InterAl כתב:האמת היא שזאת אכן היתה יציאת מאסטר רייס, אבל גם הפרשנות של קאז מעניינת לכשעצמה. בקיצור, כולכם מנצחים, אז לא לריב ילדים.
בקיצור אתה סתם נהנה להטריל ולראות את העולם נשרף

InterAl כתב:האמת היא שזאת אכן היתה יציאת מאסטר רייס, אבל גם הפרשנות של קאז מעניינת לכשעצמה. בקיצור, כולכם מנצחים, אז לא לריב ילדים.
bling כתב:בקיצור אתה סתם נהנה להטריל ולראות את העולם נשרף
bling כתב:בקיצור אתה סתם נהנה להטריל ולראות את העולם נשרף
Kazz כתב:דוגמה לכמה המשתמשים בפורום זה להוטים לקטלג אדם כלשהו כפאנבוי של פלטפורמה מסויימת.
האימרה של אינטר באה לבקר את משחקי מאס אפקט כלא מאפשרים בחירה אמיתית ושההסתעפויות בהם זניחות. כלומר מספיקה ריצה אחת של המשחק וכל ריצה נוספת מיותרת. כמו שאומרים, 'ראית משהו אחד, ראית את כולם'.
Kazz כתב:אני דוגמה לעוד אחד מ'המקוטלגים'.
swym כתב:רק בהודעה הקודמת שלך בנית לעצמך בראש סטרואטיפ של "המשתמשים הלהוטים" בפורום הזה על כלום, והנה מסתבר כמובן שטעית בפרשנות שלך. אתה ממש לא בצד שאתה חושב שאתה.
DrKeo כתב:תקולל שחר והעותק של Geometry Wars 3 ששתפת איתי, תקוללללל!!!!!!
kririn כתב:סימתי את Halo Spartan Strike
המישחק יותר טוב מהקודם ,אבל עדין מאכזב ,בשלבים מאוחרים יותר עדין הכניסו שלבים שכוללים זמן ושמירות על אחרים
שזה מאוד מעצבן
חוץ מיזה העולם האחרון במישחק נעול ,עד שעושים זהב בכל משימה ,אז את העולם האחרון צפיתי ביוטיוב
חוץ מיזה סימתי את לואיגי מנסיון 2 ,לטעמי מישחק מאוד טוב ,אבל לא מתאים לכולם
מתאים בעיקר למי שאוהב לחקור את עולם המישחק ,ולחובבי מכסחי השדים
וסימתי את Wolfenstein The Old Blood ,המישחק לא זמין בארץ רישמית ,לפחות לא בPC
לפי מה שאני יודע עולה 20$ ,ועם זה נכון ,מאוד טוב למחיר
Nucleus_Dawn כתב:
אמרתי לך שזה נהדר!!!
אין בעד מה.
אם תצליח לעבור אותי בפציפיזם, תהייה לי סיבה לחזור
DrKeo כתב:אוי זה הקטע הכי גרוע, כשעוברים אותך ואתה חייב לעבור חזרה. בזמן של GW1 תמיד חשבתי שאם היו לLIVE הודעות פוש שאומרות לך "שחר שבר את השיא שלך" אז הייתי משחק במשחק הזה לנצח. אגב, אני היחיד שיוצא עם יד מכווצת וכואבת אחרי משחק ארוך? זה היה קורה לי בGW2 וגם ב1, איום ונורא. אני חייב להגיד שהמשחק הזה פשוט אדיר, לא חשבתי אחרי 2 שיש באמת עוד מה לעשות איתו אבל הסינגל מצויין והעיצוב שלבים מעולה. זה כאילו Super stardust פתח להם את העיניים לתלת מימד והם באו ועשו את זה פי מליון יותר טוב. רק חבל שהLEADER BOARD הוא לא CROSS PLATFORM
Nucleus_Dawn כתב:
האמת שזה לגמרי משחק של 20 דקות בכל פעם עבורי, ככה שלא קרה לי שכאבו לי הידיים אחרי סשן איתו.
וואי... אני מת לנוטיפיקציה מסטים כשמישהו עובר אותי
אסתפק בנוטיפיקציה ממך. אני בטוח שהוא תגיע במוקדם או במאוחר.
DrKeo כתב:אז יש לך אחת על השלב הראשון והשני של הADVENTURE, השלישי עדין לא
Nucleus_Dawn כתב:
דווקא הם פחות מעניינים אותי
DrKeo כתב:היי, צריך לעשות את זה לפי הסדר, מה לעשות.
Nucleus_Dawn כתב:
גם אני מרגיש ככה. סיימתי את הקמפיין ורק אז עברתי את זיירמן בפציפיזם.
matangt8 כתב:גם THE NEW ORDER לא זמין בארץ ולטעמי הוא היה משחק מעולה. וכן זה המחיר של TOB
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ואורח אחד