bozeman כתב:זה הזמן להפריך את המיתוס של "ישן כמו תינוק" לסוג של שינה טובה... גם כשהוא "ישן" זה קם כל שעתיים לערך...
ואגב, עד גיל חודשיים בכלל אין להם יום ולילה. ואח"כ "שנת לילה" מוגדרת כ-6 שעות... (עכשיו תחשוב מה קורה שה-6 האלו (גם זה הרבה פעמים לא...) מתחיל נניח ב-8 בערב...
Death_119 כתב:תעשה מה שאני עושה נדב, שלי מגיע ביולי, הוא יהיה כבר בן חודשיים, כלומר עצמאי. שיהיה לו בהצלחה בעולם, אבא משחק.
@caleblawson 5m
seven hours put me only 10 episodes into Chapter 1 of MGSV while forcing myself to basically ignore Mother Base. So much to do.
@caleblawson 8m
Played about 7 hours of MGSV yesterday and it feels like the giant, open map Peace Walker sequel we've been promised.

Klayman כתב:על 5 אני ממש מפנטז. אבל בגראונד זירו היו כלמיני קטעים קצת מעצבנים. בכל מקרה, נשמע שאפשר להתגנב כמו שצריך, וזה מה שאני מחפש. אני ממש אוהב את הסגנון הזה.. עכשיו רק לקוות שהיטמן הבא ייצא רק באמצע השנה הבאה ואשכרה יהיה טוב, כדי שיהיה רווח מספיק בין משחקי ההתגנבות.
Laskin כתב:רק אתמול קראתי כמה רשמים מMGS5.... באנה, אנשים העלו לי את ההייפ משמעותית! אומרים שזה אחד הפתיחים הכי טובים שהיו אי פעם.
אני בטח אקנה אותו רק בחגים, במבצע. לא יהיה לי זמן בחיים לסיים אפילו את באטמן עד אז... ממש מקווה שאצליח להמנע מספוילרים, זו אחת מהסדרות האהובות עליי בכל הזמנים וזה יהיה ממש מבאס אם דווקא בסוף שלה אני אפול
Laskin כתב:רק אתמול קראתי כמה רשמים מMGS5.... באנה, אנשים העלו לי את ההייפ משמעותית! אומרים שזה אחד הפתיחים הכי טובים שהיו אי פעם.
אני בטח אקנה אותו רק בחגים, במבצע. לא יהיה לי זמן בחיים לסיים אפילו את באטמן עד אז... ממש מקווה שאצליח להמנע מספוילרים, זו אחת מהסדרות האהובות עליי בכל הזמנים וזה יהיה ממש מבאס אם דווקא בסוף שלה אני אפול
In any game of this scope nitpicks are bound to be abundant - a finicky checkpoint here, a poorly developed character there, or a disappointing cover of a classic tune elsewhere - but at the end of the day the truth is plain and clear: Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain is the most fun stealth action game I've ever played. If this is truly Hideo Kojima's final Metal Gear game, and all signs suggest it will be, it's as glorious a swan song as we could have hoped for.
bling כתב:לא הבנתי מה הקטע של לסרוק אויבים ולקחת לבסיס את אלו שיש להם דירוג גבוה כמו קצינים וכו', מה חייל בדירוג גבוה יעזור לי, כדי שאם מישהו יפלוש לי במולטי לבסיס אז תהיה לי הגנה חזקה? לא יודע אם אכפת לי מכל הדברים האלה, בגלל זה אני לא בטוח שאני מחפש את הדברים האלה ב MGS, את כל ההתעסקויות האלה.
מה שכן נשמע נחמד שבמשימות אפשר למצוא משאבים שבעזרתם יבנו לי ציוד וגאדג'טים חדשים בבסיס האם, אבל זה נשמע שבסיס האם חלק חשוב מאוד במשחק, הרבה יותר מסתם R&D קטן לציוד טוב יותר, אני רק מקווה שזה לא ירגיש טרחני מדי.
זה נראה לי די ברור שהמשחק הזה הולך להיות מעורר מחלוקת בקרב המעריצים, הולכים להיות פה פלאשבקים לתקופה ש RE4 יצא ואיך שהוא התקבל אצל חובבי הסדרה.
idan כתב:יש בכלל טעם לשחק בו אם אתה לא מכיר את הסיפור? אני מבין שזה סיפור כל כך מפותל ומסובך שאין מצב לראות תקציר אירועים של 10 דקות או משהו כזה.
שיחקתי רק ב mgs:gz והיה נחמד, אבל לא הבנתי מי זה הילד שהייתי אמור לשחרר ומה בדיוק קרה שם.
Laskin כתב:צריך לזכור שמדובר בקוג'ימה, ולכן יש מצב שבכלל MGS5 מתרחש ביקום מקביל, והכלב הוא ריידן, הסוס הופך לאוטאקון, וכל MGS1-4 זו סימולציה, בתוך סימולציה, ובעצם כל הסאגה מתחרשת בתוך דיונון ענק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים