דיון חשיפת האקסבוקס החדשה

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

Re: דיון חשיפת האקסבוקס החדש

הודעהעל ידי Golan » 21 מאי 2013, 22:13

דרך אגב, עכשיו הקרב הופך להיות קל יותר. PlayStation 4 Vs Xbox 1. מעניין מי מנצח. :lol:

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 22:13

איזה טרייד-אוף? אין שום דבר שמונע להתקין משחקים על ההארד דיסק ולא להשתמש בדיסק בלי לחסום משחקים משומשים. צעד רע וכבר אפשר לראות את התגובות ברשת.

בנוגע לקינקט, אחכה למקור יותר רשמי ומפורט. אבל יש מצב שמכל השמועות השליליות הכל מתגשם חוץ מהדרישה להיות מחובר כל הזמן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מאי 2013, 22:14

Nigga כתב:Microsoft: "We purposefully did not target the highest end graphics"
http://www.engadget.com/2013/05/21/buil ... side-look/

:)

טוב זה כבר עושה את זה רשמי,הכח כמו בשמועות.
קאוטיק,לא נראה סביר שהם שמרו דיבורי GPU ל E3,הם אמרו מראש שהיום הדגש הוא על הקונסולה עצמה,על החומרה שלה והחזון שלה וקצת משחקים.
והם באמת דיברו על כל זה והזכירו נתוני חומרה כמו ה 8 ג׳יגה ושאר פרטים מעומעמים כמן 5 מליארד טרנזיסטורים וקשקושים בסגנון,זה ברור שלא ראו טעם לפרט כי סוני כבר חשפה מפרט מלא ועכשיו עם הידיעה שהם לא מכוונים ל high end graphics זה נראה ש ש99 אחוז שזה המקרה.
יכול להיות גם כל הדיבורים של סוני על החומרה והחשיפה הנרחבת שלה המפרט יכולים להיות בדיוק בגלל זה,כי הם ידעו לגמרי מה יש למתחרים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 22:15

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 מאי 2013, 22:17

רונן כתב:לא נכון. תעלה קצת למעלה, מעל אותה הודעה שלי, תראה שרשרת של אנשים שלא התלהבו מהוויזואליות.

כבר היה לנו את הדיון הזה כשסוני הציגה את הדברים, וראינו איך ההתלהבות מהרעיונות של מדיה מולקול או מKNACK ממש לא היתה קשורה לויזואליות אלא פשוט לטכנולוגיה. האמת היא שהדבר היחיד שבאמת הרשים שם מבחינה ויזואלית היה המשחק של קאפקום בזכות האנימציה של הדרקון.

רונן כתב:ובקשר ל-RF: אחרי הכישלונות שהיו הקודמים, בפרט האחרון, לא כל כך הייתי רוצה שדווקא Red Faction ישוויץ בטכנולוגיה הזו...

המשחק האחרון לא רלוונטי כי הוא הוא לקח כיוון שונה לחלוטין ממנוע ההרס והעולם הפתוח של המשחק השלישי. השלישי לעומת זאת היה הצלחה אדירה, ועד היום הוא תצוגת תכלית טכנולוגית מעולה.

רונן כתב:לא, אבל הראו אותה על שולחן שלידו עומד אדם, אז אתה מבין פחות או יותר מה היחסים, והיא נראתה ענקית מאוד ומסורבלת. גם הקינקט הענק שמיתוסף לקונסולה לא מפשט את כל העסק. חשבתי שיהיה מובנה.

איפה ראו את זה? אני ראיתי אותה רק במנותק מאנשים, והדבר היחיד שאפשר להשוות אליו היה השלט. בהנחה שהוא דומה בגודל לזה של ה-360, אז גם היא נראית מאד דומה במימדים שלה.
אה, ואין היגיון בלהכניס את הקינקט לקונסולה. זה יאלץ אותך לשים את כל הקונסולה בגובה שצופה על הסלון ישירות מתחת לטלוויזיה ואני מניח שכמעט אף אחד לא רוצה את זה. הקינקט לפחות מעוצב כמו רמקול סאונד בר ככה שזה משתלב הרבה יותר טוב בסלון.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 21 מאי 2013, 22:18

Kazz כתב:http://www.ign.com/articles/2013/05/21/xbox-one-will-not-function-without-kinect-attached

אז זה אמיתי. LOL?!

מה זה כ"כ מצחיק? לוי אין סנסור?
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 22:19

למה אני צריך את הקינקט2 מחובר בשביל לעשות *כל דבר* עם הקונסולה?!

סמל אישי של המשתמש
vorse3
Minion

הודעהעל ידי vorse3 » 21 מאי 2013, 22:21

איזה טרייד-אוף? אין שום דבר שמונע להתקין משחקים על ההארד דיסק ולא להשתמש בדיסק בלי לחסום משחקים משומשים. צעד רע וכבר אפשר לראות את התגובות ברשת.

שטויות. זה לא שונה מסטים ולא ראיתי אף אחד מתלונן על זה במשך שנים. 'התגובות ברשת' הם תופעה קלאסית של המיעוט הקולני. אני מוכן לשים את הזין שלי על כך שלחלק גדול מהאנשים שמתלוננים על כך יש חשבון בסטים עם מעל 20 משחקים.
למה אני צריך את הקינקט2 מחובר בשביל לעשות *כל דבר* עם הקונסולה?!

אני ממש לא אתפלא עם מיקרוסופט שמה כל מיני ג'וקים ורכיבים שקריטים לתפקוד של המכשיר על בתוך הקופסא של הקינקט. זה דיי הגיוני כי אם כבר יש לך קופסא כזאת שבאה עם כל קונסולה ועוד קצת מקום, למה לא לנצל את זה?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 22:25

כי אם הקינקט שלי יפול חלילה ויישבר, אני לא אוכל להשתמש בקונסולה?!

מה הקשר סטים? הקהל הרחב של הפס3 וה360 קונה *הרבה* משחקים משומשים. זו תעשייה של לא-יודע-כמה מיליונים. איזה פאקינג מיעוט קולני?!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מאי 2013, 22:27

swym כתב:האמת היא שמבחינת תאורה והכל זה נראה באופן מחשיד כמו מה שראינו על הגשר. בנוסף, כל האפקטים של השפריצים של המים בסצינה על הגשר עדיין נראים כמו משהו שיוצר במנוע של משחק מחשב ולא כמו CGI "אמיתי" ככה שיש לי נטיה לחשוד.
שים לב שלא הנחתי לרגע שזו תהיה סצינה בreal-time - אבל מאד אפשרי שמדובר בבולשוט סטייל אנצ'רטד עם סצינה שנבנתה במנוע אבל רונדרה מראש ומוצגת במשחק כסרטון וידאו. למעשה רמדי עצמם כבר עשו בAlan Wake בדיוק את אותו הדבר וסצינות המעבר שלו.

יכול להיות שאני עיוור? כי הקטע של הגשר נראה כמו אחת הגראפיקות הכי מרשימות אי פעם וקטעי הסנאפס הקטנים בהמשך נראים מאוד בינוניים ואפילו לא קרובים לגשר,ברמה של יותר מדור אחורה,מוזר לי שאתה באמת משווה כי הקטעים בהמשך לא רק שלא מרשימים ביחס לגשר אלא בכלל ביחס למשחקים שיש היום.

סמל אישי של המשתמש
vorse3
Minion

הודעהעל ידי vorse3 » 21 מאי 2013, 22:29

Kazz כתב:כי אם הקינקט שלי יפול חלילה ויישבר, אני לא אוכל להשתמש בקונסולה?!

מה הקשר סטים? הקהל הרחב של הפס3 וה360 קונה *הרבה* משחקים משומשים. זו תעשייה של לא-יודע-כמה מיליונים. איזה פאקינג מיעוט קולני?!

ואם החתול יעלה על השידה ויפיל את הקונסולה?! ואם השלט שלי יפול וישבר?

הקשר של סטים זה שאנשים מתרגלים לסיטואציה ובאיזה שלב זה בכלל לא מפריע להם. פעם אני הייתי משאיל כמעט את כל המשחקים שלי למחשב מחברים. אבל אז הגיע סטים וכבר לא היה אפשר, זה הפריע בהתחלה אבל מתרגלים וזה הפך למובן מאליו. אם ה'מיליונים' האלה לא מוכנים לוותר על ה5 דולר הנחה בגיימספוט הם יבחרו בPS4. מה כל הדרמה?
נערך לאחרונה על ידי vorse3 ב 21 מאי 2013, 22:31, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מאי 2013, 22:31

Kazz כתב:איזה טרייד-אוף? אין שום דבר שמונע להתקין משחקים על ההארד דיסק ולא להשתמש בדיסק בלי לחסום משחקים משומשים. צעד רע וכבר אפשר לראות את התגובות ברשת.

בנוגע לקינקט, אחכה למקור יותר רשמי ומפורט. אבל יש מצב שמכל השמועות השליליות הכל מתגשם חוץ מהדרישה להיות מחובר כל הזמן.

טרייד אוף - מפסידים משהו ישן. מקבלים משהו חדש.
האם יכלו לעשות את זה בלי לחסום משחקים משומשים? בהחלט.
האם זה שהם חוסמים, במידה מסוימת, יביא לכך שהצרכנים יפגעו? אני מאמין שלא. משחקים משומשים בגיימסטופ יעלו 10$ (או כל סכום אחר, בהתאם לכמה שצריך לשלם בשביל לפתוח אותם) פחות והכסף הנותר, יעשה את דרכו לMS ולאנשים שפיתחו את המשחק. כלומר, הצרכן כנראה ישלם אותו הדבר בדיוק, אבל הכסף יגיע גם לאנשים שיצרו את המשחק ולא רק לאנשים שמוכרים אותו. לדעתי, זה שינוי לטובה, לא לרעה.

בנוגע לקינקנט - למי אכפת? זה חלק מהקונסולה. שיהיה מחובר. למה שזה יפריע למישהו? זה לא הפריע לאף אחד עם הסנסור באר של הWII. זה גם יכול לחסוך מקום לכל מיני ממירים של חברות כבלים, כי הם יוכלו להיוות חבויים, כשהם מחוברים לONE. מייקרוסופט שולחים בכל אריזה עוד מארז, אז למה שהם לא ידאגו שחלק מהחומרה של המכשיר יהיה גם בקינקט? זה לא צריך להפריע לאף אחד ואין לי מושג למה שמישהו יתלונן על זה (בטח ובטח לא במקרה והוא רגיל למחשב שמחובר למודם, ראוטר אלחווטי, עכבר, מקלדת, מסך, רמקולים, מדפסת וכן הלאה).
ואם הוא חלילה יפול וישבר? אז הקונסולה לא תעבוד. בדיוק כמו שהיא לא תעבוד, אם היא תיפול ותישבר.

כן, NIGGA. אתה ממש רואה איך אני בוכה, עם כל התגובות שלי שאומרות שהכל נראה בנתיים אחלה לגמרי ואני מצפה לעוד פרטים. אני כל הזמן מתלונן, מתלונן, מתלונן. :roll:

bling כתב:קאוטיק,לא נראה סביר שהם שמרו דיבורי GPU ל E3,הם אמרו מראש שהיום הדגש הוא על הקונסולה עצמה,על החומרה שלה והחזון שלה וקצת משחקים.
והם באמת דיברו על כל זה והזכירו נתוני חומרה כמו ה 8 ג׳יגה ושאר פרטים מעומעמים כמן 5 מליארד טרנזיסטורים וקשקושים בסגנון,זה ברור שלא ראו טעם לפרט כי סוני כבר חשפה מפרט מלא ועכשיו עם הידיעה שהם לא מכוונים ל high end graphics זה נראה ש ש99 אחוז שזה המקרה.
יכול להיות גם כל הדיבורים של סוני על החומרה והחשיפה הנרחבת שלה המפרט יכולים להיות בדיוק בגלל זה,כי הם ידעו לגמרי מה יש למתחרים.

לי נראה סביר לגמרי. למעשה, גם סוני לא דיברו על החומרה באופן מלא. אנחנו לא באמת יודעים איזה CPU יש בPS4 (רק שהוא מבוסס על מעבד X86 שיש במחשבי PC). אז בעצם, אנחנו יודעים כמה RAM יש בכל קונסולה (כאשר בPS4, אנחנו גם בטוחים מה סוג הRAM), אנחנו יודעים בקווים כלליים איזה CPU ואיזה GPU יש בPS4 ואנחנו יודעים בפרטים קצת שונים, איזה CPU יש בONE (שמונה ליבות וכן הלאה). אנחנו לא יודעים על החומרה של הPS4, יותר משאנחנו יודעים על זאת של הONE.
בעצם, אם אני זוכר נכון, אף יצרנית קונסולה לא מספקת פרטים מלאים על החומרה. את הפרטים מגלים בהדלפות ובאופן וודאי רק אחרי ההשקה, כשאנשים פותחים ומסתכלים מה יש בפנים.
לי דוווקא נראה מאוד סביר שהם שומרים עוד קצת פרטים לE3, מעבר למשחקים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מאי 2013, 22:37

קאוטיק אתה רציני? מארק קרני כבר התראיין לגיימסאטורה וחשף הכל,זה מעבד 8 ליבות של 1.6,כרטיס מסך עם 18 cu ו 550 mhz,דיברו איתנו על TF של הכרטיס מסך ואפילו של המעבד עצמו,ואלו דברים שקיבלנו באתר של סוני על היום הראשון.
מארק קרני גם פירט על כל צ׳יפ וקוסטמיזציה אפשרית לגיימסאטורה ותחת כל עץ רענן.
אנחנו לא יודעים יותר מאשר ה ONE? אנחנו יודעים על המכשיר נראה לי יותר מאשר הפס3 עצמה,בחיים לא קיבלת פירוט טכני מגורם רשמי כמו עם הפס4.
מיקרוסופט היתה מזמן מנפנפת בזה שהם בעלי עליונות טכנית על המתחרים,וכשיש קינקט בכל קופסט והם בעצמם מצהירים שאין התמקדות על גראפיקה לא נראה שיש עוד הרבה מקום לספק.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 22:39

איזה שינוי לטובה? מה לעזאזל, כבר התחילו הספינים?

כן, לי אין בעיה עם זה ואין לי בעיה עם סטים אבל פה מדובר על סגמנט שמגלגל מיליונים שאנשים משתמשים בו כל הזמן במשחקי קונסולות. אי אפשר לטאטא את זה מתחת לשטיח - זו בשורה רעה לכל מי שמשחק על הקונסולות.

לול על הקינקט2. הלו, מה לא מובן בכך שהקונסולה לא יכולה לתפקד בלי הקינקט2?! ברור שזה פאקינג ביג דיל. אני אני צריך לקנות מצלמת קינקט חדשה אם היא מתקלקלת לי למרות שהקונסולה עצמה בסדר גמור? WHAT.THE.FUCK.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 21 מאי 2013, 22:40

האמת ששקלתי לרכוש גם את ה-Xbox One כדי לשחק בבלעדיים שלה, אבל עכשיו כשמסתבר שאתה חייב קינקט, אני אולי אוותר. אין לי איפה לשים את הדבר המפלצתי הזה.

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 21 מאי 2013, 22:43

זה היה די עלוב.
העיצוב נראה סבבה, השלט גם נראה לא רע בכלל.. אבל במקום להראות גיימפליי של משחקים הם היו עסוקים רק בלהראות טריילרים, הם עירבבו את זה בראיונות וקטעים של מאחורי הקלעים, על כל דבר קטן הם הכניסו את המילים "Next Gen" (כאילו שזה לא ברור מאליו).
COD Ghost אם נשפוט מהטריילר רחוק מאוד מלהיראות משחק של הדור הבא, זה נראה שהם השקיעו רק באנימציות פנים ובדמויות ואת הסביבות הם השאירו רגיל.
לא ראינו הרבה, אבל אם מייקרוסופט הולכת לכיוון ההארדקור ופחות קינקט זה כבר טוב.

בינתיים ה- PS4 הרשימה הרבה יותר, אבל אני מאמין שזה מוקדם מדי בשביל לדעת, נחכה ל- E3 ונראה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מאי 2013, 22:45

Nigga כתב:אין לך שום מושג אה? מהאתר של סוני:

תמונה

לא. יש לנו מושג, אבל לא הרבה יותר ממה שאנחנו יוודעים על הONE.
8 ליבות? גם בONE יש.
GPU? לא יודעים איזה יש באף אחד מהמקרים. יודעים שבשני המקרים, הוא מפותח על ידי AMD.
RAM? בשניהם יש 8. כמו שכבר כתבתי, אנחנו כבר יותר איזה סוג יש בPS4 ובONE לא.
HDD? אנחנו יודעים שבONE יש 500GB. אנחנו לא יודעים כמה יש בPS4.
כונן אופטי? בלו ריי בשניהם.
USB 3.0? יודעים שיש בשניהם.
תקשורת? ברור שבשניהם יהיה WIFI ובלוט'ות' וחיבור ETHERNET.
HDMI? אנחנו יודעים שיש בשניהם. בONE יש גם HDMI IN, שאליו מכניסים את הHDMI מממיר הכבלים.

BLING, כמו שכבר כתבתי, אנחנו יודעים בדברים מסוימים קצת יותר על הONE ובמקרים אחרים, קצת יותר על הPS4. כל נתוני הTF, כמו שכבר הבנו מנדב, לא באמת אומרים לנו הרבה.
אין בכלל ספק שאנחנו לא יודעים על הPS4 הכל. הם דיברו על זה הרבה, כי זו חלק מאסטרטגיית השיווק שלהם, אבל אני חושב שזה נאיבי לחשוב שהם באמת גילו לנו את כל הסודות שמתחת למכסה המנוע. ההבדלים במה שאנחנו יודעים על החומרה של שני המכשירים בכלל לא משמעותיים.

הנה השוואה שנעשתה בג'ויסטיק שמראה את זה באופן ברור.

אנחנו לא יודעים על הPS4 יותר משאנחנו יודעים על הONE, כרגע. בטח לא באופן משמעותי.

KAZZ, מי אמר לך שהסגמנט הזה יפסיק לגלגל מיליונים? אני מאמין שהוא ימשיך לגלגל מיליונים, כאשר ההבדל יהיה רק באיך העוגה תתחלק. פתאום חלק מהכסף יגיע גם לאנשים שיוצרים משחקים ולא רק לאנשים שמוכרים אותם. זה שינוי לטובה, בדיוק כמו שהאפשרות למכור משחקים דיגיטליים בין שחקנים היא שינוי לטובה (בהנחה שזה אושר. זה לא ברור עדין).

הקונסולה לא יכולה לתפקד גם בלי שלט. אם הוא נשבר, אתה צריך לקנות חדש, למרות שהקונסולה עצמה בסדר גמור. אני יודע! WTF?!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
vorse3
Minion

הודעהעל ידי vorse3 » 21 מאי 2013, 22:49

איך זה בדיוק בשורה רעה לכל מי שמשחק בקונסולות? זה בשורה רעה אולי רק למי שלא מוכן לוותר על רכישה של הוואן ובנה על שוק היד השנייה. בסך הכל למי שזה כל כך מפריע יש אופציה נוספת והוא יותר ממוזמן לבחור בה. אם זה אומר שנקבל ממיקרוסופט חנות וירטואלית עם מחירים הרבה יותר אטרקטיבים, אז לדעתי זה שינוי חיובי בסך הכל.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 22:52

אבל הקינקט הוא אינפוט שליטה. השלט הרגיל הוא גם אינפוט שליטה. למה לעזאזל שהקונסולה תפסיק לתפקד אם אינפוט שליטה אחד מתקלקל? אם המקלדת מתקלקלת אז אתה לא יכול לעשות כלום עם המחשב? אתה רציני? וכמה לעזאזל הקינקט2 יעלה לבדו אם הוא יתקלקל ויהפוך את הקונסולה למעצור דלת?

יד שניה: אבל אין לכם מושג אם נקבל מחירים יותר טובים. עד כמה שהבנתי אחרי ההתקנה של המשחק, הדיסק לא בשימוש. לא תוכל לקחת משחק לחבר שלך להראות לו וכו'. ואני לא חושב ש EA ויתרו על האונליין פס אם גם על הפס4 זה לא יהיה ככה. אני מצפה שנשמע על זה מתישהו בקרוב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מאי 2013, 22:53

קאוטיק אתה הורג אותי עם העקשנות שלך,הם פאקינג אמרו כמעט הכל,הם לא יגידו לך סדרה של כרטיס כי זה משהו מקוסטם אבל הם אומרים לך את מהירות השעון שלו (550 mhz) את ה tf שלו (1.84) וכמה יחידות חישוב יש לו (18) מה נסגר איתך?
הם אמרו לך את סוג המעבד יגואר,פירטו על סוג הזיכרון,כמה ליבות,מארק קרני בגיים סאטורה הסביר בדיוק איך המכשיר עובד וכל מני ציפים נפרדים שאמורים לעזור בקשקושים שאני לא מבין.

בוא תן לי בבקשה מסמך רשמי או משהו רשמי ממיקרוסופט שמפרט לנו משהו חוץ מ 8 גיגה בלי אפילו לדעת איזה סוג זיכרון.

מילא לחשוב שאולי עוד יהיו הפתעות עם החומרה שנגלה באי3 אבל לטעון שיש לנו אותו מידע מצד מיקרוסופט כמו עם הפס4 או אפילו מידע קונקרטי בכלל באופן כללי,אתה באמת מדהים אותי עם היציאות האלו.

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 21 מאי 2013, 22:56

Kazz כתב:http://www.ign.com/articles/2013/05/21/xbox-one-will-not-function-without-kinect-attached

אז זה אמיתי. LOL?!

הקנייה של ה- xbox one הולכת ומתרחקת... ממש מצער אותי לדעת שאולי אני לא אשחק בהילו בדור הבא...
(על מי אני עובד, ברגע שההילו הבא יצא אקנה אותו והוא יעלה אבק אצלי.)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מאי 2013, 23:01

יהיה אפשר לשחק במשחק שמותקנים, באופן מיידי.
מגניב :) קצת חששתי מזה. אני מאוד מקווה לראות את הפיטצ'ר הזה עושה את דרכו גם לPC ולסטים.

בלינג, פשוט תכנס לכתבה בג'ויסטיק, עם ההשוואה בין החומרות. אין באמת הבדל במידע שיש לנו על שתי הקונסולות. כל שטויות הTF, הם סתם ממבו ג'מבו שיווקי. אלו נתונים שלא באמת אומרים לנו הרבה על היכולות של הקונסולה, כמו שנדב כבר הסביר לנו.
אנחנו יודעים פרטים שונים על הGPU של שתי הקונסולות (למשל, שבONE יש 32MB זיכרון ושמדובר בכרטיס DX 11.1 ובPS4 אנחנו יודעים את הTF ושהוא מפותח ע"י AMD). אנחנו גם יודעים פרטים שונים על הHDD של שתי הקונסולות (בONE יהיה 500GB. לא ידוע כמה יהיה בPS4).
ההבדלים בפרטים האלה ממש ממש זניחים. לא ברור לי מה מדהים אותך כל כך ומה הקשר עקשנות. פשוט תסתכל על טבלת ההשוואה בקישור. אתה רואה הבדלים תהומיים במידע?

קאז, נכון מאוד. הקינקט הוא אינפוט שליטה. אי אפשר לשלוט במכשיר, בלי הממשק שלו. אם אין לך מקלדת, אתה לא יכול להקליד בצורה נוחה. אם אין לך עכבר, אתה לא יכול לשחק FPS במחשב. אם אין קינקט, אתה לא יכול לשחק בONE. מה נראה לך כל כך תמוהה בזה? אתה לא יכול לשחק בONE גם בלי מסך. אני מקווה שזה בסדר, מבחינתך.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 מאי 2013, 23:07

ראיתי את הסירטון יחסית מאוחר
העברתי חלק כי היה בולשיט על הטלוויזיה וסדרות טלוויזיה ביצור של MS ודברים בסיגנון

אחת האכזבות הגדולות שלי זה שהראו כבר כמה מישחקים ,זה היה בעיקר סירטוני מעבר לא מענינים

החוסר בתאימות לאחור זה עוד אכזבה ,לא ציפיתי תאימות בתוך הקופסא או כל קופסא
אבל היו יכולים לפחות לעשות גירסה מיוחדת עם תאימות או למכור תוסף לתאימות

גודל הקונסולה ניראה לי מוגזם ,לא יודע איך הוא מול הXBOX360 המקורים
אבל זה עדין גדול ודי בטוח יצנח ביפן

מחיר לא נחשף

בניגוד להרבה פה הכוח הגרפי והקינקט 2 בכל קופסא דווקא מספק אותי

אבל המחיר אני חושב שיהיה גבוה בהשקה ,חוץ ממנוים כאלו ואחרים

כל הפיצרים של סרטים וסדרות ,הרבה מיזה כבר קיים היום ולא רואה איזה קפיצה גדולה בתחום
אין היום קונסולת מינסטרים בלי שרותי סרטים וסדרות
מה גם שחלק מהפיצרים יצריכו מתאם ניפרד כי לXBOX ONE כניראה יהיה רק חריץ HDMI אחד ,לפחות בדגם הראשון

השם עצמו גם ניראה לי אדיוטי כמו הWIIU ,סתם יבלבל צרכנים

ביתחשב בזה שסוני היריבה העיקרית ,יוצאת עם אותה חומרה +- ,באותו תאריך +-
וביתחשב בזה שלסוני הרבה יותר ציוותי צד ראשון ושני מוכשרים
אני חושב שסוני בעמדה טובה הרבה יותר עם הPS4

אבל בכללי התצוגות האלו רק גרמו לי לרצות 3DS XL הרבה יותר
אני מרגיש שיש לי כבר גם PS4 וגם XBOX ONE ,וזה הPC מישחקים שלי
חוץ מבילעדים ,שאין הרבה גם ככה שמענינים אותי ,זה +- אותו הדבר

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 21 מאי 2013, 23:10

kririn כתב:אבל בכללי התצוגות האלו רק גרמו לי לרצות 3DS XL הרבה יותר
אני מרגיש שיש לי כבר גם PS4 וגם XBOX ONE ,וזה הPC מישחקים שלי
חוץ מבילעדים ,שאין הרבה גם ככה שמענינים אותי ,זה +- אותו הדבר[/b]

אז חכה ל-E3 ליתר ביטחון. אולי יכריזו על 3DS חדש או משהו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מאי 2013, 23:11

קאוטיק אז ג׳וייסטיק לא פירטו מספיק,למה אתה מתעלם ממהירות השעון של הכרטיס,ימספר יחידות החישוב וכן גם הtf שקיאו לא אמר שהוא קשקוש אלא שיש גורמים נוספים.
הTf עוזר לך פה כי אתה יודע שזה כרטיס של AMD ויכול להשוות אותו לכרטיסים אחרים,עובדה שקיאו אומר שזה משהו בסביבות ה 7850 ושמעתי את זה מהרבה אנשים שחלקם טען שאולי קצת חזק יותר,חלק אומרים אותו דבר,אבל זה הכרטיס שעולה לפי הנתונים.
בוא תאמר לי מהו הכרטיס של הבוקס החדש,למה אפשר להקביל אותו?

ומה המעבד חוץ מלאמר מקוסטם של מיקרוסופט?,של סוני אנחנו יודעים שזה סוג יגואר,מכירים את הנתונים הטכניים שלו ויש קנה מידה.
לדעתי אתה הבנאדם היחיד בערך בעולם שאומר שיש לנו אותו מידע,אין שום דבר רשמי מצד מיקרוסופט בנוגע לנתונים חומרתיים שיתנו קנה מידה סביר לכח של המכשיר חןץ מזיכרון וגם פה הם לא אמרו סוג ורק אתרים אחרים חשפו שזה 3.
סוני על היום הראשון שחררה כבר מפרט כללי שנותן אינדקציה לא רעה,בוא תן לי מהאתר של מיקרוסופט מה ידוע?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים