Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 13 מאי 2015, 14:26

תעשה מה שאני עושה נדב, שלי מגיע ביולי, הוא יהיה כבר בן חודשיים, כלומר עצמאי. שיהיה לו בהצלחה בעולם, אבא משחק :D.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2015, 14:29

bozeman כתב:זה הזמן להפריך את המיתוס של "ישן כמו תינוק" לסוג של שינה טובה... גם כשהוא "ישן" זה קם כל שעתיים לערך...
ואגב, עד גיל חודשיים בכלל אין להם יום ולילה. ואח"כ "שנת לילה" מוגדרת כ-6 שעות... (עכשיו תחשוב מה קורה שה-6 האלו (גם זה הרבה פעמים לא...) מתחיל נניח ב-8 בערב...

ברור, אבל שעתיים זה כל מה שאני צריך בלילה :)
חוץ מזה שאני פחות מודאג לגבי החודשיים הראשונים... ברור לי שבמהלכן לא אוכל לשחק כמעט.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מאי 2015, 14:33

וואו... בסביבות MGS V הקהילה הולכת ממש לגדול ומסתמן שאין לזה שום קשר ליציאה של MGS V.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2015, 15:03

Death_119 כתב:תעשה מה שאני עושה נדב, שלי מגיע ביולי, הוא יהיה כבר בן חודשיים, כלומר עצמאי. שיהיה לו בהצלחה בעולם, אבא משחק :D.

שלי בעוד כמה ימים, ככה שעד ספטמבר הוא כבר כמעט בצבא מבחינתי.
אפילו מבאטמן אולי איכשהו אצליח להנות ;)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 מאי 2015, 15:24

טוב אז הדיון שקישרתי מקודם לא התקדם יותר מדי כי קונאמי תפסו את המשתמש והסבירו לו שהוא מפר את ה NDA שלו אז הוא נאלץ להפסיק לענות לשאלות ולחלוק מידע :(

לפחות מהטוויטר יצאו הרשמים הבאים.
@caleblawson 5m
seven hours put me only 10 episodes into Chapter 1 of MGSV while forcing myself to basically ignore Mother Base. So much to do.

@caleblawson 8m
Played about 7 hours of MGSV yesterday and it feels like the giant, open map Peace Walker sequel we've been promised.

וגם קיבלנו תמונה חדשה:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מאי 2015, 15:45

אני לא יודע למה, אבל הAT-ST האלה כל כך חמודים!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יוני 2015, 16:20

כאמור הוסר האמברגו היום על MGSV, לצערי העיתונאים לא יכלו לקחת גיימפליי (כנראה נשמר ל E3) אבל כן לחלוק רשמים, הנה GT בסרטון PREVIEW חדש:

נשמע די מדהים, לפי מה שהם אומרים פה אם המשחק ישמור על הרמה כמו בקטעים שהם שיחקו מדובר במועמד חזק ל GOTY ובאחת מהנקודות הכי גבוהות בסדרה, הם מציינים גם שמדובר במשחק שונה מ MGS הרגיל (את זה כבר ניחשנו), שהעולם שלו עצום ושהוא עושה עבודה מעולה בלגרום לך להרגיש חלק ממנו, מאוד התלהבו מהאלמנט של בסיס האם, שאתה בונה אותו לאט לאט לאימפריה, שאתה אוסף משאבים במשימה למחלקת הפיתוח שבונה לך מהם נשקים וכלים חדשים, הכל מתחבר בצורה נהדרת לדבריהם.

יצאו עוד הרבה Previews מכל אתר גדול פחות או יותר למי שמתעניין, אני אולי אקרא חלק בהמשך, מעניין אותי גם לדעת מה החלקים שפחות אהבו כי עד עכשיו בתכל'ס לא נתקלתי ברשמים שליליים יותר.

עריכה :הנה עוד PREVIEW של גרג מילר ועוד בחור שהלכו לאירוע ומדברים על המשחק במשך 35 דקות

לא ראיתי את הסרטון אבל כבר ב 2 דקות הראשונות זה מתחיל מ "אנחנו רוצים להוריד את המטען הזה לפני שנכנס לפרטים- כרגע זה משחק השנה מבחינתנו, עד עכשיו זה היה הוויטצ'ר 3, אולי בעתיד פולאאוט 4 ובאטמן יכנסו חזק לתחרות, אבל ממה ששיחקנו MGSV המשחק הכי טוב של השנה", הייפ!

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 יוני 2015, 22:33

הייפ אמיתי!! ממש מחכה לו. רק צריך את 3+4 למחשב, והכל יהיה בסדר.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יוני 2015, 22:51

תקשיב לי, וותר על 4, באמת לא חובה, גם לא לעלילה של 5 וגם כמשחק לא תפסיד המון, לא יודע איך 3 מחזיק היום אבל אז הוא היה בקלות אחד ממשחקי הדור של הפס2, מן הסתם הוא התיישן מאז ואם MGS5 לא הרגיש לך מושלם בשליטה אז אין לך מושג איזה גהנום מחכה לך עם 3 :D

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 יוני 2015, 23:08

על 5 אני ממש מפנטז. אבל בגראונד זירו היו כלמיני קטעים קצת מעצבנים. בכל מקרה, נשמע שאפשר להתגנב כמו שצריך, וזה מה שאני מחפש. אני ממש אוהב את הסגנון הזה.. עכשיו רק לקוות שהיטמן הבא ייצא רק באמצע השנה הבאה ואשכרה יהיה טוב, כדי שיהיה רווח מספיק בין משחקי ההתגנבות :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2015, 00:23

Klayman כתב:על 5 אני ממש מפנטז. אבל בגראונד זירו היו כלמיני קטעים קצת מעצבנים. בכל מקרה, נשמע שאפשר להתגנב כמו שצריך, וזה מה שאני מחפש. אני ממש אוהב את הסגנון הזה.. עכשיו רק לקוות שהיטמן הבא ייצא רק באמצע השנה הבאה ואשכרה יהיה טוב, כדי שיהיה רווח מספיק בין משחקי ההתגנבות :).

אני עם בלינג, וותר על 4. אם כבר 3 אבל להגיד את האמת, או שאתה סופר פאנבוי שנמצא עמוק עמוק בתוך הLORE (מה שביננו כנראה לעולם לא יהיה) או שאתה בא למשחק בראש פתוח וזורם עם העלילה. אני לא חושב שלשחק את 3 יעשה כזה הבדל הסטרי, ממילא הLORE של הסדרה מסובך עד אין סוף ואני בטוח שב5 יהיו המון השלמות ביומני אודיו וטקסטים. האמת שהסדרה די ידועה בזה, עוד ב1998 הם עשו קלטות אודיו שמסבירות את העלילה של MG1 ו-2 בMGS1.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 יוני 2015, 06:34

יש שמועות חזקות שיהיו מיקרו תשלומים בMGS5

https://www.youtube.com/watch?v=jI-SyWrAWpY

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2015, 11:03

רק אתמול קראתי כמה רשמים מMGS5.... באנה, אנשים העלו לי את ההייפ משמעותית! אומרים שזה אחד הפתיחים הכי טובים שהיו אי פעם.
אני בטח אקנה אותו רק בחגים, במבצע. לא יהיה לי זמן בחיים לסיים אפילו את באטמן עד אז... ממש מקווה שאצליח להמנע מספוילרים, זו אחת מהסדרות האהובות עליי בכל הזמנים וזה יהיה ממש מבאס אם דווקא בסוף שלה אני אפול :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2015, 11:42

Laskin כתב:רק אתמול קראתי כמה רשמים מMGS5.... באנה, אנשים העלו לי את ההייפ משמעותית! אומרים שזה אחד הפתיחים הכי טובים שהיו אי פעם.
אני בטח אקנה אותו רק בחגים, במבצע. לא יהיה לי זמן בחיים לסיים אפילו את באטמן עד אז... ממש מקווה שאצליח להמנע מספוילרים, זו אחת מהסדרות האהובות עליי בכל הזמנים וזה יהיה ממש מבאס אם דווקא בסוף שלה אני אפול :(

אוף, כמוני כמוך :/

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2015, 16:11

Laskin כתב:רק אתמול קראתי כמה רשמים מMGS5.... באנה, אנשים העלו לי את ההייפ משמעותית! אומרים שזה אחד הפתיחים הכי טובים שהיו אי פעם.

את האמת מהרשמים שקראתי לא ראיתי כמעט מילה שלילית, כאילו אלא אם כן פסקת הסיום הזו מה preview של יורוגיימר נשמעת שלילית למישהו:
In any game of this scope nitpicks are bound to be abundant - a finicky checkpoint here, a poorly developed character there, or a disappointing cover of a classic tune elsewhere - but at the end of the day the truth is plain and clear: Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain is the most fun stealth action game I've ever played. If this is truly Hideo Kojima's final Metal Gear game, and all signs suggest it will be, it's as glorious a swan song as we could have hoped for.

אבל בכל זאת גם מהתיאור של ההתרשמויות יש כמה דברים שפחות מוצאים חן בעיני, בראשם החלוקה לפרקים טלוויזיונים כולל קרדיטים של פתיחה וסיום לכל משימה, אני אוהב ש MGS מרגיש ארוך, רציף ואפי ולא שהוא מחולק ככה לחתיכות, לא אהבתי גם את החלוקה לפרקים ב MGS4, הבנתי שב 5 זה דומה למבנה של PW אבל זה נשמע לי מעפן.
בנוסף זה שנפתחים איזה 30 side ops שוצריך לסיים אחוז מסויים כדי להמשיך את הסיפור, לא יודע גורם לי להרגיש שיש יותר מדי תוכן ופחות מדי פוקוס, זה כבר לא נשמע לי כמו MGS בצורה שהרחיקה לכת יותר מדי מהנוסחה, זה נשמע לי גם מהתיאור של הדברים שהיו צריכים לעשות שאין עיצוב משימות מדוקדק, זה יותר המכניקות ועיצוב השלבים עצמם שמקבלים פוקוס פה, אני ממש לא בטוח שאני אוהב אותו למרות שברור לי שהביקורות הולכות לעוף עליו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2015, 16:30

אני רק אציין שMGS5 במבנה הוא בול MGS PW. וכן, MGS PW לא הרגיש מספיק כמו משחק MG אבל PW היה כל כך בסיסי וכאן זה כל כך גדול שהמצב לגמרי שונה לדעתי. כאן יהיו לך משימות ראשיות שבטח יקחו מעל לשעה עם סרטוני מעבר וכו', החוויה המטאל גירית הקלאסית. אבל תהיה בטוח שברגע שתסיים את המשימה ותחזור לבסיס, אתה תרצה לעשות את המשימות צד בדיוק כמו שאתה רוצה לעשות את הסימני שאלה בוויצ'ר. זה ממכר בגלל שהבניית בסיס ממכרת בטרוף. אתה בונה בעצם צבא ולשחק משימת צד שבה משיגים חייל עם HP גבוה או יכולות התקפיות גבוהות זה מרגש כמו למצא חרב חזקה בוויצ'ר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2015, 16:45

לא הבנתי מה הקטע של לסרוק אויבים ולקחת לבסיס את אלו שיש להם דירוג גבוה כמו קצינים וכו', מה חייל בדירוג גבוה יעזור לי, כדי שאם מישהו יפלוש לי במולטי לבסיס אז תהיה לי הגנה חזקה? לא יודע אם אכפת לי מכל הדברים האלה, בגלל זה אני לא בטוח שאני מחפש את הדברים האלה ב MGS, את כל ההתעסקויות האלה.

מה שכן נשמע נחמד שבמשימות אפשר למצוא משאבים שבעזרתם יבנו לי ציוד וגאדג'טים חדשים בבסיס האם, אבל זה נשמע שבסיס האם חלק חשוב מאוד במשחק, הרבה יותר מסתם R&D קטן לציוד טוב יותר, אני רק מקווה שזה לא ירגיש טרחני מדי.
זה נראה לי די ברור שהמשחק הזה הולך להיות מעורר מחלוקת בקרב המעריצים, הולכים להיות פה פלאשבקים לתקופה ש RE4 יצא ואיך שהוא התקבל אצל חובבי הסדרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2015, 16:59

bling כתב:לא הבנתי מה הקטע של לסרוק אויבים ולקחת לבסיס את אלו שיש להם דירוג גבוה כמו קצינים וכו', מה חייל בדירוג גבוה יעזור לי, כדי שאם מישהו יפלוש לי במולטי לבסיס אז תהיה לי הגנה חזקה? לא יודע אם אכפת לי מכל הדברים האלה, בגלל זה אני לא בטוח שאני מחפש את הדברים האלה ב MGS, את כל ההתעסקויות האלה.

מה שכן נשמע נחמד שבמשימות אפשר למצוא משאבים שבעזרתם יבנו לי ציוד וגאדג'טים חדשים בבסיס האם, אבל זה נשמע שבסיס האם חלק חשוב מאוד במשחק, הרבה יותר מסתם R&D קטן לציוד טוב יותר, אני רק מקווה שזה לא ירגיש טרחני מדי.
זה נראה לי די ברור שהמשחק הזה הולך להיות מעורר מחלוקת בקרב המעריצים, הולכים להיות פה פלאשבקים לתקופה ש RE4 יצא ואיך שהוא התקבל אצל חובבי הסדרה.

זה היה ככה בMG PW, חוויתי איזה 20 שעות של זה ואני יכול להגיד שזה מצויין. מכיר את זה שבוויצ'ר בין לבין משימות פתאום אתה מחליט ללכת לעיר, לארגן את המלאי שלך, למכור קצת חרבות, לעשות קראפטינג לשריון חדש וכך הלאה? ככה זה מרגיש. בין משימות אתה מבזבז את הנקודות שהרווחת במשימה, מארגן את הצבא שלך, בונה מטאל גיר מ-LOOT שמצאת וכדומה.

החיילים משמשים לתפעול הבסיס. כך שלמשל חייל מסויים ממש טוב ברפואה אז אתה שם אותו במרפאה. אחר ממש טוב במדע אז אתה שם אותו במחלקת R&D. ברגע שיש X נקודות חיילים בR&D אתה יכול לפתח את גאדג'ט Y. זה מגניב לגמרי. תוך כדי משימה אתה רואה חייל ממש חזק, אתה מתגנב ומחבר אליו בלון. אחרי זה כשאתה חוזר לבסיס אתה שם אותו בR&D ואז אתה מגלה שהשגת מספיק נקודות R&D כדי לפתח משתיק קול לאקדח. החיילים מתפקדים כמו LOOT, זה מעולה :)
הנה, את וולדימיר למשל שמתי בריגול כי זה הערך הכי גבוה שלו:
תמונה

גם היה משחק צד שהשתמש בחיילים שבו היית שם חיילים בSQUADS ושולח אותם ל"משימות" ואז יש סוג של קרב TURN BASED בין החיילים שלך לחיילים לקבוצת חיילים אחרת והיית צריך למקם חיילים נכונים נגד החיילי אוייב כדי לנצח כשנצחונות הביאו לך כסף, XP ו-LOOT.

זה ממש RPG מחוץ למשימות. במשימות אתה אוסף LOOT ועושה משימות צד וכדומה ואז אתה קוצר את הפירות בבסיס כשאתה משדרג דברים. אחרי ששדרגת בבסיס את הדברים אתה קוצר את הפירות מזה במשימה הבאה וכך הלאה. זה לופ ממש ממכר. זה גם נותן משמעות גדולה יותר להשלמת משימות בצורה מושלמת, אתה מקבל יותר LOOT ו-XP ככה.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 11 יוני 2015, 17:21

יש בכלל טעם לשחק בו אם אתה לא מכיר את הסיפור? אני מבין שזה סיפור כל כך מפותל ומסובך שאין מצב לראות תקציר אירועים של 10 דקות או משהו כזה.

שיחקתי רק ב mgs:gz והיה נחמד, אבל לא הבנתי מי זה הילד שהייתי אמור לשחרר ומה בדיוק קרה שם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2015, 17:23

וחייל שטוב ברפואה, אם נגיד אתה אוסף הרבה כאלו אז מד החיים שלך ארוך יותר (נגיד מ 100HP נהיה לך 120HP?) ומה מרגל תורם לך?
שמע אתה יודע לשכנע עם הרפרנסים הללו לוויטצ'ר :)
קשה לי לשנוא משחק שעושה משהו שדומה למשחק הזה, לא יודע עדיין איך כל זה ישתלב ב MGS, אם זה ירגיש טרחה או כיף כמו ללכת לעשות קווסט LOOT בוויטצ'ר כמו שאתה אומר אבל אני מנחש שבספטמבר נדע.

עידן, המשחק נותן רקע לסיפור, דרך קלטות ושקופיות, גם ב MGS :GZ, אם היית קורא את הרקע היית יודע מי הילד, גם אני לא ידעתי מי זה צ'יקו אבל אחרי שקראתי את הסיכום שלהם ל PW ששמו שם והקשבתי לכמה קלטות לגמרי הבנתי את GZ, מן הסתם אין לי את הדקויות של מי שסיים את המשחק, אבל מספיק טוב כדי להבין ולהנות מהעלילה בגדול, כמו שבוויטצ'ר אני נהנה מהעלילה למרות שרק קראתי את כתבת הסיכום של KOTAKU ואת החומר שהמשחק מספק, גם אם יש שיחות ורפרנסים ממשחקים קודמים שאני מפספס בגלל שלא שיחקתי מאות שעות בקודמים.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 11 יוני 2015, 17:40

עזוב את הדמו הקצר ההוא שהתחפש למשחק, אני לא שיחקתי באף משחק mgs חוץ ממנו. אתה אומר שאני לא יהיה אבוד לגמרי, או שהוא לא יהיה קשור אליהם?

האמת ש cd red עשו אחלה עבודה בשביל להכניס שחקנים חדשים. אבל mgs זאת סדרה כל כך פופלרית שאני לא בטוח שהם יעשו אותו סוג של מאמץ, אני מניח שהם פונים לקהל שקנה את כל המשחקים שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2015, 17:47

idan כתב:יש בכלל טעם לשחק בו אם אתה לא מכיר את הסיפור? אני מבין שזה סיפור כל כך מפותל ומסובך שאין מצב לראות תקציר אירועים של 10 דקות או משהו כזה.

שיחקתי רק ב mgs:gz והיה נחמד, אבל לא הבנתי מי זה הילד שהייתי אמור לשחרר ומה בדיוק קרה שם.

קפוץ ישר פנימה. אולי תחפש איזה סיכומון MGS3 אבל חוץ מזה אני לא חושב שתצטרך עוד משהו. כן, אולי יהיו רגעים שיגידו פתאום שם של דמות ולך זה יעבור מעל הראש כשמעריצים יתעופפו באויר אבל זה באמת משנה? אני גם בטוח שיהיו קלטות/סרטונים/טקסטים שסוגרים לך פינות, קוג'ימה תמיד שם כאלה במשחקים שלו כול MG2 שיצא בשנת 90! גם צריך להבין שMGS5 הוא בעצם המשחק השלישי בכרונולוגיה של סדרת MG למרות שהוא המשחק ה8 בסדרה. MG1-2 ו-MGS1-2 מתרחשים ב"עתיד" בזמן שMGS3 קפץ לעבר ו-5 הוא המשך ישיר שלו (אפילו שיש את המשחק PSP בינהם אבל אותו מסכמים ב7 עמודי טקסט בGROUND ZEROS). כלומר החור האמיתי היחיד שלך הוא MGS3 למרות שזה המשחק השמיני בסדרה.

צריך להבין שהכרונולוגיה של הסדרה היא:
MGS3
MGS PW
MGS5
MG1
MG2
MGS1
MGS2
MGS4

כן, זה מוזר ופריקי. בעצם MGS4 סגר את הסדרה ו-MGS5 הוא הגשר בין MGS3/PW שהם משחקי עבר שמתרחשים בשנות ה60-70 לבין הסדרה שמתרחשת בעת המודרנית. MGS3, PW ו-MGS5 הם בעצם טרילוגית ביג בוס שהוא אבא של סנייק, הגיבור של MG1-2 MGS1-2 ו-MGS4 :)

בלינג, המד חיים למשל שימושים בשליחת החיילים למשימות. אין לי מושג מה עשו בMGS5 ואיך סוג של דברים יהיו שם אבל בPW כששלחת SQUADS להלחם אז מן הסתם הHP משנה כי זה סוג של קרב תורות סטייל FF בין הSQUAD שלך לSQUAD האוייב. ניצחון אגב, חוץ מלהביא LOOT וכדומה, גם תופס חיילי אוייב ומביא אותם אליך. יש להם מד "מרדנות", חיילים לא מרדנים ישר נכנסים לבסיס ואתה יכול להשתמש בהם כבר באותו רגע וחיילים מרדנים נכנסים קודם לכלא ורק אחרי כמה משימות אפשר להשתמש בהם. כמובן שכמה תורות תחכה עד שהם ישתחררו מהכלא תלוי במידת מרדנות שלהם.

PW ממש עם מרכיב RPG די כבד כשהבסיס שלך הוא ה"דמות", זה נהדר. הRPG הזה נותן לך סוג של META GAME מעולה, אפילו שהגיימפליי של PW ממוצע מינוס והעלילה היא אולי החלשה בסדרה (אם נקרא לו משחק ראשי בסדרה) עדין נהנתי ממנו נורא וכל הזמן הייתה לי הרגשה של "רק עוד משימה אחת".

אבל שלא יעבדו עליך, כמשחק MG הוא די גרוע. אבל זאת לא אשמת מערכת הבסיס, זאת אשמת זה שהוא משחק PSP פשטני ומופשט שמרגיש כמו 30 צעדים לאחור אפילו מMGS3.

אגב, המשחק דורג 18 באירופה, אלה הסיבות:
It contains: Extreme violence - Multiple, motiveless killing - Violence towards defenceless people - Strong language

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2015, 19:50

רגע כשהחיילים שלך בקרבות זה אשכרה נהפך למשחק טקטי ואתה משחק קרבות בתורות?
איזה הזוי זה, מעניין אם גם זה יהיה ב MGS5, שמע אני סומך עליך ש PW בתקציב של 70 מליון דולר יכול להיות אדיר (סתם זרקתי מספר), לי אישית זה נשמע קצת מוגזם כל העסק הזה בשביל משחק התגנבות שהיה לניארי עד עכשיו, כאילו זו סטייה חזקה בצורה קיצונית מהמשחקים הקודמים, בתקווה שכל המכניקות הללו בסוף מתחברות למשהו באמת טוב, אבל ברור לי שאפשר לאמר שלום לפוקוס ולפייסינג של המשחקים הקודמים.

גם אני מאוד מקווה שיהיה הרבה גיימפליי קצת קלאסי בתוך מבנים, אני אוהב את השימוש של באטמן בעולם פתוח שאת רוב הדברים החשובים במסגרת הסיפור אתה עושה בתוך סביבה סגורה עם עיצוב הדוק ואת שאר הדברים שמסביב כולל משימות מעבר (כמו נגיד לאתר נבל מסויים במסגרת הקמפיין) אתה עושה בעולם הפתוח, ברור לי שמגס 5 לא יהיה ככה אבל הלוואי שיהיו כמה משימות שירגישו כמו לשחק מטאל גיר מהודק יותר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2015, 20:03

צריך לזכור שמדובר בקוג'ימה, ולכן יש מצב שבכלל MGS5 מתרחש ביקום מקביל, והכלב הוא ריידן, הסוס הופך לאוטאקון, וכל MGS1-4 זו סימולציה, בתוך סימולציה, ובעצם כל הסאגה מתחרשת בתוך דיונון ענק.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2015, 20:36

Laskin כתב:צריך לזכור שמדובר בקוג'ימה, ולכן יש מצב שבכלל MGS5 מתרחש ביקום מקביל, והכלב הוא ריידן, הסוס הופך לאוטאקון, וכל MGS1-4 זו סימולציה, בתוך סימולציה, ובעצם כל הסאגה מתחרשת בתוך דיונון ענק.

את החיה הכי חשובה שמופיעה בטריילרים- הלוויתן, לא הזכרת, בטח זה דייויד הייטר בהופעת אורח.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים