PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 15 ספטמבר 2014, 15:14

מגניב, חודש הבא נקבל את גרסת הפלוס של DriveClub בנוסף ל 2 משחקי הפלוס הרגילים שמגיעים לפס4 ולא במקום, ככה שבעצם נקבל 3 משחקים :)
Elsewhere, Sony has confirmed that the PS Plus edition of DriveClub will not count as one of October's free games for the service. It will instead be a bonus on top of the planned PS Plus offerings for the month.

"Driveclub will be in addition to your regular PS Plus allocation," stated PS Blog manager Fred Dutton. "There's loads of content included. Do try it out: I think you'll have a great time with it, and at no additional cost to your wallet."

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 ספטמבר 2014, 16:43

Death_119 כתב:האם כניסתה של האקסבוקס one מתחיל ליצור תחרות בשוק הישראלי? לראשונה איי פעם כנראה בשוק הישראלי, מחירה של קונסולה יורד בשנתה הראשונה. הפס4 תמכר בגרסה הלבנה עם דסטיני ואחריות לשנתיים במקום שנה ב-2400 ש"ח, המבצע יהיה תקף לחודש. לשואלים, המחיר זהה כמעט לגרסאת ההשקה של הOne שעולה 2300 ש"ח וכוללת שני משחקים - פיפ"א 2015 ופורצה הורייזן.
מעניין.
http://gamer.nana10.co.il/Article/?Arti ... 80&sid=212

איך זו ירידת מחיר היסטורית, אם המכשיר כבר נמכר (עם אחריות 3 שנים, של ישפאר) בKSP ב2000 ש"ח, ביום שישי מסוים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 ספטמבר 2014, 16:55

Nucleus_Dawn כתב:
איך זו ירידת מחיר היסטורית, אם המכשיר כבר נמכר (עם אחריות 3 שנים, של ישפאר) בKSP ב2000 ש"ח, ביום שישי מסוים.

אז זה לא, אבל בהחלט אחלה מבצע.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ספטמבר 2014, 17:29

Nucleus_Dawn כתב:

אני לא מבין, אם יש מבצע של פס4 בבלאק פריידיי ברשת מסויימת עבור 299 דולר - זו לא תהיה הנחה אם סוני ימכרו אותו חודשיים אחר כך באופן קבוע ב-349 דולר?
מה שכן, זו מהדורה מוגבלת ולכן זה לא נחשב (;

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 ספטמבר 2014, 17:37

Nucleus_Dawn כתב:

אתה בטוח שזו היתה עם אחראיות של ישפאר? כי אז כשעשיתי סקר שוק לקראת הקנייה שלי הם סיפקו קונסולות רק מיבוא מקביל.
וזה חתיכת מבצע ללא ספק, בטח באילת המחיר בכלל היה מעולה ללא מע"מ.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 ספטמבר 2014, 21:42

bling כתב:אתה בטוח שזו היתה עם אחראיות של ישפאר? כי אז כשעשיתי סקר שוק לקראת הקנייה שלי הם סיפקו קונסולות רק מיבוא מקביל.
וזה חתיכת מבצע ללא ספק, בטח באילת המחיר בכלל היה מעולה ללא מע"מ.

כן. האמת שזה נורא הפתיע גם אותי. בלי קשר לזה, הם (וביגבוקס) מכרו באופן קבוע את הקונסולה, עם אחריות יבואן רשמי של ישפאר, במחיר זול מ2400, מאז שהקונסולה הגיעה לארץ באופן רשמי.

לאסקין, למכור את הקונסולה במחיר ההשקה שלה, עם משחק, כאשר היא נמכרה באופן קבוע במחיר נמוך יותר (ה2000 ש"ח, למשך חצי יום, זו רק דוגמא קיצונית. הקונסולה נמכרת ב2200 מאז ההשקה הרשמית שלה), זו לא ממש הנחה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 ספטמבר 2014, 22:18

Nucleus_Dawn כתב:
כן. האמת שזה נורא הפתיע גם אותי. בלי קשר לזה, הם (וביגבוקס) מכרו באופן קבוע את הקונסולה, עם אחריות יבואן רשמי של ישפאר, במחיר זול מ2400, מאז שהקונסולה הגיעה לארץ באופן רשמי.

לאסקין, למכור את הקונסולה במחיר ההשקה שלה, עם משחק, כאשר היא נמכרה באופן קבוע במחיר נמוך יותר (ה2000 ש"ח, למשך חצי יום, זו רק דוגמא קיצונית. הקונסולה נמכרת ב2200 מאז ההשקה הרשמית שלה), זו לא ממש הנחה.

אתה קצת מטעה, זה נכון, יש המון קונסולות של פס4 במחיר של סביב ה-2000 עם הבדל אחד בולט, סתם גלשתי לאתרים של הגדולים (VGS, Arcedia, Ivory, Media Game, GameStation ועוד...), כל מי שהצהיר על המחיר הזול, המוצר היה או באחריות של החנות לשנה, או המידע לא היה ברור (אחריות של סוני, מה שזה אומר לעזאזל). במחירים שנעו סביב ה-2400 התחילו להגיע כבר הצהרות ברורות של אחריות לשנה של ישפאר או אחריות לשנתיים בחלק.

אני הבאתי ידיעה בדבר הודעה של היבואנית, קרי - ישפאר. יש הבדל בין יבואן שקובע מחיר X שכל חנות יכולה כמובן לשחק איתו על חשבון הרווח שלה. ישפאר לא מכרה לIvory את הקונסולות במחיר שונה מזה שבאג מכרה ב-2600, זה שKSP החליטה לספוג עליה את ההפרש כדי לעודד מכירה זה משהו אחר. פה יש מהלך של היבואן, היא תספוג הפרש של 530 ש"ח לתקופה של שבועיים והרחבת האחריות לשנתיים , לא מן הנמנע שבשל התחרות החנויות יוסיפו עוד מבצע מצדן כדי לזכות באהדת הקהל. אז תראה גם את החבילה ב-2200.

בלי קשר, תסכים או לא, זה המבצע הכי מרשים שהביא לפה היבואן איי פעם, מעולם לא זכור לי שיבואן נתן לך הנחה של 530 שקל על קונסולה בשנתה הראשונה, בכלל, כל הורדות המחיר בשוק הישראלי הגיעו עד היום באיחור של חודשים ואף שנים מהורדות מקבילות בחו"ל מצידה של סוני. סוני נתנה הנחה של 50$ על מחיר הקונסולה בימינו עם המבצע של דסטיני, ישפאר נתנה במבצע מקביל בזמן אמת הנחה גדולה יותר, אותי זה מרשים.

נ.ב. אין לKSP פס4 עם אחריות של ישפאר.
http://ksp.co.il/?uin=22259
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 ספטמבר 2014, 22:35

Death_119 כתב:אתה קצת מטעה, זה נכון, יש המון קונסולות של פס4 במחיר של סביב ה-2000 עם הבדל אחד בולט, סתם גלשתי לאתרים של הגדולים (VGS, Arcedia, Ivory, Media Game, GameStation ועוד...), כל מי שהצהיר על המחיר הזול, המוצר היה או באחריות של החנות לשנה, או המידע לא היה ברור (אחריות של סוני, מה שזה אומר לעזאזל). במחירים שנעו סביב ה-2400 התחילו להגיע כבר הצהרות ברורות של אחריות לשנה של ישפאר או אחריות לשנתיים בחלק.

אני הבאתי ידיעה בדבר הודעה של היבואנית, קרי - ישפאר. יש הבדל בין יבואן שקובע מחיר X שכל חנות יכולה כמובן לשחק איתו על חשבון הרווח שלה. ישפאר לא מכרה לIvory את הקונסולות במחיר שונה מזה שבאג מכרה ב-2600, זה שKSP החליטה לספוג עליה את ההפרש כדי לעודד מכירה זה משהו אחר. פה יש מהלך של היבואן, היא תספוג הפרש של 530 ש"ח לתקופה של שבועיים והרחבת האחריות לשנתיים , לא מן הנמנע שבשל התחרות החנויות יוסיפו עוד מבצע מצדן כדי לזכות באהדת הקהל. אז תראה גם את החבילה ב-2200.

בלי קשר, תסכים או לא, זה המבצע הכי מרשים שהביא לפה היבואן איי פעם, מעולם לא זכור לי שיבואן נתן לך הנחה של 530 שקל על קונסולה בשנתה הראשונה, בכלל, כל הורדות המחיר בשוק הישראלי הגיעו עד היום באיחור של חודשים ואף שנים מהורדות מקבילות בחו"ל מצידה של סוני. סוני נתנה הנחה של 50$ על מחיר הקונסולה בימינו עם המבצע של דסטיני, ישפאר נתנה במבצע מקביל בזמן אמת הנחה גדולה יותר, אותי זה מרשים.

העיקר מיהרת לבטל את ההערכה שלי שהכניסה של האקסבוקס תכניס לתחרות בשוק. משהו בסגנון ''בשוק הישראלי אין תחרות ואין הורדות מחירים. שכח מזה''. (ולא, אני לא הולך לחפש את זה בפורום עכשיו.. סמוך עלי שזה מה שאמרת).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 ספטמבר 2014, 22:52

Death_119 כתב:אתה קצת מטעה, זה נכון, יש המון קונסולות של פס4 במחיר של סביב ה-2000 עם הבדל אחד בולט, סתם גלשתי לאתרים של הגדולים (VGS, Arcedia, Ivory, Media Game, GameStation ועוד...), כל מי שהצהיר על המחיר הזול, המוצר היה או באחריות של החנות לשנה, או המידע לא היה ברור (אחריות של סוני, מה שזה אומר לעזאזל). במחירים שנעו סביב ה-2400 התחילו להגיע כבר הצהרות ברורות של אחריות לשנה של ישפאר או אחריות לשנתיים בחלק.

יכול להיות שהם כתבו בזמנו "אחריות יבואן" והנחתי שהכוונה לישפאר, או משהו כזה. גם יכול להיות שכמו יבואנים אחרים (HP, למשל) ישפאר גם בחרו להפסיק לעבוד עם KSP (הם מורידים את ערך המוצרים, ע"י הורדת המחיר להרבה מתחת למה שהיבואן מוכן שיירד ולעיתים קרובות מפסידים על מכירות), בעקבות ירידת המחיר הזאת.
כך או כך, העסקה שלהם עדיפה. האחריות של ישפאר מחורבנת, ככה שאחריות של יבואן אחר תהייה מחורבנת, או טובה יותר. קשה לי לדמיין שירות יותר גרוע משל ישפאר (עדין מצולק מהחודשיים שלקח להם להחליף עדשה לPS2 שלי).

המחיר של הקונסולה, ריאלית, לא 2600 ולא 2400, אלא פחות מכך. בביג בוקס מוכרים מישפאר, במחיר זול מ2400 כבר חודשים (2190, אם אני זוכר נכון).
באג לא מכרו את הקונסולה ב2600 מעולם (יש את גירסאת WATCH DOGS ב2699). הם מכרו אותה ב2399, מיום ההשקה.

זו פשוט לא איזו הנחה היסטורית ומטורפת. לא מדובר פה על שוק הטלפונים, למשל, שיבואן מקביל כנראה מביא מכשירים מחודשים ומוכר אותם כחדשים. במקרה הזה, גם היבואנים המקבילים מביאים את אותו המוצר ואפילו סביר להניח שמציעים שירות יותר טוב באחריות שלהם.
כבר חודשים שהקונסולה נמכרת במחיר נמוך מ2400 ואפילו היו לה מבצעים זמניים זולים במיוחד (כולל בבאג, שבמשך חודש, בערך, היתה הנחה של 10-20 אחוזים על כל הקונסולות).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 ספטמבר 2014, 07:17

Klayman כתב:
העיקר מיהרת לבטל את ההערכה שלי שהכניסה של האקסבוקס תכניס לתחרות בשוק. משהו בסגנון ''בשוק הישראלי אין תחרות ואין הורדות מחירים. שכח מזה''. (ולא, אני לא הולך לחפש את זה בפורום עכשיו.. סמוך עלי שזה מה שאמרת).

נכון, אני בהחלט בהלם שזה גרם לשינוי ושמח על כך.

שחר, אני עדיין חושב שאתה צריך להבדיל בין "מחיר יבואן" לבין מה המחיר הסופי שהחנות נוקטת בו בשל תחרות. יש פה בבירור הורדת מחיר יבואן לזמן קצוב, זה יכל להוביל להנחות גדולות יותר בחנויות ממה שראינו. אז בו נחדד את ההלם שלי - "לראשונה יש פה הורדת מחיר יבואן בשנה הראשונה" :).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 ספטמבר 2014, 11:57

Death_119 כתב:נכון, אני בהחלט בהלם שזה גרם לשינוי ושמח על כך.

שחר, אני עדיין חושב שאתה צריך להבדיל בין "מחיר יבואן" לבין מה המחיר הסופי שהחנות נוקטת בו בשל תחרות. יש פה בבירור הורדת מחיר יבואן לזמן קצוב, זה יכל להוביל להנחות גדולות יותר בחנויות ממה שראינו. אז בו נחדד את ההלם שלי - "לראשונה יש פה הורדת מחיר יבואן בשנה הראשונה" :).

אבל זה עדין אותו מחיר. ההבדל הוא רק שזה באנדל עם משחק.
סוני מסבסדים את דסטיני בכל העולם. הם עושים את זה גם פה.

יכול להיות שהציפיות הנמוכות של כולנו מישפאר הן שהם ינצלו את זה כדי להרוויח יותר על כל מכשיר ולשווק את הבאנדל בלי הסבסוד, אבל או שהם החליטו לא לעשות את זה (באמת - בגלל התחרות החדשה בארץ), או שסוני לא אפשרו להם לעשות את זה (בגלל הרצון שלהם שהסבסוד יהיה בכל מקום בו הייבוא מסודר).

כך או כך, אין פה ירידת מחיר של היבואן. זה בדיוק המחיר שבו הקונסולה נמכרה מלכתחילה, רק עם משחק. אחלה של דבר, ללא ספק. לא היסטורי (ובהתחשב ברושם שלי מהמשחק, גם לא כזה משתלם). בטח ובטח שלא מכפה על העובדה שהקונסולה נמכרת במחיר גבוה ב750 ש"ח משכנינו האירופאים ובערך פי שניים מחברינו מעבר לאוקיינוס.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ספטמבר 2014, 13:15

לפי הקונספט ארט המודלף של המשחק הבא של גרילה - המשחק יתרחש בעולם בו METAL GEARS התפתחו והשתלטו על העולם :)
ברצינות, העיצוב מאוד מזכיר את METAL GEAR RAY

תמונה

תמונה

למשחק כנראה קוראים HORIZON כרגע, יכול להיות שם קוד...
יכול להיות ממש מגניב. נראה כאילו זה יהיה MMO או מולטי קו אופ פחות המוני.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 ספטמבר 2014, 13:25

Laskin כתב:לפי הקונספט ארט המודלף של המשחק הבא של גרילה - המשחק יתרחש בעולם בו METAL GEARS התפתחו והשתלטו על העולם :)

תמונה

תמונה

מאוד מקווה שלא יהיה MMO או משהו שדורש CO OP כדי להיות שווה משהו.

מוזר השילוב הזה בין עולם שנראה פרהיסטורי עם בני אדם בעלי נשק פרימיטיבי יחסית לבין רובוטים ענקיים דמויי דינוזאור, אבל כל דבר שהוא לא קיזלון זה משמח.

האינסיידר שינובי אגב שוב הוכיח שהוא LEGIT, הוא אמר בזמנו כששאלו אותו על הפרויקט של גרילה שיש שם גיבורה בעלת שיער אדמוני ושהם לוחמים ברובוטי דונוזאור, אמר שמדובר ב RPG, גם ציין שיתכן ויהיה טריילר ב E3 2014 אבל הם ממש מתלבטים בנושא וכל הזמן מזיזים תאריכים בנוגע לחשיפה, בסוף לא קיבלנו טריילר אבל הוא כן הוכיח שוב שיש לו ידע פנימי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 ספטמבר 2014, 13:30

Laskin כתב:לפי הקונספט ארט המודלף של המשחק הבא של גרילה - המשחק יתרחש בעולם בו METAL GEARS התפתחו והשתלטו על העולם :)

תמונה

תמונה

לא תופס מגרילה במיוחד, אבל אני אשמח לmonster hunter, רק עם רובוטי ענק, במקום מפלצות ונשקים מד"ביים.
זה בהחלט יהיה נחמד.

בכל מקרה, טוב לראות שהם עוזבים את קילזון ועובדים על משהו אחר.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ספטמבר 2014, 13:57

זה משמח מאוד! אני דווקא כן מאמין בגרילה, הם מאוד מוכשרים... אבל נראה לי ש"הכריחו" אותם להשאר עם אותו IP חסר מעוף ולא נתנו להם יד חופשית.
אני מברך על כל IP חדש :)

אגב, בלינג - השילוב של נשקים יחסית פרמיטיביים (למרות שיש אקדח/שוטגאן בקונספט) עם רובוטים עתידניים מופיע בערך בכל סרט בו המכונות השתלטו על העולם ;)
לא מקורי במיוחד, אבל אהבתי את העיצוב. בטח נראה טיזר בVGX.... לא נראה לי שזה ממש מתאים לחשוף אותו בTGS, למרות שMECHS זו המומחיות של היפנים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2014, 15:20

אני חושב שגרילה מעולם לא עשו משחק טוב, אבל אולי שינוי ז'אנר יעשה להם טוב על הנשמה וירומם אותם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 ספטמבר 2014, 15:22

DrKeo כתב:אני חושב שגרילה מעולם לא עשו משחק טוב, אבל אולי שינוי ז'אנר יעשה להם טוב על הנשמה וירומם אותם.

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/killzone-2
http://www.metacritic.com/game/playstation-3/killzone-3
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2014, 15:27

כמו שכבר אמרתי, KZ2 משחק מזעזע והממוצע שלו לא ממש מעניין אותי. דיעה שלי, Deal with it. את 3 לא שחקתי, אומרים שהוא אפילו פחות טוב.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 ספטמבר 2014, 09:34

המסיבה של סוני כרגע ב:
http://www.youtube.com/watch?v=t-NKLko4QUw

עד עכשיו היה בעיקר ויטה ונתונים...
לא היו הכרזות מאוד מעניינות עד כה, היה PHANTASY STAR לVITA, בלהבלהבלה על אסיה, ובלהבלהבלה.

עכשיו דיברו על DW7 ועוברים לTHE ORDER

עריכה1: גם הטריילר של THE ORDER וגם BLOODBORNE הם אותו טריילר שכבר ראינו... :/

עריכה 2: וגם של RE: REVELATIONS 2

נראה לי שלא יהיה שום דבר היום.
אבל לפחות יש להם *עוד* 2 מסיבות בימים הקרובים.
כבר לא מצפה לכלום מTGS חוץ מלראות את:
KH3
FF15

עריכה 3: גם את הטריילר של יאקוזה החדש כבר ראינו, אבל מחר תהיה תערוכה של סגה והם הבטיחו סרטונים חדשים שלו... מניח שיהיה גם גיימפליי, זה משחק מאוד מצליח ביפן

עריכה 4: גם את הטריילר של GTA5 כבר ראינו, את של EVIL WITHIN אני אישית לא ראיתי, אבל אני לא בטוח שהוא היה חדש וזה גם לא ממש מעניין :) כנ"ל לטריילר של GUILTY GEAR Xrd שכרגע רץ

עריכה 5: GOD EATER 2 הזה נראה ממש אותו דבר על ויטה או PS4 וממש חבל... המשחק סתם קיבל פורט לPS4 כדי למכור עוד יחידות של החומרה ביפן, הסדרה מאוד אהובה שם, אבל יכלו לפחות לעשות אותו יפה יותר :/
היה גם טריילר של KINGDOM UNDER FIRE הקוריאני, שנראה פשוט מעולה, לדעתי זה יכול להיות אחד המשחקים הטובים בז'אנר. עובדים עליו כבר 10 שנים בערך.

וטריילר למשחק חדש! KNIGHTS OF VALOR שזו מסתבר סדרה מוכרת לאסייתים, לי לא ממש... נראה דווקא RPG לא רע בכלל. רק לאסייתים אבל :)
ויש עוד איזה 4 משחקי VITA חדשים שלא שווים אזכור מיוחד... ומשחק PS4 בשם ONE UPON LIGHT שנראה כמו פאזל-2D חביב, לא יותר מזה.

ועכשיו מונטאז'...

שום הפתעה, שום דבר מעניין בינתיים, בתצוגה ה-2 מתוך 4 שיש לסוני בTGS.
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 17 ספטמבר 2014, 10:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 ספטמבר 2014, 10:24

לאסקין מה קרה? לא אמרת לפני כמה חודשים שאתה מצפה לTLG בTGS?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 ספטמבר 2014, 10:25

swiss-the-engine כתב:לאסקין מה קרה? לא אמרת לפני כמה חודשים שאתה מצפה לTLG בTGS?

כן, ואז לפני שבועיים קאז היראי אמר שזה לא יקרה. מאז אני ממש לא מצפה לכלום, חוץ מKH3 וFF15 :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 ספטמבר 2014, 10:44

תודה על הסיכום לאסקין, אפילו לא טרחתי עם הסטרים הזה כי היה ברור לי שלא יכריזו כלום בסטרים נפרד שמוגדר עבור הקהל האסייתי, לך אני זוכר היו תקוות, אמרתי לך שלא לבנות על זה יותר מדי :)
מה שכן אנחנו נקבל דברים חדשים מחברות צד ג', צפויה הדגמת גיימפליי חדשה של MGS ב TGS, בטוח גם סקוור תראה משהו, גם קאפקום עם הרימייק ו REV2 שכבר יוצאים בקרוב ביפן ובתקווה שנקבל גם הצצה למשחק של פלטניום ל ONE, בקיצור יש למה לחכות.

וקאז היראי לא מתעסק בזוטות כמו TLG, הוא הבוס של סוני העולמית ויש לו חברה בקשיים על הראש, זה היה יושידה שהודיע על כך שאין TLG :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 ספטמבר 2014, 10:56

סליחה, יושידה... צודק :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 ספטמבר 2014, 09:00

קניתי את פיינל פנטזי X והתאהבתי בגיימינג.
קניתי את פיינל פנטזי XII ונהניתי מאוד.
קניתי את פיינל פנטזי XIII והתאכזבתי מאוד.
עושה רושם שאקנה את פיינל פנטזי XV והוא גם יהיה הסיבה שאקנה קונסולת דור הבא:

גירסאת גיימרסייד.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 ספטמבר 2014, 09:27

כן, פתחתי בדיוק נושא TGS, אבל הוא באמת נראה משהו שונה לחלוטין מכל הסדרה, וזה מעולה.
בעצם, הוא מעט מאוד מזכיר את FF XIII-3 או משהו כזה, אני פשוט לא שיחקתי ב-13 בכלל, אבל הוא כן היה חצי-זמן-אמת נדמה לי.
בכל אופן - סוף סוף FF עוברים לגיימפליי שמזכיר יותר את KH מאשר את FF הקלאסיים, ובעיניי זה מעולה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים