ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מרץ 2015, 12:06

bling כתב:הסיבה שאמרתי 2017 היא קודם כל כלכלית וריאלית, אנחנו מדברים פה על נינטנדו כן? ב 2017 אפילו היא תוכל להציע חומרה מרשימה מאוד ועדיין לא להפסיד בצורה משמעותית או בכלל על כל יחידה כמו שהיא דוגלת, הרי במידה והמכשיר יהיה פלופ ב ב2016 עם חומרה ברמת high end זה יכול לגמרו את נינטנדו ולשתות לה את כל החסכונות שתצטרך כדי לממן דבר כזה, פה לפחות הסיכון קטן יותר לפי הפילוסופיה שלהם.

אם נסתכל על דור קודם שוק ההארדקור הוא 160 מיליון שהרי ה Wii לא באמת נחשב במספרים, אז ההערכה של עוד 150 מיליון בקופה ב 2016 לא מדויקת ואני חושב שקונסולה חזקה קלות לא תביא את הפיתוי של צד ג' מרשים יותר, הקפיצה צריכה להיות ברורה כמו פורט של PC כדי שאנשים ממש יתרגשו ועד 2016 אגב גם יהיה ליינאפ צד א' הרבה יותר נורמלי ל 2 הקונסולות אני משער.

וחשבתי ב 2017 הם גם יוכלו להציע מחיר יחסית אטרקטיבי לחומרה כזו, זה לא שהם יוציאו את החומרה הכי חזקה שהם יכולים ב 2017, אבל אם הם יכולים כבר עכשיו כמו שאמרת להוציא משהו חזק פי 10 אז שיוציאו ב 2017 משהו שחזק פי 5-6 ובמחיר משתלם, זה נראה לי הכי סביר מכל האופציות הרעות שיש להם.

אני לא חושב שיש הבדל בין 2017 ל2016, אז הם יוכלו להוציא משהו חזק ב-30% ב2017? אולי, אבל ב2016 הם יכולים להוציא קונסולה חזקה פי כמה מהפס4 והONE ב399$ ברווח ואפילו במחיר זול מזה. 2017 זה טפשי כי 3 שנים אחרי זה הפס5 תצא והNX תהפוך להרבה פחות רלוונטית כי שוב נינטנדו עם קונסולה בת 3 בלבד (וזה בתנאי ואני צודק והדור יהיה 7 שנים, אם הוא יהיה קצר יותר המצב יהיה אפילו יותר גרוע) שהיא חלשה מהתחרות והמפתחות לא יטרחו להוציא לה פורט כי זה ידרוש שנמוך. באמת שזה לא משנה אם היא מוציאה קונסולה חזקה פי 3 או פי 5, כך או כך הגרפיקה תהיה קצת יותר יפה והכל יעבוד ב60FPS במקום ב30 על הONE והפס4, את הקור זה ירשים.

בנושא כמה קונסולות יש בשוק, בדור של הפס1 נמכרו בערך 160 מליון קונסולות, בדור של הפס2 בערך 210 מליון ובדור של הפס3 בערך 265 מליון (ה360 + הפס3 בערך 165 מליון והWII בערך 100 מליון). השוק גדל עם הזמן (האוכלוסיה גדלה, גיימינג נעשה יותר ויותר מיינסטרים) ואתה לא יכול לבטל לגמרי הWII, הרי זאת נינטנדו וגם הקונסולה הזאת היא נינטנדו והקהל הזה עדין יקבל את NSMB או את מריו קארט (ששניהם בטופ 5 משחקים הכי מוכרים בהסטוריה). ברור שלא כל ה100 מליון האלה יקנו קונסולה בדור הזה אבל חלק גדול מהם כן, יש לך ספק שהדור הזה שיש בו שתיים מהקונסולות עם קצב המכירה הגבוה בהסטוריה לא יצליח להגיע ל200 מליון של הדור של הפס2? אני די בטוח שכן. אפילו אם נינטנדו תמכור רק 40 מליון יחידות, זאת תהיה הקונסולה הביתית הכי מצליחה שלה מאז הSNES אם לא נחשיב רגע את הWII שעשתה לה לרוב רק צרות בזמן שהיא התרסקה לגמרי ב2009 ולא מכרה יותר מדי תוכנה. אז כן, עוד שנה וחצי אם יהיו בשוק בערך 50-60 מליון יחידות של ONE + פס4 לדעתי ישארו על השולחן עוד מליונים שלא קנו קונסולה, מעל 100 מליון בטוח ולדעתי זה קרוב יותר ל150 מליון. אם הNX תהיה קונסולה טובה, אני מוכן לחתום לך שהדור הזה עובר את ה200 מליון יחידות אם נקרא לNX קונסולה של הדור הזה.

