DrKeo כתב:Death_119 כתב:DrKeo כתב:גם אל תשכח שיש להם פרנצ'ייז חדש שהם מכריזים עליו. כל כך מרגישים שפיל ספנסר השתלט על החברה, זה פשוט תענוג. אני מרגיש שהדבר הפיל ספנסרי הגדול הראשון כבר הוכרז, שכל המפות DLC של היילו 5 יגיעו חינם. הבן אדם מתקן אוול של 10 שנים! אנשים כבר לא זוכרים שטרום תקופת ה360 חבילות של מפות היו הורדה חינמית לגמרי שפשוט הגיעו בעדכונים או בהורדות מהאינטרנט. באמת כל הכבוד לבן אדם, הוא הפך תוך 12 חודשים קונסולה שכולם שונאים על מוות לדבר הכי מצופה בE3 הקרוב. הייתי מת לראות איך הייתה הONE אם הוא היה ממונה עליה מההתחלה, יש לי הרגשה שהיא הייתה חזקה יותר בצורה קיצונית ולא היינו רואים קינקט מקילומטר.
אגב, אני חושב שבמסיבה הם יכריזו שהאוקולוס היא הVR של הONE ועל תמיכה של כל מני משחקים בVR, אולי אפילו פורצה מי יודע. זה בטח יקח חלק לא קטן מהשעה וחצי. להגנתי אני אגיד שאמרתי את זה גם לפני ההכרזה של אתמול, פשוט לא חשבתי שזה יבוא ויהיה אמיתי כל כך מוקדם. חשבתי שזאת תהיה שורת צד במסיבה וידלגו הלאה, לא שיתוף אמיתי ומממשי בינם לאוקולוס.
איך? עם דרישות מערכת של 980 כמינימום הone תעבוד עם האוקולוס? החבירה של מייקרוסופט אליהם תהיה רק בהקשר של ווינדוס 10.
דרך אגב, כבר נטען שכנראה gran turismo 7 שכבר אושר (יגיע ב2017) יוצג עם המורפיאוס.
הדרישות הן לריצה ביותר מ1080P ב90FPS. מה הבעיה לרוץ ב45FPS ב1080P עם שיטת שכפול פריימים דומה לסוני?
ומה שיוצג בE3 ל2017 יהיה GT SPORTS, לא ידוע אם זה משחק פרולוג קטן או GT7 מלא. זה באותה מידה יכול להיות GT VR או משהו כזה או משהו קטן אחר. אבל כן, יכול להיות שמדובר בGT7, אני מאוד אתרשם אם GT7 יצא ב2017 כי זה מוקדם בצורה חריגה בשבילם.
מה זה GT ספורט? IGN דיווחו שGT7 הוכרז ויוצא ב-2017, הם מנחשים שיקשרו את מורפיאוס איליו מעל הבמה (לא ברור איך זה יוצג) כי זה פשוט המשחק הכי גדול שמורפיאוס מתאים לו. אולי גם יראו שNo man's sky יגיע עם תמיכה Day one לשיגור המורפיאוס.
מה? הפס4 והאקסבוקס יריצו 1080? באיזה יקום בדיוק? ועוד ב-45 פריימים? הפס3 לא היתה מסוגלת להתמודד עם Sub hd בתלת ממד ואפילו בזמנו ה-580 שלי לא היה מסוגל יותר מ-720P, כרטיס שחזק פי כמה ממה ששתי הקונסולות המדוברות מציעות. הפס4 מריצה את Trine 2 ב-720P ו-30 פריימים, זה המקסימום שהיא יכולה. כשיגיע משחק אמיתי אתה חושב שהיא תגיע לאותה רמה? כנראה שלא.
כל מה שמציגים עם המורפיאוס זה דמואים טכנולוגיים שלא מראים באמת יכולת אמיתית להריץ משחק שדורש עיבוד. כשיגיעו משחקים אמיתיים לרוץ עם המשקפיים אנחנו נגלה מהר מאוד שזה Sub hd, או 720P באזור ה-20 פריימים, זה יראה יותר גרוע מהDev kit הראשון של האוקולוס, ושם זה לא היה שחיק.
החברות הללו אלופות בלמכור שקרים, התלת ממד בדור הקודם היה שקר (לא שחיק), הרזולוציות לא היו 1080P (כמו שניסו למכור לנו שנים) ורוב המשחקים אפילו לא היו HD.
אני מגיע עם אפס ציפיות בדבר המורפיאוס ואין לי ספק שלא יהיו שום אוקולוס עם האקסבוקס, כי על פי הדרישות מינימום של הפיסי זה לא ישים וגם אם יחברו אותם איך שהוא מעניין איך תראה התוצאה, אני הולך על הפסימי. נקווה שאתבדה.