נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי DrKeo » 02 פברואר 2015, 16:14

להוציא קונסולה כשהWIIU בת 5? ואו, איזה קטסטרופה, ממש אבל ממש לא. זה 2017, בערך שנתיים או שלוש לפני הדור של הפס5. מה יצא מזה? שוב קונסולה מתה שאף אחד לא יקנה כי אין תמיכה של צד ג' כי היא רבע כוח מהפס5? קצת ראיה קדימה למען השם. גם צד ג' יהיה מעפן כי כל המשחקים יהיו מבוססים על הפס4, קונסולה בת 4 שנים.

אתה מדבר פה על מצב הפסד מרובע:
1) משחקי צד ג' יהיו מעפנים כי מדובר בפורטים מהפס4
2) שתי הקונסולות האחרות יהיו עם בסיס אדיר של שחקנים, מעל ל100 מליון
3) היורשות יצאו שנתיים אחרי וירצחו את הקונסולה הזאת
4) הקונסולה הבאה שוב תתקע ותהיה בתקופה מעפנה

הדור הזה לא יהיה 5 שנים, הוא יהיה 7 בכיף. אם זה נכון אז נינטנדו יכולה להוציא קונסולה ב2016 ולתת לה 4-5 שנים לחיות שזה לגמרי נורמאלי. להוציא קונסולה עוד 5 שנים שוב מוציא את נינטנדו מסנכרון וזאת טעות מאוד מאוד חמורה.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 פברואר 2015, 19:21

אתה שוכח שהדור הזה מבוסס על חומרת PC
לא צריך להיות בעיה לנינטנדו לקנות רכיבי PC מהמדף

מעבד יגואר בסידרה חדישה יותר ,עם לפחות X2 כוח חישוב מהPS4
במעבד הזה ישולב גם ליבה גרפית ,גם לפחות פי 2 מהPS4
זיכרון בימקום הבחירות המוזרות של סוני וMS ,ללכת גם על DDR4 ,וגם GDDR5 או המחליף העתידי שלו

בעניין מערכת הפעלה ,לקחת דברים מלינוקס ,ולהוסיף ולשנות מה שצריך ,כן נכון קוד מלינוקס צריך להיות חופשי
אבל אז מגיע עניין ההוספה ,להגנות מפני פריצות ודברים כאלו

בגלל עניין ההגנות ,אפשר להוסיף עוד רכיבי חומרה שאין בPC
ובגלל שנינטנדו לא תירצה בוט של מערכות הפעלה אחרות (למרות שאני מאוד היתי רוצה ) ,הם יכולים לעשות שינוים
שלא יהיה אפשרות קלה להתקין מערכות אחרות

וקונסולה כזאת תקבל פורטים ישירות מהPC ,במיוחד עם תיתבסס על פאור PC

בעניין ההצלחה ,זה כבר עניין של פירסום ושיווק ,מעבר למישחקים

בעניין הPS5\XBO ,קשה לחזות את העתיד
סוני וMS מיהרו להוציא קונסולות שהWIIU היתה רק שנה אחת בשוק ,זה היה אחת מכמה בעיות גדולות שדפקו את נינטנדו

הפעם מדובר על שנתיים או יותר ,ובקונסולה משמעותית חזקה יותר ,למרות אותו מחיר מישחקים
שים איזה מאריו גלקסי 3 בהשקה ,בכל חבילה ,תימכור ב300$ בהשקה
ותיראה שזה יצליח

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 פברואר 2015, 23:43

kririn כתב:אתה שוכח שהדור הזה מבוסס על חומרת PC
לא צריך להיות בעיה לנינטנדו לקנות רכיבי PC מהמדף

מעבד יגואר בסידרה חדישה יותר ,עם לפחות X2 כוח חישוב מהPS4
במעבד הזה ישולב גם ליבה גרפית ,גם לפחות פי 2 מהPS4
זיכרון בימקום הבחירות המוזרות של סוני וMS ,ללכת גם על DDR4 ,וגם GDDR5 או המחליף העתידי שלו

בעניין מערכת הפעלה ,לקחת דברים מלינוקס ,ולהוסיף ולשנות מה שצריך ,כן נכון קוד מלינוקס צריך להיות חופשי
אבל אז מגיע עניין ההוספה ,להגנות מפני פריצות ודברים כאלו

בגלל עניין ההגנות ,אפשר להוסיף עוד רכיבי חומרה שאין בPC
ובגלל שנינטנדו לא תירצה בוט של מערכות הפעלה אחרות (למרות שאני מאוד היתי רוצה ) ,הם יכולים לעשות שינוים
שלא יהיה אפשרות קלה להתקין מערכות אחרות

וקונסולה כזאת תקבל פורטים ישירות מהPC ,במיוחד עם תיתבסס על פאור PC

בעניין ההצלחה ,זה כבר עניין של פירסום ושיווק ,מעבר למישחקים

בעניין הPS5\XBO ,קשה לחזות את העתיד
סוני וMS מיהרו להוציא קונסולות שהWIIU היתה רק שנה אחת בשוק ,זה היה אחת מכמה בעיות גדולות שדפקו את נינטנדו

הפעם מדובר על שנתיים או יותר ,ובקונסולה משמעותית חזקה יותר ,למרות אותו מחיר מישחקים
שים איזה מאריו גלקסי 3 בהשקה ,בכל חבילה ,תימכור ב300$ בהשקה
ותיראה שזה יצליח

איך פנית אפילו לטעון אחד שלי? מה הקשר שמדובר בדור PC? גם אני אומר את זה, זה רק מחזק את העובדה שיהיה להם נורא קל לבנות קונסולה חזקה מהפס4 במחיר דומה ולהוציא אותה בסוף שנה הבאה. זאת באמת כבר תאריך אחרון, מאוחר יותר והם מתחילים לסתכן עם חוסר סנכרון טוטאלי עם הדור הבא.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 פברואר 2015, 06:59

אבל אני מדבר על זה ,שהם יצאו מהסינכרון
לצאת מהסינכרון ,יכול להוביל לקונסולת מעבר שהרבה יקנו בשלוש שנים הראשונות
ומעריצי נינטנדו יחזיקו את השנתים האחרונות

אני לא חושב שנינטנדו צריכה ראש בראש ,נגד סוני וMS וולב

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 פברואר 2015, 09:11

קצת באיחור אבל אני ממש לא חושב שהווי-יו נכנסת לקטגוריית הקז׳ואל, השלט שלה גם אם מנסה לרכב על אופנת הטאבלטים הוא עדיין מורכב והארדקורי במהותו, הליינאפ הוא לגמרי לשחקני הקור וכך גם השיווק והפרזנטציות E3 שלהם נטו פונים לשחקני הקור, אז במה מתבטאת הקז׳ואליות של הקטנסולה הזו בכלל?

גם מיאמוטו כשדיבר על כך שנינטנדו מתרכזת יותר בקור והתלונן על כך שהקז׳ואלס קהל בוגדני ושטחי הביא את ה WiiU כקונסולה לדוגמא שמיועדת לקור ושמייצגת את הפילוסופיה של נינטנדו מבחינת חדשנות, זה די ברור ע״פ הדברים שלו שהם ימשיכו בכיוון הזה של קונסולות מסורתיות עם סוג של טוויסט.

DrKeo כתב:להוציא קונסולה כשהWIIU בת 5? ואו, איזה קטסטרופה, ממש אבל ממש לא. זה 2017, בערך שנתיים או שלוש לפני הדור של הפס5. מה יצא מזה? שוב קונסולה מתה שאף אחד לא יקנה כי אין תמיכה של צד ג' כי היא רבע כוח מהפס5? קצת ראיה קדימה למען השם. גם צד ג' יהיה מעפן כי כל המשחקים יהיו מבוססים על הפס4, קונסולה בת 4 שנים.

אתה מדבר פה על מצב הפסד מרובע:
1) משחקי צד ג' יהיו מעפנים כי מדובר בפורטים מהפס4
2) שתי הקונסולות האחרות יהיו עם בסיס אדיר של שחקנים, מעל ל100 מליון
3) היורשות יצאו שנתיים אחרי וירצחו את הקונסולה הזאת
4) הקונסולה הבאה שוב תתקע ותהיה בתקופה מעפנה

הדור הזה לא יהיה 5 שנים, הוא יהיה 7 בכיף. אם זה נכון אז נינטנדו יכולה להוציא קונסולה ב2016 ולתת לה 4-5 שנים לחיות שזה לגמרי נורמאלי. להוציא קונסולה עוד 5 שנים שוב מוציא את נינטנדו מסנכרון וזאת טעות מאוד מאוד חמורה.

הבעיה של נינטנדו שהיא תקועה בין הפטיש לסדן מבחינת טיימינג, היא פישלה בענק עם ה WiiU וזה פוגע בקונסולה הבאה שלה לא משנה מתי תוציא אותה, אפשר לעשות את אותם סעיפים כלפי ההצעה שלך:
1) לא יהיה דרייב גדול לרכוש את הקונסולה כי משחקי צד ג׳ יהיו סכ״ה פורטים משופרים למה שכבר יש לאנשים בבית עם הפס4 וה ONE
2) לשתי הקונסולות יהיה פור של 60 מיליון משתמשים במקרה הטוב, הסיכוי שלה לסגור פעם שכזה הוא אפסי (אחרי העל היא בתחרות ישירה מולן ניגוד לקונסולה שתפנה לדור אחרי)
3) הפס4 וה ONE ירצחו את הקונסולה הזו, מי בכלל ירצה לקנות אותה מלבד כרגיל אוהדי נינטנדו מסורים?
4) שוב פעם נינטנדו תהרוג קונסולה מוקדם מדי במידה ותרצה להסתכרן עם הפס5 וה TWO

בקיצור ה WiiU היא אחת מהפאשלות הכי קשות שהיו לנינטנדו מכל הבחינות והיא דפקה את הטיימינג שלהם לחלוטין מה שישפיע לרעה על הקונסולה הבאה שלה לא משנה באיזו אסטרטגיה תנקוט, הטעות הענקית היתה שה WiiU לא בכח של הדור הזה, טעות שיקח להם עכשיו שנים לתקן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 פברואר 2015, 10:31

אם הקונסולה תהיה חזקה פי 2 מהPS4/ONE, עם הארד דיסק גדול יותר ומספיק משחקי השקה AAA של נינטנדו - היא יכולה להיות הצלחה מסחררת.
תחשוב שהקונסולה יוצאת עם זלדה הבא, משודרג, ומשחק מריו מקורי חדש, והוויצ'ר 3 ב-1080P/60FPS ומאס אפקט 4 בגירסה עדיפה בהרבה מהמתחרות ו-GTA 5 עם כל הDLC שיצאו עד אז ומה לא...
וכמובן - תמיכה מלאה באוקולוס :)
אם היא באמת תהיה חזקה בערך פי 2 מהקונסולות כיום - גם יצאו אליה משחקים רבים מצד ג' שאולי לא יוכלו לרוץ בכלל על הPS4/ONE, או לרוץ ממש גרוע, ואפילו אנשים שכבר יש להם PS4/ONE יקנו אותה, בנוסף.

בקיצור - קונסולה כזו יכולה להצליח מאוד, אם תצא עד סוף 2016.
קצת אחרי זה - וכבר יהיה להם קשה מאוד למכור כמו שצריך. קצת קודם - וההצלחה של דבר כזה היא פחות או יותר בטוחה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2015, 10:50

bling כתב:קצת באיחור אבל אני ממש לא חושב שהווי-יו נכנסת לקטגוריית הקז׳ואל, השלט שלה גם אם מנסה לרכב על אופנת הטאבלטים הוא עדיין מורכב והארדקורי במהותו, הליינאפ הוא לגמרי לשחקני הקור וכך גם השיווק והפרזנטציות E3 שלהם נטו פונים לשחקני הקור, אז במה מתבטאת הקז׳ואליות של הקטנסולה הזו בכלל?

גם מיאמוטו כשדיבר על כך שנינטנדו מתרכזת יותר בקור והתלונן על כך שהקז׳ואלס קהל בוגדני ושטחי הביא את ה WiiU כקונסולה לדוגמא שמיועדת לקור ושמייצגת את הפילוסופיה של נינטנדו מבחינת חדשנות, זה די ברור ע״פ הדברים שלו שהם ימשיכו בכיוון הזה של קונסולות מסורתיות עם סוג של טוויסט.

הבעיה של נינטנדו שהיא תקועה בין הפטיש לסדן מבחינת טיימינג, היא פישלה בענק עם ה WiiU וזה פוגע בקונסולה הבאה שלה לא משנה מתי תוציא אותה, אפשר לעשות את אותם סעיפים כלפי ההצעה שלך:
1) לא יהיה דרייב גדול לרכוש את הקונסולה כי משחקי צד ג׳ יהיו סכ״ה פורטים משופרים למה שכבר יש לאנשים בבית עם הפס4 וה ONE
2) לשתי הקונסולות יהיה פור של 60 מיליון משתמשים במקרה הטוב, הסיכוי שלה לסגור פעם שכזה הוא אפסי (אחרי העל היא בתחרות ישירה מולן ניגוד לקונסולה שתפנה לדור אחרי)
3) הפס4 וה ONE ירצחו את הקונסולה הזו, מי בכלל ירצה לקנות אותה מלבד כרגיל אוהדי נינטנדו מסורים?
4) שוב פעם נינטנדו תהרוג קונסולה מוקדם מדי במידה ותרצה להסתכרן עם הפס5 וה TWO

בקיצור ה WiiU היא אחת מהפאשלות הכי קשות שהיו לנינטנדו מכל הבחינות והיא דפקה את הטיימינג שלהם לחלוטין מה שישפיע לרעה על הקונסולה הבאה שלה לא משנה באיזו אסטרטגיה תנקוט, הטעות הענקית היתה שה WiiU לא בכח של הדור הזה, טעות שיקח להם עכשיו שנים לתקן.

הטעונים שלך רק טוענים שהקונסולה הבאה שלהם לא תהיה פופולרית כמו הפס4 וזה כנראה נכון, גם הקונסולה הפופולרית בהסטוריה וגם פור של איזה שנתיים וחצי אם לא יותר. אתה צודק חלקית, אבל למרות שהם לעולם לא ימכרו כמו הפס4 עדיף להם קונסולה שתמכרו 18 מליון יחידות כל חייה? במקום קונסולה נורמאלית שתכניס להם כסף? כנראה שלא, לדבוק בWIIU זאת הודעה בתבוסה שאומרת "טוב נו, ננסה לא להפסיד במשך 5 שנים ואז נוציא שוב קונסולה שתמות מהפס5".

אם נתיחס ספציפית לסעיפים:
1) בטח שיהיה דרייב. אולי לא ענקי למי שיש כבר פס4 או ONE, אבל להם גם אין דרייב ענקי לקנות את הקונסולה המתחרה ועדין אנשים עושים את זה (חסרים אנשים עם פס3 ו-360? יש פה בפורום המון כאלה כולל אני). ומה עם ה140 מליון האחרים שעדין לא קנו קונסולה? למה שהם לא יקנות את הקונסולה החדשה של נינטנדו? 100% צד ג', גרפיקה וביצועים עדיפים על התחרות וכותרי צד א' של נינטנדו שביננו די קורעים את סוני ומיקרוסופט.
2) מי אמר שצריך לסגור את הפור? ומה עם להגיע מקום שלישי עם 50 מליון יחידות? עדיף WIIU עם 18? ואגב אין מצב ש60 מליון, הפס4 עברה את השנה הכי טובה שלה כנראה אי פעם והיא מכרה בה 18 מליון אז איך עד גיל שלוש היא תגיע ל60? שלא נדבר על הONE. חוץ מזה אני חושב שהם היו צריכים להוציא אותה בכלל השנה, כשההפרש היה עומד בשיגור שלה על 30 לא על 50.
3) למה שהפס4 והONE ירצחו אותה? כי היא חזקה יותר עם כל המשחקים שלהן ועם צד א' טוב יותר? וגם ידידותית יותר לכל המשפחה כי זה שם מריו קארט ושאר המוצרים של נינטנדו? אין פה באמת טיעון, רק חיזוי :)
4) להסתנכרן עם הפס5 זה להוציא קונסולה אחרי 5 שנים פחות או יותר, זה לא נקרא להרוג מוקדם. ועם X86 אפשר לעשות 100% תמיכה לאחור בקלות אז גם אם "הורגים" את ההקונסולה הזאת נינטנדו יכולה להגיד "היי, אולי לא נוציא יותר משחקים אבל כן תוכלו לשחק בכל הספריה שלכם על הקונסולה החדשה שלנו".

חוץ מזה, איזה עוד מהלך הגיוני נשאר להם? לחכות לדור הבא? זה יכול להיות גם עוד 7 שנים אם הדור הזה יחזיק והWIIU תהיה כבר בת 9. 9! אתה קולט מה זה? זה לגרור 9 שנים של חוסר רווח מהשוק הנייח, זה קטסטרופה. זה חצי מהשוק שלהם. ואם לא מחכים לדור הבא אז למה מחכים? לעוד ארבע שנים? להוציא קונסולה 2-3 שנים לפני הדור הבא? שוב טעות קטסטרופלית.

האופציה היחידה שלהם זה להודות שהם פספסו את הדור בשנתיים, להוציא קונסולה בסוף 2016 ולקווה שהתחרות רוצה דור של 8 שנים כמו פעם שעברה. וגם אם לא, גם אם זה יהיה 7 שנים, אז נניח שהבאה שלהם תצא באיחור של שנה. זה קיים, זה קורה, זה תמיד קרה עד הדור הזה. גם הפס4 והONE "אחרו" בשנה לWIIU, גם הקיוב והבוקס לפס2, גם הפס2 לדרימקאסט וגם הפס3 והWII ל360. בקיצור, לא צריך לצאת באותו תאריך, כלום לא יקרה אם נינטנדו תוציא קונסולה ותחזיק אותה 5 שנים. לפחות היא תרוויח, תהיה פחות או יותר בסנכרון עם הדור ותהיה תחרות אמיתית לאחרות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 פברואר 2015, 18:57

סגה של אמריקה כניראה הולכת לכיוון סמארטפונים וטאבלטים
אין לי מושג מה קורה עם סגה של יפן ,ועם זה מהלך כולל

גם יש סימן שאלה בקשר לסידרת טוטל אורס

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 פברואר 2015, 00:26

GTA V הגיע ל45 מיליון עותקים. הולי. פאקינג. שיט.

בטוח שהוא גם יגיע ל50 מיליון, עד סוף השנה.
פשוט מדהים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 פברואר 2015, 10:13

Nucleus_Dawn כתב:GTA V הגיע ל45 מיליון עותקים. הולי. פאקינג. שיט.

פשוט מדהים.

יש להם עוד פוטנציאל מכירה כי אני עדיין לא קניתי :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2015, 10:19

וגם אני לא, גרסת הpc עדין במרחק חודש וחצי :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 פברואר 2015, 11:31

על פי IGN המשחק למעשה מכר:
has sold an incredible 45MM copies

ההצהרה מתורגמת על ידי הגולשים ל:
45 Majoras Masks
45 Macho Man Randy Savages
45 millimeters
45 Misplaced Midgets
Mega millions
45m&m candies
45 Massive Monkeys
וזה ממשיך. העיקר ש-GTA6 confirmed :D.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 פברואר 2015, 12:27

Nucleus_Dawn כתב:GTA V הגיע ל45 מיליון עותקים. הולי. פאקינג. שיט.

פשוט מדהים.

יגיע יותר קרוב ל-60 מליון, מאשר ל-50, עד סוף השנה.
הוא יהיה על 50 מליון ביום שתצא גירסת הPC, ולדעתי הגירסה הזו תהיה טובה יותר ממה שאנחנו מצפים, והמודים ימשכו קונים חדשים במשך שנים...

ולחשוב שאני הערכתי 45 מליון בשנתיים וחצי... וSWYM אמר 25 מליון... בסוף המשחק ימכור 70 מליון עותקים כמו כלום, עד שיצא המשחק הבא.
סנסציה :)

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 04 פברואר 2015, 17:50

גאה להגיד שאני לא אחד מ45 מיליון חלשי האופי האלה שהתפשרו על גרסת הקונסולות :P
"A man chooses, a slave obeys"

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 פברואר 2015, 18:05

אני גם מחכה לגירסת הPC

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 04 פברואר 2015, 20:45

אני לא יכול לחכות למשחק אז החלטתי לפרסם סרטון על פאנבויז של GTA5 גרסת הקונסולות בקליפת אגוז:

"לא מגיע שיצא לכם GTA5 למחשב", אחד האנשים כתב את זה בגלל שהוא חי בסרט שאנחנו "פורצים" לכל דבר וגם המודים, בטוח אותם האנשים האלו שאמרו דברים שליליים על גרסת מחשב בסוף יקנו את המשחק גם למחשב :roll: .

אני מקווה שעוד משחקים שיצאו עד עכשיו לקונסולות כמו Red Dead Redemption יצאו לגרסת מחשב, כך שמלחמות הקונסולה המגוחכות של טייטלים מסוימים כמו GTA5 יפסקו וגם יותר הכנסה לחברות :) .
גם אני מקווה שכמה ממשחקי מטאל גיר סוליד של הפלייסטיישן יצאו למחשב ולאקסבוקס, כאוסף HD עם 4.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 פברואר 2015, 22:04

ShiTDemoN כתב:גאה להגיד שאני לא אחד מ45 מיליון חלשי האופי האלה שהתפשרו על גרסת הקונסולות :P

אבל... אתה התפשרת על לשחק אותו שנה וחצי אחרי אלו שהתפשרו על גרסת הקונסולות...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 04 פברואר 2015, 22:56

אני אקנה GTA5 (בגרסת ה-One) ואכנס לסטטיסטיקה ברגע הראשון שהוא יגיע למבצע... אני לא משלם מחיר מלא על אף משחק.
וגרסאות הקונסולות (PS4\One) ממש לא נחותות לעומת ה-PC. :P

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 פברואר 2015, 14:19

בטח שהן נחותות... פחות אנשים במולטי, גרפיקה, מודים.
רק בשביל מודים זה שווה, אם אתה ראית מה עשו עם 4, שבכלל היה מותאם בצורה רשלנית למחשב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 פברואר 2015, 14:25

ו-60FPS... וגם יש כל מני תוספות כמו טקסטורות חדות יותר ובטח גם צפיפות מכוניות/הולכי רגל טובה יותר. בנוסף יש DRAW DISTANCE טוב יותר אם המחשב שלך יכול להתמודד (זה תלוי סליידר) כך שאיך שלא נסתכל על זה מדובר בגרסה משודרגת מהקונסולות HD. אני לא חושב שאפשרי בכלל לעשות גרסה שהיא לא משודרגת, אולי רק אם אתה תוקע את הFPS כדי שלא יוכלו לעלות מ30 וגם את זה הקהילה תפצח בסוף :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 פברואר 2015, 14:38

כלול ב"גרפיקה" מבחינתי :)
אבל גם יכול להיות שיש לו (או לכל אחד אחר) מחשב שמריץ אותו ב-20 אפילו בהגדרות נמוכות יותר, אז זה לא ממש המצב, אבסולוטית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 פברואר 2015, 14:53

זה נכון אבסולוטית בסיטואציה הזאת כי הוא דבר על נחיתות גרסאות הקונסולות מול הPC בכלליות ולא מול PC ספציפי :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 פברואר 2015, 14:53

אוף, עכשיו בגללכם אני לא יודע לאיפה לקנות אותו, באמת המודים זה בעייה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 פברואר 2015, 15:51

אין בכלל שאלה כאן...
אם לא תקנה למחשב - אתה קצת תתייבש בין DLC לDLC,
על המחשב - בכל יום יצאו כמה וכמה מודים, ובכל חודש נגיד 10 ממש שווים שחייבים לנסות.
חפש מודים לGTA IV ומעבר לעובדה שהוא נראה הרבה יותר טוב מWATCH DOGS ולפעמים אפילו ממש פוטוריאליסטי - יש כ"כ הרבה דברים אדירים ומשוגעים, בין אם זה כוחות על לסתם מכוניות מטורפות שנוסעות בזמן, לסקטבורד מעופף או דרקונים...
אפשר ממש לשנות את המשחק מקצה לקצה. הכל מהכל.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 05 פברואר 2015, 19:14

אין לי יותר PC שולחני רציני, הנייד שלי הריץ משחקים מעולה כל עוד זה היה משחק דור קודם, משחקים חדשים מקרטעים עליו.
כל החברים שלי נמצאים ב-One, ככה שעבורי אין מקום אחר לשחק GTA 5 גם אם היה לי מחשב חזק.

בכלל השיקול שקניתי את ה-One היה נטו כלכלי. 1850 שקל עד סוף הדור נשמע לי מאוד משתלם (מה שפעם הייתי מוציא על כרטיס מסך). המרדף אחרי חומרה במחשב כבר לא מדבר אליי. אפילו המשחקים עולים לי יותר זול מב-PC (בגלל שיטת העותק הכפול שאפשר לעשות ב-PS4\One).

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 36 אורחים