DrKeo כתב:סוני לגמרי למדה, זוכר את הטריילר של אנצ'רטד 4 שהיה לגמרי בזמן אמיתי... כלומר בתוך המנוע... כלומר נכסים אמיתיים בתוך המנוע מבוסס על מרנדר שדומה לדודה של ההוא שעובד בסנטה מוניקה?
אל תתחכם, טיזר in-engine או וואטאבר זה לא גיימפליי מזוייף, זו חשיפה ראשונית מאוד שכמה חודשים אחריה קיבלת גיימפליי אותנטי, סוני לא מזייפת עד עכשיו גיימפליי, היא אפילו לא מציגה וורטיקל סלייס שאפתני סטייל ווטץ' דוגס והוויטצ'ר שהיא לא מצליחה לעמוד בו, כשאתה רואה גיימפליי של משחק שלהם, עד עכשיו זה בדיוק מה שתקבל במוצר הסופי אם לא טוב יותר.
המשחק של הצלילה לי אישית נראה קצת משעמם, הוא יפה מאוד אבל קשה לי להוציא כסף על משחקים שהם נטו "חוויה", או שלפחות יתבססו על מכניקות או שיתבססו על עלילה כמו משחקים בסגנון של טיילטייל, אבל משחקים שדלים בשני הקרטריונים האלה ומציעים רק אווירה כנראה לא הכי בשבילי.
אבל בטוח כש VR יתפוס חזק הסגנון הזה לפחות בהתחלה ידבר אלי, המשחקים האלו נולדו ל VR והם ממש יפרחו תחת הפלטפורמה הזו.
התמונות של היילו נראות ממצב המולטי, לא להיט, אבל כבר נחשפנו אליו בבטא ככה שזו לא בדיוק הדלפה הכי מעניינת, בשלב הזה יותר רוצה לראות איך הסינגל נראה.
Walle כתב:bling כתב:תגידו זה שסוני חשפה ככה את המשחק כמה ימים לפני מעיד על כך שיש להם E3 חזק במיוחד? לא ברור לי למה הם לא שמרו את זה למסיבה שלהם, בטח רוצים לדבר על עוד עונה של POWERS ועל גרסת VR של WONDERBOOK במשך 30 דקות והדבר הזה נתקע להם כמו עצם בגרון בין הפרזנטציות.
לא בהכרח. אם אני לא טועה לפני E3 2010 סוני חשפה הרבה לפני E3 אפילו חודש לפני וכל שבוע היא הכריזה על משחק.
היא הכריזה על Killzone 3, Infamous 2, LittleBigPlanet 2, כל אלה היו לפני E3 והם בעצמם חשפו אותם!
וגם אז אני זוכר שאלו אם זה מעיד על E3 חזק...ממה שאני זוכר לא היה קרוב לזה

כן אין לי ציפיות מיוחדות, ובאמת הזכרת לי שזו לא פעם ראשונה שהיא עושה את זה גם כשיש להם E3 חלש, אני זוכר שגם אז לא הבינו למה הם חשפו מוקדם דברים כשהמסיבה היתה כזו חלשה.
אחרי שיצאו דיווחים על מסיבת VR הציפיות שלי בכלל in check.