E3 2015 - הדיון הרשמי. והפעם עם המון אחוז יותר PC!

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: E3 2015 - הדיון הרשמי. והפעם עם המון אחוז יותר PC!

הודעהעל ידי bling » 09 יוני 2015, 22:00

Kazz כתב:לגארדיאן הבריטי יש מקור שאומר שTLG יהיה בE3.

http://www.theguardian.com/technology/g ... um=twitter

הולי שיט! איזה עצבים אם הרסו את ההפתעה אבל הכל שטויות העיקר שהוא קיים בכלל!
אני עדיין אתעלף אם זה יקרה, עד כדי כך קשה לי להאמין כבר.

בקשר ל DS3, אם זה נכון אז תחילת שנה הבאה תהיה מטורפת אפילו יותר מהשנה, גם DS3 גם אנצ׳רטד 4 וקוואנטום ברייק, מחזק את המגמה שמפיצות כבר לא מפחדות לשחרר משחקים ב Q1-2 ובצדק, המון הצלחות ענקיות יצאו בתקופה הזו, כולל כאלו שניצחו שמות גדולים שיצאו בחגים כמו ווטץ׳ דוגס שמכר במאי טוב יותר מאשר יוניטי ורוג ביחד שיצאו בסוף השנה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 יוני 2015, 22:07

למה שתתעלף? זה משחק שהיה בפיתוח איזה 7-8 שנים.. מי אמר שהוא בכלל טוב? :). זה שהוא ''שם גדול'' זה סבבה, אבל עזוב, אל תתרגש סתם, שלא תתאכזב :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יוני 2015, 22:14

אתה בעצם אומר שטים איקו ביחד עם אואדה יכולים להוציא משחק רע?
על דברים פחות חמורים מזה אנשים חטפו פה באנים ;)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 יוני 2015, 22:22

אני אומר שעם כל הכבוד - חובת ההוכחה עליהם... לא הצליחו להוציא משחק במשך דור קונסולות שלם :|.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יוני 2015, 22:27

Klayman כתב:אני אומר שעם כל הכבוד - חובת ההוכחה עליהם... לא הצליחו להוציא משחק במשך דור קונסולות שלם :|.

אולי מספיק עם החשיבה הרציונאלית הזו? זה לא באמת מה שיצליח להוריד לפאנבוי שטוף הייפ את ההתלהבות :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 יוני 2015, 22:30

צודק! סורי :)
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יוני 2015, 23:31

EA הכריזה היום על המשחק החדש בסדרת מירורס אדג'
תמונה

מסתבר שהוא לא המשך אלא ריבוט לסדרה, גיימפליי יוצג כצפוי ב E3. הנה ה PR:
Hello everyone,

Two years ago we revealed that we were making a new Mirror’s Edge™. Last year, we gave you a behind the scenes look into some of the early progress we had made. And though we haven't said much else in all that time, we have been listening. Thank you for your incredible passion and your patience. I'm excited to tell you that it's paid off — by this time next week, you will have finally seen more of the game at E3.

Mirror’s Edge has always had a special place in the hearts of all of us at DICE. The first game had a lot of promise. It was unlike anything else in terms of the gameplay and style — it had a unique soul. But as much as we loved that game, we knew it could be more. So that’s what we have set out to do as we introduce Mirror’s Edge to a new generation.

The team has spent a lot of time re-evaluating every aspect of the game and making it a new experience. This is not a sequel, this is not Mirror's Edge 2. We have landed on a vision that honors the first game — pushing the boundaries of first person movement and diving deeper into the story behind our heroine Faith — but also brings a lot of great new, interesting gameplay and features to the experience for our players.

So on behalf on the entire team here at DICE, we can’t wait to show you what we have been pouring our heart and soul into. We can’t wait to introduce you to Mirror’s Edge™ Catalyst.

Sara Jansson
Senior Producer, Mirror’s Edge Catalyst

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 יוני 2015, 23:33

bling כתב:EA הכריזה היום על המשחק החדש בסדרת מירורס אדג'
תמונה

מסתבר שהוא לא המשך אלא ריבוט לסדרה, גיימפליי יוצג כצפוי ב E3. הנה ה PR:
Hello everyone,

Two years ago we revealed that we were making a new Mirror’s Edge™. Last year, we gave you a behind the scenes look into some of the early progress we had made. And though we haven't said much else in all that time, we have been listening. Thank you for your incredible passion and your patience. I'm excited to tell you that it's paid off — by this time next week, you will have finally seen more of the game at E3.

Mirror’s Edge has always had a special place in the hearts of all of us at DICE. The first game had a lot of promise. It was unlike anything else in terms of the gameplay and style — it had a unique soul. But as much as we loved that game, we knew it could be more. So that’s what we have set out to do as we introduce Mirror’s Edge to a new generation.

The team has spent a lot of time re-evaluating every aspect of the game and making it a new experience. This is not a sequel, this is not Mirror's Edge 2. We have landed on a vision that honors the first game — pushing the boundaries of first person movement and diving deeper into the story behind our heroine Faith — but also brings a lot of great new, interesting gameplay and features to the experience for our players.

So on behalf on the entire team here at DICE, we can’t wait to show you what we have been pouring our heart and soul into. We can’t wait to introduce you to Mirror’s Edge™ Catalyst.

Sara Jansson
Senior Producer, Mirror’s Edge Catalyst

הוא היה גם שנה שעברה עם טריילר CGI וגם אז הודיעו שזה ריבוט ככה שהם כנראה רק חוזרים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2015, 00:29

Klayman כתב:למה שתתעלף? זה משחק שהיה בפיתוח איזה 7-8 שנים.. מי אמר שהוא בכלל טוב? :). זה שהוא ''שם גדול'' זה סבבה, אבל עזוב, אל תתרגש סתם, שלא תתאכזב :).

המשחק בפיתוח בדיוק 10 שנים, הקודם שלהם יצא באוקטובר 2005. כל הסאגה הזאת נוראית, חובת ההוכחה עליהם ובגדול. מצד שזה, זה פאקינג TEAM ICO, המשחק הקודם שלהם הוא בהליכה בטופ 5 הטובים בהסטוריה שלי. מצד שלישי, הייתה שנה ב6 שנים האחרונות שלא הייתה שמועה שTLG הולך להיות בה?
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2015, 10:13

אני חושב שהם יציגו את TLG אפילו אם הוא יוצא רק עוד 3 שנים, פשוט כי השנה הזו כ"כ גרועה מבחינת בלעדיים שהם חייבים לזרוק כמה שיותר טריילרים שיחזקו את הפאנבויז :)
אבל נמאס לי כבר לצפות... ובסוף יהיה טיזר של 5 שניות עם כיתוב שיהיה גיימפליי בTGS

עריכה:
עכשיו קראתי את זה
http://www.thegamescabin.com/mark-cerny ... -guardian/
ואני כבר לא מצפה לחשיפה שלו בכלל... ככל הנראה הבחור שעשה את KNACK עוזר לסיים את TLG.
אני מבין שהוא די גאון, אבל הוא לא מבין כלום במשחקים, וגם בפן הטכני KNACK היה גרוע. אין לי מושג למה שמישהו שם ישים אותו בצוות של משחק שוב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2015, 10:53

לאסקין הוא בטח רק עוזר להם טכנית, אתה יודע, כולה הבנאדם שבנה את הפס4, אן הצוות תקוע בגלל קשיים טכניים כל כך הרבה זמן לא תמצא אופציות יותר טובות ממנו כדי לפתור אותן, במיוחד שהוא נמצא המון זמן ביפן, נראה לי טבעי שהוא יסייע טכנית לצוות שתקוע 10 שנים עם המשחק שלהם.

KNACK היה משחק בתקציב קטן שצוות די מצומצם עבד עליו ושסרני בזמנו לקח על עצמו לנהל כדי להרגיש את כלי הפיתוח לפס4 בזמן שהוא עוד מתכנן את המכשיר, הוא גם אמר בזמנו בראיונות סביב המשחק שבשביל הדברים המרשימים תצטרכו לחכות למה שגרילה, נוטי דוג וכו' יעשו.
בסופו של דבר בשביל משחק AA להשקה הוא לא היה נראה רע כל כך.

בטח לא הייתי שופט את עתידו של TLG על סמך זה שסרני מנסה לעזור להם לסיים את הדבר הזה, לא תהיה לו נגיעה בצד הקריאטיבי, זה נטו עניין טכני, וגם אם TLG נגיד לא יהיה מרשים טכנית זה באמת מה שמשנה?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2015, 10:58

האמת? זה מאוד משנה...
משחקי TEAM ICO תמיד היו מרשימים מאוד ובעלי מראה "מיוחד", והחשיפה הראשונה של TLG הייתה משהו ממש ממש מרשים בזמנו, כך שהם חייבים להמשיך את הקו הזה :)
אני סתם צחקתי כמובן, אבל באמת שאחרי KNACK אני לא חושב ש"לא אמצא אופציות טובות ממנו כדי לפתור" את הבעיות הטכניות. אני חושב שלנוטי דוג או גרילה או סנטה מוניקה יש אנשים מוכשרים ממנו. אבל אולי אני טועה. פשוט קצת ביאס אותי :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2015, 11:13

כבר הטיסו בעבר אנשים מסנטה מוניקה לעזור להם עם הפיתוח לפס3, לא עזר, לא באמת הולכים להטיס עכשיו צוות של נוטי דוג ליפן, זה לא שאתה בא לשם לשעתיים וסוגר עניין, זה אומר להקצות משאבים של הצוות הכי טוב שלך כדי שישב שם וישבור איתם את הראש.

הפס4 קונסולה קלה הרבה יותר לפיתוח מהפס3 ונראה לי לא מזיק שמי שבנה אותה עוזר לך להתמודד איתה, ואני מזמן לא מצפה שהמשחק יהיה בחזית הטכנית, גם כי מדובר במשחק פס3 ב 1080P (בדוק זה מה שנקבל) וגם כי רוב האולפנים היפנים כבר מזמן לא בחזית הטכנית, בטח אלו של סוני שהעבירו דור שלם על פאפאטיר וכאלה, זה לא אומר אבל שלא יהיה לו מראה מיוחד, טים איקו תמיד היו קודם כל אומנים מדהימים לפני שהם היו אנשים טכניים מהמעלה הראשונה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2015, 11:45

אתם באמת חושבים שהמשחק הזה לא מוכן כי יש לו בעיות טכניות? אני די בטוח שפשוט לא הצליחו להביא אותו לרמה של הכיף והתוכן שהם רצו והם כל הזמן מתחילים לעבוד עליו מחדש. אין הסבר אחר למשחק שעובדים עליו 10 שנים חוץ מאשר זה שהתחילו אותו מ0 פעם או פעמיים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2015, 11:48

ידוע שכבר התחילו אותו מחדש פעם אחת... לגבי הפעם השנייה - אין לנו מושג.
אני גם לא חושב שיש בעיות טכניות... אולי הם לא מצליחים להשאיר על 30 קבוע ואז אפשר להעזר במישהו כזה, אבל לא משהו רציני מעבר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2015, 11:48

DrKeo כתב:אתם באמת חושבים שהמשחק הזה לא מוכן כי יש לו בעיות טכניות? אני די בטוח שפשוט לא הצליחו להביא אותו לרמה של הכיף והתוכן שהם רצו והם כל הזמן מתחילים לעבוד עליו מחדש. אין הסבר אחר למשחק שעובדים עליו 10 שנים חוץ מאשר זה שהתחילו אותו מ0 פעם או פעמיים.

נראה לי יש לו הכל מהכל, בעיות טכניות אנחנו יודעים בוודאות שהיו לו בתקופת הפס3 ואני בטוח שסרני שם עכשיו מאותם סיבות.
מצד שני בהחלט יתכן שכל הקונספט של הגריפין הענק הזה שמלווה אותך כל המשחק לא באמת עבד והיה קשה לעצב שלבים סביב זה ושזה יהיה כיף, הגיוני שגם בנו אותו מאפס כמה פעמים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2015, 11:59

bling כתב:
DrKeo כתב:אתם באמת חושבים שהמשחק הזה לא מוכן כי יש לו בעיות טכניות? אני די בטוח שפשוט לא הצליחו להביא אותו לרמה של הכיף והתוכן שהם רצו והם כל הזמן מתחילים לעבוד עליו מחדש. אין הסבר אחר למשחק שעובדים עליו 10 שנים חוץ מאשר זה שהתחילו אותו מ0 פעם או פעמיים.

נראה לי יש לו הכל מהכל, בעיות טכניות אנחנו יודעים בוודאות שהיו לו בתקופת הפס3 ואני בטוח שסרני שם עכשיו מאותם סיבות.
מצד שני בהחלט יתכן שכל הקונספט של הגריפין הענק הזה שמלווה אותך כל המשחק לא באמת עבד והיה קשה לעצב שלבים סביב זה ושזה יהיה כיף, הגיוני שגם בנו אותו מאפס כמה פעמים.

הרעיון של הגריפין/צ'יוואווה, אני גם חושב שהוא היה בעייתי. כמו שאני מכיר אותם כנראה הוא הרגיש מכני מדי ולא מספיק "אנושי", המכניקות בטח לא הרגישו להם טבעיות מספיק (ביחוד שהם רצו ללכת על כל הקטע של "לימוד", שאתה מחנך אותו והוא לומד דברים חדשים) והפרפקציוניזם שלהם גרם להם לאבד את הצפון בנושא.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2015, 12:04

קצת פספסתי את הרכבת, זה היה צריך לבוא בתגובה לזלזול של לאסקין ל KNACK, אבל נדביק את זה בכל זאת כי זה משעשע:

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יוני 2015, 13:02

bling כתב:קצת פספסתי את הרכבת, זה היה צריך לבוא בתגובה לזלזול של לאסקין ל KNACK, אבל נדביק את זה בכל זאת כי זה משעשע:

תמונה

פחחח :lol:

ספויילר: הצג
נדב... כפתור לייק :(
תמונה

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 10 יוני 2015, 14:18

אם יציגו את The Last Guardian וואו כמה אני יהיה שמח, אני כל-כך מצפה למשחק הזה ושנה אחרי שנה כל פעם אומרים שנה הבאה, אין משחק שאני מצפה לראות יותר ממנו. נקווה רק שבאמת יציגו אותו ושהכי חשוב לא נתאכזב.
דרך אגב הנה הטריילר הראשון של המשחק מE3 2010 :lol:

- היום יצא גיימפליי למשחק Hellblade ומידע על המשחק.
למי שלא זוכר בעיקר כי לא שמעו עליו מאז E3 הקודם זה המשחק שמפותח ע"י Ninja Theory שמיועד לPS4 ומחשב.

- טריילר חדש ל-Devil May Cry 4: Special edition:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2015, 14:29

רק הערה, אחת די נוראית, הטריילר של TLG הוא מE3 2009 :)
שש שנים...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2015, 14:32

בנוסף, היום/מחר יצא סוף סוף טיזר גיימפליי לR&C החדש

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2015, 14:38

היה אירוע של פג'ו אתמול וימאוצ'י היה שם. הוא אמר שבGT7 יהיו יותר מכוניות פרימיום (מה שמאשר שהם ממשיכים בשיטה הדגנרטית של מכוניות פרימיום ולא פרימיום) ושהוא ישפר את הפיסיקה של ההתנגשויות. בנוסף הוא אמר שלא נצטרך לחכות ל2017 למשחק. אני משער שהוא מדבר על פרולוג ב2016 אבל מי יודע. זוכרים שהיו כאן כאלה חשבו שGT7 יהיה כבר בחוץ על הפס4 ב2015? אפילו רצו שמועות הזויות ברמות על 2014 בזמנו. אני בקושי מאמין לו עכשיו שהוא אומר 2016 :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2015, 14:40

2016 נשמע הגיוני, אבל למשחק המלא. קשה לי מאוד להאמין שרק הפרולוג יצא ב-2106... אני מעריך שהם יכולים להפתיע ולהביא את הפרולוג כבר בסוף השנה הנכחית, ואולי אפילו יהיו חייבים לעשות זאת עם החגים המעפנים שלהם :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2015, 14:44

Laskin כתב:2016 נשמע הגיוני, אבל למשחק המלא. קשה לי מאוד להאמין שרק הפרולוג יצא ב-2106... אני מעריך שהם יכולים להפתיע ולהביא את הפרולוג כבר בסוף השנה הנכחית, ואולי אפילו יהיו חייבים לעשות זאת עם החגים המעפנים שלהם :)

לאסקין, די כבר לחיות בסרט על פלפוני! לקח להם 3 שנים לעשות את פרולוג לפס3 ואז עוד 3 שנים נוספות לעשות את GT5 עצמו, סך הכל 6 שנים. אז אתה חושב שפתאום באורח פלא הם יעשו לך פרולוג ומשחק מלא בחצי בזמן? ב-3 שנים? אין מצב. או שזה GT7 מלא בסוף 2016 או שזה סוג של פרולוג באמצע 2016 והמשחק המלא יצא הכי מוקדם בחגים 17.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 31 אורחים