קאז, הבעיה הראשונה אצלך לא היתה רק שפיספת את המכירות של ביושוק אינפיניט ב-5 מיליון עותקים שלא ידעת עליהם עדיין (למרות שראוי היה שתזכיר שהמספר שכן הזכרת היה כשהמשחק היה בסך הכל בן שנה), אלא שגם שיקרת לגבי המשחקים של ביושוק הראשון ולא טרחת אפילו לבדוק שהמצאת לו תוספת של 50%. ואז כשאתה כן בוחר לדבר על פער של 50% אתה ממשיך לשלוף מספרים מהתחת על עלויות פיתוח כביכול שאין לך מושג לגביהן כשאתה משווה בין מכירות המשחק הראשון אחרי 3 שנים בשוק לעומת המשחק השלישי אחרי שנה בשוק.
אתה נמצא בדיון על מכירות, דיון שמטבעו מדבר על מספרים. ועם כל ההתבטאויות האלו פשוט הבאת את עצמך לנקודה שבה כל התבטאות מספרית שלך היא בחזקת שקר עד שתאומת.
אז מילא להתחיל לדחוף ספקולציות שמצריכות ממך mental gymnastics מפה ועד להודעה חדשה (המספרים של PS+ גם חייבים להיות כלולים בנתוני מכירות, גם חייבים להיות מדווחים ברבעון הלא נכון, וגם צריכים להצדיק קפיצה של 5 מליון עותקים - שינוי שלא ראינו באף נתון מכירות של משחק אחר שניתן בPS+). מילא לעשות שמיניות באוויר כדי להסביר למה טבלת hi-score היא בעצם מולטיפלייר תחרותי ולכן לטעון שאנשים קנו את ביושוק אינפיניט בשביל המולטיפלייר. מילא לנסות להצדיק מספרים עם זה שהDLC היה Standalone (הוא לא. צריך את המשחק המקורי). אבל להנפיץ מספרים? אין לזה מקום בדיון הזה. אני מבקש שלהבא כל הודעה שלך כאן שמתייחסת לאיזשהו נתון מספרי תהיה מגובה בקישור.
...
לא פספסתי דבר. נתתי את המספר האחרון הרשמי שפורסם לגבי המשחק. אתה עד כדי כך הזוי שאתה מאשים אותי באי הגעתי מהעתיד? התגובה שלי נכתבה לפני פרסום המספר החדש של ה11 מילון. שפל חדש ברמת הטיעונים בווקסלים.
כל ההשוואה של אינפינייט לעומת ביושוק 1 הייתה על בסיס המספרים שהיו ידועים בזמן כתיבת ההודעה, כלומר 6 מיליון עותקים לאינפינייט. זכרתי שקראתי שביושוק 1 מכר יותר מהמספר הזה אבל אמרתי בעצמי מיד אחר כך שאני לא מוצא את המקור לידיעה הזו ולכן עזבתי את הנקודה הזו. המספר האחרון הרשמי שראיתי לגבי ביושוק 1 הוא 4 מליון. 4 מליון זו לא תוספת של 50% לעומת 6 מליון. אבל לך נוח יותר להאשים אותי בשקרים ובאי יכולתי לנסוע בזמן כדי להמשיך בשלך. אז אתה לוקח את ה 4 מליון ומשווה אותו ל11 מליון, כאשר הנתון של 11 מילון לא היה קיים כשההודעה המקורית שלי נכתבה.
mental gymnastics? אתה עושה פה תמרונים במרחב האוויר והזמן.
תמשיך להתעלם מהעובדות ומהסטטיסטיקות. משחק קונסולה (או כמעט כל משחק שהוא) לא סתם אוסף פי 2 עותקים בשנה השנייה שלו לעומת השנה הראשונה שלו. ההסבר הכי הגיוני לקפיצה הזו הוא קמפיין ה PS+. ראינו את זה בעבר. זה הרבה יותר משכנע מטיעון של מבצעים שגרמו לו להכפיל את הLTD.
לסיום, עזות המצח שלך חסרת תקדים. אתה בא לנושא מכירות ומאשים אחרים ב'פספוס'. אתה מאשים אחרים ב'הנפצת מספרים'. אתה מאשים אחרים ב'שקרים'.
אתה. אתה הוא שציטט בלי הרף מספרים מ VGCHARTZ, אתה הוא זה שגוננת בחירוף נפש על היותם אמינים, אתה זה שהשתמשת במספרים שלהם כבסיס לתגובות וטיעונים כאשר בפני כל הגורמים בתעשייה האתר ומספריו הם ללעג ולקלס.
כבר אין לי מילים לתאר את מה שהולך פה.