DrKeo כתב:ירי של kz2 שהוא נוראי בעיניי עם פייסינג של mgs1 שהוא הצד הכי קטסטרופלי שיש בסדרה. זה כמו להגיד היופי של ירון לונדון, השכל של בר רפאלי. אין לי בעיה עם ירון או בר, אבל זה לא בדיוק הצד החזק שלהם.
למה, הירי עצמו ב KZ2 היה רע? נראה לי שהוא מתכוון יותר להרגשה של הירי, למכניקה עצמה, לא מעבר לזה, אני לא זוכר שזו היתה הבעיה עם KZ2.
כשהוא מדבר על mgs אני חושב שהוא מתכוון לאמר במילים אחרות שיש לא מעט סרטוני מעבר וזו הדרך שלו להעביר את זה, שהוא סינמטי ונשען מאוד על סרטונים ומפה ההערה על פייסינג, שכביכול מביאים לך קצת לשחק ואז יש התפתחות בסיפור עם סרטון מעבר, ככה שבעצם הסרטונים והעלילה תופסים נתח נכבד מהמשחק והוא מתבסס עליהם מאוד.
וונקוויש לא ברור לי בכלל, מדובר במשחק יפני עם מכניקות לא קונבנציונליות ושמבוסס מאוד על סקיל, מה לזה ולאורדר שנראה כמו שוטר מלוטש אבל גנרי מאוד, לא רואה בדיוק את הקשר ביניהם מבחינת replay, אחד סינמטי מבוסס יותר סיפור ופרזנטציה בעוד השני די גיימפליי טהור ונטו מכניקות.
לא אומר שזה שווה משחק חוזר והשני לא, זה תלוי בהעדפה- יש כאלו שנהנים לחזור שוב על סיפור שאהבו ויש כאלו שנהנים להשתפר יותר במשחק ולשחק אותו על רמה קשה יותר ולשבור זמנים ולקבל ציונים גבוהים וכו' כמו עם וואנקוויש, פשוט לא מצליח להבין את הקשר ביניהם במקרה הזה כי הם 2 הפכים גמורים.