bling כתב:מה, לא קרה בעבר שהקונסולות בשנה השנייה מכרו טיפה פחות מאשר בהשקה? לא נשמע לי דמיוני שיקרה מצב שכזה כשההשקה שברה כל שיא אפשרי לשני הפלטפורמות (הפס4 עם ההשקה הכי מוצלחת אי פעם וה ONE בין המוצלחות והכי טובה שהיתה לבוקס)
לא אכפת לי מ COD במיוחד, לא חושב שהוא מצביע על היחלשות ה AAA, יותר על היחלשות המותג עצמו, חבל על דראגון אייג׳ זה כן.
בקשר ליוניטי אל תשכח שמכר המון מבאנדלים שנדחפו לגרונות של כל רוכש ONE שני לאורך כל נובמבר, ברור שזה לא בהכרח מעיד על ההצלחה שלו כמותג כי הבאנדל היה נמכר בכל מקרה גם אם היה כולל כל משחק AAA גדול אחר במחירים שבהם הוצע, אבל יובי עשתה מהעסקה הזו הרבה הרבה כסף.
אין ירידה במכירות חומרה. יש עליה. עליה מטורפת. הPS4 והONE מכרו 80% יותר, מאשר ה360 והPS3 ב13 החודשים הראשונים שלהן.
מה שיש זו ירידה בכמות הכסף שנכנס ממכירות חומרה. בהתחשב בזה שאחת הקונסולות נמכרה שנה שעברה ב500$ והשנה ב330$, אני חושב שהנתונים לא באמת מעידים שום דבר רק על מצב התעשייה, מעבר לכך שהיא משגשגת יותר מכל תקופה אחרת בקיומה.
אפרופו COD, בסופ"ש הזה קיבלנו אישור רשמי מאקטיוויז'ן שהוא לא מוכר טוב כמו קודמיו. הוא במבצע סופ"ש בסטים. עולה 45$. לא זכור לי שלמשחק COD ירד המחיר ככה מעולם.