PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי matangt8 » 22 פברואר 2015, 17:05

אם יש משהו שלמדתי מהביקורות זה שאי אפשר ממש לסמוך על כל הקטע של מספרים עד שבאמת משחקים במשחק. הייתי שמח אם סוני ומיקרוסופט היו הולכים בצעדים של סטים ונותנים למשתמשים לעשות ביקורות גם כי אז באמת אפשר לדעת מה חושבים על המשחק.
היום אני כנראה אשיג את the order הוא בהמשך השבוע כי אני ממש סקרן לגבי המשחק הזה ומרות שהוא לא האנצרטד הבא,אני לא מאמין שזה משחק שהוא כל כך רע. אני אתן את חוות הדעת שלי כשאסיים אותו
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 פברואר 2015, 17:50

matangt8 כתב:אם יש משהו שלמדתי מהביקורות זה שאי אפשר ממש לסמוך על כל הקטע של מספרים עד שבאמת משחקים במשחק. הייתי שמח אם סוני ומיקרוסופט היו הולכים בצעדים של סטים ונותנים למשתמשים לעשות ביקורות גם כי אז באמת אפשר לדעת מה חושבים על המשחק.
היום אני כנראה אשיג את the order הוא בהמשך השבוע כי אני ממש סקרן לגבי המשחק הזה ומרות שהוא לא האנצרטד הבא,אני לא מאמין שזה משחק שהוא כל כך רע. אני אתן את חוות הדעת שלי כשאסיים אותו

מה אתה רוצה? שיתנו לכתוב ביקורת שלמה? כי אם אתה מתכוונים למספר/כוכבים אז יש את באקס בוקס ואני גם די בטוח שבסוני.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 פברואר 2015, 18:07

swiss-the-engine כתב:מה אתה רוצה? שיתנו לכתוב ביקורת שלמה? כי אם אתה מתכוונים למספר/כוכבים אז יש את באקס בוקס ואני גם די בטוח שבסוני.

יש את זה בסוני ואתה יכול לדרג רק אם קנית את המשחק אבל לא יודע למה משום מה תמיד הדירוגים גבוהים, לא נראה לי נתקלתי בפחות מ 3 וחצי כוכבים, זה נראה ש 99 אחוז לא טורחים לחזור לדף המשחק בחנות ולדרג אותו והאחוז שכן כנראה זה תמיד לרוב אנשים שמאוד אהבו אותו.

אבל בסטים זה הרבה יותר מפותח עם ביקורות אינדיבידואליות של משתמשים שאפשר גם לעשות להן לייק (ואלו שזוכים להכי הרבה לייקים מופיעים בראש הרשימה) במקום סתם ממוצע כוכבים סתמי, ואלב ממש הכניסה את הדירוגים לחלק בלתי נפרד מסטים ומהתרבות שלו, סוני רחוקה מזה שנות אור ואני לא חושב שהיא אי פעם תאפשר את זה, לחשוב שעכשיו הייתי נכנס לעמוד של האורדר ורואה בראש הרשימה דיסלייק ענק של משתמש שכולם הסכימו איתו יהיה היום שחזירים יעופו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2015, 18:43

bling כתב:סנטה מוניקה משמשת גם כסוג של חברה טכנית שמסייעת למשחקים אחרים שמפותחים בלעדית לפס4, למשל RPTURE היה מיועד להיות מולטי פלטפורם אבל הם התקשו בפיתוח, סוני הציעה להם עזרה עם כח האדם של סנטה מוניקה ועכשיו זה בלעדי לפס4, ככה הם גם סייעו ל RAD וחברות אחרות, אבל הם כן גם מפתחים משחקים IN HOUSE בלי קשר שהם גם עוזרים טכנית למפתחות אחרות, האורדר זה משחק שהם סייעו ל RAD טכנית אחרי הקמת המנוע (בכל זאת הם היו חברת PSP והיה דרוש כח אדם בשביל לעשות את המעבר לקונסולות) אבל זה לגמרי משחק של RAD, לא של סנטה מוניקה, הצוות של GOW זה לגמרי סנטה מוניקה, זה המשחק שלהם לכל דבר.

זה נראה באופן כללי שהפוקוס שלהם עובר יותר לאינדי- אבל בדרגות הגבוהות יותר, AA אם תרצה, למשל RIME או ראפטצ'ור, NMS ו WILD, כל מני משחקים שהם מסייעים בפיתוח שלהם ושיעשירו את הליינאפ של הקונסולה.
AAA באמת נחלש מאוד לצערי.

כן סוני משקיעים באינדים גדולים יותר אבל האולפנים הפנימיים בגרף ירידה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 פברואר 2015, 19:08

matangt8 כתב:אם יש משהו שלמדתי מהביקורות זה שאי אפשר ממש לסמוך על כל הקטע של מספרים עד שבאמת משחקים במשחק. הייתי שמח אם סוני ומיקרוסופט היו הולכים בצעדים של סטים ונותנים למשתמשים לעשות ביקורות גם כי אז באמת אפשר לדעת מה חושבים על המשחק.

מה הכוונה? אתה לא חייב בכלל להסתמך על המספרים.
פשוט תקרא כמה ביקורות. תראה מה הדברים שעלו לעיתים קרובות כבעיות ומה הדברים שעלו כיתרונות (במקרה של האורדר, כולם מסכימים שהוא נראה מדהים, הרוב מסכימים שהסיפור שלו גרוע וכמעט כולם מסכימים שהפייסינג שלו נוראי, ושהגיימפליי שלו בינוני ומעפן למדי ושבאופן כללי, זה פשוט לא מומלץ לקנות אותו).
ברגע שתדע מה הפריע למבקרים ומה המבקרים חשבו שהוא מוצלח, תדע אם הוא לטעמך או לא.
אם אין לך בעיה לבלות המון זמן בQTE גרועים, סרטונים שלא ניתן לדלג עליהם, קטעי הליכה שבהם אתה לא יכול לרוץ, בין סרטונים ואם לא מפריע לך שהירי עצמו לא מוצלח במיוחד ושהAI גרוע ומשעמם, אז יכול מאוד להיות שיספיק לך הגרפיקה הנהדרת והסטינג המעניין. אולי אפילו תהנה מהסיפור, למרות שרוב המבקרים אמרו שהוא גרוע למדי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 פברואר 2015, 19:10

swiss-the-engine כתב:מה אתה רוצה? שיתנו לכתוב ביקורת שלמה? כי אם אתה מתכוונים למספר/כוכבים אז יש את באקס בוקס ואני גם די בטוח שבסוני.

LIKE וכוכבים זה לא מספיק לטעמי. בסטים למשל (חוץ מהביקורות המצחיקות) אנשים אומרים את דעתם ובך המשחק מקבל רייטנג. לטעמי זה דבר הרבה יותר טוב מאשר לתת למשחק מספר מסויים של כוכבים או דירוג מ1 עד 10.

שחר,גם על עוד משחקים שמבקרים קטלו אותם באופן טוטאלי היו משחקים מהנים. אנשים ציפו שהאורדר יהיה האנצרטד עבור הפס4,יש לו את הפונטנציל להגיע לשם אבל כנראה שעדיין לא. דווקא ממה שחברים שיחקו הם אמרו שהמשחק באמת יפה גראפית (שאת זה כבר כולם הבינו) ודווקא הדמויות היו מעניינות, העבירה הייתה סבבה למי שאוהב חוויה סינימטית ולא ציפה לגירס אוף וור. בכל מקרה אני כן חושב שחושב שהאורדר הוא מהמשחקים האלה שיש להם פונטנצייל טוב אבל הביצוע לא היה טוב מספיק אבל גם לא גרוע. סטייל Remember me שזה משחק שגם אהבתי. בכל מקרה אני ישיג את המשחק בקרוב. מקווה שיהיה כיף :)
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 פברואר 2015, 20:08

בקשר ל RAD קל להיות חכמים בדיעבד אבל גם אתה היית נותן צ'אנס לצוות שהוציא משחקים מצוינים ב PSP ויש להם אנשים טכניים מהרמות הכי גבוהות בתעשייה, למה שתחשוב שככה יפלו על הפרצוף עם AAA? בכל מקרה הגיע להם הצ'אנס, עכשיו השאלה מה עושים איתם באמת, אני אישית חושב שמגיעה להם עוד הזדמנות, רוב שנות הפיתוח שלהם התרכזו בלבנות את המנוע, עכשיו הם יוכלו להקדיש נטו זמן פיתוח למשחק הבא ואפשר לקוות שהם למדו מהביקורות הקשות כדי לא לחזור על הטעויות שעשו עם האורדר.

צריך ליזכור שבעבר הרבה זיכיונות התחילו בינונים ויתקדמו מישם
גם אנצרטד 1 ,לא היה כזה טוב

העניין שהם צריכים לינטוש את הQTE ,כי גם מישחק של 40 שעות כאלו לא יתקבל טוב
QTE נחרש מספיק כבר ,זה היה מגניב ורענן בשאנמו 1-2 ,אבל גם אז ,זה היה רק חלק מהמישחקיות

QTE טוב למישחקי מוזיקה וריקוד ,לא צריך לדחוף את זה למישחקי גימרים יותר מידי
רק פה ושם בקטנה ליתרענן

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2015, 20:35

אנצ׳רטד 1 היה מהמשחקים היותר טובים של 2007, איך אפשר להעלות אותו כטעון בכלל? אנצ׳רטד 2 התעלה להיותר מהטובים של הדור, הוא על מ90 ל95, לא מ65 כמו האורדר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 פברואר 2015, 20:47

DrKeo כתב:אנצ׳רטד 1 היה מהמשחקים היותר טובים של 2007, איך אפשר להעלות אותו כטעון בכלל? אנצ׳רטד 2 התעלה להיותר מהטובים של הדור, הוא על מ90 ל95, לא מ65 כמו האורדר.

אנצ׳רטד הראשון היה אחלה בזמנו כשהסגנון הזה היה בחיתוליו, היום הוא התיישן רצח, אין בו כמעט Set pieces והירי פחות טוב גם בסטנדרט הלא הכי גבוה מלחתכילה של הסדרה, גם פייסינג הרבה פחות טוב מהכמעט שלמות שהיה אנצ׳רטד 2 בתחום הזה.

מה שעצוב זה שמבחינת גיימפליי אנצ׳רטד הראשון המיושן עדיין אוכל בלי מלח את האורדר, אולי הירי עצמו מרגיש פחות טוב אבל הוא הרבה יותר מגוון ומשלב פאזלים, קטעי נהיגה בג׳ט סקי, קטע מסילה של ג׳יפ שאתה יורה עם מטול (לפני שהקטעים הללו נהיו שחוקים רצח), זירות ירי מורכבות ורחבות יותר, קצת Exploring, סיפור הדוק יותר וטוב יותר ופייסינג עדיף, אנצ׳רטד הראשון שהיום התיישן מאוד עדיין מרגיש יותר מודרני ומורכב מהאורדר :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2015, 20:54

bling כתב:אנצ׳רטד הראשון היה אחלה בזמנו כשהסגנון הזה היה בחיתוליו, היום הוא התיישן רצח, אין בו כמעט Set pieces והירי פחות טוב גם בסטנדרט הלא הכי גבוה מלחתכילה של הסדרה, גם פייסינג הרבה פחות טוב מהכמעט שלמות שהיה אנצ׳רטד 2 בתחום הזה.

מה שעצוב זה שמבחינת גיימפליי אנצ׳רטד הראשון המיושן עדיין אוכל בלי מלח את האורדר, אולי הירי עצמו מרגיש פחות טוב אבל הוא הרבה יותר מגוון ומשלב פאזלים, קטעי נהיגה בג׳ט סקי, קטע של ג׳יפ שאתה יורה עם מטול (לפני שהקטעים הללו נהיו שחוקים רצח), זירות ירי מורכבות ורחבות יותר, קצת Exploring, סיפור הדוק יותר וטוב יותר ופייסינג עדיף, אנצ׳רטד הראשון שהיום התיישן מאוד עדיין מרגיש יותר מודרני ומורכב מהאורדר :/

אולי אנצ׳רטד התישן אבל כשהו יצא הוא היה בטופ של 2007. האורדר, הוא חיה מוזרה בפני עצמו. אני לא בטוח שהוא אפילו עומד בסטנדרט שגירס קבע ב2006.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 פברואר 2015, 21:39

DrKeo כתב:אנצ׳רטד 1 היה מהמשחקים היותר טובים של 2007, איך אפשר להעלות אותו כטעון בכלל? אנצ׳רטד 2 התעלה להיותר מהטובים של הדור, הוא על מ90 ל95, לא מ65 כמו האורדר.

עד כמה שאני זוכר הביקורות היו בסביבות 7-8 לאנצרטד הראשון
אנצרטד 2 היתה קפיצה ענקית לאומת הראשון

בעניין האורדר ,לדעתי צריך לתת למפתחת היזדמנות שניה
אולי אבל זיכיון אחר ,שלא יצתרכו לעשות שינוי דרסטי שחלק מהמעריצים יתעצבנו

לקחת את ההדברים שהם למדו בפיתוח ,וליצר משהו חדש וטוב בהרבה
סך הכל בני אדם לומדים עם הזמן

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 פברואר 2015, 10:58

קרירין, הזכרון שלך לא משהו... לאנצ'רטד הראשון יש ממוצע של 88.

בכל אופן, ראיתי את כל האורדר (הרצתי קטעים שחוזרים על עצמם) והגעתי למסקנה שהמשחק הזה פשוט גאוני... אם היה יוצא ב-2005.
הוא ממש מנציח את הסינמטיות של פעם. והגיימפליי *נראה* ממש סבבה, כשהוא קיים.
הסוף ממש מאכזב לדעתי, היו צריכים להשקיע שם עוד קצת... אבל באמת שאולי צריך לתת להם עוד הזדמנות, רק בגלל כמה שהמשחק הזה יפה :)
צריך גם לצרף להם לחצי שנה איזה צוות קטן שיאפס אותם על הגיימפליי, וסוני צריכים להגיד להם שהם ימדדו, ואם יש יותר מ-20% קטעי קישור במשחק הבא - הם מפרקים את הצוות :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 פברואר 2015, 12:14

Laskin כתב:קרירין, הזכרון שלך לא משהו... לאנצ'רטד הראשון יש ממוצע של 88.

בכל אופן, ראיתי את כל האורדר (הרצתי קטעים שחוזרים על עצמם) והגעתי למסקנה שהמשחק הזה פשוט גאוני... אם היה יוצא ב-2005.
הוא ממש מנציח את הסינמטיות של פעם. והגיימפליי *נראה* ממש סבבה, כשהוא קיים.
הסוף ממש מאכזב לדעתי, היו צריכים להשקיע שם עוד קצת... אבל באמת שאולי צריך לתת להם עוד הזדמנות, רק בגלל כמה שהמשחק הזה יפה :)
צריך גם לצרף להם לחצי שנה איזה צוות קטן שיאפס אותם על הגיימפליי, וסוני צריכים להגיד להם שהם ימדדו, ואם יש יותר מ-20% קטעי קישור במשחק הבא - הם מפרקים את הצוות :D

חבל שסוני לא עשו את זה לפני שנה וחצי כשכל העיתונאים אמרו בדיוק את זה. ואגב סוני לא יכולים לפרק אותם, הם חברה חיצונית :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 פברואר 2015, 12:22

אני לא יודע כמה כסף סוני שפכה על המשחק הזה, אבל ''לתת להם עוד הזדמנות'' יכול לעלות בכמה עשרות מיליוני דולרים שאני לא בטוח שלסוני יש עכשיו. מעניין כמה הוא ימכור :P.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 פברואר 2015, 12:33

kririn כתב:

עד כמה שאני זוכר הביקורות היו בסביבות 7-8 לאנצרטד הראשון
אנצרטד 2 היתה קפיצה ענקית לאומת הראשון

בעניין האורדר ,לדעתי צריך לתת למפתחת היזדמנות שניה
אולי אבל זיכיון אחר ,שלא יצתרכו לעשות שינוי דרסטי שחלק מהמעריצים יתעצבנו

לקחת את ההדברים שהם למדו בפיתוח ,וליצר משהו חדש וטוב בהרבה
סך הכל בני אדם לומדים עם הזמן

איזה מעריצים כבר יש למשחק הזה? האמא של הבמאי?

חוץ מזה אני מבטיח לך שגם מאלו שמאוד אהבו את המשחק לא תהיה התנגדות לגיימפליי הרבה יותר מפותח, פחות QTE ופייסינג טוב יותר, פשוט יש אנשים שאהבו אותו למרות הבעיות הללו או שהבעיות הללו לא הפריעו להם במיוחד אבל בוודאות שרובם ישמחו לשיפורים הנדרשים ולגיימפליי מעניין יותר. זה לא שצריך לעשות אותו עולם פתוח שזה באמת יפגע במהות שלו, אבל גיימפליי טוב בהרבה כמו שראינו למשל ב U4 מישהו יתנגד לזה לדעתך? גם אף אחד לא יבכה אם יסירו את ה QTE גם אם יש כאלו שזה לא מפריע להם, מעטים האנשים שמרגישים שהם מוסיפים משהו או שהם כיפים במיוחד.

אני אישית הייתי רוצה שהם יעשו ריבוט לקונספט, זה פשוט עולם מצוין מה שהם יצרו שם, כאילו מסדר אבירים שחיים מאות שנים, אנשי זאב, נשקים עתידניים שטסלה יוצר עבורם, לונדון ויקטוריאנית, כל העיצוב והשפמים האלה... כואב הלב איך כל זה בוזבז על המשחק הזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 פברואר 2015, 13:37

Klayman כתב:אני לא יודע כמה כסף סוני שפכה על המשחק הזה, אבל ''לתת להם עוד הזדמנות'' יכול לעלות בכמה עשרות מיליוני דולרים שאני לא בטוח שלסוני יש עכשיו. מעניין כמה הוא ימכור :P.

הוא כבר מקום ראשון באנגליה, בשבוע שעבר, אז לא כל כך רע, אולי, כנראה, יכול להיות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 פברואר 2015, 14:01

Nucleus_Dawn כתב:
הוא כבר מקום ראשון באנגליה, בשבוע שעבר, אז לא כל כך רע, אולי, כנראה, יכול להיות.

המספרי pre order שלו היו טובים ככה שהיה צפוי שימכור יפה בבום הראשוני, אבל ברור שהביקורות הרעות והפה לאוזן השלילי שהוא מקבל אצל הצרכנים הולכים לפגוע לו משמעותית ברגליים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 פברואר 2015, 14:07

כן, הוא יהיה להיט ביד 2, אבל בחנויות אני מנחש שמהר מאוד ירד מתחת לטופ 10

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 פברואר 2015, 14:28

Metro ערכו ראיון עם המנהל של סוני באירופה ג'ים ראיין, הם ידועים בסגנון הישיר שלהם, לא קראתי את כל הריאיון אבל השורה הבאה ממנו משעשעת:

JR: "PlayStation means different things to different people. For me, one of the great joys of my middle-aged life is sitting with my eight-year-old daughter playing Knack on a Saturday."

GC: "Oh, had she been bad or something?"

:D

http://metro.co.uk/2015/02/23/ps4-boss-jim-ryan-2015-interview-weve-learnt-an-awful-lot-from-the-driveclub-experience-5074388/

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 פברואר 2015, 16:07

מצחיק
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 פברואר 2015, 17:48

bling כתב:המספרי pre order שלו היו טובים ככה שהיה צפוי שימכור יפה בבום הראשוני, אבל ברור שהביקורות הרעות והפה לאוזן השלילי שהוא מקבל אצל הצרכנים הולכים לפגוע לו משמעותית ברגליים.

כן... בזה אין ספק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 פברואר 2015, 18:37

bling כתב:Metro ערכו ראיון עם המנהל של סוני באירופה ג'ים ראיין, הם ידועים בסגנון הישיר שלהם, לא קראתי את כל הריאיון אבל השורה הבאה ממנו משעשעת:

JR: "PlayStation means different things to different people. For me, one of the great joys of my middle-aged life is sitting with my eight-year-old daughter playing Knack on a Saturday."

GC: "Oh, had she been bad or something?"

:D

http://metro.co.uk/2015/02/23/ps4-boss-jim-ryan-2015-interview-weve-learnt-an-awful-lot-from-the-driveclub-experience-5074388/

אולי ילדה בת 8 כן נהנת ממנו...

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 פברואר 2015, 20:57

כן ילדה שלא הציגו לה פלטפורמות טובות
כמו רימן ומאריו ,או עם זה סוני ראצאט

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 פברואר 2015, 23:32

DrKeo כתב:אולי ילדה בת 8 כן נהנת ממנו...

אל תהיה כזה סחי :)

אבל ברצינות, משחק רע זה משחק רע, ברור שאם לילדה יש אפס סטנדרטים אז היא גם תהנה מלדפוק את הראש בקיר, אבל יש משחקים שהם אשכרה טובים ומהנים לכולם, גם לילדים קטנים שלא יודעים אחרת וגם לאנשים עם קצת סטנדרטים, עדיף לילדה של ג'ים דייויס לשחק בקראש מהפס1 מאשר בנאק, גם עכשיו הוא משחק עדיף עליו פי 10.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 24 פברואר 2015, 16:38

bling כתב:אל תהיה כזה סחי :)

אבל ברצינות, משחק רע זה משחק רע, ברור שאם לילדה יש אפס סטנדרטים אז היא גם תהנה מלדפוק את הראש בקיר, אבל יש משחקים שהם אשכרה טובים ומהנים לכולם, גם לילדים קטנים שלא יודעים אחרת וגם לאנשים עם קצת סטנדרטים, עדיף לילדה של ג'ים דייויס לשחק בקראש מהפס1 מאשר בנאק, גם עכשיו הוא משחק עדיף עליו פי 10.

דוגמה לא טובה, קראש הוא עדיין יותר טוב מרוב המשחקים
"A man chooses, a slave obeys"

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים