ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי erezronen » 23 ינואר 2015, 11:21

InterAl כתב:גם מודים למשחקים זה תחום אפור מבחינה משפטית. אז מה, נחיל משטרת מוסר גם על דיונים על מודים?

נתחיל במובן מאליו: אם מנהלי האתר הזה יחליטו שמתחילים "משטרת מוסר" (יש לך את זה ביותר דרמטי?) על מודים - אז כן, גם על מודים לא ידברו כאן. זה כמובן רחוק ממה שקורא כאן, ובאופן כללי רטוריקה של "אני רוצה להתנגד לדבר X אז אני אתן דוגמה של עניין Y שבכלל לא דומה בתקווה שאף אחד לא ישים לב!" היא עניין די מטופש, אבל זה מובן מאליו שבאתר פרטי יש סכות להנהלה להטוות את גבולות הדיון לפי ראות עיניה. לא טוב לך? אתה מוזמן להקים מערכת פורומים משלך.

נמשיך בהבהרה: ענייני האמולטורים תקפים אך ורק בדיון נינטנדו מסיבות היסטוריות וכי ככה החלטנו. באיזורים אחרים בפורומים דברו עליהם כמה שאתם רוצים.

נסיים בסיום: כאן הדיון בנושא תם. לגמרי. אלא אם כן עוד אנשים רוצים באנים. חלאס. זה מה יש ואם לא טוב - יש באינטרנט מקומות אחרים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 ינואר 2015, 12:58

לפי מה שהבנתי המישחקי WII הדיגיטלים
עדין רצים במצב WII
פשוט הם עושים בוט ,בלי לעבור בממשק של הWII
ושרוצים לחזור למצב WIIU ,עוד פעם יש בוט לזה

זה לא משהו רישמי מנינטנדו ,שלמיטב הבנתי לא הכריזה איך העניין עובד
זה מה שאחד שקנה את סופר מאריו גלקסי 2 ,חושב שקורה

ככה שהיתרון הבודד ,זה בעצם השימוש בHDMI
אבל אין יתרון מול מישחק WII בדיסק ,שרץ על הWIIU ,מה שיש מההשקה כבר

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 24 ינואר 2015, 12:48

kririn כתב:לפי מה שהבנתי המישחקי WII הדיגיטלים
עדין רצים במצב WII
פשוט הם עושים בוט ,בלי לעבור בממשק של הWII
ושרוצים לחזור למצב WIIU ,עוד פעם יש בוט לזה

זה לא משהו רישמי מנינטנדו ,שלמיטב הבנתי לא הכריזה איך העניין עובד
זה מה שאחד שקנה את סופר מאריו גלקסי 2 ,חושב שקורה

ככה שהיתרון הבודד ,זה בעצם השימוש בHDMI
אבל אין יתרון מול מישחק WII בדיסק ,שרץ על הWIIU ,מה שיש מההשקה כבר

זה קצת יותר נוח להפעיל (עם דגש על הקצת), השיפור הגדול הוא באפשרות לקנות סוף סוף משחקי Wii מלאים בדיגיטל ובמחיר סביר. זה כן כנראה מסמן שלנינטנדו אין בשלב זה תוכניות לעשות גרסאות HD למשחקי Wii ישנים (אולי בדור הבא?), והתקווה לקבל את שני המריו גלקסי באריזת HD אחת בינתיים נראית קלושה במיוחד, אבל עדיין - יחסית לנינטנדו, שבדרך כלל מחכה לפחות עשור עד שהיא אורזת מחדש משחקים ישנים ומוכרת אותם דיגיטלית, זה שיפור.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 ינואר 2015, 14:53

נינטנדו הוציאו את הVC ,כבר בהתחלת הWII
הרבה מהמישחקים שם ,הם של חברות שפעם היו מיתחרות ,כמו SNK וסגה

לפני זה לנינטנדו לא היתה דרך טובה ,למכור מישחקים דיגיטלית ,היה אפשרות לכל מיני דרכים עקומות
אבל לא משהו שהיה מצליח במינסטרים

לגימקיוב לא היה ,כרטיס רשת מובנה בכלל ,גם לא חוטי
גם מקום האכסון היה מצומצם ביותר ,ויתמקד בעיקר ביתקדמות במישחקים

בDS ,לא היה חריץ לכרטיסי זיכרון ,עד הDSI ,למעשה בDSI ,נינטנדו התחילו עם חנות האפליקציות שלהם

לפני זה היו כל מיני יוזמות מוזרות ,חלקן צד שלישי ,אבל לא משהו באמת רציני למינסטרים ,ויותר השכרת מישחקים מאשר קניה
לדוגמה לסופר פאמיקום (SNES יפני ) ,היה אפשרות לעשות מנוי לשירות מישחקים ,דרך חברת כבלים מסוימת
אבל היה צריך תוסף לסופר פאמיקום ,והיו זמנים מסוימים ביום שהשרות פעל

אבל בגדול רק בWII ויותר מאוחר ב3DS ,נינטנדו התחילו ליכנס לזה ברצינות

גם MS וסוני אותו הדבר ,הXBOX 360 הכניס ברצינות את MS
והPS3 וויטה את סוני

לפני זה היו בעיות תשתית וחומרה ,לאפשר את זה מינסטרים ,רק לXBOX האורגינלית היה כונן ארד דיסק בתקופת הPS2
אבל גם אז רק 8 גיגה ,מה שהגביל מאוד את האפשרויות
ב360 ,חוץ מהקור ,יצאו כבר בהשקה עם 20 גיגה
גם הPS3 הושק עם 20 גיגה ,לדגם הבסיסי

הWII יצא עם 512 מגה ,אבל היה לו חריץ לכרטיסי זיכרון

ככה שרק בדור קודם זה התחיל באמת להיות מינסטרים ,נינטנדו יתמקדה בעיקר ברטרו
סוני וMS עשו מאמצים ,עד שהצליחו למכור מישחקי ריטיל ,דרך הפצה דיגיטלית

הWIIU זה בלגן אחד גדול ,אני חושב שנינטנדו רק מנסה לגרור את הקונסולה ,עד לאפשרות נוחה ,למחליפה
בלי לעצבן לקוחות נאמנים
ההוצאה של מישחקי WII כרגע ,ניראה לי כחלק מיזה

רק חבל שלא עשו עבודה טובה יותר

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 ינואר 2015, 16:09

בקיצור - כל הכבוד לנינטנדו שממשיכה לעשות ים של כסף, גם אם היא לא בקדמת הטכנולוגיה יותר :P.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 ינואר 2015, 17:57

Klayman כתב:בקיצור - כל הכבוד לנינטנדו שממשיכה לעשות ים של כסף, גם אם היא לא בקדמת הטכנולוגיה יותר :P.

כן... רק שהם הפסידו כמה רבעונים כמויות כסף לא קטנות והרוויחו כמות קטנטנה ברבעון האחרון.
יהיה מעניין לראות את הסיכום השנתי של נינטנדו. אני מניח שהם ירשמו הפסד נוסף ברציפות.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 ינואר 2015, 18:08

הם במצב כלכלי הרבה יותר טוב מסוני
לך תדע עם הPS4 ישאר של סוני בעתיד ,הוא מצליח מאוד ,אבל סוני כחברה לא
והויטה ניראת מתה

לאומת זאת ,לMS יש טונות של כסף ,אבל בXBO ,MS הורידה מחיר מהתחלה של 500$
לרמה של 350$ ,תוך בערך שנה
כן כן ,הם הורידו את הקינקט 2 בחבילות האלו ,אבל בכל זאת

בכלל זריקת הקינקט 2 ,עזרה מאוד לXBO ,אבל זה הוריד להם מהחזון ההתחלתי

נינטנדו כבר לא תעיף את הגימפאד WIIU שלה ,אז הWIIU ניגררת ,אבל זה רק יבנה אמון צרכנים לדור הבא

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 24 ינואר 2015, 18:36

Nucleus_Dawn כתב:
כן... רק שהם הפסידו כמה רבעונים כמויות כסף לא קטנות והרוויחו כמות קטנטנה ברבעון האחרון.
יהיה מעניין לראות את הסיכום השנתי של נינטנדו. אני מניח שהם ירשמו הפסד נוסף ברציפות.

ה-Amiibo יכולים להפוך את השנה שלהם לירוקה, במיוחד אם ה-New 3DS יצליח לשמור על מומנט מכירות לקונסולה המזדקנת הזאת (אם כי זה וודאי יהיה יותר חשוב לסיכום השנתי של 2015, ב-2014 הגירסה הזו של הקונסולה יצאה רק ביפן, שם בכל מקרה המכירות של ה-3DS נשארו מצויינות).

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 ינואר 2015, 19:00

הקונסולה המיזדקנת הזאת כמו שאתה קורא לה
מחצה את מכירות הPS ויטה ,חומרה ותוכנה

וכרגע אין קונסולה נידת שמיתחרה בה ברצינות ,יש סמארטפונים וטאבלטים
שהרבה יותר חזקים חומרתית ,אבל אין להם סטנדרט ,לא של שליטה ,ולא ביכולות הגרפיות ולא במערכת ההפעלה

אני אישית מאוד נהנה מה3DS XL הישנה שלי ,הבעיה העיקרית זה מחיר המישחקים
בינתים לגירסה המחודשת אין בילעדים ,ובעיקר אין בילעדים חובה מבחינתי ,ככה שאני ידלג אליה כניראה
אני מעריך שעוד שנתים ניראה יורשת אמיתית ,בטח עם תאימות לאחור

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 ינואר 2015, 20:17

erezronen כתב:
ה-Amiibo יכולים להפוך את השנה שלהם לירוקה, במיוחד אם ה-New 3DS יצליח לשמור על מומנט מכירות לקונסולה המזדקנת הזאת (אם כי זה וודאי יהיה יותר חשוב לסיכום השנתי של 2015, ב-2014 הגירסה הזו של הקונסולה יצאה רק ביפן, שם בכל מקרה המכירות של ה-3DS נשארו מצויינות).

נכון.
נצטרך לחכות ולראות כמה האמיבו השפיעו על ההכנסות שלהם וכמובן עד כמה הם מסוגלים להמשיך להשפיע, בטווח היותר רחוק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 24 ינואר 2015, 20:52

kririn כתב:הקונסולה המיזדקנת הזאת כמו שאתה קורא לה
מחצה את מכירות הPS ויטה ,חומרה ותוכנה

וכרגע אין קונסולה נידת שמיתחרה בה ברצינות ,יש סמארטפונים וטאבלטים
שהרבה יותר חזקים חומרתית ,אבל אין להם סטנדרט ,לא של שליטה ,ולא ביכולות הגרפיות ולא במערכת ההפעלה

אני אישית מאוד נהנה מה3DS XL הישנה שלי ,הבעיה העיקרית זה מחיר המישחקים
בינתים לגירסה המחודשת אין בילעדים ,ובעיקר אין בילעדים חובה מבחינתי ,ככה שאני ידלג אליה כניראה
אני מעריך שעוד שנתים ניראה יורשת אמיתית ,בטח עם תאימות לאחור

ה-3DS מוכרת סבבה לגמרי ביפן וסביר במערב. לא יותר מזה. זה שהיא מוכרת יותר מה-Vita אומר יותר על כמה ה-Vita היא כישלון מהדהד מאשר כמה ה-3DS היא הצלחה גדולה. זה לא שהיא כישלון, אבל היא עדיין לא משחזרת את ההצלחה של ה-DS לא במכירות משחקים ולא במכירות חומרה.

קטונתי מלדעת מה הסיבות שהובילו את נינטנדו להוציא את ה-New 3DS, אבל אני יכול להניח שחלק מהסיבה היא כדי לשמור את מכירות הפלטפורמה כולה על תלם מסויים ולא לרדת ממנו. במיוחד כשבשנתיים האחרונות נינטנדו מוציאים פחות משחקי 3DS מבעבר (לא שחסר מה לשחק שם, אבל אי אפשר להשוות את 2014 ל-2013 ו-2012. כמות המשחקים ירדה משמעותית). ה-New 3DS מאפשר להם לשכנע קהל שעדיין לא קנה את הקונסולה, כי יש פיצ'רים חדשים וזה מותאם ליותר משחקים זה נחמד, ומצד שני גם מבטיח להם כמה מיליוני יחידות שיקנו מכורי נינטנדו כמוני (ואכן, יש לי New 3DS XL בפרי-אורדר) - כל זאת בלי לבצע הורדת מחיר לקונסולה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 ינואר 2015, 21:20

erezronen כתב:
ה-3DS מוכרת סבבה לגמרי ביפן וסביר במערב. לא יותר מזה. זה שהיא מוכרת יותר מה-Vita אומר יותר על כמה ה-Vita היא כישלון מהדהד מאשר כמה ה-3DS היא הצלחה גדולה. זה לא שהיא כישלון, אבל היא עדיין לא משחזרת את ההצלחה של ה-DS לא במכירות משחקים ולא במכירות חומרה.

קטונתי מלדעת מה הסיבות שהובילו את נינטנדו להוציא את ה-New 3DS, אבל אני יכול להניח שחלק מהסיבה היא כדי לשמור את מכירות הפלטפורמה כולה על תלם מסויים ולא לרדת ממנו. במיוחד כשבשנתיים האחרונות נינטנדו מוציאים פחות משחקי 3DS מבעבר (לא שחסר מה לשחק שם, אבל אי אפשר להשוות את 2014 ל-2013 ו-2012. כמות המשחקים ירדה משמעותית). ה-New 3DS מאפשר להם לשכנע קהל שעדיין לא קנה את הקונסולה, כי יש פיצ'רים חדשים וזה מותאם ליותר משחקים זה נחמד, ומצד שני גם מבטיח להם כמה מיליוני יחידות שיקנו מכורי נינטנדו כמוני (ואכן, יש לי New 3DS XL בפרי-אורדר) - כל זאת בלי לבצע הורדת מחיר לקונסולה.

הניחוש שלי היא שהיא תסיים דרומה מ50% מהמכירות של הDS.
כמות שכל חברה תחתום עליה, לפני השקת כל קונסולה, אבל נפילה עצומה, ללא ספק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ינואר 2015, 21:37

לדעתי ה3ds החדש נועד לללקוחות קיימים ופחות להביא חדשים. דברים כמו סטיק ימני וזמן סוללה נורמאלי אמורים לגרום לשדרוג והחוסר במטען די מחזק את הטענה שהווריאציה נועדה ללקוחות קיימים.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 ינואר 2015, 23:49

erezronen כתב:

אני מעריך שהגירסה החדשה ,יצא בגלל כמה סיבות
אבל שאחת מהן ,זה איך שהחומרה הנידת מיתקדמת היום ,ולפעמים יכול להיות מצב
שלהחזיק חומרה ישנה ,תעלה יותר מחומרה חדשה (לא מדבר על דרג גבוה )

נינטנדו לא רצתה מיצד אחד ,להוציא קונסולה חדשה ,אבל הרכיבים ב3DS ו2DS ו3DS XL ,כניראה כל כך מיושנים היום
אז הם עברו לחומרה מודרנית יותר

זה כמו שתלך היום לחפש לדוגמה זיכרון DDR1 למחשב ,לאומת DDR3 באותה הכמות
גם יהיה לך קשה למצוא DDR1 ,ועם זה חנות הרבה פעמים תידפוק מחיר ,או תמליץ על מחשב חדש לגמרי

אני מעריך שנינטנדו ניקלעה למצב כזה ,שלהמשיך עם רכיבים מיושנים יותר ,היה עולה להם יותר כסף ,או שחלק מהיצרניות ,לא היו רוצות להמשיך ליצר את זה
סך הכל מאז הGBA עם אני לא טועה ,נינטנדו מישתמשים במעבדי ARM
והיום זה מיתפתח מהר מאוד
דרך אגב גם בזמנו במעבר מהDS LITE ,לDS I ,הם שינו מעבד
משני מעבדים ניפרדים ,לאחד חזק יותר ,מה שביטל תמיכה בGBA בזמנו

אני לא יודע עדין מה שינו חומרתית בN3DS ,אבל אני מעריך שהכניסו ציפים דרג נמוך ,אבל היום הם הרבה יותר מיתקדמים מהחומרה ב3DS
גם זיכרון RAM בטח שידרגו
סמארטפונים דרג ז ,יוצאים היום עם 512 מגה ומעלה
ל3DS יש עם אני לא טועה 64 מגה ,ולא יודע עם מיצרים את זה היום לסמארטפונים

המסך הם עדיין לפי מה שהבנתי מישתמשים באותו המסכים
כניראה בגלל שאלו רכיבים שכניראה מיוצרים במיוחד ל3DS ,סך הכל מסך מגע מאוד מיושן
ועוד מסך 3D בלי מישקפים ,שנדיר למצוא במכשירים אחרים

בכל מיקרה ככה התחום פועל היום ,גם סוני עשתה שינוים בויטה ,עניין של עלויות והספקה של רכיבים

אני מעריך שבעתיד הקרוב ,הם יחליטו לעשות הזמנה גדולה יחסית של רכיבי WIIU ,,ואז יפסיקו להזמין לגמרי ,וייצרו מהקים ,לשנתיים הבאות
לגרור את הWIIU מספיק זמן
לא יודע כמה זמן ,היצרנית תמשיך ליצר מעבדים לWIIU ,הקונסולה פשוט לא מוכרת טוב ,וזה לוקח זמן מפס יצור יקר
הבעיה שעם הWIIU ,אין לנינטנדו מעבדים מהמדף לקחת ,שיתנו תאימות לאחור

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 ינואר 2015, 00:01

DrKeo כתב:לדעתי ה3ds החדש נועד לללקוחות קיימים ופחות להביא חדשים. דברים כמו סטיק ימני וזמן סוללה נורמאלי אמורים לגרום לשדרוג והחוסר במטען די מחזק את הטענה שהווריאציה נועדה ללקוחות קיימים.

יכול להיות. זה כמעט מקביל לעוד צבעים. דרך לרענן, בלי לעשות יותר מידי ובלי להוריד את המחיר ועדין לשמור על קצב מכירות סביר.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ינואר 2015, 10:05

DrKeo כתב:לדעתי ה3ds החדש נועד לללקוחות קיימים ופחות להביא חדשים. דברים כמו סטיק ימני וזמן סוללה נורמאלי אמורים לגרום לשדרוג והחוסר במטען די מחזק את הטענה שהווריאציה נועדה ללקוחות קיימים.

לא כ"כ מסכים איתך... אני למשל - לא הייתי שוקל לקנות 3DS, בגלל שצריך לקנות תוסף כדי שיהיו לי 2 סטיקים, בגלל שזמן הבטריה גרוע, או בגלל שהתלת מימד ממש גרוע, ושאר הבעיות הרציניות (בעיניי) של המכשיר.
אני לא גיימר של ניידים, אבל אני משוכנע שאני לא היחיד.

החוסר במטען מחזק רק טענה אחת - שנינטנדו ממש, ממש יצורים, ושוב לא מבינים מה גיימרים (שאינם נינטנדו פאנבויז) רוצים.
המכשיר מעולה וממש חבל שהם עושים בחירות כ"כ משונות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ינואר 2015, 12:04

לאסקין, נינטנדו ידועה בזה שהיא מוציאה בניידות מוצר ראשוני די פגום ואחרי כמה שנים רוב המאמצים המוקדמים שלהם קונים אותה מחדש בגרסה ה"טובה". מהיום הראשון היה ברור שהסוללה קטסטרופה ושחסר סטיק ימני ומהיום הראשון כולנו ידענו שתצא גרסה שמתקנת את זה בעתיד. זה שעכשיו הקונסולה טובה יותר ולכן משכנעת גם אותך זה לגמרי נכון אבל שנינו יודעים שאתה בסוף לא תקנה 3DS וארז, שיש לו כבר 3DS ישנה, כן יקנה את הקונסולה הזאת :)

אחת הסיבות שהניידות של נינטדו מוכרות כל כך הרבה היא שנינטנדו מוציאה המון וריאציות והלקוחות CORE קונים יותר מקונסולה אחת. לא יפתיע אותי אם אחוז לא מבוטל מהמכירות של ה3DS או של הDS לפניו נובעות מלקוחות משדרגים. ואגב נינטנדו מעולם לא שחררה ניידת ללא מטען, אני כן חושב שזה מחזק את הטענה שהרעיון שלהם הוא למכור מחדש למי שכבר יש ועל הדרך אולי לאסוף עוד כמה מעריצים חדשים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ינואר 2015, 12:11

אני לא אקנה כי אני לא מת על משחקים בנייד... בעצם, מאז הגיימבוי המקורי לא הייתה לי קונסולה ניידת.
אבל אם בעבר היו שואלים אותי - אז הויטה הייתה נראית לי יותר מתאימה ופחות מוגבלת, למרות הספריה שלה, בגלל שהבעיות ב3DS המקורי היו "דיל ברייקרס" מבחינתי. עכשיו אין שום דיל ברייקר ואם תשאל אותי - אז רק עכשיו ה3DS נראית לי אטרקטיבית יותר.
אני משוכנע שיש מאות אלפי אם לא מליוני אנשים שכן אוהבים משחקים בנייד ומסכימים איתי.

עניין המטען פשוט פסיכי. גם אייפון חדש נועד יותר למי שיש כבר אייפון/פד/פוד, או לפחות חשבון באייטיונס, ואני לא רואה סיכוי שאפילו הם יעזו למכור מכשירים ללא מטען.
זה חייב להשתנות לדעתי. מקווה שיש מספיק אנשים שחושבים שזה מטורף כדי שתהיה מחאה כלשהי, ויוסיפו מטען בשבועות הקרובים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ינואר 2015, 13:21

Laskin כתב:אני לא אקנה כי אני לא מת על משחקים בנייד... בעצם, מאז הגיימבוי המקורי לא הייתה לי קונסולה ניידת.
אבל אם בעבר היו שואלים אותי - אז הויטה הייתה נראית לי יותר מתאימה ופחות מוגבלת, למרות הספריה שלה, בגלל שהבעיות ב3DS המקורי היו "דיל ברייקרס" מבחינתי. עכשיו אין שום דיל ברייקר ואם תשאל אותי - אז רק עכשיו ה3DS נראית לי אטרקטיבית יותר.
אני משוכנע שיש מאות אלפי אם לא מליוני אנשים שכן אוהבים משחקים בנייד ומסכימים איתי.

עניין המטען פשוט פסיכי. גם אייפון חדש נועד יותר למי שיש כבר אייפון/פד/פוד, או לפחות חשבון באייטיונס, ואני לא רואה סיכוי שאפילו הם יעזו למכור מכשירים ללא מטען.
זה חייב להשתנות לדעתי. מקווה שיש מספיק אנשים שחושבים שזה מטורף כדי שתהיה מחאה כלשהי, ויוסיפו מטען בשבועות הקרובים.

אגב לויטה יש זמן סוללה יותר גרוע מל3DS המקורי והסטיק הימני הוא ללא שימוש ב99.99% מהמשחקים כי אין אחד ב3DS המקורית כך שאני לא מבין למה הם דיל ברייקירים בשבילך אבל הויטה לא. אגב גם התיקון של התלת מימד לא להיט להבנתי, הוא פשוט מתאים את עצמו אליך אבל בגלל שלוקח לו איזה 2 שניות להתאפס זה לא שאתה לא יוצא מהחוויה. ההבדל היחיד הוא שאתה לא צריך למצא את "הנקודה" שבה רואים תלת מימד טוב, היא מוצאת אותך, אבל כל פעם שאתה מזיז קצת את המכשיר ומאבד אותה היא צריכה להתאפס מחדש. כלומר נפתרה חצי בעיה אבל הבעיה הראשית של קונסולה ניידת שזזה כל הזמן מה ששובר את התלת מימד שוב ושוב לא באמת נפתרה, רק נעשתה קצת יותר נוחה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ינואר 2015, 13:55

הסטיק דיל ברייקר מבחינתי בגלל שמה שתארת הוא ביצה-תרנגולת... אין משחקים שתומכים בזה כי אין במקורי. לו היה - היו יוצאים יותר משחקים שתומכים בזה, ויותר תמיכה מצד ג' באופן כללי...
עניין הבטריה היה גם דיל ברייקר מבחינתי לויטה :)
התלת מימד ממה שהבנתי הרבה יותר טוב מזוויות שאינן "בדיוק מילימטרי מול המסך".

בקיצור - המקורי עשה לי רושם של איזה אבטיפוס, ורק עכשיו בגירסת הNEW זה נראה לי מוצר גמור.
בהתחלה בכלל היה גם מסך ממש קטן, ואז "תיקנו" עם גירסת הXL, אחר כך ניסו לתקן את התלת מימד עם דו-מימד... כאילו מדובר באוקולוס, מנסים עוד ועוד גירסאות לא-גמורות, עד שמגיעה הגירסה הסופית... רק שאוקולוס לא הגיע למדפים בחנויות ^_^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ינואר 2015, 14:42

אין ספק שהקונסולה עכשיו אטרקטיבית יותר לכולם, אבל גם אין ספק שנינטנדו מנסה לעשות כאן "נינטדנו" (או אולי בעצם "אפל") ולמכור לצרכנים הקיימים עוד אחת. גם עם הDS זה היה ככה, ענקית, כבידה ועם מסך קטנטן. ואז פתאום הגיע הXL עם מסך ענק אבל עדין יותר אלגנטית וקלה. בקיצור, זה לא חדש, נינטנדו תמיד מוציאה ניידות "פגומות" ואז משדרגת אותן לנורמליות בדיוק כמו אפל.

בנושא הסטיק הימני, בשבילך זה לא צריך להיות ביצה ותרנגולת כי משחקים עליה לא מעוצבים לסטיק ימני. זה לא צריך למנוע ממך לקנות 3DS כמו שחוסר בסטיק לא צריך למנוע ממך לקנות אייפד. המוצרים שעליה כבר מותאמים לזה. מה שכן, ברור שזאת הייתה טעות טפשית לא לשים סטיק ועכשיו שהוא לא סטנדרטי כנראה שלא יותר מדי מפתחים ישתמשו בו ממילא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ינואר 2015, 14:49

לא הבנתי אותך... זה כמו שתגיד ש"לא צריך להיות חשוב לך HD, כי גם ככה אין משחקים שתומכים בזה בWII"...
זה נכון, אבל אם היה מפרט חזק יותר - אז כל המשחקים היו תומכים בHD.
כנ"ל סטיק ימני... אין משחקים שמשתמשים בזה כי אין סטיק. זה ברור. אבל זה היה דיל ברייקר. עכשיו לפחות יש את הסיכוי שיצאו משחקים כאלו, במיוחד מצד א' ו-ב', אבל גם ג'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ינואר 2015, 15:02

Laskin כתב:לא הבנתי אותך... זה כמו שתגיד ש"לא צריך להיות חשוב לך HD, כי גם ככה אין משחקים שתומכים בזה בWII"...
זה נכון, אבל אם היה מפרט חזק יותר - אז כל המשחקים היו תומכים בHD.
כנ"ל סטיק ימני... אין משחקים שמשתמשים בזה כי אין סטיק. זה ברור. אבל זה היה דיל ברייקר. עכשיו לפחות יש את הסיכוי שיצאו משחקים כאלו, במיוחד מצד א' ו-ב', אבל גם ג'.

זה לא כמו HD, חוסר בHD אומר שכל משחק שתשחק נכה גרפית. חוסר בסטיק ימני אומר שמפתחים ל3DS בעיקר משחקים שלא דורשים סטיק ימני ובונים אותם בדרך שמתאימה לכך. המשחקים של ה3DS לא מרגישים נכים, פשוט אין שם כל כך משחקי FPS. אבל הקונסולה לא נועדה לדברים כאלה, אם אתה מחפש לשחק COD על הקונסולה שלך תקנה VITA כי הקונספטים של שתי הקונסולות מאוד רחוקים. גם בגרסה החדשה של ה3DS הפילוסופיה לא תשתנה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 ינואר 2015, 17:45

יצאו כבר כמה מישחקים שתמכו בסטיק ימני
יש תוסף פלסטיק לזה ,גם ל3DS וגם ל3DS XL ,
ניראה לי ל2DS לא יצא

והמישחקים האלו תמכים עכשיו בN3DS ,מה שכן כמו שדרקו אמר ,הקונסולה לא מיתרכזת במישחקים כאלו
פה ושם יש מונסטר אונטר ,או ריזידנט איוול שתומכים
הרוב אבל לא תומכים ,ותמיכה אמיתית ניראה בטח בדור הבא

אני חושב שזה בעצם סוג של GBC ,מעין גירסה מיתקדמת יותר ,לאיזה בערך שנתים ,עד שתצא יורשת
מוקדם מידי כרגע ל"GBA" ,אז הם מושכים זמן
מבחינתי זה מצוין ,כי עוד לא ראיתי הכרזה על בילעדי חובה לN3DS ,ואני יעדיף לחכות ליורשת ,כי יש לי כבר 3DS XL
ולחנות הדיגיטלית אני הולך רק לקנות מישחקי חובה ,ואין הרבה כאלו
כי אני משחק רק בבילעדים על ה3DS ,ולא כולם ,SSB לדוגמה לא מענין אותי לקניה במחיר מלא
את זלדה MM אני לא יקנה ,עברתי כבר את הגירסה המקורית מיזמן ,והשיפורים שעשו לזלדה 64 במעבר ל3DS ,לא מצדיקים לטעמי מחיר של 40$
זה עדין בגדול מישחק N64 ,והעדפתי את לינק לעבר בהרבה ,וגם זלדה WW היתה לטעמי טובה בהרבה
ככה שיש לי מישחקים מסוימים לקנות ל3DS ,אבל לא הרבה ,ולא משהו שיצדיק כרגע גירסה משופרת

ה200$ האלו ישמרו ליורשת

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ינואר 2015, 18:03

יש כאלה אבל כמו שאמרתי מקודם, 99.99% מהמשחקים לא תומכים. האמת שאני לא מכיר משחקים שתומכים בסטיק הימני חוץ מאשר קיד איקרוס ו-RE:R.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים