Laskin כתב:נחיה ונראה... על GT לPS4 הוא כבר הגיב ב-2013 ואמר:
"The PlayStation 4 game which we'll likely call GT7 will be done in about a year or two, I think"
ובהזדמנויות אחרות אמר שיצא ב"2015/2016", וכו'... אז כן, אפשר שלא להאמין לו. אבל אני נוטה דווקא כן להאמין לו הפעם, הוא נשמע די נחרץ בדעתו שהפיתוח לא יהיה כ"כ ארוך, וחוץ מזה שהמשחק אמור לפעול על אותו מנוע, או לפחות אותו מנוע פיזיקה, כך שלא צריך להתחיל פה משהו מהתחלה.
בעניין הפרימיום-לא-פרימיום, זה באמת עלוב גם בעיניי, וחבל שמכניסים תוכן זבל עם תוכן זהב, אבל יפנים... לך תבין. מקווה שאם יהיה לי אותו - אוכל איכשהו לסמן V בהגדרות על ההגדרה:
Do not allow lazy-ass non-premiun cars on my fucking TV screen
Laskin כתב:אני הפעם מוכן לשים כסף שGT7 יוצא לכל המאוחר בחגים 2016, ואני מהמר דווקא על הקיץ.
כן, זה יהיה שנתיים וחצי, אבל זה בטווח הסביר.
ויש מצב טוב מאוד לדמו/פרולוג כבר בחגים האלו... אבל אני לא הולך להמשיך את הויכוח הזה, יש לנו בדיוק עוד שבוע עד שנדע פחות או יותר את התשובות לגביו
Laskin כתב:עדכנתי את ההודעה הקודמת... הרקורד שלהם איום בעניין החשיפות, אבל לוקח להם פחות משנה מרגע החשיפה. אז רק במידה והוא לא יוכרז עד החגים - זה ישמע לי הגיוני שהוא גם לא יצא לפני חגים 2016.
DrKeo כתב:אז וויקיפדיה טועה כי הנה טריילר שלו מE3 2009, שנה וחצי לפני שהוא יצא בחגים 2010:
גם אל תשכח שפליפוני היו בכל מקום באותה תקופה. בE3 2005 הם הכריזו על GT לפס3 בלי שם וכלום, בסוף זה התברר GT HD שיצא עם השיגור. מאוחר יותר, בE3 2006 הם הכריזו על פרולוג שיצא ב2007 ואז ב2009 הם הכריזו על המלא שיצא ב2010. אז לך תדע על מה הם מדברים שם, אולי זה סתם פרולוג ל2016, אולי זה מלא ל2016 אבל בגלל שהם כזה סטודיו כושל הם לא יעמדו גם ב2016. בו נגיד שזה אחד הסטויואים האחרונים שהייתי שם עליהם כסף בלהוציא משחק המשך בזמן סביר
Laskin כתב:ראצ׳ט נראה נחמד מאוד, לא מעבר.
הלבלייד נראה סביר מינוס, אבל אני אהבתי את המשחקים הקודמים שלהם אז אני מניח שאפשר לצפות למשחק מהנה... מקווה לראות גיימפליי נורמלי שלו ממש בקרוב.
Laskin כתב:מקודם כתבת שהוכרז ב-2006 ויצא ב-2010...
ההודעה הקודמת שלך מאשרת שהם מכריזים רשמית שנה (פלוס מינוס) לפני שהמשחק יוצא, כך שאם יכריזו על 7 בעוד שבוע - לכל המאוחר הוא יצא בחגים 2016, עם סבירות גבוהה יותר לקיץ.. שוב - בהתחשב בעבר.
DrKeo כתב:כולם היו מדהימים גרפים לזמנם. אובליביון נחשב לכותר גרפיקת דור הבא הראשון, הוא עצר לאנשים את הנשימה. FO3 היה בנצ'מארק בזמנו וגרסת הPC של סקיירים היא אולי לא BF3 אבל עדין נראתה יותר טוב מכל משחק עולם פתוח בשוק. אם נקח את IGN כדוגמה כי הם בערך האתר היחיד מדרג דברים בנפרד ולכן נותנים ציון לגרפיקה, אובליביון קבל 9.5 בפרזנטציה ו-9 בגרפיקה, FO3 קבל בדיוק אותו דבר וסקיירים קבל 9.5 בגרפיקה ו-9 בפרזנטציה.
FO4 נראה החריג בחבורה, הוא לא נראה כמו כותר דור הבא, יותר כמו רימאסטר של משחק דור קודם. יש הפרש די ענקי כאן, בין משחקים שהובילו גרפיקה של עולם פתוח (ואני בספק אם תמצא משחקי עולם פתוח יפים יותר) לבין משחק שבקושי נראה שהוא שייך בדור הזה.
DrKeo כתב:מה שמעניין הוא שבעולם הקולנוע אף אחד לא מסתיר סרטים. ביום שמחליטים לפתח סרט ישר אומרים, לפעמים אפילו שנים מראש. אבל טריילרים והייפ? זה מתחיל רק כמה חודשים לשחרור, גג שנה אלה אם מדובר במקרה סופר חריג כמו בטמן נגד סופרמן.
DrKeo כתב:זה כמו ש343 אחראיים על כל מה שהוא היילו, הם אחראיים על כל מה שהוא גירס. זה אומר שהרימייק תחת הכנף שלהם, אפילו אם חברה חיצונית עושה את זה ולכן זאת הכרזה שלהם בE3.

bling כתב:אני לא פוסל את היילבלייד או משהו, פשוט חסרה להם טיפונת מודעות עם ה"הכל בזמן אמת" וגם בזמנו שדיברו איתם על המעבר לאינדי הם אמרו לא להגדיר את המשחק שלהם כ"אינדי" מבחינת ההפקה כי הם מכוונים ל AAA, המשחק עדיין נראה לא רע בכלל, כמעט כמו משחק AAA של פס3, שזו אכן ברמה גבוהה יותר בהרבה ממשחק האינדי הממוצע, רק הם טיפה עפים על עצמם מבחינת רמת ההפקה שהם מנסים למכור.
עדיין לא ברור לי המבנה שלו, מדובר בעולם פתוח?
בכל אופן התרשמתי הרבה יותר ממנו מיומן המפתחים הבא:
גרסת גיימרסייד: http://www.gamersyde.com/download_hellblade_dev_diary_the_mind_of_senua-34830_en.html
מראים לא מעט גיימפליי שנראה יותר טוב בהרבה ממה שהטריילר גרם לי לחשוב, נראה שהמשחק יתמקד הרבה בנושא של מחלות נפש, פסיכוזות וכאלה, עדיין קשה להבין איך זה מתקשר לגיימפליי אבל היומן מפתחים בהחלט עשה לי חשק לראות עוד.
תמונה באיכות גבוהה:
Nigga כתב:Nucleus_Dawn כתב:אני לא חושב שהקטע של IN GAME FOOTAGE הוא התלהבות של "תראו איזה יפה המשחק שלנו". יש מצב שזה התחיל ככה באמת, אבל היום זה נכתב כמעט תמיד ואני חושב שזה פשוט "המשחק נראה ככה. אנחנו לא קילזון ואנחנו לא מנסים לרמות אתכם, או משהו כזה. זה לא CGI".
לפחות, ככה אני רואה את זה.
מתי ניסו לרמות אותנו עם קילזון? אתה מדבר על מה שהיה לפני 10 שנים או שקרה משהו עם הקילזון האחרון ואני לא יודע.

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים