kririn כתב:קניתי היום את
לינק בין עולמות
מאריו 3D לאנד
וקיד איקרוס האחרון
ל3DS ,בגירסאות דיגיטליות
קניתי כי זה היום הולדת שלי
kririn כתב:קניתי היום את
לינק בין עולמות
מאריו 3D לאנד
וקיד איקרוס האחרון
ל3DS ,בגירסאות דיגיטליות
קניתי כי זה היום הולדת שלי
Nucleus_Dawn כתב:
תתחדש
קנית את משחק הזלדה הכי טוב שקיים
DrKeo כתב:מזל טוב, באמת משחק הזלדה הכי טוב אי פעם בהפרש אדיר. הוא כאילו מפתח אינדי שממש אוהב לבלוע בולים עם LSD קבל תקציב AAA מנינטנדו לעשות משחק. באתי למשחק הזה חצי פושר מזלדה OOT המעולה אבל לא היצירת מופת שכולם קראו לו (כנראה באתי עם ציפיות יתר אחרי כמה כתבות בזמנו) והופתעתי בטרוף. משחק כל כך חכם ויפה, נכנס לטופ 5 משחקים הכי טובים שלי אי פעם בקלות. אני פשוט לא סגור על הרשימה כבר כי לא שחקתי בו איזה 15 שנים
bling כתב:נראה לי התבלבלת, הוא לא מדבר על המסכה של מג'ורה אלא על לינק בין העולמות שהוא יותר במתכונת הקלאסית ולא AAA ונחשב מצויין גם.
DrKeo כתב:אוי, חשבתי ששחר אמר שהוא קנה סופסוף את מג'ורה. לינק בין העולמות זה משחק מעולה, אבל הוא לא מג'ורה
Nucleus_Dawn כתב:
אשחק בקרוב יחסית במג'ורה. אולי אשנה את דעתי אז.
לינק בין העולמות, כמו מג'ורה, ערבב את הנוסחא הרגילה של הסדרה ועשה איתה משהו מדהים וחדש.
DrKeo כתב:קשה קצת להגיד שהוא ערבב נוסחה, בייחוד שהוא היה רק המשחק השלישי בסדרה ושהוא דווקא היה חזרה לנוסחה הישנה של המשחק הראשון כשהשני היה מאוד שונה ממשחקי זלדה האחרים
אבל כן, משחק מדהים. פחות או יותר המציא את קונספט "שני העולמות" שנינטנדו כל כך אוהבת לעשות שוב ושוב מאז. זלדה TP הוא כמעט סוג של "בהשראת" לינק לעבר.
Nucleus_Dawn כתב:
הוא ערבב את כל הפייסינג ואת העולם, עם מכאניקת שלושת הימים שלו, לא?
פתאום היה שימוש לדמויות בעולם, מעבר לתפאורה ובאמת היה אכפת לך מה הם עושים, או למה, כי זה השפיע על מה שאתה צריך לעשות.
DrKeo כתב:קשה קצת להגיד שהוא ערבב נוסחה, בייחוד שהוא היה רק המשחק השלישי בסדרה ושהוא דווקא היה חזרה לנוסחה הישנה של המשחק הראשון כשהשני היה מאוד שונה ממשחקי זלדה האחרים
אבל כן, משחק מדהים. פחות או יותר המציא את קונספט "שני העולמות" שנינטנדו כל כך אוהבת לעשות שוב ושוב מאז. זלדה TP הוא כמעט סוג של "בהשראת" לינק לעבר.
Nucleus_Dawn כתב:
הוא ערבב את כל הפייסינג ואת העולם, עם מכאניקת שלושת הימים שלו, לא?
פתאום היה שימוש לדמויות בעולם, מעבר לתפאורה ובאמת היה אכפת לך מה הם עושים, או למה, כי זה השפיע על מה שאתה צריך לעשות.
Klayman כתב:תתחדש!. אפקט 3D על וויסקי נשמע מעניין ומעורר בחילה בו זמנית
.
Klayman כתב:תתחדש!. אפקט 3D על וויסקי נשמע מעניין ומעורר בחילה בו זמנית
.
bling כתב:תתחדש קאוטיק!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים