Kazz כתב:אם הם ישאירו פירצה שכזו, אז בכיף. אבל אני לא רואה איך זה תואם את הרצון והעבודה הקשה שלהם למנוע מצבים שכאלה ב ONE.
Fanta כתב:נאמר משהו רשמי לגבי תוכן שנרכש בחנות הXBOX LIVE?
swiss-the-engine כתב:אבל אתה משתמש במקלדת של הטלפון שלך... אני באמת לא מצליח להבין איך זה שונה מלהשתמש במקלדת של הטלפון שלך כאשר אתה בתוך אפליקציה של פייסבוק. כשאתה באפליקציה אתה צריך להסתכל על המקלדת וכשאתה באפליקציה כמו SMARTGLASS אז אתה לא צריך?
kririn כתב:XBOX 1 ,וXBOX ONE זה בדיוק אותו הדבר בדיבור
והרבה חנויות בארצות הברית עדין מוכרים XBOX 1 (משומש ),שלא לדבר על שרותי יד 2 כמו איבי שמוצפים בזה
הWIIU יוצר בילבול זה נכון ,אבל לא בילבול שלקוח תמים יקנה WII בימקום WIIU
תחשוב על מצב שמישהו רואה ביד שניה XBOX 1 במחיר טוב עם זה היה XBOX ONE ,וקונה את זה לילד שביקש XBOX ONE לקריסמס
אתה משווה את זה לWIIU ?
אתם חושבים שהמכירות של הויטה וWIIU גרועות כרגע ?
אני צופה לXBOX ONE כישלון הרבה יותר גדול חוץ מחודשים ראשונים ,אלה עם סוני גם תחליט על הגבלת משומשים
swiss-the-engine כתב:תשמע אני אומנם לא משתמש כל כך באפליקציה של פייסבוק כי רוב הפיצ'רים מובנים לי בטלפון אבל מה שאתה אומר פשוט לא הגיוני (יותר זמן לבהות במסך). להכתיב דרך הקינקט לא יקרה.
1.לפתוח סמארטגלאס... 2.להפעיל מקלדת וירטואלית שמתחברת לאקס בוקס (רוב הסיכויים החיבור עצמו לוקח כמה שניות אבל נגיד שלא) להסתכל על המקלדת בזמן הכתבה 3.ולחיצה על SEND.
1.פתיחת אפליקציית פייסבוק (הנה אני בודק איך זה עובד אצלי בטלפון באפליקציה עצמה) 2.קליק על הפינה השמאלית, 3.קליק למטה על אייקון (סטאטוס) כתיבת הודעה 4.ולבסוף SEND.
3 פעולות לעומת 4! כאשר הפעולות עצמן לוקחות שבריר שניה ובטלות בשישים בהשוואה לזמן שלוקח כתיבת ההודעה עצמה.
swiss-the-engine כתב:עריכה: כל מה שקשור למשחקים לא עובד.
WISHFUL THINKING
Klayman כתב:אני ארשום כמה דברים, בלי התייחסות ספציפית:
* הדור הבא (לא הקרוב, הבא) של הקונסולות כבר יתבסס ככל הנראה ברובו על שירותי הורדה. ברגע שזה יהיה המצב, לא תהיה שום חשיבות לכל סיפור משחקי יד-שניה. כדאי להתחיל להתרגל מעכשיו, וכן, גם לא כזה גרוע לשלם סכום ליוצרי המשחק. רוצים לשחק בזול? אני משער שכן נראה את המפיצות משחררות מפתחות לחנויות חיצוניות, כמו שקורה כיום בPC, או שמחירים ירדו. אחרת לא יקנו.
* אמרתי את זה אתמול, ונראה שיורוגיימר אמרו את זה גם - הקונסולה מאוד Us-Centric. הדוגמאות הראו איך זה יעבוד בארה''ב, ובכל מקום אחר היא תעבוד פחות טוב, ומיקרוסופט תחטוף על זה בראש. שתתכונן מעכשיו. למה שתכני המוזיקה, הטלוויזיה, נטפליקס, הולו וכל שאר הירקות, יעבדו בישראל? הם עובדים בישראל היום בלי VPN?
* באשר לחנויות/רשתות שיפשטו רגל מהמהלך, בהנחה שהוא אכן ייתר את מכירות היד-השניה, דעתי היא ''ביג פאקינג דיל''. חברה שלא יודעת להסתגל, כמו שנטפליקס עשתה לפני שנים, מגיע לה למות.
* לא ראינו עדיין משחקים, וכדאי מאוד לחכות לתצוגה בE3 לפני ששופטים.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 39 אורחים