נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי bling » 06 מאי 2015, 11:27

Nucleus_Dawn כתב:
כמה HARDLINE מכר בכלל? הם פרסמו? לא ראיתי מספרים בשום מקום.

הם שינו פוליסה והם כבר לא משחררים עוד נתונים של מכירות (כבר כמה רבעונים עוד לפני), ככה שאין לנו אינדיקציה כמה מכר מלבד זה ש EA אומרים שהם מרוצים מאוד.

תנין, לפי כל הסימנים, לא זה לא נשמע הגיוני, גם אם יהיה שינוי במודל המסורתי של קונסולה שמתחברת לטלוויזיה, לא נראה שמשחקי AAA הולכים להעלם בשנים הקרובות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 מאי 2015, 11:28

התנין כתב:שמעתי פעמים רבות שדור הקונסולות הנוכחי הוא גם האחרון, משמע לא יהיה פס5. נראה לכם שזה הכיוון גם לאור הצלחת הקונסולות הנוכחיות?

זכור לי שאמרו את זה גם על הקודם.
זה גם משהו שאומרים באופן מחזורי על הPC.

קשה לי להאמין שזה נכון, אבל לך תדע מה יהיה עוד 6-7 שנים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 מאי 2015, 12:07

זה נכון בערך כמו שהאייפון 6 הוא אייפון האחרון. תצא גם פס5, גם פס6 וגם פס7, אל תדאג.

אגב, לגבי הנתונים הדיגיטלים, בטח בPC זה הפוך, כלומר 80-20 לטובת הדיגיטלי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 מאי 2015, 12:24

DrKeo כתב:זה נכון בערך כמו שהאייפון 6 הוא אייפון האחרון. תצא גם פס5, גם פס6 וגם פס7, אל תדאג.

אגב, לגבי הנתונים הדיגיטלים, בטח בPC זה הפוך, כלומר 80-20 לטובת הדיגיטלי.

ברור...
השאלה היא רק כמה עותקי PC נמכרו. אם נמכרו הרבה, זה השפיע הרבה על החלוקה הכללית. אם לא, אז לא.
BF, מסורתית, זו סדרת PC, אז ההיגיון אומר שנמכרו לא מעט. מצד שני, ברור שמאז 3 הסדרה עברה להתרכז בקונסולות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 מאי 2015, 12:27

Nucleus_Dawn כתב:
ברור...
השאלה היא רק כמה עותקי PC נמכרו. אם נמכרו הרבה, זה השפיע הרבה על החלוקה הכללית. אם לא, אז לא.
BF, מסורתית, זו סדרת PC, אז ההיגיון אומר שנמכרו לא מעט. מצד שני, ברור שמאז 3 הסדרה עברה להתרכז בקונסולות.

אם אתה רוצה אינדיקציה גסה הנה נתון שלקחו לגבי מספר שחקנים אונליין:
תמונה

אז כן, אי אפשר לקבוע אולי ממשהו ראנדומלי כזה אם יש יותר נגיד שחקני PS4 או XB1 באופן כללי אבל בטח אפשר לראות מי הפלטפורמות המובילות ושבהערכה גסה ה PC לא בדיוק שובר קופות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 מאי 2015, 12:28

bling כתב:אם אתה רוצה אינדיקציה גסה הנה נתון שלקחו לגבי מספר שחקנים אונליין:
תמונה

אז כן, אי אפשר לקבוע אולי ממשהו ראנדומלי כזה אם יש יותר נגיד שחקני PS4 או XB1 באופן כללי אבל בטח אפשר לראות מי הפלטפורמות המובילות ושבהערכה גסה ה PC לא בדיוק שובר קופות.

כן... לפי זה, גירסאת הPC אפילו לא 10%.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 מאי 2015, 12:44

Nucleus_Dawn כתב:
כן... לפי זה, גירסאת הPC אפילו לא 10%.

אם אתה רוצה עוד קצת נתונים ארעיים, הנה הארדליין בשבוע ההשקה:
תמונה

לפחות בהתחלה ה PC היה במצב טוב יותר אבל נטשו אותו לא מעט, בלי קשר עדיין מעט מאוד ביחס לדור הבא.

נראה אם כבר ששחקני ה PC וגם שחקני קונסולות של הדור הקודם מעדיפים יותר לשחק ב BF4
תמונה

לא נראה לי אגב שמפריע ל EA ש BF4 מחזיק יחסית יפה, מבחינתה הארדליין הוא צינור הכנסה נוסף למותג, אפשר לשער שקהל הלקוחות המשותף ל 2 המשחקים הוא לא קטן, כל עוד ממשיכים לרכוש מפות ותוספות ל 2 המשחקים אז מבחינתה היא עושה מ BF יותר כסף מאי פעם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 מאי 2015, 12:41

נינטנדו, לראשונה זה 4 שנים, הצליחה לרשום רווח שנתי.

בשנה האחרונה היא מכרה 9 מיליון 3DS, מה שהביא את הקונסולה ל52 מיליון יחידות.
הם מצפים למכור 7.6 מיליון יחידות, במהלך השנה הנוכחית.
עושה רושם שהם די בקצב לקיטון של 50% במספר הקונסולות שהם הצליחו למכור, בהשוואה לדור הקודם.

הם מכרו גם 3.6 מיליון יחידות WIIU בשנה האחרונה. כלומר, הם מכרו עד כה 9.54 מיליון יחידות.
הם מצפים למכור בשנה הנוכחית עוד 3.4 מיליון יחידות.
יכול להיות שהם אפילו יצליחו להגיע למספרים של גיימקיוב, עד סוף הדור.

מריו קארט 8 הגיע ל5.11 מיליון עותקים. כלומר, ליותר מחצי מבעלי הWIIU יש אותו, שזה מרשים מאוד. עוד 800 אלף יחידות והוא יצליח לעקוף את משחק המריו קארט השני הכי גרוע (או יותר מדויק, השני הכי פחות מצוין) במכירות (גירסאת הGBA), אבל הוא זקוק לעוד 1.7 מיליון יחידות, כדי להגיע למספרים של גירסאת הגיימקיוב.
סופר סמאש ברוס לWIIU מכר 3.65 מיליון יחידות ואחיו הקטן ל3DS מכר כמעט פי שניים, עם 6.75 מיליון יחידות.
משחקי פוקימון החדשים מכרו 9.94 מיליון יחידות ביחד.

לא אמרו כמה אמיבו נמכרו, אבל המצב הוא עדין שכל משלוח שמגיע לחנויות, נעלם מהר מאוד מהמדפים, אז אפשר להניח שהם מוכרים לא רע בכלל.

נינטנדו רשמו רווח של כ340 מיליון דולר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 מאי 2015, 13:01

נינטנדו זה חתול עם 9 נשמות, רק הם יכולים לצאת מהמצב של קונסולה קטסטרופלית כמו ה WiiU בחיים, יש להם את קהל האוהדים הכי פנאטי ומסור שיש לכל מותג נראה לי פחות או יותר, בטח בעולם הקונסולות, בזכות קהל כזה הם יכולים להוציא קשקוש כמו אמיבו ולהרוויח אינספור מליונים ולשרוד עם קונסולה כושלת וקהל קטנטן שפשוט קונה בהמוניו כל משחק שמוציאים ככה שמגיעים למצב של ATTACH מטורף של 50% למריו קארט מה שמספיק כדי שיביא אחלה כסף גם כששני אנשים וחצי קנו את המכשיר.

יש להם באמת הרבה מזל שהמותגים שלהם כל כך חזקים עבור הקהל שלהם שלא משנה עד כמה הם מפשלים זה מצליח להחזיק אותם, זה קורה אגב בכל דור שלהם, גם בגיימקיוב שהם סיימו שלישי וכביכול נכשלו הם עדיין הצליחו לשמור על ריווחיות מקהל לקוחות קטן.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 מאי 2015, 13:37

bling כתב:נינטנדו זה חתול עם 9 נשמות, רק הם יכולים לצאת מהמצב של קונסולה קטסטרופלית כמו ה WiiU בחיים, יש להם את קהל האוהדים הכי פנאטי ומסור שיש לכל מותג נראה לי פחות או יותר, בטח בעולם הקונסולות, בזכות קהל כזה הם יכולים להוציא קשקוש כמו אמיבו ולהרוויח אינספור מליונים ולשרוד עם קונסולה כושלת וקהל קטנטן שפשוט קונה בהמוניו כל משחק שמוציאים ככה שמגיעים למצב של ATTACH מטורף של 50% למריו קארט מה שמספיק כדי שיביא אחלה כסף גם כששני אנשים וחצי קנו את המכשיר.

יש להם באמת הרבה מזל שהמותגים שלהם כל כך חזקים עבור הקהל שלהם שלא משנה עד כמה הם מפשלים זה מצליח להחזיק אותם, זה קורה אגב בכל דור שלהם, גם בגיימקיוב שהם סיימו שלישי וכביכול נכשלו הם עדיין הצליחו לשמור על ריווחיות מקהל לקוחות קטן.

זה נכון. בעצם, רק בגלל הWII, הקונסולה הכי מצליחה שלהם בהפרש, הם נכנסו להפסדים.
נראה שיותר נוח להם עם קונסולות שמוכרות מעט, בכל הנוגע לרווחים.

זה גם מעניין כמה אנשים מתלהבים בטירוף מהאמיבו (האמת שגם אני. אם היה לי כסף מיותר, הייתי מנסה לדאוג שיהיו לי כמה, אפילו שאין לי WIIU. אם כי, אם היה לי כסף מיותר, היה לי WIIU). לאנשים הרבה יותר נוח עם DLC יקר במיוחד, אם הוא מגיע עם בובה חמודה, מסתבר.

נ.ב.
נינטנדו גם הכירזו שיהיו מתקנים ממותגים שלה בפארק של יוניברסל. זה בטח יעזור להכניס עוד "טיפה" כסף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מאי 2015, 17:24

רק דמינו נינטנדו עם קונסולה נורמאלית.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 מאי 2015, 18:46

DrKeo כתב:רק דמינו נינטנדו עם קונסולה נורמאלית.

אני מהמר שבינתיים זה ישאר רק בדמיון וגם מהקונסולה הבאה שלהם נתאכזב מבחינת ביצועים וגימיק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מאי 2015, 18:56

bling כתב:אני מהמר שבינתיים זה ישאר רק בדמיון וגם מהקונסולה הבאה שלהם נתאכזב מבחינת ביצועים וגימיק.

אפשר לפנטז על איזה פי 2 יותר חזקה מהפס4 במחיר נורמאלי וגימיק מינימאלי לא? לפנטז מותר?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 מאי 2015, 19:51

DrKeo כתב:אפשר לפנטז על איזה פי 2 יותר חזקה מהפס4 במחיר נורמאלי וגימיק מינימאלי לא? לפנטז מותר?

תפנטז למה לא, גם אני מפנטז על שלישייה עם קייט אפטון ובר רפאלי, לשני הפנטזיות שלנו יש בערך סיכוי שווה :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מאי 2015, 19:54

bling כתב:תפנטז למה לא, גם אני מפנטז על שלישייה עם קייט אפטון ובר רפאלי, לשני הפנטזיות שלנו יש בערך סיכוי שווה :P

לשלישיה שלך אין זלדה עולם פתוח :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מאי 2015, 16:39

יש ריטיילרים באירופה שמתחילים למכור את הone ב299€ במקום 349€ (שהוא במקום 399€ כמו שאנחנו יודעים).

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 מאי 2015, 16:58

מילא אם היה איזה משחק חובה בשביל לקנות קונסולה :P...תכלס אין, ולכן אני לא מתכוון להשקיע באחת. בעז''ה Qunatum Break יגיע לPC ואעבור את הדור הזה בלי קונסולה בכלל :). כשתצא הסדרה הבאה של נווידיה, אני אקפוץ על העגלה וארכוש כרטיס (או מחשב חדש לגמרי.. נראה מה יהיה עד אז....).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מאי 2015, 17:05

Klayman כתב:מילא אם היה איזה משחק חובה בשביל לקנות קונסולה :P...תכלס אין, ולכן אני לא מתכוון להשקיע באחת. בעז''ה Qunatum Break יגיע לPC ואעבור את הדור הזה בלי קונסולה בכלל :). כשתצא הסדרה הבאה של נווידיה, אני אקפוץ על העגלה וארכוש כרטיס (או מחשב חדש לגמרי.. נראה מה יהיה עד אז....).

אין מה לעשות עם one או פס4 עד 2016 אלה אם היילו 5 או tr יוצאים איזה יצירות אומנות הזויות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 מאי 2015, 19:58

DrKeo כתב:אין מה לעשות עם one או פס4 עד 2016 אלה אם היילו 5 או tr יוצאים איזה יצירות אומנות הזויות.

נו ואם TR יצא יצירת מופת הזויה לא תוכל לחכות כמה חודשים ל 2016 כדי לשחק גם בגרסה עליונה שלו? חיכית ל GTA5 שנה וחצי במחשבה שהוא יצירת מופת הזויה בלי הרבה בעיות.
היילו 5 יכול להיות אדיר למעריצים, אבל לא חושב שהוא יתחפש פתאום ל HL3 שכולנו פה נתלהב ממנו אם אין לנו נגיעה למותג.

בקיצור אתם בטוחים בכיף עד 2016, גם לי אגב יש אינטרס גדול ש QB יצא ל PC כי כנראה שגם אני אהנה ממנו עד אז, גם אם זה אומר שאצטרך לשחק בו על מסך מחשב קטן, אם הוא יהיה ממש טוב זה יהיה שווה את זה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מאי 2015, 20:02

bling כתב:נו ואם TR יצא יצירת מופת הזויה לא תוכל לחכות כמה חודשים ל 2016 כדי לשחק גם בגרסה עליונה שלו? חיכית ל GTA5 שנה וחצי במחשבה שהוא יצירת מופת הזויה בלי הרבה בעיות.
היילו 5 יכול להיות אדיר למעריצים, אבל לא חושב שהוא יתחפש פתאום ל HL3 שכולנו פה נתלהב ממנו אם אין לנו נגיעה למותג.

בקיצור אתם בטוחים בכיף עד 2016, גם לי אגב יש אינטרס גדול ש QB יצא ל PC כי כנראה שגם אני אהנה ממנו עד אז, גם אם זה אומר שאצטרך לשחק בו על מסך מחשב קטן, אם הוא יהיה ממש טוב זה יהיה שווה את זה :)

כן ברור, פשוט יכול להיות שתווצר רכבת הייפ חזקה בתקופה אם e3 תהיה חזקה, היילו יקבל ציונים ממש טובים וכך גם tr. ברור שלוגית אין מה לחפש על שתיהן עד 2016 אם יש מחשב סבבה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 מאי 2015, 17:34

דבר אחד בטוח, כישלון כלכלי הוויטצ׳ר 3 כבר לא יהיה:
תמונה
https://mobile.twitter.com/witchergame/status/597759587765346304

עכשיו כל מה שהם צריכים זה ביקורות טובות, דבר שהם מאוד בטוחים בו מכיוון שכבר מחר האמברגו ביקורות מוסר על חלק מהאתרים הגדולים ביניהם גיימספוט, אם זה קורה הם יגיעו לטעמי ל 5 מליון בקלות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 מאי 2015, 18:05

bling כתב:דבר אחד בטוח, כישלון כלכלי הוויטצ׳ר 3 כבר לא יהיה:
תמונה
https://mobile.twitter.com/witchergame/status/597759587765346304

עכשיו כל מה שהם צריכים זה ביקורות טובות, דבר שהם מאוד בטוחים בו מכיוון שכבר מחר האמברגו ביקורות מוסר על חלק מהאתרים הגדולים ביניהם גיימספוט, אם זה קורה הם יגיעו לטעמי ל 5 מליון בקלות.

אמברגו ביקורות שמוסר באופן מפלה, זה פחות או יותר הסימן הכי גרוע לאמונה של מפתחת באיכות המוצר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 מאי 2015, 18:30

Nucleus_Dawn כתב:
אמברגו ביקורות שמוסר באופן מפלה, זה פחות או יותר הסימן הכי גרוע לאמונה של מפתחת באיכות המוצר.

לא ברור מה היו הקרטריונים אבל על גיימספוט והכתב שעושה את הביקורת קווין ואנורד (הכי בכיר שלהם) אני סומך ב 100%, הבנתי שהם חילקו עותקים של גרסת הפס4 שמתאימים למכשירי פיתוח בלבד ולכן לא לכולם היתה גישה מוקדמת לשחק בו.
עדיין גם מפתחות שמוציאות משחק טוב בדיעבד לרוב לא מסירות שום אמברגו שבוע לפני, ככה לפחות זה המצב בדור הנוכחי, אז גם אמברגו חלקי זה הרבה יותר מבטיח משאר המפיצות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 מאי 2015, 18:36

bling כתב:לא ברור מה היו הקרטריונים אבל על גיימספוט והכתב שעושה את הביקורת קווין ואנורד (הכי בכיר שלהם) אני סומך ב 100%, הבנתי שהם חילקו עותקים של גרסת הפס4 שמתאימים למכשירי פיתוח בלבד ולכן לא לכולם היתה גישה מוקדמת לשחק בו.
עדיין גם מפתחות שמוציאות משחק טוב בדיעבד לרוב לא מסירות שום אמברגו שבוע לפני, ככה לפחות זה המצב בדור הנוכחי, אז גם אמברגו חלקי זה הרבה יותר מבטיח משאר המפיצות.

אמברגו חלקי זו האפשרות הכי גרועה, כי המשמעות היא שהם אומרים "אם תתנו לנו ציון גבוה מX, תוכלו לפרסם את הביקורת מוקדם".
בנוגע לגיימספוט אין לי מה להגיד. הפסקתי לקרוא שם לפני כמה שנים, אחרי שהם פיטרו מבקר שנתן ביקורת רעה למשחק שפרסם אצלם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 מאי 2015, 18:45

Nucleus_Dawn כתב:
אמברגו חלקי זו האפשרות הכי גרועה, כי המשמעות היא שהם אומרים "אם תתנו לנו ציון גבוה מX, תוכלו לפרסם את הביקורת מוקדם".
בנוגע לגיימספוט אין לי מה להגיד. הפסקתי לקרוא שם לפני כמה שנים, אחרי שהם פיטרו מבקר שנתן ביקורת רעה למשחק שפרסם אצלם.

הקרטריונים לאמברגו ממש לא בהכרח אומרים ״תנו ציון X", זו השערה שלך למה לא לכולם יש עותקים מוקדמים, כאמור על המבקר הספציפי הזה בגיימספוט אני סומך.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 6 אורחים