ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 ינואר 2015, 18:57

DrKeo כתב:שחר באמת? 3D MARIO WORLD? רחוק מאוד מלהרשים, רחוק. יש לנינטנדו אחלה סגנון אומנותי אבל הם לא עשו משהו מרשים טכנית כבר 10 שנים.

100% מהמשחקים בסדרות הראשיות של נינטנדו מרשימים טכנית, ביחס למכשיר שעליו הם פועלים. 100%. לא פחות.
MARIO 3D WORLD מרשים בהחלט, ביחס לכמה שהWIIU מעפנה. אם הוא היה יוצא לPS3, או ל360, הוא בקלילות היה אחת המשחקים הכי מרשימים על הקונסולה. אותו הדבר נכון למריו קארט ואין לי שמץ של ספק שזה יהיה נכון גם לגבי זלדה.
זה גם נכון לחלוטין לגבי הדור הקודם, עם מטרויד.

הסיבה היחידה שהם לא עשו משהו מרשים טכנית כבר איזה 10 שנים, היא שב9 השנים האחרונות, הם עובדים על קונסולות בכוח שמתאים ל5-7 שנים אחורה.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 ינואר 2015, 19:11

אני פשוט לא רואה מה הטעם בקונסולה עם כח של פס4 ו XB1 עוד שנה וחצי, מי יקנה את זה בכלל כשאתה מצטרף באיחור של שנים לדור עם כח מקביל?

בדיוק מה אני אומר
ובלי לשכוח שלל מישחקים מוזלים ואביזרים שיהיו לPS4\XBO באותה התקופה
ומבצעים על הקונסולות עצמם

מין הסתם סוני וMS יוציאו גם או יהיו קרובות להוציא ,גירסה מוקטנת ,סך הכל מדובר על AMD ,שמסוגלת לזה
ככה קונסולה חדשה באותו המחיר ,עם הרבה פחות מישחקים ,שכל מישחק עולה 60$ ,שלימתחרות חלק מהמישחקים ב10$

שירותים כמו נטפליקס \הולו \וכו וכו מבוססים במיתחרות
שרות אונלין וחנויות דיגיטליות מבוססות במיתחרות

בקיצור מי יקנה קונסולה כזאת ? ,מעריצי נינטנדו ,וגימרים כבדים שקונים כל קונסולת מינסטרים

בעניין צד ג ,שקונסולה כזאת לא תימכור טוב ,הן ינטשו ,למרות הקלות לעשות פורט ,רק מישחקים שיצדיקו פורט ,כמו COD לדוגמה
יקבלו פורט
הרוב לא ,ובצדק
עם לא היתי חובב נינטנדו ,לא היתי קונה קונסולה כזאת ,באותה תקופת זמן ,PS4 גירסה מוקטנת או XBO גירסה מוקטנת
עם מישחקים מוזלים ויד שניה ,יראו לי הרבה יותר מישתלמים

לאומת זאת קונסולה ב300$ ,ודרקו אני לא מדבר על פי 10 ,פי 2 גם יספיק
זה כבר עניין אחר לגמרי ,פיתאום כל מישחק מולטיפלטפורם ניראה הרבה יותר טוב מהמיתחרות ,חוץ מהPC ,זה פותח שוק פרימיום זמני לנינטנדו
מול הזולות יותר והחלשות יותר

זה לא יתחרה ראש בראש בPS4\XBO ,כי המחיר יהיה שונה ,בנוסף הקונסולה לא תיתן מישחקים ב4K ,אבל בסרטים תריץ בקלות 4K

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 ינואר 2015, 07:08

אם נינטנדו תוציא קונסולה חדשה עם כח דומה לזה של הPS4/ONE בסוף 2016, זה כמעט מקרה WIIU שוב. חבל על הזמן. אם היא מוציאה בסוף 2016, שתוציא דגם הרבה יותר חזק (לא יהיה קשה, גם ככה הקונסולות לא מכילות רכיבי-על).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 ינואר 2015, 09:33

אני חושב שרק דרקו רוצה קונסולה חלשה ב250$
קונסולה שתמות בהשקה ,ותיהיה שוב רק למעריצי נינטנדו

מה הבעיה יהיה לדחוף ,את הדור השלישי או הרביעי של היגואר? (המעבדים של AMD )
ולדחוף כרטיס מובנה של AMD ,בגירסה של 2016
זיכרון לא צריך להפציץ יותר מידי ,DDR4
8 גיגה
ועוד 4 גיגה
GDDR5
יספיקו לגמרי ,זה לא כפול מהPS4\XBO ,אבל זה כמות מספקת גם למחשב מישחקים חזק יחסית היום ,שמריץ מערכת הפעלה כמו WIN8
ולמפתחים יהיה קל יותר להעביר פורטים עם זיכרון כזה

בקיצור קונסולה מאוזנת מאוד ,ב300$ ,לא דור מעל הPS4\XBO ,אבל כן חזקה משמעותית מהן

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ינואר 2015, 16:54

נדב גם אוהב לפנטז על קונסולה של נינטנדו שתהיה חזקה פי 30 מכל דבר בשוק וכך הלאה, אבל נדב ראליסט. WIIU2 ב2016 שעולה 400$ כשהתחרות עולה 250$ זה לא חכם, ביחוד שהיא תהיה לגמרי מיושנת שלוש או ארבע אחרי שהיא תצא.

השקול והחכם הוא להוציא קונסולה חזקה מהפס4/ONE אבל קלות ולמכור אותה ברווח ב250$. מי יקנה אותה? ה150 מליון אנשים שעדין לא הספיקו לקנות פס4 או ONE עד אותה נקודה. וכמובן שברגע שהפס5 מבצבצת גם נינטנדו תוציא את הבאה שלה. כולם פה סומכים על דור של 5 שנים, אבל מי אמר שהוא יהיה 5 שנים? למה שהוא לא יהיה 7 או 8? כי אם כן, הWIIU2 תהיה בת 5 כשהיורשת שלה תצא, מושלם.

אגב קרירין תארת את הקונסולה שאני מדבר עליה, אחת שחזקה מהפס4 בעשרות אחוזים ונמכרת ב250$. GPU ו-CPU חזקים בעשרות אחוזים מהפס4 עם 6GB של DDR3 (או 4 אם בא להם לעוף) ו-4GB של GDDR5. ואז הקונסולה הזאת תוביל את נינטנדו עד הפס5 שיצא כשהיא תהיה בת 4 או 5.

אגב שחר אני חייב לחלוק עליך, אפילו בGAMECUBE נינטנדו לא הצליחה ממש לשמור על עליונות טכנית (והיא הייתה המלכה הטכנית בדור הN64) עם משחקים לא מרשימים בעליל כמו מריו סאנשיין. הצוות של זלדה ורטרו היו יוצאי הדופן. הבעיה היא שרטרו של היום הם כבר לא רטרו של מטרויד 1 והם לא ממש הוכיחו את עצמם בדור הHD עדין, שלא נדבר על דור בכוח של הפס4 ובכלל שלא נדבר על דור של קונסולה שחזקה פי 10 מהפס4.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 ינואר 2015, 17:57

מאריו שאנשיין ,במקור פותח לN64 ,וחלק מהבעיות שלו ,נובעות מזה ,זה לא מישחק שפותח במיוחד לגימקיוב

היו בזמנו כמה מישחקים ,שעשו מעבר כזה
חלק הצליחו -ריזידנט איוול 0 ,לדוגמה
וחלק למרות שאני אהבתי ,ניכשלו ,סטאר פורס אדוונטור לדוגמה

הדוגמאות צריכות לילקח ממישחקים שמהתחלה ניבנו לקוביה ,זלדה TP \ריזינט איוול 4\מטרואיד \וכו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ינואר 2015, 22:41

על מה אתה מדבר קרירין? מה משחקים של קטפקום קשורים?

ומריו סנשיין תמיד היה לקיוב, אתה חושב על הפרוייקטים המבוטלים שלהם לn64 מריו 64 2 ומריו 128. בקיוב המשחקים הבאמת יפים הגיעו מצד ג׳ ובראשם רוג סקוואדרון 2 ו-re4. אם מנסים לחשוב על משחקי נינטנדו מרשימים לקיוב מנינטנדו עצמה זה נגמר בזלדה ורטרו והיום רטרו היא לא רטרו של פעם (רוב הדמויות הראשיות של רטרו עכשיו ב343).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2015, 10:41

אם המשחק הזה היה יוצא לכל הקונסולות - הוא היה מוכר 80 מליון עותקים :P

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 ינואר 2015, 13:26

Laskin כתב:אם המשחק הזה היה יוצא לכל הקונסולות - הוא היה מוכר 80 מליון עותקים :P

ובנתיים, הוא ממשיך להסתמן כמשחק הכי פחות מוכר בסדרה. מצער, כי הוא גם נראה לי הכי טוב בסדרה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2015, 13:55

הוא כמעט אחד-לאחד סוניק אולסטאר, שהיה חיקוי מוצלח בהרבה מכל מריו קארט שיצא לפניו, אבל כן - הוא שבר אותו וכרגע הטוב ביותר בז'אנר שוב :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 ינואר 2015, 14:05

Laskin כתב:הוא כמעט אחד-לאחד סוניק אולסטאר, שהיה חיקוי מוצלח בהרבה מכל מריו קארט שיצא לפניו, אבל כן - הוא שבר אותו וכרגע הטוב ביותר בז'אנר שוב :)

אין לו את התעופה או השיט בסוניק, שמשנים משמעותית את הhandling של הרכבים, אבל כן יש לו את האלמנט הנחמד של המגנטים, שלא באמת משנים שום דבר, פרט לכך שכאשר אתה נתקל במישהו, או משהו, אתה מקבל בוסט.
יש לו גם עיצוב שלבים נהדרים. לא יודע אם יותר טוב, אבל בטח לא פחות טוב.

אני באמת חושב שסוניק אולסטאר שמר על מקומו בטופ. לא בטוח בכלל שמריו קארט יותר טוב. זה לא נראה לי חד משמעי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 ינואר 2015, 14:28

Laskin כתב:אם המשחק הזה היה יוצא לכל הקונסולות - הוא היה מוכר 80 מליון עותקים :P

באמת חמוד. גם המשחק ממש יפה לעין regardless עד כמה נחשב טכנית מרשים או לא.

בקשר לדיון של מריו VS סוניק, בהתחשב בזה שמריו קארט אשכרה לוקח GOTY בכל מני מקומות כולל יורוגיימר ובממוצע הגבוה יותר שלו וגם בתגובות השחקנים שמאוהבים בו אני משער שהוא יותר טוב מסוניק, וכולנו פה מדברים מהתחת כי אף אחד לא שיחק ב MK8 אבל לפחות לפי הנתונים היבשים עושה רושם שהוא ברמה מעליו, סוניק אולסטאר היתה הפתעה מגניבה אבל לא השתפכו עליו ברמה של מריו קארט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2015, 14:41

Nucleus_Dawn כתב:
אין לו את התעופה או השיט בסוניק, שמשנים משמעותית את הhandling של הרכבים, אבל כן יש לו את האלמנט הנחמד של המגנטים, שלא באמת משנים שום דבר, פרט לכך שכאשר אתה נתקל במישהו, או משהו, אתה מקבל בוסט.
יש לו גם עיצוב שלבים נהדרים. לא יודע אם יותר טוב, אבל בטח לא פחות טוב.

אני באמת חושב שסוניק אולסטאר שמר על מקומו בטופ. לא בטוח בכלל שמריו קארט יותר טוב. זה לא נראה לי חד משמעי.

יש לו את הקטע של התעופה דווקא, יותר נכון - דואים שם. ויש יותר דמויות מעניינות והנשקים יותר טובים ומהנים. סה"כ מריו קארט מלוטש יותר, אבל סוניק תחליף מאוד ראוי...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2015, 14:45

בלינג - מריו זו סדרה עם הרבה הרבה יותר פאנבויז, והממוצע שלו הוא 88, ושל סוניק 82. לא הבדל אדיר ויש לדמויות של מריו ולמותג עצמו הרבה "משקל" (וגם לעובדה שהוא לא חיקוי:), כך שאפשר לשים אותם בהחלט באותה רמה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 ינואר 2015, 14:58

Laskin כתב:בלינג - מריו זו סדרה עם הרבה הרבה יותר פאנבויז, והממוצע שלו הוא 88, ושל סוניק 82. לא הבדל אדיר ויש לדמויות של מריו ולמותג עצמו הרבה "משקל" (וגם לעובדה שהוא לא חיקוי:), כך שאפשר לשים אותם בהחלט באותה רמה.

גם עיתונאים שמביאים לו GOTY הם פאנבואים? גם אלפי הקוראים של יורוגיימר?
עזוב נו, לי אישית הוא נראה גם בסרטונים איכותי יותר וסביב MK8 בניגוד לסוניק נראה שיש קהילה ועניין שנמשך מעבר לשבוע יציאה שלו.

סוניק היה הפתעה אבל לי הם לא נראים באותה הרמה על סמך כל המדדים שיש לי מלבד ללשחק בו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 ינואר 2015, 15:10

Laskin כתב:
יש לו את הקטע של התעופה דווקא, יותר נכון - דואים שם. ויש יותר דמויות מעניינות והנשקים יותר טובים ומהנים. סה"כ מריו קארט מלוטש יותר, אבל סוניק תחליף מאוד ראוי...

בדיוק. אין לו בכלל את הקטע של התעופה. רק את הקטע של הדאייה, שהוא חצי אוטומטי ולא באמת משנה שום דבר. שונה לחלוטין מלעשות סיבוב שלם במסלול, בתעופה, כאשר השליטה שונה לחלוטין.

בנוגע לנשקים, דווקא יש למריו קארט חסרון לא קטן, בדמות הblue shell, שהיא פתרון מחורבן מאוד, ללעזור לשחקנים פחות מוכשרים. דווקא בסוניק יש פתרון עדיף בהרבה, שאפילו מאפשרים לשחקן מספיק טוב, להתחמק ממנו, בדמות הדבורים.
במריו קארט באמת יש יותר גיוון לנשקים, אבל כאשר חלקם גרועים והורסים את האיזון במשחק, זה כבר מקזז את היתרון.
היתרון האובייקטיבי היחיד שאני יכול לחשוב עליו, הוא כנראה ברמת הליטוש. אין ספק שזה גם משחק עם תקציב גדול בהרבה. כל שאר הדברים, סובייקטיביים לגמרי. דמויות מעניינות יותר, זה סובייקטיבי (עם כל הכבוד לmetal sonic ולpink sonic ולink sonic, דמויות TF2, יותר מעניינות לדעתי) והנשקים רבים יותר, אבל לעיתים גרועים מאשר בסוניק (דוגמאת הblue shell), או מקבילים למה שיש בסוניק (green shell, זה קרח, red shell, זה זיקוק, בננה זה אבונפחא, bullet bill זה הוריקן, star זה allstar וכן הלאה).
בעצם, אפשר גם להזכיר את העובדה שהוא הרבה יותר פופולארי (בכל זאת, סוניק מכר "רק" איזה מיליון וחצי עותקים).

הפער באיכות, אם קיים, באמת לא כזה גדול, לפי דעתי. סוניק עד כדי כך מוצלח.

---

בלינג, כן. ברור שחלק מהעיתונאים שנותנים לו GOTY הם פאנבואים, כמו גם אלפים מהקוראים של יורוגיימר. בכל זאת, מדברים פה על נינטנדו. חצי תעשייה גדלה עליהם. הם הרוויחו את היחס הזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 ינואר 2015, 15:13

אני לא חושב שיורוגיימר הם פאנבואים, זה לא IGN פה עם מאט שהיה אליל הפורום של נינטנדו בזמנו בויגיימס, יכולות להיות להם ביקורות פחות טובות באופן כללי אבל אף פעם לא מרגיש שהם מונעים מפאנבואיזם כלשהו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2015, 15:32

לא אמרתי שכל העיתונאים פאנבואים, אלא שלעיתונאים רבים יש מקום חם יותר בלב לסדרה "מריו קארט" וזה בהחלט משפיע.
כמו גם על משחקי נינטנדו רבים אחרים, שאם היו ללא הדמויות המוכרות והאהובות - לא היו מקבלים כאלו ממוצעים, וכן - יש הרבה פאנבויז באתרים פחות גדולים שהם ממש עונים להגדרה, ומעלים את הממוצע.
זה היה בנושא הממוצע בלבד. אי אפשר להתכחש שמשחקי נינטנדו מקבלים הנחה מסויימת... במיוחד בעניין ערכי ההפקה (כמעט לשום משחק אחר לא היו מוותרים על היעדר-הדיבוב, על מחסור במולטיפלייר אונליין, על גרפיקה "פשוטה" וכו' - כמו שמוותרים להם לפעמים)

סה"כ אמרתי שסוניק היה ממש טוב, ואז יצא מריו קארט - שהוא טיפה יותר מלוטש והחזיר את הכתר :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 08 ינואר 2015, 16:42

מי צריך מאריו קארט כאשר הכותר הכי חם בשוק בלעדי לפיסי מזה 20 שנה:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 12 ינואר 2015, 18:28

bling כתב:בקשר לדיון של מריו VS סוניק, בהתחשב בזה שמריו קארט אשכרה לוקח GOTY בכל מני מקומות כולל יורוגיימר ובממוצע הגבוה יותר שלו וגם בתגובות השחקנים שמאוהבים בו אני משער שהוא יותר טוב מסוניק, וכולנו פה מדברים מהתחת כי אף אחד לא שיחק ב MK8 אבל לפחות לפי הנתונים היבשים עושה רושם שהוא ברמה מעליו, סוניק אולסטאר היתה הפתעה מגניבה אבל לא השתפכו עליו ברמה של מריו קארט.

חוות דעתי המצומצמת chu,r היא שהוא לא משתווה לסוניק אולסטארס Transformed. המשחק הקודם בסדרה עדיין היה חיקוי מריו קארט סביר, אבל הקטע של הTransformed לקח את הזאנר הזה ורענן ממנו את האבק.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 ינואר 2015, 14:15

יצט נינטנדו דירקט חדש
ראיתי רק את ההתחלה
אבל כניראה מישחקי WII מסוימים ,ימכרו דיגיטלית
מאריו גלקסי 2 לדוגמה כבר במכירה ,אין לי מושג עם יש שיפורים ,ועם המישחק יחיב שלט WII

https://www.youtube.com/watch?v=t6zgkp1YBRw

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 16 ינואר 2015, 11:36

הוכרזו בדירקט גרסאות חדשות ל 3DS שנקראת new 3DS, new 3DS XL והשיפורים העיקריים זה שהפעם יש שני ג'ויסטיקים והתלת מימד מתכוונן לפי מיקום הראש של השחקן.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ינואר 2015, 11:52

הדירקט היה די משעמם, 95% 3DS וכמעט כלום על הWIIU, משהו יודע מתי אמור להיות אחד על הWIIU?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 ינואר 2015, 11:53

לפי מה שהבנתי, נינטנדו מרוויחה מיליונים על הAMIIBO הזה.. בכלל לא ידעתי שזה קיים עד לא מזמן. כלומר, ידעתי שיש משהו שנקרא ככה, אבל לא הבנתי מה זה, ובטח שא חשבתי שאנשים קונים ערימות ב13$ האחד.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 ינואר 2015, 12:23

DrKeo כתב:הדירקט היה די משעמם, 95% 3DS וכמעט כלום על הWIIU, משהו יודע מתי אמור להיות אחד על הWIIU?

הם לפעמים אומרים את זה למדיה ,מתי יהיה
בכל מיקרה בעניין מישחקי WII אורגינלים ,בגדול לא משהו שאין כבר באמולטורים היום ,חלקם באיכות טובה יותר
לקחו מישחקי WII כמו שהם ,נתנו להם שליטת WIIU ,וזהו בעצם ,התמונה אומנם תיהיה איכותית יותר בגלל השימוש בHDMI ,לאומת WII רגיל
אבל אין שיפור שאמולטורים מאפשרים היום

מה שטוב המחיר בהשקה נמוך יחסית ,אבל זה זמני ,סביבות ה50 שקל למישחק כזה
מי שלא שיחק מאריו גלקסי 2 \זלדה SS ,וכו ,ולא רוצה ליתעסק בדברים לא חוקים ,או שאין לו מחשב חזק ,זה מצוין
לי רק חבל מאוד שאין אף שיפור ,היתי קונה חלק מהמישחקים ,עם היו עושים שיפורים מסוימים
ואני לא מדבר על משהו עמוק ,פילטרים כמו שיש באמולטורים היו מספיקים לי
והחומרה של הWIIU יכולה לעשות את זה בקלות ,בגלל התאימות 100% לאחור חומרתית ,והחומרה העדיפה בהרבה

אולי שיצא זלדה SS אני יקנה את זה ,להעביר זמן עד זלדה WIIU

בעניין הAMIIBO ,לדעתי והרבה אחרים ,זה התשובה של נינטנדו לDLC ,ואני אישית לא אוהב את הכיוון הזה בכלל
גם בN3DS יהיה שימוש באמיבו
והם כרגע ממש מצליחים במכירות ,ולי זה חבל

אני מאוד מקווה שיצליחו ליצר זיופים לתוספות האלו ,אני לא רוצה את הבובות ,מספיק לי משהו שיגרום לWIIU לקרוא שאני עושה שימוש ב"דמות"
כי זה מוסיף דברים ,שפעם היו דרך יתקדמות במשחק

בכל מקרה הN3DS מיתקרר מאוד למערב ,אני בטח יקנה מתי שהוא ,אבל לא בהשקה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 22 אורחים