ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 17 אוגוסט 2014, 12:31

swiss-the-engine כתב:נושא החיזוי הזכיר לי... מישהו יודע ש"קורטנה" חזתה 15 מתוך 16 המשחקים של המונדיאל? יש דוגמא קודמת לחיזוי כזה?

אני לא בטוח שהיא חזתה נכון 15 מתוך 16, אבל כן קראתי על אחוזי ההצלחה הגבוהים שלה.
"A man chooses, a slave obeys"

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 אוגוסט 2014, 12:51

אני די משוכנע שזה היה 15/15, עקבתי אחרי זה... (למרות שלא ראיתי שום משחק במונדיאל:)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 אוגוסט 2014, 12:59

בוודאות 15 מתוך 16...

הנה לינק
http://blogs.windows.com/bloggingwindow ... in-brazil/
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 17 אוגוסט 2014, 23:40

אני זוכר שאת משחק הגמר לא נתנו לה לנבא. יכול להיות שבגלל זה אחד זוכר 15/15 (הצליחה כל מה שנתנו לה) ואחד זוכר 15/16 (את הגמר לא נתנו לה לנבא).
מה שכן, באמת היא הצליחה 100% (או 94%)? וואו זה כבר מהפכני.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 אוגוסט 2014, 10:12

אבל הבאתי לינק... זה 15/16
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 אוגוסט 2014, 10:32

נינטנדו תפתח מישחק קילפי פוקימון לאיפד
אני מעריך שזה ניסיון לא מזיק לבדוק אפשרות להיות מפתחת צד שלישי

אני אוהב את ה3DS והWIIU שלי ,אבל רק בגלל שנינטנדו מפתחת להם מישחקים בילעדים
בפועל היתי מעדיף בימקום ה3DS ,את אותם מישחקים דרך הסמארטפון שלי
מחובר לגימפד ומסך נוסף ,רישמי מנינטנדו -בגדול צורה דומה ל3DS ,אבל חומרה חזקה בהרבה ,ומסך עליון טוב בהרבה ,אומנם בלי 3D ,אבל FHD

בימקום הWIIU היתי מעדיף PS4 עם מישחקי נינטנדו ,במקרה הזה היתי מוותר על מסך נוסף ,כי פשוט רוב המשחקים לא מישתמשים בו טוב
PS4+מישחקי נינטנדו ,יהיה חלום רטוב ,חבל שלא ניראה את זה קורה בדור הזה

הPC שלי אומנם חזק משמעותית מהPS4 ,אבל גם גדול משמעותית

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 אוגוסט 2014, 12:49

וואו:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 אוגוסט 2014, 13:03

קריפי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אוגוסט 2014, 13:09

הבוס של יובי מודיע שאחרי ש Watch Dogs יצא יובי תחדל מלשחרר משחקים שמיועדים לבוגרים (בעלי דירוג M) על ה WIIU לאחר שלא נחלו הצלחה במשחקים אלו, ולכן תתמקד יותר בקז'ואל סטייל Just Dance וכו' שהוכיחו את עצמם יותר:
We inquired about Ubisoft’s relationship with Nintendo.

“It’s very simple,” Guillemot says. “What we see is that Nintendo customers don’t buy Assassin’s Creed. Last year, we sold in very small numbers.” In fact, across Ubisoft’s portfolio, Nintendo home console sales only represent three percent of the total for the fiscal year ended March 31, 2014. That’s down a percentage point from the previous year.

The company isn’t abandoning Nintendo entirely. Rather, it is simply shifting its focus on the platform. “What we see is that they are very interested in Just Dance, very interested by other kinds of games," Guillemot says. “So what we are trying to do is to focus more on the types of games they are interested in.”

Watch Dogs is the exception to this new rule. Ubisoft has promised the title for Wii U, and as of now, that version is still in the works. “[Watch Dogs] is coming to Wii U,” he assures. “It will be the only mature game we publish on it.”

זהו, אפשר לאמר שהחברת צד ג' אולי הכי נאמנה כלפי נינטנדו ושתמכה בקונסולה הכי הרבה משאר החברות הגדולות הרימה ידיים סופית, זה לא שצד ג' בדיוק פרח על ה WIIU עד עכשיו, אבל יובי פורשת זה המסמר האחרון בארון של AAA גדולים מצד ג', אי אפשר באמת להאשים אותם והם נתנו מעל ומעבר כדי שזה יצליח.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 אוגוסט 2014, 13:54

חכה, חכה... אחרי שמריו קארט לWII U יצא - כולם יחזרו על ארבע...
אה, רגע.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אוגוסט 2014, 14:00

Laskin כתב:חכה, חכה... אחרי שמריו קארט לWII U יצא - כולם יחזרו על ארבע...
אה, רגע.

כואב לי על קרירין, עד הרגע האחרון עוד האמין... עוד חשב ב E3 של שנה שעברה שנינטנדו קיבלה מסוק הצלה (כי מייקרוסופט פישלה) בעוד שכל בנאדם סביר חשב שקיבלה עוד מסמר קבורה (לאחר שכמעט כל משחק צד ג' מאותה תערוכה מלבד יובי לא הוכרז עבור ה WIIU) כי זה לא משנה אם MS תמכור 2 יחידות וסוני תסגר מחר, ה WIIU כבר לא תהיה הצלחה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 אוגוסט 2014, 14:39

Laskin כתב:חכה, חכה... אחרי שסמאש ברוס לWII U יצא - כולם יחזרו על ארבע...
אה, רגע.

תיקנתי :D
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 אוגוסט 2014, 14:55

אז שנה הבאה נתקן את זה לפוקימון לWII U, טוב? :)
הפעם אין לי ספק שזה יקרה, כי נינטנדו יודעת שזה הדבר היחיד שיכול להציל אותה מהפסדי ענק (עדיין לא תהיה הצלחה אדירה, אבל הם יכולים לצמצם נזקים).

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 אוגוסט 2014, 14:58

Laskin כתב:אז שנה הבאה נתקן את זה לפוקימון לWII U, טוב? :)
הפעם אין לי ספק שזה יקרה, כי נינטנדו יודעת שזה הדבר היחיד שיכול להציל אותה מהפסדי ענק (עדיין לא תהיה הצלחה אדירה, אבל הם יכולים לצמצם נזקים).

גם אם יהיה משחק פוקימון לWIIU, זה יהיה איזה פוקימון סטדיום מעפן.

גם אם נינטנדו יודעים שזה מה שיציל אותם, הם לא יעשו את זה. כי הם נינטנדו. גם לא ברור מאליו שהם יבינו את זה, כי הם נינטנדו.
הם עושים הכל בדרך שלהם, לטוב ולרע. אנחנו לא יכולים לקוות להבין אותם.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 אוגוסט 2014, 15:38

בעלי המניות לוחצים הפעם, מאיימים... זה לא תמיד יהיה תלוי בראש המשונה של מקבלי ההחלטות הנוכחיים ^_^

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אוגוסט 2014, 15:52

Laskin כתב:בעלי המניות לוחצים הפעם, מאיימים... זה לא תמיד יהיה תלוי בראש המשונה של מקבלי ההחלטות הנוכחיים ^_^

נראה לי תקופת החגים הקרובה זה גם זמן מבחן לאיוואטה, יכול להיות שאם המכירות יהיו רעות במיוחד הוא לא שורד עד שנה הבאה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 אוגוסט 2014, 05:32

bling כתב:כואב לי על קרירין, עד הרגע האחרון עוד האמין... עוד חשב ב E3 של שנה שעברה שנינטנדו קיבלה מסוק הצלה (כי מייקרוסופט פישלה) בעוד שכל בנאדם סביר חשב שקיבלה עוד מסמר קבורה (לאחר שכמעט כל משחק צד ג' מאותה תערוכה מלבד יובי לא הוכרז עבור ה WIIU) כי זה לא משנה אם MS תמכור 2 יחידות וסוני תסגר מחר, ה WIIU כבר לא תהיה הצלחה.

MS פישלה ,אבל סוני הפציצה עם הPS4
וגם MS תיקנה מהר מאוד חלק מהטעויות הגדולות ,זה היה אבל על חשבון קינקט 2

בעניין הWIIU -אני מרוצה מימנו ,כמכשיר להריץ בילעדי נינטנדו ,למולטי יש לי PC

בעניין הוביסופט ,הם דפקו את נינטנדו שדחו את רימן מתקופת ההשקה למאוחר הרבה יותר ,וגם לא השאירו אותו בילעדי אפילו זמנית

בעניין הWIIU ,הצלחה הוא לא יהיה ,אבל גם הXBO סובלת כרגע ,רק הPS4 וה3DS מצליחים בינתים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 אוגוסט 2014, 10:21

הXBO אמנם לא משהו מטורף כמו הPS4 מבחנת המכירות שלו, אבל הוא הצלחה גדולה בכל קנה מידה.
ויוביסופט לא "דפקו את נינטנדו", ריימן זה לא בדיוק סיסטם-סלר, הוא לא מה שדפק אותם, גם אם הוא וAC:ROGUE היו מוכרזים בלעדיים זה לא היה עוזר.
נינטנדו עצמה היא מה שדופק את נינטנדו :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 אוגוסט 2014, 11:07

לאסקין גנבת לי את השורה, איך שקראתי את המשפט המצחיק של קרירין ש"יוביסופט דפקו את נינטנדו" - למרות שהיא המפיצה שהיתה הכי נאמנה להם וזה היה נראה שהם אשכרה עושים מחווה עסקית ותומכים בהם למרות שזה לא משתלם להם, רק מתוך יחסים טובים איתם ומחויבות כלפיהם, אפשר אפילו לראות זאת בהודעה של המנכ"ל שהם משחררים לפלטפורמה כישלון ידוע מראש כמו WD נטו מתוך מחויבות שיש להם ולא מתוך מתוך ציפיות להרוויח, עלתה לי השורה "נינטנדו דפקה את נינטנדו" אבל הקדמת אותי :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2014, 11:42

מה שדפק את נינטנדו זאת נינטנדו. אם הם היו מחכים שנה ומשגרים קונסולת X86 שוות כוח לפס4 ולONE אז הם היו מקבלים 100% מכותרי צד ג' ואז הם היו לגמרי קונסולה וולידית עם 100% מכותרי צד ג' וכותרי צד א' המצויינים שלהם שמבדילים אותם מהשאר. להגיד את האמת, מריו, זלדה SSB, מטרויד וכו' כשהם נבנים ברמת הטכנולוגיה המודרנית הם יותר קילרים מכל הבלעדיים של מיקרוסופט וסוני.

נינטנדו יכלה להמשיך לתפוס את הקז'ואלים וגם את הגיימרים אם הם היו עושים את זה אבל הם נכנסו לסחרור WII הדבילי הזה שהתפוצץ להם בפנים כבר ב2009. גם הבחירת שם קטסטרופה, WIIU לא מעיד על קונסולה חדשה כי ככה בנוי שם של כל תוסף של הWII והקז'ואלים פשוט לא הבינו מה זה כשיש להם כבר WII בבית. וכמובן בנוסף להכל השלט הדבילי הזה גם הוריד אותם למטה.

בקיצור, הם היו צריכים לבנות פס4 או ONE, בלי שטיקים בלי טריקים. לקרא לזה נינטנדו BOX או לא יודע מה ולמכור את זה ב400$ והם היו מלכים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 אוגוסט 2014, 12:16

DrKeo כתב:מה שדפק את נינטנדו זאת נינטנדו. אם הם היו מחכים שנה ומשגרים קונסולת X86 שוות כוח לפס4 ולONE אז הם היו מקבלים 100% מכותרי צד ג' ואז הם היו לגמרי קונסולה וולידית עם 100% מכותרי צד ג' וכותרי צד א' המצויינים שלהם שמבדילים אותם מהשאר. להגיד את האמת, מריו, זלדה SSB, מטרויד וכו' כשהם נבנים ברמת הטכנולוגיה המודרנית הם יותר קילרים מכל הבלעדיים של מיקרוסופט וסוני.

נינטנדו יכלה להמשיך לתפוס את הקז'ואלים וגם את הגיימרים אם הם היו עושים את זה אבל הם נכנסו לסחרור WII הדבילי הזה שהתפוצץ להם בפנים כבר ב2009. גם הבחירת שם קטסטרופה, WIIU לא מעיד על קונסולה חדשה כי ככה בנוי שם של כל תוסף של הWII והקז'ואלים פשוט לא הבינו מה זה כשיש להם כבר WII בבית. וכמובן בנוסף להכל השלט הדבילי הזה גם הוריד אותם למטה.

בקיצור, הם היו צריכים לבנות פס4 או ONE, בלי שטיקים בלי טריקים. לקרא לזה נינטנדו BOX או לא יודע מה ולמכור את זה ב400$ והם היו מלכים.

טוב מן הסתם זו העדפה ולא כולם יסכימו אתך אבל אם נקח ממוצעים של כל משחקי צד א' של כל חברה אז כנראה שאתה צודק ומבחינת ממוצע משחקי נינטנדו יהיו במקום הגבוה ביותר ביחס ל MS וסוני.

בקשר להצעה שלך, נינטנדו רצתה בכל מחיר להשיג את יתרון הראשוניות ולצאת שנה לפני כולם, משהו שהוכיח את עצמו לא מעט בהסטוריה של התעשייה עם ה 360 שצבר יצרון ענקי בשנה הזו ויכל להוות יריב שקול לפס3 ובמיוחד עם הפס2 שעד שהגיעו המתחרות שלו כבר סגר עניין והדור כבר היה גמור, אפשר להבין מן הסתם את דרך החשיבה שלהם.

אז שנה לפני הם לא היו יכולים להוציא קונסולה בכח של הפס4 וה ONE ב 400$, לא יודע איזה כח היה זמין להם במחיר משתלם והאם היה אפשר להעביר לו פורטים בקלות לאורך כל הדור של הפס4 וה ONE בלי לאבד יותר מדי מהגראפיקה, אבל אני חושב שהם כן היו צריכים להתעקש על שנה יתרון כי להוציא ביחד עם ה PS4 וה ONE קונסולה בתחרות ישירה זה נראה לי מתכון בטוח להתאבדות מצדם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2014, 13:07

bling כתב:טוב מן הסתם זו העדפה ולא כולם יסכימו אתך אבל אם נקח ממוצעים של כל משחקי צד א' של כל חברה אז כנראה שאתה צודק ומבחינת ממוצע משחקי נינטנדו יהיו במקום הגבוה ביותר ביחס ל MS וסוני.

בקשר להצעה שלך, נינטנדו רצתה בכל מחיר להשיג את יתרון הראשוניות ולצאת שנה לפני כולם, משהו שהוכיח את עצמו לא מעט בהסטוריה של התעשייה עם ה 360 שצבר יצרון ענקי בשנה הזו ויכל להוות יריב שקול לפס3 ובמיוחד עם הפס2 שעד שהגיעו המתחרות שלו כבר סגר עניין והדור כבר היה גמור, אפשר להבין מן הסתם את דרך החשיבה שלהם.

אז שנה לפני הם לא היו יכולים להוציא קונסולה בכח של הפס4 וה ONE ב 400$, לא יודע איזה כח היה זמין להם במחיר משתלם והאם היה אפשר להעביר לו פורטים בקלות לאורך כל הדור של הפס4 וה ONE בלי לאבד יותר מדי מהגראפיקה, אבל אני חושב שהם כן היו צריכים להתעקש על שנה יתרון כי להוציא ביחד עם ה PS4 וה ONE קונסולה בתחרות ישירה זה נראה לי מתכון בטוח להתאבדות מצדם.

הפס4 והONE יצאו ברווח ב400$ ב2013, אני בטוח שהיה אפשר להוציא קונסולה שקולה בהפסד קל שנה לפני. ונניח שהקונסולה הייתה חלשה ב10% מהONE, לא באמת ביג דיל. הנקודה היא שנינטנדו צריכה להיות מודרנית שוב, היא מוציאה קונסולות עם כוח של קונסולה בת 7 שנים ודורשת סכומים הזויים עליהן ואז לא מבינה למה הם כושלים או שאף חברת צד ג' לא רוצה לעבוד איתם.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 אוגוסט 2014, 13:18

ה360 יצא קודם וזה היה היתרון הראשוני שלו, אבל הוא היה חזק בערך באותה מידה כמו הPS3 שיצא שנה אחרי, וקל בהרבה לפיתוח, כך שההשוואה לא נכונה.
הWII U יצאה שנה קודם והיא בערך 1/8 מהכח של הPS4, לא יכול להיות לדבר כזה עתיד עם תמיכה מצד ג', וגם המשחקים שלהם יראו בעוד שנה כבר לגמרי דור קודם, אפילו עם זלדה, שבאמת נראה מצויין בטריילר.
מעטים הגיימרים שהיו מוותרים על זלדה ברמה גרפית של וויצ'ר 3. לכח יש המון המון משמעות בקונסולה נייחת.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 אוגוסט 2014, 13:44

ברור לי שהמקרים לא מקבילים ושהם עשו טעות ענקית עם ה WIIU, אני רק חושב שהם היו צריכים להתעקש על העניין של השנה יתרון, רק מן הסתם לתכנן את הקונסולה אחרת לגמרי מהכיוון שהלכו איתו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 אוגוסט 2014, 14:07

Laskin כתב:הXBO אמנם לא משהו מטורף כמו הPS4 מבחנת המכירות שלו, אבל הוא הצלחה גדולה בכל קנה מידה.
ויוביסופט לא "דפקו את נינטנדו", ריימן זה לא בדיוק סיסטם-סלר, הוא לא מה שדפק אותם, גם אם הוא וAC:ROGUE היו מוכרזים בלעדיים זה לא היה עוזר.
נינטנדו עצמה היא מה שדופק את נינטנדו :)

הPS4 כרגע במצב שהיא מוכרת פי שלוש מהXBO לחודש
במכירות הכלליות זה 10 מיליון מול 5 מיליון (בהשקה הXBO מכר בכמויות גדולות )

המצב אולי ישתנה עם ההורדה של קינקט ,מה שיוריד את המחיר ,אבל בכל זאת

בנוגע לרימן -כן במצב רגיל זה לא היה משפיע הרבה ,בפועל לWIIU ,היה חסר ,ועדין חסר משחקים גדולים
ולא רק שרימן נידחה ואפך מולטי בלי אפילו לתקופה זמנית
גם WD נידחה ,ויותר מיזה ,יוצא לWIIU באיחור ענק

מה שמצחיק ,עכשיו הובי עושה מיבצעים על המישחקים שלה בWIIU ,אני כניראה יקנה את4 AC ב9 פאונד
אבל תקופה ארוכה ,המישחקים של הובי על הWIIU היו יקרים ,גם הרבה אחרי ההשקה

בגדול נינטנדו עשתה פשלות ענקיות ,ואין ברירה הקונסולה תקבל בעיקר צד ראשון ושני
אבל בין הXBO לPS4 לPC ,לא ראיתי מישחקים שישכנעו אותי שעדיף אחת מהשלוש על האחרת ,זה יגיע בעתיד ,אבל עדין לא הגיע
וכל עוד זה ככה אני ניצמד לPC מבחינת מולטיפלטפורם

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים