PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 16 פברואר 2015, 23:39

DrKeo כתב:ירי של kz2 שהוא נוראי בעיניי עם פייסינג של mgs1 שהוא הצד הכי קטסטרופלי שיש בסדרה. זה כמו להגיד היופי של ירון לונדון, השכל של בר רפאלי. אין לי בעיה עם ירון או בר, אבל זה לא בדיוק הצד החזק שלהם.

למה, הירי עצמו ב KZ2 היה רע? נראה לי שהוא מתכוון יותר להרגשה של הירי, למכניקה עצמה, לא מעבר לזה, אני לא זוכר שזו היתה הבעיה עם KZ2.
כשהוא מדבר על mgs אני חושב שהוא מתכוון לאמר במילים אחרות שיש לא מעט סרטוני מעבר וזו הדרך שלו להעביר את זה, שהוא סינמטי ונשען מאוד על סרטונים ומפה ההערה על פייסינג, שכביכול מביאים לך קצת לשחק ואז יש התפתחות בסיפור עם סרטון מעבר, ככה שבעצם הסרטונים והעלילה תופסים נתח נכבד מהמשחק והוא מתבסס עליהם מאוד.

וונקוויש לא ברור לי בכלל, מדובר במשחק יפני עם מכניקות לא קונבנציונליות ושמבוסס מאוד על סקיל, מה לזה ולאורדר שנראה כמו שוטר מלוטש אבל גנרי מאוד, לא רואה בדיוק את הקשר ביניהם מבחינת replay, אחד סינמטי מבוסס יותר סיפור ופרזנטציה בעוד השני די גיימפליי טהור ונטו מכניקות.
לא אומר שזה שווה משחק חוזר והשני לא, זה תלוי בהעדפה- יש כאלו שנהנים לחזור שוב על סיפור שאהבו ויש כאלו שנהנים להשתפר יותר במשחק ולשחק אותו על רמה קשה יותר ולשבור זמנים ולקבל ציונים גבוהים וכו' כמו עם וואנקוויש, פשוט לא מצליח להבין את הקשר ביניהם במקרה הזה כי הם 2 הפכים גמורים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 פברואר 2015, 23:59

bling כתב:למה, זה נשמע כמו תיאור טוב למשחק שאתה רוצה להוציא עליו 10$ בשביל גראפיקה, מה בדיוק נאמר שם שהתריע אותך?

לא כל כך מבין את ההקבלה שלך ל RYSE כל הזמן, כל משחק עם גראפיקה יפה שמאכזב או יוצא רע הוא כמו RYSE?
אם האודרד הולך לצאת רע זה לא מאותן הסיבות ש RYSE משחק רע, אתה רואה פה שהטענות כלפיו הן שונות ממה שטענו כלפי RYSE.

קשה לי מאוד להאמין שאתה לא מבין את ההקבלה. לא רק שהיא זועקת יותר חזק, בכל פעם שנחשף עוד משהו על המשחק הזה, גם הסברתי אותה כמה וכמה פעמים בעבר.

להזכירך, כמה מהדברים המשותפים בין האורדר ורייז:
Form over substance. בעיות פייסינג קשות. סגידה לסינמטיות והתעלמות מכל השאר. יותר מידי QTE. אנשים שאומרים "נשמע שהוא שווה 10$, סתם בשביל להסתכל על כמה שהוא יפה".
הטענות כלפי האורדר ממש מזכירות את הטענות כלפי RYSE. הדמיון מובהק וברור.
במקרה, בתגובה הראשונה שראיתי בפייסבוק, על חדשה בנוגע לאורך של האורדר, מישהו כתב "Ryse for playstation".
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 פברואר 2015, 10:10

אם זה 5 שעות או יותר זה לא קריטי. זה תלוי מה המשחק עושה. יש משחקים שממצים את עצמם בשעות מספר ואז מורחים את עצמם למוות. אם קיבלת הרגשה של מיצוי ודריכה במקום אז עדיף שזה נגמר אחרי 5 שעות - ואז אתה יכול לבקר את המשחק על היותו דל בתוכן ובהתפחות במכניקות ובעיצוב. אם המשחק הסתיים אחרי 5 שעות וקיבלת הרגשה שאתה רוצה עוד והדברים רק התחילו להתחמם והסיפור תלוי באוויר - אז אתה יכול לבקר את זה שלא מדובר במספיק תוכן עבור המחיר ולהתאכזב שהמשחק לא מנסה לעשות דברים נוספים.

יש הבדל גדול במישחקים כמו סוניק הישנים לדוגמה
שקצרים מאוד ,אבל אתה חוזר לשחק הרבה מאוד פעמים

או מישחקי מכות שהסינגל בדרך כלל קצר מאוד ,אבל האתגר זה מול אנשים אחרים

לבין "בלוקבסטר" מפוצץ בQTE ,וסירטוני מעבר ,שרוב האנשים אני מעריך ,לא ירצו לשחק בו הרבה פעמים
זה לא מישחק ארקיד ,שאתה רוצה לצבור יותר נקודות ,ברור שיהיו כאלו שילכו על אציבמנט ,אבל מיבחינתי ברוב המיקרים
מישחק כזה לא שווה מחיר מלא

אבל גם לMGS האחרון מבקרים סלחו ,וזה בכלל היה קצר

דרך אגב ה5 שעות ,כולל סירטונים ,שזה בכלל מגוכח ,מישחק מפוצץ בQTE +סירטוני מעבר ב5 שעות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 פברואר 2015, 10:41

אתמול פג הטריידמארק "The Last Guardian" וסוני לא טרחו לחדש אותו. לא יודע אם זה אומר משהו או לא אבל לפחות בארה"ב סוני אבדה את השם The Last Guardian. משהו רוצה לקנות?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 פברואר 2015, 10:55

Nucleus_Dawn כתב:
קשה לי מאוד להאמין שאתה לא מבין את ההקבלה. לא רק שהיא זועקת יותר חזק, בכל פעם שנחשף עוד משהו על המשחק הזה, גם הסברתי אותה כמה וכמה פעמים בעבר.

Form over substance. בעיות פייסינג קשות. סגידה לסינמטיות והתעלמות מכל השאר. יותר מידי QTE. אנשים שאומרים "נשמע שהוא שווה 10$, סתם בשביל להסתכל על כמה שהוא יפה".
במקרה, בתגובה הראשונה שראיתי בפייסבוק, על חדשה בנוגע לאורך של האורדר, מישהו כתב "Ryse for playstation".

העניין זה שבמקרה של רייז המכניקות גרועות, כל הבסיס של המשחק שזו המערכת קרב היא זוועה.
אצל האורדר המכניקת קרב, גם אם לא חדשנית ושוברת קרקעות, עשויה היטב ומלוטשת ע"פ הדיווחים.

ברייז אין בעיות פייסינג, אין בכלל פייסינג, כל המשחק אתה נלחם עם מערכת הקרב המזעזעת באינספור אויבים, באורדר בעיות הפייסינג לא קשורות לרפטטיביות אלא ליחס מוגזם בין סרטונים וגיימפליי, אתה יכול נגיד לצאת מסרטון מעבר ללכת כמה מטרים עם הדמות רק כדי להפעיל עוד סרטון מעבר, דברים כאלו.

אצל רייז ה QTE זה כל רגע ורגע במשחק שאתה נלחם במערכת הקרב הגרועה שלו ואי אפשר בכלל להכשל בהם, עם האורדר ה QTE קיימים בזמן סרטוני מעבר על מנת להכניס להם אינטרקטיביות וכשלון בהם זו פסילה.
רייז לא נשען על סרטוני מעבר כמו האורדר, הוא עדיין משחק ששם דגש על הגיימפליי הגרוע שלו, עם האורדר הבעיה שמסתמנת היא שבין סרטוני המעבר, הליכות עם הדמות ו QTE, אין הרבה גיימפליי "טהור", הוא לניארי מאוד ונשען מאוד על סינמטיות, אצל רייז אין בעיה שכזו, הבעיה הבלעדית שלו זה גיימפליי זוועתי שמרגיש כמו עינוי למשחק ולצפייה.
שניהם מסתמנים כלא משחקים טובים אבל כל אחד מסיבות אחרות, זה ששניהם לניארים עם גראפיקה יפה לא עושה אותם אותו דבר, הסיבות של רייז לי אישית נראות הרבה יותר קריטיות ולא שוות גם 5$, מקסימום הייתי מפעיל אותו אם הייתי מקבל אותו בפלוס בשביל הגראפיקה ומשחק בו לא יותר מחצי שעה ומוחק, האורדר לא נשמע מנגד כמו משהו שעינוי לעבור והייתי שמח לעשות עליו סיבוב כשיהיה בסייל או בפלוס יום אחד.

