Nucleus_Dawn כתב:"
אני לא חושב שבאמת יש איזה קהל משמעותי שאוהב את המשחקים של FROM ולא שיחק בו.
swiss-the-engine כתב:אם שחר צודק לגבי נתוני המכירות אז בהחלט יש מקום לצדק בדבריו
idan כתב:אולי בתאוריה אתה צודק.
נכון לעכשיו הוא מכר במקרה הכי טוב כמו דארק סולס 2 על ה ps3 (עדיין 200 אלף פחות). איפה מכירות של עוד שתי פלטפורמוטות?
"נתונים"
idan כתב:בלאדבורן מכר יותר ממיליון לפי הודעה של סוני באפריל. דארק סולס 2 מכר 1.2 תוך שלוש שבועות, בערך אותו פרק זמן.
http://www.forbes.com/sites/erikkain/20 ... ree-weeks/
http://www.destructoid.com/bloodborne-s ... 0456.phtml
רק מה, יצאה גם גירסה למחשב, היא הייתה בטופ מכירות של סטים לא מעט זמן והמשחק היה הצלחה גדולה. אלו הנתונים , למרות שאני באמת מעריך את ההתנשאות ללא בסיס בכל פעם שאתה פונה אלי.
As the figure relates to the fiscal year ending March 31, it doesn't include the recently released PC version of the punishing title.
idan כתב:אבל זה בדיוק מה שאמרתי... הוא לא כולל את גירסת ה pc. תעקוב, בן אדם
ולו בשביל הנימוס הבסיסי כדי שלא תטען אחר כך 17 פעם שאני מכחיש את הנתונים (הבאנו לינקים שאומרים אותו דבר), אני פשוט מכחיש את הפרשנות השגויה שלך, לדעתי.
מעבר לזה אני לא יודע איך עשית את החישוב המדויק מסתבר בשביל להגיע לקיזוזים בין יתרונות שיווק לטענתך לבין בסיס משתמשים של 160 מיליון קונסולות (ועוד מי יודע כמה מיליוני מחשבים) ל 20 מיליון Ps4. לי למרבה הצער אין את היכולת המופלאה לעשות חישובים מופרכים כאלה, לכן אני לא רואה טעם להוסיף על כך.
DrKeo כתב:דליפה מסקוור איניקס שכבר פחות או יותר ידענו עליה,. 2015 FTW!ספויילר: הצג
Nucleus_Dawn כתב:idan כתב:כשאתה כותב דברים כמו "רבה מעריצים של הסדרה לא יכלו לשחק בו" אז זו סתם טענה לא מבוססת (וכאן כבר אתה צריך להבין את ההבדל בין טענה שמשהו קיים, לבין הסברה שהוא לא ובאיזה מקרה יש חובת הוכחה ובאיזה אין).
.
Laskin כתב:וואו! המשחק החדש מהיוצר של sands of time בשם ancestor - נשמע כל כך אדיר! הוא בטח יצא רק ב2017, אבל הוא נשמע ממש כמו הגירסה ה״ריאליסטית״ של Wild שאני מאוד התלהבתי ממנו שנה שעברה, וגם שניהם באו מיוביסופט (:
הרעיון שאתה מתחיל לפני 6 מליון שנה ובכל ״פרק״ תשחק תקופה אחרת בהסטוריה של המין שלנו, זה נשמע מאוד מעניין ולבן אדם יש קבלות, עובד עליו מספיק שנים.
יאללה עכשיו סוני. מקווה שיראו את Wild שוב, והפעם גיימפליי.
וגם ממש מחכה לראות את המשחק הבא של גרילה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 28 אורחים