PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 ינואר 2015, 12:59

Wan7ed כתב:יש טרנד חדש באינטרנט להיכנס בצורה רעה באורדר 1866 עוד לפני שהוא יצא. עשרות כתבות מציפות את האינטרנט מרשמים מאיזה דמו מאפן (גרסה מוקדמת של המשחק).
כולם מצביעים שהמשחק הולך לאכזב, ואותי זה קצת מבאס (אין עשן בלי אש מישהו?)...
IP חדשים זה מה שהתעשייה הזו צריכה, ואני מאוד מקווה שכולם טועים והאורדר יהיה משחק של 8+...

נכנסתי לאיזה תריסר אתרי גיימינג, גדולים יותר וגדולים פחות ולא ראיתי בעמוד הראשי של אף אחד מהם כתבה על האורדר. אז איפה עשרות הכתבות האלו?

בכל מקרה, מאז שראינו גיימפליי לראשונה, המשחק נראה רע וככל שראינו יותר ממנו, הוא נראה רע יותר. במקרה הטוב, הייתי צופה לו שביעיות נמוכות. נקווה שזה באמת לא המצב, כי יהיה נחמד אם יהיה לי עוד משחק לשחק, כשאקנה PS4.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ינואר 2015, 15:08

אני יודע שהייתה אחת גדולה של יורוגיימר. לפחות בפודקאסטים ששמעתי, איזה 5 נפרדים, כולם אמרו דברים רעים על המשחק. בעיקר שהוא מסדרון בנאלי עם גמפליי בסיסי ו-QTE בכמויות מעוררות בחילה. אם זה נכון לי זה נשמע כמו 7 כשהפלוסים הם מכניקות ירי נחמדות עם גרפיקה מדהימה והרבה סיפור כשבצד השני עומדים QTE בכל פינה, מסדרון עד רמת הגיחוך והרגשה קשה של "שחקתי בזה כבר בשנת 2006".

מצד שני המכניקות ירי נשמעות סולדיות אז אולי הם פשוט לא הדגימו את השלבים הנכונים, אולי יש הפתעה מאחורי הקלעים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 ינואר 2015, 15:44

DrKeo כתב:אני יודע שהייתה אחת גדולה של יורוגיימר. לפחות בפודקאסטים ששמעתי, איזה 5 נפרדים, כולם אמרו דברים רעים על המשחק. בעיקר שהוא מסדרון בנאלי עם גמפליי בסיסי ו-QTE בכמויות מעוררות בחילה. אם זה נכון לי זה נשמע כמו 7 כשהפלוסים הם מכניקות ירי נחמדות עם גרפיקה מדהימה והרבה סיפור כשבצד השני עומדים QTE בכל פינה, מסדרון עד רמת הגיחוך והרגשה קשה של "שחקתי בזה כבר בשנת 2006".

מצד שני המכניקות ירי נשמעות סולדיות אז אולי הם פשוט לא הדגימו את השלבים הנכונים, אולי יש הפתעה מאחורי הקלעים.

כן. היו גם במקומות אחרים דיבורים על זה שמדובר במשחק מעפן למדי, אבל תואר פה בליץ תקשורתי מתואם שצץ לפתע בימים האחרונים ולא ראיתי שום זכר לדבר כזה.

גם לגבי RYSE קיוויתי שפשוט לא הדגימו את השלבים הנכונים ושיש גיוון ועניין בהמשך, אבל התבדיתי. בדיוק אותה תקווה שיש לי לגבי האורדר. הדימיון בין המשחקים האלה פסיכי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 20 ינואר 2015, 16:21

ב-N4G פרסמו לפחות 10 כתבות שונות...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 ינואר 2015, 16:38

Wan7ed כתב:ב-N4G פרסמו לפחות 10 כתבות שונות...

יש שם, בעמוד הראשי, שתי כתבות על האורדר. אחת היא "7 סיבות להזמין את האורדר מראש" והשניה היא על זה שהוא הולך להיות המשחק המאכזב ביותר ב2015.
יש שם גם כתבה אחת על זה שמעריצי דארק סולס לא יאהבו את בלודבורן, אז טכנית, יש יותר סיקור חיובי לאורדר, מאשר לבלודבורן בעמוד הראשי של N4G.

הלכתי גם יותר עמוק, והסתכלתי רק על כתבות על המשחק עצמו.
יש שם 8 כתבות עם כותרות חיוביות באופן מובהק.
4 כתבות עם כותרת די שלילית (בכולן תוהים האם הוא יעמוד בציפיות, אבל לא אומרים עליו שום דבר רע, מעבר להעלאת השאלה "האם הוא יאכזב?")
יש גם עוד כמה כתבות שפשוט מזכירות עובדות או שמועות (אורך המשחק הוא 10-12 שעות. עוד מידע התגלה).

אני לא מבין מאיפה הרושם זה. אפילו הכתבות השליליות רק דנות באפשרות שהוא יאכזב ואפילו דואגות לסייג את זה, עם האפשרות שהדמואים פשוט לא היו מוצלחים.
יכול להיות שסתם נפלת במקרה על כמה כתבות שליליות. הרוב בN4G משלושת הימים האחרונים הן דווקא כתבות חיוביות.

עם זאת, כן יש כתבה חביבה בEDGE, שמרכזת כל מיני התרשמויות שיצאו אחרי הPSX.
המשחק, ככל הנראה, פשוט לא כיף. יכול להיות שעם הליטוש שהוא קיבל בחודשים שאחרי שסיימו עם הדמו הזה, שיפרו את המצב. יכול להיות שעיצוב השלבים שנראו בכל הדמואים עד היום הוא חריג ולא מייצג את המשחק ודווקא יש שם שלבים שמעניין לשחק בהם. נחכה ונראה. זה כבר לא רחוק.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 20 ינואר 2015, 16:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ינואר 2015, 16:41

האמת שהיחידה שראיתי היה בפורבס שהם חזו שהוא יהיה האכזבה של 2015.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 ינואר 2015, 17:00

אני לא חושב שהציפיות ממנו מספיק גדולות על מנת שיקח את אכזבת השנה, אנחנו כבר די מזמן התפכחנו מהציפייה שיהיה מדהים במיוחד, הכי הרבה שאפשר לצפות זה למשחק סינמטי יחסית מהנה וגם אם לא יעמוד ביעד הזה זה לא יהיה שוק ענקי או משהו.

בשביל מועמדים רציניים יותר לאכזבת השנה בואו נחכה ל NMS או אפילו שמות בטוחים כביכול יותר שעלולים לאכזב כמו HALO 5 או אנצ׳רטד 4 או MGS5 חלילה, שמות כאלו במידה ויפשלו הם יהיו אכזבות השנה גדולות בהרבה ממה שהאורדר יכול להיות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 ינואר 2015, 17:10

bling כתב:אני לא חושב שהציפיות ממנו מספיק גדולות על מנת שיקח את אכזבת השנה, אנחנו כבר די מזמן התפכחנו מהציפייה שיהיה מדהים במיוחד, הכי הרבה שאפשר לצפות זה למשחק סינמטי יחסית מהנה וגם אם לא יעמוד ביעד הזה זה לא יהיה שוק ענקי או משהו.

בשביל מועמדים רציניים יותר לאכזבת השנה בואו נחכה ל NMS או אפילו שמות בטוחים כביכול יותר שעלולים לאכזב כמו HALO 5 או אנצ׳רטד 4 או MGS5 חלילה, שמות כאלו במידה ויפשלו הם יהיו אכזבות השנה גדולות בהרבה ממה שהאורדר יכול להיות.

אתה מעלה נקודה מעניינת, אבל אני חושב שעבור רבים, האורדר עדין מאוד מצופה ויש לא מעט הייפ לקראתו.
אין ספק שאם אנצ'רטד 4 יהיה איזה גוש בינוניות משעממת, או שMGS5 יהיה על גבול הלא שחיק, הם יהיו מאכזבים הרבה יותר, אבלל בנתיים, הגרף של רכבת ההייפ שלהם נראה בסדר, בזמן שזה של האורדר הגיע לשיא מתישהו, לפני חודשים ומאז יורד בעקביות.
אני חושב שהאכזבה נמדדת יחסית לאותו שיא, או יחסית לפוטנציאל שאנשים ראו במשחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ינואר 2015, 17:12

bling כתב:אני לא חושב שהציפיות ממנו מספיק גדולות על מנת שיקח את אכזבת השנה, אנחנו כבר די מזמן התפכחנו מהציפייה שיהיה מדהים במיוחד, הכי הרבה שאפשר לצפות זה למשחק סינמטי יחסית מהנה וגם אם לא יעמוד ביעד הזה זה לא יהיה שוק ענקי או משהו.

אל תדבר ככה על MGS5!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 ינואר 2015, 17:51

Nucleus_Dawn כתב:
אתה מעלה נקודה מעניינת, אבל אני חושב שעבור רבים, האורדר עדין מאוד מצופה ויש לא מעט הייפ לקראתו.
אין ספק שאם אנצ'רטד 4 יהיה איזה גוש בינוניות משעממת, או שMGS5 יהיה על גבול הלא שחיק, הם יהיו מאכזבים הרבה יותר, אבלל בנתיים, הגרף של רכבת ההייפ שלהם נראה בסדר, בזמן שזה של האורדר הגיע לשיא מתישהו, לפני חודשים ומאז יורד בעקביות.
אני חושב שהאכזבה נמדדת יחסית לאותו שיא, או יחסית לפוטנציאל שאנשים ראו במשחק.

אני חושב שאלו שמחכים לו בשלב הזה יודעים למה לצפות, הם גם בטח לא מצפים לציונים מדהימים, סכ״ה הם מצפים למשחק לניארי וסינמטי מאוד עם גראפיקה מדהימה וירי כיפי, אם נגיד הקרבות יהיו גרועים והסיפור משעמם אז זה יאכזב אותם אבל מלחתכילה הוא לא שאפתני ומנסה לעשות משהו מהפכני במיוחד, אין לו הרבה מאיפה ליפול.

לא צריך ש MGS5 יהיה על גבול הבלתי שחיק או משהו כדי שיהיה מאכזב הרבה יותר, מספיק חוסר גיוון, סיפור רע במיוחד, רפטטיביות ומשימות צד חלשות וכו׳ כדי שיהיה אכזבה הרבה יותר גדולה.
דסטיני למשל רחוק מלהיות לא שחיק אבל יש גורמים אחרים שהפכו אותו לאחת האכזבות הגדולות השנה, אם האורדר היה יוצא בחגים כפי שתוכנן אחרי שכבר נחשפנו לגיימפליי ממושך ממנו ולמדנו על טבעו הוא בטח לא היה נחשב מאכזב יותר מדסטיני שציפו ממנו לעשות מהפכה בז׳אנר ולשלב MMO ולהיות בעל סקופ ענק וסיפור אפי וכו׳. ציפיות וסדר גודל אחרים לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 ינואר 2015, 20:55

bling כתב:אני חושב שאלו שמחכים לו בשלב הזה יודעים למה לצפות, הם גם בטח לא מצפים לציונים מדהימים, סכ״ה הם מצפים למשחק לניארי וסינמטי מאוד עם גראפיקה מדהימה וירי כיפי, אם נגיד הקרבות יהיו גרועים והסיפור משעמם אז זה יאכזב אותם אבל מלחתכילה הוא לא שאפתני ומנסה לעשות משהו מהפכני במיוחד, אין לו הרבה מאיפה ליפול.

לא צריך ש MGS5 יהיה על גבול הבלתי שחיק או משהו כדי שיהיה מאכזב הרבה יותר, מספיק חוסר גיוון, סיפור רע במיוחד, רפטטיביות ומשימות צד חלשות וכו׳ כדי שיהיה אכזבה הרבה יותר גדולה.
דסטיני למשל רחוק מלהיות לא שחיק אבל יש גורמים אחרים שהפכו אותו לאחת האכזבות הגדולות השנה, אם האורדר היה יוצא בחגים כפי שתוכנן אחרי שכבר נחשפנו לגיימפליי ממושך ממנו ולמדנו על טבעו הוא בטח לא היה נחשב מאכזב יותר מדסטיני שציפו ממנו לעשות מהפכה בז׳אנר ולשלב MMO ולהיות בעל סקופ ענק וסיפור אפי וכו׳. ציפיות וסדר גודל אחרים לגמרי.

יש הרבה במה שאתה אומר.

אני חושב שרוב מעריצי MGS יתאכזבו מMGS V דווקא אם יהיה לו סיפור שהוא לא רע במיוחד. :twisted:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 ינואר 2015, 22:22

Nucleus_Dawn כתב:
יש הרבה במה שאתה אומר.

אני חושב שרוב מעריצי MGS יתאכזבו מMGS V דווקא אם יהיה לו סיפור שהוא לא רע במיוחד. :twisted:

יש כל מני סוגים של רע אצל מעריצי MGS, יש רע בקטע טוב ויש רע שהוא סתם רע :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ינואר 2015, 13:05

Nucleus_Dawn כתב:
יש הרבה במה שאתה אומר.

יש רע ויש רע...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2015, 15:11

כל מי שיש לו חשבון PSN שנוצר לפני מאי 2011 יכול לקבל פיצוי מסוני על התביעה נגדם על בסיס הפריצה לPSN ב2011. כדי לקבל את הפיצוי צריך לדרוש אותו כאן:
https://psnsoesettlement.com/mainpage/Home.aspx

בין הפיצויים יש את אינפמס, LBP, GOW HD COLLECTIO,סופר סטארדאסט ועוד כמה דברים קטנים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 ינואר 2015, 17:20

DrKeo כתב:כל מי שיש לו חשבון PSN שנוצר לפני מאי 2011 יכול לקבל פיצוי מסוני על התביעה נגדם על בסיס הפריצה לPSN ב2011. כדי לקבל את הפיצוי צריך לדרוש אותו כאן:
https://psnsoesettlement.com/mainpage/Home.aspx

בין הפיצויים יש את אינפמס, LBP, GOW HD COLLECTIO,סופר סטארדאסט ועוד כמה דברים קטנים.

לא יודע אם שווה לי לטרוח על זה, אני מעוניין בעיקרון ב 3 חודשים של הפלוס אבל הסיכוי שאקבל זאת קלוש בגלל שניצלתי בזמנו את המשחקים חינם שהם חילקו, הם עוברים על החשבונות של כל אלו שמגישים את התביעה ומן הסתם הם יראו את זה ומקסימום יתנו לי איזה Theme וזה לא שווה את הטרחה בשבילי.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 26 ינואר 2015, 17:56

האתר הזה אמין? כי יש לי משתמש שעומד בקריטריונים ואפילו לא לקחתי משחקים כפיצוי שהם חילקו. אבל לא הייתי רוצה שייגנבו לי הפרטים :|
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 26 ינואר 2015, 18:25

יש לציין שזה רק לתושבי ארה"ב, ככה שכתובת שם היא חובה... לא מסובך למצוא אבל עדיין...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 27 ינואר 2015, 15:18

Kazz כתב:על מה אתה מדבר? COD, BF, GTA, משחקי הספורט, דסטיני. איזה עוד משחקי MP יש שעוד לא יצאו שלפתע יכולים לגרום לזינוק במנויים. העובדות: תותחי האונליין הכי כבדים שיש כיום בתעשייה יצאו על הפס4, אך רק 50% או פחות מבעלי הפס4 מנויים לשירות שמאפשר להם לשחק אונליין במשחקים האלה.

מה נסגר איתך!? אתה שוב פעם מציין כמה ממשחקי הסינגל פלייר הכי גדולים שיש, שמליוני אנשים קונים בשביל לשחק בקמפיין שלהם בלי לגעת במולטיפלייר (או במקרה של משחקי הספורט, לשחק יחד בסלון בלי לחבר את המכשיר לאינטרנט). המשחק היחיד שהוא מולטיפלייר בהגדרתו שממש מחייב אונליין הוא דסטיני, שעם ביקורות בינוניות יחסית בסופו של דבר לא היה לו את האימפקט שציפו שיהיה לו.
זה שמפיצות דוחפות גם מולטיפלייר tacked-on בשביל שיהיה להם עוד איזה bulletpoint על האריזה ובשביל שאנשים לא יחזירו את המשחק לחנות אחרי שבוע זה משהו אחד - הגיוני שיעשו את זה כדי להגדיל את בסיס המשתמשים הפוטנציאלים. אבל לבוא ולטעון שאיזושהי מפיצה חושבת שמשחקי סינגל הם בסכנת הכחדה זה משהו מופרך אחר (בדיוק כמו לחשוב שמשחקי מולטי הם בסכנת הכחדה אחרי שמוסיפים להם רכיב סינגל פלייר). אתה היחיד שחושב ככה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 ינואר 2015, 19:45

על מה אתה מדבר? COD, BF, דסטיני, GTA ONLINE, פיפא, NBA, מאדן. המשחקים המקוונים הכי גדולים שיש לקונסולות להציע ולמרות זאת פחות מחצי מנויים לפלוס על הפס4 ב13 החודשים הראשונים שלה שמי שקונה אותם זה גיימרים נלהבים. אני לא מבין, אתה טוען שאחוז המנויים בהשוואה למכירות הקונסולה יילך ויגדל? אתה טוען שעדיין לא שוחרר משחק המולטי שיזיניק את המינויים למעלה? מהו המשחק הזה?

אז לנוכח מספר המינויים הזה הנמוך לדעתי, אני עוד יותר מופתע מהמפיצות שמנסות לדחוף אונליין למשחקים ופיצ'רים חברותיים אחרים כאילו אין מחר.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 27 ינואר 2015, 23:09

יאי VGP שלחו לי את אולי משחק המכות הכי טוב כרגע שלא עשו עליו רעש :)
כן זה Guilty Gear Xrd sign בגירסת האספנים. אני אשלח תמונה כשזה יגיע :D
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 ינואר 2015, 12:49

SQUAR ENIX תחשוף בעוד 3 ימים בלעדי חדש לPS4
http://www.dualshockers.com/2015/01/28/ ... -the-31st/
משהו עם Z
מעניין מה זה... מקווה שלא משהו מטופש או עוד רימייק

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ינואר 2015, 18:22

טוב הוכרזו משחקי פלוס לפברואר, בינתיים אירופה אבל רוב הסיכויים שהליינאפ זהה גם לארה"ב. KEO ניצחת :)
4. Feb: Apotheon (PS4)
4. Feb: Transistor (PS4)
4. Feb: Thief (PS3)
4. Feb: Yakuza 4 (PS3)
4. Feb: Rogue Legacy (PS4, PS3, PS Vita Cross Buy)
4. Feb: Kick and Fennick (PS Vita)

כן חזרנו לאינדי, אבל למרות שזה נשמע שאני מתרץ מדובר באחלה ליינאפ, טרנזיסטור הוא משחק אינדי בעל פורפיל גבוה שנכנס גם לכמה קטגוריות GOTY השנה, ו Apotheon עושה בכורה בפלוס ונראה אינדי מושקע מאוד.
למרות שטכנית אין פה AAA, יש בכלל ספק שזה עדיף מה AAA שאנחנו אמורים לקבל בקרוב כמו קילזון, נאק או THIEF? לא יודע מה הרוב חושבים אבל תנו לי שמות כאלו בכל יום על פני אלו.

אה וגם מקבלים כולם את Rogue Legacy, עוד משחק שנחשב מצויין, סכ"ה אחלה ליינאפ ודווקא THIRF לטעמי הוא כנראה המשחק הכי חלש החודש.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 29 ינואר 2015, 18:38

מתלבט אם להפעיל את הקוד לחודש שקיבלתי לפני איזה שנתיים בחודש הזה (PS3)
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ינואר 2015, 00:51

מצד אחד אין aaa, מצד שני יש שני אינדים מצויינים מתוך שלושה. אבל עדין תראה בלינג איך הפס3 מקבל theif והפס4 לא למרות שהמשחק יצא במקביל כך שהוא יכל לצאת במקביל לשניהם כמו שרוג לגסי יוצא לשלושת הפלטפורמות במקביל.

אז כן, theif לא בדיוק להיט וגם לא בדיוק מוכר גדול, אבל זה גם המדאיג. כלומר אם את theif הם לא נועלים במשחקי מחיר מלא של ה60$ אז מה כן? את דראגון אייג׳ או gta? האיכותיים והמוכרים? אין מצב. נראה שהם פשוט מרגילים את בעלי הפס4 לפחות כי היי, הם מקבלים את הזכות לשחק אונליין במחיר הזה. קצת מבאס סוני, במקום שמיקרוסופט תשווה לסוני עם המשחקים עם זהב, סוני השוותה למיקרוסופט עם psn :/

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 ינואר 2015, 11:32

זה היה לי ברור שסוני תעשה את זה
כל העניין עם הPS+ ,היה להרגיל שחקני PS לשלם על אונלין מקוון כמו בXBOX360 בזמנו
בPS3 זה לא היה חובה ,אז הכניסו מישחקים טובים בחינם למשוך שחקנים ,בתמורה לתשלום על השרות

כרגע +- ,לסוני יש שירות אונלין ברמה של הXBO ,לכולם ,אז הם לוקחים תשלום כמו MS מכולם
הPS4 גם מצליחה מאוד ,וזה יזדמנות לחלוב מצרכנים כספים

בכל מיקרה בינתיים לא MS ולא סוני הראו לי משהו שיעביר אותי מהPC לאחת הקונסולות האלו
אני יצפה בסירטונים של קילזון האחרון ,והילו 4 ,רק להשלים את הסיפור לבינתים
חוץ מיזה פשוט אני עדין לא ראיתי אף מישחק חובה ,שלא יוצא גם לPC

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים