הנושא הרישמי למשחקי Blood Souls Ring

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: הנושא הרישמי למשחקי Dark Souls ו-Blood Borne

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 אפריל 2015, 17:25

bling כתב:BB לגמרי שווה מחיר מלא ואף יותר למי שאוהב את הסגנון, יש בו כמות תוכן ענקית.
למי שלא יודע אם הוא יתחבר למשחק הזה (או לכל משחק אחר, השאלה האם לקנות במחיר מלא מתאימה גם לשחקן שפעם ראשונה רוצה לנסות אפילו COD) קצת קשה להוציא מראש 60$ מלאים כאילו כלום, על אחת כמה וכמה עבור משחק די נישתי שלא ידידותי לשחקנים חדשים ודורש הרבה סבלנות :)

אני מניח שאתה צודק. זה גם שיקול.
בעצם, גם אני קניתי את DS2 רק בחצי מחיר ולא במחיר מלא, מאותן סיבות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 אפריל 2015, 17:28

לא ידעתי לאיזה ת'רד הידיעה הבאה מתאימה, אבל הת'רד הזה כבר נורא פעיל בימים האחרונים אז נמשיך את המומנטום :)

סוני הכריזה ש BB עבר את המיליון מכירות בעולם, כולל דיגיטלי:
Bloodborne shipments top one million worldwide

SCE Japan Studio and From Software collaboration a success.

Sony Computer Entertainment Japan Studio and From Software’s PlayStation 4 action RPG Bloodborne have cumulatively sold through more than one millin units worldwide as of April 5, Sony announced.

The number includes both Blu-ray disc sell-through quantities and download version sales on the PlayStation Store.

“Bloodborne was a new challenge for us, and our goal was to create a title that took full advantage of the power of PS4,” said SCE Worldwdie Studios president Shuhei Yoshida.

מתוך Gematsu

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 14 אפריל 2015, 18:03

נראה לי שBB, למרות שהוא בלעדי, הולך למכור לא פחות ואולי אפילו יותר מDS.
בייחוד אחרי האכזבה של האורדר, יש המון אנשים עם PS4 ולאף אחד אין מה לשחק. מהבחינה הזאת המשחק יצא בזמן מושלם ובעזרת הביקורות הכמעט מושלמות אני מניח שגם הרבה אנשים שפחדו להכנס לסדרה מנסים אותו מסוג של "חוסר ברירה".
בנימה אישית, איי כמה שאני רוצה PS4 בשביל המשחק הזה.. חבל שזה כמעט בלתי אפשרי במסגרת משכורת חייל של 600 ש"ח לחודש. :cry:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 אפריל 2015, 23:46

ספוילרים ספוילרים ספוילרים.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 אפריל 2015, 10:07

Stick כתב:נראה לי שBB, למרות שהוא בלעדי, הולך למכור לא פחות ואולי אפילו יותר מDS.
בייחוד אחרי האכזבה של האורדר, יש המון אנשים עם PS4 ולאף אחד אין מה לשחק. מהבחינה הזאת המשחק יצא בזמן מושלם ובעזרת הביקורות הכמעט מושלמות אני מניח שגם הרבה אנשים שפחדו להכנס לסדרה מנסים אותו מסוג של "חוסר ברירה".
בנימה אישית, איי כמה שאני רוצה PS4 בשביל המשחק הזה.. חבל שזה כמעט בלתי אפשרי במסגרת משכורת חייל של 600 ש"ח לחודש. :cry:

סוני עשתה פה מהלך עסקי מעולה, היא לקחה סדרה שביברור נמצאת במגמת עלייה מטורפת (אבל עדיין לא במצב שיקרה מדי לקנות כמו הלהיטים הגדולים באמת) והשקיעה בה שיהיה לה בלעדי, מה שנקרא לתפוס מנייה חמה בדיוק בזמן.
תשווה נגיד למהלך עסקי גרוע מקביל- נינטנדו לקחה גם סדרת נישה כמו ביונטה אבל שם המניה היתה רחוקה מלעלות, זו היתה סדרה שלא מכרה משהו ולא היתה סיבה להאמין שדווקא עכשיו על ה WIIU היא פתאום תפרוץ. הימור גרוע שגם לא מדבר במיוחד לקהל שלה וגם לא מושך מתלבטים לרכוש את הקונסולה.

סוני הרוויחה בלעדי מעולה שגם צריך להזיז קצת קונסולות כי הקהל שלה נורא אדוק.

ד״א BB הגיע למיליון שלו בשליש מהזמן שלקח ל DS2 על גבי פלטפורמה אחת עם קהל משתמשים פצפון בהשוואה, רק מראה כמה הסדרה גודלת יחסית מכותר לכותר, וגם ששחקני הפס4 (ובכלל כל הקונסולות) רעבים רצח למשחקים נורמלים וכל דבר שנראה סביר ומעלה הופך ללהיט :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אפריל 2015, 11:19

bling כתב:סוני עשתה פה מהלך עסקי מעולה, היא לקחה סדרה שביברור נמצאת במגמת עלייה מטורפת (אבל עדיין לא במצב שיקרה מדי לקנות כמו הלהיטים הגדולים באמת) והשקיעה בה שיהיה לה בלעדי, מה שנקרא לתפוס מנייה חמה בדיוק בזמן.
תשווה נגיד למהלך עסקי גרוע מקביל- נינטנדו לקחה גם סדרת נישה כמו ביונטה אבל שם המניה היתה רחוקה מלעלות, זו היתה סדרה שלא מכרה משהו ולא היתה סיבה להאמין שדווקא עכשיו על ה WIIU היא פתאום תפרוץ. הימור גרוע שגם לא מדבר במיוחד לקהל שלה וגם לא מושך מתלבטים לרכוש את הקונסולה.

סוני הרוויחה בלעדי מעולה שגם צריך להזיז קצת קונסולות כי הקהל שלה נורא אדוק.

ד״א BB הגיע למיליון שלו בשליש מהזמן שלקח ל DS2 על גבי פלטפורמה אחת עם קהל משתמשים פצפון בהשוואה, רק מראה כמה הסדרה גודלת יחסית מכותר לכותר, וגם ששחקני הפס4 (ובכלל כל הקונסולות) רעבים רצח למשחקים נורמלים וכל דבר שנראה סביר ומעלה הופך ללהיט :P

מצד שני הוא יצא לקונסולה שאין עליה אפילו משחק ראוי אחד בחצי שנה האחרונה עם בסיס משתמשים של איזה 25 מליון אנשים ממש משועממים עם הרגשת חרטה שהם הוציאו 400$ כך שאני בטוח שיש המון אנשים שקנו את BB שבחיים לא היו קונים את DS1-2. אני יודע שאני הייתי בטוח קונה אותו ולא קניתי את DS1 או 2, אפילו ב60$ הייתי קונה אותו, כי פשוט אין כלום לפס4 והוא משחק כל כך טוב.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 אפריל 2015, 11:46

DrKeo כתב:מצד שני הוא יצא לקונסולה שאין עליה אפילו משחק ראוי אחד בחצי שנה האחרונה עם בסיס משתמשים של איזה 25 מליון אנשים ממש משועממים עם הרגשת חרטה שהם הוציאו 400$ כך שאני בטוח שיש המון אנשים שקנו את BB שבחיים לא היו קונים את DS1-2. אני יודע שאני הייתי בטוח קונה אותו ולא קניתי את DS1 או 2, אפילו ב60$ הייתי קונה אותו, כי פשוט אין כלום לפס4 והוא משחק כל כך טוב.

איזה בולשיט, יש עשרות משחקים מעולים לפס4, Dragon Age:I, FarCry 4, MGS, Infamous, MKX, GTA 5, The last of us, Wolfenstien ועוד... רוב האנשים בעולם לא מחזיקים פיסי ב-2000$ ולצידו קונסולה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אפריל 2015, 11:51

מסכים, לאנשים שאין מחשב חזק ולא מתכוונים לקנות אחד - אז בהחלט הPS4 יכול להציע חוויות סבבה לגמרי, אבל הצד של הבלעדיים עדיין טעון שיפור משמעותי, בעיניי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אפריל 2015, 11:54

Death_119 כתב:איזה בולשיט, יש עשרות משחקים מעולים לפס4, Dragon Age:I, FarCry 4, MGS, Infamous, MKX, GTA 5, The last of us, Wolfenstien ועוד... רוב האנשים בעולם לא מחזיקים פיסי ב-2000$ ולצידו קונסולה.

1) אף אחד מהם לא יצא ב5 חודשים האחרונים
2) כולם חוץ מאחד יצאו לפס3 שיש להם כבר

אין משחקים מלהיבים לפס4 או לONE. יש פה ושם דברים, יש כמה מולטי פלטפורם או CROSS GEN חביבים, אבל AAA גדול סופר איכותי מופצץ מוחות? BB הוא הראשון. אם BB היה יוצא לפני שנה וחצי לפס3 + 360 + PC הוא לא היה מוכר ככה.

רק אזהרה על מה ששחר הביא, יש שם ספויילר לסוף הטוב של המשחק.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 אפריל 2015, 12:35

Laskin כתב:מסכים, לאנשים שאין מחשב חזק ולא מתכוונים לקנות אחד - אז בהחלט הPS4 יכול להציע חוויות סבבה לגמרי, אבל הצד של הבלעדיים עדיין טעון שיפור משמעותי, בעיניי.

מה זה משנה אם יש לך משחק מצוין והוא לא בלעדי. לי יש פס4, אין לי אקסבוקס, כואב לי הלב אם DA:I יצא גם לאקסבוקס? אני רוצה לשחק אותו ואני עושה את זה על הקונסולה שלי.

יש מלא מה לקנות לפס4.

נדב, כמובן שזה עניין של טעם, אבל יש בקלות לא מעט משחקיo מצויינים לפס4, אם הייתי צריך להחליט מה באמת שווה לקנות זה ספריה לא קטנה:
Wolfenstien, MKX, DA:I, FC4, BB, MGS, GTA 5, The last of us, Infamous:SS, AC:4, BF4, MW:AW, DS2 על זה תוסיף מלא משחקי אינדי מצויינים שזמינים בשירות בחינם.

אז יש פה שלושה משחקים שהיו גם לפס3, אז מה, לא כולם שיחקו בשלושתם. אני לא שיחקת בGTA 5 בפס3, הגרסה של TLOU שווה בהחלט לרכישה ב-20 דולר לפס4 וDS2 בטח לא כולם שיחקו והוא בטח שווה 20$ גם אם שיחקת את המשחק על הפס3 לאור התוספות של ההרחבות והשיפורים הטכניים.

האנשים פה בפורום שמחזיקים מחשב גיימרים לצד קונסולה הם לא מייצג לרוב את הגיימרים בעולם, אנשים מחזיקים או פיסי מאוד חזק או קונסולה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אפריל 2015, 13:14

Death_119 כתב:מה זה משנה אם יש לך משחק מצוין והוא לא בלעדי. לי יש פס4, אין לי אקסבוקס, כואב לי הלב אם DA:I יצא גם לאקסבוקס? אני רוצה לשחק אותו ואני עושה את זה על הקונסולה שלי.

יש מלא מה לקנות לפס4.

נדב, כמובן שזה עניין של טעם, אבל יש בקלות לא מעט משחקיo מצויינים לפס4, אם הייתי צריך להחליט מה באמת שווה לקנות זה ספריה לא קטנה:
Wolfenstien, MKX, DA:I, FC4, BB, MGS, GTA 5, The last of us, Infamous:SS, AC:4, BF4, MW:AW, DS2 על זה תוסיף מלא משחקי אינדי מצויינים שזמינים בשירות בחינם.

אז יש פה שלושה משחקים שהיו גם לפס3, אז מה, לא כולם שיחקו בשלושתם. אני לא שיחקת בGTA 5 בפס3, הגרסה של TLOU שווה בהחלט לרכישה ב-20 דולר לפס4 וDS2 בטח לא כולם שיחקו והוא בטח שווה 20$ גם אם שיחקת את המשחק על הפס3 לאור התוספות של ההרחבות והשיפורים הטכניים.

האנשים פה בפורום שמחזיקים מחשב גיימרים לצד קונסולה הם לא מייצג לרוב את הגיימרים בעולם, אנשים מחזיקים או פיסי מאוד חזק או קונסולה.

כמו שכבר אמרתי, כל המשחקים שציינת כאן הם משחקי דור קודם מה שעושה אותם אוטומטית פחות מלהיבים. DS2 מכר פחות מDS1 למרות שהיו לו ציונים יותר טובים והוא יצא על בסיס משתמשים גדול יותר. אם יש לך הסבר אחר ללמה משחק כל כך מצליח כשהקודמים רק מכרו סביר למרות שהוא יוצא רק לפלטפורמה אחת חוץ מאשר זה שפשוט אין מה לשחק עליה אז אנשים שלא מתקרבים לז'אנר שוקלים, כי זה המשחק AAA הראשון שיש להם לקנות ב5 חודשים האחרונים והמשחק מצדיק פס4 הראשון בכלל.

זה לא ממעיט בערך של BB, הוא משחק מצויין, פשוט הוא משחק נישתי והוא מוכר גם מחוץ לנישה כי פשוט אין לאנשים מה לשחק על הפס4.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 אפריל 2015, 13:33

DrKeo כתב:כמו שכבר אמרתי, כל המשחקים שציינת כאן הם משחקי דור קודם מה שעושה אותם אוטומטית פחות מלהיבים. DS2 מכר פחות מDS1 למרות שהיו לו ציונים יותר טובים והוא יצא על בסיס משתמשים גדול יותר. אם יש לך הסבר אחר ללמה משחק כל כך מצליח כשהקודמים רק מכרו סביר למרות שהוא יוצא רק לפלטפורמה אחת חוץ מאשר זה שפשוט אין מה לשחק עליה אז אנשים שלא מתקרבים לז'אנר שוקלים, כי זה המשחק AAA הראשון שיש להם לקנות ב5 חודשים האחרונים והמשחק מצדיק פס4 הראשון בכלל.

זה לא ממעיט בערך של BB, הוא משחק מצויין, פשוט הוא משחק נישתי והוא מוכר גם מחוץ לנישה כי פשוט אין לאנשים מה לשחק על הפס4.

הפרשנות שלך מדויקת, לדעתי.
סיבה נוספת למכירות הטובות הוא הבאנדל עם הPS4. כמו שלעולם לא הייתי קונה את פורזה 2, או את משחק הARPG של מרוול, בזמנו, אבל כן קניתי, כי הם היו בבאנדל, כך גם אנשים לא היו קונים את BB, בלי באנדל.

אני בטוח שהשילוב הזה של יובש קיצוני במשחקים טובים ובאנדלים, יעזור לBB למכור יותר מכל משחק אחר של FROM אי פעם. אני לא בטוח שהמשחק הבא שלהם, יצליח לעשות אותו הדבר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 אפריל 2015, 15:28

כמו שאמרתי אני חושב שזה שילוב של שני הגורמים, סדרת סולס אכן במגמת עלייה (KEO, מאיפה הבאת את זה שסולס 2 מכר פחות, למיטב ידיעתי עד BB הוא היה המוכר בסדרה) וכמובן יש קהל על הדור הבא שצמא רצח למשחקים טובים והוא מתנפל על כל דבר חצי אכיל.
באופן כללי אני בטוח ש DS3 שיצא לכל הפלטפורמות יעבור בכיף גם את BB כי הסדרה באמת מתחילה לצבור פופולריות יחסית ורואים את זה ממשחק למשחק בסדרה.

עכשיו, לאילו מ 2 הגורמים יש יותר משקל זו כבר שאלה אחרת, אם אני צריך להמר אז אני עם KEO בזה שליובש של הדור הבא יש משקל קצת יותר גדול.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אפריל 2015, 16:28

bling כתב:כמו שאמרתי אני חושב שזה שילוב של שני הגורמים, סדרת סולס אכן במגמת עלייה (KEO, מאיפה הבאת את זה שסולס 2 מכר פחות, למיטב ידיעתי עד BB הוא היה המוכר בסדרה) וכמובן יש קהל על הדור הבא שצמא רצח למשחקים טובים והוא מתנפל על כל דבר חצי אכיל.
באופן כללי אני בטוח ש DS3 שיצא לכל הפלטפורמות יעבור בכיף גם את BB כי הסדרה באמת מתחילה לצבור פופולריות יחסית ורואים את זה ממשחק למשחק בסדרה.

עכשיו, לאילו מ 2 הגורמים יש יותר משקל זו כבר שאלה אחרת, אם אני צריך להמר אז אני עם KEO בזה שליובש של הדור הבא יש משקל קצת יותר גדול.

בגלל שאין לי נתונים רשמיים לקחתי אותם מVGC. הנתונים הרשמים היחידים שמצאתי הם שDS1 בגיל שנה עמד על 2.37 וש-DS2 שלח לחנויות 1.2 מליון כמה שבועות אחרי שהוא יצא.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 אפריל 2015, 16:48

DrKeo כתב:בגלל שאין לי נתונים רשמיים לקחתי אותם מVGC. הנתונים הרשמים היחידים שמצאתי הם שDS1 בגיל שנה עמד על 2.37 וש-DS2 שלח לחנויות 1.2 מליון כמה שבועות אחרי שהוא יצא.

זה העניין שאין נתונים מעודכנים מדי אבל ביום שהם הודיעו על ה 1.2 מליון צויין שזה מהיר יותר ממה שלקח ל DS1 אז אי אפשר להניח שהוא מכר פחות טוב.
בכל אופן זה די ברור שהסדרה רק עולה בפופולריות ולא יורדת, בלי קשר לזה שכנראה יש פה גם גורם של שחקנים רעבים במיוחד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אפריל 2015, 17:23

bling כתב:זה העניין שאין נתונים מעודכנים מדי אבל ביום שהם הודיעו על ה 1.2 מליון צויין שזה מהיר יותר ממה שלקח ל DS1 אז אי אפשר להניח שהוא מכר פחות טוב.
בכל אופן זה די ברור שהסדרה רק עולה בפופולריות ולא יורדת, בלי קשר לזה שכנראה יש פה גם גורם של שחקנים רעבים במיוחד.

1.2 זה משלוח לחנויות וזה המשלוח הראשוני (נדמה לי 12 ימים אחרי השיגור), זה נתון לא רלוונטי בעליל. זה שהם לא שחררו אף נתון מאז זה כנראה אומר שלא היה יותר מדי מה להשוויץ בו. אבל ברור שאי אפשר לדעת בוודעות כי אין שום נתון רשמי, אפילו אין נתון מכירות ראשוני רשמי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 אפריל 2015, 17:38

העניין זה שבמקור DS מכר 1.3 מיליון על הפס3 וה 360 ורק אחרי שיצאה חבילת ההרחבה שלו הוא הגיע ל 2.37 (המספר הזה כולל את המכירות של חבילת ההרחבה, זה רק מראה עד כמה הקהל של המותג הארדקורי שכ"כ הרבה מהם קנו את החבילה הזו), ככה ש DS2 כבר הספיק למכור 1.2 בצ'יק, תוסיף לזה עכשיו את המכירות הלא ידועות של חבילות ההרחבה (שאחת מהן נחשבת למעולה במיוחד לפי המעריצים), יפה, עכשיו תוסיף את גרסת הדור הבא שיצאה עכשיו (משהו שכל החברות עושות בחישוב שלהן), מי באמת נראה לך מכרה יותר? :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אפריל 2015, 19:05

bling כתב:העניין זה שבמקור DS מכר 1.3 מיליון על הפס3 וה 360 ורק אחרי שיצאה חבילת ההרחבה שלו הוא הגיע ל 2.37 (המספר הזה כולל את המכירות של חבילת ההרחבה, זה רק מראה עד כמה הקהל של המותג הארדקורי שכ"כ הרבה מהם קנו את החבילה הזו), ככה ש DS2 כבר הספיק למכור 1.2 בצ'יק, תוסיף לזה עכשיו את המכירות הלא ידועות של חבילות ההרחבה (שאחת מהן נחשבת למעולה במיוחד לפי המעריצים), יפה, עכשיו תוסיף את גרסת הדור הבא שיצאה עכשיו (משהו שכל החברות עושות בחישוב שלהן), מי באמת נראה לך מכרה יותר? :)

אבל DS2 לא מכר 1.2, הוא שלח לחנויות 1.2. יש הבדל, יכול להיות שהוא גם מכר (בהגזמה) רק 60 עותקים. בנושא ההרחבה, זה GOTY. אז יצאה גם גרסת GOTY באמצע, אני לא ממש מבין איך זה רלוונטי. המשחק מכר 2.3 מליון יחידות ולהמשך שלו התלהבו בשבוע הראשון "היי! שלחנו לחנויות מלא!" ומאז במשך יותר משנה שקט תעשייתי. אז תשאל את עצמך למה הם לא שחררו אפילו נתון מכירות אחד של DS2, אפילו לא אחד. אין לנו נתוני מכירות יום ראשון, אין שבוע ראשון, אין חודש ראשון, אין שנה ראשונה, כלום. אז כל מה שאפשר להגיד הוא שאין לנו מושג מה קורה עם סדרת SOULS, אם היא גדלה, קטנה או נשארת אותו דבר. כלומר אני לא יכול להגיד שBB הוא המשך של טרנד. הנה, BB מכר מליון עותקים ו-FROM קפצו בראש חוצות, למה הם לא קפצו עם DS2 אפילו פעם אחת חוץ מאשר נתון חסר כל ערך?

הנה נתון אמיתי יחד שאני יכול להביא לך. יש את DS1 ל1.83 מליון אנשים בסטים, יש את DS2 ל0.98 אנשים בסטים, כמעט חצי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 אפריל 2015, 19:36

DrKeo כתב:אבל DS2 לא מכר 1.2, הוא שלח לחנויות 1.2. יש הבדל, יכול להיות שהוא גם מכר (בהגזמה) רק 60 עותקים. בנושא ההרחבה, זה GOTY. אז יצאה גם גרסת GOTY באמצע, אני לא ממש מבין איך זה רלוונטי. המשחק מכר 2.3 מליון יחידות ולהמשך שלו התלהבו בשבוע הראשון "היי! שלחנו לחנויות מלא!" ומאז במשך יותר משנה שקט תעשייתי. אז תשאל את עצמך למה הם לא שחררו אפילו נתון מכירות אחד של DS2, אפילו לא אחד. אין לנו נתוני מכירות יום ראשון, אין שבוע ראשון, אין חודש ראשון, אין שנה ראשונה, כלום. אז כל מה שאפשר להגיד הוא שאין לנו מושג מה קורה עם סדרת SOULS, אם היא גדלה, קטנה או נשארת אותו דבר. כלומר אני לא יכול להגיד שBB הוא המשך של טרנד. הנה, BB מכר מליון עותקים ו-FROM קפצו בראש חוצות, למה הם לא קפצו עם DS2 אפילו פעם אחת חוץ מאשר נתון חסר כל ערך?

הנה נתון אמיתי יחד שאני יכול להביא לך. יש את DS1 ל1.83 מליון אנשים בסטים, יש את DS2 ל0.98 אנשים בסטים, כמעט חצי.

השקט בנוגע למכירות, באמת תמוה. גם באנדאי נאמקו חברה נסחרת בבורסה, כך שבטח ובטח שהיו להם הזדמנויות לדווח על מכירות טובות, אם היו כאלה.

הנתון ממש מפתיע. במיוחד בהתחשב בכמה שהפורט של DS2 יותר טוב מהאסון שהיה (ועודנו) DS1 לPC.

---

ורק דיברתי על כמה שהפורט של DS2 עדיף ומסתבר שיש במשחק באג שדווח למפתחים, אבל מעולם לא טופל, בטענה ש"ככה המשחק אמור לפעול".
מה הבאג? אם המשחק פועל בFPS גבוה יותר (נניח, 60, לעומת 30), הנשקים נשברים הרבה יותר מהר. נשק שלוקח לו 25 מכות להשבר ב30 FPS, נשבר ב11 מכות ב60 FPS. הבאג הזה, מסתבר, עשה את דרכו גם לגירסאת הדור הבא של המשחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 אפריל 2015, 20:03

זה הרבה יותר הארדקור ככה ;).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 אפריל 2015, 20:52

הודעה רישמית מסוני בדבר המשחק:
בשבועיים הקרובים יצא פאטצ' שיתמודד עם זמני הטעינה הארוכים ועם ה"מוד הקל" שמתגלה כשמשאירים את המשחק פתוח למשך שעות ברציפות:
http://www.gamespot.com/articles/bloodb ... 0-6426626/
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 אפריל 2015, 02:25

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 אפריל 2015, 06:51

מקווה בשביל מי שמשחק שישפרו את הטעינה משמעותית, ולא בחמש שניות או משהו בסגנון.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 אפריל 2015, 08:53

DrKeo כתב:אבל DS2 לא מכר 1.2, הוא שלח לחנויות 1.2. יש הבדל, יכול להיות שהוא גם מכר (בהגזמה) רק 60 עותקים. בנושא ההרחבה, זה GOTY. אז יצאה גם גרסת GOTY באמצע, אני לא ממש מבין איך זה רלוונטי. המשחק מכר 2.3 מליון יחידות ולהמשך שלו התלהבו בשבוע הראשון "היי! שלחנו לחנויות מלא!" ומאז במשך יותר משנה שקט תעשייתי. אז תשאל את עצמך למה הם לא שחררו אפילו נתון מכירות אחד של DS2, אפילו לא אחד. אין לנו נתוני מכירות יום ראשון, אין שבוע ראשון, אין חודש ראשון, אין שנה ראשונה, כלום. אז כל מה שאפשר להגיד הוא שאין לנו מושג מה קורה עם סדרת SOULS, אם היא גדלה, קטנה או נשארת אותו דבר. כלומר אני לא יכול להגיד שBB הוא המשך של טרנד. הנה, BB מכר מליון עותקים ו-FROM קפצו בראש חוצות, למה הם לא קפצו עם DS2 אפילו פעם אחת חוץ מאשר נתון חסר כל ערך?

איפה כתוב שזה נשלח? רשום מכר 1.2. ואתה שוכח שהנתון של DS הראשון כולל את גרסת ה PC בניגוד לנתון של DS2 עם ה 1.2 שהיה טרום יציאת גרסת ה PC.
ולא הבנתי אותך, מה הקשר לגרסת GOTY? הנתון כולל את מכירת חבילת ההרחבה שנמכרה גם בנפרד וכמו שאתה רואה הרבה קנו אותה מקהל הלקוחות של המשחק.
לי זה נראה די ברור אם DS2 כבר הגיע ל 1.2 מליון ללא גרסת PC וללא הרחבות וטרם יציאת גרסת הדור הבא אז כיום הוא רוב הסיכויים יושב כבר מעל DS1 ובוא נגיד ככה, עדות לכך שהוא מתחתיו כמו שהצעת אין ממש.

והמספרים שהבאת מסטים לא מסתדרים לי כל כך, המשחק מכר על ה PC יותר מהפלטפורמות האחרות?
Nucleus_Dawn כתב:Bloodborne being an ass.

וואו איזה משחק טרול :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אפריל 2015, 10:46

bling כתב:איפה כתוב שזה נשלח? רשום מכר 1.2. ואתה שוכח שהנתון של DS הראשון כולל את גרסת ה PC בניגוד לנתון של DS2 עם ה 1.2 שהיה טרום יציאת גרסת ה PC.
ולא הבנתי אותך, מה הקשר לגרסת GOTY? הנתון כולל את מכירת חבילת ההרחבה שנמכרה גם בנפרד וכמו שאתה רואה הרבה קנו אותה מקהל הלקוחות של המשחק.
לי זה נראה די ברור אם DS2 כבר הגיע ל 1.2 מליון ללא גרסת PC וללא הרחבות וטרם יציאת גרסת הדור הבא אז כיום הוא רוב הסיכויים יושב כבר מעל DS1 ובוא נגיד ככה, עדות לכך שהוא מתחתיו כמו שהצעת אין ממש.

והמספרים שהבאת מסטים לא מסתדרים לי כל כך, המשחק מכר על ה PC יותר מהפלטפורמות האחרות?

וואו איזה משחק טרול :)

גיימספוט:
From Software's latest role-playing game, Dark Souls II, shipped 1.2 million copies in three weeks,
פוליגון:
Namco Bandai revenue increases, Dark Souls 2 ships 1.2M units in Europe and US
אנגאדג'יט:
Dark Souls 2 ships 1.2 million to West in first three weeks

זה נתוני שליחה ועוד נתוני שליחה ראשוניים. זה הנתון הכי חסר ערך שיש. אם זה היה נתוני שליחה אחרי שנה אז היית יודע שמלאים נגמרו, הזמינו עוד, מלאים נגמרו, הזמינו עוד וכך הלאה. כלומר היה ביקוש ולכן אפשר היה להגיד שהנתון לא רחוק מהמספר האמיתי שנמכר. ברגע שזה נתון ראשוני זה אומר בערך כלום, זה רק אומר שהם ציפו שהם ימכרו בקלות 1.2 מליון יחידות אז הם יצרו והצליחו למכור לחנויות 1.2 מליון יחידות. מאותו רגע שהם "ציפו ל1.2 מליון יחידות" יש שקט תעשייתי והמשחק יצא כבר לפני יותר משנה, 4 מפגשי מחזיקי מניות היו מאז. אז למה הם שקטים? אין אפילו נתון אחד שמראה שDS2 מכר טוב, רק שקט תעשיתי ש... ובכן, אתה יודע מה בדרך כלל שקט תעשייתי אומר.

בנושא ההרחבה, אני לא בטוח שאנחנו על אותו דף בנושא. ה2.37 מליון מתיחסים למכירות של המשחק המקורי ומכירות של המשחק בגרסת GOTY (כלומר המשחק שכולל בתוכו כבר את הDLC). זה לא מכירות של סתם חבילת הרחבה שאנשים קנו בנפרד, זה ממש עותקים של המשחק שפשוט באו כבר עם הDLC.
תמונה

אני יכול לתת לך רק נתון רשמי אחד לצערי, יפן. ביפן DS1 עמד ביומו האחרון בTOP20 על 339,615 ו-DS2 עמד ביומו האחרון בTOP20 על 325,463 עותקים. כלומר לפחות ביפן זה תיקו עם יתרון קטנטן לDS המקורי. בנתיים BB מכר רק 4 ימים שעקבו אחריהם ביפן אז לצערנו נצטרך לחכות כדי לראות למה הוא יגיע שם אבל לבנתיים הוא מכר 152,567 ב-4 ימים.

בנושא נתוני הPC, לצערי אין לנו מספר רשמי חוץ מאשר steamspy. מה שהם עושים זה לרוץ על כל החשבונות STEAM ולחפש לכמה יש בספריה את המשחק. בגלל שיש בSTEAM אופציה של FAMILY SHARE, אתה יכול לשתף את הספריה שלך עם 5 מחשבים נוספים. כלומר יכול להיות שגרסת הPC מכרה אפילו שליש מזה, פשוט כל אותם אנשים משתפים את המשחק עם עוד בערך 2-3 אנשים. יש משחקים שהנתון ממש מדוייק עליהם כי יש להם DRM חיצוני ולכן לא מופיעים בFAMILY SHARE, למשל GTA, אבל משחקי הSOULS כן ברי שיתוף (אני בטוח בזה כי אני רואה את העותק של שחר של DS2 בספריה שלי :)).

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים