Klayman כתב:
אני אשמח לדעת מה לדעתך ''הרבה יותר מורכב'' באנדרואיד לעומת iOS. סתם כמה דוגמאות אנקדוטיאליות.
האמת שנדב כבר העלה את רוב הנקודות החשובות כאן, אבל בדיוק אתמול ישבתי אצל חברים, והנושא עלה, ואני המלצתי לחבר שאם הוא לא מוכן לעבור מאנדרויד - אז שיקנה Z3 או G3 ולא גלאקסי, וזה זמן מעולה לקנות אנדרויד כי הם סוף סוף מתחילים "להפשיט" את הUI שלהם.
ואז חבר אחר קפץ, אחד שהיה לו אייפון 3G, ואז הוא עבר לGALAXY 3, ובתוך חודשיים מכר אותו, כי היה לו "מסובך ומסורבל מדי". הוא טען שלקח לו שבועיים רק להגדיר את הטלפון בצורה שהיא יחסית נוחה לו ועוד שבוע כדי להוריד את הפיצ'רים המיוחדים של סמסונג.
הוא עבר לאייפון 5 אחרי חודשיים. וחבר ליד הסכים איתו, וגם אני כמובן. ואז עלתה סוגיית הITUNES שאין עליה ויכוח בכלל (תכנה איומה והסיוט של כל חובב אפל), אבל אף אחד מאיתנו לא משתמש בה.
זו לא דוגמא אחת ספציפית שאני יכול לתת, תשים פה תמונה של מסך הבית באנדרויד לעומת תמונה של מסך הבית באייפון, ותראה את ההבדלים. ואז של התפריטים ואז של כמעט כל דבר שהוא... האייפון הרבה יותר פשוט ונח, הרבה יותר "נקי".
כן, יש לו פחות אופציות, אבל זה ב-99% מהמקרים אופציות שאין לי שום צורך בהן.
אבא שלי שקל לעבור לאנדרויד עכשיו, אז אמרתי לו שיחליף קודם עם מישהו מהעבודה מכשיר לכמה שעות או ימים, והיה לנו במשרד G2 משומש אז הוא לקח אותו כבר, והיה איתו כמה ימים. הוא לא הסתדר בשיט. לא הבין על מה ללחוץ ומתי וכמה ולאיזה כיוון.
הוא פשוט ה-ר-ב-ה פחות אינטואיטיבי. אתה לא מחזיק אותו וכבר מבין בו הכל, כמו באייפון. לא הייתי צריך לעזור לאבא שלי עם האייפון.