Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 29 מרץ 2015, 14:10

הם עובדים על גירס 4 בצורה די רשמית מאז ינואר 2014, בטח לחגים 2016 או משהו כזה. פיל ספנסר אמר שהם עובדים על גירס חדש מהיום שמיקרוסופט קנתה את הזכויות בינואר 2014. אגב, מי שמפיק את המשחק הוא קוב פרגרסון, מי שהפיק גם את גירס 1-3, עבר לblack tusk כדי לעבוד על משהו חדש ורענן ובצורה סופר אירונית מיקרוסופט קנתה את גירס ונתנה לצוות שלו לעבוד שוב עם משחק גירס :)

אגב הDLC של FAST & FURIOUS 7 בחינם לשבוע:
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מרץ 2015, 10:23

רכבת ההייפ של מיקרוסופט מתחילה, שתי פרסומות היילו 5 שרצו אתמול בפרק סיום של TWD וגם תאריך שחרור, ה27 לאוקטובר:

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 30 מרץ 2015, 10:46

נייס, אבל אני פחות אוהב את הדואליות שבסופו של יום "תישבר" במשחק הבא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מרץ 2015, 11:08

bozeman כתב:נייס, אבל אני פחות אוהב את הדואליות שבסופו של יום "תישבר" במשחק הבא.

אני לא חושב שהם עושים שני קמפיינים, אני חושב שהם עושים כמו בהיילו 2 ״הצד שלו״ וה״צד שלו״ לאורך הקמפיין כשאתה קופץ בינהם.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 30 מרץ 2015, 11:20

אבל פה זה סרטון של "הסוף" פעם הוא מנצח ופעם המאסטר. זה לא יכול להיות שני צדדים לאותו מטבע.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 מרץ 2015, 11:32

זה דווקא מעניין, ויכול לתרום הרבה לאורך החיים של המשחק (לשחק אותו מ-2 זוויות שונות) אם זה באמת יהיה משהו בסגנון של הסרטונים האלה.
בכל מקרה אחלה טיזרים. תמיד להיילו היו סרטונים אדירים.
ואוקטובר זה ממש עוד מעט! יחסית...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מרץ 2015, 11:35

bozeman כתב:אבל פה זה סרטון של "הסוף" פעם הוא מנצח ופעם המאסטר. זה לא יכול להיות שני צדדים לאותו מטבע.

אני חושב שזה יותר עניין של הקמפיין פרסומות לקראת המשחק. "מה באמת קרה?" זה הכיוון שלהם, לא שתי מציאויות נפרדות, לדעתי לפחות. אולי זה אומר שאורך החיים של הקמפיין יהיה מאוד ארוך כי הם יוכלו למחזר שלבים בתצורות ותקופות שונות, פעם אחת עם לוק ופעם אחת עם המאסטר צ'יף. אבל אני די בטוח שזה לא הולך להיות RE2, שאתה בוחר דמות ומשחק מהצד שלה, אלה קמפיין ארוך שבו מקפצים בין המאסטר צ'יף ולוק ולאט לאט חושפים מה קרה ולאיפה זה ממשיך.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 30 מרץ 2015, 11:50

אני מקווה, סה"כ בשביל זה גם יש לי וואן מוכנה ומזומנה...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מרץ 2015, 12:02

ככל שמתקדם הדור הזה אני רואה איך אני לא קונה קנוסולה ומתישהו מלווה ממשהו ONE או פס4 בשביל ה3 בלעדיים החובה של כל אחד :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 מרץ 2015, 12:21

לדעתי יש ויהיו הרבה יותר מזה, אבל רק לקראת אמצע הדור והלאה.
אני אקנה קונסולה רק בגירסת הSLIM ורק אם יהיה לה 1TB :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מרץ 2015, 12:27

Laskin כתב:לדעתי יש ויהיו הרבה יותר מזה, אבל רק לקראת אמצע הדור והלאה.
אני אקנה קונסולה רק בגירסת הSLIM ורק אם יהיה לה 1TB :)

יש לי הרגשה שיהיו בדור הזה איזה 3 משחקי נוטי דוג, אחד או שניים של סנטה מוניקה ובערך זהו מסוני וממיקרוסופט כמות בערך שווה. בגיל שנתיים לא יהיה לקונסולות האלה נקודת משיכה בשבילי, אני בספק אם זה ישתנה דרסטית בלהתחשב בזה שלסוני אין יותר מפתחות איכותיות חוץ מאשר נוטי דוג (ואולי סנטה מוניקה, אני מקווה לפחות).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 מרץ 2015, 12:56

אני מתאר לעצמי שABZU יהיה חובה, כמו גם WILD שטרם הוכרז לשום מקום נוסף... ויש את THE LAST GUARDIAN שאושר שעדיין בפיתוח ובוודאות יהיה חובה.
אני גם חושב שהבא של גרילה, עכשיו שיש להם יותר חופש - יהיה משחק מעולה.
גם GT7, אם אתה בקטע של סימולציית מכוניות.
המשחק הבא של MM...

קיצר, יהיו לסוני לפחות 10 משחקים להערכתי בדור הזה, שיהיו ממש ממש חובה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מרץ 2015, 13:14

Laskin כתב:אני מתאר לעצמי שABZU יהיה חובה, כמו גם WILD שטרם הוכרז לשום מקום נוסף... ויש את THE LAST GUARDIAN שאושר שעדיין בפיתוח ובוודאות יהיה חובה.
אני גם חושב שהבא של גרילה, עכשיו שיש להם יותר חופש - יהיה משחק מעולה.
גם GT7, אם אתה בקטע של סימולציית מכוניות.
המשחק הבא של MM...

קיצר, יהיו לסוני לפחות 10 משחקים להערכתי בדור הזה, שיהיו ממש ממש חובה.

אצלי בספר אלה לא משחקים מושכים, GT לא מעניין יותר עם אלף סימולציות המירוץ בשוק, גרילה הם חברה סוג ב' שמעולם לא עשתה משחק טוב ו-ABZU, אין לי מושג מה הולך שם, לך יש חוץ מאשר טריילר? אי אפשר לנחש רנדומאלית, כרגע יש לסוני בית פיתוח AAA מטורף אחד (נוטי דוג) ועוד בית פיתוח שהיה מטורף וצריך להוכיח את עצמו מחדש (סנטה מוניקה). שם זה בערך נגמר מבחינת SYSTEM SELLERS, לפחות אצלי בספר. אני בטוח שיש אנשים שגרילה יגרמו להם לקנות קונסולה או סאקר פאנצ', אצלי בספר שתיהן חברות קצת סוג 'ב, ביחוד גרילה שבחיים לא עשתה משחק של 8 לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 מרץ 2015, 13:20

DrKeo כתב:אצלי בספר אלה לא משחקים מושכים, GT לא מעניין יותר עם אלף סימולציות המירוץ בשוק, גרילה הם חברה סוג ב' שמעולם לא עשתה משחק טוב ו-ABZU, אין לי מושג מה הולך שם, לך יש חוץ מאשר טריילר? אי אפשר לנחש רנדומאלית, כרגע יש לסוני בית פיתוח AAA מטורף אחד (נוטי דוג) ועוד בית פיתוח שהיה מטורף וצריך להוכיח את עצמו מחדש (סנטה מוניקה). שם זה בערך נגמר מבחינת SYSTEM SELLERS, לפחות אצלי בספר. אני בטוח שיש אנשים שגרילה יגרמו להם לקנות קונסולה או סאקר פאנצ', אצלי בספר שתיהן חברות קצת סוג 'ב, ביחוד גרילה שבחיים לא עשתה משחק של 8 לדעתי.

למה סנטה מוניקה צריכה להוכיח את עצמה מחדש, בגלל שה B TEAM שלה הוציא משחק צד בינוני בסוף הדור?
לי אין ספק ש GOW4 הולך להיות מעולה, במיוחד שהבמאי של 2 חזר לנהל את הצוות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מרץ 2015, 13:21

bling כתב:למה סנטה מוניקה צריכה להוכיח את עצמה מחדש, בגלל שה B TEAM שלה הוציא משחק צד בינוני בסוף הדור?
לי אין ספק ש GOW4 הולך להיות מעולה, במיוחד שהבמאי של 2 חזר לנהל את הצוות.

אני חושב שכבר GOW3 היה תחילת הירידה. כמה קטעים פשוט מדהימים עם טיטנים וכל שאר המשחק היה הגדרה של בנאלי. GOW2 אוכל את 3 בלי מלח לכל אורכו חוץ מאשר הקטעים עם הטיטנים שבאמת היו מטורפים. אבל זה לא הנושא כאן אז מצידי לצורך הדיון נגיד שסנטה מוניקה היא גם מפתחת AAA מעולה של סוני, זה אומר רק שתי מפתחות שיוציאו יחד לאורך כל החיים של הקונסולה גג 4-5 משחקים. על מיקרוסופט אני אפילו לא מדבר כי אין לי שמץ מה יש להם או אין להם כך שאין לי מהם תקווה בכלל אולי חוץ מאשר קראקדאון (הרי QB יגיע לPC בטוח) וגם הוא משחק שהוא מאוד טעם אישי שלי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 מרץ 2015, 14:15

לדעתי GOW3 הוא יצירת מופת, והרבה יותר טוב מ-2. נכון, הוא לא חידש המון מקודמו, אבל הוא פשוט כ"כ מדהים מכל בחינה אפשרית, עם מלא מלא מלא קטעי "WOW!!!!!!" כמו שאין כמעט לשום משחק בתעשייה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 מרץ 2015, 14:22

DrKeo כתב:אני חושב שכבר GOW3 היה תחילת הירידה. כמה קטעים פשוט מדהימים עם טיטנים וכל שאר המשחק היה הגדרה של בנאלי. GOW2 אוכל את 3 בלי מלח לכל אורכו חוץ מאשר הקטעים עם הטיטנים שבאמת היו מטורפים. אבל זה לא הנושא כאן אז מצידי לצורך הדיון נגיד שסנטה מוניקה היא גם מפתחת AAA מעולה של סוני, זה אומר רק שתי מפתחות שיוציאו יחד לאורך כל החיים של הקונסולה גג 4-5 משחקים. על מיקרוסופט אני אפילו לא מדבר כי אין לי שמץ מה יש להם או אין להם כך שאין לי מהם תקווה בכלל אולי חוץ מאשר קראקדאון (הרי QB יגיע לPC בטוח) וגם הוא משחק שהוא מאוד טעם אישי שלי.

אני שיחקתי בGOW3 לפני GOW2 ונהניתי ממנו מאוד. אחרי זה שיחקתי ב2, והשתעממתי די מהר.
אני מניח שזה שילוב של הגרפיקה הפחות מוצלחת ועייפות החומר, אבל בכל מקרה, ב3 היו, כנראה, הרגעים הגדולים ביותר בסדרה. לא חושב שאפשר להגיד שהוא תחילת הנפילה, מעבר לכך שהוא הפיק שלפיו מודדים את הירידה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 מרץ 2015, 14:37

לא ראיתי אם זה צוין פה, אבל מייקרוסופט החליטה לוותר על הבלעדיות של היילו 3, היילו אונליין שהוא רכיב המולטי של היילו 3 (ויש שיגידו כל המשחק למעשה), מגיע לפיסי, ראשית בגרסה יעודית לשוק הרוסי, מאוחר יותר אפשר לנחש שלכולם (אם כי לא אושר רישמית כמובן):
http://www.gamespot.com/articles/halo-r ... 0-6426166/
מעניין אם כבר נזכה לראות גרסה מקבילה של היילו 5 בשנה או שנתיים שלאחר מכן.

נראה שמייקרוסופט מוכנה להמר על קהל הלקוחות של האקסבוקס לטובת שוק הפיסי, תהליך שראינו לא פעם בדור הקודם כאשר רוב "הבלעדיים" של החברה לא היו למעשה כאילו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 מרץ 2015, 14:45

לא יודע אם "רוב", אבל הרבה יותר מדי... למשל GEARS הראשון הגיע, אבל 2, 3 ו-JUDGEMENT לא.
לעומת זאת סדרת FORZA נשארה בלעדית.

אני קניתי את ה-360 שלי רק בגלל GEARS 2. עד שיצא 3 כבר איבדתי עניין בסדרה, ובמכשיר :/
עד שיוכח אחרת - אני לא אעשה את הטעות הזאת שוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מרץ 2015, 17:12

ההבדל בין GOW3 ל2 הוא ש2 מדהים לכל אורכו ו-3 מלא בעליות מדהימות שעולות על 2 (שזה בערך כל קטע שקשור לטיטאנים) וירידות שיורדות נמוך בהרבה מGOW2. כלומר GOW3 משחק לא אחיד, בניגוד ל2 שהוא משחק פשוט אדיר לאורך כל דקה שלו, GOW3 עולה לגבהות גבוהות משל 2 אבל יורד לעמקים נמוכים מ2 בו בזמן. בגלל זה התאכזבתי ממנו, כי בין "WOW אני לא מאמין שאני משחק בזה!" יש שעה של "אוף מתי זה נגמר?".

אבל כמו שכבר אמרתי, לא רציתי להסית את השיחה לסנטה מוניקה ולכן נקח אותם כחברת AAA מטורפת ואיכותית ללא עוררין למטרת השיחה :)

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 30 מרץ 2015, 21:28

עשיתם לי חשק לשחק שוב בסדרת GOW. סדרה אפית בטירוף, כיאה לאפיק.
הבעיה היא שהX360 שלי הלכה לעולמה :/
נקווה שיוציאו רימאסטר לכלל הסדרה מתישהו, ושיצא גם ל-PC.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מרץ 2015, 23:29

Shlomix כתב:עשיתם לי חשק לשחק שוב בסדרת GOW. סדרה אפית בטירוף, כיאה לאפיק.
הבעיה היא שהX360 שלי הלכה לעולמה :/
נקווה שיוציאו רימאסטר לכלל הסדרה מתישהו, ושיצא גם ל-PC.

יש שמועות על ״טרילוגיית מרכוס פיניקס״ לone. כלומר בלי האחרון אבל הוא ממילא לא של אפיק.

שמתם לב שמיקרוסופט לאחרונה מקימה אולפני איכות בשביל להשתלט על פרנצ׳ייזים קיימים שלה של חברות צד ג׳ פורשות? 343 כדי לקחת את היילו, טאסק בשביל גירס, קונספט מעניין.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 מרץ 2015, 23:46

DrKeo כתב:יש שמועות על ״טרילוגיית מרכוס פיניקס״ לone. כלומר בלי האחרון אבל הוא ממילא לא של אפיק.

שמתם לב שמיקרוסופט לאחרונה מקימה אולפני איכות בשביל להשתלט על פרנצ׳ייזים קיימים שלה של חברות צד ג׳ פורשות? 343 כדי לקחת את היילו, טאסק בשביל גירס, קונספט מעניין.

עוד אולפן אחד והם יאלצו לפתח כותר חדש!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מרץ 2015, 00:06

Nucleus_Dawn כתב:
עוד אולפן אחד והם יאלצו לפתח כותר חדש!

אל תגזים...

ולרגע ברצינות, נראה לי שהשיטה שלהם זה להביא חברות צד ג' לפתח משחקים שונים (נגיד RYSE או SUNSET OVERDRIVE או QB), לראות מה תופס וברגע שהוא תופס להפוך אותו לפרנצ'ייז. ברגע שהוא פרנצ'ייז מבוסס הם נותנים לחברה המקורית ללכת ובונים חברה איכותית מוקדשת לזה מסביב לפרנצ'ייז. יש לי רק שתי דוגמאות לתאוריות האלה אבל אני חושב שהיא נכונה :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 מרץ 2015, 00:13

DrKeo כתב:אל תגזים...

ולרגע ברצינות, נראה לי שהשיטה שלהם זה להביא חברות צד ג' לפתח משחקים שונים (נגיד RYSE או SUNSET OVERDRIVE או QB), לראות מה תופס וברגע שהוא תופס להפוך אותו לפרנצ'ייז. ברגע שהוא פרנצ'ייז מבוסס הם נותנים לחברה המקורית ללכת ובונים חברה איכותית מוקדשת לזה מסביב לפרנצ'ייז. יש לי רק שתי דוגמאות לתאוריות האלה אבל אני חושב שהיא נכונה :)

זו דרך מעניינת לפתח IP, באמת.
ככה כשאתה משקיע הון בליצור אולפן חדש מכלום, לפחות יש לך רשת בטחון של כותר מוכר ופופולארי, שאתה מקבל רענון שלו כמעט בחינם, בזכות הצוות החדש ולפעמים, כמו עם היילו, זה אומר גם שיפור משמעותי.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 15 אורחים