Laskin כתב:זה הגיוני למבנים גדולים, שלוקח להם זמן עד שהיסודות מתפרקים וזה, ואז גם במציאות זה לוקח קצת זמן.
זאת אומרת, זה לא ייראה מוזר בבנייני ענק... נזק ראשוני מיידי והתפרקות גדולה ומפורטת כמה שניות לאחר מכן, שיכולה גם ליצור תגובת שרשרת מפורטת שחושבה בענן.
אבל אני סקפטי שיעשו זאת או שזה יהווה יתרון משמעותי על פני חישוב של הקונסולה, כזה ששווה לסמוך עליו עם כל הבעיות שעלולות להיווצר.
בבניינים גדולים זה יעבוד יופי. גם בכלליות לדברים יותר גדולים מסתם מכוניות מתגלגלות או חפצים נשברים לידך עדכון פעם ב3 פריימים נשמע לי כמו סביר לגמרי. אבל זה בהחלט מקום לבעיות, הדבר האחרון שאני רוצה בסינגל פלייר שלי זה לאג. אני רק חושב על לאגים, איך אני יורה טיל על בניין ורק אחרי 2 שניות הפיצוץ יוצר חור בבניין, זה ממש יבאס. מצד שני, אם זה יעשה פיסיקה ברמה של כל דבר הריס בעיר שלמה כולל מיטוט בניינים? פאק, זה גיימפליי מהפכני.
אולי יש פתרונות יצירתיים כמו למשל לעשות פיצוצים סטייל אנימה. כלומר כמה ניצוצות צבעוניים עפים ואפקטים שגורמים לאזור להראות כאילו הוא "נטען" ונעשה עוצמתי יותר רק אז פיצוץ ענקי. כזה דבר יכול לתת להם אפילו 1000MS להריץ את החישוב ולהחזיר את הנתונים.
We're just normal men. We're just innocent men