E3 2015 - הדיון הרשמי. והפעם עם המון אחוז יותר PC!

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: E3 2015 - הדיון הרשמי. והפעם עם המון אחוז יותר PC!

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 יוני 2015, 00:07

מצחיק גם שבדיוק היה לנו דיון על זה לפני כמה ימים. בימינו חוץ מלמצוא ממש פאקים פה ושם קשה לדעת אם טריילר הוא בתוך המנוע או סתם cg לא באיכות הגבוהה ביותר של blur וחברים.

בשורה התחתונה אומר פה מה שאמרתי בדיון ההוא... כבר אין ל"הבדל" הזה ערך בימינו ככה שfor all intents and purposes אפשר לומר cg גם על מה שראינו מds3 וכל שאר הענקים שמראים לנו איכות תמונה שלא נקבל כנראה גם בדור הבא.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 יוני 2015, 00:08

מצחיק גם שבדיוק היה לנו דיון על זה לפני כמה ימים. בימינו חוץ מלמצוא ממש פאקים פה ושם קשה לדעת אם טריילר הוא בתוך המנוע או סתם cg לא באיכות הגבוהה ביותר של blur וחברים.

בשורה התחתונה אומר פה מה שאמרתי בדיון ההוא... כבר אין ל"הבדל" הזה ערך בימינו ככה שfor all intents and purposes אפשר לומר cg גם על מה שראינו מds3 וכל שאר הענקים שמראים לנו איכות תמונה שלא נקבל כנראה גם בדור הבא.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 16 יוני 2015, 00:43

Nucleus_Dawn כתב:"

אני לא חושב שבאמת יש איזה קהל משמעותי שאוהב את המשחקים של FROM ולא שיחק בו.

היי :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 יוני 2015, 00:51

אם שחר צודק לגבי נתוני המכירות אז בהחלט יש מקום לצדק בדבריו
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 יוני 2015, 01:05

swiss-the-engine כתב:אם שחר צודק לגבי נתוני המכירות אז בהחלט יש מקום לצדק בדבריו

אני צודק. הוא מוכר בערך באותו קצב של DS2 שהגיע אחרי הרבה מאוד זמן וגירסאות ל3 מיליון יחידות.

---

שלום לך, Stick. אדם אחד שמייצג אנקדוטה שלא משנה את הנתונים.
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 16 יוני 2015, 01:17

אולי בתאוריה אתה צודק.

נכון לעכשיו הוא מכר במקרה הכי טוב כמו דארק סולס 2 על ה ps3 (עדיין 200 אלף פחות). איפה מכירות של עוד שתי פלטפורמוטות?

"נתונים"

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 16 יוני 2015, 01:18

מישהו ראה את Battlefront? זה אחד מהמשחקים שנותן תקווה (לפחות לי) כשהשנים האחרונות בגיימינג היו די חלשות

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 יוני 2015, 01:40

idan כתב:אולי בתאוריה אתה צודק.

נכון לעכשיו הוא מכר במקרה הכי טוב כמו דארק סולס 2 על ה ps3 (עדיין 200 אלף פחות). איפה מכירות של עוד שתי פלטפורמוטות?

"נתונים"

לא. הוא מכר עד עכשיו באותו קצב של DS2, על כל הפלטפורמות שאליהן הוא יצא. אתה מכיר את המילה קצב? המשמעות במקרה הזה היא שבאותה תקופה מאז ההשקה, המשחק מכר אותו הדבר. לא משווים את המכירות של BB למכירות של DS2 בכל השנים שהוא בשוק. משווים למספר החודשים שהוא היה בשוק, לאותם חודשים מקבילים עבור DS2.

נתונים בהחלט. אין גידול בקצב המכירות של הסדרה (אם היה גידול בקצב המכירות, כמובן שהיינו רואים לא מעט חדשות על זה, עם מספרים). עם המשך החליבה של הנוסחא, סביר להניח שנראה גם החלשות. אפילו בCOD ראינו החלשות במכירות. גם בAC, אגב (השנה שני משחקי AC מכרו מדהים, אבל עדין כמו AC4 לבדו). וזה במשחקים מיינסטרימיים במיוחד. לא נישתיים באופן מובהק כמו כל משחקי סולס, שצריכים לפנות לקהל הרבה יותר ביקורתי וקשה.
לא רק שלא מסתמן גידול בקצב המכירות (זו ההנחה הסבירה, עד שנשמע אחרת), זה גם קרה כאשר BB יצא בתקופה של יובש קיצוני בשוק. לא היה לו שבריר של תחרות על הארנק של השחקן.

אלו הנתונים. להכחיש אותם לא יעזור לטיעונים שלך.

נ.ב.
סתם אם מתחשק לך לדעת מה המספרים הרשמיים שידועים לנו:
DS2 מכר מיום היציאה שלו ב11 במרץ, עד ה31 במרץ 1.2 מיליון עותקים על הPS3 וה360. תוך 20 יום.
BB מכר מיליון עותקים תוך 14 יום.
כלומר, BB מוכר בערך כמו DS2.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 16 יוני 2015, 01:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2015, 01:58

CGI, לא CGI, זה הכל עניין של הגדרות ונקודות מבט. כך או כך, זה בולשיט והמשחק לא נראה ככה אז מה זה משנה? אני לא חושב שיש פה ויכוח או משהו. בדיוק כמו MIRRORS EDGE, ברגעים שהראו אותו בגוף ראשון הוא נראה כמו גרפיקה סבבה לגמרי ובקטעים ה"סינמטים" זה נראה כמו סרטון של בליזארד ולשניהם קראו "IN GAME". אנחנו חיים בעולם של בולשיט טוטאלי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 יוני 2015, 02:34

סיכום ביניים של מסיבות העיתונאים מבחינתי:
1) מייקרוסופט.
2) בת'סדה (בהפרש ממש קטן מהמקום הראשון).
3) יוביסופט.
4) EA.

נשאר סוני, שהציפיות שלי מהם נמוכות במיוחד השנה ויכולים להפתיע וסקוור שיכולים גם להפתיע, למרות שהם סקוור.
יש גם את תצוגת הPC, אבל אני לא רואה איך הם יכולים למלא 3 שעות ולעשות את זה כיפיו בקצב טוב.

באופן כללי, E3 ממש מוצלח. אפילו התצוגה המעפנה יחסית של EA היתה הרבה יותר טובה משנה שעברה ובכל זאת היו רגעים שממש התלהבתי.
2015 ו2016 מסתמנות כשנים ממש טובות.
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 16 יוני 2015, 02:35

בלאדבורן מכר יותר ממיליון לפי הודעה של סוני באפריל. דארק סולס 2 מכר 1.2 תוך שלוש שבועות, בערך אותו פרק זמן.
http://www.forbes.com/sites/erikkain/20 ... ree-weeks/
http://www.destructoid.com/bloodborne-s ... 0456.phtml

רק מה, יצאה גם גירסה למחשב, היא הייתה בטופ מכירות של סטים לא מעט זמן והמשחק היה הצלחה גדולה. אלו הנתונים , למרות שאני באמת מעריך את ההתנשאות ללא בסיס בכל פעם שאתה פונה אלי.

אם כך, הנתונים עדיין מראים שבלאדבורן היה הצלחה גדולה יותר מדארק סולס 2 בגלל שהוא מכר כמעט אותו דבר (לפי קצב) על פלטפורמה אחת עם בסיס משתמשים מצומצם פי 8 ולכן הוא עלה על הציפיות של סוני. אבל הנתונים לא מראים שכל מי שמעוניין בבלאדבורן (על סמך ניסיון עבר עם סולס) שיחק בו, ממש לא. שום הגיון בטענה הזאת, איך שלא נסובב את זה.

ראבק יש בנאוגאף אשכול של 150 עמודים לאנשים שחדשים לסדרה. בגיימטריילרס שאני יודע שאתה עוקב אחריהם, שיחקו בו גם החברה שלא נגעו בסולס כמו קייל וברנדון למשל. גם ב Ign. המאות תגובות בכל סרטון של VaatiVidya (זה שעושה סרטונים פופלרים על המשחקים ביוטיוב) על איך from זבלים וכל זה בגלל האקסלוסיביות. העצומה המגוחכת של 50 אלף אנשים שרוצים בלאדבורן על ה pc (ברור לכל בן אדם שפוי שזה לא באמת אופציה בגלל שזה משחק של סוני לא של from, אם זאת כן הייתה אופציה, ברור שזה היה יותר. וברור שבכל מקרה רוב האנשים לא חותמים על עצומות באופן כללי).

כמובן שכל זה עדיין אנקטודות בתמונה הגדולה, אני חוסך לך את ההודעה שבה אתה מסביר לי את זה. אבל זה עדיין יותר קל להסביר מאשר הטענה שכל מי שקנה דארק סולס, לא משנה על איזה פלטפורמה, הוא בעלים של ps4, שקנה את בלאדבורן, או יקנה את המשחק בשנה הקרובה על הפלטפורמה הזאת. לא חושב שאפשר להוכיח את החפיפה הזאת.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 16 יוני 2015, 02:42

טוב, לא ראיתי שערכת את ההודעה. אז לפחות אנחנו מסכימים על מהם הנתונים, אבל כנראה שלא על הפרשנות שלהם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 יוני 2015, 02:55

idan כתב:בלאדבורן מכר יותר ממיליון לפי הודעה של סוני באפריל. דארק סולס 2 מכר 1.2 תוך שלוש שבועות, בערך אותו פרק זמן.
http://www.forbes.com/sites/erikkain/20 ... ree-weeks/
http://www.destructoid.com/bloodborne-s ... 0456.phtml

רק מה, יצאה גם גירסה למחשב, היא הייתה בטופ מכירות של סטים לא מעט זמן והמשחק היה הצלחה גדולה. אלו הנתונים , למרות שאני באמת מעריך את ההתנשאות ללא בסיס בכל פעם שאתה פונה אלי.

חבל רק שהנתון של DS2 לא כולל את גירסאת המחשב, כי הוא מתייחס לתקופה שלפני יציאתה. זה אפילו רשום בקישור ששמתי פה:
As the figure relates to the fiscal year ending March 31, it doesn't include the recently released PC version of the punishing title.

אפשר גם להתייחס לעובדה שמדובר רק על מספרים בצפון אמריקה ואירופה, בעוד שהמספרים של BB מתייחסים גם לכל שאר העולם.

אני מצטער אם אתה מרגיש שאני מנתשא, אבל אני פשוט מנסה להסביר לך שאלו הנתונים ולהכחיש אותם, כדי לנסות לבסס טיעון, רק גורם לטיעון שלך להיות חלש יותר.

טכנית, לBB היה בסיס משתמשים פוטנציאלי קטן יותר מDS2. מעשית, זה לא המצב, בזכות הדחיפה השיווקית העצומה מסוני. פרסום בקנה מידה שהמשחקים הקודמים בסדרה לא התקרבו אליו. בנוסף יש גם את העובדה שהוא יצאה בתקופת היובש הכי קיצונית זה שנים, לקהל שכל כולו שחקני core, שמשתייכים לנישה שאליה משחקי סולס פונים.
BB מוכר בערך כמו המשחק הקודם בסדרה, למרות הרבה יתרונות שהיו לו. BB מראה שאין עליה בקצב המכירות של הסדרה, גם כאשר הוא נהנה ממגוון יתרונות שיווקיים על קודמיו (שבמקרה הגרוע, מקזזים את החסרון שבבסיס משתמשים של 20 מיליון "בלבד").
אלו העובדות. אתה מוזמן לנסות להסביר אותן איך שמתחשק לך. להכחיש אותן, לעומת זאת, אתה לא יכול (כלומר, אתה בהחלט יכול - כמו שאמרתי, זה לא יעזור לטיעון שלך).
הנתונים, חד משמעית, לא מראים שBB הוא הצלחה גדולה יותר מDS2. הם מראים שהוא מוכר בערך באותו קצב.

אני לא מוצא סיבה לחשוב שיש איזה קהל משמעותי שרצה לשחק בBB ולא יכל. אני לא מוצא סיבה לחשוב שDS3 ימכור יותר מDS2 או BB, כי מסתמן שהסדרה הגיעה לפוטנציאל המכירות שלה ולא תמשיך לעלות הרבה מעליו. אני לא מוצא סיבה לחשוב שחליבה של הנוסחא ויציאות שנתיות, יכולות להביא למכירות עדיפות, כי בניגוד למשחקים כמו AC וCOD, אין למשחקי סולס שבריר של אפיל מיינסטרימי והם פונים רק לקהל נישתי ומסוים מאוד. אני לא מוצא סיבה לחשוב שDS3, שסובל גם מעייפות מהנוסחא שהתחילה בדימון סולס (ומוחזרה בדארק סולס, מוחזרה שוב בדארק סולס 2 ומוחזרה שוב בBB) וגם מהעייפות שיש מהמראה והסגנון של משחקי סולס עצמם (אגב, עוד יתרון של BB שלא רואים במכירות טובות יותר) יהנה ממכירות טובות יותר.
אם הייתי צריך לנחש, אז הייתי מהמר שDS3 ימכור פחות מDS2 וBB, שהם כנראה הטופ שאליו הסגנון הזה של FROM מסוגל להגיע. נחכה ונראה. זה בהחלט מעניין לעקוב אחרי זה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 16 יוני 2015, 02:57

תגידו, חלקכם מרגישים שהמסיבת עיתונאים השנה היא כמו התעניינות של האח הגדול שכולם מתעניינים בהתחלה ובסוף מאשר באמצע? (לא יודע איזה דוגמה יותר טובה להביא :| ) בשבילי מסיבת העיתונאים גרמה לי להתעניין יותר בבת'סדה, סקוור אניקס ובתכנית PC, חוץ מזה לא התרשמתי מהשאר.

נחכה לאירוע E3.
תמונה
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 16 יוני 2015, 03:19

אבל זה בדיוק מה שאמרתי... הוא לא כולל את גירסת ה pc. תעקוב, בן אדם
ולו בשביל הנימוס הבסיסי כדי שלא תטען אחר כך 17 פעם שאני מכחיש את הנתונים (הבאנו לינקים שאומרים אותו דבר), אני פשוט מכחיש את הפרשנות השגויה שלך, לדעתי.

מעבר לזה אני לא יודע איך עשית את החישוב המדויק מסתבר בשביל להגיע לקיזוזים בין יתרונות שיווק לטענתך לבין בסיס משתמשים של 160 מיליון קונסולות (ועוד מי יודע כמה מיליוני מחשבים) ל 20 מיליון Ps4. לי למרבה הצער אין את היכולת המופלאה לעשות חישובים מופרכים כאלה, שאני בספק אם גם סוני עצמה מסוגלת לעשות, לכן אני לא רואה טעם להוסיף על כך.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 יוני 2015, 03:43

idan כתב:אבל זה בדיוק מה שאמרתי... הוא לא כולל את גירסת ה pc. תעקוב, בן אדם
ולו בשביל הנימוס הבסיסי כדי שלא תטען אחר כך 17 פעם שאני מכחיש את הנתונים (הבאנו לינקים שאומרים אותו דבר), אני פשוט מכחיש את הפרשנות השגויה שלך, לדעתי.

מעבר לזה אני לא יודע איך עשית את החישוב המדויק מסתבר בשביל להגיע לקיזוזים בין יתרונות שיווק לטענתך לבין בסיס משתמשים של 160 מיליון קונסולות (ועוד מי יודע כמה מיליוני מחשבים) ל 20 מיליון Ps4. לי למרבה הצער אין את היכולת המופלאה לעשות חישובים מופרכים כאלה, לכן אני לא רואה טעם להוסיף על כך.

אין פרשנות שגויה. יש אך ורק נתונים ברורים. BB מראה רוויה בכמות היחידות שמשחקי סולס מוכרים. נקודה.
עכשיו, כשאתה כותב משהו כמו "הנתונים עדיין מראים שבלאדבורן היה הצלחה גדולה יותר מדארק סולס 2 בגלל שהוא מכר כמעט אותו דבר" (...) זו פרשנות. כשאתה מתעלם לחלוטין משלל היתרונות שהיו לBB, שלא הביאו למכירות עדיפות על קודמו, זו פרשנות.
במקרה, מדובר גם בפרשנות שגויה, כי היא סותרת את הנתונים שיש לנו, במקום לנסות להסביר אותם.
כשאתה כותב דברים כמו "נכון לעכשיו הוא מכר במקרה הכי טוב כמו דארק סולס 2 על ה ps3", לעומת זאת - זו כבר לא פרשנות שגויה. זו סתם טענה לא נכונה עובדתית.
כשאתה כותב דברים כמו "רבה מעריצים של הסדרה לא יכלו לשחק בו" אז זו סתם טענה לא מבוססת (וכאן כבר אתה צריך להבין את ההבדל בין טענה שמשהו קיים, לבין הסברה שהוא לא ובאיזה מקרה יש חובת הוכחה ובאיזה אין).

לא זכור לי שהצגתי חישובים.
אתה כנראה מתבלבל. מה שכתבתי זה הערכות. הן מבוססות על שלל היתרונות שהיו לBB בכל הנוגע לשיווק, לשם שנוצר לFROM, לסגנון המקורי, לתקופת היובש האיומה שבה הוא יצא וכן הלאה. אתה יודע - כל הדברים האלה שהתעלמת מהם לחלוטין, כשניסית לטעון שBB בעצם מוכר יותר טוב ממשחקים קודמים בסדרה (שוב - על בסיס הנתון שהוא מוכר בערך כמו המשחק הקודם בסדרה), בגלל שייחסת משמעות לכך שבסיס המשתמשים היה קטן יותר (כאשר למעשה, העובדה שהוא מוכר על בסיס משתמשים קטן אותו הדבר כמו על בסיס משתמשים גדול, רק מוכיח שבסיס משתמשים גדול יותר, פשוט לא משפיע על המכירות של המשחקים הללו. אתה יודע... כמו שאמרתי מלכתחילה).

נחכה ונראה. אם DS3 ימכור יותר מDS2 או BB (שמציג רוויה במכירות של משחקי FROM) למרות שהוא סובל מהחליבה של הנוסחא, של הסגנון של DS, מהעדר התמיכה בשיווק מסוני, ומכך שהוא עומד לצאת בתקופה עמוסה במיוחד במשחקים מצוינים, זה יפתיע אותי מאוד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2015, 03:50

קשה להשוואת. מצד אחד בסיס של איזה 150 מליון שחקנים, מצד שני יציאה לקונסולה שכל הבסיס שלה הוא הארד קור (כי היא חדשה בשוק ועדין עולה 399$) ולא היה מה לשחק עליה במשך חודשים כך כשיוצא הAAA הראשון עליה אי פעם כנראה שאחוז נכבד יקנו את המשחק. אין באמת דרך להשוואת את הסיטואציות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יוני 2015, 03:57

אני קמתי עכשיו במיוחד, עוד יש לי קצת אמונה :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2015, 03:58

דליפה מסקוור איניקס שכבר פחות או יותר ידענו עליה,
ספויילר: הצג
היטמן מקבל ריבוט והוא יוצא... השנה בדצמבר!
. 2015 FTW!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2015, 04:00

וואו! המשחק החדש מהיוצר של sands of time בשם ancestor - נשמע כל כך אדיר! הוא בטח יצא רק ב2017, אבל הוא נשמע ממש כמו הגירסה ה״ריאליסטית״ של Wild שאני מאוד התלהבתי ממנו שנה שעברה, וגם שניהם באו מיוביסופט (:
הרעיון שאתה מתחיל לפני 6 מליון שנה ובכל ״פרק״ תשחק תקופה אחרת בהסטוריה של המין שלנו, זה נשמע מאוד מעניין ולבן אדם יש קבלות, עובד עליו מספיק שנים.
יאללה עכשיו סוני. מקווה שיראו את Wild שוב, והפעם גיימפליי.
וגם ממש מחכה לראות את המשחק הבא של גרילה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יוני 2015, 04:01

DrKeo כתב:דליפה מסקוור איניקס שכבר פחות או יותר ידענו עליה,
ספויילר: הצג
היטמן מקבל ריבוט והוא יוצא... השנה בדצמבר!
. 2015 FTW!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מטורף אם נכון.
לא שאני מעריץ גדול פשוט מוזר איך משחק עם 0 מדיה ושהמפתחים שידרו שהוא רחוק פתאום יוכרז להשנה, אני בכל אופן BOOKED עם כל העולמות הפתוחים השנה, לא נראה לי גם אם ארצה אוכל לשחק בו.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 16 יוני 2015, 04:02

Nucleus_Dawn כתב:
idan כתב:כשאתה כותב דברים כמו "רבה מעריצים של הסדרה לא יכלו לשחק בו" אז זו סתם טענה לא מבוססת (וכאן כבר אתה צריך להבין את ההבדל בין טענה שמשהו קיים, לבין הסברה שהוא לא ובאיזה מקרה יש חובת הוכחה ובאיזה אין).
.

הרבה יותר מבוססת מלטעון ההפך על בסיס לא מנומק של "אני לא מוצא סיבה לחשוב שיש איזה קהל משמעותי שרצה לשחק בBB ולא יכל" אחרי שרשמתי על זה פסקה שלמה שלפחות מנסה לטעון משהו, על קהלים מאוכזבים וקהלים חדשים.
מעבר כמובן לעבודה הפשוטה שמעבר למכירות הקצת יותר טובות על שני קונסלות, הייתה גירסה שלישית, מוצלחת למדי על המחשב, שהמכירות שלה כוללות כנראה עוד כמה מאות אלפי אנשים. לדעתי -וניסיתי לפחות להסביר למה- לא מעט מהם היו מאוד מעוניינים לשחק בבלאדבורן. אין לי סיבה הגיונית לחשוב אחרת, משחק מצויין עם ממוצע ציונים מדהים והייפ בשמיים, בכל זאת.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יוני 2015, 04:03

Laskin כתב:וואו! המשחק החדש מהיוצר של sands of time בשם ancestor - נשמע כל כך אדיר! הוא בטח יצא רק ב2017, אבל הוא נשמע ממש כמו הגירסה ה״ריאליסטית״ של Wild שאני מאוד התלהבתי ממנו שנה שעברה, וגם שניהם באו מיוביסופט (:
הרעיון שאתה מתחיל לפני 6 מליון שנה ובכל ״פרק״ תשחק תקופה אחרת בהסטוריה של המין שלנו, זה נשמע מאוד מעניין ולבן אדם יש קבלות, עובד עליו מספיק שנים.
יאללה עכשיו סוני. מקווה שיראו את Wild שוב, והפעם גיימפליי.
וגם ממש מחכה לראות את המשחק הבא של גרילה

מה זה משחק שהוכרז ביובי? לא ראיתי את המסיבה שלהם בצורה מלאה.
נחפש אותו אחרי זה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2015, 04:04

לא, הטריילר נחשף בשידור של יוטיוב עם קילי, ממש לפני סוני
לא יודע מי המפיצה אבל בטוח לא יוביסופט כי זה לא היה שם

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 יוני 2015, 07:25

שאנמו 3 הולך לקיקסטרט
אותי זה מאכזב ,גם עם יזכה במימון ,זה לא הולך להיות עשרות מיליונים

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 22 אורחים