2014, 21:51

swym כתב:שוב פעם, אם היית טורח לקרוא את הכתבה ולא את הכותרת היית מבין שגם הם ציינו שמדובר ככל הנראה בבטא. uזה לא ציטוט של אחראי PR מול הדעה שלי, זה ציטוט של אחראי מותג שעליו מתבססת הדעה שלי - אתה פשוט לא מצליח לחבר את הנקודות. שכשיחצן ממשיך בעמימות מכוונת של "Rest assured your next Halo journey WILL begin in 2014" ואתה מפרש מזה OMG HALO 5 CONFIRMED 2014, זה חוסר הבנת הנקרא ותו לא.

אין שום דבר עמום, הוא רשם במפורש:
Granted, conspiracy theorists are arguing that he doesn't specifically say it's Halo 5 and argue Semsey could've been teasing the unconfirmed Halo 2: Anniversary Edition. Unfortunately for them, Semsey clarified his comments and said he was referring to Halo 5, although it might not officially be called Halo 5 hence the "next Halo journey" phrasing.
הדגשתי לך את הקטע המדובר.

אם אתה טוען שמייקרוסופט טוענים שהסרטון של היילו 5 מדבר על הכרזה על 2 אתה מוזמן להביא הוכה, כי עד כה רשמת רק את דעתך. אני אשמח לראות ציטוט של משהו בכיר במותג היילו שמספר שהסרטון של 5 הוא הכרזה על 2 שנה שעברה.

לגבי המגאזין, אתה מוזמן לקרוא את הכתבה, אתה שוב מטעה, הם לא נקטו עמדה, ההפך - הם רשמו במפורש שמייקרוסופט טענה שהיילו 5 הינו כותר של 2014 "While microsoft consider it a 2014 title". אחרי זה הם מוסיפים ספקולציות בדמות שמועות וניתוח שלהם שפיל ספנסר בדרך כלל מציג היילו חדש על פני שני E3ים ושאולי בסוף הם לא יעמדו ביעד וזה יהיה בטה. מתויג כשמועה. שום דבר מצד מייקרוסופט שמבטל את ההכרזה המקורית של היילו 5 ב-2014. בוא לא נשכח שהכתבה גם פורסמה במרץ, תשעה חודשים אחרי ההכרזה על היילו 5 ב-2014, כנראה אז הם כבר הבינו שהם יאלצו לדחות את השיגור של המשחק ולכן 343 התחילו להיות עמומים ולא הסכימו לנקוט בשם היילו 5 בכתבה.

אבל שוב, לא הבאת שום אסמכתא מצד מייקרוסופט שהסרטון של היילו 5 והתאריך היו "עבודה בעניים", אז אתה מוזמן להביא לנו ציטוטים של בכירים מ-2013.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2014, 00:13

GTA5 מכר 34 מליון יחידות, דיאבלו 3 מכר 20 מליון יחידות (יחד עם ההרחבה). בליזארד ו-2K שורדות איכשהו... :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוגוסט 2014, 13:59

וואו, למכור 35 מליון עותקים על 2 מכשירים זה מאוד מרשים :O
בוא נראה אם יצליח להגיע ל-50 עד סוף השנה :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אוגוסט 2014, 01:28

Laskin כתב:וואו, למכור 35 מליון עותקים על 2 מכשירים זה מאוד מרשים :O
בוא נראה אם יצליח להגיע ל-50 עד סוף השנה :)

אני לא בטוח אם יש בכך ספק, עם היציאה של המשחק לדור הנוכחי ולPC.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אוגוסט 2014, 11:17

לא יודע אם אין ספק... זה אומר 15 מליון נוספים ב-3 וחצי חודשים.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 אוגוסט 2014, 14:47

Death_119 כתב:הדגשתי לך את הקטע המדובר.

אם אתה טוען שמייקרוסופט טוענים שהסרטון של היילו 5 מדבר על הכרזה על 2 אתה מוזמן להביא הוכה, כי עד כה רשמת רק את דעתך. אני אשמח לראות ציטוט של משהו בכיר במותג היילו שמספר שהסרטון של 5 הוא הכרזה על 2 שנה שעברה.

לגבי המגאזין, אתה מוזמן לקרוא את הכתבה, אתה שוב מטעה, הם לא נקטו עמדה, ההפך - הם רשמו במפורש שמייקרוסופט טענה שהיילו 5 הינו כותר של 2014 "While microsoft consider it a 2014 title". אחרי זה הם מוסיפים ספקולציות בדמות שמועות וניתוח שלהם שפיל ספנסר בדרך כלל מציג היילו חדש על פני שני E3ים ושאולי בסוף הם לא יעמדו ביעד וזה יהיה בטה. מתויג כשמועה. שום דבר מצד מייקרוסופט שמבטל את ההכרזה המקורית של היילו 5 ב-2014. בוא לא נשכח שהכתבה גם פורסמה במרץ, תשעה חודשים אחרי ההכרזה על היילו 5 ב-2014, כנראה אז הם כבר הבינו שהם יאלצו לדחות את השיגור של המשחק ולכן 343 התחילו להיות עמומים ולא הסכימו לנקוט בשם היילו 5 בכתבה.

מה אני צריך להביא בדיוק? אתה בעצמך מספק כאן תמונה של סריקה מOXM שאומרת שככל הנראה מה שמיקרוסופט מחשיבה שיוצא ב-2014 הוא הבטא ולא המשחק עצמו (זה אגב בחצי השני של המשפט שאתה בוחר להתעלם ממנו כאן בציטוט שאתה מביא). מה כל כך קשה להבין בזה? כמו במקרה של כלכליסט, אתה שוב נתלה בפרשנויות שגויות של כתב בעיתון ולא בטקסט המדוייק שסיפק איש הPR. האם אתה רואה ציטוט כלשהו ולא פרשנות לצורך כותרת שאומר "היילו 5 יצא ב-2014"?
כבר בתחילת חודש פברואר אגב, סטיב דאונס שנותן את קולו למאסטר צ'יף ציין שמה שיגיע השנה זה גירסת אניברסרי של היילו 2, בעוד היילו 5 יגיע רק ב-2015. וזה היה לפני שהכתבה בOXM (שאתה משום מה כל כך נתלה בה למרות שהם מזכירים שם שככל הנראה מדובר בבטא) עלתה:
“I think you may be ahead of yourself on Halo 5,” Downes said. “I wouldn’t expect anything until 2015. What you can look forward to this year is an anniversary edition of Halo 2.”
וזה הרפרנס להיילו 2. לא הסרטון מ-2013 שלא אומר שום דבר לגבי תאריך יציאה של שום משחק ספציפי - פשוט בגלל שלא היתה שם שום הכרזה על משחק. האבסורד הוא שבזמנו אתה דווקא זה שדגל בצד ההפוך כשיצא הטריילר של Project Trico ולטענתך זה מעולם לא נחשב להכרזה של The Last Guardian.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 אוגוסט 2014, 20:08

בואו נדבר דוגרי רגע - מי כאן, בעודו צופה בטריילר של היילו עם המשפט האלמותי: Your journey begins 2014 אמר לעצמו ''היי! איזה יופי! אנחנו הולכים לקבל היילו 2 אניברסרי ב2014 והיילו 5 ב2015!'' עזבו מכל דיבורי היח''צ וכו'.. פחות מעניין. פשוט ההרגשה שמתקבלת מחלקכם היא של חכמה בדיעבד, וזה יופי טופי וכו', אבל היי, זה היה כבר בפורום הזה, אז לא אמורה להיות בעיה להביא ציטוטים.

אני לא חושב שמיקרוסופט תכננו על היילו 5 ל2015, אבל אני בהחלט חושב שהם יצאו מגדרם כדי לרמוז/לדחוק לכך שיש היילו 5 ולא היילו 2 אניברסרי - ובטח שבטח לא ''רוב ההיילו הישנים בגרסאות HD''. אז בואו תהיו כנים עם עצמכם ועם שאר החברים.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 אוגוסט 2014, 04:38

Laskin כתב:לא יודע אם אין ספק... זה אומר 15 מליון נוספים ב-3 וחצי חודשים.

זה יפתיע אותך? זה נראה לי לחלוטין בballpark שלו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוגוסט 2014, 20:46

Klayman כתב:בואו נדבר דוגרי רגע - מי כאן, בעודו צופה בטריילר של היילו עם המשפט האלמותי: Your journey begins 2014 אמר לעצמו ''היי! איזה יופי! אנחנו הולכים לקבל היילו 2 אניברסרי ב2014 והיילו 5 ב2015!'' עזבו מכל דיבורי היח''צ וכו'.. פחות מעניין. פשוט ההרגשה שמתקבלת מחלקכם היא של חכמה בדיעבד, וזה יופי טופי וכו', אבל היי, זה היה כבר בפורום הזה, אז לא אמורה להיות בעיה להביא ציטוטים.

אני לא חושב שמיקרוסופט תכננו על היילו 5 ל2015, אבל אני בהחלט חושב שהם יצאו מגדרם כדי לרמוז/לדחוק לכך שיש היילו 5 ולא היילו 2 אניברסרי - ובטח שבטח לא ''רוב ההיילו הישנים בגרסאות HD''. אז בואו תהיו כנים עם עצמכם ועם שאר החברים.

לאף אחד לא היה שמץ של ספק שהטריילר אומר היילו 5 בחגים 2014. אולי מיקרוסופט התכוונו לזה, אולי הם התכוונו להטעות, אבל כולם היו בטוחים ב100% ללא יוצא מן הכלל שהיה מדובר בהיילו 5 בחגים 2014.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 אוגוסט 2014, 20:50

נראה שסוויס וגיא לא ממש מסכימים עם מה שאתה אומר.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2014, 06:15

גם איך אפשר להתבלבל? זה לא שהראו משהו אמורפי של היילו או קטע ממשחק ישן, מה שהראו זה היה משהו חדש לגמרי שברור ב100% שהוא ממשחק עתידי. זה היה כל כך זר שאף אחד לא נחש שזה היילו עד שהוא הוריד את המעיל כך שמן הסתם זה לא היה לאיזה סוף או משהו קלאסי, זה היה למשהו חדש לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 11 אוגוסט 2014, 00:59

אני עם נדב בעניין הזה. מהתרשמות שלי, כאדם שלא היה לו XB360 ולא את ה-One, היה נראה לי כאילו זה משחק חדש לגמרי שמוכרז, וכשהוא הוריד את המעיל החום הזה הבנתי שזה Halo חדש.
"A man chooses, a slave obeys"

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 אוגוסט 2014, 09:54

נו, באמת היינו צריכים להגיע למסקנה הזאת אחרי 30 עמודים? :P

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 אוגוסט 2014, 14:08

DrKeo כתב:גם איך אפשר להתבלבל? זה לא שהראו משהו אמורפי של היילו או קטע ממשחק ישן, מה שהראו זה היה משהו חדש לגמרי שברור ב100% שהוא ממשחק עתידי. זה היה כל כך זר שאף אחד לא נחש שזה היילו עד שהוא הוריד את המעיל כך שמן הסתם זה לא היה לאיזה סוף או משהו קלאסי, זה היה למשהו חדש לגמרי.

מה? באותה מידה אני יכול לומר שללא ספק זה כוון לסרט/סדרה.

אני כבר אמרתי... ברור שזה מטעה למי שאין מושג. מכיוון שיש לי מושג אז אמרתי אז ואמרתי היום שזה ברור שזה לא יכול להיות שהיילו 5 יוצא ב2014 וכבר הסברתי למה.

ואני לא מכיר את ההודעות PR או את הכתבה שדודי הביא או כל דבר אחר חוץ מהטריילר הזה אז אני לא מתווכח על כל המסביב (ואפילו הגבתי לדודי שהכתבה שהוא הביא בהחלט הייתה יכולה להביא אותי לתקווה שבכל זאת המשחק יצא ב2014... אבל לא קראתי אותה ונראה לי שגיא הזכיר שהם דיברו על הבטא? בכל אופן הגבתי על זה כבר).

אז מי שכמו דודי רוצה לטעון שאניברסרי היה יוצא באביב והיילו 5 בחגים שיבושם לו.

אה וקליימן... כשאני רואה את הטריילר ואת המשפט האלמותי אני מרגיש שמסבנים אותי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 אוגוסט 2014, 22:41

swiss-the-engine כתב:מה? באותה מידה אני יכול לומר שללא ספק זה כוון לסרט/סדרה.

אני כבר אמרתי... ברור שזה מטעה למי שאין מושג. מכיוון שיש לי מושג אז אמרתי אז ואמרתי היום שזה ברור שזה לא יכול להיות שהיילו 5 יוצא ב2014 וכבר הסברתי למה.

ואני לא מכיר את ההודעות PR או את הכתבה שדודי הביא או כל דבר אחר חוץ מהטריילר הזה אז אני לא מתווכח על כל המסביב (ואפילו הגבתי לדודי שהכתבה שהוא הביא בהחלט הייתה יכולה להביא אותי לתקווה שבכל זאת המשחק יצא ב2014... אבל לא קראתי אותה ונראה לי שגיא הזכיר שהם דיברו על הבטא? בכל אופן הגבתי על זה כבר).

אז מי שכמו דודי רוצה לטעון שאניברסרי היה יוצא באביב והיילו 5 בחגים שיבושם לו.

אה וקליימן... כשאני רואה את הטריילר ואת המשפט האלמותי אני מרגיש שמסבנים אותי.

בכתבה כתוב במפורש: "מייקרוסופט מחשיבים את המשחק כמשחק של 2014, שמועות גורסות שזה יכל להתברר בסוף ככוונה לבטא". אז פה פתאום שמועות זה הודעה רישמית?
אם משהו כותב - "מייקרוסופט אומרים שהיילו 5 מגיע ב-2014" ואז כתב כותב - אבל אנחנו מוסיפים פרשנות משלנו בדמות שמועות שעלו בנוסף לעוד ניתוח בשקל שהם עשו בדבר משך זמן מהכרזה ועד להופעת משחקים מצידה של מייקרוסופט וכו... כדי לכסות עמוד של כתבה עם המעט מידע שהיה להם זה הודעה של מייקרוסופט? אני פשוט מרים ידיים עם השטויות שהולכות פה.

הבאתי שתי הודעות רישמיות של מייקרוסופט לגבי היילו 5, אחת שאי אפשר לטעות לגביה של הPR של המותג, השנייה מצד המגאזין הרישמי שלהם. תוסיפו לזה סרטון של היילו 5 ותקראו לזה מה שאתם רוצים. זה פשוט כבר בגדר טמטום מה שהולך פה, אני הרמתי ידיים.

גיא עדיין לא טרח להביא ולו הודעה רישמית אחת שגורסת שהיילו 5 לא ייצא ב-2014 בשנת 2013 בניגוד להצהרות מייקרוסופט, אז על מה אנחנו מדברים? על ספקולציות אישיות של אנשים פה? את מי זה מעניין, כאשר יש הודעה רישמית של חברה וסרטון שהוצג מעל בימת E3.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 אוגוסט 2014, 23:02

ברגע ההכרזה (לא בE3) זה היה רחוק מלהיות ברור, וההודעה הרשמית של החברה הייתה במקרה הטוב מעורפלת.
יאללה. די. בבקשה... אני מבטיח לחזור בתשובה, רק די עם זה... :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2014, 15:28

די נו, מי שראה את הרטיילר של היילו 5 בE3 2013 לא יכל לחשוב שום דבר חוץ מאשר היילו 5. כלומר אלה אם הטריילר של אנצ'רטד 4 שהיה אצל סוני בתצוגה הרגיש למשהו כטריילר לסרט או לספר של אנצ'רטד :\
כלומר למען השם, מגה טריילר עם חשיפה של המאסטר צ'יף שהיה אמור להיות המגהטון של E3 2013 של מיקרוסופט. ברצינות משהו חשב שזה סרט, אוסף, סדרה או כל דבר אחר?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 אוגוסט 2014, 15:49

DrKeo כתב:די נו, מי שראה את הרטיילר של היילו 5 בE3 2013 לא יכל לחשוב שום דבר חוץ מאשר היילו 5. כלומר אלה אם הטריילר של אנצ'רטד 4 שהיה אצל סוני בתצוגה הרגיש למשהו כטריילר לסרט או לספר של אנצ'רטד :\
כלומר למען השם, מגה טריילר עם חשיפה של המאסטר צ'יף שהיה אמור להיות המגהטון של E3 2013 של מיקרוסופט. ברצינות משהו חשב שזה סרט, אוסף, סדרה או כל דבר אחר?

כן אני.

נ.ב
דודי לא מבין מה אתה כותב לי את הקשקושים האלה. כתבתי לך שהיה ונאמר מה שאתה אומר אז אפילו אותי זה היה יכול לשכנע. סתם הוספתי שגיא סייג את זה עם משהו ושאני לא יודע מה זה ה"משהו" הזה וזה לא מעניין אותי כי אני רק הגבתי כל פעם לגבי מה אני חשבתי ולא מה מישהו אחר חשב או היה צריך לחשוב.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 אוגוסט 2014, 17:04

כבר נמאס לי אישית מהנושא הזה, אני לא מאמין על מה אנחנו מתווכחים, אני פרשתי מהנושא :).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 אוגוסט 2014, 17:22

יש!!!!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוגוסט 2014, 13:28

swiss-the-engine כתב:כן אני.

נ.ב
דודי לא מבין מה אתה כותב לי את הקשקושים האלה. כתבתי לך שהיה ונאמר מה שאתה אומר אז אפילו אותי זה היה יכול לשכנע. סתם הוספתי שגיא סייג את זה עם משהו ושאני לא יודע מה זה ה"משהו" הזה וזה לא מעניין אותי כי אני רק הגבתי כל פעם לגבי מה אני חשבתי ולא מה מישהו אחר חשב או היה צריך לחשוב.

אז אתה רוצה להגיד לי ברצינות לגמרי שראית את הטריילר של המאסטר צ'יף הולך במדבר ונלחם מול אוייב שאנחנו לא מכירים ולא קשור לאף אחד המשחקים הקודמים ואז כתוב בגדול "The journey begins 2014" ובאמת ובתמים אמרת לעצמך "יש! סדרת טלביזיה של היילו!!!".

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 אוגוסט 2014, 13:50

DrKeo כתב:אז אתה רוצה להגיד לי ברצינות לגמרי שראית את הטריילר של המאסטר צ'יף הולך במדבר ונלחם מול אוייב שאנחנו לא מכירים ולא קשור לאף אחד המשחקים הקודמים ואז כתוב בגדול "The journey begins 2014" ובאמת ובתמים אמרת לעצמך "יש! סדרת טלביזיה של היילו!!!".

אתה מעוות את מה שאמרתי... זאת הייתה תגובה להחלטה הנחרצת שלך שאני אמור להבין שזה משחק. למעשה עניתי לך באופן מובהק וברור וזה שכשראיתי את זה חשבתי "שמסבנים אותי". הידע הקודם שלי והלוגיקה האישית שלי לא איפשרו לי בכלל לחשוב לרגע שמדובר בהיילו 5 ל2014
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 אוגוסט 2014, 13:55

שתקו כבר!!!!!!!! :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוגוסט 2014, 14:02

swiss-the-engine כתב:אתה מעוות את מה שאמרתי... זאת הייתה תגובה להחלטה הנחרצת שלך שאני אמור להבין שזה משחק. למעשה עניתי לך באופן מובהק וברור וזה שכשראיתי את זה חשבתי "שמסבנים אותי". הידע הקודם שלי והלוגיקה האישית שלי לא איפשרו לי בכלל לחשוב לרגע שמדובר בהיילו 5 ל2014

ידע קודם על מה? איזה ידע קודם מנע ממך לחשוב שיצא היילו 5 בחגים 2014, שנתיים+ אחרי הקודם?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 אוגוסט 2014, 14:09

רק שתדעו לכם, רובין וויליאמס אמר שהוא מתאבד בגלל שהויכוח הזה לא נגמר, ונמאס לו מאנשים שמתעסקים בסוגיית ההכרזה של היילו 5.... באמת!

(טוב, לא, אבל לבת שלו קוראים זלדה ע"ש זלדה של נינטנדו...)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים