PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 25 נובמבר 2014, 21:03

הטענה שלך ריקה כי בלי להכנס לשטויות כמו האם אתה חושב שבדצמבר זה מספיק עליה בדרגה או לא, היא לא אומרת כלום כי למרות שטוענת שאנחנו בכיס שלה עם הדמי מנוי לאונליין ואין לה אינטרס לספק רמה טובה היא בעצם מכסה לעצמה את התחת וגם אם סוני אכן תשתפר היא מתחילה לקשקש על כך שהיתה אמורה לעשות זאת לפני, אין פה בכלל טעם ולכן חבל לי על הזמן, אני מעדיף להשקיע בדיונים קצת יותר פרודוקטיבים מאשר טענות שמנוסחות בצורה שבה אי אפשר לטעות וגם אי אפשר להוכיח מי צודק וכל אחד סתם מפריח את דבריו (אף פעם לא אמרתי שאין משחקים להביא לפלוס אבל נו שוין), זה פשוט לא מעניין, מצטער.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2014, 22:02

bling כתב:הטענה שלך ריקה כי בלי להכנס לשטויות כמו האם אתה חושב שבדצמבר זה מספיק עליה בדרגה או לא, היא לא אומרת כלום כי למרות שטוענת שאנחנו בכיס שלה עם הדמי מנוי לאונליין ואין לה אינטרס לספק רמה טובה היא בעצם מכסה לעצמה את התחת וגם אם סוני אכן תשתפר היא מתחילה לקשקש על כך שהיתה אמורה לעשות זאת לפני, אין פה בכלל טעם ולכן חבל לי על הזמן, אני מעדיף להשקיע בדיונים קצת יותר פרודוקטיבים מאשר טענות שמנוסחות בצורה שבה אי אפשר לטעות וגם אי אפשר להוכיח מי צודק וכל אחד סתם מפריח את דבריו (אף פעם לא אמרתי שאין משחקים להביא לפלוס אבל נו שוין), זה פשוט לא מעניין, מצטער.

אתה אפילו לא ממש מבין מה אני מנסה להגיד. אני אומר דבר מאוד פשוט, בפברואר הם לא יכלו לעשות פלוס נורמאלי, באוגוסט הם כבר יכלו ובנובמבר בטח שבטח אז לא ממש ברור למה הרמה לא עלתה. זה הכל. כל השאר הן תאוריות. עובדתית פלוס יכל להיות לא רע בכלל כבר לפני כמה חודשים, השאלה היחידה היא למה.

אגב, אני לא בטוח מה העליה הגדולה באיכות, בינואר מקבלים משחק אינדי בן שנה ו-DLC, זה לא ממש שונה ממה שסוני נתנה עד עכשיו בפס4. היו חודשים בפס4 שקבלו 3 משחקי אינדי, אני חושב שזה יותר שווה מינואר אפילו אם ההרחבה של אינפמס אמורה להיות לא רעה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 נובמבר 2014, 22:06

דווקא הבנתי יפה מה אתה אומר, בגלל זה אני חושב שזה לא כזה דיון מעניין אם אין לו השלכות לטווח זמן ארוך יותר וסתם מדברים על האם הרמה היתה צריכה להשתפר ב X זמן או ב X-כמה חודשים במיוחד שאף אחד לא באמת יכול לדעת את הסיבה ולפי התנאים שהצבת גם אי אפשר ממש להוכיח אותה אלא רק במקרה חד צדדי שהוא לא משתפר ואני יצאתי צנצנת, שזה נוח מאוד עבורך :)

סבבה אבל, אתה יכול להוציא את הקריסטל שלך אם אתה רוצה, אני פורש מחוסר עניין :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2014, 22:12

bling כתב:דווקא הבנתי יפה מה אתה אומר, בגלל זה אני חושב שזה לא כזה דיון מעניין אם אין לו השלכות לטווח זמן ארוך יותר וסתם מדברים על האם הרמה היתה צריכה להשתפר ב X זמן או ב X-כמה חודשים במיוחד שאף אחד לא באמת יכול לדעת את הסיבה ולפי התנאים שהצבת גם אי אפשר ממש להוכיח אותה אלא רק במקרה חד צדדי שהוא לא משתפר ואני יצאתי צנצנת, שזה נוח מאוד עבורך :)

סבבה אבל, אתה יכול להוציא את הקריסטל שלך אם אתה רוצה, אני פורש מחוסר עניין :P

אבל אף אחד אף פעם לא ידע את הסיבה אלה אם תהיה עוד כמה שנים איזה כתבת רטרו בEDGE או משהו כזה, הכל ניחושים. אבל עכשיו כבר אין תירוצים וסוני עדין לא משפרת את PS+ אז מה זה אומר לדעתך?

למה לדעתך בינואר 2015, שנה וחודשיים אחרי שהקונסולה יצאה, מקבלים DLC עם ממוצע 73 ומשחק אינדי בן כמעט שנתיים? איזה תירוץ יש לזה?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 נובמבר 2014, 22:22

אין לי כח לחזור על זה ולמה גם המבנה הנוכחי של 3 קונסולות מגביל אותם, אני חושב שה DLC הזה הוא שיפור גדול מאוד ותראה בתגובות שכולם מרוצים מזה שנותנים אותו, רמת הפקה גבוהה ומשהו שיצא ממש לא מזמן, אי אפשר להתלונן וזה בטח עדיף מנאק או כל זוועה אחרת מההשקה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2014, 22:37

bling כתב:אין לי כח לחזור על זה ולמה גם המבנה הנוכחי של 3 קונסולות מגביל אותם, אני חושב שה DLC הזה הוא שיפור גדול מאוד ותראה בתגובות שכולם מרוצים מזה שנותנים אותו, רמת הפקה גבוהה ומשהו שיצא ממש לא מזמן, אי אפשר להתלונן וזה בטח עדיף מנאק או כל זוועה אחרת מההשקה.

להגיד את האמת, מה שהיה צריך להופיע בשלב הזה היה צריך להיות אינפמס המלא, לא הרחבה של 15$ שלו. אנשים מתלהבים שזה משחק עם ערכי הפקה, אבל דוגרי זה DLC ב15$ ולא שונה בשום צורה מנגיד הסוואפר שמגיע איתו (אגב סיימתי את סוואפר, משחק פשוט מעולה. אני בטוח שהוא הרבה יותר טוב מאינפמס).

דווקא בחודש הראשון שהביאו את רסורגאן וקונטראסט, זה היה חודש חזק, משחקים שרק יצאו באותו רגע. זה לגמרי מצחיק כי באותו חודש כולם ירדו על זה שמדובר בחרא חודש לפלוס על הפס4 אבל מן הסתם לא הייתה ברירה, הרי הקונסולה יצאה בדיוק לפני יום. אבל בצורה סופר אירונית, שנה וחודשיים מאוחר יותר, מביאים משחק אינדי בן כמעט שנתייים ו-DLC בן חצי שנה ופתאום זה "ואו, אנחנו כל כך מרוצים!".

לא ברור לי איך ינואר, חודש עם DLC ומשחק אינדי, הוא טוב יותר מנניח יולי שקבלת בו 3 משחקי אינדי שאחד מהם הוא סטריידר שהוא משחק מצויין או אוקטובר שקבלת בו שלושה משחקי אינדי שהאחד זה DUST והשני ספלאנקי, שני משחקי אינדי פשוט מעולים. לא היה שום שיפור ברמה של פלוס, ינואר 2015 והוא עדין ברמה זהה לגמרי לרמה של השנה הראשונה שלו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 נובמבר 2014, 22:58

הסוואפר לא בן שנתיים, הוא חדש על הפס4, בכלל אי אפשר בשום תסריט להתלונן על ה"טריות" של משחקי האינדי שחילקו בפלוס על הפס4, רובם בכלל יצאו בהשקה שלהם על המכשיר כולל המשחק שיגיע בחודש הבא בדצמבר שנראה ממש אחלה, גם היה חודש חזק עם אאוטלאסט אם כבר הזכרת שגם הופיע בבכורה על הדור הבא, והחודש קיבלו את אייזק שהיה לו לא מעט הייפ בקהילת האינדי ונמכר על ה PC ב 15$ בזמן מקביל.

השיפור לא בא רק מבחינת מחיר, אלא מתוך רמת ההפקה, קודם Injustice ואחרי זה אינפמוס שזה DLC ממש טרי וברמת הפקה גבוהה, זה משחק מבוקש כי יש לא מעט שקנו את המלא בזמנו ושמחים לקבל אותו בחינם עכשיו, כמו שאמרתי אתה לא תשמע תלונות, גם לא ממני למרות שאני לא מהמעריצים הגדולים של אינפמס בלשון מעטה, זה משחק קלאסי לפלוס שאני אשמח לשחק בחינם אבל לא לקנות.
וכן, אני מנחש שיש מאחוריו אינטרס למשוך גם אנשים לשחק באינפמס המלא ולרכוש אותו לאחריו, כנראה שעדיין רואים בו פוטנציאל מכירתי לסחוט עוד קצת את הלימון ותופסים על הדרך 2 ציפורים ע"י כך שמשחררים את ההרחבה שלו לפלוס, היא בכל מקרה פריקוול שלא פוגע במשחק הראשי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2014, 23:03

bling כתב:הסוואפר לא בן שנתיים, הוא חדש על הפס4, בכלל אי אפשר בשום תסריט להתלונן על ה"טריות" של משחקי האינדי שחילקו בפלוס על הפס4, רובם בכלל יצאו בהשקה שלהם על המכשיר כולל המשחק שיגיע בחודש הבא בדצמבר שנראה ממש אחלה, גם היה חודש חזק עם אאוטלאסט אם כבר הזכרת שגם הופיע בבכורה על הדור הבא, והחודש קיבלו את אייזק שהיה לו לא מעט הייפ בקהילת האינדי ונמכר על ה PC ב 15$ בזמן מקביל.

השיפור לא בא רק מבחינת מחיר, אלא מתוך רמת ההפקה, קודם Injustice ואחרי זה אינפמוס שזה DLC ממש טרי וברמת הפקה גבוהה, זה משחק מבוקש כי יש לא מעט שקנו את המלא בזמנו ושמחים לקבל אותו בחינם עכשיו, כמו שאמרתי אתה לא תשמע תלונות, גם לא ממני למרות שאני לא מהמעריצים הגדולים של אינפמס בלשון מעטה, זה משחק קלאסי לפלוס שאני אשמח לשחק בחינם אבל לא לקנות.
וכן, אני מנחש שיש מאחוריו אינטרס למשוך גם אנשים לשחק באינפמס המלא ולרכוש אותו לאחריו, כנראה שעדיין רואים בו פוטנציאל מכירתי לסחוט עוד קצת את הלימון ותופסים על הדרך 2 ציפורים ע"י כך שמשחררים את ההרחבה שלו לפלוס, היא בכל מקרה פריקוול שלא פוגע במשחק הראשי.

אין לי שום ספק שהאינדי שמשחררים לפלוס מרשימים בשביל אינדי, אבל זה רחוק מאוד מהרמה של הפס3 ואתה תסכים איתי. אני לא חושב שיש ממש עלית רמה בינואר. בדצמבר בהחלט, משחק מלא ראשון בפלוס, אבל בינואר זה נופל שוב פעם לרמת "אינדי" (כן, אני יודע שאינפמס זה לא אינדי אבל זה כן DLC של 15$). השאלה היא האם בפברואר נקבל משחק מלא בפלוס או שוב אוסף של אינדים או DLC?

כמובן שאם בפברואר נראה משחקים מלאים ועלית רמה לגמרי צדקת, אבל אם לא אז אני מצטער ולסוני פשוט אין תירוץ. היא פשוט תראה שהיא לא חושבת שעכשיו שהיא נועלת את הONLINE היא באמת צריכה לחלק משחקי AAA בפלוס כי הם נעלו אותך לפלוס כך או כך.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 נובמבר 2014, 23:08

DrKeo כתב:אין לי שום ספק שהאינדי שמשחררים לפלוס מרשימים בשביל אינדי, אבל זה רחוק מאוד מהרמה של הפס3 ואתה תסכים איתי. אני לא חושב שיש ממש עלית רמה בינואר. בדצמבר בהחלט, משחק מלא ראשון בפלוס, אבל בינואר זה נופל שוב פעם לרמת "אינדי" (כן, אני יודע שאינפמס זה לא אינדי אבל זה כן DLC של 15$). השאלה היא האם בפברואר נקבל משחק מלא בפלוס או שוב אוסף של אינדים או DLC?

כמובן שאם בפברואר נראה משחקים מלאים ועלית רמה לגמרי צדקת, אבל אם לא אז אני מצטער ולסוני פשוט אין תירוץ. היא פשוט תראה שהיא לא חושבת שעכשיו שהיא נועלת את הONLINE היא באמת צריכה לחלק משחקי AAA בפלוס כי הם נעלו אותך לפלוס כך או כך.

אני די מסכים עם השורה האחרונה שלך, לא יודע אם פברואר כי אני רוצה לתת עוד קצת צ'אנס :P אבל בעיקרון התמונה תתבהר יותר לכיוון הטענה שלך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2014, 23:10

bling כתב:אני די מסכים עם השורה האחרונה שלך, לא יודע אם פברואר כי אני רוצה לתת עוד קצת צ'אנס :P אבל בעיקרון התמונה תתבהר יותר לכיוון הטענה שלך.

טוב טוב, אני אלך לשתות בקבוקי קריסטל עד פברואר...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 נובמבר 2014, 11:05

סוני כרגע הוסיפו את טרילוגית hd של היטמן ואת דדלי פרמנישן לפלוס של דצמבר. סוגר בנתיים את הקריסטל, טעיתי כל כך מהר?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 נובמבר 2014, 11:16

למה טעית? הדיון הוא על הפלוס של הפס4, מה הקשר למשחקי הפס3 שהוסיפו?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 נובמבר 2014, 11:34

bling כתב:למה טעית? הדיון הוא על הפלוס של הפס4, מה הקשר למשחקי הפס3 שהוסיפו?

בפוליגון היה כתוב כאילו זה של הפס4 :\

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 נובמבר 2014, 13:09

DrKeo כתב:בפוליגון היה כתוב כאילו זה של הפס4 :\

אין אפילו את המשחקים הללו בגרסת הפס4, מה שמחזיר אותנו לעניין המבחר המוגבל וכו׳ אבל אל תתחיל עם זה עכשיו! :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 נובמבר 2014, 13:42

bling כתב:אין אפילו את המשחקים הללו בגרסת הפס4, מה שמחזיר אותנו לעניין המבחר המוגבל וכו׳ אבל אל תתחיל עם זה עכשיו! :D

קריסטללללללל!!!!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 דצמבר 2014, 11:50

Nigga כתב:מישהו כבר הספיק לראות תמונות/סרטונים מה weather update של Driveclub?
http://www.gamersyde.com/news_driveclub ... 27_en.html

זו פעם ראשונה מזה שנים שאמרתי what the fuck בקול רם במהלך הצפייה. לא ייאמן מה שהולך שם.

כן לגמרי הולי שיט material, האפקטי מזג אוויר הכי טובים שראיתי, כמו שאמר מישהו בתגובות לסרטונים בגיימרסייד הם משדרגים את המשחק מ great looking ל god mode, בחיים לא ציפיתי לכזו קפיצה מעדכון שכזה.
לגמרי בין הדברים הכי next gen שיש ויזואלית.

Evo עשתה טעות שלא דחתה את המשחק לעכשיו כשהוא כבר די מתוקן ועם עדכון מזג אוויר, היה מתקבל כל כך הרבה יותר טוב וגם אין לה תחרות בכלל בדצמבר, איזו טעות ענקית שתעלה כנראה בהצלחה של המשחק.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 דצמבר 2014, 11:52

bling כתב:כן לגמרי הולי שיט material, האפקטי מזג אוויר הכי טובים שראיתי, כמו שאמר מישהו בתגובות לסרטונים בגיימרסייד הם משדרגים את המשחק מ great looking ל god mode, בחיים לא ציפיתי לכזו קפיצה מעדכון שכזה.
לגמרי בין הדברים הכי next gen שיש ויזואלית.

Evo עשתה טעות שלא דחתה את המשחק לעכשיו כשהוא כבר די מתוקן ועם עדכון מזג אוויר, היה מתקבל כל כך הרבה יותר טוב וגם אין לה תחרות בכלל בדצמבר, איזו טעות ענקית שתעלה כנראה בהצלחה של המשחק.

המשחק דווקא מצליח לא רע, הוא עבר את סף המיליון ובאנדל שלו נדחף לכל המוכן בבריטניה:
http://www.videogamer.com/ps4/driveclub ... _week.html
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 דצמבר 2014, 11:55

Death_119 כתב:המשחק דווקא מצליח לא רע, הוא עבר את סף המיליון ובאנדל שלו נדחף לכל המוכן בבריטניה:
http://www.videogamer.com/ps4/driveclub ... _week.html

טוב זה דרך באנדל מוגבל שירד למחירי זנות ב BF אז בטח קנו אותו המון אנשים שבכלל לא אכפת להם מ DC, לא ברור עדיין עד כמה המשחק עצמו היה ריווחי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2014, 12:05

מליון יחידות למשחק כ"כ שבור זה מראה עד כמה בעלי PS4 חייבים כבר לקבל את GT7 :)
ואין לי שום ספק שנראה אותו עוד השנה (מקווה שלפני E3 אבל מדובר במשחק של 10 מליון עותקים בערך... קשה לי להאמין שייחשף לפני)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2014, 12:34

Laskin כתב:מליון יחידות למשחק כ"כ שבור זה מראה עד כמה בעלי PS4 חייבים כבר לקבל את GT7 :)
ואין לי שום ספק שנראה אותו עוד השנה (מקווה שלפני E3 אבל מדובר במשחק של 10 מליון עותקים בערך... קשה לי להאמין שייחשף לפני)

בעלי הפס4 היו אמורים לקבל את GT6 אתה מתכוון אחרי הטעות הקטסטרופלית להוציא שנה שעברה את GT6 לפס3 יחד עם הטעות של TLOU, הטעות של המשחק של דיוויד קייג' והטעות של GOW.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 דצמבר 2014, 12:42

Laskin כתב:מליון יחידות למשחק כ"כ שבור זה מראה עד כמה בעלי PS4 חייבים כבר לקבל את GT7 :)

הסדרה הזאת היא כבר לא רלוונטית, זה לא הימים של ASpec. פורצה כבר לקח את הבכורה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2014, 12:48

Death_119 כתב:הסדרה הזאת היא כבר לא רלוונטית, זה לא הימים של ASpec. פורצה כבר לקח את הבכורה.

אפילו שסוני דרסה לגמרי את GT6 והוא היה כשל מכירות רציני באופן יחיסי (רק איזה 3 מליון עותקים לעומת 10+ מליון לכל משחק אחר בסדרה) הוא עדין מכר פי 2 מפורצה 5 אז לא צריך לזלזל בסדרה. אני גם אזכיר לך שGT5 עשה 10 מליון עותקים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 דצמבר 2014, 12:51

DrKeo כתב:אפילו שסוני דרסה לגמרי את GT6 והוא היה כשל מכירות רציני באופן יחיסי (רק איזה 3 מליון עותקים לעומת 10+ מליון לכל משחק אחר בסדרה) הוא עדין מכר פי 2 מפורצה 5 אז לא צריך לזלזל בסדרה. אני גם אזכיר לך שGT5 עשה 10 מליון עותקים.

אז היא עדיין רלוונטית, אבל טכנולוגית ומבחינת יכולות היא מרגישה כמו משחק פס2 פוגש משחק אקסבוקס One.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2014, 13:31

נכון, ואם תמשיך להיות כמו GT6 - אז היא גם תמשיך לאבד מהיוקרה שלה... אבל ממש לא מאוחר להחזיר את הכבוד, והשם עדיין ממש חזק בתעשייה, אם לא החזק ביותר (עובדתית - מכירות).
הם חייבים לחדש משמעותית.

נדב - אני לא כ"כ מסכים איתך לגבי GOW, TLOU וBEYOND.
אמנם הם מנעו מהPS4 להיות משהו כמו פי 4 מהמכירות של הONE בגלל זה, אבל הPS4 עדיין הקונסולה שנמכרה הכי מהר אי פעם והצלחה פחות או יותר חסרת תקדים, ואני אישית מאמין שזה *גם* בגלל שלPS3 היו כ"כ הרבה משחקים מעולים בסוף חייה, לעומת השממה על ה360.
בקיצור, למזלה של סוני - הם עדיין נמצאים במקום מעולה, ביחס לתחרות, למרות שלא שמרו את התותחים הכבדים לשנה הראשונה של המכשיר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2014, 14:45

Laskin כתב:נכון, ואם תמשיך להיות כמו GT6 - אז היא גם תמשיך לאבד מהיוקרה שלה... אבל ממש לא מאוחר להחזיר את הכבוד, והשם עדיין ממש חזק בתעשייה, אם לא החזק ביותר (עובדתית - מכירות).
הם חייבים לחדש משמעותית.

נדב - אני לא כ"כ מסכים איתך לגבי GOW, TLOU וBEYOND.
אמנם הם מנעו מהPS4 להיות משהו כמו פי 4 מהמכירות של הONE בגלל זה, אבל הPS4 עדיין הקונסולה שנמכרה הכי מהר אי פעם והצלחה פחות או יותר חסרת תקדים, ואני אישית מאמין שזה *גם* בגלל שלPS3 היו כ"כ הרבה משחקים מעולים בסוף חייה, לעומת השממה על ה360.
בקיצור, למזלה של סוני - הם עדיין נמצאים במקום מעולה, ביחס לתחרות, למרות שלא שמרו את התותחים הכבדים לשנה הראשונה של המכשיר.

אני מדבר על זה שקבלנו קונסולה משמימה עד מוות אפילו היום כשהיא בת שנה לעומת קונסולה אדירה שיכלה להיות. זה שהצרכנים היו מספיק מטומטמים לקנות פס4 או ONE כשלא היה מה לשחק עליהן זה כבר סיפור אחר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 36 אורחים