דיון חשיפת האקסבוקס החדשה

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

Re: דיון חשיפת האקסבוקס החדש

הודעהעל ידי matangt8 » 21 מאי 2013, 23:12

ההכרזה הזאת גרמה לרצות ולראות את הסרטון הזה שוב:

בסך הכל לא התלהבתי ממש. ציפיתי ליותר ממיקרוסופט. :(
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 23:12

אם המקלדת מקולקלת אז אני עדיין יכול לעשות כל דבר במחשב שאפשר לעשות עם עכבר. לא באמת, אתה לא רואה את ההבדל? וזה בלי להתייחס לעובדה שבמקרה שהשלט הרגיל מתקלקל, הקונסולה לרוב באה עם יותר מאחד. קינקט2 יש רק אחד ולא ידוע כמה הדבר הזה עולה בנפרד. אני באמת כבר לא יודע מה להגיד אם אתה חושב שאין דבר שלילי ועקום בכך שאם לא מחברים את הקינקט או שהוא נשבר אז אי אפשר להשתמש בקונסולה בכלל כאשר יש לך שלט רגיל שאפשר לעשות איתו כל פעולה בקונסולה למעט זיהוי קולי.

סמל אישי של המשתמש
SHAPIRA500
Trainee

הודעהעל ידי SHAPIRA500 » 21 מאי 2013, 23:15

אני חושב שצריך לחכות לE3 בשביל לקבוע אם התאכזבנו או לא. קצת סבלנות.
"It wasn't impossible to build Rapture at the bottom of the sea. It was impossible to build it anywhere else."
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 מאי 2013, 23:26

bling כתב:יכול להיות שאני עיוור? כי הקטע של הגשר נראה כמו אחת הגראפיקות הכי מרשימות אי פעם וקטעי הסנאפס הקטנים בהמשך נראים מאוד בינוניים ואפילו לא קרובים לגשר,ברמה של יותר מדור אחורה,מוזר לי שאתה באמת משווה כי הקטעים בהמשך לא רק שלא מרשימים ביחס לגשר אלא בכלל ביחס למשחקים שיש היום.

תראה, מה שיש לנו מהקטעים בהמשך זה כולה 4 חיתוכים של בערך שניה עד שניה וחצי כל אחד -קשה מאד מאד להיות החלטי לגביהם, בטח כשהרבה מאד motion blur מעורב בזה ואין לנו תמונות סטילס עדיין להסתכל עליהן.
אבל אם תסתכל על הקטעים אחד אחד, הקטע הראשון מראה אנימציה של נחיתה עם מודל תאורה מאד מרשים, וparticle effects של אבק שמתפזרים. הסצינה השניה לא מראה כמעט שום דבר שאפשר לבחון מעבר להחזר אור על טקסטורת רצפה מוצלחת (אי אפשר למשל לבחון את האש ברקע כמו שצריך). הסצינה השלישית נראית הכי ברור, אבל זו בכלל תמונה סטטית קפואה עם מצלמה מרחפת ככה שגם פה אי אפשר לבחון את האש (נראית טוב, אבל בלי אנימציה זו לא חוכמה). והרביעית גם היא תמונה סטטית עם מצלמה מרחפת - שוב פעם מודל תאורה מצויין אבל המון motion blur שלא מאפשר לראות שום דבר אחר.
ושוב, גם בדור הזה אתה יכול לראות פער עצום בין איך שנראית סצינה מרונדרת מראש במנוע לבין משחק שרץ בזמן אמת. או שהקטע עם הגשר הוא CGI לא מוצלח כל כך (לא זכור לי אגב שרמדי עבדה עם CGI בעבר, אבל תמיד יש פעם ראשונה), או שהוא קטע מרונדר מראש במנוע מאד מוצלח. אני מניח שבקרוב נגלה.

אגב, לכל מי שמתפלץ מהחיבור של הקינקט: במידה ואתם לא מעוניינים בו, למה שיפריע לכם להשאיר אותו בתוך הארון יחד עם הקונסולה? הוא צריך להיות מחובר, אבל אף אחד לא אמר שהוא צריך להסתכל עליכם. בואו לא נשכח שהXBOX 360 מגיע עם גוש פלסטיק משוריין ומכוער בתור ספק כח חיצוני שפה כבר אין - לפחות הקינקט החדש נראה כמו משהו מספיק מעוצב בשביל לתלות מתחת לטלוויזיה.

http://www.engadget.com/2013/05/21/buil ... side-look/
ואחרי מסיבת העיתונאים המאכזבת - פשוט תענוג לקרוא את הכתבה המפורטת הזו. לפחות משהו אחד טוב יצא מהיום הזה (וגם בסרטון רואים לכמה רגעים את אילן שפילינגר, האיש מאחורי הסנטרינו)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מאי 2013, 23:30

bling כתב:קאוטיק אז ג׳וייסטיק לא פירטו מספיק,למה אתה מתעלם ממהירות השעון של הכרטיס,ימספר יחידות החישוב וכן גם הtf שקיאו לא אמר שהוא קשקוש אלא שיש גורמים נוספים.
הTf עוזר לך פה כי אתה יודע שזה כרטיס של AMD ויכול להשוות אותו לכרטיסים אחרים,עובדה שקיאו אומר שזה משהו בסביבות ה 7850 ושמעתי את זה מהרבה אנשים שחלקם טען שאולי קצת חזק יותר,חלק אומרים אותו דבר,אבל זה הכרטיס שעולה לפי הנתונים.
בוא תאמר לי מהו הכרטיס של הבוקס החדש,למה אפשר להקביל אותו?

ומה המעבד חוץ מלאמר מקוסטם של מיקרוסופט?,של סוני אנחנו יודעים שזה סוג יגואר,מכירים את הנתונים הטכניים שלו ויש קנה מידה.
לדעתי אתה הבנאדם היחיד בערך בעולם שאומר שיש לנו אותו מידע,אין שום דבר רשמי מצד מיקרוסופט בנוגע לנתונים חומרתיים שיתנו קנה מידה סביר לכח של המכשיר חןץ מזיכרון וגם פה הם לא אמרו סוג ורק אתרים אחרים חשפו שזה 3.
סוני על היום הראשון שחררה כבר מפרט כללי שנותן אינדקציה לא רעה,בוא תן לי מהאתר של מיקרוסופט מה ידוע?

אנחנו יודעים שהכרטיס של הONE הוא כרטיס DX 11.1. כלומר, אנחנו יודעים שאפשר להקביל אותו לכרטיס דור הבא של AMD (בדיוק כמו שאנחנו יודעים על זה של הPS4).
אני מתעלם ממהירות השעון של הכרטיס, כי זה לא באמת נתון כזה חשוב. עם הנתונים החסרים הרבים שיש לנו על החומרה של שתי הקונסולות, גם הנתון על מהירות שעון, לא אומר לנו הרבה. גם הנתון של מספר יחידות חישווב לא ממש אומר שום דבר. למשל, בTITAN יש הרבה יותר, מאשר בGTX 690, אבל הוא עדין לא מציג תוצאות טובות יותר ממנו בכל המשחקים. מדובר על נתון שלא באמת נותן לנו יותר מדי אינדיקציה לגבי הביצועים של הקונסולות. אלו נתונים חסרים, שלא מלמדים אותנו מספיק. זה המצב בשני המקרים. בPS4 אנחנו יודעים TF. בONE אנחנו יודעים HDD. בONE אנחנו יודעים 32 MB זיכרון על כרטיס המסך. בPS4 אנחנו יודעים מספר יחידות חישוב. זה לא מספיק מידע, בשביל לדעת איזה מהם עדיף. זה הכל.

זה בדיוק כמו שקרה עם הPS3 וה360. לא ידענו מה היתרונות והחסרונות של כל קונסולה, עד שהן לא יצאו. רק לאחר מכן (ובניגוד להערכות שהתבססו על נתונים יבשים) למדנו שהCPU של הPS3 חזק יותר (אך יותר מורכב לנצל אותו) והGPU ב360 עדיף.
זה כמו שכולם חשבו, על בסיס הנתונים היבשים, שהPS3 היא קונסולה חזקה יותר מה360 והיתרון הזה יהיה מאוד בולט במשחקים. בשטח, אנחנו רואים שזה ממש לא המצב. כל הנתונים היבשים האלה לא אומרים כלום. בגלל זה מדובר בממבו ג'מבו שיווקי (כמו זה שהמאווררים בONE יהיו שקטים פי ארבעה מב360, למשל).

גם על המעבד אתה לא באמת יודע שום דבר. זה שהוא מעבד יגואר מצמצם מעט את האפשרויות, אבל יש כל כך הרבה נתונים שאנחנו לא יודעים עליו, שבאמת שאין לנו דרך לקבוע באיזה מקרה הביצועים יהיו עדיפים. גם המעבד של הPS4 מקוסטם ואין לך מושג מה זה באמת אומר.
איפה אתה רואה הבדל משמעותי בין שני המקרים?
בPS4 יש מעבד X86 מקוסטם, עם 8 ליבות, שמבוסס על יגואר של AMD. בONE יש מעבד X86 מקוסטם, עם 8 ליבות, שמבוסס על עיצוב פנימי של מייקרוסופט. איפה פה ההבדל התהומי בדיוק?
-----

עוד קצת חדשות:
ככל הנראה, גם Quantum Break הולכת להיות סדרה. מעניין אם היא גם תהייה חלק מהתוכן הפרימיום, כמו הסדרה של היילו.
מעבר לעובדה שתהייה סדרה לצד המשחק, נראה שמה שנעשה במשחק, ישפיע על מה שיקרה בסדרה. זה דומה לDefiance, שיצא לא מזמן, אבל לא ברור עדין אם ההשפעה על הסדרה תהייה משהו אישי (כלומר, יצלמו כמה סצינות ולפי השמירה שלך, הסצינות הללו ישתנו), או שהיא תהייה משהו עולמי (לפי סטטיסטיקות של כל השחקנים בעולם והבחירות שלהם, הסדרה תתשנה).

אצ'יוומנטים יעברו לONE (הידד!) ומערכת האצ'יוומנטים החדשה תהייה הרבה יותר גמישה (יהיה אפשר להוסיף אצ'יוומנטים בלי DLC וכאלה, כנראה).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
SHAPIRA500
Trainee

הודעהעל ידי SHAPIRA500 » 21 מאי 2013, 23:34

זה צעד די מתבקש שהפרופיל שלך יעבור איתך לONE, טוב שעשו את זה.

אגב רק לי נראה שקוונטום ברייק הוא התשובה של מיקרוסופט לbeyond של סוני?

ולסיום טונה תמונות בHD של הקונסולה-
http://www.ign.com/images/albums/take-a ... e=facebook
נערך לאחרונה על ידי SHAPIRA500 ב 21 מאי 2013, 23:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
"It wasn't impossible to build Rapture at the bottom of the sea. It was impossible to build it anywhere else."
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 23:34

יורוגיימר אמרו כבר שמדובר בCGI למרות שהם לא מציינים אם זה מידע שנאמר להם. אבל עושה רושם שהם החלטיים.

http://www.eurogamer.net/articles/2013- ... ntum-break

תהיה גם תוכנית טלוויזיה לצד המשחק והאחד ישפיע על השני. נראה לי דפיינס גנב להם את כל הברק בהיבט הזה.

ברור שאני יכול לשים את הקינקט בארון. אבל אם הוא בארון\מכוסה אז למה בכלל לדרוש שהוא יהיה מחובר? הייתכן שלא רק צריך שהוא להיות מחובר אלא גם לראות את השחקן? ושוב, מה קורה אם אני משחק במשחק שדורש קינקט ומאיזשהי סיבה המצלמה נופלת\נשברת\מתקלקלת. למה לעזאזל הקונסולה צריכה להתפגר אם יש לי שלט רגיל? וכמה זה הולך לעלות לי לקנות את החרטה הזה בנפרד כדי להחיות את הקונסולה?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 21 מאי 2013, 23:35

swym כתב:תראה, מה שיש לנו מהקטעים בהמשך זה כולה 4 חיתוכים של בערך שניה עד שניה וחצי כל אחד -קשה מאד מאד להיות החלטי לגביהם, בטח כשהרבה מאד motion blur מעורב בזה ואין לנו תמונות סטילס עדיין להסתכל עליהן.
אבל אם תסתכל על הקטעים אחד אחד, הקטע הראשון מראה אנימציה של נחיתה עם מודל תאורה מאד מרשים, וparticle effects של אבק שמתפזרים. הסצינה השניה לא מראה כמעט שום דבר שאפשר לבחון מעבר להחזר אור על טקסטורת רצפה מוצלחת (אי אפשר למשל לבחון את האש ברקע כמו שצריך). הסצינה השלישית נראית הכי ברור, אבל זו בכלל תמונה סטטית קפואה עם מצלמה מרחפת ככה שגם פה אי אפשר לבחון את האש (נראית טוב, אבל בלי אנימציה זו לא חוכמה). והרביעית גם היא תמונה סטטית עם מצלמה מרחפת - שוב פעם מודל תאורה מצויין אבל המון motion blur שלא מאפשר לראות שום דבר אחר.
ושוב, גם בדור הזה אתה יכול לראות פער עצום בין איך שנראית סצינה מרונדרת מראש במנוע לבין משחק שרץ בזמן אמת. או שהקטע עם הגשר הוא CGI לא מוצלח כל כך (לא זכור לי אגב שרמדי עבדה עם CGI בעבר, אבל תמיד יש פעם ראשונה), או שהוא קטע מרונדר מראש במנוע מאד מוצלח. אני מניח שבקרוב נגלה.

אגב, לכל מי שמתפלץ מהחיבור של הקינקט: במידה ואתם לא מעוניינים בו, למה שיפריע לכם להשאיר אותו בתוך הארון יחד עם הקונסולה? הוא צריך להיות מחובר, אבל אף אחד לא אמר שהוא צריך להסתכל עליכם. בואו לא נשכח שהXBOX 360 מגיע עם גוש פלסטיק משוריין ומכוער בתור ספק כח חיצוני שפה כבר אין - לפחות הקינקט החדש נראה כמו משהו מספיק מעוצב בשביל לתלות מתחת לטלוויזיה.

http://www.engadget.com/2013/05/21/buil ... side-look/
ואחרי מסיבת העיתונאים המאכזבת - פשוט תענוג לקרוא את הכתבה המפורטת הזו. לפחות משהו אחד טוב יצא מהיום הזה (וגם בסרטון רואים לכמה רגעים את אילן שפילינגר, האיש מאחורי הסנטרינו)

אוי ואבוי... הם שוב קנו IPs ועושים את הכל בבית... מעניין איזה RROD מחכה הפעם...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מאי 2013, 23:39

Kazz כתב:יורוגיימר אמרו כבר שמדובר בCGI למרות שהם לא מציינים אם זה מידע שנאמר להם. אבל עושה רושם שהם החלטיים.

http://www.eurogamer.net/articles/2013- ... ntum-break

תהיה גם תוכנית טלוויזיה לצד המשחק והאחד ישפיע על השני. נראה לי דפיינס גנב להם את כל הברק בהיבט הזה.

ברור שאני יכול לשים את הקינקט בארון. אבל אם הוא בארון\מכוסה אז למה בכלל לדרוש שהוא יהיה מחובר? הייתכן שלא רק צריך שהוא להיות מחובר אלא גם לראות את השחקן? ושוב, מה קורה אם אני משחק במשחק שדורש קינקט ומאיזשהי סיבה המצלמה נופלת\נשברת\מתקלקלת. למה לעזאזל הקונסולה צריכה להתפגר אם יש לי שלט רגיל? וכמה זה הולך לעלות לי לקנות את החרטה הזה בנפרד כדי להחיות את הקונסולה?

אתה לא יכול לשחק במשחקים שצריכים מקלדת, אם המקלדת שלך נשברה.
אתה לא יכול לשחק במשחקים שצריכים שלט, אם השלט שלך נשבר.
אתה לא יכול לשחק במשחקים שצריכים עכבר, אם העכבר שלך נשבר.
אתה לא יכול לשמוע סאונד, אם מערכת הסאונד שלך הפסיקה לפעול.
אתה לא יכול לשחק במחשב, אם המסך שלך מכוסה ואתה לא רואה אותו.
המחשב שלך יעבוד, אם אין לך מקלדת/עכבר, אבל אין לך מה לעשות איתו, כי הרוב המוחלט של השימושיות שלו (בטח במשחקים) תעלם.
הקינקט הוא חלק מהקונסולה. להתלונן שהוא צריך להיות מחובר, שווה ערך ללהתלונן על זה שצריך לחבר את ספק הכוח, בשביל שה360 תעבוד.

יש מספיק תלונות שהן לגמרי במקום, על הONE. למה אתה נצמד לקטנונית ולאידיוטית ביותר?
תמונה

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 21 מאי 2013, 23:40

אני לא יודע על מה דנו כאן בכל העמודים מאז ההכרזה אבל אני אישית לא התרשמתי, שוב פעם מיקרוסופט הוכיחו שקודם כל אכפת להם מהגימיקים האלה של האונליין והטלווזיה ורק אחר כך מהמשחקים, אני לא התרשמתי או התעניינתי בכל האופציות החדשות של מערכת הקינקט, אני מעוניין בקונסולת משחקים לא ממיר טלוויזיה משוכלל, עד שאני לא אראה משחקים מעניינים נוספים כמו Quantum break אני לא מתעניין כל כך
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מאי 2013, 23:41

קאוטיק 11.1 זה בערך הדבר הכי כללי שאפשר לאמר.
עם הפס4 כולם מקבילים את הכרטיס ל 7850+,מה יש בבוקס?
לאמר ששם אנחנו יודעים על הארד דיסק זה באמת מגוחך,איך אפשר להשוות לנתונים מספריים שסוני סיפקה כמעט על כל פיפס?
וקראת את הכתבה עם מארק קרני בגיימסאטורה?
יש שם פירוט סופר נרחב.
אתה יודע מה? בוא נחכה לKEO שיאמר לנו על מה אנחנו יודעים יותר,אני אקבל מה שהוא יגיד ויודה בטעותי אם הוא יצדד בעמדה שלך שאין לנו מושג על שתי הפלטפורמות.
וביקשתי ממך מספר פעמים להביא לי מסמך או מקור רשמי מאת מיקרוסופט ואתה לא טורח לעשות את זה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 מאי 2013, 23:44

Kazz כתב:אם המקלדת מקולקלת אז אני עדיין יכול לעשות כל דבר במחשב שאפשר לעשות עם עכבר

ממש צחקתי עכשיו :lol:
תמונה

omerkot כתב:אוי ואבוי... הם שוב קנו IPs ועושים את הכל בבית... מעניין איזה RROD מחכה הפעם...

דווקא בפעם הקודמת הם לא עשו כמעט כלום (עד ל-s, שדווקא כן עבד סבבה) - הם ממש קנו את חתיכות הסיליקון עצמן ולא רק את הIP.
פה לשם שינוי הכל מבוצע In house על SOC שלהם, ואפילו מה שAMD מספקת מקוסטם ע"י מיקרוסופט. בנוסף, הם גם גילו שיש דבר כזה וריפיצקיה ושצריך לשים לזה לב. שלא לדבר על טריק המגבת, המקרר והמיקרו שמסתבר שהם יצרו עבורו חדר יעודי :)
זה נראה שהקונסולה תהיה הרבה יותר יציבה out of the box.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 מאי 2013, 23:51

בקשר לויכוח קינקט קאז צודק,זה באמת מטופש וסוג של אבסורד,מצד שני הוא שוב יוצא מפרופורציה ומייחס לדבר יחסית שולי יותר מדי חשיבות.
כן קאז זה לגמרי מפגר אבל בחייאת כל כך קשה לך לא לשבור את הדבר המחורבן?
יש לי שלטים עוד מימי הג׳נסיס שעובדים ושוכבים איפשהו במחסן,למה אתה הולך על כל מני מקרי קצה איזוטריים שקורה משהו חריג שכזה?
אם אתה בנאדם נורמלי ולא נותן לילד בן ה 7 שלך לבחון את המכשיר ולא משחק איתו כצעצוע לכלב אז לא אמורה להיות בעיה.
עזוב אותך שטויות,פשוט שמור על זה שלא ישבר,באמת,זה לא כל כך קשה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 23:52

Nucleus_Dawn כתב:
אתה לא יכול לשחק במשחקים שצריכים מקלדת, אם המקלדת שלך נשברה.
אתה לא יכול לשחק במשחקים שצריכים שלט, אם השלט שלך נשבר.
אתה לא יכול לשחק במשחקים שצריכים עכבר, אם העכבר שלך נשבר.
אתה לא יכול לשמוע סאונד, אם מערכת הסאונד שלך הפסיקה לפעול.
אתה לא יכול לשחק במחשב, אם המסך שלך מכוסה ואתה לא רואה אותו.
המחשב שלך יעבוד, אם אין לך מקלדת/עכבר, אבל אין לך מה לעשות איתו, כי הרוב המוחלט של השימושיות שלו (בטח במשחקים) תעלם.
הקינקט הוא חלק מהקונסולה. להתלונן שהוא צריך להיות מחובר, שווה ערך ללהתלונן על זה שצריך לחבר את ספק הכוח, בשביל שה360 תעבוד.

יש מספיק תלונות שהן לגמרי במקום, על הONE. למה אתה נצמד לקטנונית ולאידיוטית ביותר?

פשוט לא יאומן. חוסר הבנה משווע ואנלוגיות שמראות אותה.

1. אם אני משחק ב TF2 המשחק עדיין יעבוד אם המקלדת תתקלקל. אני עדיין אוכל לשלוט במשחק עם עכבר. זה שהמשחק לא בנוי לכך לא אומר שהמשחק והמחשב מפסיקים לתפקד טוטאלית אם המקלדת נשברת.
2. במחשב, אפשר לשחק עם שלט או עם מקלדת ועכבר. אם השלט מקולקל אז אני יכול לשחק עם המקלדת והעכבר. המשחק לא משמיד את עצמו אם השלט לא עובד.
3. דוגמת הסאונד היא שבמקרה של קינקט2, אם יש לך 4 רמקולים ואחד מתקלקל, אז אין שום סאונד משלושת הרמקולים שעובדים.

פשוט מדהים. תגיד לי, אתה צריך את הקינקט מחוברת ב360 כדי לשחק בהיילו 4? אם כפתורי הווליום בשלט שלך מתקלקלים זה אומר שהטלוויזיה תספיק לעבוד ושלא תוכל לשלוט על הווליום מהכפתורים שעל הסט? כדי לשמוע מוזיקה בפלאפון אתה צריך אוזניות מחוברות?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 מאי 2013, 23:53

יש לא מעט מידע טכני על הקונסולה, שלט וקינקט בengadget.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 מאי 2013, 23:55

ההגבלות על מישחקים משומשים ,יכול לפגוע מאוד בקונסולה
מעניין ליראות מה סוני יעשו

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 מאי 2013, 23:55

swym כתב:ממש צחקתי עכשיו :lol:
תמונה

מה קורה אם המקלדת מתקלקלת כשאתה כבר בוינדוס? למען האמת, אף פעם לא קרה לי. אבל כשהסוללות שלה נגמרות המחשב לא הופך לבלתי-שמיש.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מאי 2013, 23:59

bling כתב:קאוטיק 11.1 זה בערך הדבר הכי כללי שאפשר לאמר.
עם הפס4 כולם מקבילים את הכרטיס ל 7850+,מה יש בבוקס.
לאמר ששם אנחנו יודעים על הארד דיסק זה באמת מגוחך,איך אפשר להשוות לנתונים מספריים שסוני סיפקה כמעט על כל פיפס?
וקראת את הכתבה עם מארק קרני בגיימסאטורה?
יש שם פירוט סופר נרחב.
אתה יודע מה? בוא נחכה לKEO שיאמר לנו על מה אנחנו יודעים יותר,אני אקבל מה שהוא יגיד ויודה בטעותי אם הוא יצדד בעמדה שלך שאין לנו מושג על שתי הפלטפורמות.
וביקשתי ממך מספר פעמים להביא לי מסמך או מקור רשמי מאת מיקרוסופט ואתה לא טורח לעשות את זה.

11.1 זה הדבר הכי כללי שאפשר לאמר. הכי כללי, לצד דברים כמו "כרטיס דור הבא של AMD". בזה, שתי הקונסולות זהות.
אנחנו לא יודעים כמה זיכרון יש בGPU של הPS4. אנחנו כן יודעים כמה יש בGPU של הONE.
אנחנו לא יודעים כמה יחידות חישוב וכמה FT יש בGPU של הONE. אנחנו כן יודעים את זה בנוגע לGPU של הPS4.

אין הבדלים משמעותיים בין שני המקרים וההבדלים הזניחים שכן קיימים, הם נתונים שנראים נחמד על הנייר, אבל לא אומרים לנו כלום על הביצועים של הקונסולות. זה כמו שתחליט שGTX 470 הוא כרטיס יותר טוב מGTX 560, כי יש לו זיכרון של 1280MB ול560 יש רק 1024MB. בפועל, זה פשוט לא המצב. אתה צריך לדעת הרבה יותר נתונים ממה שיש לנו ביד, בשביל להניח את מה שאתה מניח.
האם אפשר לבנות רשימה על הנתונים הידועים על החומרה של הPS4 שתכלול יותר סעיפים, מאשר רשימה מקבילה על הONE? אולי. לא יודע. לא ממש מעניין אותי. האם יש בידינו מספיק מידע בשביל להחליט באיזה מהמקרים המשחקים יראו יותר טוב? בהחלט לא.

הבאתי לך מקור בג'ויסטיק (שמציג נתונים מאוד דומים לאלו שיש בכל אתר אחר ולכן כנראה שהוא אמין). אם אתה מפקפק בו בצורה כלשהי, אתה מוזמן ללכת לחפש בעצמך מקור שמלמד אותנו על נתונים אחרים.

----

קטע מעניין - ההכרזה של הONE מופיעה בעמודים הראשיים של YNET ושל הארץ, כמו גם בעמוד הראשי של CNN וFOX NEWS. אני זוכר שבמקרה של הPS4, החשיפה נדחקה למקומות הרבה פחות בולטים.

----

קאז, הקטנוניות שלך לא יודעת גבול. זה הפרט הכי שולי והכי אידיוטי שאפשר להתלונן עליו. מחשבים עובדים בלי ממשק משתמש, בגלל שהם נועדו לדברים מעבר לשימוש על ידי המשתמש (כמו סתם לשבת בתור שרתים, או לעשות חישובים ברקע). קונסולה לא עושה שום דבר, אם אתה לא משתמש בה, כך שהכי טבעי בעולם שאם המכשיר שאיתו אתה מתקשר עם הקונסולה לא עובד, גם הקונסולה לא תעבוד.
זה שTF2 נדלק בלי שהמקלדת שלך עובדת, לא עווזר לך בשיט. אתה עדין לא יכול לשחק בו.
ברצינות, אתה לא מסוגל למצוא משהו יותר אידיוטי להתלונן עליו, פרט ל"אם המכשיר האלקטרוני שלי נשבר, אז אני לא יכול להשתמש בו"?
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 22 מאי 2013, 00:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 מאי 2013, 00:00

עוד עדכון (שלא שמתי לב אם הביאו פה) הוא שהגיימרטאג וגם הגיימרסקור יעברו הלאה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מאי 2013, 00:03

swiss-the-engine כתב:יש לא מעט מידע טכני על הקונסולה, שלט וקינקט בengadget.

נכנסתי והם אומרים פחות או יותר שאין להם מושג לגבי הביצועים:
At this point, it's worth mentioning that there are five unique pieces of silicon in the console, including a heavily customized APU taking care of computing and graphics, two further input (southbridge) and signal processors in the box and two more in the Kinect. The overall impact of all these unknowns is to create a box of mystery that cannot be compared to anything else on the market, or even to the PlayStation 4. Just something to bear in mind!

״בנו קופסת מסתורין שלא ניתן להשוותה לשום דבר בשוק כולל הפס4״ (שכנראה כן יודעים עליו משהו אם חיפשו להשוות בין החומרות)
ממש פירוט טכני מפורט מיקרוסופט סיפקה :roll:

קאוטיק,סוני על היום הראשון שחררה נתונים טכניים מסודרים,איפה של מיקרוסופט? פיה מים.
נחכה לקיאו ולמה שיש לו לאמר,אני מקווה שלפחות תקבל את דבריו היות והוא מבין בנושא יותר משנינו.

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 22 מאי 2013, 00:08

והנה משהו מצחיק ומיוחד שישאר מההכרזה:
http://kotaku.com/thanks-call-of-duty-d ... -509105422

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2013, 00:10

לא הייתי פה שעתיים וחצי אז אני שופך את הכל כאן:
1) הONE חלשה יותר מהפס4 וזה גובל בעובדה. אין זיכרון בגודל 8GB מהיר יותר מGDDR5, לכל היותר יש למיקרוסופט GDD5 ואם היה להם הם היו מאוד מתגאים בזה. הם לא התגאו בזה אז יש לקונסולה כנראה 8GB של DDR3 (אולי זה מפוצל ויש 4DDR3 ו-4GDDR5 אבל זה לא משנה, יש לסוני 8GB של GDDR5 ולכן בקטגורית הזיכרון סוני כבר לקחה). על הGPU הם לא אמרו כלום ולכן זה כבר ברור שהGPU של סוני חזק יותר והמעבד יחד עם כל השאר תואם לגמרי לשמועות. בקיצור, 7770GHZE עם מעבד מתומן 1.2GHZ מבוסס יגואר ו-8GB DDR3 זיכרון למיקרוסופט ו-7850HD עם מעבד מתומן 1.2GHZ מבוסס יגואר ו-8GB GDDR5 לסוני. מיקרוסופט היא הפס2 וסוני היא הגיימקיוב, אולי אפילו הפרש קצת יותר גדול מזה אם מיקרוסופט לא עשתה שום שינויים מיוחדים בספק הבסיסי. בקיצור, הפס4 חזקה מהONE, זה שמיקרוסופט אומרים "כוח זה לא כל מה שמשנה" הופך את זה לעובדה. זה מזכיר לי את הפאנבואים של נינטנדו כשהכריזו על הWII ועל הWIIU. כל פעם נינטנדו אומרת "כוח זה לא העיקר" והם ממשיכים לחיות בסרט שאולי היא כן חזקה.
2) השלט נראה פשוט אדיר. לקחו את השלט הכי טוב בשוק, שפרו את המקום לבטריות המעצבן שכל הזמן התרופף ב360, שפרו את הDPAD, יש FORCE FEEDBACK בטריגרים (שימו לב להבדל בין רטט לFORCE FEEDBACK. מה שיש בטריגרים של הONE זה לא רטט, הטריגרים ממש אמורים להלחם בכם חזרה וליצור התנגדות, רטע. בתאוריה מפתחים יכולים לעשות את הטריגר של הברקס קשה יותר ככל שמורידים אותו למטה, לעשות את הדפיקות הקטנות האלה כשהABS נכנס לפעולה בפורצה או לתקוע לכם את הטריגר כשיש מעצור בנשק. היי, זה יעשה את הQTE הרבה יותר מעניין :)) והכי חשוב, הם שפרו את הבמפרים המעפנים של ה360:
תמונה
3) כל מי שמתלונן על העניין של היד שניה ומשתמש בהנאה בסטים שישב בשקט. כשאני קונה משחק כמו XCOM שמשתמש בסטים אני מקבל CD KEY שאני צריך להכניס לסטים ואז המשחק נעול אצלי, זהו, אין שום אופציה לעשות איתו כלום. מיקרוסופט עוד מגדילה ונותנת למכור יד שניה בדרך שהם עדין לא גילו כך שהמצב עוד הרבה יותר טוב ממה שהוא אמור להיות. הדור קונסולות הבא יהיה דיגיטלי בלבד, אז תנשקו להתראות למכירות יד שניה בלבד. משהו פה שקנה את FLOWER או JOURNY מכר אותם יד שניה? לא, כי הם לא יכולים. בקיצור, די לבכות, ממילא כבר היום בPC אי אפשר למכור יד שניה ולא שמעתי אף אחד בוכה על זה ובONE כן אפשר
4) קינקט חובה זה נהדר, כן, נהדר. למה? כי זה הופך את זה לסטנדרט בדיוק כמו שדיסק קשיח בתוך הפס3 זה חובה. סטנדרט אומר שמשחקים יכולים להשתמש בקינקט (או לא), שכל מפתח יכול לסמוך על זה שהוא יכול לראות, לשמוע ולהבין כל תנועה של השחקן שלו. הדבר הזה הוא זהב צרוף, VALVE מפנטזים שנים להיות מסוגלים לראות את המשתמש שלהם בשביל כל מני פידבקים ביומטרים וכל מני במאי L4D שונה. אני חושב שזה פשוט נהדר. מה יקרה אם יתקלקל לך הקינקט? וואללה, מה יקרה עם יתקלקל לך השלט? זה טעון מפגר, כמו כל דבר אחר שמתקלקל במוצר חשמל צריך להפעיל אחריות או לקנות חדש.
5) יש לי הרגשה שהחוסר בגיימפליי קשור להצגה של COD האנדרוולמינג. מיקרוסופט ואקטיוויז'ן ביחסים נהדרים, מדובר בחשיפה של דור חדש ואקטיוויז'ן כנראה לא רוצה שמשחקים אחרים יעפילו על הגיימפליי הדי דור נוכחי שהם הציגו. הרי המנוע של קאפקום לפס4 אמור לרוץ גם על הONE לא? הרי BF4 יוצא גם לONE לא? הרי המנוע של סקוואר והמנוע של אפיק רצים גם על הONE לא? אז למה לא להציג שום דבר מהדברים היותר מרשימים? הניחוש שלי שזה בגלל אקטיוויז'ן ו-COD. פורצה 5 זה משחק שיגור, אמרו את זה במפורש, אתם חושבים שעכשיו, גג חצי שנה לשחרור, הוא לא שחיק לגמרי? יכלו לעשות לו יופי של הדגמה וגיימפליי בדיוק כמו שעשו בחשיפה של פורצה 4. הרי מה T10 היו יותר מעוניינים לעשות מאשר להראות את המצב פורנו מכוניות הזה מפורצה 4 בגרפיקה של פורצה 5? משהו עצר ממיקרוסופט מלהראות גיימפליי של כל המשחקים חוץ מאשר COD ואני יכול לשער שרק הסכם עם אקטיוויז'ן יכל לעשות את זה
6) אפשר להרגע, E3 עוד שלושה שבועות וכבר ידוע שמיקרוסופט הולכת להראות שם כמות הזויה של בלעדיים (שמענו על זה משמועות וגם מיקרוסופט בעצמה אמרה 15 משחקים רק בשנה הראשונה, אפילו אם 7 מהם זה משחקי XBLA זה עדין אחלה של כמות בלעדיים). אפיק לא הוציאה משחק מאז גירס 3 (עברו כמעט שנתיים לא?), יש את פורצה 5, יש את הפרוייקט של קרייטק, יש את קוואנטיק של רמדי ומי יודע מה עוד. אני מחזיק אצבעות לקראקדאון 3 :)
7) 500GB דיסק קשיח כסטנדרט, זה מצויין. מקווה שתהיה גרסה אפילו עם יותר ואני מקווה שיהיו אפשרויות DVR.
8) זה שרמדי שתמיד משווים אותה לקוואנטיק דרים הכניסה את המילה קוואנטום לשם של המשחק החדש שלה פשוט דורש שלפרוייקט לפס4 של קוואנטיק דרים יכניסו את המילה רמדי לשם :)
9) לדעתי כל שידור יכול להתקבל לONE כקלט טלביזיה, פשוט הפיצ'רים שמתלבשים על זה או להגיד שם של ערוץ טלביזיה כדי שיעבור לאותו ערוץ לא יעבדו. לפחות הם יכולים לעשות את זה מבחינה טכנית, חבל אם הם לא יאפשרו את זה. יהיה נחמד לפחות שהשליטה על הINPUT תהיה עם הקינקט ופשוט פה בארץ כשנגיד לקינקט לעבור לטלביזיה נאלץ להעביר ערוצים בתוך הטלביזיה עם השלט של הוט בעצמנו.
10) הגודל של הONE נראה זהה לגודל של הפס3 המקורי השמן לפי הגודל של החריץ דיסקים
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2013, 00:28

bling כתב:נכנסתי והם אומרים פחות או יותר שאין להם מושג לגבי הביצועים:
At this point, it's worth mentioning that there are five unique pieces of silicon in the console, including a heavily customized APU taking care of computing and graphics, two further input (southbridge) and signal processors in the box and two more in the Kinect. The overall impact of all these unknowns is to create a box of mystery that cannot be compared to anything else on the market, or even to the PlayStation 4. Just something to bear in mind!

״בנו קופסת מסתורין שלא ניתן להשוותה לשום דבר בשוק כולל הפס4״ (שכנראה כן יודעים עליו משהו אם חיפשו להשוות בין החומרות)
ממש פירוט טכני מפורט מיקרוסופט סיפקה :roll:

הסיבה שאי אפשר להשוות, היא שגם במקרה של הPS4 וגם במקרה של הONE, אנחנו לא יודעים מספיק.

הנה הציטוט המלא, שמסביר את זה:

If you were concerned that the inclusion of AMD's low-power "Jaguar" cores somehow meant the new Xbox would be a mobile-class device, or the type of thing you'd stick in a dashboard infotainment system, worry not. The APU burns at up to 100W, which is actually more than the latest iterations of the Xbox 360 Slim or PS3. Moreover, transistor size has been reduced to 28nm, which means that the performance per watt will also increase relative to the 45nm processors of the last generation. Comparisons to any existing AMD APUs in desktop PCs are rendered moot by the fact that there are an unusual number of transistors all working together in the Xbox system (around 5 billion) and, unlike the sprawl of a regular Windows desktop, they're honed and focused on very specific tasks.

The way memory is used in the new console is also fundamentally different and hard to predict. In addition to a 32MB cache of high-bandwidth embedded SRAM (versus 10MB of EDRAM in the 360), the CPU and GPU both share the same block of 8GB DDR3 memory and they do so in an interesting way, with no need to copy data that is shared between the two components. This could potentially improve performance relative to a traditional system, such as a gaming PC, that has a discrete GPU and a traditional architecture that moves data in a more convoluted manner.

יש שם פירוט על כך שהRAM משותף באופן ייחודי, שהCPU בעל 5 מיליארד טרנזיסטורים הוא מאוד ייחודי ולא ניתן להשוות אותו לשום דבר סטנדרטי אחר.

בעצם, מדובר על כתבה מאוד דומה לזאת שהיתה אחרי החשיפה של הPS4. הרבה ניחושים, בנוגע לביצועים. הבהרה שהנתונים החסרים לא מספיקים בשביל לדעת מה יקרה בשטח ושקשה מאוד להשוות בין החומרה של הPS4, לכל דבר אחר שקיים.
הכתבה על הPS4 התחילה כך:
After all the press events, TV cameos and probing interviews, what do we really know about the PS4? The announcement of the next-gen console is a prime example of having an abundance of specs and a lack of knowledge. Although Sony put out a sheet of stats about the console's processor and memory, many of the words it used -- Jaguar cores, compute units, unified memory -- are more ambiguous than they may sound.

ואחרי זה היא מלאה בניחושים והנחות ופסקת הסיכום מתחילה כך:
Granted, there's a lot of guesswork going on here.

חבל שסוני לא סיפקו פירוט טכני מפורט מספיק, הא?

בקיצור, בשני המקרים, הנתונים חסרים ואנחנו לא באמת יודעים יותר על האחת, לעומת השניה, בטח ובטח לא ברמת הביצועים.
אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

עריכה:
הנה. אני רואה שגם נדב מסתמך בעיקר על הנחות שלו ולא על נתונים רשמיים, כי הנתונים שיש לנו מהחברות, בשני המקרים, חסרים.
גם בנוגע לPS4 וגם בנוגע לONE, הוא השלים פערים, על בסיס הידע המקצועי שלו (ואני נוטה להאמין לו, כמובן).
אם לא היו לו נתונים כל כך דומים בשני המקרים, אז הוא לא היה יכול לבצע את ההשוואה הזאת.

עכשיו נותר לראות איך עוד כמה שאלות מקבלות תשובה, כמו היעילות של מערכות ההפעלה ואחרי שנראה סוף סוף משחקים בE3, אולי אפילו נוכל לשפוט עד כמה ההבדלים משמעותיים, בשטח.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 22 מאי 2013, 00:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2013, 00:31

פרטים על הקינקט 2:
- יכול לעקוב אחרי 6 אנשים במקביל (למרות שלא ברור לי איך דוחפים שישה אנשים לשדה ראיה של מצלמה)
- מסוגל לעקוב אחרי אצבעות ואפילו עפעפיים
- שיחות סקייפ יהיו 720P
- זיהוי פנים
- מעקב הבעות פנים
- 250,000 נקודות IR (נתון שנשמע לי כמו טעות כי לקינקט המקורי יש מעל ל300,000)
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 מאי 2013, 00:31

" כל מי שמתלונן על העניין של היד שניה ומשתמש בהנאה בסטים שישב בשקט"

אתה משווה מיבצעים שיש בסטים לאלו של הXBOX ?
מה גם שלהעביר חשבון סטים ממחשב למחשב הרבה יותר קל ומהיר

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 46 אורחים