matangt8 כתב:אם יש משהו שלמדתי מהביקורות זה שאי אפשר ממש לסמוך על כל הקטע של מספרים עד שבאמת משחקים במשחק. הייתי שמח אם סוני ומיקרוסופט היו הולכים בצעדים של סטים ונותנים למשתמשים לעשות ביקורות גם כי אז באמת אפשר לדעת מה חושבים על המשחק.
היום אני כנראה אשיג את the order הוא בהמשך השבוע כי אני ממש סקרן לגבי המשחק הזה ומרות שהוא לא האנצרטד הבא,אני לא מאמין שזה משחק שהוא כל כך רע. אני אתן את חוות הדעת שלי כשאסיים אותו
swiss-the-engine כתב:מה אתה רוצה? שיתנו לכתוב ביקורת שלמה? כי אם אתה מתכוונים למספר/כוכבים אז יש את באקס בוקס ואני גם די בטוח שבסוני.
bling כתב:סנטה מוניקה משמשת גם כסוג של חברה טכנית שמסייעת למשחקים אחרים שמפותחים בלעדית לפס4, למשל RPTURE היה מיועד להיות מולטי פלטפורם אבל הם התקשו בפיתוח, סוני הציעה להם עזרה עם כח האדם של סנטה מוניקה ועכשיו זה בלעדי לפס4, ככה הם גם סייעו ל RAD וחברות אחרות, אבל הם כן גם מפתחים משחקים IN HOUSE בלי קשר שהם גם עוזרים טכנית למפתחות אחרות, האורדר זה משחק שהם סייעו ל RAD טכנית אחרי הקמת המנוע (בכל זאת הם היו חברת PSP והיה דרוש כח אדם בשביל לעשות את המעבר לקונסולות) אבל זה לגמרי משחק של RAD, לא של סנטה מוניקה, הצוות של GOW זה לגמרי סנטה מוניקה, זה המשחק שלהם לכל דבר.
זה נראה באופן כללי שהפוקוס שלהם עובר יותר לאינדי- אבל בדרגות הגבוהות יותר, AA אם תרצה, למשל RIME או ראפטצ'ור, NMS ו WILD, כל מני משחקים שהם מסייעים בפיתוח שלהם ושיעשירו את הליינאפ של הקונסולה.
AAA באמת נחלש מאוד לצערי.
matangt8 כתב:אם יש משהו שלמדתי מהביקורות זה שאי אפשר ממש לסמוך על כל הקטע של מספרים עד שבאמת משחקים במשחק. הייתי שמח אם סוני ומיקרוסופט היו הולכים בצעדים של סטים ונותנים למשתמשים לעשות ביקורות גם כי אז באמת אפשר לדעת מה חושבים על המשחק.
היום אני כנראה אשיג את the order הוא בהמשך השבוע כי אני ממש סקרן לגבי המשחק הזה ומרות שהוא לא האנצרטד הבא,אני לא מאמין שזה משחק שהוא כל כך רע. אני אתן את חוות הדעת שלי כשאסיים אותו
swiss-the-engine כתב:מה אתה רוצה? שיתנו לכתוב ביקורת שלמה? כי אם אתה מתכוונים למספר/כוכבים אז יש את באקס בוקס ואני גם די בטוח שבסוני.
בקשר ל RAD קל להיות חכמים בדיעבד אבל גם אתה היית נותן צ'אנס לצוות שהוציא משחקים מצוינים ב PSP ויש להם אנשים טכניים מהרמות הכי גבוהות בתעשייה, למה שתחשוב שככה יפלו על הפרצוף עם AAA? בכל מקרה הגיע להם הצ'אנס, עכשיו השאלה מה עושים איתם באמת, אני אישית חושב שמגיעה להם עוד הזדמנות, רוב שנות הפיתוח שלהם התרכזו בלבנות את המנוע, עכשיו הם יוכלו להקדיש נטו זמן פיתוח למשחק הבא ואפשר לקוות שהם למדו מהביקורות הקשות כדי לא לחזור על הטעויות שעשו עם האורדר.
DrKeo כתב:אנצ׳רטד 1 היה מהמשחקים היותר טובים של 2007, איך אפשר להעלות אותו כטעון בכלל? אנצ׳רטד 2 התעלה להיותר מהטובים של הדור, הוא על מ90 ל95, לא מ65 כמו האורדר.
bling כתב:אנצ׳רטד הראשון היה אחלה בזמנו כשהסגנון הזה היה בחיתוליו, היום הוא התיישן רצח, אין בו כמעט Set pieces והירי פחות טוב גם בסטנדרט הלא הכי גבוה מלחתכילה של הסדרה, גם פייסינג הרבה פחות טוב מהכמעט שלמות שהיה אנצ׳רטד 2 בתחום הזה.
מה שעצוב זה שמבחינת גיימפליי אנצ׳רטד הראשון המיושן עדיין אוכל בלי מלח את האורדר, אולי הירי עצמו מרגיש פחות טוב אבל הוא הרבה יותר מגוון ומשלב פאזלים, קטעי נהיגה בג׳ט סקי, קטע של ג׳יפ שאתה יורה עם מטול (לפני שהקטעים הללו נהיו שחוקים רצח), זירות ירי מורכבות ורחבות יותר, קצת Exploring, סיפור הדוק יותר וטוב יותר ופייסינג עדיף, אנצ׳רטד הראשון שהיום התיישן מאוד עדיין מרגיש יותר מודרני ומורכב מהאורדר :/
DrKeo כתב:אנצ׳רטד 1 היה מהמשחקים היותר טובים של 2007, איך אפשר להעלות אותו כטעון בכלל? אנצ׳רטד 2 התעלה להיותר מהטובים של הדור, הוא על מ90 ל95, לא מ65 כמו האורדר.
Laskin כתב:קרירין, הזכרון שלך לא משהו... לאנצ'רטד הראשון יש ממוצע של 88.
בכל אופן, ראיתי את כל האורדר (הרצתי קטעים שחוזרים על עצמם) והגעתי למסקנה שהמשחק הזה פשוט גאוני... אם היה יוצא ב-2005.
הוא ממש מנציח את הסינמטיות של פעם. והגיימפליי *נראה* ממש סבבה, כשהוא קיים.
הסוף ממש מאכזב לדעתי, היו צריכים להשקיע שם עוד קצת... אבל באמת שאולי צריך לתת להם עוד הזדמנות, רק בגלל כמה שהמשחק הזה יפה![]()
צריך גם לצרף להם לחצי שנה איזה צוות קטן שיאפס אותם על הגיימפליי, וסוני צריכים להגיד להם שהם ימדדו, ואם יש יותר מ-20% קטעי קישור במשחק הבא - הם מפרקים את הצוות
kririn כתב:
עד כמה שאני זוכר הביקורות היו בסביבות 7-8 לאנצרטד הראשון
אנצרטד 2 היתה קפיצה ענקית לאומת הראשון
בעניין האורדר ,לדעתי צריך לתת למפתחת היזדמנות שניה
אולי אבל זיכיון אחר ,שלא יצתרכו לעשות שינוי דרסטי שחלק מהמעריצים יתעצבנו
לקחת את ההדברים שהם למדו בפיתוח ,וליצר משהו חדש וטוב בהרבה
סך הכל בני אדם לומדים עם הזמן
Klayman כתב:אני לא יודע כמה כסף סוני שפכה על המשחק הזה, אבל ''לתת להם עוד הזדמנות'' יכול לעלות בכמה עשרות מיליוני דולרים שאני לא בטוח שלסוני יש עכשיו. מעניין כמה הוא ימכור.
Nucleus_Dawn כתב:
הוא כבר מקום ראשון באנגליה, בשבוע שעבר, אז לא כל כך רע, אולי, כנראה, יכול להיות.
bling כתב:המספרי pre order שלו היו טובים ככה שהיה צפוי שימכור יפה בבום הראשוני, אבל ברור שהביקורות הרעות והפה לאוזן השלילי שהוא מקבל אצל הצרכנים הולכים לפגוע לו משמעותית ברגליים.
bling כתב:Metro ערכו ראיון עם המנהל של סוני באירופה ג'ים ראיין, הם ידועים בסגנון הישיר שלהם, לא קראתי את כל הריאיון אבל השורה הבאה ממנו משעשעת:
JR: "PlayStation means different things to different people. For me, one of the great joys of my middle-aged life is sitting with my eight-year-old daughter playing Knack on a Saturday."
GC: "Oh, had she been bad or something?"
![]()
http://metro.co.uk/2015/02/23/ps4-boss-jim-ryan-2015-interview-weve-learnt-an-awful-lot-from-the-driveclub-experience-5074388/
DrKeo כתב:אולי ילדה בת 8 כן נהנת ממנו...
bling כתב:אל תהיה כזה סחי
אבל ברצינות, משחק רע זה משחק רע, ברור שאם לילדה יש אפס סטנדרטים אז היא גם תהנה מלדפוק את הראש בקיר, אבל יש משחקים שהם אשכרה טובים ומהנים לכולם, גם לילדים קטנים שלא יודעים אחרת וגם לאנשים עם קצת סטנדרטים, עדיף לילדה של ג'ים דייויס לשחק בקראש מהפס1 מאשר בנאק, גם עכשיו הוא משחק עדיף עליו פי 10.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים