תראו מה קניתי - הדיון הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

Re: תראו מה קניתי - הדיון הרשמי

הודעהעל ידי Wan7ed » 20 אוגוסט 2014, 00:51

אני מאמין שאתה יודע מה אתה מדבר, אבל במבחן המציאות שלי, נכנסתי עכשיו ל-GMG ולא מצאתי אף משחק שאני רוצה באפילו 5% הנחה (ורוב המשחקים לא נמצאים באתר בכלל)... צריך לשים קוד בשביל זה? בא לך לשתף אותי שאני גם אדע איך להשיג משחקים חדשים ב-35$?

בנוגע לקומבינה של האקסבוקס... לאנשים מסוימים זה יכול להוות בעיה. במקרה שלי הפרוצדורה פשוטה (מבחינה טכנית זה הכי קל בעולם), ויש לי 5 חברים טובים מהבית עם אקסבוקס וואן (+ swiss אחד) שיותר מתענוג לקנות איתם משחקים (ומסתבר שהתחשבנות בפאיפאל זה הדבר הכי קל בעולם).
לא טענתי שזו שיטה מושלמת לכולם, אבל בשבילי היא אופציה מעולה שחוסכת ערמות של כסף.

בנוגע ללייב... שילמתי 42 דולר לשנה. ;)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 אוגוסט 2014, 09:59

Wan7ed כתב:אני מאמין שאתה יודע מה אתה מדבר, אבל במבחן המציאות שלי, נכנסתי עכשיו ל-GMG ולא מצאתי אף משחק שאני רוצה באפילו 5% הנחה (ורוב המשחקים לא נמצאים באתר בכלל)... צריך לשים קוד בשביל זה? בא לך לשתף אותי שאני גם אדע איך להשיג משחקים חדשים ב-35$?

בנוגע לקומבינה של האקסבוקס... לאנשים מסוימים זה יכול להוות בעיה. במקרה שלי הפרוצדורה פשוטה (מבחינה טכנית זה הכי קל בעולם), ויש לי 5 חברים טובים מהבית עם אקסבוקס וואן (+ swiss אחד) שיותר מתענוג לקנות איתם משחקים (ומסתבר שהתחשבנות בפאיפאל זה הדבר הכי קל בעולם).
לא טענתי שזו שיטה מושלמת לכולם, אבל בשבילי היא אופציה מעולה שחוסכת ערמות של כסף.

בנוגע ללייב... שילמתי 42 דולר לשנה. ;)

בעמוד הראשי של GMG יש לך קופון שנותן לך 20% הנחה על כמעט הכל.

בנוסף, אם אתה רק נרשם לעדכוני מייל מGMG, תוכל לקבל עוד קופונים. למשל, אני קיבלתי למייל קופון של 25% הנחה למשחקים הצפויים הבאים:
Sid Meier's Civilization Beyond Earth, Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4, Far Cry 4: Gold Edition, Dead Rising 3: Apocalypse Edition, Middle Earth: Shadow of Mordor, Gauntlet, Gauntlet: 4-Pack, Football Manager 2015, Lara Croft and the Temple of Osiris, Lara Croft and the Temple of Osiris 4-Pack

כלומר, בלי חצי קומבינה, או העברת כספים בפייפאל, הם יוצאים 45$ לAC וFC ו37$ לSOM, בהזמנה מוקדמת.
אתה מוזמן לקזז את עלות הלייב ולראות שזה לא שונה מהזמנה מוקדמת ב30$+הרבה יותר נוח.

כמו שקליימן אמר, מידי פעם אפילו יש קופונים של 30% הנחה.
ביקשת 2 מהרשימה שלך להוכחת הנקודה. במקרה יש כרגע שלושה שמוכחים את הנקודה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 אוגוסט 2014, 10:56

Wan7ed כתב:ושאלה לבעלי ה-PS4... גם שם אפשר לעשות את הקומבינה כמו בלייב? (שיהיה לי המידע בראש אם נקנה בעתיד PS4 בשביל הבלעדיים החזקים של סוני)

איך בדיוק הולכת הקומבינה? שאפשר לחלוק משחק עם מישהו?

אז כן אפשרי בעיקרון אבל לא בדיוק הצלחתי להבין איך זה עובד, בזמנו ניסיתי לחלוק עם חבר שיש לו PS3 את TR- הבאתי לו את המשתמש והסיסמא, הוא התחבר מהפס3 שלו, הוריד ושיחק וסיים אותו על המשתמש שלו בלי בעיה.
לעומת זאת דווקא את ג'ורני, משחק אינדי שעלה לי גרושים הפס3 שלו סירב להריץ ואמר שרק הבעלים המקורי יכול להשתמש בתוכן הזה, אז לא בדיוק הבנו מה עשינו לא נכון אבל זה אמור להיות אפשרי גם מהסיבה הפשוטה שיש לך אתר של ישראלים תחמנים כמו זה: http://psgames.co.il/ שמוכר משחקי PS3 ו 4 בזול דרך משתמשים ששולחים לך במייל, אבל כאמור אני לא יכול להתחייב כי לי אישית זה עבד עם משחק אחד וסירב עם אחר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 אוגוסט 2014, 11:48

Nucleus_Dawn כתב:

בנוסף, אם אתה רק נרשם לעדכוני מייל מGMG, תוכל לקבל עוד קופונים. למשל, אני קיבלתי למייל קופון של 25% הנחה למשחקים הצפויים הבאים:
Sid Meier's Civilization Beyond Earth, Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4, Far Cry 4: Gold Edition, Dead Rising 3: Apocalypse Edition, Middle Earth: Shadow of Mordor, Gauntlet, Gauntlet: 4-Pack, Football Manager 2015, Lara Croft and the Temple of Osiris, Lara Croft and the Temple of Osiris 4-Pack

כלומר, בלי חצי קומבינה, או העברת כספים בפייפאל, הם יוצאים 45$ לAC וFC ו37$ לSOM, בהזמנה מוקדמת.
אתה מוזמן לקזז את עלות הלייב ולראות שזה לא שונה מהזמנה מוקדמת ב30$+הרבה יותר נוח.

אבל לא הראת משחקים ב30 דולר... זה לא מה שוונטד רצה? אגב ענייני קיזוז לייב... אל תשכח שכיום כבר מקבלים משחקים חינם... אומנם ברוב המוחץ מעאפנים אבל נגיד את גוואקמילי הייתי רוכש באיזה 7-10 דולר ובלי קשר תחלק 40 דולר על 10 משחקים אז זה מוסיף 4 דולר ל30 דולר שהוא משלם.

אגב תגיד... המשחקים שאתה רוכש בGMG נכנסים לסטים? כלומר אפשר לשתף אותם כמו משחקי סטים אחרים?

בלינג הקומבינה היא העניין של הרשיונות... אתה מקבל אחד לקונסולה ואחד ליוזר.

נ.ב
הלינק לאתר שהבאת לא מוכר משחקי PS4 בכל כך זול... הכמה שיש להם שם כולם נמכרים ב150. בPS3 זה עוד יותר לא שווה עם מחיר של 130 שח להכל.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 אוגוסט 2014, 12:10

SWISS אם הם היו מוכרים משחקים בצורה לגיטימית אז 150 ש"ח למשחק PS4 חדש זה המחיר הכי זול שקיים בעולם, ככה שהכל יחסי- יחסית לצורה שהם מוכרים אתה צודק שזה לא הכי זול כי זו קומבינה וסוג של גנבה ועדיף במקרה כזה כבר להוסיף עוד 60-50 ש"ח ולקנות לגיטימי או ללכת עד הסוף וכבר לחגוג פיראטית אם בכל מקרה המפתחים לא רואים ממך שקל, אבל מן הסתם אני יכול להבין מישהו שרוצה לחסוך כמה שקלים ולא ממש אכפת לו מהחוקיות של העניין פשוט אין לו רצון להתעסק עם פריצות ובעיות בלשחק אונליין שפיראטיות בדרך כלל מביאה איתה אז זה סוג של פשרה לא רעה בשבילו.

אבל המחיר זו לא הנקודה, WANTED רצה לדעת אם זה קיים ולפחות ע"פ האתר הזה שמשתמש בשיטה של רשיונות, כן זה אפשרי גם על הפס4.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 אוגוסט 2014, 12:30

אבל זה מוזר... איך האתר עובד? המצב הזה חייב להיות שונה ממה שקיים באקס בוקס.

ניסית לשתף משחק עם מישהו שיש לו PS4?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 אוגוסט 2014, 12:33

לא ניסיתי על ה PS4, לא נראה לי זה שונה מה PS3.

יש באתר שאלות ותשובות, הם כותבים שהם שולחים לך במייל שם משתמש וסיסמא והם מדריכים אותך צעד צעד מה צריך לעשות, אולי שווה לעשות פעם רכישה אצלם כדי להבין איך העסק עובד ולמה ג'ורני לא עבד :P

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 אוגוסט 2014, 12:37

זה מעניין כי אני לא מוציא אזכור לפיצ'ר של SHARE בPS4.

מה שכן מצאתי את זה... מעניין אם זה עובד ואם זה גם עובד באקס בוקס (כי גם שם יש אפשרות לבחור קונסולה "עיקרית")
http://mya.godaddy.com/default.aspx?prog_id=GoDaddy

הנה רדאיט על הנושא
http://www.reddit.com/r/PS4/comments/1q ... _the_game/
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine ב 20 אוגוסט 2014, 12:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 אוגוסט 2014, 12:40

אפשר לחלק את המשתמש שלך לעוד קונסולה, אני די בטוח בזה (כמו שעשיתי עם TR על ה PS3) והרי זה מה שהאתר הזה עושה לפי זה שמחלק לך יוזרים למייל שמהם אתה מוריד את המשחק המבוקש.

לא הבנתי מה יש בלינק ששמת פה.

עריכה: אוקי ראיתי את הלינק השני ששמת מ REDDIT, אין לי כח לעבור על הכל אבל תודה ששמת אותו, שמרתי אותו במועדפים ואם בעתיד אני ארצה לעשות את זה נשבור איתו את הראש :)
נערך לאחרונה על ידי bling ב 20 אוגוסט 2014, 12:46, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 אוגוסט 2014, 12:46

תראה מה האתר עושה אני לא יודע אבל פעם בPS3 הרי כל מה שהיה צריך לעשות זה לתת לצמישהו את היוזר ושהוא יוריד את המשחק ובזה נגמר הסיפור... פעם זה היה עד 5 הורדות שונות ואז 2 הורדות שונות. עד כמה שאני מבין בPS4 זה לא ככה.

לגבי הלינק... סתם לא יצא לי לשים קופי פייסט נכון... זה היה אמור להיות לינק לIGN אבל תאכלס הרדאיט יותר מקיף.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 אוגוסט 2014, 12:51

כן ראיתי את הרדדיט (ערכתי אחרי), גם ב PS3 בצורה הישירה כאמור לא עבד לנו ג'ורני, עכשיו יש עניין עם הגדרות PRIMARY וכו' שראיתי בלינק שם, לא עברתי עליו כי בכל מקרה זה לא רלוונטי אבל שמרתי אותו לעתיד למקרה שארצה לעשות החלפות כאלו עם חבר.
האתר בטח עושה מה שמתואר ב REDDIT, שולח לך למייל יוזר ומבקש ממך לשנות ל PRIMARY או מה שלא צריך לעשות, יכול להיות זה קצת יותר מסורבל מבעבר אבל זה עובד ואפשרי, וכן פעם זה היה 5 ועכשיו זה 2.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 אוגוסט 2014, 13:10

מאוד מוזר... הרי אם האתר ישלח לך יוזר אז היוזר רכש את המשחק במחיר מלא ואם הם רוצים לעשות פה כסף אז צריך עוד מישהו שיקבל את היוזר הזה וישחק על היוזר ולא על היוזר האישי שלו... משהו מאוד מוזר בקומבינה של האתר הזה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 אוגוסט 2014, 13:13

אני באמת לא יודע מאיפה הם משיגים את היוזרים הללו ואיך זה עובד, יכול להיות שאלו יוזרים שהם גנבו או משהו? גם אני סקרן, אפשר לשלוח להם מייל אם רוצים רק שלא בטוח שישמחו לנדב את המידע.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 20 אוגוסט 2014, 13:22

אני יכול להגיד לכם שחבר שלי קנה מהאתר הזה לא פעם משחקים לPS4 (ואולי גם לPS3, לא זוכר). הוא לא מעביר יוזרים כל פעם שהוא רוצה לשחק. זה מתיישב על הקונסולה.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 אוגוסט 2014, 13:33

ShiTDemoN כתב:אני יכול להגיד לכם שחבר שלי קנה מהאתר הזה לא פעם משחקים לPS4 (ואולי גם לPS3, לא זוכר). הוא לא מעביר יוזרים כל פעם שהוא רוצה לשחק. זה מתיישב על הקונסולה.

אפשר הסבר קצת יותר מפורט?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 אוגוסט 2014, 13:33

Shit, לא הבנתי את הכוונה, מה זאת אומרת מתיישב על הקונסולה? ברור שהמטרה הסופית היא שתשחק את המשחק על היוזר שלך ולא שתחליף בין משתמשים, אני מנחש שבסוף התהליך הם גם מבקשים שתמחוק את המשתמש שהורדת ממנו את המשחק.
מעניין אותי לשמוע צעד צעד איך הקנייה של חבר שלך עבדה, תפרט קצת יותר.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 20 אוגוסט 2014, 13:53

Nucleus_Dawn כתב:

swiss כבר ענה בשמי... חיפשתי 30 דולר ולא שתקזז לי מהלייב. אני לא עושה תחרות מול ה-PC, זה לא העניין. אבל תודה על ההסבר!
45 דולר זה גם יקר לי ואני אעדיף לחכות טיפה (יש בערך 2 משחקים בשנה שאני מוכן לשלם עליהם מחיר מלא).

ואגב גולד-לייב, המשחקים שמחלקים בחינם בוואן מאפנים כי אין ממש משחקים לקונסולה החדשה (אותו מצב ב-PS4)- זה ישתפר בהמשך.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 20 אוגוסט 2014, 14:30

סוויס ובלינג, אני אשאל אותו איך בדיוק זה עובד וארשום פה. stay tuned
"A man chooses, a slave obeys"

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 20 אוגוסט 2014, 21:43

למי שלא שם לב יש בSteam עד 80% הנחה על משחקים של 2K אז למי שעוד לא שיחק בBioshock infinite (כמוני) כנראה כדאי שירוץ על זה כי זה במחיר בדיחה.. וגם Metro: Last light עם כול ההרחבות עד יום שישי ב5$ בSteam.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 אוגוסט 2014, 21:48

Wan7ed כתב:
swiss כבר ענה בשמי... חיפשתי 30 דולר ולא שתקזז לי מהלייב. אני לא עושה תחרות מול ה-PC, זה לא העניין. אבל תודה על ההסבר!
45 דולר זה גם יקר לי ואני אעדיף לחכות טיפה (יש בערך 2 משחקים בשנה שאני מוכן לשלם עליהם מחיר מלא).

ואגב גולד-לייב, המשחקים שמחלקים בחינם בוואן מאפנים כי אין ממש משחקים לקונסולה החדשה (אותו מצב ב-PS4)- זה ישתפר בהמשך.

כמעט כל משחק של סטים אפשר גם לחלוק. אז בעצם אני ושחר, לצורך הענין, יכולים לעשות חצי-חצי על 35$ ואז בכלל אין שום השוואה. זה בלי לדבר על כך שהמחירים יורדים מהר יותר בPC, המבצעים לרוב טובים יותר, יש באנדלים ועוד המון דרכים וערוצים לקנות משחקים.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 20 אוגוסט 2014, 23:03

מסכים איתך... אני משתף את ספריית המשחקים שלי בסטים עם אחי הקטן ועוד חבר... הבעיה שאי אפשר לשחק יחד במולטיפלייר וזו הנקודה המבאסת (יתרון קטן לוואן- 2 רישיונות יכולים לשחק בלייב במקביל).
בגלל שבאמת קנינו כמה חברים וואן ביחד, משחקים שהם סינגל בלבד כמו וויצ'ר 3, כנראה נקנה כעותק קשיח מאיביי ב-40-30 דולר ונעביר בין החברים כל פעם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2014, 02:18

Wan7ed כתב:מסכים איתך... אני משתף את ספריית המשחקים שלי בסטים עם אחי הקטן ועוד חבר... הבעיה שאי אפשר לשחק יחד במולטיפלייר וזו הנקודה המבאסת (יתרון קטן לוואן- 2 רישיונות יכולים לשחק בלייב במקביל).
בגלל שבאמת קנינו כמה חברים וואן ביחד, משחקים שהם סינגל בלבד כמו וויצ'ר 3, כנראה נקנה כעותק קשיח מאיביי ב-40-30 דולר ונעביר בין החברים כל פעם.

ולמי שלא שם לב יש חבילה משולשת של כל משחקי ביושוק ב10$ ואת הSEASON PASS של ביושוק אינפנט ב10$. את השוטר של XCOM מוכרים ב4$ או יחד מXCOM המעולה ב8.5$.

סוויס לשאלתך, אתרים כמו GMG פשוט מוכרים לך קוד שאתה מכניס בסטים והמשחק שלך כאילו קנית אותו בסטים, בדיוק כמו לקנות כרטיס עם קוד של משחק בXBLA או PSN באמזון. יש גם משחקי RETAIL שמשתמשים בשיטה הזאת, היום אם אני קונה משחק RETAIL אני פותח את הקופסה, מזין את הקוד לסטים ופחות או יותר זורק את הדיסק והקופסה לזבל. בתאוריה מיקרוסופט נסתה גם לעשות את זה אבל האינטרנט הרועש הרג את הקונספט על הONE.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2014, 09:42

לגבי ריטייל אני יודע... רק עניין אותי לגבי GMG.

אגב מתחילים עכשיו למכור בריטייל כל משחק גם כקוד... אז זה גם משהו בשבילי... כרגע לא ממש אבל כשהחנויות יתחילו עם מחירי כסאח אז זה יהיה מאוד נחמד.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2014, 12:00

swiss-the-engine כתב:לגבי ריטייל אני יודע... רק עניין אותי לגבי GMG.

אגב מתחילים עכשיו למכור בריטייל כל משחק גם כקוד... אז זה גם משהו בשבילי... כרגע לא ממש אבל כשהחנויות יתחילו עם מחירי כסאח אז זה יהיה מאוד נחמד.

קודים זה ברכה, הלוואי ולא הייתי צריך לראות יותר קופסה חוץ מאשר גרסאות האספנים של בליזארד שיש לי פטיש אליהן :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 23 אוגוסט 2014, 19:10

קניתי משחקים בסופשבוע הנחות 2K של סטים :D :
Xcom-Enemy Unknown
כל ה DLC של Mafia 2
Metro Redux Pre-order

בינתיים אחכה לארקהם נייט, GTA 5 למחשב, ואולי לגו באטמן 3 ופאר קריי 4.
תמונה
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 54 אורחים