בקיצור, אני חושב שמשהו חזק פי 3-4 מהפס4 בX86 שיקבל הכל מצד ג' (כי זה קל) וירוץ ב60FPS בגרפיקה עדיפה כשהONE והפס4 ירוצו ב30 בשילוב עם הAAA הסופר איכותי של נינטנדו יכול להיות אטרקציה לא קטנה. נינטנדו תמיד הראתה שהיא יודעת לעשות המון רווח ברגע שהקונסולות שלה מוכרות אפילו סביר, אם זאת תמכור מהיום הראשון ברווח אז וואללה נראה לי שגם נינטנדו תרוויח יופי וגם התעשיה תרוויח נינטנדו מודרנית שוב. אם על גבי זה נינטנדו תלך על גימיק יחסית פשוט הפעם, כמו ההצעה שלי למשל לסנרגיה בין הNX לבין ה3DS (או היורשת שלה, הרי ב2016 ה3DS תהיה כבר בת 5), היא יכולה למשוך הרבה קז'ואלים בנוסף.

אני די בטוח שאם נינטנדו תצא עם הNX ב2016 ועד 2020 תצליח למכור 40 מליון יחידות היא תחשיב את זה להצלחה מסחררת.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מרץ 2015, 13:01

אני לא רואה מצב שהקונסולה תהיה חזקה פי 4 מהPS4, אבל פי 2 - בהחלט כן.
צריך לזכור שהם רומזים בצורה מאוד ברורה שיהיה גם גימיק, זה כנראה אומר תוסף או שלט יקר, או קסדה, או לכו תדעו... והמחיר עדיין אמור להיות סביב ה-400 דולר.
קשה לי להאמין שיצליחו להביא ב-400 דולר ללקוח קונסולה+תוסף חדשני, אם הקונסולה תהיה עד כדי כך חזקה. פי 2 מהקונסולות הנכחיות זה מספיק בהחלט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מרץ 2015, 14:16

Laskin כתב:אני לא רואה מצב שהקונסולה תהיה חזקה פי 4 מהPS4, אבל פי 2 - בהחלט כן.
צריך לזכור שהם רומזים בצורה מאוד ברורה שיהיה גם גימיק, זה כנראה אומר תוסף או שלט יקר, או קסדה, או לכו תדעו... והמחיר עדיין אמור להיות סביב ה-400 דולר.
קשה לי להאמין שיצליחו להביא ב-400 דולר ללקוח קונסולה+תוסף חדשני, אם הקונסולה תהיה עד כדי כך חזקה. פי 2 מהקונסולות הנכחיות זה מספיק בהחלט.

3 שנים אחרי הONE שנמכרה כמה חודשים אחרי השיגור שלה ב350$ ברווח ואתה לא חושב שאפשר לעשות ב400$ משהוא הרבה יותר חזק מהONE/PS4? אני בטוח שאפשר לעשות ב400$ מפלצת לעומת הפס4 שלוש שנים מאוחר יותר, אל תשכח ש5 שנים זאת כבר קפיצה של דור. עד אז אפשר כבר לעשות את הקונסולה מבוססת איזה LOW END של סדרה 400 של AMD או 1100 של NVIDIA.

בכל מקרה פי 2, פי 3, פי 5, זה באמת משנה? הנקודה היא קונסולה עדיפה חומרתית על התחרות כך שהיא תמיד תקבל את הגרסה העליונה, X86 כדי שהיא תקבל הכל, מחיר תחרותי כדי שלא תהיה יקרה בצורה הסטרית ובלעדיים של נינטנד שעושים את הבבדל האמיתי.

בנושא הגימיק. אני מקווה שהם יעשו מה שהצעתי, כלומר ה3DS עם הצ'יפ של התקשורת של הWIIU שישמש בעצם כשלט WIIU למי שיש 3DS. זה גימיק נינטנדו קלאסי, זה לא עולה אקסטרה שקל (רק 3DS למי שרוצה לקנות אחד) וזה יצור סוג של "אני צריך NX" אצל אנשים שיש להם כבר 3DS.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מרץ 2015, 14:46

נדב, הם לא יעשו את מה שהצעת. א - כי זה מתבקש מדי, ונינטנדו לא עושים מה שמתבקש. ו-ב' - הם רמזו לגימיק של ממש, משהו "שונה".. זה לא יהיה רק תקשורת עם 3DS, לדעתי.

וזה משנה מאוד, כי חומרה שתהיה חזקה פי 4 תוכל להתמודד עם המשחקים המרשימים של 2019-21 בכבוד, לעומת זאת חומרה פי 2 תעשה זאת בצורה עילגת :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מרץ 2015, 15:05

Laskin כתב:נדב, הם לא יעשו את מה שהצעת. א - כי זה מתבקש מדי, ונינטנדו לא עושים מה שמתבקש. ו-ב' - הם רמזו לגימיק של ממש, משהו "שונה".. זה לא יהיה רק תקשורת עם 3DS, לדעתי.

וזה משנה מאוד, כי חומרה שתהיה חזקה פי 4 תוכל להתמודד עם המשחקים המרשימים של 2019-21 בכבוד, לעומת זאת חומרה פי 2 תעשה זאת בצורה עילגת :)

המשחקים של 2020 יהיו לה כבדים מדי, אפילו אם היא תהיה פי 5 מהפס4. כשיצא משחק לפס5 והוא ירוץ בקונסולה הזאת ב15FPS במקרה הטוב יצטרכו לעשות המון פשרות כדי לגרום לו לרוץ. כשלוקחים בחשבון שמופיעות טכנולוגיות גרפיקה חדשות שלא יהיו בקונסולה הזאת לעומת הפס5 (כמו למשל טסלציה שיש בפס4 אבל אין בפס3, בלי קשר לזה שהיא חזקה פי 10) ושהיא תהיה חלשה במקרה הכי אופטימי בעולם בפי 2-3 מהפס5, מפתחים פשוט לא יטרחו לפתח לה רוב הזמן. הם יתיחסו אליה כאל פס4, יביאו רק את המשחקי CROSS GEN.

אני לא חושב שב2016 צריך לקחת בכלל בחשבון את הפס5, זה עתיד רחוק ב2016. הם צריכים לקחת בחשבון את הדור הזה וקונסולה שחזקה מהפס4 נניח פי 3 שתתן גם ביצועים ב60FPS וגם גרפיקה עדיפה במחיר אטרקטיבי תהיה אטרקציה די גדולה, ביחוד משפחות שיש בהן גם גיימר. זה פשוט קילר לדעתי הצד א' של נינטנדו בשילוב עם COD/FIFA ושאר הירקות של צד ג'.

בנושא ה3DS, כן זה פשוט מדי אולי בשבילם. אבל זה משלים את החזון חיבור הניידת והנייחת שיש להם כבר שנים (עוד מהקיוב היו כבלים לחבר לGBA). אולי הם יחליטו שזה כן הקטע שלהם, ללכת לשירותים עם ה3DS או למיטה ולהמשיך לשחק במשחק של הNX בהזרמה סטייל השלט WIIU, לשחק במשחקי 3DS על הטלביזיה, לעשות סנרגיה בין משחקים שיש לשתי הפלטפורמות כמו SSB או מריו קארט ולעשות משחקים אסימטרים כשאחד עם שלט 3DS וכמה עם שלט PRO על הטלביזיה. אפילו לעשות משחקים שבהם 4 אנשים יושבים עם 3DS והNX היא מה שמחבר בינהם ומשהו רץ על הטלביזיה תוך כדי. יש להם מספיק שטיקים שהם יכולים לעשות עם זה.

כמובן שהם גם יכולים לעשות יגימיק מפגר שיעלה להם 200$, לשים קונסולה שבקושי עושה ביצועים של פס4 וללכת על חומרה שהיא לא X86. אפס משחקי צד ג', שוב הם לבד... נינטנדו קלאסית וזה גם מה שבטח יקרה בסוף :/

אגב אם הייתי צריך לעשות מין סוג של ניתוח שאני שולף מהתחת בצורה חצי מושכלת הייתי אומר שב2016:
400$ בהפסד לקונסולה - כוח של פס5
400$ ברווח - פי 4-5 מהפס4
300$ בהפסד - פי 3-4 מהפס4
300$ ברווח - פי 2-3 מהפס4

אם הייתי נינטנדו הייתי הולך על 300$ בסוג של BREAK EVEN כשהקונסולה חזקה פי 3 מהפס4 בX86 והשיק של ה3DS בחגים 2016. לדעתי זה הסנריו הכי מושלם שהם יכולים לעשות מכל בחינה אפשרית. תאר לך שהקונסולה עולה בערך כמו פס4, GTA6 רץ ב60FPS עם רחובות צפופים יותר וכל שאר השטויות ובמקביל זלדה מדהים והוא אפילו מדבר עם ה3DS. נשמע פצצה לא? :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מרץ 2015, 16:17

בשליפה מהתחת שלך אתה שוב מתעלם מהרמזים שככל הנראה כן יהיה אביזר נוסף, מלבד הקונסולה עצמה... כך שלדעתי היא תעלה 400, ברייק-איוון או הפסד קל, ותהיה פי 2 יותר חזקה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מרץ 2015, 16:26

Laskin כתב:בשליפה מהתחת שלך אתה שוב מתעלם מהרמזים שככל הנראה כן יהיה אביזר נוסף, מלבד הקונסולה עצמה... כך שלדעתי היא תעלה 400, ברייק-איוון או הפסד קל, ותהיה פי 2 יותר חזקה.

כתבתי את זה על בסיס חומרה בלבד. מן הסתם בלי לדעת מה השטות שלהם הפעם אין לי שמץ. רק תזכור שלמשל השטות שלהם בתקופת הWII עלתה להם כמו שלט רגיל ובגלל זה היא לא העלתה את המחיר של הקונסולה. גם שטות סטייל ה3DS שאני אומר לא תעלה להם אקסטרה. כלומר ברור שיכול להיות פה סוג של WILD CARD בגלל שאלוהים יודע מה השטות שלהם הפעם, אבל גם יכול להיות שזה לא ינפח את המחיר כמו בWII למשל.

אבל מעבר לשטות הזאת צריך תמיד לזכור שנינטנדו לא מחוברת למציאות אף פעם. הם עושים קונסולה סגולה עם ידית סחיבה כשכולם חפשו "מגניב", הם עשו קלטות בזמן שכולם הלכו לדיסקים, הם עשו נפנופי שלט בכוח של קונסולה מ2001 וחשבו שהם יצליחו להביא גם את הקור. כלומר נינטנדו והגיון לא הולכים יד ביד. בדיוק בגלל זה יכול להיות שתצא להם קונסולה ב400$ עם איזה אביזר זבל שתהיה חלשה מהפס4, מי יודע? אולי אפילו לא תהיה X86. אני גם לא פוסל קונסולה חלשה מהפס4 עם משקפי VR למשל שיקראו לה הוירטואל בוי 2 או משהו כזה, מי יודע?

בקיצור, אני רק אומר מה אני חושב שנינטנדו צריכה לעשות. מה היא באמת תעשה? אלוהים יודע כי שיטת פיתוח קונסולות שלהם מזכירה לי את ההפרק ההוא של סאות' פארק כשמגלים שאת "איש משפחה" כותבות פרות מים שדוחפות כדורים שיש בהם חלקי משפטים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מרץ 2015, 16:41

ובצד של החדשות, יש מחר (1 באפריל!) DIRECT של נינטנדו ב1 בלילה (כלומר הלילה מחר שבין רביעי לחמישי). הם לא אומרים על מה הDIRECT, אני הייתי מנחש שיהיה שם אולי משהו סלולרי? הרי אמרו שהמשחקים הראשונים יצאו כבר השנה. מקווה שלא יהיו שם שטויות 1 באפריל :/

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 אפריל 2015, 07:51

חשבתי שזה היום בבוקר -מעצבן
אולי זה על מאריו פארטי 10

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 02 אפריל 2015, 19:34

אני חייב להגיד שאני ממש מאוהב בבריבלי דיפולט. המשחק פשוט כיף לשחק ולמרות שאני יחסית ממש בהתחלה. אבל יש לי תלונה והיא שמשחק פשוט נהיה קשה בצורה איומה גם על נומרל כבר מההתחלה..
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 אפריל 2015, 22:51

לא היה אף דבר גדול בדירקט האחרון
ניראה עם יהיה משהו בE3 ,עם נינטנדו יציגו שם השנה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 אפריל 2015, 15:59

matangt8 כתב:אני חייב להגיד שאני ממש מאוהב בבריבלי דיפולט. המשחק פשוט כיף לשחק ולמרות שאני יחסית ממש בהתחלה. אבל יש לי תלונה והיא שמשחק פשוט נהיה קשה בצורה איומה גם על נומרל כבר מההתחלה..

קח בחשבון שזה JRPG, אז עם גריינדינג, אתה יכול להפוך את המשחק ללא מאוזן וקליל.
בזכות היכולת לעשות את הכל. בערך, אוטומתי ולגרום להכל לפעול ממש מהר, קל מאוד לעלות רמות, כדי להפוך את המשחק ליותר פשוט.
עם זאת, אני לא ממליץ לך לעשות גריינדינג, לפני שיש לך את כל אנשי הקבוצה (צריכים להיות ארבעה).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 03 אפריל 2015, 16:31

Nucleus_Dawn כתב:
קח בחשבון שזה JRPG, אז עם גריינדינג, אתה יכול להפוך את המשחק ללא מאוזן וקליל.
בזכות היכולת לעשות את הכל. בערך, אוטומתי ולגרום להכל לפעול ממש מהר, קל מאוד לעלות רמות, כדי להפוך את המשחק ליותר פשוט.
עם זאת, אני לא ממליץ לך לעשות גריינדינג, לפני שיש לך את כל אנשי הקבוצה (צריכים להיות ארבעה).

את זה למדתי בדרך הקשה חחח אבל כן הגריינדינג דיי כיף במשחק הזה ואני אוהב את הדמויות שם למרות שאת אגניס יכולו לעשות פחות דרמה קווין חחח :lol:
אגב זה רק אני או שההקדמה של המשחק היא יחסית ממש ארוכה? לקח לי 5 שעות וכבר הייתה לי תחושה שאני ממש טוח המשחק עד שפתאום אני רואה "פרק 1.." זה היה רגע הזוי :shock:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 אפריל 2015, 18:05

matangt8 כתב:את זה למדתי בדרך הקשה חחח אבל כן הגריינדינג דיי כיף במשחק הזה ואני אוהב את הדמויות שם למרות שאת אגניס יכולו לעשות פחות דרמה קווין חחח :lol:
אגב זה רק אני או שההקדמה של המשחק היא יחסית ממש ארוכה? לקח לי 5 שעות וכבר הייתה לי תחושה שאני ממש טוח המשחק עד שפתאום אני רואה "פרק 1.." זה היה רגע הזוי :shock:

ההקדמה בהחלט ארוכה... בכל זאת, זה JRPG. רובם לא ידועים בפייסינג הנהדר שלהם.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 אפריל 2015, 22:31

יש שמועה שCOD הבא יצא גם לWIIU , עם זה נכון זה ניראה לי מאוחר מידי קצת מידי
ובאמת לא מבין למה החליטו ככה
במיוחד שזה כותר מולטיפלטפורם ,שיוצא לקונסולות עדיפות בהרבה חומרתית ,כמו הPC \XBO \וPS4

ומאוד מעניין למה החליטו על זה
מענין גם עם נינטנדו משלמת על הפורט או לא ,סוני לדוגמה שילמה על הפורט לויטה של RE -R2

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 אפריל 2015, 10:24

סתם שאלה, מאיפה הבאת שסוני שילמו עבור הפורט לויטה של RE:R2?
ובקשר לCOD - גם אם זה מאוחר מדי, לפחות יהיה לבעלי הWII U במה לשחק... כך שאני לא מבין את חוסר ההבנה שלך לגבי ההחלטה.
במצב התמיכה הנכחי של צד ג' - עדיף פורט כלשהו משום דבר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 אפריל 2015, 14:02

סוני או פירסמה או פיתחה את RE-R2 גירסת הויטה
זה פורסם באתרי גימינג

ואני בעל WIIU ,ועם היתי קונה COD ,לא היתי קונה את גירסת הWIIU
עדיף להשקיע בפרויקטים בילעדים בשלב הזה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 אפריל 2015, 09:53

NOPE
מי שעשה את הפורט לויטה הייתה חברה בשם FRIMA STUDIO ואין לה קשר לסוני. לא יודע מאיפה הבאת את זה.

ולא הבנתי את הפיסקה השנייה שלך... אם הWII U הייתה הקונסולה היחידה בבית, ואין מחשב חזק - אז אולי אתה היית מעדיף שלא לקנות בכלל, אם הפורט יהיה גרוע (וזה ממש לא מחייב שהוא יהיה גרוע, רק נחות גרפית), אבל אנשים אחרים היו שמחים מאוד אם היה יוצא, וזה אבסולוטית מצויין, בהתחשב בתמיכת צד ג'.
זה לא בא במקום איזה משחק בלעדי, כפי שאתה מציע להם "להשקיע" - זה או זה או כלום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2015, 21:01

מישהו עושה את מריו גלקסי באנריל 4, הנה משהוא סופר ראשוני.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 אפריל 2015, 16:55

נינטנדו בטח יורידו את זה ברגע שזה יופץ
כמו הדבר הקודם שמישהו יצר

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 אפריל 2015, 23:11

DrKeo כתב:מישהו עושה את מריו גלקסי באנריל 4, הנה משהוא סופר ראשוני.

נינטנדו צריכה לשכור את שירותיו של האדם הזה :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 מאי 2015, 18:06

מוסנטר האנטר חדש הוכרז ליפן:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 31 מאי 2015, 19:39

נראה לי שזאת הבעת ההתלהבות למשחק הגדולה ביותר מחוץ ליפן...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 מאי 2015, 19:47

bozeman כתב:נראה לי שזאת הבעת ההתלהבות למשחק הגדולה ביותר מחוץ ליפן...

לא, לא. כתבת של קוטאקו אפילו כתבה "Looks amazing" ושם המשפחה שלה הוא מקדונלדס, אז היא אחת הלא יפניות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 31 מאי 2015, 19:54

Nucleus_Dawn כתב:
לא, לא. כתבת של קוטאקו אפילו כתבה "Looks amazing" ושם המשפחה שלה הוא מקדונלדס, אז היא אחת הלא יפניות.

יש בארה"ב קהילה לא קטנה של יוצאי יפן (נושאי המחקר שלי) ככה שאל תהיה בטוח... ;)
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 43 אורחים