דיון חשיפת האקסבוקס החדשה

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: דיון חשיפת האקסבוקס החדש

הודעהעל ידי Kazz » 22 מאי 2013, 12:22

דבר טוב אחד: בקונסולה יש בעצם מערכת quick save מובנת, בלי קשר לגישה בה המשחק נוקט בקשר לסייבים.

http://www.polygon.com/2013/5/22/435461 ... -any-point

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2013, 12:24

א' לא אמרתי שלא כל הכבוד לסוני שהראו משחק אמיתי משוחק בזמן אמיתי. מה שכן אני חושב שיש הבדל בין משחק מצד א' לבין משחק מצד ג'. אני בהחלט יכול לדמיין מצב שבוא איזה מנהל רציני מאשר להראות משחק צד א' בלייב אבל לא סומך מספיק על חברה של צד ג' בעניין. לגבי COD אני גם חושב שהסברה של נדב היא הגיונית מאוד אבל גם חושב (ואני חושב שכולם פה יסכימו) שהוא לא נראה כאילו הוא ממש דור קדימה. וגם שם לא ראינו משחק בפועל שמשוחק בזמן אמת על הבמה.

והאמת שאני חושב שעדיף (מבחינה פרסומית לא להראות מישהו משחק על הבמה. זה פחות רציני ויותר ילדותי וברור לכולם שהם מכוונים לMASS MARKET רציני.

ב' נראה לי שלא הבנת אותי נכון... לא האשמתי אותך במשהו בכלל, הכוונתי על מה היה שהתערבנו.. כאילו שמה יקרה... את זה אני לא זוכר במדוייק.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 22 מאי 2013, 12:24

Nigga כתב:אני לא מבין למה אנחנו מדברים בכלל על ה Xbox One.
זה די ברור שלא מדובר בקונסולת משחקים.
תקראו לי פאנבויי/טרול מה שבא לכם, אבל ממה שאני ראיתי, מיקרוסופט כבר לא מתחרה עם סוני ונינטנדו, היא המשיכה הלאה.
בקיצור, הדור הבא של האקסבוקס לא בשבילנו.

לא בטוח לגבי זה: אני יודע שמצד אחד מיקרוסופט התחייבה ל-15 משחקים אקסלוסיביים בשנה הראשונה, שזה יותר ממה שאני שומע מהצד של סוני (שלא נדבר על זה שתאריך יעד נוטה להיות מאד נזיל אצל סוני).
במקביל, אנחנו יודעים שהקונסולה לא רק מבוססת X86, אלא גם מגיעה עם DirectX11.1 API, מה שאומר שעבור כל מי שמפתח משחקים לPC על בסיס DX מדובר במעבר הכי טריוויאלי שיש - הוא אפילו לא צריך להתחיל לעבוד עכשיו מול API אחר כמו עם הPS4 (ולינוקס ומק). זה אומר יותר משחקים.
ובנוסף על כל אלו, מיקרוסופט אישרה שה-appstore תגיע גם היא בצורה כזו או אחרת לקונסולה, ומי שמפתח היום משחקים לWindows 8 או לWinPhone יוכל להמיר אותם בקלות יחסית. זו בעצם המשך של המגמה של ה-XNA וה-Indie Game Channel שמיקרוסופט סיפקה בעבר, ותמריץ מצויין למפתחי אינדי שיוכלו להפיץ תכנים עצמאית.

הבעיה המרכזית עם ה-One נשארה ה-Live Gold, וה-300,000 שרתים שמיקרוסופט מדברת עליהם נשמעים כמו הכנה של תירוץ עלוב ל"בגלל זה אנחנו ממשיכים לגבות מכם כסף בשביל לשחק אונליין". כבר היום פחות ופחות פיצ'רים במשחקים עובדים במידה ואין לך Gold, ולחשוב שעכשיו נצטרך לשלם למיקרוסופט עוד פלוס מינוס 50$ לשנה במשך קרוב לעשור רק בשביל הזכות לשחק באונליין? שילכו לחפש את החברים שלהם.

kririn כתב:יש להם בעיה ענקית בלתת מסר ברור ללקוחות פוטנציאלים \חנויות\ורשתות
זה יותר גרוע מנינטנדו כרגע

אני לא חושב שנמצא אי פעם שום דבר יותר גרוע מהמסר של נינטנדו: אף אחד בעולם לא חושב בטעות שהXbox One היא סתם אריזה חדשה של ה-360 כמו במקרה של הWiiU וה-Wii.

bling כתב:אתה עדיין בקטע המוזר הזה?
לא ראיתי אף אחד בכלל מעלה את השאלה הזו,זאת אומרת לכולם ברור שזה Cgi,אולי לא מהמרשימים ביותר אבל זה בולט במיוחד כשיש שוטים של ingame בהמשך הטריילר שנראים יותר מדור אחורה,קראתי עוד תיאורים ותגובות על המשחק ולא נתקלתי בהשערה דומה לשלך.
יורוגיימר סיקרו את המשחק וכתבו בלאקוניות בתיאור שהטריילר עובר לקטע cgi עם גשר שנהרס וכו׳ הם אפילו לא העלו את השאלה או תהו בדבר,זה היה ברור להם ובערך לכולם.הנה אפילו רמדי שחררה תמונות מהמשחק אתמול ונחש מה הן? כן בדיוק החיתוכים המהירים שנראו מתוך המנוע,משום מה תמונות מהסרטון מהגשר שלטענך היו בזמן אמת לא נמצאות בצרור שהם שיחררו,אולי כי רצו באמת להציג את המשחק ולא ראו בזה טעם כמו שאין שם תמונות מהלייב אקשן,ולא אני לא עיוור כמו שחשבתי,הן לא מדגדגות את האיכות של הגשר:

אם זה נראה לך מדגדג cgi אז אין לי כבר מה לאמר,לדעתי זה נראה בינוני ביחס לדור הבא,כמו משחק דור קודם משופץ קלות,במיוחד בהתחשב בפרטים שאומרים לנו שמדובר במשחק בסגנון דייויד קייג׳ שזה עושה את הגראפיקה בינונית אפילו יותר.

האמת היא ששאלתי את עצמי שוב את השאלה הזו הבוקר, והחלטתי לבדוק בפורומים של Beyond3D מה אנשים שם חושבים. ציטוטים:
almighty: Real Time but scripted more then likely so not as impressive as it looks
Grall: About as realtime as the bridge collapse in HL2: EP2 very likely
Xenio: yes, it's all realtime
http://beyond3d.com/showthread.php?t=63583
לא סומך על הבנאדם השלישי ברשימה, אבל כן סומך על שני הראשונים, ובינתיים לא מצאתי אף מישהו שם בדיון שטוען שמדובר ב-CGI. לא הייתי מציע לקרוא דיווחים לאקוניים של יורוגיימר או כל מקור אחר שעדיין לא אימת מידע עם המפתחים או במינימום ביצע איזשהו ניתוח טכני (בטח כשהדיווח הספציפי הזה בכלל לא מזכיר שהיו קטעי in-game בהמשך הטריילר). אני בטוח שכתבה של Digital Foundry תחשוף יותר בהמשך ואז באמת נדע.

בנוסף, כבר הסברתי למה די ברור שהקליפים הקצרים שראינו לא יראו טוב כמו סצינה מתוסרטת כזו. אבל אני מנסה לחשוב על משחקים אקסלוסיביים לדור הבא - ובהשוואה לתמונות אחרות שיצא לי לראות התמונות האלו נראות לא פחות טוב (מודלים, תאורה, טקסטורות). אם המשחק נראה לך בינוני על סמך התמונות, תוכל להמחיש איזה משחקים לדור הבא מציגים תמונות סטילס דומות שנראות הרבה מעבר ל"בינוני"? אינפיימוס? קילזון? Deep Down? הוויטצ'ר 3? Thief?
אה, והמשחק הוא לא בסגנון David Cage. הוא בסגנון המשחקים של רמדי.

bling כתב:אתה לא חושב שאתה גולש קצת לעולם הפנטזיות?
מי אמר לך שתוכל לקנות Keys בחנויות נפרדות כמו אמזון ולהשתמש בזה על הבוקס?

יכולת לעשות את זה כבר בדור הזה עם משחקי PSN, XBLA ו-WiiWare

bling כתב:עוד אתמול במסיבת עיתונאים לפני התצוגה של EA הזהרתי בכך שהם ידועים בשטויות כאלו וכדאי לקחת את התצוגה בערבון מאוד מוגבל,יש להם היסטוריה עם תצוגות מפוברקות עוד מה 360 עם מאדן מזויף שנראה יותר טוב אפילו ממה שהציגו היום על ה one ועוד עם הפס3 עם פייט נייט שהיה בעל מערכת אנימציות שחוטפים מכה אפילו מרשימה יותר ממה שהראו עם UFC,עד כדי כך הם חירטטו.
הכי גרוע זה שאז לפחות החרטא שלהם יצרה תצוגות מאוד מרשימות,היום אפילו את זה קשה לאמר...

כי אז זה באמת היה חרטא והיום זה לא: שים לב שבין קשר בין הקישור שקאז הביא לבין מה שהוא אמר. הטריילרים של EA בזמנו, כמו אלו של קילזון 2 ומוטורסטורם, היו CGI. אבל הטריילרים במקרה הזה נוצרו במנוע המשחק עצמו ופשוט רונדרו מראש - כמו במקרה של קטעי המעבר של אנצרטד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2013, 12:25

bling כתב:אתה לא חושב שאתה גולש קצת לעולם הפנטזיות?
מי אמר לך שתוכל לקנות Keys בחנויות נפרדות כמו אמזון ולהשתמש בזה על הבוקס?
רוב הסיכויים שלקוחות ידפקו מכל הכיוונים ואתה יודע את זה,ככה זה שמדובר בתאגידים בסדר גודל שכזה שיש להם פלטפורמה פרטית-הם רוצים מקסימום שליטה.

בקשר לOS של הפס3 אני די בטוח שסוני התראיינה בנושא ויצאה בהצהרה על כך שיש מגבלה חומרתית,אני על האייפון אז אין לי כח לחפש,אולי מאוחר יותר.

עוד אתמול במסיבת עיתונאים לפני התצוגה של EA הזהרתי בכך שהם ידועים בשטויות כאלו וכדאי לקחת את התצוגה בערבון מאוד מוגבל,יש להם היסטוריה עם תצוגות מפוברקות עוד מה 360 עם מאדן מזויף שנראה יותר טוב אפילו ממה שהציגו היום על ה one ועוד עם הפס3 עם פייט נייט שהיה בעל מערכת אנימציות שחוטפים מכה אפילו מרשימה יותר ממה שהראו עם UFC,עד כדי כך הם חירטטו.
הכי גרוע זה שאז לפחות החרטא שלהם יצרה תצוגות מאוד מרשימות,היום אפילו את זה קשה לאמר...

ועכשיו עם המידע הזה זה באמת מוריד עוד יותר כל ערך שהיתה למסיבת עיתונאים,לא מספיק שהכל היה ערוך וללא גיימפליי עכשיו גם חלק ממה שערוך היה עם CG,למה בכלל טרחתם?

לפי מיטב הבנתי דיסק מגיע עם cd key שאותו את מכניס למשתמש שלך וזה המשחק בעצם. אם תתקין אותו מהדיסק או תוריד מהחנות הדיגיטלית זה כבר משהו אחר. היוזר שאליו מחובר המשחק עושה איתו מה שבא לו ואפשר לפתוח אותו גם אצל חבר. בקיצור, זה בול סטים. מה עוצר מאמזון או כל חנות אחרת למכור רק קוד בלי דיסק בדיוק כמו שהם עושים בpc עם סטים ואוריג׳ן? ההבדל היחיד מסטים הוא שאתה יכול לנתק את המשחק מהיוזר שלך ולהעביר אותו הלאה. כרגע הם הכריזו רק על דרך לעשות את זה עם ריטייל (כלומר להרגיע את הזעם של גיימסטופ) ולפי מייג׳ר נלסון יהיו עוד דרכים שהם לא הכריזו עליהן כרגע. בנתיים זה יותר טוב מסטים שאני משתמש נאמן שלה אז אני לא רואה פה שום בעיה.

בנושא הממיר, אם אין תמיכה בארץ זה אומר כנראה שאם נחבר את האקסבוקס והממיר כל מה שנקבל זה החלפת אינפוט דרך המכשיר. כלומר צפיה בכבלים בפקודה על המכשיר אבל ברגע שאתה צופה אתה עדין נאלץ להשתמש בשלט של הוט ויס.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מאי 2013, 12:27

Kazz כתב:דבר טוב אחד: בקונסולה יש בעצם מערכת quick save מובנת, בלי קשר לגישה בה המשחק נוקט בקשר לסייבים.

http://www.polygon.com/2013/5/22/435461 ... -any-point

מגניב! אבל מעניין אם מפתחים יוכלו לנטרל אותה במידה וירצו זאת כדי שלא תתנגש עם הפילוסופיה שבה עיצבו את הקושי והמשחק.
אם למשל יצא דארק סולס 3 והמתחת ידועה כאחת שבונה גיימפליי מאתגר שכל טעות בו מענישה אותך ומחזירה אותך אחורה ולוקחת לך את כל האייטמים,מן הסתם אם יהיה אפשר לעשות קוויק סייב כל 2 דקות אז הרבה מהפואנטה של המשחק תפגע.

כנ״ל מצבי הארדקור למיניהם שמאתגרים אותך לסיים את המשחק ב 3 סייבים וכו׳.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2013, 12:30

bling כתב:מה זאת השטות הזאת של אפשר לתת לחברים שלך לשחק על היוזר שלך?
הם חושבים שזה מנחם אותנו במשהו?
אולי אני אוכל לבוא עם משחק שלי ולהראות אותו לחבר אבל אם זה אומר שהוא יצטרך לשחק על היוזר שלי בלבד וככה לנטרל אותי מלהשתמש במכשיר או לחלופין לקנות את המשחק במחיר מלא אז לא,זה לא כמו ב360 וזה אומר שלהחליף עם אנשים זה לא אפשרי,העובדה שאפשר לשחק על היוזר שלי לא משפרת את זה בהרבה.

אותה ה"שטות" כמו בסטים. כמעט אף אחד לא מתלונן על זה שם. אין סיבה שמישהו יתלונן על זה פה. זו מגבלה סבירה לגמרי, לדעתי.

אין שמץ של סיכוי שמייקרוסופט יסגרו את המכירה של המשחקים, כך שיהיה אפשר לקנות אותם רק דרכם. זה כבר לא מתאפשר, בגלל שיהיה אפשר לקנות משחקים בריטייל ואין בזה שמץ של היגיון כלכלי, כי זה אומר שאתה מקטין באופן מאוד משמעותי את הקהל שאליו אתה מפרסם ושאליו אתה יכול למכור.
גם אם הם נורא לא ירצו למכור קודים לגורמים אחרים, אין סיבה שלא יקומו אתרים שקונים משחקים ממקומות שבהם מאוד זול (כמו רוסיה) וימכרו את המשחקים לכל מי שרוצה.
החלטה להמנע מלמכור קודים למשחקים, לחנויות דיגיטליות אחרות היא החלטה לוותר על כסף ואני לא רואה סיטואציה שבה מייקרוסופט יעשו את זה. הם גם לא עשו את זה בדור הנוכחי. כלומר, אפשר לקנות מאמזון קודים להורדת משחקים דרך ה360.

זה לא כמו ב360. זה כמו במערכות דיגיטליות הרבה יותר מתקדמות, שמהם אנחנו מאוד נהנים כבר כמה וכמה שנים טובות.

מייקרוסופט גם אמרו כבר שהם לא יקבעו מחירים למפתחים, ככה שברור שגם אם מייקרוסופט לא ייזמו סיילים (וזו תהייה ההחלטה מאוד מטומטמת), המפיצות והמפתחים יעשו זאת, כי להם גם יש את הנתונים שמראים בבירור שהסיילים האלה מביאים להכנסות שבלעדיהם לא היו קיימות כלל.

בנוגע לזה שהיו רק סרטונים מוכנים מראש בתצוגה - לחשוב שהיו סרטונים בזמן אמת בחשיפה של הPS4, זו נאיביות. גם הגיימפליי שהם הראו, זה סרטונים שהם הקליטו קודם ולא גיימפליי לייב. אני לא מאמין לשטיק של "לעמוד עם שלט על הבמה". סוני שיקרו על זה בעבר והם משקרים לגבי זה גם היום.

---

הקטע של חזרה מיידית למשחק, בלי קשר לאיפה הפסקת לשחק הוא באמת מגניב. אני חושב שהPS4 הכריזו על משהו דומה.
בלינג, אני לא חושב שזה יהיה בעייתי מבחינת שמירות של משחקים. כלומר, זה לא שתוכל להפסל ולחזור לאן שמתחשק לך. המשמעות היא שתוכל להתחיל לשחק בDARK SOULS 3, לקבל הזמנה למשחק פיפ"א, להפסיד לי ( :D ), לראות פרק של העונה החמישית של משחקי הכס ואז לחזור למשחק, בדיוק איפה שהפסקת.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 מאי 2013, 12:43

'אין שמץ של סיכוי'. זה מה שכולם אמרו כשהתחילו השמועות על חסימת משחקי יד שניה; על דרישה להיות מחוברים וכו'. אבל מתברר שהמצב האמיתי הוא הרבה יותר קרוב לשמועות האלה מאשר כל מה שדמיינתם. אז נא להפסיק להניח הנחות.

הבעיה עם החסימה של משחקי יד שנייה זה שעדיין מדובר בדיסקים פיזיים, ולמרות הנסיון להגיד שמדובר רק ברישיון שהם נותנים, האמריקאים מאוד מגוננים על ה second-sale doctrine והשאלת משחקי קונסולות זה דבר של מה בכך בשבילם. ב ONE לא תוכל להשאיל את הדיסק לחברים בלי שהם יצטרכו לשלם מחיר נוסף; שירותי השכרת סרטים (כמו רדבוקס) עומדים בפני תהום.

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 22 מאי 2013, 12:54

אני חושב שהרבה אנשים כאן משווים את ה- ONE לסטים ולא בצדק.

אחרי הכל זאת קונסולה שבשבילי קונסולה תמיד הייתה Plug&play. בשביל להסתבך עם cd-keys, קישורים וכל שאר השטויות תמיד הייתי יכול לשחק ב-360. נראה שמיקרוסופט פשוט לקחו את הקטע של הפשטות רק למדיה ולא למשחקים וזה די מצער. אני בטוח שהמון מהאנשים כאן שיש להם קונסולה יכולים להגיד הרבה חסרונות על הקונסולות אבל דבר אחד יש שאין במחשב וזה הפשטות - להכניס את הדיסק ולשחק, בלי קודים, בלי הגבלות ושטויות אחרות. זוהי ההסגה שלי על ה- ONE, שהיא מסרבלת הכל במקום לעשות את ה- ONE מה שהיא צריכה להיות קונסולה, בלי חיבור לאינטרנט בשביל אקטיבציה ובלי cdkeys מיותרים.

בסופו של יום ה- ONE מאוד אכזבה אותי, בסופו של יום, מה שהיא מציעה זה ROKU שכבר קיים שבממוצע אפשר לקנות ב-80$ ומיני מחשב מסורבל. כרגע, עם כל עדכון ועדכון אני גומל בליבי שלא לקנות את הדבר המסורבל הזה. אני די בטוח שיהיו לו המון חבלי לידה, וכנראה שאקנה את ה- PS4 בהשקה ואחרי קצת זמן (והמון תלונות ותיקונים) אשקול קנייה של ONE.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2013, 12:58

אוסף של תגובות מהמיינסטרים מדיה.
http://kotaku.com/mainstream-media-reac ... -509243303
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2013, 12:58

Kazz כתב:'אין שמץ של סיכוי'. זה מה שכולם אמרו כשהתחילו השמועות על חסימת משחקי יד שניה; על דרישה להיות מחוברים וכו'. אבל מתברר שהמצב האמיתי הוא הרבה יותר קרוב לשמועות האלה מאשר כל מה שדמיינתם. אז נא להפסיק להניח הנחות.

הבעיה עם החסימה של משחקי יד שנייה זה שעדיין מדובר בדיסקים פיזיים, ולמרות הנסיון להגיד שמדובר רק ברישיון שהם נותנים, האמריקאים מאוד מגוננים על ה second-sale doctrine והשאלת משחקי קונסולות זה דבר של מה בכך בשבילם. ב ONE לא תוכל להשאיל את הדיסק לחברים בלי שהם יצטרכו לשלם מחיר נוסף; שירותי השכרת סרטים (כמו רדבוקס) עומדים בפני תהום.

חחחח נהדר. "נא להפסיק להניח הנחות" ומה אתה עושה שורה לאחר מכן? מניח הנחות.

אין חסימה של משחקי יד שניה. יהיה אפשר, ללא שמץ של ספק, למכור את המשחקים חזרה לחנויות ריטייל. גם הועלתה האפשרות, בעמימות מסוימת, שיהיה אפשר להחליף משחקים און ליין.
גם זה שצריך להיות מחוברים כל הזמן, היא הנחה שלך ואין לכך אישור.
יש הרבה בלבול, כי מייקרוסופט נכשלו בלהעביר מסרים מסוימים. אם לך מותר להיות פסימי לחלוטין ולהניח שהכל יהיה נוראי ואיום, אין סיבה שאנחנו לא נוכל להניח ההפך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 22 מאי 2013, 13:02

Kazz כתב:הבעיה עם החסימה של משחקי יד שנייה זה שעדיין מדובר בדיסקים פיזיים, ולמרות הנסיון להגיד שמדובר רק ברישיון שהם נותנים, האמריקאים מאוד מגוננים על ה second-sale doctrine והשאלת משחקי קונסולות זה דבר של מה בכך בשבילם. ב ONE לא תוכל להשאיל את הדיסק לחברים בלי שהם יצטרכו לשלם מחיר נוסף

נו, אבל זה אכן היה המצב מאז Half Life 2 ל-Steam שהיה דיסק פיזי שבא עם רישיון והFIRST sale Doctrine לא עזרה לאף אחד שם.
המצב כאן בכל זאת קצת שונה מSteam, ונשמע יותר כמו מודל הLicensing של הארקייד מרקטפלייס: כל משחק שאתה קונה מגיע עם שני רשיונות, אחד מהם מחובר ליוזר שלך ואחד מהם לקונסולה שלך. על הקונסולה שלך תמיד תוכל להריץ את המשחק וזה לא משנה עם איזה יוזר תתחבר (ואת זה אין ב-Steam), בעוד עם היוזר שלך תוכל להריץ את המשחק על כל קונסולה אחרת כל עוד אתה מחובר עם היוזר שלך.
בנוסף, מיקרוסופט מאפשרים כבר היום לעשות Account migration מקונסולה לקונסולה, מה שאומר שבמידה והחלפתם מכשיר אתם יכול להעביר את כל הרשיונות למשחקים מהקונסולה הישנה לחדשה - אבל אי אפשר לעשות את זה למשחקים בודדים. יכול מאד להיות שמודל היד השניה של מיקרוסופט יאפשר להרחיב את המודל למשחקים בודדים כך שתוכלו להעביר אותם לחברים ברגע שסיימתם איתם, ויקח על זה פרמיה מסויימת (סביר להניח שמהצד שתעבירו לו את המשחק).

למי שמעוניין, המודל הזה של השני רשיונות ווקא מספק "פירצה" מאד מעניינת: ברגע שאתם קונים משחק חדש תפעילו אותו קודם כל על קונסולה של חבר שלכם דרך היוזר שלכם, וככה הוא יקבל License אחד למשחק שמוצמד לקונסולה שלו ולא יצטרך את החשבון שלכם אחרי זה. אתם לעומת זאת תוכלו אחר כך להתחבר מהקונסולה בבית שלכם עם היוזר שלכם ואז לשחק באופן חופשי במשחק כל עוד אתם ממשיכים להשתמש באותו היוזר.
אפשר לעשות את זה כבר היום עם משחקי ארקייד, אבל זו קצת טירחה בשביל משחק ארקייד שעולה 15$. אבל ברגע שמדובר במשחק ריטייל של 60$ ששני אנשים בעצם מתחלקים בהוצאה שלו עכשיו - זה כבר הופך להרבה יותר אטרקטיבי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מאי 2013, 13:02

וואו הרבה תגובות,אני לא הולך להתעסק עם ציטוטים:

גאלמר,יותר קראתי תגובות בנאו-גף ושם לא הזכירו שזה בזמן אמת,אם אני אראה סצינה כזאת בזמן אמת במשחק עצמו ובאיכות הזו אז זה משאיר אבק לכל מה שראיתי מהדור הבא אולי מלבד סקוור.
בקשר לתמונות אולי בינוני זו קצת מילה קשה (למרות שראיתי הרבה תגובות בסגנון של משחק דור קודם עם טיפול בולשוט קל) אבל במקסימום הייתי אומר לא רע כי בכל שאת זה רק משחק השקה אבל בהחלט לא נפלתי.
מה יותר מרשים?
הסצינת נוף בקילזון,הטריילר של אינפמוס החדש (וגם שם אני לא מצפה מהמשחק להראות ככה),גם תמונות מ BF האחרון,סטאר וורס 1313 ואפילו באירוע עצמו אתמול פורזה שהציג מודל יפהיפה עם פרטים מטורפים,במיוחד הקלוז אפ על הצמיג (למרות שאני לא מתלהב מסרטוני מכוניות וגם מדרייב קלאב התעלמתי באלגנטיות) ובתכל׳ס כמעט כל דבר שאמור להיות דור הבא בלבד מלבד thief שנראה ממש גרוע,על הדרקון (שגם חרטא) וסקוור (כנ״ל) אין בכלל מה לדבר,זה נראה כמו איזה דור מעל.
נחכה לDF.

בקשר ל EA אמרתי שזה אחרת וזה הרבה יותר סביר,מה גם שלא כזה מרשים,אבל אולי חרטטו בחלק מהאנימציות ודברים בסגנון,אני פשוט לא סומך עליהם וגם E3 לא ישנה את זה (שם הם הוכיחו את עצמם כהכי ״פוריים״ מהבחינה הזו),לצערי רק שאראה את גרסת הריטייל בסרטונים קרובים להשקה אז אני אקבל את זה.

וחלאס לכל האנשים שאומרים ״זה כמו בסטים!״,שוב שיהיה מודל תמחור דומה אז כולם ישתקו כמו ילדות קטנות,עד אז הטיעון הזה לא רלוונטי.
אם אכן יווצר מצב שכל מני חנויות וירטואליות יציעו לי מפתחות במחיריום דומים ל PC ולמשחקים חדשים מאוד אז לא תשמעו ממני מילה,להפך,מבחינתי שיהיו את כל ההגבלות בעולם בשביל מחירים כל כך זולים ומשתלמים וגם שסוני תצטרף לחגיגה,משום מה אני סקפטי בעניין שמישהו הולך לוותר על עוגת ה 60 דולר שלו.

קאוטיק לא ראיתי שלזו הכוונה שאפשר לעשות פריז למשחק,הבנתי שכאילו יש אפשרות לשמור תמיד את המשחק ולחזור לשם גם אם נהרגת,אם זה כמו שתארת אז זה אכן כמו בפס4 וזה אחלה.
ואל תהיה ליצן,יום אחרי הביאו את הדמו לג׳ימי פאלון ושם הראו שזה ריל טיים מעבר לכל ספק,הבנאדם לקח את השלט והתחיל להסתכל לשמיים מרוב שהוא גרוע,אם זה לא יוכיח את זה בשבילך אז אתה כבר קונספירטוב ברמות שכלום לא יעזור.

סוויס,סבבה קיבלתי,וכן לגמרי פירקת אותי בהתערבות.:)
פאקינג יצא בדיוק מה שאמרת אחד לאחד!
חבל שג׳ורני לא עובד...
נערך לאחרונה על ידי bling ב 22 מאי 2013, 13:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2013, 13:03

SgtDonowitz כתב:אני חושב שהרבה אנשים כאן משווים את ה- ONE לסטים ולא בצדק.

אחרי הכל זאת קונסולה שבשבילי קונסולה תמיד הייתה Plug&play. בשביל להסתבך עם cd-keys, קישורים וכל שאר השטויות תמיד הייתי יכול לשחק ב-360. נראה שמיקרוסופט פשוט לקחו את הקטע של הפשטות רק למדיה ולא למשחקים וזה די מצער. אני בטוח שהמון מהאנשים כאן שיש להם קונסולה יכולים להגיד הרבה חסרונות על הקונסולות אבל דבר אחד יש שאין במחשב וזה הפשטות - להכניס את הדיסק ולשחק, בלי קודים, בלי הגבלות ושטויות אחרות. זוהי ההסגה שלי על ה- ONE, שהיא מסרבלת הכל במקום לעשות את ה- ONE מה שהיא צריכה להיות קונסולה, בלי חיבור לאינטרנט בשביל אקטיבציה ובלי cdkeys מיותרים.

בסופו של יום ה- ONE מאוד אכזבה אותי, בסופו של יום, מה שהיא מציעה זה ROKU שכבר קיים שבממוצע אפשר לקנות ב-80$ ומיני מחשב מסורבל. כרגע, עם כל עדכון ועדכון אני גומל בליבי שלא לקנות את הדבר המסורבל הזה. אני די בטוח שיהיו לו המון חבלי לידה, וכנראה שאקנה את ה- PS4 בהשקה ואחרי קצת זמן (והמון תלונות ותיקונים) אשקול קנייה של ONE.

הם פשוט הכל חבל על הזמן. בהפעלה ראשונה אתה צריך להכניס קוד, אחרי זה אתה יכול אפילו לזרוק את הדיסק לזבל. כל המשחקים שלך זמינים בלחיצת כפתור (או פקודה קולית) בלי להתעסק עם דיסקים, איך זה מסובך יותר?

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 22 מאי 2013, 13:12

DrKeo כתב:הם פשוט הכל חבל על הזמן. בהפעלה ראשונה אתה צריך להכניס קוד, אחרי זה אתה יכול אפילו לזרוק את הדיסק לזבל. כל המשחקים שלך זמינים בלחיצת כפתור (או פקודה קולית) בלי להתעסק עם דיסקים, איך זה מסובך יותר?

אני לא מדבר על הפשטות לשחק בזה אחרי שזה מחובר. אני מדבר על ה- Plug&Play שזהו הערך הגדול ביותר של הקונסולות, לזרוק את הדיסק לפח? בשביל מה? בשביל שאחר כך תצטרך להוריד 30+ GB מהלייב? (אני מהמר שעם כניסת הבלוריי זה לא כל כך רחוק) זה לא ממש משנה, את הדיסק תצטרך אם אתה לא חפץ להוריד את כולו בזמן יותר מאוחר. שלשה (!) מערכות הפעלה במערכת אחת, איפה החוסר סרבול פה? אקטיבציה לכל משחק, הכנסת קוד וכו' אני קורא לכל זה סרבול, קונסולה בשבילי היא להכניס את הדיסק ולשחק, בלי שגעונות של אקטיבציה ו-DRM שיש ב-PC. רק ימים יגידו אם זה יהיה מסורבל יותר או פחות אבל כפי שאני רואה פה עכשיו, מיקרוסופט פספסה המון מקהל היעד שלה (ככל הנראה בעבר, אני לא יודע בדיוק מהו קהל היעד שלה עכשיו.)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 22 מאי 2013, 13:16

bling כתב:גאלמר,יותר קראתי תגובות בנאו-גף ושם

Wellllll, that explains everything
bling כתב:הסצינת נוף בקילזון,הטריילר של אינפמוס החדש (וגם שם אני לא מצפה מהמשחק להראות ככה),גם תמונות מ BF האחרון,סטאר וורס 1313 ואפילו באירוע עצמו אתמול פורזה שהציג מודל יפהיפה עם פרטים מטורפים,במיוחד הקלוז אפ על הצמיג (למרות שאני לא מתלהב מסרטוני מכוניות וגם מדרייב קלאב התעלמתי באלגנטיות) ובתכל׳ס כמעט כל דבר שאמור להיות דור הבא בלבד מלבד thief שנראה ממש גרוע,על הדרקון (שגם חרטא) וסקוור (כנ״ל) אין בכלל מה לדבר,זה נראה כמו איזה דור מעל.

כן, אבל איפה התמונות האלו שאתה מדבר עליהן? אתה צריך להשוות דברים like for like, ככה שסצינות נוף בקילזון הן לא רלוונטיות כל עוד אין לנו סצינות נוף כאן להשוות אליהן, ומודלים של צמיגים זה לא בדיוק מה שאנחנו אמורים לראות במשחק מהסוג הזה.
נחכה לDF. :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מאי 2013, 13:21

SgtDonowitz כתב:אני לא מדבר על הפשטות לשחק בזה אחרי שזה מחובר. אני מדבר על ה- Plug&Play שזהו הערך הגדול ביותר של הקונסולות, לזרוק את הדיסק לפח? בשביל מה? בשביל שאחר כך תצטרך להוריד 30+ GB מהלייב? (אני מהמר שעם כניסת הבלוריי זה לא כל כך רחוק) זה לא ממש משנה, את הדיסק תצטרך אם אתה לא חפץ להוריד את כולו בזמן יותר מאוחר. שלשה (!) מערכות הפעלה במערכת אחת, איפה החוסר סרבול פה? אקטיבציה לכל משחק, הכנסת קוד וכו' אני קורא לכל זה סרבול, קונסולה בשבילי היא להכניס את הדיסק ולשחק, בלי שגעונות של אקטיבציה ו-DRM שיש ב-PC. רק ימים יגידו אם זה יהיה מסורבל יותר או פחות אבל כפי שאני רואה פה עכשיו, מיקרוסופט פספסה המון מקהל היעד שלה (ככל הנראה בעבר, אני לא יודע בדיוק מהו קהל היעד שלה עכשיו.)

