במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Yahel12
Warrior

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Yahel12 » 01 דצמבר 2014, 22:30

DrKeo כתב:מבטיח להוסיף אותך היום. אגב יש למשהו מושג למה אני לא רואה את COD החדש בשיתוף משפחה של סטים עם חבר שלי? אין לי כוח לבקש ממנו את המשתמש והסיסמה לסטים :)

יש משחקים מסוימים ב Steam ש - Steam לא נותנת להם את האפשרות של שיתוף משפחה (מעצבן ולא הוגן מי הם בכלל שיקבעו.. אני יודע) וכנראה ש Advanced Warfare נכלל בהם... כמו DayZ שאני לא הבנתי בהתחלה למה לא מופיע אצלי גם ברשימה של חבר וכנראה שזה בגלל שהם לא נותנים ככה אני הנחתי ומניח.

ודרך אגב, היום הסתקרנתי ב Silent hill (חבל) והסתכלתי על הסרטון של Pewdiepie שפותר את האניגמה של ה P.T. (Playable Teaser ואני חייב להגיד שאני פשוט לא מבין איך מישהו באמת יכול לקנות ולשחק במשחק הזה כי זה כבר לא רק ברמה של מפחיד זה כבר פסיכולוגי וחולני.. זה חודר לך לראש וזה משוגע ומפחיד מדי.. איך חושבים על דברים כאלה? האניגמה הזו מפחידה מאוד מאוד מאוד :(

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 דצמבר 2014, 22:40

Yahel12 כתב:

יש משחקים מסוימים ב Steam ש - Steam לא נותנת להם את האפשרות של שיתוף משפחה (מעצבן ולא הוגן מי הם בכלל שיקבעו.. אני יודע) וכנראה ש Advanced Warfare נכלל בהם... כמו DayZ שאני לא הבנתי בהתחלה למה לא מופיע אצלי גם ברשימה של חבר וכנראה שזה בגלל שהם לא נותנים ככה אני הנחתי ומניח.

ודרך אגב, היום הסתקרנתי ב Silent hill (חבל) והסתכלתי על הסרטון של Pewdiepie שפותר את האניגמה של ה P.T. (Playable Teaser ואני חייב להגיד שאני פשוט לא מבין איך מישהו באמת יכול לקנות ולשחק במשחק הזה כי זה כבר לא רק ברמה של מפחיד זה כבר פסיכולוגי וחולני.. זה חודר לך לראש וזה משוגע ומפחיד מדי.. איך חושבים על דברים כאלה? האניגמה הזו מפחידה מאוד מאוד מאוד :(

מי שמחליט אם לאפשר לשתף זה אך ורק המפיצות/מפתחחות.
VALVE לא מתערבת בזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 דצמבר 2014, 22:42

או במילים אחרות, נדב מבקש מחבר שלו את המשתמש והסיסמה לסטים שלו.
We're just normal men. We're just innocent men

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 01 דצמבר 2014, 23:36

DrKeo כתב:או במילים אחרות, נדב מבקש מחבר שלו את המשתמש והסיסמה לסטים שלו.

זה היה טוב :lol:

ואל תצפו בסרטונים של Silent hills זה סתם מבחיל מפחיד ודופק את הראש

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 דצמבר 2014, 02:34

הוספתי את שניכם, תרגישו חופי לקפוץ לנפאל שלי :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 04 דצמבר 2014, 11:01

שאלה מוזרה - מי שמשחק AC:4 BF - יש מישהו שרוצה להצטרף לשיירות שלי (וההפך?)
ואם אתם משחקים על PS4, מישהו יודע אם ניתן להצטרף למי שמשחק בPS3?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 04 דצמבר 2014, 11:25

אם זה Cross Platform אז אני יכול להצטרף מהPC, אבל אני לא מצאתי תשובה רשמית לזה אם זה עובד.

הצלחת להוסיף Frigates וMan O Wars לשיירה שלך? הן שימושיות מאוד לקראת המשימות המתקדמות בKenway's Fleet.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 04 דצמבר 2014, 11:36

הוספתי פריגדות, אבל עוד לא הגעתי לגדולות באמת.
לא יודע לגבי CROSS אולי נראה אם נהיה חברים ביופליי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 דצמבר 2014, 17:46

אחרי די הרבה זמן, סיימתי את Splinter Cell: Black List, והוא כנראה הספלינטר סל הטוב בסדרה (אולי אחרי כאוס ת'יאורי, אבל קצת קשה לי להגיד, כי עבר המון זמן ואני זוכר אותו כמשחק אגדי :P, אבל לכו תדעו מה נכון).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 05 דצמבר 2014, 20:04

סיימתי את לימבו - מאוד נהנתי מהפאזלים והעיצוב של המשחק. אני שמח שלא פיספסתי אותו (ותודה למיקרוסופט שנתנו לי אותו במתנה).

התחלתי את סאנסט אוברדרייב... משחק כיפי ומרענן, העיר צבעונית ויפה, התנועה של השחקן מהירה ואינטואיטיבית (אחרי התרגלות קצרה), הנשקים סופר מקוריים ומופרעים לגמרי, ההומור טיפשי ונחמד.
המשימות פשוטות ומסתכמות ב-לך תביא ותהרוג מה שבדרך והעלילה לא קיימת (אם כי הדמויות מצחיקות ומופרעות וממלאות חלק מהחסר). כיף להסתובב בעיר והגיימפליי פשוט מצויין.
מצב המולטיפלייר חזק ביותר, כל אחד נכנס עם הדמות המופרעת שהוא יצר, כולם עושים שוא-אוף, רצים קופצים ומחליקים מצד לצד, הנשקים צובעים את המסך בשלל צבעים: אש, קרח, פיצוצים, אסיד ירוק, מיצים בכל הצבעים ובסה"כ יוצרים המון ממתקי עיניים וחוויה מאוד מהנה.
הוואן צריכה עוד אייפי חדשים ומקוריים כמו סאנסט, תענוג גדול!

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 דצמבר 2014, 20:22

Wan7ed כתב:סיימתי את לימבו - מאוד נהנתי מהפאזלים והעיצוב של המשחק. אני שמח שלא פיספסתי אותו (ותודה למיקרוסופט שנתנו לי אותו במתנה).

התחלתי את סאנסט אוברדרייב... משחק כיפי ומרענן, העיר צבעונית ויפה, התנועה של השחקן מהירה ואינטואיטיבית (אחרי התרגלות קצרה), הנשקים סופר מקוריים ומופרעים לגמרי, ההומור טיפשי ונחמד.
המשימות פשוטות ומסתכמות ב-לך תביא ותהרוג מה שבדרך והעלילה לא קיימת (אם כי הדמויות מצחיקות ומופרעות וממלאות חלק מהחסר). כיף להסתובב בעיר והגיימפליי פשוט מצויין.
מצב המולטיפלייר חזק ביותר, כל אחד נכנס עם הדמות המופרעת שהוא יצר, כולם עושים שוא-אוף, רצים קופצים ומחליקים מצד לצד, הנשקים צובעים את המסך בשלל צבעים: אש, קרח, פיצוצים, אסיד ירוק, מיצים בכל הצבעים ובסה"כ יוצרים המון ממתקי עיניים וחוויה מאוד מהנה.
הוואן צריכה עוד אייפי חדשים ומקוריים כמו סאנסט, תענוג גדול!

SO נראה כיף ענק!
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 דצמבר 2014, 20:41

עשיתי כרגע משימת סמים בFAR CRY 4 וזה היה ממש כיף.

פתאום כל העולם מחליף צבעים. ירוק-כתום-סגול-תכלת. כל צבע אפשרי, חוץ מירוק, שתמיד שולט בקו האופק. טריפ פשוט הזוי :D ואיכשהו המשחק גם דאג להוסיף על זה את המכוניות הקטנות והמגוחכות, שפשוט הופיעו במקומות נוחים, באמצע היער.
זה היה פשוט נהדר :D

גם עשיתי משימת שאגרי לה אחת. ממש נחמד. איזה סגנון מרהיב.

כמו FAR CRY 3 לפניו, מרגישים כמה אהבה ויצירתיות נכנסה למשחק הזה. פשוט מרשים.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 דצמבר 2014, 14:53

שכחתי לציין שסיימתי את FC4 - משחק ענק, ואני אפילו לא התחלתי את המולטי או את המפות שעושים שם.
משחק ה-FPS הכי טוב שיצא השנה, בקלות.
אין לי ספק שאמשיך לחרוש עליו כל החודש הקרוב, ואחרי שיצאו הDLC - אז גם עליהם (קניתי עם SEASON PASS כמובן)

במקביל - התחלתי (יותר נכון אשתי התחילה) את GAME OF THRONES והוא מתחיל מעולה! נראה לי שהיא הגיעה בערך עד האמצע, לפי האורך הממוצע של משחקי TELLTALE.
העלילה מאוד מעניינת בעיניי ובכלל העולם די באווירה המדוייקת עבור משחק GOW, למרות שאין יותר מדי מדי עירום, אונס או איברים תלושים ;)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 דצמבר 2014, 15:01

Laskin כתב:שכחתי לציין שסיימתי את FC4 - משחק ענק, ואני אפילו לא התחלתי את המולטי או את המפות שעושים שם.
אין לי ספק שאמשיך לחרוש עליו כל החודש הקרוב, ואחרי שיצאו הDLC - אז גם עליהם (קניתי עם SEASON PASS כמובן)

במקביל - התחלתי (יותר נכון אשתי התחילה) את GAME OF THRONES והוא מתחיל מעולה! נראה לי שהיא הגיעה בערך עד האמצע, לפי האורך הממוצע של משחקי TELLTALE.
העלילה מאוד מעניינת בעיניי ובכלל העולם די באווירה המדוייקת עבור משחק GOW, למרות שאין יותר מדי מדי עירום, אונס או איברים תלושים ;)

דווקא במשחק הקודם שלהם היה לא מעט עירום וראשים קטועים :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 דצמבר 2014, 15:02

GOT, GOW... GOD DAMNIT!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 דצמבר 2014, 15:04

זה בסדר, גם ב GOW יש עירום ואיברים תלושים ;)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 דצמבר 2014, 17:06

Laskin כתב:שכחתי לציין שסיימתי את FC4 - משחק ענק, ואני אפילו לא התחלתי את המולטי או את המפות שעושים שם.

גם בסדרה אין אם זה מעודד :D.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 08 דצמבר 2014, 12:19

קניתי את טרריה אחרי הרבה התלבטות (היה במבצע 2 דולר ב-GOG, אז פאק איט), אני מופתע לטובה, לא חשבתי שהוא כל כך מורכב ומעניין.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 דצמבר 2014, 14:04

MGS FREAK כתב:קניתי את טרריה אחרי הרבה התלבטות (היה במבצע 2 דולר ב-GOG, אז פאק איט), אני מופתע לטובה, לא חשבתי שהוא כל כך מורכב ומעניין.

אין לך מושג כמה הוא מורכב ומעניין. אני משוכנע שלא גילית עדין 10% מהדברים שאפשר לעשות :D
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 08 דצמבר 2014, 15:04

Nucleus_Dawn כתב:
אין לך מושג כמה הוא מורכב ומעניין. אני משוכנע שלא גילית עדין 10% מהדברים שאפשר לעשות :D

קיבלתי מושג קלוש מרפרוף בוויקי. אני מעדיף להשתמש בו כמה שפחות ולגלות דברים בעצמי.

אגב, עד ה-15 יש מבצעים ב-GOG. כל יום שני באנדלים משתנים, וכל 40 דקות נוסף למשך 5 שעות משחק בהנחה. אז יש סיכוי טוב שטרריה יהיה שוב, ממליץ לכולם.

סמל אישי של המשתמש
Trouble
Minion

הודעהעל ידי Trouble » 08 דצמבר 2014, 17:41

לחבר טוב שלי היה יום הולדת - אז קניתי לו את FAR CRY 4. תודות לFAMILY SHARING, אני גם יכול לשחק, אז זו הייתה המתנה הכי אנוכית שקניתי XD עכשיו הגיע הזמן לצוד :)
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 דצמבר 2014, 19:59

Trouble כתב:לחבר טוב שלי היה יום הולדת - אז קניתי לו את FAR CRY 4. תודות לFAMILY SHARING, אני גם יכול לשחק, אז זו הייתה המתנה הכי אנוכית שקניתי XD עכשיו הגיע הזמן לצוד :)

אתה מדבר על סטים או PS4? כי בסטים לא רואים את FC4 (לשחר יש ואנחנו חולקים, ואני לא רואה אותו שם).
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 דצמבר 2014, 21:38

Klayman כתב:
אתה מדבר על סטים או PS4? כי בסטים לא רואים את FC4 (לשחר יש ואנחנו חולקים, ואני לא רואה אותו שם).

כי קניתי מGMG. יש לי את גירסאת הUPLAY.
מזמן לא קניתי גירסאת סטים של משחק יוביסופט, כי גירסאות היופליי תמיד יוצאות הרבה יותר זולות, אז באמת אין לי מושג אם הוא היה משותף, או לא.
הנחתי שלא. באמת מפתיע שעובד לו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 דצמבר 2014, 21:40

אה הא! :). מסביר את זה. אבל לדעתי באמת לא רואים משחקי יובי.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 דצמבר 2014, 21:44

Klayman כתב:אה הא! :). מסביר את זה. אבל לדעתי באמת לא רואים משחקי יובי.

אני גם חושב ככה...

כלומר, משחקים עם DRM חיצוני, לא עובדים בFAMILY SHARING, למיטב ידיעתי.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 15 אורחים