תראו מה קניתי - הדיון הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

Re: תראו מה קניתי - הדיון הרשמי

הודעהעל ידי Mandellla » 07 נובמבר 2014, 20:38

עדיף משחקי מולטיפלייר כמו Cod וTF2 לקונסולה יותר מאשר למחשב בגלל הסיכוי הנמוך להאקרים ומודרים, הכל ונילה שם (לא טעם הגלידה, הפירוש של עולם התוכנה שמכונה "ונילה"), אבל עדיין אנשים מעדיפים לשחק במודים בסרברים שונים של משחקי מולטיפלייר במחשב בסטים מאשר לשחק את המשחק המקורי שפופולארי בקונסולות.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 07 נובמבר 2014, 21:19

TF2 עדיף על הקונסולה? העידכונים בסטים הם אלה שהחזיקו אותו בחיים, ובשלבים המוקדמים של המשחק גם איזנו אותו. בקונסולות הוא שומם בדיוק בגלל זה.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 07 נובמבר 2014, 22:15

במחשב הוא היה עדיף מבחינת העידכונים עד שבשלב מסוים אני לא התחברתי לכל הרעיון שאנשים מעדיפים לקנות/לסחור כובעים וחפצים יותר מלהתרכז במשחק עצמו ובמפות עם המטרות, אהבתי שהיו רק נשקים בלבד ועוד מצבי משחק שהם הוציאו כמו Gold rush.
האירוניה שואלב אמרו הרבה דברים בהתחלה על TF2 בקונסולות כמה שהוא הולך להיות טוב ומעודכן (אפילו עם החפצים שיצאו לראשונה) ובסוף השאירו את המשחק חסר עידכונים, ומן הסתם רק המחשב מקבל את כולם, הרי יש קהילה מאוד מאוד מצומצמת שמשחקת TF2 בקונסולה אבל היא כנראה כבר נכחדה, וגם יש אנשים שעשו מוד ונילה (כמו שכתבתי מקודם) בשביל למנוע את תופעת הכובעים/נשקים ולשחק במשחק כמו שהוא היה בהתחלה.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 08 נובמבר 2014, 16:15

כמו סאנסט, גם את קוד החדש (ל-One) מצאנו אצל מוכר באיביי ב-45$ (באסה רק שהדולר עולה ועולה בזמן האחרון)...
נשאר לי לקנות את GTA ו-Dragon Age ואני מסודר להרבה זמן (כל השאר נחכה למבצעים).

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 10 נובמבר 2014, 19:58

כמו שנדב פעם כתב פה: אני ילדה קטנה וחלשה...

[url="http://jpg.co.il/view/5460fa364366d.jpg/"]תמונה[/url

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2014, 20:18

תתחדש, אל תשכח לשחק בו עם קוקיות :)
כולם מדברים בצורה כל כך שלילית על לקנות משחק COD. בדרך כלל זה נכון כי אקטיוויז'ן היא ממחזרת איומה ונוראית, אבל הפעם אני חושב שזה דווקא מאוד יפה לקנות את COD, לתת את התגמול לחידוש ולצעדים קדימה במקום למחזור. זה מראה לאקטיוויז'ן שכדאי לרענן את הפרנצ'ייזים הטחונים שלהם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 10 נובמבר 2014, 21:54

תתחדש!! (או תתחדשי :))
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 11 נובמבר 2014, 00:24

נדב אל תדאג עשיתי קוקיות ואפילו בתור אקסטרה גם הוספתי קשת לשיער

וחנן גם אני לא יודע עוד מה נכון מבין השניים :D

Advanced warfare לא מחדש הרבה, אבל הוא בהחלט מרענן קצת את הסדרה, בנתיים ממש כיף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2014, 00:13

אני לא בטוח איפה לכתוב את זה אבל גיליתי היום משהו ששינה את הדרך שבה אני משתמש בשלט בסלון. גיליתי שבשלט של הוט אפשר לתכנת כל כפתור לעשות מה שתרצו. זה פשוט מעולה, אני עכשיו מנווט בתפריטים של הטלביזיה, משנה INPUT ברסיבר ואת הווליום שלו ואפילו מפעיל ומכבה את התלת מימד מהשלט עצמו. זה לא איזה קסם הזוי, כל כפתור בשלט שולח תדר IR שונה והמכשיר שמקבל אותו יודע איזה פקודה לבצע כשהוא קולט את התדר הזה. זאת פשוט דרך לתכנת כל כפתור בשלט הוט לשדר את התדר של כפתור משלט אחר.

עושים את זה ככה:
- בוחרים במצב TV או במצב DVR, לפי איך שנוח. כשאני אומר מעכשיו TV זה באותה מידה DVR, תלוי מה בחרתם.
- לוחצים על כפתור TV לחיצה ארוכה עד שהוא מהבהב פעמיים
- מקישים 975, הוא שוב יהבהב פעמיים
- לוחצים פעם אחת על הכפתור שתרצו לתכנת (נניח הכפתור שמגביר את הווליום) והכפתור TV יתחיל להבהב ממש מהר
- מצמידים את השלט שתרצו לחקות אותו (נניחה שלט של הרסיבר) ומצמידים אותו ראש לראש לשלט של הוט, כלומר שהמשדר IR בקצה השלט (לרוב זה פשוט זכוכית שחורה) יפנה למשדר של השלט הוט בשביל שהאות שהוא משדר יקלט בשלט הוט
- לוחצים על הכפתור שתרצו שהשלט של הוט יחקה, לדוגמה הכפתור שמגביר את הווליום בשלט של הרסיבר
- הכפתור TV והבהב פעמיים
- לוחצים לחיצה ארוכה על הכפתור TV עד שהוא מהבהב פעמיים
(לפעמים השדר לא בדיוק נקלט טוב כך שלפעמים צריך לעשות את התהליך פעם נוספת בשביל שזה יקלט)

זהו, עכשיו השלט של הוט במצב TV יעשה בדיוק מה שהשלט השני שהצמדתם אליו עשה בלחיצת הכפתור. חשוב לציין שגם במצב HOT הכפתורי ווליום משתמשים במה שהגדרתם במצב TV כך שאני למשל הגדרתי ווליום של הרסיבר עליהם במצב TV ועכשיו במצב HOT הווליום משתנה ברסיבר. החיים שלי השתנו, שלט אחד בלבד בסלון מעכשיו :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 נובמבר 2014, 00:21

DrKeo כתב:אני לא בטוח איפה לכתוב את זה אבל גיליתי היום משהו ששינה את הדרך שבה אני משתמש בשלט בסלון. גיליתי שבשלט של הוט אפשר לתכנת כל כפתור לעשות מה שתרצו. זה פשוט מעולה, אני עכשיו מנווט בתפריטים של הטלביזיה, משנה INPUT ברסיבר ואת הווליום שלו ואפילו מפעיל ומכבה את התלת מימד מהשלט עצמו. זה לא איזה קסם הזוי, כל כפתור בשלט שולח תדר IR שונה והמכשיר שמקבל אותו יודע איזה פקודה לבצע כשהוא קולט את התדר הזה. זאת פשוט דרך לתכנת כל כפתור בשלט הוט לשדר את התדר של כפתור משלט אחר.

עושים את זה ככה:
- בוחרים במצב TV או במצב DVR, לפי איך שנוח. כשאני אומר מעכשיו TV זה באותה מידה DVR, תלוי מה בחרתם.
- לוחצים פעם אחת על הכפתור שתרצו לתכנת (נניח הכפתור שמגביר את הווליום) והכפתור TV יתחיל להבהב ממש מהר
- מצמידים את השלט שתרצו לחקות אותו (נניחה שלט של הרסיבר) ומצמידים אותו ראש לראש לשלט של הוט, כלומר שהמשדר IR בקצה השלט (לרוב זה פשוט זכוכית שחורה) יפנה למשדר של השלט הוט בשביל שהאות שהוא משדר יקלט בשלט הוט
- לוחצים על הכפתור שתרצו שהשלט של הוט יחקה, לדוגמה הכפתור שמגביר את הווליום בשלט של הרסיבר
- הכפתור TV והבהב פעמיים

זהו, עכשיו השלט של הוט במצב TV יעשה בדיוק מה שהשלט השני שהצמדתם אליו עשה בלחיצת הכפתור. חשוב לציין שגם במצב HOT הכפתורי ווליום משתמשים במה שהגדרתם במצב TV כך שאני למשל הגדרתי ווליום של הרסיבר עליהם במצב TV ועכשיו במצב HOT הווליום משתנה ברסיבר. החיים שלי השתנו, שלט אחד בלבד בסלון מעכשיו :)

אפשרי גם עם שלט של YES, אגב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2014, 00:21

רק מקפיץ את זה מהעמוד הקודם. באמת שינה את חיי :)

אני לא בטוח איפה לכתוב את זה אבל גיליתי היום משהו ששינה את הדרך שבה אני משתמש בשלט בסלון. גיליתי שבשלט של הוט אפשר לתכנת כל כפתור לעשות מה שתרצו. זה פשוט מעולה, אני עכשיו מנווט בתפריטים של הטלביזיה, משנה INPUT ברסיבר ואת הווליום שלו ואפילו מפעיל ומכבה את התלת מימד מהשלט עצמו. זה לא איזה קסם הזוי, כל כפתור בשלט שולח תדר IR שונה והמכשיר שמקבל אותו יודע איזה פקודה לבצע כשהוא קולט את התדר הזה. זאת פשוט דרך לתכנת כל כפתור בשלט הוט לשדר את התדר של כפתור משלט אחר.

עושים את זה ככה:
- הכפתור TV והבהב פעמיים
(לפעמים השדר לא בדיוק נקלט טוב כך שלפעמים צריך לעשות את התהליך פעם נוספת בשביל שזה יקלט)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 12 נובמבר 2014, 11:02

עכשיו השאלה למה אתה עדיין בהוט...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 נובמבר 2014, 11:10

bozeman כתב:עכשיו השאלה למה אתה עדיין בהוט...

יש עונה חדשה של גאליס שהוא חיכה לה לא מעט זמן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2014, 12:25

bozeman כתב:עכשיו השאלה למה אתה עדיין בהוט...

כי אני נהנה מהם יותר מיס וזה יוצא לי זול בצורה בלתי רגילה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 נובמבר 2014, 12:59

DrKeo כתב:כי אני נהנה מהם יותר מיס וזה יוצא לי זול בצורה בלתי רגילה.

פרויד! פרויד! פרויד!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 נובמבר 2014, 13:12

איך אפשר להנות מהוט יותר מיס, עד לאחרונה הרכש שלהם הסתכם בזגורי אימפריה, רק לאחרונה התחילו לנסות לתת קצת פייט אבל עדיין בכל טקס אמי/ גלובוס וכו' הסדרות של יס לוקחות ברוב ברור את הפרסים.

אתה נהנה יותר מהוט כי אתה פשוט מוריד מהאינטרנט, בעולם ללא סדרות להורדה היית מזמן ביס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 נובמבר 2014, 13:18

לי אישית אין שום צורך בטלויזיה... אבל חברה שלי כן רוצה, אז יש לנו הוט כי זה הרבה הרבה יותר זול, ואני בודק כל הזמן.
אובייקטיבית - אין על מה לדבר - יס הרבה יותר טובים מכל בחינה אפשרית.
אולי חוץ מתוכן ישראלי מקורי, שכאן אפשר להתווכח, אבל אני גם אני מאמין שיש להוט יתרון.
במקרה, חברה שלי אוהבת לפעמים את השטויות כמו מחוברים, גולשי ספות וכד', כך שעבורה אולי באמת עדיף הוט, וזו הסיבה של הרבה אנשים שאני מכיר, שרצו בעבר את הבורר/עספור ושות'.
הרי את שאר הסדרות ה"גדולות" מחו"ל כולם מורידים, אם נהיה כנים. אנשים בגילאי 20-40 לא צריכים כבלים/לויין כדי לראות סדרות איכותיות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 נובמבר 2014, 13:30

נכון בתוכן ישראלי יש להם יתרון, עד כמה שאפשר לקרוא לזה ככה.
כמו שאמרת אובייקטיבית אין תחרות.

והם גם מציעים לפחות על הסדרות הגדולות שידור ישיר מתורגם או מקסימום באיחור של מספר שעות וב "HD" (בארץ HD מסתבר שווה ל 720P) ככה שאין צורך להוריד.
גם סדרות שלא משודרות במקביל בלייב הן לרוב נורא מעודכנות, גם אם אתה מקבל פרק אחרי כמה ימים מהשידור המקורי זה לא ביג דיל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 נובמבר 2014, 14:51

לא ביג דיל, אבל ה"יתרון" הזה חסר משמעות עבורי. אני מעדיף תרגום באנגלית ורואה את זה באותו יום כשאני חוזר מהעבודה.
וזה כך עבור רבים בארץ... כך שעבורנו - התוכן הישראלי מהווה יתרון גדול יותר.
ואני למשל גם משלים להורים שלי את כל הסדרות שמעניינות אותם (יותר נכון - לאמא שלי... אבא שלי לא רואה שום דבר שלא קשור לאנשים שרצים אחרי כדור), ואני מניח שאני לא היחיד שעושה זאת, כך שטווח הגילאים גם כן גדול יותר ממה שכתבתי מקודם, במקרים מסויימים.

אובייקטיבית אבסולוטית - לא צריך טלויזיה ב-2014 ;)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 12 נובמבר 2014, 14:52

צריך אותה כמסך גדול....
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 נובמבר 2014, 15:08

מתקן:
אובייקטיבית אבסולוטית - לא צריך כבלים/לווין ב-2014 ;)

לי אישית אין מסך מחשב בכלל, כך שברור שאני צריך טלויזיה! :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 12 נובמבר 2014, 15:18

אהה פה אני מסכים איתך... יותר מזה, אני כבר יותר משש שנים בלי לווין/כבלים. מסתדר מצויין....
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2014, 16:11

bling כתב:איך אפשר להנות מהוט יותר מיס, עד לאחרונה הרכש שלהם הסתכם בזגורי אימפריה, רק לאחרונה התחילו לנסות לתת קצת פייט אבל עדיין בכל טקס אמי/ גלובוס וכו' הסדרות של יס לוקחות ברוב ברור את הפרסים.

אתה נהנה יותר מהוט כי אתה פשוט מוריד מהאינטרנט, בעולם ללא סדרות להורדה היית מזמן ביס.

בעולם בלי הורדות? אולי. בעולם עם הורדות? הוט אוכלים את יס בלי מלח לדעתי. ההפקות מקור שלהם שמות את יס בכיס הקטן והאמת שגם הרכש מחו"ל שלהם כבר מצויין ולא ברמה הנמוכה של פעם. כל הסדרות הזרות (כלומר בשפות זרות, לא אנגלית) של הוט פשוט מעולות וגם הסדרות האמריקאיות/בריטיות שלהם כמו שרלוק, בית הקלפים, כתום זה השחור החדש, ברודצ'רץ', אמן הבריחה וכדומה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 12 נובמבר 2014, 16:16

אבל גם הפקות המקור היום בצפיה שלאו דווקא דרך הוט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2014, 16:38

bozeman כתב:אבל גם הפקות המקור היום בצפיה שלאו דווקא דרך הוט.

לא קל למצא את משפחות, גולשי ספות או מחוברים באינטרנט. יש צפיה ישירה אבל לרוב זה באיחור גדול ואף פעם אין את כל העונה, עוצרים תמיד באמצע. למצא את מחוברים בזמן שהיא רצה, זה ממש קשה לדוגמה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 47 אורחים