אוי נו באמת, שלוש מערכות הפעלה? זה רק שלוש שכבות למערכת הפעלה מתחת לפני השטח, אתה לא באמת תראה את זה. הONE נראת הרבה יותר פשוטה ונגישה מה360, אחרי ההצגה הזאת אתה מתלונן על נגישות? איך אפשר להיות יותר נגיש מזה? במילה אחת אתה עובר בין צפיה בסרט, משחק במשחק ולטלביזיה שלך. מה יותר פשוט מזה? QUICK SAVE מתי שבא לך, פשוט להקפיא הכל, לסגור ולפתוח אותה בלי לחשוב על "הגעתי לצ'קפוייט או לא הגעתי לצ'קפויינט?". כל המכשיר הזה הוא ההגדרה של פשוט, אם כבר ההפך, הקור בוכים פה שמרוב פשטות ופיצ'רים מסביב אין מספיק התרכזות בגיימינג. מה אני אגיד לך, אם אתה קורה ללהכניס קוד של 12 ספרות למכשיר פעם בחודש כשאתה קונה משחק אבל פישוט של כל המערכת וכמובן שיגור של כל המשחקים שלך תוך רבע שניה כי הכל מותקן על הדיסק הקשיח ומוכן למשחק סיבוך אז ממש קשה לי להבין את הלוגיקה שלך. אני משגר 2-3 משחקים ביום, אני קונה משחק ריטייל פעם בחודש. איזה משתי הפעולות צריך לפשוט יותר? ושלא נדבר על זה שיש כבר מצלמה לכל מכשיר, אולי בכלל לא מקלידים קוד אלה סורקים QR קוד מהבפנים של הקופסה וזהו. והעניין של הלזרוק דיסק לזבל היה ביטוי, אתה לא באמת צריך לזרוק את הדיסק לזבל אתה יודע...

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2013, 13:24

קצת צילומי מסך ממשחקי ההשקה.... של ה360
http://kotaku.com/the-xbox-360-had-18-g ... -509057349

@בלינג... לא נורא.. תאכלס מגיע לסוני כסף ממני על המשחק. אני בטוח ממש יאהב אותו ויוקיר אותו על כך שהוא שונה.

@גיא... למה משחקי ארקייד? אני עושה את זה (ואני לא היחיד) כיום עם משחקי GOD.

אה ואשמח אם מישהו יכול לאשר את נושא הFORCE FEEDBACK כי כרגע זה נראה לי לא נכון בכלל וזה פשוט רטט.
http://gizmodo.com/xbox-one-controller- ... -509174701
Benjamin Franklin

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 22 מאי 2013, 13:27

DrKeo כתב:אוי נו באמת, שלוש מערכות הפעלה? זה רק שלוש שכבות למערכת הפעלה מתחת לפני השטח, אתה לא באמת תראה את זה. הONE נראת הרבה יותר פשוטה ונגישה מה360, אחרי ההצגה הזאת אתה מתלונן על נגישות? איך אפשר להיות יותר נגיש מזה? במילה אחת אתה עובר בין צפיה בסרט, משחק במשחק ולטלביזיה שלך. מה יותר פשוט מזה? QUICK SAVE מתי שבא לך, פשוט להקפיא הכל, לסגור ולפתוח אותה בלי לחשוב על "הגעתי לצ'קפוייט או לא הגעתי לצ'קפויינט?". כל המכשיר הזה הוא ההגדרה של פשוט, אם כבר ההפך, הקור בוכים פה שמרוב פשטות ופיצ'רים מסביב אין מספיק התרכזות בגיימינג. מה אני אגיד לך, אם אתה קורה ללהכניס קוד של 12 ספרות למכשיר פעם בחודש כשאתה קונה משחק אבל פישוט של כל המערכת וכמובן שיגור של כל המשחקים שלך תוך רבע שניה כי הכל מותקן על הדיסק הקשיח ומוכן למשחק סיבוך אז ממש קשה לי להבין את הלוגיקה שלך. אני משגר 2-3 משחקים ביום, אני קונה משחק ריטייל פעם בחודש. איזה משתי הפעולות צריך לפשוט יותר? ושלא נדבר על זה שיש כבר מצלמה לכל מכשיר, אולי בכלל לא מקלידים קוד אלה סורקים QR קוד מהבפנים של הקופסה וזהו. והעניין של הלזרוק דיסק לזבל היה ביטוי, אתה לא באמת צריך לזרוק את הדיסק לזבל אתה יודע...

יודע ;)
נצטרך שלהסכים שלא להסכים, הדבר העיקרי שהתלוננתי עליו היה ה- plug & play, אם אני משחק בזה עם חברים אני גם אצטרך ליבא את המשתמש שלי לקונסולה. וקינקט היא לא ממש כוס התה שלי. (מסרתי את שלי לפני כמה שבועות)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2013, 13:33

bling כתב:וחלאס לכל האנשים שאומרים ״זה כמו בסטים!״,שוב שיהיה מודל תמחור דומה אז כולם ישתקו כמו ילדות קטנות,עד אז הטיעון הזה לא רלוונטי.
אם אכן יווצר מצב שכל מני חנויות וירטואליות יציעו לי מפתחות במחיריום דומים ל PC ולמשחקים חדשים מאוד אז לא תשמעו ממני מילה,להפך,מבחינתי שיהיו את כל ההגבלות בעולם בשביל מחירים כל כך זולים ומשתלמים וגם שסוני תצטרף לחגיגה,משום מה אני סקפטי בעניין שמישהו הולך לוותר על עוגת ה 60 דולר שלו.

קאוטיק לא ראיתי שלזו הכוונה שאפשר לעשות פריז למשחק,הבנתי שכאילו יש אפשרות לשמור תמיד את המשחק ולחזור לשם גם אם נהרגת,אם זה כמו שתארת אז זה אכן כמו בפס4 וזה אחלה.

מודל התמחור בסטים הוא "לתת למי שיצר את המשחק להחליט מה המחיר".
מודל התמחור בX1 הוא "לתת למי שיצר את המשחק להחליט מה המחיר".

האם יהיו מבצעים, כמו שראינו בסטים? בהחלט סביר להניח. גם אם זה לא יגיע ממייקרוסופט (כי הם יחליטו שהם לא אוהבים להרוויח כסף), זה יגיע מהמפיצות (אלא אם כן גם הן יחליטו שהן לא אוהבות כסף).

בנוגע לשמירות, הנה מה שאמרו על זה לפוליגון:
"It's more like a phone a little bit. So you are not going to lose your save game stuff as you are switching between tasks."

Game designers can still decide whether their games will also feature more traditional save points, Kilgore said, but all games will include the ability to stop playing a game and have it essentially save instantly.

For instance, Kilgore said, a player could stop gaming for the day, and then come back the next day and say "Xbox on" and the console is "going to bring you right back to where you were in the game."

נראה לי שזה באמת יהיה כמו בטלפון חכם. אתה יכול לצאת ממשחק ולהמשיך אחרי זה, מאיפה שהפסקת. זה לא אומר שאם תפסל במשחק, תחזור לאיזו נקודה שמתחשק לך.
זה, לפחות, מה שאני הבנתי ממייקרוסופט.

----

SgtDonowitz, אין שום סרבול באקטיבציה בסטים. למה שיהיה סרבול בקונסולה? צריך להשקיע עוד 15 שניות בלהכניס קוד? לא באמת קריטי. גם לא ממש ברור לי אם באמת צריך להכניס קוד, או שלכל דיסק יש קוד דיגיטלי שנצמד לך למשתמש, באופן אוטומטי.
בנוגע להורדה שמדאיגה אותך - כמו בPS4, יהיה אפשר לשחק במשחקים תוך כדי הורדה. להבנתי, זה יהיה כמעט מיידי. זה יתרון מגניב של הקונסולות על סטים, למרות שאני מניח שנראה את זה מגיע גם לPC מאוד מהר.
3 מערכות הפעלה זה מסורבל, רק אם אתה צריך להפעיל 3 מערכות הפעלה. ראינו כמה פשוט להפעיל את מערכות ההפעלה האלה, אז אני לא באמת מבין את החשש שלך. הם בסה"כ הציגו את זה, כדי להסביר את המורכבות של מערכת ההפעלה שהם בנו. זה כמו להגיד שהPS4 תהייה מסורבלת להפעלה, בגלל שיש לה גם CPU וגם GPU וגם מאווררים.

קינקט הוא גם לא כוס התה שלי. הקינקט החדש נראה כאילו הוא ממש עובד והמערכת ממש בנויה סביבו. התצוגה של השימושים בו היתה ממש ממש מרשימה. לא נראה לך מגניב לצפות בגמר ליגת אלופות, להגיד "XBOX, Snap Explorer" ולכתוב סטאטוס "יש!!! גול של ואן ניסטלרוי", שניה אחרי שהוא הכניס גול? לא נראה לך מגניב לעשות דברים דומים בזמן שידור בחירות, בזמן שאתה רואה פרק חדש בסדרה האהובה עליך? בזמן שאתה צופה בסקרי בחירות. לא נראה לך שימושי לעשות שיחת סקייפ עם חבר, בזמן שאתה רואה משחק?
הדברים האלו לא משחקים, כי את המשחקים הם יציגו בE3, אבל הם כן נראים מגניבים נורא.
הקינקט ל360, נראה כמו סתם רעיון לא מבושל. במקרה של הX1, זה דווקא נראה הרבה יותר מרשים ואלו לא סתם סרטוני פרסומת לא מציאותיים. זו היתה הדגמה חיה על הבמה (כנראה. תמיד יכול להיות שרימו אותנו).

----

swiss, אני לא חושב ששמעתי בשום מקום משהו על FORCE FEEDBACK בטריגרים. הבנתי מההתחלה שמדובר פשוט ברטט. עשו לו גם כמה הדגמות מגניבות, שהראו כמה הוא מוסיף ומאפשר להעביר המון מידע בעזרת הרטט הזה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 מאי 2013, 13:37

קאוטיק: דרישה לשלם סכום נכבד בשביל לשחק במשחק ששאלת מחבר על קונסולה\חשבון נפרד = אותו דבר כמו חסימת משחקי יד שניה בפועל. כפי שה online pass היה דרך להלחם בשוק יד שניה, כך גם פה. ועכשיו הבנו למה EA 'ביטלו' את ה online pass. אין שום הנחות, האריסון אמר בפירוש שחבר שלך יצטרך לשלם מחיר מלא; הוא אמר שצריך להיות אונליין פעם ב24 שעות כדי שתוכל לשחק משחקי סינגל. מיקרוסופט לא הכחישו שום דבר ורק אמרו 'לא הכרזנו היום שום דבר לגבי זה חוץ מזה שתוכל לעשות טרייד למשחקים באיזשהי דרך שאנחנו עדיין לא מדברים עליה היום'. זה גם מסביר למה מיקרוסופט אף פעם לא הכחישה בצורה חד-משמעית ולא משתמעת לשני פנים את שמועות הדרישה לחיבור הרשת.

יכול להיות שאחרי הבאקלש שהם קיבלו אתמול הם יישנו דברים. אבל אל תטעה, אם זה תלוי בהם והם יילכו עם כוונתם עד הסוף, אז הם יעשו את הדברים שהאריסון הזכיר.

סווים, כן. אבל כפי שאנחנו רואים יש הבדל בין שוק שחקני הקונסולות האמריקאי לבין מה שהתרחש על המחשב. ההתנגדות תהיה רבה וחזקה יותר. מי שעושה השוואה ישירה לסטים ובכך מסיק שזה non-issue, לדעתי טועה בגדול, ובמוקדם או במאוחר אנחנו נראה למה.
לגבי הפירצה שציינת, אני אופתע אם הם לא יעשו משהו כנגד זה.

treao
Minion

הודעהעל ידי treao » 22 מאי 2013, 13:44

פעם ב24 שעות? אני מניח שזה לא בעיה בימנו לכולם יש חיבור כזה אז הם הרגישו שזה בסדר.
לגבי התשלום על השאלת משחקים,ואם אני רוצה להשאיל לחבר את האוטו? אולי עוד מעט ינעלו את הגלגלים ואני אצטרך לשלם תשלום סימלי כדי לסוע.
חוץ מזה אני שמח שיש מנוע חדש לcod ואפילו משקעים בסיפור טוב לפי השמעות גם מנוע הרס הולך להיות.
it's not a lake it's an ocean

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2013, 13:49

לגבי הפירצה שציינת, אני אופתע אם הם לא יעשו משהו כנגד זה.

אתה קורה רק מה שמתאים לך? כבר הגבתי ואמרתי שזה אפשרי כיום גם על משחקי games on demand. לא רק זה... ככל שעבר הזמן נתנו לך יותר ויותר אפשרויות להעביר רשיונות עד לכדי מצב שהיום אתה יכול להעביר את כל הרשיונות שלך לעד 10 קונסולות. כל פעם לקונסולה אחת כל 3 חודשים.

לגבי התשלום על השאלת משחקים,ואם אני רוצה להשאיל לחבר את האוטו?

אם היינו משווים לאוטו אז כל משחק היה עולה לך 300 דולר עם האינפלציה לעומת ימי הNES ובתוספת עלויות הפיתוח. תגיד תודה שזה לא המצב.

שחר האמת שאני לא מבין למה לי לרצות לכתוב תגובה דרך האקס בוקס... הרי לשנינו ברור שאתה תרצה לעשות את זה בעזרת המקלדת של הטלפון הנייד שלך אז אם כך למה צריך בכלל את המסך הגדול בשביל זה? הרי אתה יכול באותה המידה לפתוח את האפליקציית פייסבור בטלפון שלך ולסגור עניין.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2013, 14:00

Kazz כתב:קאוטיק: דרישה לשלם סכום נכבד בשביל לשחק במשחק ששאלת מחבר על קונסולה\חשבון נפרד = אותו דבר כמו חסימת משחקי יד שניה בפועל. כפי שה online pass היה דרך להלחם בשוק יד שניה, כך גם פה. ועכשיו הבנו למה EA 'ביטלו' את ה online pass. אין שום הנחות, האריסון אמר בפירוש שחבר שלך יצטרך לשלם מחיר מלא; הוא אמר שצריך להיות אונליין פעם ב24 שעות כדי שתוכל לשחק משחקי סינגל. מיקרוסופט לא הכחישו שום דבר ורק אמרו 'לא הכרזנו היום שום דבר לגבי זה חוץ מזה שתוכל לעשות טרייד למשחקים באיזשהי דרך שאנחנו עדיין לא מדברים עליה היום'. זה גם מסביר למה מיקרוסופט אף פעם לא הכחישה בצורה חד-משמעית ולא משתמעת לשני פנים את שמועות הדרישה לחיבור הרשת.

יכול להיות שאחרי הבאקלש שהם קיבלו אתמול הם יישנו דברים. אבל אל תטעה, אם זה תלוי בהם והם יילכו עם כוונתם עד הסוף, אז הם יעשו את הדברים שהאריסון הזכיר.

הדרישה לשלם סכום נכבד בשביל לשחק במשחק ששאלת מחבר היא אך ורק במקרה ואתה רוצה להמשיך לשחק בו, בו זמנית, אצלך.
בערך כמו זה שאני לא יכול להשאיל לאף אחד את עותק הריטייל של ביושוק אינפיניט, סקיירים וכל משחק אחר שמשתמש בsteamworks, כי ברגע שהתקנתי אותם אצלי, הקוד צמוד למשתמש שלי ואין לי שום דרך להפריד אותו ולתת את המשחק למישהו אחר.
אם אני אביא לך את הדיסק של סקיירים, תוכל לשים אותו במחשב שלך, אבל אם אתה רוצה להתקין אותו בסטים, תצטרך לקנות קוד חדש, בסכום נכבד.
אין חסימת יד שניה בפועל. בטוח תהייה דרך למכור את המשחקים לחנויות ריטייל כמו גיימסטופ. כנראה תהייה דרך למכור משחקים און-ליין. אם קיימת אפשרות להפריד את המשחק מהמשתמש שלך בX1 ולמכור אותו לריטייל, סביר להניח שגם תוכל להפריד אותו מהמשתמש שלך ולעשות איתו מה שמתחשק לך (אלא אם כן הם יאפשרו למכור את המשחקים בחזרה, אך ורק לגיימסטופ, אבל זה לא נראה לי סביר במיוחד).
בקיצור, אין חסימת משחקי יד שניה בפועל. כנראה שיהיו הגבלות בתחום, אבל אנחנו עדין לא יודעים אם הן יהיו דרקוניות, או שהן יהיו שוות את הנוחות שנקבל בקונסולה חדשה, שאולי תשתווה לסטים.

הוא אמר שצריך להיות אונליין פעם ב24 שעות ואחרי זה מייקרוסופט יצאו בהצהרה ואמרו שזה לא מדויק ושזו רק אפשרות אחת, למה שיהיה צריך. אתה זה שלא אוהב הנחות, אז תפסיק להניח אותן. נחכה ונראה מה באמת המצב. באמת שאין לנו מושג. נראה שקיימת מגבלה, אבל למה לא לחכות שנדע מה המגבלה הזאת, לפני שאנחנו מחליטים שאנחנו לא מוכנים שהיא תתקיים?

----

swiss, למה אני רוצה לעשות את זה במסך שעליו אני מסתכל ולא על מסך אחר? כי זה יותר נוח. כי אם אוכל להכתיב הודעה בפייסבוק, במקום להכנס לפייסבוק באייפון ולהפסיק לראות את האירוע שעליו אני מגיב, זה מגניב לגמרי. זה נוח מאוד ולפי ההדגמה שלהם, הם גם הפכו את זה לסופר פשוט.
הייתי מעדיף לשבת במחשב ולעשות את זה שם, אבל הדרך הכי נוחה לעשות את זה, תוך כדי צפייה בטלויזיה, זה על מסך הטלויזיה שלי ולא על מסך אחר.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 מאי 2013, 14:01

אני לא חושב שנמצא אי פעם שום דבר יותר גרוע מהמסר של נינטנדו: אף אחד בעולם לא חושב בטעות שהXbox One היא סתם אריזה חדשה של ה-360 כמו במקרה של הWiiU וה-Wii.

XBOX 1 ,וXBOX ONE זה בדיוק אותו הדבר בדיבור

והרבה חנויות בארצות הברית עדין מוכרים XBOX 1 (משומש ),שלא לדבר על שרותי יד 2 כמו איבי שמוצפים בזה

הWIIU יוצר בילבול זה נכון ,אבל לא בילבול שלקוח תמים יקנה WII בימקום WIIU

תחשוב על מצב שמישהו רואה ביד שניה XBOX 1 במחיר טוב עם זה היה XBOX ONE ,וקונה את זה לילד שביקש XBOX ONE לקריסמס

אתה משווה את זה לWIIU ?

תראו את הסרטון של אנגרי גו ,ותבינו

אתם חושבים שהמכירות של הויטה וWIIU גרועות כרגע ?
אני צופה לXBOX ONE כישלון הרבה יותר גדול חוץ מחודשים ראשונים ,אלה עם סוני גם תחליט על הגבלת משומשים

הXBOX ONE הולכת ליצנוח צניחה חופשית ולקחת את EA איתה ,בגלל שזה MS אני מעריך שהם יזרימו מיליארדים לגרום לה להצליח כמו שעשו עם ה360
בטח יסבסדו הרבה מהמחיר שנתים ראשונות ,ויקנו הרבה תוכן בילעדי בהרבה כסף

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2013, 14:04

אבל אתה משתמש במקלדת של הטלפון שלך... אני באמת לא מצליח להבין איך זה שונה מלהשתמש במקלדת של הטלפון שלך כאשר אתה בתוך אפליקציה של פייסבוק. כשאתה באפליקציה אתה צריך להסתכל על המקלדת וכשאתה באפליקציה כמו SMARTGLASS אז אתה לא צריך?

@קרירין... מזל שאין אף חברה ששוכרת את שירותי הנבואה והאנליזה שלך. מוכן להתערב איתך על מה שלא תבקש שהקונסולה תמכור יותר משהאקס בוקס 360 מכר בשנה הראשונה שלו (כמובן שהנחה שהוא במחיר שווה ערך, וזה עדיין מציב אותי בHANDICAP כי מצב הפיננסי של העולם גרוע בהרבה כיום ממה שהוא היה בסוף 05) ולא רק זה אני מתערב שהPS4 ימכור באופן דומה לאקס בוקס.

זה רק הWIIU שהולך להיעלם מהטבלאות (בעצם הוא כבר נעלם).
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine ב 22 מאי 2013, 14:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 177 אורחים