סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 ספטמבר 2014, 17:05

אם הוא אוטומטי אז יודעים ישר. את הקורוזיה הוא אמר בהקשר של הסמל של אפל...
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 ספטמבר 2014, 18:37

אני חושב שהחמישי ייותר יפה מהרביעי אבל אין ספק שהשישי פחות יפה מהרביעי והחמישי, לדעתי לפחות.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 ספטמבר 2014, 19:25

אם לחמש היה את האחורה של ארבע - גם לדעתי הוא היה יפה יותר, אבל אני מת על הזכוכית האחורית באייפון4.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 ספטמבר 2014, 20:28

הפסים האלה מאחורה מכוערים פצצות. ומכל הדברים שאפל יעשו, אין סיכוי שהמכשיר יהיה נגד מים. צריך להתפשר על כלמיני דברים כמו תריסים וכו' שאפל לא תכניס לעיצוב שלה.

אלא אם כן הם יצפו אותו בLiquipel או משהו בסגנון.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 02 ספטמבר 2014, 22:23

מה גם שאין להם אינטרס אמיתי להכניס את זה, אלא אם זה יהפוך לסטנדרט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ספטמבר 2014, 00:15

מה שחשוב זה שיש nfc, עכשיו אשכרה ישתמשו בnfc שקיים חסר כל ערך באנדרויידים כבר כמעט שלוש שנים. עכשיו שזה קיים באייפון אולי גם יפתחו שימושים לnfc.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 ספטמבר 2014, 00:19

אני משתמש בNFC מלא.. כדי לקרוא את הרב-קו שלי :P. אחלה שימוש. ככה אני רואה מה טעון לי וכמה נשאר בכל כרטיסיה..
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ספטמבר 2014, 00:39

כן זה מה שאמרו לי כל מי שמשתמש בnfc, נראה שזה השימוש היחיד פחות או יותר בישראל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 ספטמבר 2014, 13:06

bozeman כתב:מה גם שאין להם אינטרס אמיתי להכניס את זה, אלא אם זה יהפוך לסטנדרט.

למה? ממתי אפל צריכה שמשהו יהיה "סטנדרט" כדי ליישם אותו?
אפשר גם להוביל לפעמים :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ספטמבר 2014, 13:55

Laskin כתב:
למה? ממתי אפל צריכה שמשהו יהיה "סטנדרט" כדי ליישם אותו?
אפשר גם להוביל לפעמים :)

ההפך, רק כשאפל שמה דברים במכשירים שלה הם הופכים לסטנדרט. NFC אין בערך בשום מקום וזה קיים במכשירי אנדרואיד בכל חור, אם זה יכנס עכשיו לאייפון תראה דברים מתחילים להתפתח בכיוון. פתאום תוכל לשלם במקומות עם NFC, לפתוח דברים עם NFC, כל מני שטויות NFC בחנויות. בגלל שלא היה את זה באייפון אז זה עדין לא באמת המריא.

כנ"ל על הטענה אלחוטית, סטנדרט באנדרואיד כבר שנה וחצי ולא תמצא בשום מקום תחנת הטענה. בשניה שאפל תשים את זה באייפון פתאום תראה מסעדות שיש להן שולחנות שמטעינים אלחוטית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 ספטמבר 2014, 14:43

זה מה שאני אומר... הם מובילים, לא נגררים (לרוב).
אני פשוט הופתעתי גם בשנה שעברה שה5S הוא לא עמיד במים וזה גם מה ששכנע אותי להשאר עם האייפון 4 שלי עד היום.
הגיע הזמן להתקדם... אין סיבה שמכשיר כ"כ קטן ויקר ימשיך להיות חשוף ל"מוות ע"י שלולית".

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 ספטמבר 2014, 18:28

הנבואה ניתנה לשוטים וכו, אבל ההימור שלי הוא שלא נראה השנה אייפון עמיד במים.

אגב, כשהייתי בארצות הברית ראיתי מלא אנשים משלמים בnfc והיו מדבקות על עמודים להכוונה לאתרים ועוד שימושים שונים ומשונים. הnfc לא תפס בארץ בינתיים באמת, ובלי סיבה טובה. אם צריך שזה יהיה באייפון בשביל הטמעה רחבה יותר, אז בכיף. תכלס אנחנו אמורים להיות מסוגלים לשלם בתחבורה הציבורית ככה וזהו (אבל שם אי אפשר לשלם גם בכרטיס אשראי אז מילא).

אה כן, אני גם מעביר קבצים בnfc לפעמים, אבל לא כ"כ הרבה.
?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 03 ספטמבר 2014, 21:16

Laskin כתב:זה מה שאני אומר... הם מובילים, לא נגררים (לרוב).
אני פשוט הופתעתי גם בשנה שעברה שה5S הוא לא עמיד במים וזה גם מה ששכנע אותי להשאר עם האייפון 4 שלי עד היום.
הגיע הזמן להתקדם... אין סיבה שמכשיר כ"כ קטן ויקר ימשיך להיות חשוף ל"מוות ע"י שלולית".

העניין שאין להם סיבה אמיתית להוביל דווקא בתחום הזה, טלפון שמת בגלל סיבה כזאת של מים, זה טלפון שלא באחריות ושהבעלים שלו יקנה חדש. וזה בנוסף גם לעלות שזה מוסיף. אם זה יהיה סטנדרט - לא תהיה לה ברירה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ספטמבר 2014, 00:52

זה לא כבר חצי סטנדרט? סוני וסמסונג כבר מוציאות כמעט ואך ורק חסיני מים והן חתיחת שוק.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 04 ספטמבר 2014, 11:43

לא יודע כמה חלקם של הטלפון האלו נמצא כאחוז יחסי. יכול להיות שזה יהיה סטנדרט בקרוב, אבל לדעתי לא אפל תוביל אותו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 ספטמבר 2014, 11:58

כנראה שלא, וממש חבל...

אגב, אתמול הוכרז גם על הZ3 של סוני וגם גירסת מיני - הראשונה שמגיעה 1:1 אותו SPECS כמו הדגם ה"גדול", חוץ מגודל המסך כמובן.

סמסונג חשפו את ה-GALAXY NOTE 4 שנראה מעולה, וסמסונג חשפו עוד כל מיני מכשירי-גימיק אחרים כמו NOTE 4 עם מעט מסך קעור בצד, ושעון קעור...
אבל הכי מעניין זה השיתוף פעולה שלהם עם OCULUS, שאתה פשוט מכניס את הNOTE לחתיכת פלסטיק עם עדשות - ויש לך OCULUS RIFT :)
זה נהדר ויעזור לקדם את הVR באמצעות הוזלה משמעותית בעלויות.
ממה שקראתי - זה מפתיע לטובה, והם אשכרה רוצים להוציא את זה *עוד השנה*.
משמע - זה יהיה מוצר הRETAIL הראשון של OCULUS :)
אני לא חושב שזה יהיה להיט גדול, אבל יכול להפתיע.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 08 ספטמבר 2014, 01:12

אתה בטוח שזה שת"פ עם אוקולוס?

וNFC לא NFC, מה שבאמת חשוב זה שהאייפון יעבור סוף סוף לגדלים ורזולוציות נורמליות עם FullHD (ואולי אפילו יותר מזה? LG כבר שם). עבור משחקים (ועבור שימושים כלליים) זה הרבה יותר רלוונטי מאיזה שבב NFC שבמקרה הטוב יחסוך לי לסחוב את כרטיס האשראי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2014, 01:54

זה אכן שת"פ עם אוקולוס. זה גם קבל תג מחיר, 250$. בנוסף מנכ"ל אוקולוס טוען שלVR של סמסונג יש לאג של פחות מ20MS מתנועה של הראש ועד שהפוטון עוזב את נורת LED במסך. יופי של זמן תגובה, פחות או יותר פריים אחד למשחק שרץ ב60FPS, ביחוד לכזה מכשיר "שכונה" וזה משכלל 100% מסוגי הלאג השונים שקיימים בתהליך.

בנושא הרזלוציה, אל תצפה לFHD. אפל תמיד הולכת על רזולוציות טלפון בכפולות של 320X480 בשביל שכל תוכן גרפי שיוצר אי פעם לאייפון יתאים בצורה מושלמת למסכים ברזולציות שונות. כרגע האייפון הוא כפול מהרזולוציה המקורית (כלומר 640X960) ואומרים שהחדש יהיה רק פי שלוש הרזולוציה המקורית, כלומר 960X1440. אם באמת יהיה לנו מזל אולי יקפצו לפי 4 רזולוציה וילכו על 1280X1080 אבל זה באמת אופטימי לדעתי. אולי באייפון טאבלט.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 09 ספטמבר 2014, 01:00

DrKeo כתב:זה אכן שת"פ עם אוקולוס. זה גם קבל תג מחיר, 250$. בנוסף מנכ"ל אוקולוס טוען שלVR של סמסונג יש לאג של פחות מ20MS מתנועה של הראש ועד שהפוטון עוזב את נורת LED במסך. יופי של זמן תגובה, פחות או יותר פריים אחד למשחק שרץ ב60FPS, ביחוד לכזה מכשיר "שכונה" וזה משכלל 100% מסוגי הלאג השונים שקיימים בתהליך.

וואלה? מעניין לשמוע.
אני חייב להגיד שהלאג באוקולוס כבר היום בגרסת הdevkit החדשה שלו מצויין והפתיע אותי לטובה.
הבעיה האמיתי מסתבר היא הרזולוציה - מה שעובד טוב על טלפון או על מחשב או על טלוויזיה במרחק גדול יותר נראה מחורבן לחלוטין במסך שיושב על העיניים שלך מסתבר, ולשחק במשחק על האוקולוס הרגיש כמו להסתכל על קומיקס של רוי ליכטנשטיין - אתה ממש רואה את הפיקסלים יוצאים החוצה. הם יצטרכו לדעתי לפחות מסכי UltraHD בגרסה המסחרית כדי שהדבר הזה יעבוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2014, 01:06

swym כתב:וואלה? מעניין לשמוע.
אני חייב להגיד שהלאג באוקולוס כבר היום בגרסת הdevkit החדשה שלו מצויין והפתיע אותי לטובה.
הבעיה האמיתי מסתבר היא הרזולוציה - מה שעובד טוב על טלפון או על מחשב או על טלוויזיה במרחק גדול יותר נראה מחורבן לחלוטין במסך שיושב על העיניים שלך מסתבר, ולשחק במשחק על האוקולוס הרגיש כמו להסתכל על קומיקס של רוי ליכטנשטיין - אתה ממש רואה את הפיקסלים יוצאים החוצה. הם יצטרכו לדעתי לפחות מסכי UltraHD בגרסה המסחרית כדי שהדבר הזה יעבוד.

אני משער שניסית את DK1 ולא את DK2?
כי DK1 היה 720P מחולק על שני מסכים (כלומר 720X640 לכל מסך) בזמן שDK2 הוא 1080P מחולק על שני מסכים (כלומר 1080X960) שאומרים שהוא נראה נהדר. כנ"ל במורפיאוס אגב, אותה רזולוציה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2014, 09:57

אם זה יהיה עם מסכי UltraHD אז כמעט ואף אחד לא יוכל להריץ על זה משחקים יפים :)
FULL HD מספיק בינתיים, אני מניח. אבל לא ניסיתי את הDK2 כדי לדעת את זה... ובכל זאת - מרשמים ששמעתי מדובר בחוויה יותר ממספקת.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 09 ספטמבר 2014, 22:04

DrKeo כתב:אני משער שניסית את DK1 ולא את DK2?
כי DK1 היה 720P מחולק על שני מסכים (כלומר 720X640 לכל מסך) בזמן שDK2 הוא 1080P מחולק על שני מסכים (כלומר 1080X960) שאומרים שהוא נראה נהדר. כנ"ל במורפיאוס אגב, אותה רזולוציה.

כתבתי שניסיתי את הDevkit החדש, אז מן הסתם מדובר בDK2. הראשון היה עם בעיות לאג נוראיות שנפתרו ועכשיו לדעתי זה כבר good enough.
מצד שני... לא הרזולוציה 1080P שמחולק על שני מסכים כל כך קרוב לראש שלך נראה כמו משהו כזה:
תמונה

זה פשוט לא מספיק בשביל תמונה איכותית ולא מגורענת, לפחות אחרי שאתה מתרגל לתמונה באיכות גבוהה יותר. זוכרים את ה3D במשחקים שפתאום מרגיש לא טוב רק כי התרגלנו לרזולוציה גבוהה יותר עם השנים? אז אותו הדבר כאן.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 10 ספטמבר 2014, 13:01

לא יודע מה רצית בדיוק להראות בתמונה... מה שאני רואה זאת תמונה של מוריס בורטון, יהודי יליד פיטסבורג שגל עם דודתו ופרץ לתודעה עם איורים בסגנון הזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 11 ספטמבר 2014, 16:14

bozeman כתב:לא יודע מה רצית בדיוק להראות בתמונה... מה שאני רואה זאת תמונה של מוריס בורטון, יהודי יליד פיטסבורג שגל עם דודתו ופרץ לתודעה עם איורים בסגנון הזה.

קודם כל התמונה היא של רוי ליכטנשטיין, לא של בורטון מוריס. בורטון עשה את התמונות שנראות כמו אוסף הקליפארט של Mircosoft Word.
ומה שרואים בתמונה זה המון נקודות שמרכיבות אותה, מה שמאד מזכיר את הפיקסליזציה שרואים כששמים את האוקולוס ריפט על הראש וצופים במסך ממרחק סנטימטרים בודדים.

אבל בחזרה לחדשות הגדולות של המובייל... אפל אכן עברו לרזולוציה של FullHD (רק בגרסה המוגדלת של האייפון 6) ולמסכים בגדלים נורמליים סוף סוף. עמידות למים לא תהיה שם, אבל ישור קו עם האנדרואיד דווקא כן :D (שזה אגב חדשות טובות לכולם, כי כשאפל מאמצת משהו אז הוא בדרך כלל תופס)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ספטמבר 2014, 19:30

או במילים אחרות, תוך חצי שנה תשלום עם הטלפון דרך NFC יהיה מאוד נפוץ. דבר שהאנדרואיד לא הצליח לעשות בשנתיים+.
וכן, האייפון 6 הוא פשוט ישור קו, הוא כמו אנדרואיד מודרני והגיע הזמן. אבל לדעתי יש לו קילר אפ, צילום ב240FPS מה שלא ראיתי עדין באף אנדרואיד. האמת שלא ראיתי אף צילום SLO MO באנדרואיד, אין לי מושג אם זה קיים באחד מהם.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים