במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי erezronen » 11 דצמבר 2014, 11:27

Laskin כתב:כן, אני גם צפיתי ביוטיוב, וגם לא התחברתי לקודמים אבל די נהנתי ממה שהספקתי לשחק בDA:I
אני חושב שיש לי רק איזה 5 שעות משחק, אבל אני מוכרח להודות שהמשחק מעט מסובך וזה גרם לי לנטוש אותו מאז הפעמיים הראשונות ששיחקתי.
אני עוד אחזור אליו, אבל רק אחרי שאסיים עוד משחקים שיש לי... כבר סיימתי 50% בערך מהמשחקים שקניתי מאז שקניתי את המחשב, נשארו רק עוד 10 בערך ^_^

אני מוצא אותו די פשוט בינתיים. פשוט מאוד מאוד מאוד מאוד עמוס. אני באיזור הראשי הראשון עכשיו, ובאמת שיש שם כמות תוכן בלתי נתפשת ממש. הבנתי שזה גם יוצר חתיכת חוסר איזון בהמשך המשחק: אנשים לא יודעים בכלל שהם יכולים "להמשיך" לאיזורים אחרים ופשוט מסיימים את כל הקווסטים באיזור הראשון, מה שהופך את הדמויות שלהן ל-overpowered לשארית המשחק.

אבל המשימות חביבות והקרבות כיפיים ובסך הכל אני נהנה. אז כיף.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 דצמבר 2014, 11:42

כן, המשחק מהנה, אבל הוא לא מסביר דברים כמו שצריך, למישהו שRPG הארד-קור זה לא הקטע שלו.
אני ציפיתי למשהו יותר בסגנון של סקיירים, האמת.

גם "העולם הפתוח" מעט מאכזב, כי הוא מחולק לאיזורים, ואי אפשר פשוט ללכת/לעוף בכל העולם. זה לא דבר ששמתי לב אליו בביקורות בשום מקום והתאכזבתי לגלות.
לא משהו נוראי, פשוט מעט שונה ממה שציפיתי לו. מעט יותר מדי עמוס כמו שאתה אומר, ופחות זורם.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 דצמבר 2014, 13:27

ולא הפריע לכם שהמשחק הפך להיות Farmville שמבקש מכם לבנות מגדל ואומר לכם שעוד שעה הוא יהיה מוכן ותחזרו?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 11 דצמבר 2014, 13:34

Death_119 כתב:ולא הפריע לכם שהמשחק הפך להיות Farmville שמבקש מכם לבנות מגדל ואומר לכם שעוד שעה הוא יהיה מוכן ותחזרו?

עדיין לא הגעתי לכאלה. כשאגיע נראה איך זה משתלב בשאר המכניקות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 דצמבר 2014, 15:45

גם אני לא הגעתי למשהו כזה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 דצמבר 2014, 16:37

לצערי עדיין לא התחלתי לשחק במשחק (העותק שלי אמור להגיע ראשון), אבל חבר שלי כן התחיל והוא מתאר פשוט דברים מביכים שקורים שם, הוא אמר לי שחלק מהמשימות הן פשוט בושה, אתה מגיע למקום ומקבל משימה לבנות משהו, פותחים לך טיימר עד שזה נבנה (מגדל זה רק דוגמא) ואומרים לך תחזור בעתיד כשזה יהיה גמור, נגיד עוד 15 דקות או שעה.

בלי קשר לכל אילו, קוטאקו סיכמו דיי טוב את הבעיות במשחק, הוא פשוט מלא במשימות זבל בכל מקום בצורה קיצונית:
http://kotaku.com/dragon-age-inquisitio ... 1667277518
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 11 דצמבר 2014, 16:51

מה שחבר שלך מתאר אופציונלי לחלוטין. זה אפילו לא ברמת הסייד קווסט. זה יותר כמו שהוא יתלונן על זה שאפשר לעשות קרפטינג ואיזה מן "משימה" זאת לבנות Armor בשילובים של בדים וצבעים שונים, או משהו כזה.
לא מעניין אותך, אתה לא חייב להתעמק בזה. ומי שכן עושה את זה, זה לא דורש ממנו יותר מכמה שניות כל פעם. לא רוצה לעשות ספויילרים, אבל שתגיעו לנקודה הזאת במשחק תבינו ובהקשר של העולם והתפקיד שלך בו חשבתי שזה טאצ' מאוד נחמד.

הכמות תוכן במשחק הזה די עצומה. נכון שהרבה מזה מאוד mmo , או יותר נכון ubisoft כזה עם כל הנקודות על המפה. אבל גם אם מתרכזים רק בתוכן היותר איכותי, יש המון.

סה"כ זאת עדיין נוסחת ביוור הרגילה. בבסיס זה עדיין לעשות משימה ואחרי זה לדבר עם החברים שלך ב Normandy . רק שיש יותר, הרבה יותר, מהכל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 דצמבר 2014, 16:57

idan כתב:מה שחבר שלך מתאר אופציונלי לחלוטין. זה אפילו לא ברמת הסייד קווסט. זה יותר כמו שהוא יתלונן על זה שאפשר לעשות קרפטינג ואיזה מן "משימה" זאת לבנות Armor בשילובים של בדים וצבעים שונים, או משהו כזה.
לא מעניין אותך, אתה לא חייב להתעמק בזה. ומי שכן עושה את זה, זה לא דורש ממנו יותר מכמה שניות כל פעם. לא רוצה לעשות ספויילרים, אבל שתגיעו לנקודה הזאת במשחק תבינו ובהקשר של העולם והתפקיד שלך בו חשבתי שזה טאצ' מאוד נחמד.

הכמות תוכן במשחק הזה די עצומה. נכון שהרבה מזה מאוד mmo , או יותר נכון ubisoft כזה עם כל הנקודות על המפה. אבל גם אם מתרכזים רק בתוכן היותר איכותי, יש המון.

סה"כ זאת עדיין נוסחת ביוור הרגילה. בבסיס זה עדיין לעשות משימה ואחרי זה לדבר עם החברים שלך ב Normandy . רק שיש יותר, הרבה יותר, מהכל.

לא הבנתי את האנאלוגיה לקראפטינג. הוא תיאר סוג מסויים של משימות (לא כולן כמובן), אבל מדובר בהחלט בירידה לזנות, זה לא שונה מלזרוע שדה בפארמוויל ולחכות שעתיים עד ששדה התותים יגדל, גם שם זה אופציונאלי, אבל זה קיים.

דרך אגב, אני לא גם לא מסכים עם "נוסחאת ביוור הרגילה", בעברה החברה ממש לא עבדה בצורה הזאת, זו מחלה של ימינו שחברות הגיעו למסקנה שהכל צריך להיות גדול בכמות אבל לא באיכות. אין ספק אבל שלבוויר יש עוד דרך ארוכה עד שהיא תגיע לעולם הgrinding של יוביסופט, אבל היא בדרך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 דצמבר 2014, 17:18

Death_119 כתב:לא הבנתי את האנאלוגיה לקראפטינג. הוא תיאר סוג מסויים של משימות (לא כולן כמובן), אבל מדובר בהחלט בירידה לזנות, זה לא שונה מלזרוע שדה בפארמוויל ולחכות שעתיים עד ששדה התותים יגדל, גם שם זה אופציונאלי, אבל זה קיים.

דרך אגב, אני לא גם לא מסכים עם "נוסחאת ביוור הרגילה", בעברה החברה ממש לא עבדה בצורה הזאת, זו מחלה של ימינו שחברות הגיעו למסקנה שהכל צריך להיות גדול בכמות אבל לא באיכות. אין ספק אבל שלבוויר יש עוד דרך ארוכה עד שהיא תגיע לעולם הgrinding של יוביסופט, אבל היא בדרך.

יש דברים מהסוג הזה בBravely Default. אני חושב שזה מאוד נחמד, דווקא.
מעבר לזה שהעולם ממשיך להתנהל גם בלעדיך, מה שגורם לו להרגיש יותר כמו מקום אמיתי, זו דרך חכמה לגרום לשחקן לחזור לשחק.
אין באמת בעיה בעיצוב משימה כזאת, שקוראת ברקע, גם כשאתה לא באמת במשחק. הבעיה היא רק כאשר הזמן שלוקח למשימה להתבצע עצום והתמורה נמוכה מידי. זה לרוב מה שרואים בשלבי הpay gate במשחקים שפשוט לא מעוצבים כמו שצריך.
בדרגון אייג', להבנתי, זו תוספת לא הכרחית, שגם נותנת קצת יותר אותנטיות לעולם וגם נותנת תמריץ לשחקן לחזור לעולם.
זה עובד בצורה טובה גם בBravely Default, שהזכרתי. אפילו יש משחקים שמבוססים אך ורק על זה וללא pay gate, הם אפילו נחשבים למשחקים מצוינים. המשחק הכי מוכר בז'אנר, הוא כנראה Animal Crossing.
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 11 דצמבר 2014, 17:32

לצורך העניין, משימה ב rpg מבחינתי, היא כזאת כל עוד היא קיימת ביומן שלך ואתה יכול לבצע אותה. גם אם היא עלובה לחלוטין כמו תאסוף 5 פרחים או תהרוג 3 ברווזים.
ה"משימות" האלה, הם לא כאלה. אין לי דרך להסביר לך בלי לספיילר. כאמור, בהקשר הנכון זה נראה אחרת והגיוני לחלוטין לטעמי. חלק לא קטן מהמשימות האלה הרבה יותר מכוונות סיפור ונועדו לתת רקע על העולם וחלקם מתפתחות למשהו גדול יותר ולקווסטים אמיתיים.

ולא אמרתי ש"גדול יותר" זה נוסחת ביוור. הקטע של לעשות משימה ואחרי זה לדבר עם החברים שלך בספינת חלל/קמפינג/טירה זה הנוסחה שלהם. לפחות בכל משחק שלהם שאני שיחקתי ב 7 שנים האחרונות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 דצמבר 2014, 17:27

הפאטצ' החדש של FC4 באמת משפר המון.
הוא מתקן לחלוטין, להערכתי, את כל בעיית הגמגומים בתנועה מהירה.
הוא גם משפר לא מעט ביצועים. העליתי כמה וכמה דברים לרמה גבוהה יותר, כולל דברים ממש כבדים כמו צמחיה ופירוט של הסביבה והמשחק עדין עובד מושלם על 30 FPS חלק.

עדין יש ירידות לא ברורות בכל מיני אזורים בשאנגרי לה, אבל זה באמת לא נורא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2014, 18:49

Nucleus_Dawn כתב:הפאטצ' החדש של FC4 באמת משפר המון.
הוא מתקן לחלוטין, להערכתי, את כל בעיית הגמגומים בתנועה מהירה.
הוא גם משפר לא מעט ביצועים. העליתי כמה וכמה דברים לרמה גבוהה יותר, כולל דברים ממש כבדים כמו צמחיה ופירוט של הסביבה והמשחק עדין עובד מושלם על 30 FPS חלק.

עדין יש ירידות לא ברורות בכל מיני אזורים בשאנגרי לה, אבל זה באמת לא נורא.

רואה לסקין? לא דמיינתי. אצלי אותו דבר רק עם 60FPS, ממש חלק.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 דצמבר 2014, 19:30

ואצלי סוף סוף יש פרווה מדהימה :)
צריך לשנות מON לSIMULATED
מטורף... עד הפאץ' לא הייתה לי האופציה בכלל.

באמת נראה משהו מטורף
ואצל כל חיה זה נראה שונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2014, 20:22

Laskin כתב:ואצלי סוף סוף יש פרווה מדהימה :)
צריך לשנות מON לSIMULATED
מטורף... עד הפאץ' לא הייתה לי האופציה בכלל.

באמת נראה משהו מטורף
ואצל כל חיה זה נראה שונה

מההה? יש את הפרווה ואף אחד לא אמר לי? מנסה היום בערב...
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 13 דצמבר 2014, 21:17

ניסיתי לשחק בפיינל פנטזי 13-2 במחשב. המשחק בפני עצמו נראה מעניין אבל הביצועים שלו כל כך גרועים בדיוק כמו הראשון שלטעמי זה שובר את המשחק. המשחק מנסה להיות 60 FPS אבל הוא לא מצליח להחזיק מעמד במשך 5 שניות וזה הגיע לרמות שזה ירד לי מי 60 ל25 במכה 0-0. פשוט הזוי.

בנוסף סיימתי את סוניק גנריישן שהוא משחק ממש טוב למי שרוצה משחק סוניק נורמאלי. :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 13 דצמבר 2014, 21:51

Nucleus_Dawn כתב:והמשחק עדין עובד מושלם על 30 FPS חלק.

אוקסימורון.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 13 דצמבר 2014, 22:48

InterAl כתב:אוקסימורון.

חחחחח
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 דצמבר 2014, 10:33

סיימתי את Shadow of mordor, איזה סוף מטופש. זה כבר מתחרה באופרת סבון מקסיקנית.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 דצמבר 2014, 11:51

דווקא זה חושף סיפור מעניין מאוד, הסוף לאו דווקא ההיילייט כמובן, אבל בסה"כ הסיפור מאוד טוב, למי שאוהב את העולם של טולקין.
מקווה מאוד שירחיבו אותו ויעשו ממש מציאות-חלופית לכל מה שקורה אח"כ... יש המון מה לעשות בעולם הזה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 דצמבר 2014, 12:39

Laskin כתב:דווקא זה חושף סיפור מעניין מאוד, הסוף לאו דווקא ההיילייט כמובן, אבל בסה"כ הסיפור מאוד טוב, למי שאוהב את העולם של טולקין.
מקווה מאוד שירחיבו אותו ויעשו ממש מציאות-חלופית לכל מה שקורה אח"כ... יש המון מה לעשות בעולם הזה

אני אוהב את העולם של טולקין, כולל קריאה של כל הסילמריליון, זה בולשיט אחד גדול כל המשחק הזה. עלילה רדודה ומשעממת. הסוף היה רק השיא. אני אמור לצהול כי הזכירו את נומנור? וויי פי :).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 דצמבר 2014, 14:11

אני מאוד נהנתי מסיפור הרקע של קלברימבור שנפתח עם הזמן. אני לא הכרתי את הLORE כ"כ טוב כמוך, וזה גרם לי להתעניין מאוד בסילמריליון וכל העולם מסביב וההיסטוריה שלו.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 15 דצמבר 2014, 13:43

הבטחתי לחזור ולספר כאן על מערכת המשימות המתוזמנות ב-Dragon Age אז הנה אני עושה זאת.

המערכת הזאת אמנם לא מלהיבה אותי בשום צורה, אבל מכאן ואז לכנות אותה "פארמוויל" יש מרחק עצום. בפארמוויל זו מהות המשחק: ללחוץ על דברים ולקבל תגמול עליהם אחרי X זמן. בדרגון אייג' זו תוספת די שולית למערכת ניהול המשימות, שאמנם לדעתי לו מוסיפה לו יותר מדי עומק אבל לא באמת מפריעה או מצריכה ממישהו לחכות במיוחד לתגמולים מסויימים לפני שהוא יכול להמשיך לשחק.

ככה זה עובד: ב"שולחן המלחמה", האיזור במשחק בו בוחרים איזה איזורים במפה לפתוח ולאיזה משימות מרכזיות ללכת, יש אפשרות לשלוח סוכנים שונים לכל מיני משימות מטופשות שלוקחות זמן. נניח "שלח את המרגלת לנסות ליישב איזה סכסוך בהרים". כל משימה כזו לוקחת זמן מסויים, ואחרי שהוא עובר אתה מקבל תגמולים די מינוריים. בינתיים קיבלתי מהדברים האלה סכומים קטנים של כסף או אייטמים פושטיים. לא משהו ששווה להתאמץ בשבילו - אבל מכיוון שזה גם ככה שם, ובכל מקרה אני נמצא בשולחן המלחמה הזה פעם בכמה זמן כדי להתקדם במשחק אני מפעיל את המשימות הנ"ל ("קצירת" התגמולים מתאפשרת אך ורק בשולחן המלחמה אגב. אז זה לא ממש משנה בפועל שצריך לחכות 20 דקות למשימה שתסתיים אם גם ככה אני מבקר בשולחן המלחמה הזה פעם ב-2-3 שעות משחק). אולי בהמשך יהיה אפשר להרוויח בשיטה הזו אייטמים נדירים או יותר כסף, אבל זה עדיין לא באמת משנה. זה לא משפיע על שום דבר אחר במשחק, פועל ברקע בלי שצריך לחשוב על זה ויש לזה פחות השפעה מאשר אימון המתנקשים ב-Assassin's Creed 2: Brotherhood וה-ACים שבאו אחריו.

בקיצור, פיצ'ר קצת מטופש אבל סביר. ממש לא כזה שמכתים את המשחק, שאני עדיין חושב שהוא כנראה המוצלח ביותר בו יצא לי לשחק השנה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 דצמבר 2014, 16:43

erezronen כתב:בקיצור, פיצ'ר קצת מטופש אבל סביר. ממש לא כזה שמכתים את המשחק, שאני עדיין חושב שהוא כנראה המוצלח ביותר בו יצא לי לשחק השנה.

נשמע לא שונה מהותית מ"משימות" טרמינל שהיו בסוף ההרחבה של Lair of the Shadow Broker במאס אפקט 2 (ואני די בטוח שגם במשחקים אחרים... במשחקי אסטרטגיה כמו Civ למשל זה גם קיים). לא חושב שאפשר בכלל לקטלג דברים כאלו כ"משימה", אבל אני יכול להבין איך זה אולי יפריע לאנשים עם OCD שמרגישים שהם חייבים להשלים הכל.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 17 דצמבר 2014, 11:30

אתמול שיחקתי באירופה יוניברסליס 4 (עם כמעט כל ההרחבות), בחרתי לשחק בשבט בצפון אמריקה בשם Blackfoot מפני שבאירופה זה יותר מדי מיינסטרים ומלא קשיי ניהול בהתחלה, התחלתי להתרחב עם שדרוגים כמו התיישבות בשטחים, כיבוש שבטים אחרים ואז האנגלים, הספרדים והפורטוגזים הגיעו להתיישב באמריקה ונלחמו בשבטים נוספים, פורטוגל הגיעה לאיזור שלי בזכות הכיבוש שלהם וההתיישבות האיטית שלי לאיזור קליפורניה והחופים, ניצלתי את האפשרות של להיות שכן שלהם (יש אפשרות להסדר הממשלה משבט לממלכה אחרי שמשדרגים את כל הטכנולוגיות וגם ווסטרנציה) והפכתי את השבט לממלכה מוקדם מדי עם קשיים כלכליים כבדים עם שינוי הדת מאלילים לקתולית, אחר כך התחלתי תהליך Westernization והרבה צבאות מורדים בתוך המדינה קמו נגדי וכבשו אותי, בסוף המשחק נתקע.

11/10
תמונה
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 17 דצמבר 2014, 22:36

erezronen כתב:הבטחתי לחזור ולספר כאן על מערכת המשימות המתוזמנות ב-Dragon Age אז הנה אני עושה זאת.

המערכת הזאת אמנם לא מלהיבה אותי בשום צורה, אבל מכאן ואז לכנות אותה "פארמוויל" יש מרחק עצום. בפארמוויל זו מהות המשחק: ללחוץ על דברים ולקבל תגמול עליהם אחרי X זמן. בדרגון אייג' זו תוספת די שולית למערכת ניהול המשימות, שאמנם לדעתי לו מוסיפה לו יותר מדי עומק אבל לא באמת מפריעה או מצריכה ממישהו לחכות במיוחד לתגמולים מסויימים לפני שהוא יכול להמשיך לשחק.

ככה זה עובד: ב"שולחן המלחמה", האיזור במשחק בו בוחרים איזה איזורים במפה לפתוח ולאיזה משימות מרכזיות ללכת, יש אפשרות לשלוח סוכנים שונים לכל מיני משימות מטופשות שלוקחות זמן. נניח "שלח את המרגלת לנסות ליישב איזה סכסוך בהרים". כל משימה כזו לוקחת זמן מסויים, ואחרי שהוא עובר אתה מקבל תגמולים די מינוריים. בינתיים קיבלתי מהדברים האלה סכומים קטנים של כסף או אייטמים פושטיים. לא משהו ששווה להתאמץ בשבילו - אבל מכיוון שזה גם ככה שם, ובכל מקרה אני נמצא בשולחן המלחמה הזה פעם בכמה זמן כדי להתקדם במשחק אני מפעיל את המשימות הנ"ל ("קצירת" התגמולים מתאפשרת אך ורק בשולחן המלחמה אגב. אז זה לא ממש משנה בפועל שצריך לחכות 20 דקות למשימה שתסתיים אם גם ככה אני מבקר בשולחן המלחמה הזה פעם ב-2-3 שעות משחק). אולי בהמשך יהיה אפשר להרוויח בשיטה הזו אייטמים נדירים או יותר כסף, אבל זה עדיין לא באמת משנה. זה לא משפיע על שום דבר אחר במשחק, פועל ברקע בלי שצריך לחשוב על זה ויש לזה פחות השפעה מאשר אימון המתנקשים ב-Assassin's Creed 2: Brotherhood וה-ACים שבאו אחריו.

בקיצור, פיצ'ר קצת מטופש אבל סביר. ממש לא כזה שמכתים את המשחק, שאני עדיין חושב שהוא כנראה המוצלח ביותר בו יצא לי לשחק השנה.

אפשר לקבל אייטמים נדירים, בתנאי שאתה מצליח במשימה כמובן.
זאת אומרת, זה אולי לא נראה ככה, אבל מלבד המשימות הברורות של איסוף כסף/צמחים וכאלה, יש משמעות אמיתית לבחירות שלך (כוח צבאי, מרגלים או דיפלומטיה) אתה לגמרי יכול להיכשל במשימה או לחילופין להצליח ולקבל גמול ראוי יותר.
בתנאי שאתה עושה את הבחירות הנכונות, המשימה/סיפור קצר יכול להימשך לאורך כמה פרקים או לחלופין להסתיים ברגע שנכשלת. או פשוט לקבל סיפורים שונים לחלוטין.
למשל, אני, בתור אלף, עשיתי שגיאה קטנה בשולחן שגרמה למוות של כל השבט שלי מסתבר. או שהייתה המשכיות לאירועים ופגשתי דמויות ממשחקים קודמים בסדרה בהתאם לבחירות שעשיתי (באפליקציית תחליף save שלהם) והייתי צריך להכריע במלחמה ביניהם.
כל מיני קטנות כאלה, שאמנם לא קריטיות במיוחד, אבל כן מוסיפות לטעמי. ובכל מקרה זה לא יכולה להיות נקודה שלילית במשחק בעיני, זה כמו להוריד מ Final Fantasy נקודות על אחד מהמיני גיימס שלו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 25 אורחים