Death_119 כתב:בפודקאסט beyond כשהם דיברו מה יגיע עם תמיכה במורפיאוס.
אהא... נשמע מאוד רישמי
Death_119 כתב:בפודקאסט beyond כשהם דיברו מה יגיע עם תמיכה במורפיאוס.

DrKeo כתב:Walle כתב:
למיקרוסופט תמיד היו ערימות של כסף והם השתמשו בהן לכל דבר חוץ מאשר לעשות משחקים טובים. עכשיו פיל ספנסר נכנס לתמונה ותוך 12 חודשים הוא די סובב את החברה על הראש. הייתי מת לראות איך אקסבוקס נראת אחרי שהוא 3-4 שנים בתפקיד ולא 12 חודשים. הרי הדבר הכי מתקדם שפיל גרם לו יהיה בן פחות או יותר שנה ויצא הכי מוקדם בסוף 2016, עכשיו נתחיל עם הנגיעות והטעימות

Laskin כתב:Death_119 כתב:בפודקאסט beyond כשהם דיברו מה יגיע עם תמיכה במורפיאוס.
אהא... נשמע מאוד רישמי
Death_119 כתב:Laskin כתב:Death_119 כתב:בפודקאסט beyond כשהם דיברו מה יגיע עם תמיכה במורפיאוס.
אהא... נשמע מאוד רישמי
http://www.gamespot.com/articles/gran-t ... 0-6427946/
כבר מדברים על GT7 כעובדה כבר יותר מחודש, מוזר שאיש פה לא שם לב.
Death_119 כתב:אני לא יודע מתי הוא יצא בסוף, למרות ש-2017 נשמע סביר, אם כי, אין באמת כלום לפס4 מלבד אנצ'רטד, אז אין לי מושג מה תמכור לנו סוני לשנה הבאה בE3 הקרוב, הם יצטרכו להראות משהו שהוא לא רק הרימייק של Ratchet and clank, אז אולי GT7 יפתיע ויגיע אפילו שנה הבאה עם שיגור המורפיאוס.
DrKeo כתב:Death_119 כתב:אני לא יודע מתי הוא יצא בסוף, למרות ש-2017 נשמע סביר, אם כי, אין באמת כלום לפס4 מלבד אנצ'רטד, אז אין לי מושג מה תמכור לנו סוני לשנה הבאה בE3 הקרוב, הם יצטרכו להראות משהו שהוא לא רק הרימייק של Ratchet and clank, אז אולי GT7 יפתיע ויגיע אפילו שנה הבאה עם שיגור המורפיאוס.
גם לי 2017 נשמע סביר. יכול להיות שזה יהיה 2018, גם יכול להיות 2016, מי יודע? אני משער שgow4 יגיע קודם כך או כך. גם יש לך rpg של גרילה והאולפן היפני שאולי יתאפס על עצמו בדור הזה ומי יודע, אולי צוות ico יקום לתחיה.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Kazz כתב:לא מבין את המזייפים האלה. עובדים קשה באיורים ובעלונים כדי לגרום לזה להראות הכי רשמי ואמיתי שיש אבל מנסחים משפטים גרועים ועם שגיאות כתיב. nonpareil experience!
Whether you have a rifle, a bomb or a steering wheel in your hands.
חוץ מזה, סוני צריכים להיות די מטומטמים אם הם מוציאים גרסה חדשה לשלט המוב ועדיין לא שמים שם אנלוג סטיק. זה היה מקור אכזבה מרכזי בשלט המקורי ופגע ביעילות שלו.

DrKeo כתב:למי שלא רוצה לדעת דליפות על משחקים,.ספויילר: הצג
זה קרה בערוץ טוויץ׳ שלהם, הם עשו ניסויים לקראת e3 והמפתחים דברו שם על המשחק ולא שמו לב שהשידור היה public.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים