Death_119 כתב:מי אמר שזה לא הרימייק של 1 שיוצג לראשונה?
תקרא את ההודעה שלי
Death_119 כתב:מי אמר שזה לא הרימייק של 1 שיוצג לראשונה?
bling כתב:חשבתי שמפתחת אחרת עושה את הרימייק והם עובדים נטו על גירס לדור הבא.

bling כתב:יש מצב שהם החליטו להציב את QB מול אנצ'רטד אחרי שהתוכניות עם TR נדפקו בעקבות הדחייה, לא שהם בדיוק משחקים מקבילים, אבל בכל זאת משחקי פעולה סינמטיים מגוף שלישי, מספיק קרוב
bling כתב:כל הסימנים מראים שפולאאוט 4 יוצא השנה, כל מקום שמאפשר הזמנה מראש טוען שמיועד ל 2015 כולל החנות של בת׳סדה עצמה, בנוסף טוד הווארד אמר בעבר שהם יעדיפו להכריז על המשחק בשלבים מתקדמים לקראת יציאה קרובה.
זה יהיה נורא מרענן לשם שינוי לקבל כותר ענק נוסף השנה במקום דחייה של אחד כזה, אם זה נכון אז למרות כל הדחיות 2015 תחזור לסטטוס כמעט אגדי.
DrKeo כתב:מה שמעניין הוא שבעולם הקולנוע אף אחד לא מסתיר סרטים. ביום שמחליטים לפתח סרט ישר אומרים, לפעמים אפילו שנים מראש. אבל טריילרים והייפ? זה מתחיל רק כמה חודשים לשחרור, גג שנה אלה אם מדובר במקרה סופר חריג כמו בטמן נגד סופרמן. במשחק זה מוזר נורא, קיום של משחק נשמר בסוד טוטאלי אבל טריילר cgi יראו לך בכיף 3 שנים לפני שהוא יוצא (לדוגמה הדוויג׳ן, כותר 2016 שנחשף ב2013). כל המערכת דפוקה.
האמת שגייב נאול אמר לפני שנה+ שביום שהם יכריזו על hl3 זה יהיה קרוב לשיגור בצורה חריגה, עניין של שבועות או חודשים בודדים. קונספט מעניין, אני לא יודע אם בעולם של 2015 אפשר לעשות את זה.
DrKeo כתב:אמרת ברצינות שFO3 הוכרז חצי שנה מהשחרור? כי הוא הוכרז 4 שנים מהשחרור שלו והטריילר הראשון יצא שנה וחצי לפני שהוא יצא. אין לי בעיה שמכריזים עליו, 4 שנים מראש גם זורם לגמרי. רק חבל שכל הבלגן לפני היציאה מתחיל בין שנה וחצי לשלוש שנים במקום שנה-חצי שנה.
אגב אולפני הסרטים לא עצמיים לרוב והם מכריזים על סרטים שנים מראש אבל מראים אותם בערך חצי שנה מראש. הכי קל לקחת כדוגמה את סוני, אתה יודע על כל סרט ספיידרמן חדש שנים מראש אבל טריילר אתה מקבל כמה חודשים לשחרור. לעומת זאת סוני החברת משחקים כן פועלת כמו כל חברות המשחקים ומכריזה על משחקים שנים לפני היציאה בטריילר כשהיא מסתירה את הפיתוח (אנצ'רטד 4 למשל הוכרז כמעט שנתיים לפני היציאה שלו למרות שהוא התחיל פיתוח שנה וחצי לפני E3 כשהוא הוכרז).
Stick כתב:תשמע אני יכול להבין למה זה קורה במשחקים, ולמה לא בסרטים.
ההבדל בין משחקים לסרטים הוא שמשחקים מנסים למכור פלטפורמה מסוימת, וסרטים לא. בדיוק בגלל זה אנצ'רטד 4 הוכרז כל כך הרבה זמן לפני היציאה שלו, בשביל שתדע שלPS4 יש עוד משחק גדול בדרך.
סרטים לא מנסים לעשות כזה דבר, סרטים מוכרים את עצמם בלבד ולכן אין בעיה להראות אותם רק מספר חושדים מראש, הם מחפשים דיבור לגביהם רק בזמן היציאה שלהם כדי למקסם מכירות של עצמם וזהו. משחקים מחפשים למקסם גם את המכירות של המכשירים ולכן יוכרזו הרבה לפני.
למה זה קורה גם למשחקי מולטיפלפורם שלא מנסים לעשות כלום? טוב, כנראה שבאזישהו שלב זה פשוט נעשה סטדנרט של התעשייה.
DrKeo כתב:Stick כתב:תשמע אני יכול להבין למה זה קורה במשחקים, ולמה לא בסרטים.
ההבדל בין משחקים לסרטים הוא שמשחקים מנסים למכור פלטפורמה מסוימת, וסרטים לא. בדיוק בגלל זה אנצ'רטד 4 הוכרז כל כך הרבה זמן לפני היציאה שלו, בשביל שתדע שלPS4 יש עוד משחק גדול בדרך.
סרטים לא מנסים לעשות כזה דבר, סרטים מוכרים את עצמם בלבד ולכן אין בעיה להראות אותם רק מספר חושדים מראש, הם מחפשים דיבור לגביהם רק בזמן היציאה שלהם כדי למקסם מכירות של עצמם וזהו. משחקים מחפשים למקסם גם את המכירות של המכשירים ולכן יוכרזו הרבה לפני.
למה זה קורה גם למשחקי מולטיפלפורם שלא מנסים לעשות כלום? טוב, כנראה שבאזישהו שלב זה פשוט נעשה סטדנרט של התעשייה.
אבל עולם הסרטים מכריז על דברים הרבה יותר מוקדם, אתה יודע איזה סרטים כל אולפן הולך להוציא לפעמים אפילו 4 שנים מראש. אם סוני ומקירוסופט רוצות לשדר ששווה לקנות את הקונסולות שלהן אז השיטה הזאת אפילו עוזרת להם יותר. סוני יכלה להגיד כבר בהכרזה של הפס4 שאנצ'רטד מפותח לפס4 והיא יכלה להראות אותו לראשונה אפילו בסוף השנה הזאת. הלקוחות יודעים שאנצ'רטד בא, הלקוחות לא רואים ממנו כלום עד שנה/חצי שנה לפני היציאה. תחשוב שלא היית רואה או שומע כלום מהיילו עד E3 הקרוב, אנשים היו נשפכים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים