במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי bling » 23 אוגוסט 2014, 20:52

אני גם נהניתי ממנו, הוא לא איזו יצירת מופת אבל יש לו קמפיין סולידי ומהנה, משימות מגוונות למדי והעסק זורם וכיפי למרות העלילה החלשה, אפילו מהמיני גיים של הפריצה לא סבלתי כמו שחשבתי :)

תוכן צדדי- דגמתי כל משימה והבנתי את השטנץ שלה אבל תכל'ס די שעמם אותי מעבר לזה, לא מבין למה שארצה לעשות עוד ועוד משימות שחוזרות על עצמן אחרי שניסיתי פעם-פעמיים, ביחס ל GTA שמציע משימות עלילתיות ומגוונות כתוכן צדדי זה די עלוב ולכן לא ממש נגעתי בזה אבל בשביל הקמפיין שווה לתת למשחק צ'אנס במיוחד אם כבר רכשתם אותו.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 30 אוגוסט 2014, 18:14

אחרי שסיימתי את כל משחקי ארקהם, החלטתי לחזור לאססינס קריד, עכשיו אני משחק באססינס קריד ברודרהוד ונהנה מכל רגע, המשחק מעולה!
המשך למשחק השני עם שדרוגים גדולים כמו: ערים יותר גדולות ,אתגרים יותר קשים, אפשרות לרכוב עם סוסים בתוך הערים ועוד.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 אוגוסט 2014, 22:01

Gunpoint. משחק אינדי פאזלים/התגנבות 2D. חמוד לאללה.

http://www.pentadact.com/2013-06-05-gun ... h-trailer/
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 אוגוסט 2014, 08:49

Mandellla כתב:אחרי שסיימתי את כל משחקי ארקהם, החלטתי לחזור לאססינס קריד, עכשיו אני משחק באססינס קריד ברודרהוד ונהנה מכל רגע, המשחק מעולה!
המשך למשחק השני עם שדרוגים גדולים כמו: ערים יותר גדולות ,אתגרים יותר קשים, אפשרות לרכוב עם סוסים בתוך הערים ועוד.

תהיה לי בריא, יש לך עצבי ברזל, לסבול את Assassin Creed אחרי Batman origin.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 אוגוסט 2014, 14:52

Death_119 כתב:תהיה לי בריא, יש לך עצבי ברזל, לסבול את Assassin Creed אחרי Batman origin.

לגמרי!
אני מיציתי את AC עוד במשחק הראשון, אחרי שעתיים :) באמת שניסיתי לשחק בסדרה שוב, ושוב, ושוב... אבל פשוט לא הצלחתי אף פעם לסיים משחק בסדרה.
דווקא את AC U אני אולי אצליח, למרות שמשום מה המולטי (קו אופ) נראה לי יהיה הכי מהנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוגוסט 2014, 15:43

Laskin כתב:
לגמרי!
אני מיציתי את AC עוד במשחק הראשון, אחרי שעתיים :) באמת שניסיתי לשחק בסדרה שוב, ושוב, ושוב... אבל פשוט לא הצלחתי אף פעם לסיים משחק בסדרה.
דווקא את AC U אני אולי אצליח, למרות שמשום מה המולטי (קו אופ) נראה לי יהיה הכי מהנה.

אני כמוך רק שאת AC1 הצלחתי לסיים כי שמעתי פודקאסטים תוך כדי ששחקתי :)
מה שכן, הגעתי למסקנה שAC הוא המנוע המושלם למשחקי RPG. התנועה שם תמיד כל כך נוקשה וכל מה שאתה באמת רוצה זה לעבור ממקום למקום בשביל לבצע את כל הקווסטים וה-SIDE QUESTS כך שאם היו עושים מערכת תנועה סטייל AC למשחק כמו נגיד הוויצ'ר זה יכל להיות פשוט מעולה. ברגע שזה מגיע למשחק התגנבות פלטפורמה שאין בו לא התגנבות ולא פלטפורמה, זה קצת מוציא את הפאנצ' מהמשחק :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 31 אוגוסט 2014, 15:56

מה קורה לכם?
מ-AC1 השתעממתי רק בסביבות השעה ה15, ובכל זאת סיימתי אותו (21 שעות זה לקח לי. לא יודע מה עשיתי שם כלכך הרבה זמן). את AC2 מאוד אהבתי ומאוד נהנתי ממנו לכל אורך הדרך. בשאר עוד לא שיחקתי.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוגוסט 2014, 16:10

עניין של טעם אני משער, יש איזה 8 מליון אנשים שנהנים חבל על הזמן מכל AC שיוצא. אולי אם AC2 היה הראשון בסדרה הייתי חושב משהו אחר לגמרי, הנסיון חזרה שלי אליה הולך להיות UNITY ואם אני לא אוהב אותו אז אני אומר לסדרה להתראות :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 אוגוסט 2014, 17:14

גם אצלי AC UNITY הולך להיות הניסיון המעשי הראשון שלי עם הסדרה, הטכנולוגיה הפעם מפתה מדי וההיצע יבש מדי מכדי לוותר :)

אגב סיימתי את THE SWAPPER ואני מבסוט שעשיתי זאת ללא GUIDE, בסופו של דבר יש כמה פאזלים טריקיים אבל לגמרי בתחום האפשרי למי שהסתדר עם סדרת פורטל, סכ"ה המשחק נחמד, גם לי כמו לאסקין לא היתה סבלנות לעקוב אחרי העלילה שיכול להיות שנפלאה אבל מרגישה קצת חופרת ולא היה לי כח להשקיע את האנרגיה בלהבין מה הם רוצים, המשחק די אווירתי והפאזלים טובים, מבחינתי זה היה נטו משחק שאני מפעיל כדי לפתור כמה פאזלים ולכבות, לא התחברתי ממש לעולם ולסיפור, שווה במחיר נמוך כמו שאתם מתייחסים לרכישה של משחק אייפון (רק ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שהולך שם בז'אנר), לא יותר, בקיצור נחמד מאוד אבל לא 15$ נחמד.

קניתי גם את מטרו 2033 REDUX ולא התקדמתי הרבה אבל עושה רושם טוב עד עכשיו, גראפית הוא גם נראה מעולה אבל אני יכול להבין למה חלק לא התחברו לאומנות, עד עכשיו הכל מאוד "חום" וקצת חד גוני, אני מקווה להתקדם ולראות סביבות יותר מעניינות אבל העולם והסיפור עשויים טוב מאוד ויש לו אווירה מצוינת, בקיצור נראה מבטיח בשלב זה.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 31 אוגוסט 2014, 17:40

במשחק הראשון היה נחמד מאוד כמשחק ראשון לסדרה (אי אפשר לשפוט משחק ראשון ולהגיד שהוא יותר גרוע מהשאר), השני אפילו עוד יותר סיפור שונה ומשודרג עם כסף לקניית נשקים ושריון ועוד נשקים חדשים, ברודרהוד נותן תחושה חדשה עם העיר רומא כעיר גדולה מאוד עם אפשרות להסתובב עם סוסים וגם דרך עוד יותר מסובכת להרוויח כסף, כנראה כל השאר משודרגים יותר, אך אני קודם אסיים את ברודרהוד.

אולי מה ש"משעמם" זה העניין של ההתגנבות שהוא לא בדיוק התגנבות מאחורי אנשים כמו באטמן/ספלינטר סל/היטמן וכל שאר המשחקים עם האלמנט הזה, גם אין כמעט רגע של סביבה סגורה (לא יודע אם זה בדיוק חשוב למשחק), אז כפי שנראה, הסגנון של אססינס קריד הוא לא בדיוק נכנס לקטגוריית התגנבות, אבל עדיין יש מספיק דברים שהרשימו אותי בסדרה וגרמו לי להתעניין בה.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ספטמבר 2014, 03:25

הוויצ'ר 2, הוא כל כך הרבה יותר טוב מ1. בראשון שרדתי אקט וחצי (שניים וחצי אם מחשיבים את הראשון כאקט) ולא ממש נהנתי מהחוויה. בשני אני נהנה מכל רגע. הורדתי את המוד של המעצב גיימפליי של המשחק, 5GB של אושר (למי שיש SSD קטנטן כמוני אזהרה, זה הולך ישר לכונן של WINDOWS בלי לשאול אותך. סתם לגמרי את ה64GB שלי :/). המשחק נעשה יפה יותר בצורה משמעותית (אפקטים של בלום, DOF הרבה יותר טוב, טקסטורות חדות בטרוף) ורץ ב60FPS נעול כל הזמן. הגיימפליי מקבל שיפור משמעותי, פתאום יש אנימציות חדשות, אתה אף פעם לא נתקע באנימציה יותר, המערכת הגנה הרבה יותר טובה ואני בטוח שיש עוד המון שיפורים קטנים שאני לא שם לב אליהם אבל המשחק מרגיש נהדר.

סך הכל מומלץ בכל הלב, אני באמת נהנה מכל שניה ולא נהנתי מRPG שנים. אני מחכה כל כך לשלישי, הוא לגמרי שווה 980GTX :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 ספטמבר 2014, 10:03

אמרתי לך להוריד את המוד :)
כן, השיפור של 2 מ-1 הוא אדיר, ונראה שהשיפור של השלישי יחסל אותם לגמרי...
עדיין, יש למשחק בעיות די רציניות, למשל - אני זוכר שבבוס הראשון (אחרי כל הפתיח), לא זוכר איזה כבר, אבל ליד פולצם, משהו ענק כזה... אז בקיצור - הגעתי לשם ושכחתי את החרב או איזה שיקוי שפשוט *חייבים* כדי להרוג אותה, ואי אפשר לחזור אחורה ולא להלחם, ולא היה לי SAVE כי שמרתי עליו... קיצר - נתקעתי וזה מה שגרם לי לוותר עליו בפעם הראשונה.
אחר כך שיחקתי בו שוב.... אבל עדיין ועד עכשיו - אני ממש לא אוהב את השיקויים שחייבים לקחת *לפני* הקרב, ומקווה שבשלישי זה יהיה פחות נחוץ.

לגבי כרטיס המסך - הבנתי שיצאו השנה "רק" 4GB ורק שנה הבאה יצאו ה8GB. מקווה שלא נכון, כי הם גם יהיו 20NM ואז אתפתה לחכות שוב ולקנות מחשב חדש רק כשהוויצ'ר 3 באמת יצא, ולא כבר בעוד חודש.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 ספטמבר 2014, 13:28

DrKeo כתב:הוויצ'ר 2, הוא כל כך הרבה יותר טוב מ1. בראשון שרדתי אקט וחצי (שניים וחצי אם מחשיבים את הראשון כאקט) ולא ממש נהנתי מהחוויה. בשני אני נהנה מכל רגע. הורדתי את המוד של המעצב גיימפליי של המשחק, 5GB של אושר (למי שיש SSD קטנטן כמוני אזהרה, זה הולך ישר לכונן של WINDOWS בלי לשאול אותך. סתם לגמרי את ה64GB שלי :/). המשחק נעשה יפה יותר בצורה משמעותית (אפקטים של בלום, DOF הרבה יותר טוב, טקסטורות חדות בטרוף) ורץ ב60FPS נעול כל הזמן. הגיימפליי מקבל שיפור משמעותי, פתאום יש אנימציות חדשות, אתה אף פעם לא נתקע באנימציה יותר, המערכת הגנה הרבה יותר טובה ואני בטוח שיש עוד המון שיפורים קטנים שאני לא שם לב אליהם אבל המשחק מרגיש נהדר.

סך הכל מומלץ בכל הלב, אני באמת נהנה מכל שניה ולא נהנתי מRPG שנים. אני מחכה כל כך לשלישי, הוא לגמרי שווה 980GTX :)

איזה בחירות עשית?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ספטמבר 2014, 14:13

אתה מדבר על הקרקאן הענקי? האמת שחוויתי שני באגים מגוחכים שם. הראשון היה שהעלתי את השמירה שלי ושתי החרבות נעלמו, באסה גדולה, ביחוד שבעיר היה למוכרים רק חרב רגילה ולא היה להם חרב כסף. אז הגעתי לקרקאן עם חרב רגילה בלבד. אז בסצנת מעבר לקראת הבוס גרט שולף את החרב כסף שלו, רק שאין לי אחת, אז הוא פשוט שולף אויר ומחזיק כלום, כאילו הוא עושה פנטומימה. טפשי אבל לא פוגע בגיימפליי. כמובן בזמן שאני נלחם בקרקאן אני מצליח להגיע למקום שאני לא אמור להיות בו ואז אני מתחיל להתחשמל, שוב ושוב וושב. אני מתחשמל כל 1.5 שניות בערך מה שזורק אותי קצת לאחור והופך את הקרב לבלתי אפשרי. גם כשהצלחתי לצאת משם גרט המשיך להתחשמל שוב ושוב. בסוף העלתי שמירה ישנה יותר והרגתי אותו כמו שצריך אבל הבאגים היו ממש מעצבנים.

דודי, באיזה קטע אתה מדבר? כל הLORE והממבו ג'מבו שם גורמים לי לא לזכור בערך כלום :)
אבל אני הולך 80% מהזמן עם הבני אדם, 20% עם האלפים פחות או יותר.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 ספטמבר 2014, 14:27

DrKeo כתב:אתה מדבר על הקרקאן הענקי? האמת שחוויתי שני באגים מגוחכים שם. הראשון היה שהעלתי את השמירה שלי ושתי החרבות נעלמו, באסה גדולה, ביחוד שבעיר היה למוכרים רק חרב רגילה ולא היה להם חרב כסף. אז הגעתי לקרקאן עם חרב רגילה בלבד. אז בסצנת מעבר לקראת הבוס גרט שולף את החרב כסף שלו, רק שאין לי אחת, אז הוא פשוט שולף אויר ומחזיק כלום, כאילו הוא עושה פנטומימה. טפשי אבל לא פוגע בגיימפליי. כמובן בזמן שאני נלחם בקרקאן אני מצליח להגיע למקום שאני לא אמור להיות בו ואז אני מתחיל להתחשמל, שוב ושוב וושב. אני מתחשמל כל 1.5 שניות בערך מה שזורק אותי קצת לאחור והופך את הקרב לבלתי אפשרי. גם כשהצלחתי לצאת משם גרט המשיך להתחשמל שוב ושוב. בסוף העלתי שמירה ישנה יותר והרגתי אותו כמו שצריך אבל הבאגים היו ממש מעצבנים.

דודי, באיזה קטע אתה מדבר? כל הLORE והממבו ג'מבו שם גורמים לי לא לזכור בערך כלום :)
אבל אני הולך 80% מהזמן עם הבני אדם, 20% עם האלפים פחות או יותר.

יש שם בחירה אמיתית משמעותית אחת למעשה, האם ללכת עם האלפים או לא להשאר עם רואצ'.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ספטמבר 2014, 15:45

לא חושב שהגעתי אליה, רק הרגתי את המפלצת ועכשיו אני הולך לחפש את הפרח שיעזור לי עם הזיכרון.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 ספטמבר 2014, 15:46

DrKeo כתב:לא חושב שהגעתי אליה, רק הרגתי את המפלצת ועכשיו אני הולך לחפש את הפרח שיעזור לי עם הזיכרון.

אה... חשבתי שכבר סיימת :). יהיה מעניין לראות מה תבחר. יש עוד כמה בחירות במשחק שמשנות קצת איזה קווסטים יהיו חשופים בפניך (הרבה יותר מכל מה שכמעט כל משחק אחר עשה עד היום), אבל יש בחירה אחת סופר מרכזית שאתה תפגוש בסיום הAct. בהצלחה!
לשמחתי סיימתי את המשחק פעמיים, שתי הבחירות נהדרות :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 09 ספטמבר 2014, 11:45

סיימתי אתמול את אססינס קריד ברודרהוד, היה כיף מאוד בלי חרטה, זמן לרבליישנס, הפעם האחרונה שרואים את אציו ואלטאיר בסדרה.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2014, 01:50

Death_119 כתב:אה... חשבתי שכבר סיימת :). יהיה מעניין לראות מה תבחר. יש עוד כמה בחירות במשחק שמשנות קצת איזה קווסטים יהיו חשופים בפניך (הרבה יותר מכל מה שכמעט כל משחק אחר עשה עד היום), אבל יש בחירה אחת סופר מרכזית שאתה תפגוש בסיום הAct. בהצלחה!
לשמחתי סיימתי את המשחק פעמיים, שתי הבחירות נהדרות :D.

אני חושב שהגעתי לבחירה, הייתי צריך
ספויילר: הצג
לבחור בין המורדים האלפים לרוץ' ובחרתי ברוץ' כי המורדים האלפים הם אוסף דושבגים מעצבנים ומתנשאים
.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 ספטמבר 2014, 08:39

DrKeo כתב:אני חושב שהגעתי לבחירה, הייתי צריך
ספויילר: הצג
לבחור בין המורדים האלפים לרוץ' ובחרתי ברוץ' כי המורדים האלפים הם אוסף דושבגים מעצבנים ומתנשאים
.

איזה גזען אתה. בכל מקרה, אין בחירה לא נכונה, מה שיפה במשחק שאתה הפסדת משהו כמו 40% מהתוכן במשחק ברגע זה, איזה אדיר :D.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2014, 10:03

אני הגעתי עד הבחירה הראשונה לדעתי במשחק - והפסקתי, כי המחשב שלי לא מריץ אותו כמו שצריך :/
אבל בבחירה שעשיתי - הכי כיף היה לא לבחור ^_^

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 ספטמבר 2014, 10:05

Laskin כתב:אני הגעתי עד הבחירה הראשונה לדעתי במשחק - והפסקתי, כי המחשב שלי לא מריץ אותו כמו שצריך :/
אבל בבחירה שעשיתי - הכי כיף היה לא לבחור ^_^

יש שם כמה בחירות שמוגבלות בזמן, אז אם לא תבחר יבחרו לך :D.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2014, 11:26

Death_119 כתב:יש שם כמה בחירות שמוגבלות בזמן, אז אם לא תבחר יבחרו לך :D.

אני ממש נהנתי ממה ששיחקתי. מאוד אהבתי את הסיפור, בהפתעה.
אבל המחשב לא סוחב כמו שצריך, ולא בא לי לשחק על UGLY ;)
אחכה בסבלנות עוד חודשיים למחשב החדש :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2014, 02:10

Death_119 כתב:איזה גזען אתה. בכל מקרה, אין בחירה לא נכונה, מה שיפה במשחק שאתה הפסדת משהו כמו 40% מהתוכן במשחק ברגע זה, איזה אדיר :D.

בחרת באלפים, בחרת בחמאס. בוגד...

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 13 ספטמבר 2014, 01:45

אני משחק כרגע בניד פור ספיד אנדרקובר (כן ישן אני יודע אבל רק עכשיו יש לי מחשב שמסוגל להריץ אותו) ולדעתי הוא הרבה יותר טוב מהמשחק האחרון בסדרה (RIVALS) פשוט כי הוא יותר מעניין ומזכיר את הMOST WANTED הראשון מ2005. אני מקווה שהמשחק הבא בסדרה יחזור לשיטה הזאת במקום HOT PURSUIT וכו'
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים