במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי DrKeo » 30 נובמבר 2014, 12:19

אישית אני ממש מרגיש שזה "המשך שנתי", לא שהוא לא מעולה, אבל מרגיש עוד מאותו דבר. ביחוד שFC1, 2 ו-3 כל כך שונים. אולי בגלל זה ציפיתי אבל נראה שיובי מצאו את הנוסחה ועכשיו נקבל המון משחקי FC שהם בול אותו דבר. אפילו העלילה אותו דבר, לפחות שם יכלו לקחת כיוון אחר. זה טיפה מאכזב אותי, אם הייתי יודע שאני הולך לשחק פשוט בעוד FC3 אז הייתי דוחה את הקניה קצת.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 נובמבר 2014, 12:35

DrKeo כתב:אישית אני ממש מרגיש שזה "המשך שנתי", לא שהוא לא מעולה, אבל מרגיש עוד מאותו דבר. ביחוד שFC1, 2 ו-3 כל כך שונים. אולי בגלל זה ציפיתי אבל נראה שיובי מצאו את הנוסחה ועכשיו נקבל המון משחקי FC שהם בול אותו דבר. אפילו העלילה אותו דבר, לפחות שם יכלו לקחת כיוון אחר. זה טיפה מאכזב אותי, אם הייתי יודע שאני הולך לשחק פשוט בעוד FC3 אז הייתי דוחה את הקניה קצת.

בשביל זה צריך לקרוא ביקורות, גם הביקורות המחמיאות דיברו בגדול על עוד מאותו הדבר, עוד בת'רד של 2014 כשרק דיווחתי על הממוצע שלו כתבתי שלפי הביקורות בגדול זה עוד מאותו הדבר :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 נובמבר 2014, 12:39

DrKeo כתב:אישית אני ממש מרגיש שזה "המשך שנתי", לא שהוא לא מעולה, אבל מרגיש עוד מאותו דבר. ביחוד שFC1, 2 ו-3 כל כך שונים. אולי בגלל זה ציפיתי אבל נראה שיובי מצאו את הנוסחה ועכשיו נקבל המון משחקי FC שהם בול אותו דבר. אפילו העלילה אותו דבר, לפחות שם יכלו לקחת כיוון אחר. זה טיפה מאכזב אותי, אם הייתי יודע שאני הולך לשחק פשוט בעוד FC3 אז הייתי דוחה את הקניה קצת.

מעניין באמת איך יראה המשחק הבא בסדרה.

קח בחשבון שהוא יהיה רק לדור הבא, ככה שצפויים לא מעט שינויים, לפחות בכל הנוגע לאיך שהמשחק יראה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 נובמבר 2014, 12:50

Nucleus_Dawn כתב:
מעניין באמת איך יראה המשחק הבא בסדרה.

קח בחשבון שהוא יהיה רק לדור הבא, ככה שצפויים לא מעט שינויים, לפחות בכל הנוגע לאיך שהמשחק יראה.

כן, יכול להיות מעניין, השאלה מה יעשו עם זה. אני מנחש שבגלל שזה ממילא כותר שהוא פחות או יותר דור הבא (בניגוד ללמשל AC שהגרסה הקודמת היה AC HD של הדור הקודם) אז אני לא בטוח שיהיו קפיצות מטורפות אבל הלוואי שאני טועה.

בלינג, צודק, חטא שלי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 נובמבר 2014, 13:07

DrKeo כתב:כן, יכול להיות מעניין, השאלה מה יעשו עם זה. אני מנחש שבגלל שזה ממילא כותר שהוא פחות או יותר דור הבא (בניגוד ללמשל AC שהגרסה הקודמת היה AC HD של הדור הקודם) אז אני לא בטוח שיהיו קפיצות מטורפות אבל הלוואי שאני טועה.

בלינג, צודק, חטא שלי.

הוא מרגיש איפשהו באמצע בין דור הבא, לבין גירסאת HD של דור קודם, לדעתי.

בכל מקרה, אני ממש נהנה ממנו. נראה איך ארגיש כשאסיים, בנוגע לעוד משחק מאוד דומה. אולי ימאס עליי. אולי לא. בנתיים, לא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 נובמבר 2014, 15:18

Nucleus_Dawn כתב:
הוא מרגיש איפשהו באמצע בין דור הבא, לבין גירסאת HD של דור קודם, לדעתי.

בכל מקרה, אני ממש נהנה ממנו. נראה איך ארגיש כשאסיים, בנוגע לעוד משחק מאוד דומה. אולי ימאס עליי. אולי לא. בנתיים, לא.

אני פשוט לא בטוח מה חסר להם עכשיו. יש להם מרחבים ענקיים, מספיק אוייבים על המסך, חיות בר וכל מה שצריך. אז גרפיקה? לא יודע, אני לא מרגיש שהם ממש מוגבלים עכשיו. הם יכולים להתחיל לעוף על עצמם עם פיסיקה, אולי מבנים הריסים, אולי סימולציה של עולם החיות שם אבל אתה רואה משהו במשחק שדורש טיפול דור הבא?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 נובמבר 2014, 17:42

Laskin כתב:
זה חצי-נכון, הקטע של ה"לא לינארי", אם כי אתה יכול לסיים את המשחק מבלי לעשות את רוב החידות ובאיזה סדר שבא לך.
פשוט לא, הוא לא שומר לך אחרי כל פעם שאתה מסתכל על משהו שמצאת על הריצפה.
כמו שאמרתי והוכחתי לך - לי זה ביזבז רק 3 דקות מהחיים, הרבה פחות ממה שמלא משחקים אחרים ביזבזו לי, עם CHECKPOINT קצת רחוק מאיפה שהגעתי. בטח לא משהו שהייתי חושב שצריך להדגיש יותר מדי בביקורות, וכנראה שיותר ביקורות מסכימות איתי מאשר איתך :P
אתה חושב אחרת, סבבה... אגב, אני לא יותר פולני מאשר אני גרמני או תימני :D

בשביל הספורט בדקתי וניסיתי שוב. כשאני יודע בדיוק את נושא המלכודות+נושא הרכבת ועושה אך ורק את מה שצריך בלי שום דבר מעבר לכך, כולל ביום הזירה, לקח לי חצי שעה. אז כן, נושא המלכודות לבד, לוקח אולי 3 דקות, אבל כל דבר מעבר לכך, גם כשאתה יודע הכל, לוקח לפחות חצי שעה (28 דקות, אם להיות דקדקן).

ולנושא הפולני - אתה זה שנפנף בדגל לא מזמן :P.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 נובמבר 2014, 19:27

אבל כמו שאמרתי, הוא שמר לי אחרי המלכודות... הייתי רק צריך לקחת את החלק מלמטה, לחזור ולשחזר את הסצינה ממה שאני כבר ידעתי... בפעם הראשונה זה לקח לי חצי שעה רק למצוא את הכל.
ולא נפנפתי! :)

עכשיו לגבי FC4 - שיחקתי עוד קצת והגעתי לACT TWO, מה שאומר שסוף סוף החצי השני של המפה נפתח לי.
המשחק התחיל להיות הרבה יותר מעניין. הוא מסוג המשחקים המיוחדים שרק נהיים טובים יותר עם הזמן, בדיוק כמו שהרגשתי עם FC3.
הדמויות באמת לא מעניינות, ברובם. עלילה מגוחכת... אבל מתאימה לאווירה של המשחק.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 30 נובמבר 2014, 19:48

Nucleus_Dawn כתב:

באסה, קיוויתי שתגיד שזה עוד כלום :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 נובמבר 2014, 21:34

DrKeo כתב:אני פשוט לא בטוח מה חסר להם עכשיו. יש להם מרחבים ענקיים, מספיק אוייבים על המסך, חיות בר וכל מה שצריך. אז גרפיקה? לא יודע, אני לא מרגיש שהם ממש מוגבלים עכשיו. הם יכולים להתחיל לעוף על עצמם עם פיסיקה, אולי מבנים הריסים, אולי סימולציה של עולם החיות שם אבל אתה רואה משהו במשחק שדורש טיפול דור הבא?

אני הייתי רוצה לראות את טכנולוגיית העשב של NVIDIA במשחק, ככה שהיא משמעותית למשימות ציד של חיות מיוחדות, למשל. יש מצב שזה יותר מידי הארדקור לסדרה כל כך פופולארית.

נשמע שיש איזו מכאניקה של בניית/עיצוב בית. היייתי שמח לראות משהו יותר מורכב, ככה שאוכל ליצור בעולם המשחק מקום משלי, שאולי גם יתקפו אותו מידי פעם אויבים (ויאפשר לך לבחור בין להשקיע כסף ולסחור שכירי חרב להגן עליו, או לעשות את זה בעצמך, או להרוויח עם הזמן מספיק אמון מאיזה Faction שיעזור לך).

יותר משלוש factions יכול להיות מעניין. כרגע יש את ה"טובים", את ה"רעים" ואת החיות הפראיות. שני ארגוניי לוחמי חופש מתחרים וארגון שליט, למשל, יכולים להוסיף המון עניין למשחק. משימות שונות, לפי מי שאתה בוחר לעזור לו.
אפילו לא חובה לעשות עם ארגון מורד. גם להוסיף בחירה בין לעזור למורדים, או לשולטים, יכול להיות מגניב. הוספה של עוד ארגון מורדים, פשוט יעשה את זה יותר פשוט.

תמיד אפשר לעשות את הסביבה עוד יותר הריסה ומעניינת. מפולות שלגים שקורות בגלל יותר מידי רעש, באזורים מסוימים. להוסיף מזג אוויר (שיגרום לחיות מסוימות להעלם ולחיות אחרות להיות יותר נפוצות). לגרום לאש להיות עוד יותר משמעותית לעולם המשחק, ככה שעצים ישרפו לגמרי / יפלו על אויבים. העצים והצמחיה יכולים גם לגדול בצורה מעניינת, ככה שתראה את הסביבה משתנה בגללך (נניח, עץ ששרפת באיזה קרב עם בקבוקי תבערה ועברת ליידו אחרי זמן מה, פתאום מתהדר בכמה עלים קטנים וירוקים ופטריות שגדלו סביבו). השינויים לצמחיה, יכולה גם להשפיע על שאר המערכת האקולוגית. אזור שבו הרסת חלק גדול מהעצים, למשל, יהיה בית להרבה פחות ציפורים.
מבנים הריסים גם יכול להיות מגניב. קו אופ של 4 שחקנים יהיה אדיר.

כל אחד מהדברים האלה לא בהכרח צועק דור הבא, אבל כולם ביחד, זה כנראה ממש לא אפשרי בדור הנוכחי. חלקם גם פונקציה של כמה משאבים יש בפיתוח ההמשחק ועכשיו שFC3 מכר יותר מ6 מיליון עותקים וFC4 בטח גם ימכור כמות לא קטנה, אולי הם יקבלו תוספת משמעותית למשאבים שעומדים לרשותם, לקראת המשחק לדור החדש, ככה שהדברים האלו יוכלו להתממש.

זה הקצת רעיונות שיש לי. אני משוכנע שלחבר'ה המוכשרים באופן חריג ביוביסופט יש עוד מלא.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 נובמבר 2014, 21:37

כוחות על.
nuff said

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 נובמבר 2014, 23:16

Laskin כתב:כוחות על.
nuff said

לטעמי, זה יהיה יותר מידי. אתה כבר לוחם סופר מוכשר וחזק במיוחד. כוחות על יהפכו את המשחק לקצת מוגזם...

למרות שאני אשמח לאיזה DLC כזה. קרן לייזר מהעיניים שחותכת עצים בקו ישר וגם את כל האנשים בדרך, יכולה להיות אדירה!
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 דצמבר 2014, 10:26

אני רוצה כוחות על גם בGTA כבר הרבה זמן :P לפחות לעוף! ושמצידי גם לאוייבים יהיו כוחות, לפחות לחלקם. מלחמות באוויר כמו בDBZ יהיה נחמד מאוד בפאר קריי :P
אבל כן, זה ישנה הכל ולא יהיה אותו משחק (אבל לא ממש אכפת לי).

אתמול שיחררתי את כל מגדלי התקשורת. היה כיף מאוד... אני מתחיל להיות חזק מאוד ואז המשחק בהחלט מהנה עוד יותר, כי אפשר "לשחק" עם האוייבים יותר.
בכלל, ממש ממליץ לכם על רובה צלפים טוב עם משתיק קול :)

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 01 דצמבר 2014, 11:28

Laskin כתב:אני רוצה כוחות על גם בGTA כבר הרבה זמן :P לפחות לעוף! ושמצידי גם לאוייבים יהיו כוחות, לפחות לחלקם. מלחמות באוויר כמו בDBZ יהיה נחמד מאוד בפאר קריי :P
אבל כן, זה ישנה הכל ולא יהיה אותו משחק (אבל לא ממש אכפת לי).

אתמול שיחררתי את כל מגדלי התקשורת. היה כיף מאוד... אני מתחיל להיות חזק מאוד ואז המשחק בהחלט מהנה עוד יותר, כי אפשר "לשחק" עם האוייבים יותר.
בכלל, ממש ממליץ לכם על רובה צלפים טוב עם משתיק קול :)

מקבלים נשקים חדשים כשמשחררים מגדלי תקשורת כמו בFC3? או שהם שינו את זה?
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 דצמבר 2014, 11:35

Mandellla כתב:
מקבלים נשקים חדשים כשמשחררים מגדלי תקשורת כמו בFC3? או שהם שינו את זה?

כן בול אותו דבר. נשקים על מגדלי תקשורת, עורות לשדרוג ארנקים ותיקים, בסיסים לשחרור שטחים, חיות נדירות לנשקי חתימה וכו׳.

התקדמתי, שחררתי איזה 11 מגדלים, אני ממש נהנה. עוד מאותו דבר אבל מדבר ממש כיף. ההליקופטר הקטן הזה ממש מוזר, אני עף איתו ממגדל למגדל ונוחת על המגדל עצמו. לא צריך כבר לטפס יותר :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 דצמבר 2014, 12:56

DrKeo כתב:כן בול אותו דבר. נשקים על מגדלי תקשורת, עורות לשדרוג ארנקים ותיקים, בסיסים לשחרור שטחים, חיות נדירות לנשקי חתימה וכו׳.

התקדמתי, שחררתי איזה 11 מגדלים, אני ממש נהנה. עוד מאותו דבר אבל מדבר ממש כיף. ההליקופטר הקטן הזה ממש מוזר, אני עף איתו ממגדל למגדל ונוחת על המגדל עצמו. לא צריך כבר לטפס יותר :)

לא חשבתי לעשות את זה. באופן אישי, אני נהנה מהפאזל פלטפורמינג החביב בכל מגדל.
גם תמיד יש שם loot שכיף לי לאסוף ואני אוהב את הקטע הזה שככל שאני מתקרב לראש המגדל, הפרופגנדה הופכת לקולנית יותר, בהדרגה. כל הדברים האלה משתלבים היטב.
אולי ימאס לי בשלב מסוים ואז באמת אטוס לי למעלה ואחסוך זמן. אחלה רעיון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 דצמבר 2014, 13:35

Nucleus_Dawn כתב:
לא חשבתי לעשות את זה. באופן אישי, אני נהנה מהפאזל פלטפורמינג החביב בכל מגדל.
גם תמיד יש שם loot שכיף לי לאסוף ואני אוהב את הקטע הזה שככל שאני מתקרב לראש המגדל, הפרופגנדה הופכת לקולנית יותר, בהדרגה. כל הדברים האלה משתלבים היטב.
אולי ימאס לי בשלב מסוים ואז באמת אטוס לי למעלה ואחסוך זמן. אחלה רעיון.

האמת שאני עושה ההפך. נוחת על הגג, דוחף את המסוק למטה. אז אני משחרר את המגדל ועושה אותו מלמעלה למטה כשאני אוסף את הלוט, ומשמיד פוסטרים של תהמולה בדרך למטה. אישית אני לא נהנה מפלטפורמה כי זה בעיקר מסע חיפוש "איפה יש פה חבלים משוחררים?" אז פיתרון המסוק פנק אותי בכך שאני לא צריך לעשות אותם. אם אתה נהנה מהטיפוס אז המסוק נותן לך לעוף ממגדל למגדל תוך כמה שניות במקום להסתובב בשטחים שנשלטים על ידי האוייב ברגל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 דצמבר 2014, 13:59

DrKeo כתב:האמת שאני עושה ההפך. נוחת על הגג, דוחף את המסוק למטה. אז אני משחרר את המגדל ועושה אותו מלמעלה למטה כשאני אוסף את הלוט, ומשמיד פוסטרים של תהמולה בדרך למטה. אישית אני לא נהנה מפלטפורמה כי זה בעיקר מסע חיפוש "איפה יש פה חבלים משוחררים?" אז פיתרון המסוק פנק אותי בכך שאני לא צריך לעשות אותם. אם אתה נהנה מהטיפוס אז המסוק נותן לך לעוף ממגדל למגדל תוך כמה שניות במקום להסתובב בשטחים שנשלטים על ידי האוייב ברגל.

כן... לפעמים אני הולך ברגל, כי זה ממש כיף. לפעמים אני טס במסוק, כי זה ממש כיף. לפעמים אני נוהג, כי זה ממש כיף.

יש המון דרכים ממש מהנות לעשות כל דבר. צריך ללמד את המשחק הזה בשיעורי "איך לעשות גיוון" בבתי ספר לפיתוח משחקים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 דצמבר 2014, 14:15

Nucleus_Dawn כתב:
כן... לפעמים אני הולך ברגל, כי זה ממש כיף. לפעמים אני טס במסוק, כי זה ממש כיף. לפעמים אני נוהג, כי זה ממש כיף.

יש המון דרכים ממש מהנות לעשות כל דבר. צריך ללמד את המשחק הזה בשיעורי "איך לעשות גיוון" בבתי ספר לפיתוח משחקים.

3 וחצי לפנות בוקר הגיע ממש מהר אתמול...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 דצמבר 2014, 15:03

DrKeo כתב:האמת שאני עושה ההפך. נוחת על הגג, דוחף את המסוק למטה. אז אני משחרר את המגדל ועושה אותו מלמעלה למטה כשאני אוסף את הלוט, ומשמיד פוסטרים של תהמולה בדרך למטה. אישית אני לא נהנה מפלטפורמה כי זה בעיקר מסע חיפוש "איפה יש פה חבלים משוחררים?" אז פיתרון המסוק פנק אותי בכך שאני לא צריך לעשות אותם. אם אתה נהנה מהטיפוס אז המסוק נותן לך לעוף ממגדל למגדל תוך כמה שניות במקום להסתובב בשטחים שנשלטים על ידי האוייב ברגל.

יש דווקא מגדלים שממש כיף לטפס עליהם, במיוחד אלו שמצריכים את חבל הטיפוס.
בנוסף, לא על כל מגדל אפשר לנחות, אתה כבר תראה בעצמך... אולי אם מנסים הרבה זמן ומחפשים איזה באג.
מה שכן - אפשר בהחלט לנחות עם מצנח, בכל שלב במגדלים. ואפילו זה נראה לי הכרח באחד מהם.

בכל אופן לי זה הרגיש קצת כמו רמאות, ולפעמים ממש באמת כיף לטפס, זה מתחיל פשוט ונהיה יותר מאתגר. כמובן שזה עדיין משחק ילדים, אבל אני מאוד נהנה אפילו מזה.

ושניכם קקות, כבר שבוע ולא הוספתם אותי ביו-פליי :P לפחות תכתבו את השמות שלכם, אני אוסיף ^_^
אגב, אני היחיד פה שמשחק אותו עם בקר?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 דצמבר 2014, 15:26

Laskin כתב:
בנוסף, לא על כל מגדל אפשר לנחות, אתה כבר תראה בעצמך... אולי אם מנסים הרבה זמן ומחפשים איזה באג.
מה שכן - אפשר בהחלט לנחות עם מצנח, בכל שלב במגדלים. ואפילו זה נראה לי הכרח באחד מהם.

בכל אופן לי זה הרגיש קצת כמו רמאות, ולפעמים ממש באמת כיף לטפס, זה מתחיל פשוט ונהיה יותר מאתגר. כמובן שזה עדיין משחק ילדים, אבל אני מאוד נהנה אפילו מזה.

ושניכם קקות, כבר שבוע ולא הוספתם אותי ביו-פליי :P לפחות תכתבו את השמות שלכם, אני אוסיף ^_^

גם אני ככה, מסך 55" וסראונד יחד עם שלט זאת הדרך לשחק בו :)
איך מוצאים אחד את השני ביופליי? דרך כתובת מייל?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 דצמבר 2014, 15:30

אני עם בקר, 60" אבל יושב רק מטר וחצי ממנו, ככה שזה מרגיש יותר, ועם האזניות החדשות שלי :P
ולא יודע דרך מה... משוכנע שזה רק יוזר. וכתבתי כבר כמה פעמים - yuvalask

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 דצמבר 2014, 16:31

Laskin כתב:אני עם בקר, 60" אבל יושב רק מטר וחצי ממנו, ככה שזה מרגיש יותר, ועם האזניות החדשות שלי :P
ולא יודע דרך מה... משוכנע שזה רק יוזר. וכתבתי כבר כמה פעמים - yuvalask

מבטיח להוסיף אותך היום. אגב יש למשהו מושג למה אני לא רואה את COD החדש בשיתוף משפחה של סטים עם חבר שלי? אין לי כוח לבקש ממנו את המשתמש והסיסמה לסטים :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 דצמבר 2014, 18:40

Laskin כתב:

כבר שלחתי לך בקשת הוספת ביופליי. לא קיבלת?
אני NucleusDawn, אז תנסה לשלוח לי (אולי זה עובד מפגר, כמו אצל נינטנדו? אין סיכוי...).
נדב, תוסיף אותי גם.

---

אני משחק עם מקלדת ועכבר, מול מסך המחשב. כבר אין לי את הסט-אפ עם הטלויזיה (32 אינץ' מרהיבים של סמסונג, שעברו לחדר החדש שלי בדירה), אז זו לא היתה אפשרות עבורי. המחשב עדין בבית של אבא, כי ככה יותר סביר שאלמד כמו שצריך (אני חושב... דווקא בסופ"ש, עם המחשב וFC4, אני מרגיש שלמדתי יותר טוב מאשר במהלך השבוע).
אני זוכר שניסיתי את FC3 עם שלט וטלויזיה וישר חזרתי למחשב. איך אתם מצליחים לכוון עם החץ וקשת? ואיך אתם עושים headshot עם רובה צלפים, ממרחק כמה מאות מטרים?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 דצמבר 2014, 21:42

Nucleus_Dawn כתב:
כבר שלחתי לך בקשת הוספת ביופליי. לא קיבלת?
אני NucleusDawn, אז תנסה לשלוח לי (אולי זה עובד מפגר, כמו אצל נינטנדו? אין סיכוי...).
נדב, תוסיף אותי גם.

---

אני משחק עם מקלדת ועכבר, מול מסך המחשב. כבר אין לי את הסט-אפ עם הטלויזיה (32 אינץ' מרהיבים של סמסונג, שעברו לחדר החדש שלי בדירה), אז זו לא היתה אפשרות עבורי. המחשב עדין בבית של אבא, כי ככה יותר סביר שאלמד כמו שצריך (אני חושב... דווקא בסופ"ש, עם המחשב וFC4, אני מרגיש שלמדתי יותר טוב מאשר במהלך השבוע).
אני זוכר שניסיתי את FC3 עם שלט וטלויזיה וישר חזרתי למחשב. איך אתם מצליחים לכוון עם החץ וקשת? ואיך אתם עושים headshot עם רובה צלפים, ממרחק כמה מאות מטרים?

איך עושים את זה על הone בcod או בגירס? אז ככה :)
אני אוסיף אתכם היום, אולי הבקשה תגיע עד שנסיים את המשחק :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 16 אורחים