רונן כתב:נדב, תודה. שמעתי מאנשים נוספים שהוא קל מאוד (דיאבלו 3). זה די עקרוני מבחינתי, לכן ההתלבטות הרבה. אם אווסת לרמת קושי קשה, הוא עדיין יהיה קל?
בלינג, אולי בהמשך הדחליל ישולב טוב יותר בקמפיין. לפי הבנתי הוא הרשע העיקרי במשחק, אז הוא חייב להופיע, כפי שהופיע בקטעים מגניבים במשחק הראשון.
התחלתי את המשחק והוא פשוט עשוי טוב בכל היבט, בהם גיוון ויצירתיות.
וקרבות באטמוביל הם בדיוק כפי שהערכתי אותם: מגניבים וכיפיים. אולי יש יותר מדי מהם ולכן תחושת מיצוי, ולכן הביקורת כלפיהם. אך אני מתרשם שהבאטמוביל מוסיפה המון למשחק, בזכותה המשחק מרגיש יותר כמו משחק של באטמן.
והשימושים בבאטמוביל מגוונים ויצירתיים. אם יצליחו לשמור על הגיוון ועל העניין לכל אורך המשחק, לא תהיה לי בעיה ש"דוחפים" אותה לעתים קרובות.
וצלחתי "חידה" אחת של הרידל. לא הבנתי כל כך מה חידה במסלול מכשולים, אבל מילא, זה עדיין היה כיף ומגניב.
תענוג של משחק.
מסכים עם כל מה שאמרת פה רונן, הבאטמוביל מוסיפה המון ובלעדיה זה לא היה אותו הדבר וזה היה מרגיש כמו המשך שגרתי יחסית, נורא נהנה ממנה עד עכשיו ולא מבין שום תלונה, השימוש בה בקמפיין מצויין, יש דינאמיקה ממש מגניבה איתה.
וכן היא אכן חלק כפוי ובלתי נפרד מהקמפיין, מה הבעיה פה? כל הקטע של הסדרה זה שכאתה נמצא בקמפיין אז הוא מעוצב בצורה מהודקת ומרגיש כמו משחק יחסית לניארי, הבאטמוביל זה עוד גאדג׳ט לארסנל שצריך להשתמש בו בקמפיין כדי לפתור בעיות והוא ממש כיפי ככזה.
הקרבות באטמוביל די מהנים, כן עושה רושם שהם לא מתפתחים יותר מדי אבל כרגע הם כיפיים ומוסיפים לגיוון, יכול להיות זה ישתנה אבל גם אם הם לא מדהימים הם רחוקים מלהיות סבל כמו שתיארו את זה.
המשחק אגב, לא מאתגר כמעט בכלל, יש המון מכאניקות חדשות ובאטמן מפלצתי מאי פעם גם על הרמה הקשה, גם בניגוד לקודמים אני מרגיש שיש לי זמן רב יחסית ללחוץ על הקאונטר.
אבל פאק כמה שהמשחק הזה כיפי וממכר, לא יכלתי להפסיק אתמול, הגעתי כבר ל 20% השלמה בסיפור מרוב שנסחפתי עם האירועים, ננסה לעשות תוכן צד יותר אבל הייתי חייב להמשיך עוד ועוד את הקמפיין, בקיצור עד עכשיו אכן תענוג של משחק.