קרירין, מה שאתה אומר על אורך הזמן (5 שעות + סרטונים) זה קשקוש, עם סרטונים יש פה לרוב אנשים שלא מנסים לעשות ספיד ראן לפחות 8-10 שעות ע"פ הזמנים של אנשים שסיימו את המשחק בגאף.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 פברואר 2015, 11:29

Nucleus_Dawn כתב:

אני לא חושב שבThe order יש לך QTE אחרי כל לחיצה על ההדק. כי זה בערך מה שהיה בRyse.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 פברואר 2015, 11:45

קרירין, מה שאתה אומר על אורך הזמן (5 שעות + סרטונים) זה קשקוש, עם סרטונים יש פה לרוב אנשים שלא מנסים לעשות ספיד ראן לפחות 8-10 שעות ע"פ הזמנים של אנשים שסיימו את המשחק בגאף.

A leaked, full-length playthrough of The Order: 1886 now suggests the game can be completed in roughly five hours — but that's only if you rush.

YouTuber PlayMeThrough, who uploaded the video over the weekend, reports the game's single-player campaign devotes roughly half of that time to gameplay while the remaining playtime is said by the uploader to feature unskippable cutscenes.

The playthrough itself isn't comprehensive, however. The player is not seen to examine many of the game's story-centric items and rarely dies. It's also worth pointing out one gamer has already achieved a platinum trophy for his time in-game, taking him roughly nine hours to complete in the first playthrough. Other reports state the game can take between eight to 15 hours to complete.

במילים אחרות ,הוא שיחק בזה לפני הספיד רון ,ואז עשה ספיד רון שלקח לו 5 שעות כולל סירטונים
בכל מיקרה לפי מה שהבנתי ,גימפלי נקי ,גם עם תעשה ב10 שעות ,בפועל אין הרבה שעות גימפלי אמיתי
מבחינתי שיש מישחקים עם טונות QTE ,עדיף לי כבר ליצפות בסרט ,כולל אנשים אחרים משחקים ,וזה מה שאני יעשה בהקשר של המישחק הזה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 פברואר 2015, 12:42

נו זה מה שאמרתי, 5 שעות אולי אם אתה עושה rush, אבל למה שתעשה זאת במשחק שמסתמך על פרזנטציה, בניית עולם ועלילה?
אנשים סיימו את המשחק בגאף ואין סיבה להאמין שהם משקרים, זה לוקח 9-10 שעות לפחות ויש כאלו שגם לקח להם 12 שעות ויותר, האורך שלו סטנדרטי.
בקשר לכמה מזה זה גיימפליי "אמיתי" פה זו כבר בעיה אחרת והטענה מוצדקת אצל מי שנרתע מיותר מדי סינמטיות, אני יכול להבין את זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 פברואר 2015, 15:20

כן, לעשות RUSH ולהסיק מזה על זמן המשחק זה די מגוחך.
עם זאת, הוא ככל הנראה משהו כמו 8-12 שעות, תלוי ברמה ובמיומנות שלך, וגם בכמה אתה חוקר את הסביבה שלך.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 פברואר 2015, 18:52

ככל שאני קורא עוד ועוד תגובות בגאף הוא נשמע דיי טוב, יש המון אנשים שאומרים שהגיימפליי פשוט נהדר. הבעייה היחידה היא פשוט הpacing, נשמע כמו משחק 75+ לגמרי. בהחלט ארכוש בעתיד.

פאטצ'ר טוען שהמשחק ימכור כ-5 מיליון עותקים ללא באנדל ועם באנדל כ-10-12:
Pachter is confident that Sony will keep on selling PS4s and if they bundle it up with the console, The Order: 1886 may even sell close to 10-12 million copies. “[Sony] They are going to keep selling PS4s so the trick is that this title is coming out early in the year but it’s going to sell really well in the Fall and it will probably be $40 during Holidays and if they bundle it with the PlayStation 4 which is how they will; I think the February launch is planned in such way that come Black Friday and they could give you The Order for free if you buy the PS4. So could end up selling 10-12 million because they can give away that many copies. But it’s going to do well.”

מה שנקרא, חייב"ס :D.

מביקורת צרפתית שהעלו הוא עדיין מצטייר כמאוד קצר, 7 שעות על פי הביקורת. למרות שלא ברור על איזו רמת קושי שיחקו ועם או בלי Aim assist.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 פברואר 2015, 19:07

bling כתב:העניין זה שבמקרה של רייז המכניקות גרועות, כל הבסיס של המשחק שזו המערכת קרב היא זוועה.
אצל האורדר המכניקת קרב, גם אם לא חדשנית ושוברת קרקעות, עשויה היטב ומלוטשת ע"פ הדיווחים.

ברייז אין בעיות פייסינג, אין בכלל פייסינג, כל המשחק אתה נלחם עם מערכת הקרב המזעזעת באינספור אויבים, באורדר בעיות הפייסינג לא קשורות לרפטטיביות אלא ליחס מוגזם בין סרטונים וגיימפליי, אתה יכול נגיד לצאת מסרטון מעבר ללכת כמה מטרים עם הדמות רק כדי להפעיל עוד סרטון מעבר, דברים כאלו.

אצל רייז ה QTE זה כל רגע ורגע במשחק שאתה נלחם במערכת הקרב הגרועה שלו ואי אפשר בכלל להכשל בהם, עם האורדר ה QTE קיימים בזמן סרטוני מעבר על מנת להכניס להם אינטרקטיביות וכשלון בהם זו פסילה.
רייז לא נשען על סרטוני מעבר כמו האורדר, הוא עדיין משחק ששם דגש על הגיימפליי הגרוע שלו, עם האורדר הבעיה שמסתמנת היא שבין סרטוני המעבר, הליכות עם הדמות ו QTE, אין הרבה גיימפליי "טהור", הוא לניארי מאוד ונשען מאוד על סינמטיות, אצל רייז אין בעיה שכזו, הבעיה הבלעדית שלו זה גיימפליי זוועתי שמרגיש כמו עינוי למשחק ולצפייה.
שניהם מסתמנים כלא משחקים טובים אבל כל אחד מסיבות אחרות, זה ששניהם לניארים עם גראפיקה יפה לא עושה אותם אותו דבר, הסיבות של רייז לי אישית נראות הרבה יותר קריטיות ולא שוות גם 5$, מקסימום הייתי מפעיל אותו אם הייתי מקבל אותו בפלוס בשביל הגראפיקה ומשחק בו לא יותר מחצי שעה ומוחק, האורדר לא נשמע מנגד כמו משהו שעינוי לעבור והייתי שמח לעשות עליו סיבוב כשיהיה בסייל או בפלוס יום אחד.

אין סתירה בין זה שיש הבדלים בין המשחקים, לבין זה שהם דומים מאוד בלא מעט גורמים.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 פברואר 2015, 20:29

מביקורת צרפתית שהעלו הוא עדיין מצטייר כמאוד קצר, 7 שעות על פי הביקורת. למרות שלא ברור על איזו רמת קושי שיחקו ועם או בלי Aim assist.

השאלה הגדולה עם זה 7 שעות + הסירטונים
או 7 שעות בלי הסירטונים

כי לפי מה שהבנתי הסירטונים עצמם שמחברים אותם ארוכים

ככל שאני קורא עוד ועוד תגובות בגאף הוא נשמע דיי טוב, יש המון אנשים שאומרים שהגיימפליי פשוט נהדר. הבעייה היחידה היא פשוט הpacing, נשמע כמו משחק 75+ לגמרי

העניין שלמישחק הזה היה הרבה היפ
יש הרבה מישחקים בינונים שאני משחק בהם והם כיפים ,השאלה בתאריך ההשקה ,עם המישחק שווה את הכסף שמבקשים אליו
ולפי יתרשמות שלי ,(ממה שכתוב ,כי אני לא יתן ביקורת על מישחק שלא שיחקתי ,ואין לי אפילו את הקונסולה) ,כניראה הוא לא שווה

מה גם זה אמור היה להיות בילעדי גדול של הPS4
ואל תבינו לא נכון ,הPS4 למי שאין PC מישחקים ,לדעתי הקונסולה המוצלחת ביותר שיש היום בשוק
(אני הלכתי על WIIU כי יש לי PC מישחקים )

אבל ההצלחה זה בעיקר בעיקר בעיקר ,בגלל תמיכה מצד שלישי +חומרה עדיפה מהXBO
מבחינת בילעדים כרגע ,לדעתי לWIIU יש את הטובים ביותר מול הXBO וPS4

יהיה מעניין אבל התחרות בין אנצרטד 4 לבין טומב רידר הבא ,מעניין עם ההשקה תיהיה גם קרובה
שניהם בילעדים באותו הזאנר והסיגנון

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 17 פברואר 2015, 21:38

wii u כפלטפורמה שניה למי שיש מחשב, זה קל. לא חושב שיש פה תחרות בכלל.

אם מתעלמים מ TLOU, ואני חושב שצריך להתעלם ממנו, מאחר ומדובר פחות או יותר בגרסת ה pc למשחק שיצא ב 2013 (בניגוד לרימייק הנפלא של zelda:ww למשל), למייקרוסופט וסוני ביחד אין אקסלוסיבי אחד טוב באמת.

אני מאמין שזה ישתנה בשביל סוני השנה עם בלאדבורן ואנצ'רטד (אולי פרסונה 5 אבל אני חושב שזה יהיה 2016 מחוץ ליפן), לא יודע בקשר למייקרוסופט.
כמובן שגם ל wii u יצאו השנה לפחות שני משחקים שצפויים לתת תחרות אמיתית מבחינת איכות, ככה שהפער הקיים כנראה ישמר לפחות לעוד שנה.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 17 פברואר 2015, 21:56

idan כתב:wii u כפלטפורמה שניה למי שיש מחשב, זה קל. לא חושב שיש פה תחרות בכלל.

אם מתעלמים מ TLOU, ואני חושב שצריך להתעלם ממנו, מאחר ומדובר פחות או יותר בגרסת ה pc למשחק שיצא ב 2013 (בניגוד לרימייק הנפלא של zelda:ww למשל), למייקרוסופט וסוני ביחד אין אקסלוסיבי אחד טוב באמת.

אני מאמין שזה ישתנה בשביל סוני השנה עם בלאדבורן ואנצ'רטד (אולי פרסונה 5 אבל אני חושב שזה יהיה 2016 מחוץ ליפן), לא יודע בקשר למייקרוסופט.
כמובן שגם ל wii u יצאו השנה לפחות שני משחקים שצפויים לתת תחרות אמיתית מבחינת איכות, ככה שהפער הקיים כנראה ישמר לפחות לעוד שנה.

זאת דעה שלך. אני חושב שלפס4 יש את אינפיימוס הנהדר שלדעתי הוא המשחק הכי טוב כרגע של הפס4 שהוא לא רימאסטר מהדור הקודם ואיתו יש את דרייבקלאב שרק ממשיך להשתפר מעידכון לעידכון.
ולאקס בוקס יש את סאנסט אוברדרייב שהוא לבד גורם לפעמים לרצות להביא וואן שאיתו יש את פורצה 5,הוריזן 2,קילר אינסטינקט לחובבי משחקי המכות (לפס4 יש את גילטי גיר).
לדעתי הWII U היא באמת ההגדרה של להשיג קונסולה רק בשביל האקסקלוסיבים שלה וזה רק למי שאוהב את נינטנדו בעוד שבוואן/פס4 לפעמים שווה להקריב את הרזולוציה/פריימים עבור כיף עם חברים שמשיגים את אותו משחק.
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 17 פברואר 2015, 22:33

אתה צודק לחלוטין. זה באמת דעה שלי וברור שזה הכל עניין של טעם.

אבל גם אם מסתכלים בממדים אובייקטיבים כביכול, כמו מטה קריטיק, האקסלוסבי הכי טוב של כל אחת מהן הוא 80. שיחקתי ב second son, בגלל שהוא היה המשחק היחיד שהיה סביר בביקורות, הוא נראה טוב גרפית, והייתי צריך לקנות משהו שיצדיק את הקנייה של הקונסולה. מה אני יגיד לך הוא היה בסדר, לא קרוב אפילו לאקסולוסיבי טוב באמת. שוב, לדעתי. וזה יפה שדרייב קלאב השבור משתפר מעדכון לעדכון, אבל לא בשביל זה קונים קונסולה.
(אגב, אין לי הרבה ספקות שבעתיד ה ps4 תהיה כנראה הכי טובה גם בתור פלטפורמה שנייה למחשב, לפחות לטעם שלי. אבל כרגע זה רחוק מאוד מזה)

בקשר למייקרוספוט: קודם כל פורצה, שניהם, לא אקסלוסיבים ל one.
בקשר לשאר המשחקים, לא יודע יכול להיות שזה יהיה שונה מסוני , לא תמיד המבקרים צודקים או קולעים לטעם שלך, אבל אם אני צריך לנחש כנראה שאין להם עדיין משחקים ברמה שנינטנדו מציעים, עבורי בכל אופן. אבל כן, לא שיחקתי בהם.

חוץ מזה, ביונטה 2 (אם הייתי משחק בו ב 2014, השנה שהוא יצא, הוא היה משחק השנה שלי בקלות) , TW 101, ו Xenoblade שיצא השנה הם לא של נינטנדו. ככה שאתה צודק, אבל לא לגמרי צודק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 פברואר 2015, 22:35

פורצה 5 כן אקסקלוסיבי. אבל בכל מקרה שתי החברות עדין לא הוציאו משחק של חברות הAAA האמיתיות שלהן. אין עדין משחק של רמדי בשוק, אין של 343, אין של נוטי דוג, אין של סנטה מוניקה... בקיצור, הכדורים עדין במחסנית. 2015 תהיה חזקה, רק אנצ'רטד וקוואנטום ברייק לבד יגרמו לשנה המסכנה שעברה עלינו להסמיק.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 17 פברואר 2015, 22:42

פורצה 5 כן אקסלוסיבי. וואלה, צודק.

עדיין בינוני :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 פברואר 2015, 22:44

idan כתב:פורצה 5 כן אקסלוסיבי. וואלה, צודק.

עדיין בינוני :)

כן, לא מתווכח עם זה. אין לי קונסולה כמו שאתה יודע וזה בדיוק מהסיבה הזאת.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 פברואר 2015, 23:52

אנצרטד 4 כמו שאמרתי הולך כניראה ליתחרות בטומב רידר (תיזכרו בילעדי לMS לפחות בינתים )
בעניין נינטנדו ,אני לא הולך על כל בילעדי ,לדוגמה את SSB האחרון לא קניתי ,כי אני לא מארח אנשים
אבל היו להם כמה גדולים ב2014 \ביונטה ,מאריו קארט 8 ,SSB ,אפילו הספין אוף למאריו יצא טוב לפחות בביקורות

השנה עם לא יהיו עיכובים ,זלדה חדש ,יורש לאקסנובליד ,STAR FOXS חדש
יש גם את ספלטון ,שלא מעניין אותי בימיוחד ,אבל אולי יצא טוב לילדים
ויש את הכותר שיוצרים שלבי מאריו
זה רק מה שהוכרז

מה שאני אוהב בגישה של נינטנדו ,שהם ברוב הכותרים עושים משהו ,שהשוק לא הוצף בו
לMS יש לדוגמה את הילו 5 בפיתוח ,כמה כותרי FPS יש בPC ובPS4 ?
אני לא אומר שהמישחק לא יצא טוב ,אבל באמת יש צורך להמשיך את הסידרה ,שהקונסולה מקבלת מספיק כותרים בסיגנון ,לא מיזמן את דסטני מהמפתחים המקורים של הסידרה

סוני ליפעמים עושה דברים מקורים ,LBP ,אנצרטד ,ועוד
אבל מי צריך קילזון או מישחקי מרוצים מהם (חוץ מגרנד טוריסמו ) ?

וגם במקורים ,LBP צריך לעבור שינוי בגימפלי ,כי הוא לא כיף בימיוחד ,עם כל הכבוד ליכולות היצירת שלבים ולחלוק אותם
המישחק עצמו לא כיף

אנצרטד 2 היה פיצוץ ,אבל היו כבר כמה קלונים ,והנוסחה הזאת מתחילה לשעמם ,יותר מידי לינריות וסירטוני מעבר
לא היתי רוצה עולם פתוח אמיתי ,אבל כן פחות לינריות ,ויותר לחקור את עולם המישחק

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 18 פברואר 2015, 00:26

kririn כתב:אנצרטד 4 כמו שאמרתי הולך כניראה ליתחרות בטומב רידר (תיזכרו בילעדי לMS לפחות בינתים )
בעניין נינטנדו ,אני לא הולך על כל בילעדי ,לדוגמה את SSB האחרון לא קניתי ,כי אני לא מארח אנשים
אבל היו להם כמה גדולים ב2014 \ביונטה ,מאריו קארט 8 ,SSB ,אפילו הספין אוף למאריו יצא טוב לפחות בביקורות

השנה עם לא יהיו עיכובים ,זלדה חדש ,יורש לאקסנובליד ,STAR FOXS חדש
יש גם את ספלטון ,שלא מעניין אותי בימיוחד ,אבל אולי יצא טוב לילדים
ויש את הכותר שיוצרים שלבי מאריו
זה רק מה שהוכרז

מה שאני אוהב בגישה של נינטנדו ,שהם ברוב הכותרים עושים משהו ,שהשוק לא הוצף בו
לMS יש לדוגמה את הילו 5 בפיתוח ,כמה כותרי FPS יש בPC ובPS4 ?
אני לא אומר שהמישחק לא יצא טוב ,אבל באמת יש צורך להמשיך את הסידרה ,שהקונסולה מקבלת מספיק כותרים בסיגנון ,לא מיזמן את דסטני מהמפתחים המקורים של הסידרה

סוני ליפעמים עושה דברים מקורים ,LBP ,אנצרטד ,ועוד
אבל מי צריך קילזון או מישחקי מרוצים מהם (חוץ מגרנד טוריסמו ) ?

וגם במקורים ,LBP צריך לעבור שינוי בגימפלי ,כי הוא לא כיף בימיוחד ,עם כל הכבוד ליכולות היצירת שלבים ולחלוק אותם
המישחק עצמו לא כיף

אנצרטד 2 היה פיצוץ ,אבל היו כבר כמה קלונים ,והנוסחה הזאת מתחילה לשעמם ,יותר מידי לינריות וסירטוני מעבר
לא היתי רוצה עולם פתוח אמיתי ,אבל כן פחות לינריות ,ויותר לחקור את עולם המישחק

LBP 3 הוא משחק שבאמת מראה שLBP צריך לחדש כבר למרות מי שאוהב את המשחקים הקודמים יואהב אותו.
לגבי אנצרטד 2,כל המתחזים שלו לא הגיעו לרמה שלו ואפילו ההמשך שלו לא הצליח בדיוק כמוהו אז הנוסחה אולי חוזרת על עצמה,אבל היא עדיין טובה אם עושים אותה נכון.
לגבי קיילזון או גראן טוריזמו,שוב לא כל המשחקים דומים אליהם ןאתה לא יכול להשוות את ניד פור ספיד לגראן טוריזמו או באטלפילד לקיילזון. אנשים רוצים שינוי כי לפי הגישה שלך אז כל זאנר היה משחק ספציפי משלו ואז באמת התעשייה הזאת הייתה סתמית כי באותה נימה אפשר להגיד שמי צריך את GTA או HALO או גירס או זלדה וכו...

ועידן,דרייבקלאב נקטל בביקורות כי הוא לא מחזיק לאנשים את הידיים בזמן המשחק. קשה לשלוט בו וגם לי לקח זמן להיסתגל עליו אבל זה ממש לא משחק שבור ועדיין לטעמי הוא המשחק הכי אנדרייטד שיש כרגע לפס4.
לגבי אינפיימוס,אם לא אהבת את הקודמים אז המשחק הזה לא ממש יחדש משהו. אני ממש אהבתי את הקודמים ברמה שסיימתי כל אחד מהם לפחות 10 פעמים (אני רציני) ואת המשחק האחרון סיימתי איזה 3 פעמים.(אני לא ממש מחשיב את First light כי הוא יותר כמו פרולוג של second sons).
ואני מסכים עם נדב,גם מיק וגם סוני עם אקדיחים טעונים כאשר הכדור בקנה ואני מאמין שאנחנו נראה בE3 תחרות כל כך גבוה עד שאנחנו נישכח מ2014.
אגב לגבי נינטנדו אני עדיין לא הגעתי למצב שאני אומר לעצמי וולה שווה להשיג WIIU כי המשחק היחיד שמעניין אותי שם זה ביונטה 2 (כמובן שכל השאר גם אבל פחות) וזה חבל כי הם הצליחו לגרום לי לעבור מהויטה ל3DS כבר..
בכל מקרהאני עדיין חושב שהמצב של סוני/מיקרוסופט כיום הוא טוב יותר משל נינטנדו ואני מקווה שהקונסולה הבאה של נינטנדו לא תהיה פס4.5 כמו שהWIIU הוא כמו סוג של PS3.5.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 פברואר 2015, 08:09

אין לי אף בעיה עם אינפמוס ,כי אין הרבה מישחקים דומים לו
אני מדבר על דברים כמו קילזון ,שיש לו המון מיתחרים מספיק דומים ,שקימים בPS4

שאתה הולך לנינטנדו ,לגדולים שלהם בדרך כלל אין הרבה מישחקים דומים באותו ערכי הפקה
אתה לא רואה הרבה מישחקים דומים לזלדה ולא הרבה מישחקים דומים למאריו ,וכו וכו

כמו שאמרתי ,הPS4 ,עם היתי חיב לבחור רק פלטפורמה אחת ,אבל לא PC ,זה מה שהיתי בוחר ,ובקלות
אבל שיש PC ,לא ראיתי כותר בילעדי אחד ואני מדגיש בילעדי ,שאני חייב
אותו הדבר בXBO

בכללי זה אותה מישפחה ,PC \PS4\XBO \ליפעמים מאק
וגם בקרוב סטים משין
אותם מישחקים גדולים 95% מהזמן

אני משחק היום באוריו מסטר אוף דיסקי ,לDS
לא בדיוק המישחק הכי טוב בעולם ,אבל כן מקורי ,וכן אין מישחקים דומים לו ,לפחות לא כאלו שאני מכיר
זה הגדולה של נינטנדו ,שגם מישחק בינוני מאוד ,לפחות מרגיש רענן

ולא משהו שהשוק מוצף בו

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 פברואר 2015, 14:51

בצורה מאוד מפתיעה סוני עושים גם סייל ועושים צחוק מהרשימה של מייקרוסופט, הנחות יותר גדולות, משחקים הרבה יותר גדולים:

Title Platform(s) PS Plus Price Sale Price Regular Price
Batman: Arkham City PS3 $9.99 $11.99 $19.99
Call of Duty: Advanced Warfare – Day Zero Edition PS4/PS3 $39.59 $44.99 $59.99
Call of Duty: Advanced Warfare – Digital Pro Edition PS4/PS3 $73.99 $79.99 $99.99
Child of Light PS4/PS3/Vita $6.00 $7.50 $14.99
Danganronpa: Trigger Happy Havoc Vita $19.99 $23.99 $39.99
Danganronpa 2: Goodbye Despair Vita $23.99 $27.99 $39.99
Dark Souls II PS3 $19.99 $23.99 $39.99
Destiny PS4/PS3 $39.59 $44.99 $59.99
Destiny Digital Guardian Edition PS4/PS3 $67.49 $71.99 $89.99
Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition PS4 $32.99 $34.79 $59.99
Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition PS3 $23.59 $24.79 $39.99
Disney Infinity PS4/PS3 $11.99 $17.99 $29.99
Dragon Age: Inquisition PS4/PS3 $35.99 $41.99 $59.99
Dragon Age: Inquisition Deluxe Edition PS4/PS3 $41.99 $48.99 $69.99
Far Cry 4 PS4/PS3 $35.99 $41.99 $59.99
FIFA 15 PS4/PS3 $29.99 $35.99 $59.99
Hohokum PS4/PS3/Vita $7.49 $8.99 $14.99
Luftrausers PS3/Vita $4.99 $5.99 $9.99
Mercenary Kings PS4 $8.00 $10.00 $19.99
Metro Redux PS4 $24.99 $29.99 $49.99
Middle-earth: Shadow of Mordor Legion Edition PS4/PS3 $24.99 $29.99 $49.99
Never Alone PS4 $8.99 $10.49 $14.99
OlliOlli PS4/PS3/Vita $2.60 $3.90 $12.99
Outlast: Bundle of Terror PS4 $6.96 $9.86 $28.99
Persona 4 Ultimax PS3 $35.99 $40.19 $59.99
Risen 3 PS3 $15.00 $25.00 $49.99
South Park: The Stick of Truth PS3 $14.99 $17.99 $29.99
Tales of Xillia PS3 $12.00 $15.00 $29.99
The Telltale Games Collection PS4 $44.00 $55.00 $109.99
The Walking Dead: Season Two PS4 $12.49 $14.99 $24.99
The Wolf Among Us Season Pass PS3 $7.49 $8.99 $14.99
Tomb Raider Definitive Edition PS4 $14.00 $18.00 $39.99
Ultra Street Fighter IV PS3 $16.00 $20.00 $39.99
Wolfenstein: The New Order PS4/PS3 $24.00 $30.00 $59.99
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 פברואר 2015, 15:32

איפה המשחקים היותר גדולים ואיפה ההנחות היותר גדולות?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 פברואר 2015, 16:39

swiss-the-engine כתב:איפה המשחקים היותר גדולים ואיפה ההנחות היותר גדולות?

כמעט כל הכותרים הגדולים של 2014 נמצאים ברשימה של הפס4 ונעדרים מהרשימה של מייקרוסופט, לדוגמא - FarCry 4, DA:I, Wolfenstien, Fifa 2015, Diablo 3 ובטח עוד כמה ששכחתי. ההנחות זהות או גדולות יותר בחנות של סוני, לדוגמא - SOM שנמכר ב-50% הנחה לעומת 40% בחנות של מייקרוסופט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 פברואר 2015, 17:02

SOM נמכר במחיר בסיס של 50 דולר בחנות של מיק' ככה שהמחיר הוא זהה. המחירים זהים לחלוטין בקיצור אז לא מובן לי מה עפת. חשבתי פיספסתי משהו. לגבי שאר המשחקים הם היו במבצעים כמה וכמה פעמים, FC4 לדוגמא היה באותו המחיר שבוע שעבר (או לפני שבועיים, לא מאה אחוז לגבי זה).
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 22 אורחים