Nucleus_Dawn כתב:וואו!!!!
10 מיליון יחידות בפחות מתשעה חודשים. מדהים. מדהים. מדהים.
כיף לראות חברה מקבלת את מה שמגיע לה.
על איזה משחק מדובר?
Nucleus_Dawn כתב:וואו!!!!
10 מיליון יחידות בפחות מתשעה חודשים. מדהים. מדהים. מדהים.
כיף לראות חברה מקבלת את מה שמגיע לה.
We are embracing the creative spirit that comes with independence without letting go of the stunning production values that we are known for. It’s not indie, it’s not AAA. This is a third way. its independent AAA.
bling כתב:תקרא את ההודעה של קאז, המכניקות יפות ויזואליות אבל נראות שטחיות, הקטע שהכל קופא יפהייפה אבל זה עוד תסרוט, מבחינת גיימפליי המשחק נראה גנרי עם מכניקות שלא מוסיפות ומתבלות יותר מדי את המשחקיות הבסיסית שלו.
אותי אישית זה שיעמם וציפיתי למשהו הרבה יותר מעניין, מסקרן אותי לראות מה קליימן שהוא מעריץ גדול של רמדי חושב
bling כתב:DEATH אתה רציני שאלן וויק נראה לך טוב יותר גראפית? די נו אפילו בשבילך זה מוגזם.
הסקייל של אלן וויק אולי נראה גדול יותר מבחינת כל הסקייבוקס הנרחב שהוא מציג, יש תחושה יותר לניארית ב QB, אבל מבחינת FIDELITY זה מעליב בכלל להשוות.
אה כן ו UNTIL DAWN נראה כמו זבלון מוחלט, ולא אני לא מתכוון מבחינת הכיוון העלילתי והאומנותי שברור לי שהוא מנסה לחקות סרטי אימה זבלוניים, אלא LITERALLY נראה זבל, זה נשמע כמו משהו שיותר מוגבל בגיימפליי אפילו ממשחק של דייויד קייג' ובטח ישמש כסוג של דמו טכני של מורפאוס עם כל מני הקפצות זולות, יאק.
Klayman כתב:צודק. QB משחק מכוער. לא דור הבא. נראה יותר כמו 8 ביט.
Laskin כתב:ראיתי עכשיו את BB באיכות מעולה... נראה ממש כיף ואני מת על האווירה, אבל עוד לא קנה אותי.
הייתי ממש מעדיף אם הוא היה בסגנון של DMC.
bling כתב:כן גם אני לא הבנתי את הקטע הזה מעדכון 2.0, זה ישתמש אולי ב NOW כסטרימינג או משהו? לא יודע מוזר מאוד ולא הכי שימושי בשבילי כי אין לי חברים גיימרים עם PS4, זה נשמע שאם זה יעבוד טוב מדי זה עלול לפגוע במכירות כי למה שאנשים שהם חברים יקנו בכלל יותר מעותק אחד של משחק אם אפשר בקלות ככה לשחק בו על חשבונו של החבר?
וכמו בלינק שוונטד הביא, נינג'ה ת'יאורי מתפלצנים ומכנים את המשחק שלהם "AAA עצמאי" ככה שלטענתם ערכי ההפקה יהיו גבוהים, נחיה ונראה.
DEATH, תראה את הלינק ששמתי, ואתה שוכח שקליימן הוא קודם כל שחקן PC ככה שאם הוא מתווכח איתך כנראה שהוא חושב שגם ביחס ל PC המשחק נראה מדהים ודור הבא
ShiTDemoN כתב:על איזה משחק מדובר?
Laskin כתב:ואתם לא מדברים מספיק על WILD (:
ברצינות, זה נראה כמו חלום. אני מנחש שנראה את הטריילר הזה הופך לויאלי גם מחוץ לתעשיית הגיימינג.
עדיין לא ראיתי באיכות נורמלית והאנימציות פנים בקטע שהוא יורה חץ לא נראה הגיוני, אבל כן תואם את שאר הקטעים שהראו, שגם היו קצת ״דיסני אנימיישן סטודיוז״.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים