דיון חשיפת האקסבוקס החדשה

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: דיון חשיפת האקסבוקס החדש

הודעהעל ידי Kazz » 22 מאי 2013, 14:04

אם הם ישאירו פירצה שכזו, אז בכיף. אבל אני לא רואה איך זה תואם את הרצון והעבודה הקשה שלהם למנוע מצבים שכאלה ב ONE.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2013, 14:10

Kazz כתב:אם הם ישאירו פירצה שכזו, אז בכיף. אבל אני לא רואה איך זה תואם את הרצון והעבודה הקשה שלהם למנוע מצבים שכאלה ב ONE.

מה זאת אומרת? אני לא יכול לומר לך שזה הכי כיף בעולם... הרי אני משתתף עם מישהו חצי חצי אבל בעצם רק לו יש את המשחק על היוזר שלו. זה לא אופטימלי כמו שהוא יצרוב לי עותק ואני אתקין קראק על המחשב אבל זה קומבינה סבבה שגורמת לי לרכוש משחקים שלא הייתי רוכש כי פה זה לא עניין של מבצע שגורר אותי אלא הרצון של מישהו אחר במשחק מסויים והעובדה שאני פשוט זורם על המשחק כדרך אגב כזה.

זה ממש לא קשור למצב שכיום אני יכול לרכוש את ALAN WAKE, לסיים אותו ואחרי זה להלוות לך אותו ואתה תסיים אותו ואתה תלווה לשחר והוא יסיים אותו ואז נדב ואז גיא ואז חנן ובקיצור מאה אנשים מסיימים את המשחק אבל התשלום עליו היה פעם אחת (60 דולר ובמקרה שלי בכלל 10 פאונד).
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 22 מאי 2013, 14:14

נאמר משהו רשמי לגבי תוכן שנרכש בחנות הXBOX LIVE?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2013, 14:16

Fanta כתב:נאמר משהו רשמי לגבי תוכן שנרכש בחנות הXBOX LIVE?

עריכה: כל מה שקשור למשחקים לא עובד.

מממממ.... לזאווי יש פריאורדר ב400 פאונד... זה גם היה הפריאורדר לוויו שבסוף עלה 220 פאונד (לפחות ככה אני זוכר אז אם לא שמישהו יתקן) אז מה אתם אומרים? יהיה את אותו ההפרש? אני חושב שכן כי לא הגיוני (בתור מישהו בכיר במיק') למכור מכשיר שמנסה להיות ממש אבל ממש MASS MARKET (וכתוצאה מזה יביא רווחים גדולים מאוד כל עוד יש כמות נכבדת של INSTALL BASE ואני לא מדבר על מה שיש כיום אלא יותר בכיוון של ה150 מיליון של הPS2... לפחות) שאנחנו כבר יודעים שהוא לא הכי היי אנד (שאני חושב נובע בעיקר מצורך לשמור על חום סביר בתוך המכשיר) במחיר שדומה למחיר של ה360 בזמנו.

אולי אני טועה אבל MY MONEY IS ON 250... פאונד.

עריכה:
חשבתי על זה עוד קצת וכנראה שלא כי שכחתי שאין כמות אינסופית של מכשירים וכנראה שייצרו הרבה פחות מ20 מיליון מכשירים ולפחות כמה מיליונים של קונים נלהבים ישלמו מחירים ממש מופרכים אז כנראה ש250 פאונד זה WISHFUL THINKING
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 22 מאי 2013, 14:48

תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2013, 15:03

Eurogamer: You've got the ESPN and NFL partnerships over here [in the US], so you'll need similar things in other territories.

Phil Harrison: Totally, and I completely understand why looking at today's presentation you might feel it gave an unfair impression that it's very US-centric. We have to use examples from somewhere and anchor it--

Eurogamer: Oh sure, I think people understand that. They'll want to have local examples soon, so I guess the question is when people will be able to see those local examples?

Phil Harrison: So, between now and launch we have a number of very high-profile venues around the UK and in Europe where we can address that head on...

Eurogamer: You must feel things like Premier League football can be a killer application...

Phil Harrison: [Smiles] There are lots of ideas.

הלוואי וזה לא זיון מוח שיתרחש רק עוד שנתיים. אותי כדורגל לא מעניין אבל איגרוף! שיביאו לי איגרוף!
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2013, 15:49

swiss-the-engine כתב:אבל אתה משתמש במקלדת של הטלפון שלך... אני באמת לא מצליח להבין איך זה שונה מלהשתמש במקלדת של הטלפון שלך כאשר אתה בתוך אפליקציה של פייסבוק. כשאתה באפליקציה אתה צריך להסתכל על המקלדת וכשאתה באפליקציה כמו SMARTGLASS אז אתה לא צריך?

אם יהיה אפשר פשוט להכתיב לקינקט (ונראה לי שזה פיטצ'ר שהגיוני שיהיה, למרות שזו סתם השערה), אז לא. אני לא אצטרך את המקלדת של הטלפון.
אם יהיה אפשר להשתמש רק במקלדת של הטלפון, דרך אפליקציית הסמארט גלאס, זה עדיין שיפור משמעותי, כי אני אבלה הרבה פחות זמן בלא להסתכל על מסך הטלויזיה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 22 מאי 2013, 15:56

kririn כתב:XBOX 1 ,וXBOX ONE זה בדיוק אותו הדבר בדיבור

והרבה חנויות בארצות הברית עדין מוכרים XBOX 1 (משומש ),שלא לדבר על שרותי יד 2 כמו איבי שמוצפים בזה

הWIIU יוצר בילבול זה נכון ,אבל לא בילבול שלקוח תמים יקנה WII בימקום WIIU

תחשוב על מצב שמישהו רואה ביד שניה XBOX 1 במחיר טוב עם זה היה XBOX ONE ,וקונה את זה לילד שביקש XBOX ONE לקריסמס

אתה משווה את זה לWIIU ?
אתם חושבים שהמכירות של הויטה וWIIU גרועות כרגע ?
אני צופה לXBOX ONE כישלון הרבה יותר גדול חוץ מחודשים ראשונים ,אלה עם סוני גם תחליט על הגבלת משומשים

באיזה סרט אתה חי? אף אחד חוץ ממך לא קורה לXBOX המקורית XBOX 1, כמו שאף אחד לא קורה לWII המקורית WII 1. קוראים לה Xbox או מקסימום Original Xbox. שלא נדבר על זה שכבר 8 שנים הקונסולה הזו לא קיימת בשוק ככה שאף אחד בעולם לא הולך להתבלבל כמו שאף אחד לא באמת קונה מכשיר HTC בן 10 שנים כשהוא בא לחפש HTC One.
תשווה את זה למערכות עיתונים שאחרי החשיפה של נינטנדו עצמה היו בטוחים ודיווחו על זה שהWii U הוא בכלל גיימפאד לWii המקורית... איפה עוד היה דבר כזה בהיסטוריה של הקונסולות?
מיקרוסופט יכולה לשלוח את המסר הכי מבולבל בעולם לגבי הקונסולות, להכריח אנשים להחתים את כף היד שלהם ולשמור אותה במאגר פנימי, ולשלב, ועדיין - המצב שלה בחיים לא יהיה גרוע כמו הWiiU בהשקה שלה.
כי גם אם נתעלם מצרכני תוכן שבכלל לא משחקים בכלום ואולי יקנו את הקונסולה בגלל הגימיקים האחרים שלה, זה פשוט בגלל שלמיקרוסופט יש כבר את המשחקים לתמוך בקונסולה: שניה אחרי שהיא הוכרזה מיהרו המפיצות הגדולות להודיע באופן רשמי על תמיכה של המשחקים שלהן בקונסולה (באטלפילד 4, דסטיני, Thief, כל משחקי הספורט של EA, וגם המנוע של Cryengine כבר רץ על הקונסולה). זו יותר תמיכה מצד ג' ממה שהWii U מקבלת חצי שנה אחרי שהיא נמצאת בשוק.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2013, 16:02

תשמע אני אומנם לא משתמש כל כך באפליקציה של פייסבוק כי רוב הפיצ'רים מובנים לי בטלפון אבל מה שאתה אומר פשוט לא הגיוני (יותר זמן לבהות במסך). להכתיב דרך הקינקט לא יקרה.
1.לפתוח סמארטגלאס... 2.להפעיל מקלדת וירטואלית שמתחברת לאקס בוקס (רוב הסיכויים החיבור עצמו לוקח כמה שניות אבל נגיד שלא) להסתכל על המקלדת בזמן הכתבה 3.ולחיצה על SEND.
1.פתיחת אפליקציית פייסבוק (הנה אני בודק איך זה עובד אצלי בטלפון באפליקציה עצמה) 2.קליק על הפינה השמאלית, 3.קליק למטה על אייקון (סטאטוס) כתיבת הודעה 4.ולבסוף SEND.

3 פעולות לעומת 4! כאשר הפעולות עצמן לוקחות שבריר שניה ובטלות בשישים בהשוואה לזמן שלוקח כתיבת ההודעה עצמה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2013, 16:15

swiss-the-engine כתב:תשמע אני אומנם לא משתמש כל כך באפליקציה של פייסבוק כי רוב הפיצ'רים מובנים לי בטלפון אבל מה שאתה אומר פשוט לא הגיוני (יותר זמן לבהות במסך). להכתיב דרך הקינקט לא יקרה.
1.לפתוח סמארטגלאס... 2.להפעיל מקלדת וירטואלית שמתחברת לאקס בוקס (רוב הסיכויים החיבור עצמו לוקח כמה שניות אבל נגיד שלא) להסתכל על המקלדת בזמן הכתבה 3.ולחיצה על SEND.
1.פתיחת אפליקציית פייסבוק (הנה אני בודק איך זה עובד אצלי בטלפון באפליקציה עצמה) 2.קליק על הפינה השמאלית, 3.קליק למטה על אייקון (סטאטוס) כתיבת הודעה 4.ולבסוף SEND.

3 פעולות לעומת 4! כאשר הפעולות עצמן לוקחות שבריר שניה ובטלות בשישים בהשוואה לזמן שלוקח כתיבת ההודעה עצמה.

1. לפתוח סמארטגלאס. 2. להסתכל על מסך הטלויזיה ולהגיד לו מה אני רוצה לעשות. 3. להקליד את ההודעה, כי המקלדת תהייה שם באופן אוטומטי, בזכות החיבוריות בינה ובין הX1 (לפחות ככה אני מתאר שזה יעבוד). 4. לשלוח.
רק במקרה של השימוש בX1, אני עושה את רוב הפעולות הללו בזמן שאני מסתכל על מסך הטלויזיה שלי וזה כמובן בהנחה שלא יהיה אפשר להכתיב לX1, כמו שניתן להכתיב ביעילות רבה לטלפונים סלולריים, שלא נהנים מהיכולת לקרוא את השפתיים שלך ויש להם הרבה פחות עוצמה מתחת למכסה המנוע (בינתיים).

לא בטוח שיהיה אפשר להכתיב לX1 מה לכתוב, במקרים כאלה, אבל זה נראה לי כאילו זה הפיטצ'ר הכי ברור מאליו שיכול להיות במכשיר כזה. אם הוא מזהה כשאתה אומר לו "call john on skype", איזו סיבה יש לו לא לזהות כשאתה אומר לו "write: blah blah blah"?

כשאני צופה במשחק כדורגל, אני יכול להסתכל בפייסבוק ולגלוש באינטרנט, אבל אז אני אפספס את מה שקורה במשחק (וזה קורה לי כל הזמן, כשאני מחפש איזו סטטיסטיקה על שחקן, למשל). אם אני אוכל לראות את הסטטיסטיקה הזאת על מסך הטלויזיה, לצד המשחק עצמו, כי חיפשתי אותה דרך הX1, אז אני מרוויח את היכולת לעשות המון דברים, בלי להפסיד רגעים במשחק. אני גם מרוויח את היכולת להראות למי שרואה איתי את מה שאני מחפש, בלי להעביר אליו את הטלפון.
זה מגניב לגמרי ואין ספק בכלל שזה יותר נוח.

לא בטוח שזה יעבוד בדיוק כמו שמייקרוסופט הציגה, אבל אם כן, זה יהיה מדהים, לדעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2013, 16:19

תשמע אתה (כנראה) טועה. לסמארטגלאס יש עוד שימושים למעט מקלדת ואלא אם כן יש איזה משהו סופר אינטליגנטי שיבין מתי אתה רוצה מקלדת ומתי אתה רוצה שלט ומתי אתה רוצה מידע נוסף אתה כנראה תשתמש בסמארטגלאס כמו שהוא עובד היום. זה אומר שאתה תשתמש בוא כמו התיאור שהבאתי בהודעה הקודמת.

לגבי דברים אחרים שאמרת זה ברור שזה אחלה! אני מספיק לי אפשרות של סקייפ בזמן משחק... מבחינתי זה אדיר ברמות כי לשחק עם חבר עם אוזניות זה ממש אבל ממש רחוק מלשחק עם חבר ביחד איתך על הספה ושיחת וידאו היא בהחלט קפיצת מדרגה רצינית מאוד לעומת אוזניות ומיקרופון.

בעניין ההכתבה שכח מזה. NOT GONNA HAPPEN. תוכנות יעודיות לא מסוגלות להכתיב באופן אמין 80% מהזמן בחדר שקט כשאתה מילימטר מהמיקרופון אז קל וחומר קינקט שבמרחק של לפחות מטר ממך עם רעש שבוקע אשכרה מאיפה שהוא נמצא וגם מסביב.
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 מאי 2013, 16:32

מקור לכך שמיקרוסופט לא ייאפשרו הפצה-עצמית לאינדים:
http://www.shacknews.com/article/79309/ ... lish-games

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 22 מאי 2013, 17:34

swiss-the-engine כתב:עריכה: כל מה שקשור למשחקים לא עובד.

WISHFUL THINKING

אפשר בבקשה ציטוט?
לא ציטוט על משחקי XBOX360, ציטוט בנוגע למשחק XBOX LIVE ARCDE?
יודע מה, גם ציטוט בנוגע לXBOX360

מזה אומר דרך אגב בנוגע לחנות משחקי הארקייד?
היא מתאפסת?

אני עדין מחכה להבין מזה אומר משתמש VIP שזה משהו שמייקרוסופט עדין לא חשפו

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מאי 2013, 17:34

יש תופעה די משעשעת שמתרחשת בעקבות החשיפה המאכזבת של האקס בוקס אתמול,משהו שאנחנו רואים גם בפורום הזה וגם במקומות אחרים שיצא לי לבקר בהם,פתאום חלק מחובבי נינטנדו מרימים את ראשם וחושבים שמדובר באיזשהו סדר גודל של אכזבה או קטסטרופה ברמה שבכלל מדגדגת את ה WIIU,בואו נבהיר כמה דברים:

1)לא,החשיפה אתמול לא היתה גרועה יותר בשום צורה או דרך ממה שראינו עם ה WIIU,לא אותו סדר גודל בכלל,זה הכל עניין של ציפיות שונות שבאים איתם לכל חשיפה,אם אתמול זו היתה חשיפה של נינטנדו במקום MS היינו מופתעים לטובה בצורה מטורפת וכל היום רק היינו מחמיאים לנינטנדו עד כמה שהיא שיחקה אותה,שעכשיו אין ספק שהיא שוב רלוונטית,שהיא הפציצה בחומרה מעולה,שראינו תמיכה מדהימה מצד התעשייה,שיש לה חזון מטורף ושאין ספק שהיא מתחרה מאוד מסוכנת עבור מייק וסוני.

2) אין שום סיכוי שיש פחות הייפ כלפי המכשיר של מייק מאשר מה שהיה כלפי ה WIIU,אתם תראו שמייקרוסופט תמכור ותמכור המון ולא תתקרב אפילו ללהזכיר את המספרים של ה WIIU.
לעולם,גם לא אתמול,לעולם לא היתה חשיפה עם פחות הייפ ויותר מבוכה מאשר ה WIIU,לא משנה עד לאיזו קונסולה כושלת נלך בהיסטוריה ובטח לא בגלל שקוד נראה חרא או כי דיברו הרבה על שירותים,צאו מהסרט כי זה לא אותו סדר גודל של מבוכה כמו פרזנטציה מבולבלת ללא שום כותר ראוי לרפואה עם חומרה מעליבה והדגמה מאוד חלשה של שלט שדווקא בעל פוטנציאל,חשיפה שההיילייט שלה היה תצוגה של שלל כותרי צד ג׳ שמורכבים מפורטים בני שנה,בלי שום בלעדי או שם גדול שיראה תמיכה רצינית מצד התעשייה.

אף פעם לא ראיתי חשיפה שאחריה הרגשתי כאילו הציגו לי איזשהו תוסף לא משמעותי,אפס הייפ וחוסר התלהבות טוטאלי גם מצד נינטנדו עצמה,לא חושב שאי פעם גם אני אחווה חשיפה כל כך חסרת הייפ אלא אם כן נחשיב את ה ouya,כי נינטנדו היתה יותר קרובה לחשיפה ההיא מאשר לזו של MS מבחינת עניין והייפ.

3) לרמוז באיזשהי צורה שהשם רע או מבלבל בסדר הגודל של ה WIIU זו עוד בדיחה לא רצינית,לא היתה עוד קונסולה שהיצרנית שלה הוציאה פרסומות ספציפיות ודפי מידע שמבהירים שמדובר במכשיר חדש עם טבלת השוואה עם ה wii שמכילה את הסעיף האלמותי לטובת WIIU שמציין ״מריץ משחקי WIIU" ,יש יותר מסר חלש ומבלבל מזה?

בקיצור,צאו מזה,אפשר לבקר את מייק על הרבה דברים אתמול גם אם אתם אוהדי נינטנדו אבל אל תעזו לרמוז שזה בר השוואה או אפילו רע יותר ממה שקרה עם ה WIIU,זה באמת לא רציני.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 22 מאי 2013, 17:45, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 מאי 2013, 17:44

אני ארשום כמה דברים, בלי התייחסות ספציפית:

* הדור הבא (לא הקרוב, הבא) של הקונסולות כבר יתבסס ככל הנראה ברובו על שירותי הורדה. ברגע שזה יהיה המצב, לא תהיה שום חשיבות לכל סיפור משחקי יד-שניה. כדאי להתחיל להתרגל מעכשיו, וכן, גם לא כזה גרוע לשלם סכום ליוצרי המשחק. רוצים לשחק בזול? אני משער שכן נראה את המפיצות משחררות מפתחות לחנויות חיצוניות, כמו שקורה כיום בPC, או שמחירים ירדו. אחרת לא יקנו.

* אמרתי את זה אתמול, ונראה שיורוגיימר אמרו את זה גם - הקונסולה מאוד Us-Centric. הדוגמאות הראו איך זה יעבוד בארה''ב, ובכל מקום אחר היא תעבוד פחות טוב, ומיקרוסופט תחטוף על זה בראש. שתתכונן מעכשיו. למה שתכני המוזיקה, הטלוויזיה, נטפליקס, הולו וכל שאר הירקות, יעבדו בישראל? הם עובדים בישראל היום בלי VPN?

* באשר לחנויות/רשתות שיפשטו רגל מהמהלך, בהנחה שהוא אכן ייתר את מכירות היד-השניה, דעתי היא ''ביג פאקינג דיל''. חברה שלא יודעת להסתגל, כמו שנטפליקס עשתה לפני שנים, מגיע לה למות.

* לא ראינו עדיין משחקים, וכדאי מאוד לחכות לתצוגה בE3 לפני ששופטים.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 מאי 2013, 17:53

אבל זה כן אותו בר אכזבה ואפילו יותר

נינטנדו עשתה טעויות גדולות עם הWIIU ,אבל עם לנינטנדו היה את הXBOX ONE ,אולי היתי מופתע לטובה מהחומרה עצמה בגלל ציפיות נמוכות
אבל היתי חושב שהיא הרבה יותר גרועה מהWIIU הקימת ,בגלל יתר ההגבלות ,בעיקר עניין היד שניה שמאוד משמעותי בשבילי
לא מענין אותי מישחקי EA ,אבל כן של חברות אחרות

הWIIU מאוד מאכזבת

המחיר יחסית למה שמקבלים

הטכנולוגיה המיושנת במסך מגע

השם המטומטם

החוסר במישחקי חובה

החומרה המיושנת

בגלל זה אני לא רץ לקנות WIIU

אבל הXBOX ONE מכילה חסרונות גדולים יותר לטעמי ,החומרה מספיק חזקה לדור הבא זה נכון
אבל

1-הקונסולה מאוד גדולה פיזית

2-השם מטומטם

3-החיסרון הענק עם היד שניה

4-החיוב חיבור לאינטרנט מידי פעם

5-הציוד הישן שהולך לפח

6-החוסר תמיכה אחורנית

7-כניראה המחיר היקר אבל זה עוד לא הוכרז

בין WIIU לבין הXBOX ONE ,היתי בוחר בWIIU בקלות כרגע
ולמרות שאני חובב נינטנדו ,לפלטפורמה יחידה ,בלי הPC שיש לי ,היתי בוחר PS4 עם לא יחסמו יד שניה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 מאי 2013, 17:57

עוד משהו ששכחתי קודם: כל מי שבוכה על לחבר את הקונסולה לרשת פעם בX זמן, נטו מתבאס שמדובר במנגנון DRM. לכל השאר, זה לא אמור לדגדג בכלל.
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 מאי 2013, 18:03

"
באיזה סרט אתה חי? אף אחד חוץ ממך לא קורה לXBOX המקורית XBOX 1, כמו שאף אחד לא קורה לWII המקורית WII 1. קוראים לה Xbox או מקסימום Original Xbox. שלא נדבר על זה שכבר 8 שנים הקונסולה הזו לא קיימת בשוק ככה שאף אחד בעולם לא הולך להתבלבל כמו שאף אחד לא באמת קונה מכשיר HTC בן 10 שנים כשהוא בא לחפש HTC One.
תשווה את זה למערכות עיתונים שאחרי החשיפה של נינטנדו עצמה היו בטוחים ודיווחו על זה שהWii U הוא בכלל גיימפאד לWii המקורית... איפה עוד היה דבר כזה בהיסטוריה של הקונסולות?
מיקרוסופט יכולה לשלוח את המסר הכי מבולבל בעולם לגבי הקונסולות, להכריח אנשים להחתים את כף היד שלהם ולשמור אותה במאגר פנימי, ולשלב, ועדיין - המצב שלה בחיים לא יהיה גרוע כמו הWiiU בהשקה שלה.
כי גם אם נתעלם מצרכני תוכן שבכלל לא משחקים בכלום ואולי יקנו את הקונסולה בגלל הגימיקים האחרים שלה, זה פשוט בגלל שלמיקרוסופט יש כבר את המשחקים לתמוך בקונסולה: שניה אחרי שהיא הוכרזה מיהרו המפיצות הגדולות להודיע באופן רשמי על תמיכה של המשחקים שלהן בקונסולה (באטלפילד 4, דסטיני, Thief, כל משחקי הספורט של EA, וגם המנוע של Cryengine כבר רץ על הקונסולה). זו יותר תמיכה מצד ג' ממה שהWii U מקבלת חצי שנה אחרי שהיא נמצאת בשוק."

יוצא לי לצפות הרבה ביוטיוב בחובבי רטרו
ותיהיה מופתע ,הרבה מאוד חנויות עוד מוכרות את הXBOX האורגינלית ועוד קונסולות בארצות הברית
למרות שהם גם מוכרים קונסולות חדשות

בישראל זה מאוד לא נפוץ ,בארצות הברית שוק היד שניה הרבה יותר נפוץ

והרבה מכנים את הXBOX האורגינלית XBOX 1 ,מאז יצא הXBOX 360
כמו שהרבה מכנים את הPS ,PS1
ולא לא רק בגלל שיצא PS ONE מסוני (הגירסה הרזה של הPS1 )

רק תבדוק באיבי כמה קונסולות XBOX 1 יש למכירה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מאי 2013, 18:45

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-spec-analysis-xbox-one
DF סוף סוף ערכו את ההשוואה בין 2 הקונסולות,הם היו נוכחים בפאנל של המהנדסים בהנחיית לארי הירב שם הם קיבלו קצת מידע ומספרים,בדקו מקורות ואישרו כמעט באופן סופי שה SPECS תואמים לגמרי לשמועות- קרי כרטיס מסך עם 12 cu ו 1.2 TF ובקיצור כל מה שהיה בdocs שדלפו.
הם מציינים שלפס4 יש יתרון בכרטיס המסך ובזיכרון (הם לא מעלים גאלמר את החשש שהבעת כלפי GDDR5) מה שמציב את הבוקס אולי בעמדה נחותה יותר מבחינת כח אבל הם מאוד מתלהבים מהטכנולוגיה והפונקציות האחרות שלא קשורות לכח נטו.
הדבר היחיד שנותר בסימן שאלה קטן זה מהירות השעון אבל הם בטוחים שאין סיבה שיש פה משהו שלא תואם להדלפות על סמך שאר הנתונים.

יש שם סקירה הרבה יותר מקיפה למי שרוצה,כולל פרטים על הקינקט,על העבודה המרשימה שעשו לדעתם עם ה OS והתכנון של הקונסולה סביב זה (וכן צדקת KEO,לפי הרושם שעולה מהכתבה ומהתכנון של הקונסולה זה לא נראה כמו משהו שסוני תוכל להשתוות אליו),הם סקפטיים לגבי השימושיות של חישובי ענן מעבר למשחקי מולטי פלייר כבדים ומביעים גם פקפוק בדבר היכולות של קינקט 2 לשמש כאמצעי שליטה מבחינת לאג,מה שכן הם אומרים שהמצלמה עם החיישן הביומטרי וקריאת הבעות הפנים כן יכולה לפתוח עבור מפתחים אפשרויות גיימפליי מעניינות.
סכ״ה קריאה מעניינת למי שרוצה,ולפי מה ש KEO אמר בהקשר להדלפות שהתבררו כנכונות זה שמדובר בהפרש כח של פס2 לקיוב (לטובת הפס4 מן הסתם),לטענתו לא הפרש חריג שלגמרי מתקבל על הדעת בתוך דור.

עריכה:השוואה נוספת של אתר הטכנולוגיה AnandTech:
http://www.anandtech.com/show/6972/xbox-one-hardware-compared-to-playstation-4
גם מאשרים את ההדלפות וחוזרים על הנתונים והדברים של DF,הם לא מבטלים את ההפרש ואומרים שהוא כן קיים אבל באותה נשימה מציינים שבמבחן המציאות רוב משחקי המולטי פלטפורם מפותחים למכנה המשותף הנמוך ולכן ברוב הכותרים הם לא חוזים הבדלים משמעותיים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 מאי 2013, 19:31

ההפרשים בחומרה יהיו לדעתי זניחים ,מבחינת מישחקי מולטיפלטפורם בפועל

אני מעריך שניראה את אותה האיכות הגרפית וביצועים בין הPC לPS4 לXBOX ONE בשנים הראשונות
כי מפתחות ינסו בהתחלה לעשות גירסאות כמה שיותר זהות

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2013, 20:20

החדשה הכי מבאסת, בנוגע לX1, כנראה, היא זו שאומרת שמפתחים עצמאיים לא יוכלו לשווק משחקים באופן עצמאי דרך הקונסולה.
סוני עשו דבר נהדר, כשהם הראו כמה הם תומכים ביוצרים העצמאיים וחבל שמייקרוסופט לא מעדכנים קצת את תהליך הסרטיפיקציה שלהם. הם מפסידים כמות לא קטנה של משחקים, שכנראה יגיעו לPS4 ולPC, אבל בגלל בירוקרטיה, לא יגיעו לX1.
סתם חבל.

עם זאת, זה משהו שנורא קל, באופן יחסי לשנות. אם יהיו כמה הצלחות מיוצרים עצמאיים בPS4, לא יהיה מפתיע לראות את מייקרוסופט מכריזים על התמיכה שלהם במפתחים עצמאיים ומנצלים את זה לקצת פרסום חיובי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 מאי 2013, 20:25

אגב - Fanta או מישהו מהמנהלים מוכן לשנות את כותרת הדיון ל''דיון חשיפת האקסבוקס החדשה''? קונסולה היא נקבה לדעתי, לא?
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2013, 20:26

Klayman כתב:אני ארשום כמה דברים, בלי התייחסות ספציפית:

* הדור הבא (לא הקרוב, הבא) של הקונסולות כבר יתבסס ככל הנראה ברובו על שירותי הורדה. ברגע שזה יהיה המצב, לא תהיה שום חשיבות לכל סיפור משחקי יד-שניה. כדאי להתחיל להתרגל מעכשיו, וכן, גם לא כזה גרוע לשלם סכום ליוצרי המשחק. רוצים לשחק בזול? אני משער שכן נראה את המפיצות משחררות מפתחות לחנויות חיצוניות, כמו שקורה כיום בPC, או שמחירים ירדו. אחרת לא יקנו.

* אמרתי את זה אתמול, ונראה שיורוגיימר אמרו את זה גם - הקונסולה מאוד Us-Centric. הדוגמאות הראו איך זה יעבוד בארה''ב, ובכל מקום אחר היא תעבוד פחות טוב, ומיקרוסופט תחטוף על זה בראש. שתתכונן מעכשיו. למה שתכני המוזיקה, הטלוויזיה, נטפליקס, הולו וכל שאר הירקות, יעבדו בישראל? הם עובדים בישראל היום בלי VPN?

* באשר לחנויות/רשתות שיפשטו רגל מהמהלך, בהנחה שהוא אכן ייתר את מכירות היד-השניה, דעתי היא ''ביג פאקינג דיל''. חברה שלא יודעת להסתגל, כמו שנטפליקס עשתה לפני שנים, מגיע לה למות.

* לא ראינו עדיין משחקים, וכדאי מאוד לחכות לתצוגה בE3 לפני ששופטים.

תאכלס אבל ציפית שלא יהיה English centric ? אין מה לעשות זה השוק הכי גדול שיש וברור שתשקיע בוא לפני הכל אבל עד כמה שאני זוכר כבר כיום יש כמה אפליקציות של הולנדים וצרפתים ועוד כמה מדינות אירופאיות. לצפות לתמיכה בארץ זה לא ריאלי. בסופו של יום צריך לראות (מבחינתי כמובן) עד כמה הקינקט יותר טוב במציאות ומה יצא ממנו בתרכלס מבחינת משחקי השקה וכמובן משחקים "רגילים". מעבר לזה אני לא רואה סיבה להעדיף קונסולה אחת על פני האחרת.

נראה לי שלי אישית תהיי בחירה קשה מאוד. בשבילי השלט מאוד חשוב ואני מחבב קיקנט אבל ברור ששניהם הולכים להפציץ עם המון משחקים אקסקלוסיביים וכנראה בטווח הארוך נראה משחקים טובים יותר על הפלייסטיישן.

אח... בעיות של עולם ראשון
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 מאי 2013, 20:29

אבל אמרת לפני כמה עמודים ''למה נראה לך שכל הפיצ'רים האלה לא יעבדו בארץ?!''
?

SgtDonowitz
Warrior

Re: דיון חשיפת האקסבוקס החדשה

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 22 מאי 2013, 21:34

כל הדיבורים על השם של האקסבוקס החדש גרמו לי לחשוב על מי חשב על הרעיון קודם, HTC או מיקרוסופט :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 39 אורחים