Batman - Arkham Knight הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: Batman - Arkham Knight הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 יוני 2015, 22:20

DrKeo כתב:
Klayman כתב:ריפאנד לא עובד על משחקים שקנית מGMG או כל מקום אחר שהוא לא סטים עצמה.

לא תקבל REFUND מGMG?

נוהל ההחזרות שלהם הוא "שלחנו לך את הקוד? אנחנו ממש מצטערים :( אנחנו לא יכולים לתת לך החזר."

As stated in our Terms and Conditions and in our Refund Policy, are we unable to refund a purchase once a key has been assigned to your account and sent to you in your order confirmation email.

אני לא מאמין שזה יגיע למצב הזה. בטח יתקנו אותו תוך כמה ימים. שבוע שבועיים, אולי. נראה שעיקר הבעיה שלו בהזרמת טקסטורות.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 יוני 2015, 22:28

עדיין לא ניסיתי, אבל מכל מה שקראתי - נראה שפשוט מדובר בפורט עצל.
זה לא נראה לי הזרמת טקסטורות, לרוב האנשים זה קורה כשהם בתוך הבאטמוביל, וגם אם הם לא טסים בכבישים... וחוץ מזה יש בעיות נוספות של התרסקויות וקבצים חסרים (יכול להיות גם אשמת סטים) וSTUTTER רציני ומה לא.

מקווה שלא יגרמו לנו לחכות ל"מגה פאץ'" וישחררו כמה שיותר מהר את התיקונים הקריטיים.
נראה לי שהם חייבים, עם כל הרעש שזה עושה.. זה כמעט חסר תקדים מה שקרה כאן, שגירסת המחשב היא היחידה עם בעיות רציניות וגירסאות הקונסולה יציבות לגמרי.
אגב, אומרים שהמשחק ב900P על הONE. חשבתי שהם אמרו אחרת... אבל לא נכנסתי לכתבה אז לא יודע אם זה מאומת לחלוטין

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 יוני 2015, 22:39

Laskin כתב:עדיין לא ניסיתי, אבל מכל מה שקראתי - נראה שפשוט מדובר בפורט עצל.
זה לא נראה לי הזרמת טקסטורות, לרוב האנשים זה קורה כשהם בתוך הבאטמוביל, וגם אם הם לא טסים בכבישים... וחוץ מזה יש בעיות נוספות של התרסקויות וקבצים חסרים (יכול להיות גם אשמת סטים) וSTUTTER רציני ומה לא.

מקווה שלא יגרמו לנו לחכות ל"מגה פאץ'" וישחררו כמה שיותר מהר את התיקונים הקריטיים.
נראה לי שהם חייבים, עם כל הרעש שזה עושה.. זה כמעט חסר תקדים מה שקרה כאן, שגירסת המחשב היא היחידה עם בעיות רציניות וגירסאות הקונסולה יציבות לגמרי.
אגב, אומרים שהמשחק ב900P על הONE. חשבתי שהם אמרו אחרת... אבל לא נכנסתי לכתבה אז לא יודע אם זה מאומת לחלוטין

אני הבנתי שכל בעיות הגמגומים נובעות מהזרמת טקסטורה לא יעילה.
בגלל זה רואים את הגמגום הרבה בנסיעה ובגלל זה כשמתקינים את המשחק בSSD, זה גורם לבעיה להיות פחות משמעותית. יש גם לא מעט בעיות של טקסטורות שפשוט לא נטענות (שלטים בלי כלום, או אויבים שהטקסטורות המפורטות שלהם לא נטענות כשמתקרבים אליהם וכאלה).
בגלל זה נראה לי שמקור רוב הבעיות שלו זה שם. זו רק השערה, כמובן.

כל הקטע של קבצים חסרים והתרסקויות עלה רק אצל אנשים שהשתמשו בVPN, כדי להפעיל את המשחק מוקדם יותר וכאלה. לפחות זה מה שרשום בגאף, אז כמובן שזה מקור לא אמין בעליל וצריך לקחת את זה בחשבון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 יוני 2015, 22:44

כן הוא 900P ב ONE, הם גם לא אמרו אחרת, למען האמת לא זכור לי בכלל שדיברו על רזולוציות.

ואם גרסת הפיסי סובלת גם מפגמים גראפיים כמו טקסטורות ברזולוציה נמוכה וכו׳ אז אל תריצו באמת עד שיסדרו את זה, חבל סתם להתבאס.

שיחקתי שעה וחצי ככה ובתכל׳ס? הבאטמוביל נראית לי תוספת די הכרחית, בלעדיה זה באמת היה מרגיש כמו סיטי גדול יותר.
הקרבות רכב לפחות בהתחלה לא גרועים כמו שעשו מהם, זה סוג של מיני גיים נחמד, יכול להיות שבהמשך זה יתסכל ויהיה גרוע אבל כרגע זה זורם.

הנהיגה עצמה כיפית לאללה, הזימון של הרכב עובד מעולה והוא מרגיש חלק בלתי נפרד מהדמות, המשחק מתחיל מצויין, מאוד מושקע מבחינת ההפקה, יש הרבה מכניקות ודברים חדשים לעשות וזה קצת יכול להרגיש overwhelming בהתחלה אבל יש לי הרגשה שחובבי הסדרה יאהבו אותו מאוד, אולי לא כאלו שהחלו לחוש מיאוס כמו קליימן (וקאוטיק?) אבל השאר כן :)

הפעם גם בוחרים ידנית מה לעשות, משימת קמפיין או משימות וצדדיות בתפריט פנימי כמו בוויצ׳ר בניגוד לבעבר שהיו הרבה אייקונים בכל מקום, הרבה יותר נוח.

ולצערי המשימות דחליל זה סתם אתגר נהיגה מפגר שאפשר להפעיל באייקון במפה כמו אתגרי התעופה בסיטי, ממש מאכזב כי מן הסתם ציפיתי שהם ישתלבו כחלק מהסיפור, יש להם אפילו גביעים מיוחדים אז הייתי בטוח שזה סוג של קמפיין ובסוף זה סתם מיני גיים.
אני מקווה שלפחות הארלי משתלבת בסיפור ולא יבוא לי איזה ״אתגר הארלי״ בהמשך המשחק.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 23 יוני 2015, 22:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 יוני 2015, 22:44

נראה לי שבאטמן חסום מהפאמילי שרינג.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2015, 23:12

טוב, אז אני מחכה לפאטצ'. רציתי לנסות אותו קצת אבל חבל שהחוויה תהרס. אני אמתין כמה ימים, נשמע שהכל בסדר ונשחק. איזה בזיון, לא מאמין שככה יצא להם.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 יוני 2015, 23:44

כן, אבל תחשוב על זה ככה:
וויצ'ר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2015, 00:01

Laskin כתב:כן, אבל תחשוב על זה ככה:
וויצ'ר.

יש לי הרגשה שאני אחשוב ככה בזמן הPRELOAD של MGS5, שאני אחשוב ככה בזמן הPRELOAD של FALLOUT4 ואולי גם בזמן שאני עושה PRELOAD לHL3.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2015, 00:24

אז מסתבר שאת הפורט לPC של בטמן עשו... 12 אנשים. כבוד על ההשקעה WB! אולי הייתם צריכים לשים 13 אנשים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 יוני 2015, 00:26

כן... בטח ביום שאסיים את כל המשימות במשחק, בדיוק יצא הDLC הגדול הראשון, שייפתח איזור חדש, ואני אהיה חייב לשחק בו לפני שאעבור לFF VII REMAKE

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 יוני 2015, 00:28

וואו, רוקסטדי... איך קילקלתם לעצמכם את השם... ועל מה? :(
אני צופה DLC חינם או את ORIGINS חינם, או משהו כזה, כפיצוי. הם צריכים לעשות יוביסופט

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 יוני 2015, 00:31

DrKeo כתב:אז מסתבר שאת הפורט לPC של בטמן עשו... 12 אנשים. כבוד על ההשקעה WB! אולי הייתם צריכים לשים 13 אנשים.

זה נכון שUE3 ופורטים מהקונסולות של הדור הנוכחי יותר פשוט לעשות מפעם והכל, אבל זה באמת זלזול מכוער.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2015, 00:32

Laskin כתב:וואו, רוקסטדי... איך קילקלתם לעצמכם את השם... ועל מה? :(
אני צופה DLC חינם או את ORIGINS חינם, או משהו כזה, כפיצוי. הם צריכים לעשות יוביסופט

אני רוצה שהם יעשו מה שEA עשו בזמנו ונתנו משחק חינם מהשנה האחרונה. אני לגמרי רוצה את MKX למרות שאני מוכן להתפשר על SOM :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 יוני 2015, 00:34

יתנו לך לגו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2015, 00:35

באסת :(

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 24 יוני 2015, 00:43

Laskin כתב:יתנו לך לגו

ועוד לגו באטמן :P
נדב עזוב אותך,מורטל קומבט X הוא פורט לא פחות גרוע. עדיף את שאדו אוף מורדור זה בטוח..
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 24 יוני 2015, 02:52

נדב, תודה. שמעתי מאנשים נוספים שהוא קל מאוד (דיאבלו 3). זה די עקרוני מבחינתי, לכן ההתלבטות הרבה. אם אווסת לרמת קושי קשה, הוא עדיין יהיה קל?

בלינג, אולי בהמשך הדחליל ישולב טוב יותר בקמפיין. לפי הבנתי הוא הרשע העיקרי במשחק, אז הוא חייב להופיע, כפי שהופיע בקטעים מגניבים במשחק הראשון.

התחלתי את המשחק והוא פשוט עשוי טוב בכל היבט, בהם גיוון ויצירתיות.

וקרבות באטמוביל הם בדיוק כפי שהערכתי אותם: מגניבים וכיפיים. אולי יש יותר מדי מהם ולכן תחושת מיצוי, ולכן הביקורת כלפיהם. אך אני מתרשם שהבאטמוביל מוסיפה המון למשחק, בזכותה המשחק מרגיש יותר כמו משחק של באטמן.

והשימושים בבאטמוביל מגוונים ויצירתיים. אם יצליחו לשמור על הגיוון ועל העניין לכל אורך המשחק, לא תהיה לי בעיה ש"דוחפים" אותה לעתים קרובות.

וצלחתי "חידה" אחת של הרידל. לא הבנתי כל כך מה חידה במסלול מכשולים, אבל מילא, זה עדיין היה כיף ומגניב.

תענוג של משחק.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 יוני 2015, 06:42

לא הייתי נוגע במשחק על הpc לפני כמה פאצ'ים.. וככל הנראה הוא יצטרך כמה כדי להיות נורמלי. תודה לCDPR! בזכותם לא רכשתי אותו כרגע (למרות שאין לי אשליות שהוא יהיה במחיר זול יותר במבצעי סטים הבאים.. כבר עכשיו מכרו אותו ב40% הנחה).
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 יוני 2015, 10:28

רונן כתב:נדב, תודה. שמעתי מאנשים נוספים שהוא קל מאוד (דיאבלו 3). זה די עקרוני מבחינתי, לכן ההתלבטות הרבה. אם אווסת לרמת קושי קשה, הוא עדיין יהיה קל?

בלינג, אולי בהמשך הדחליל ישולב טוב יותר בקמפיין. לפי הבנתי הוא הרשע העיקרי במשחק, אז הוא חייב להופיע, כפי שהופיע בקטעים מגניבים במשחק הראשון.

התחלתי את המשחק והוא פשוט עשוי טוב בכל היבט, בהם גיוון ויצירתיות.

וקרבות באטמוביל הם בדיוק כפי שהערכתי אותם: מגניבים וכיפיים. אולי יש יותר מדי מהם ולכן תחושת מיצוי, ולכן הביקורת כלפיהם. אך אני מתרשם שהבאטמוביל מוסיפה המון למשחק, בזכותה המשחק מרגיש יותר כמו משחק של באטמן.

והשימושים בבאטמוביל מגוונים ויצירתיים. אם יצליחו לשמור על הגיוון ועל העניין לכל אורך המשחק, לא תהיה לי בעיה ש"דוחפים" אותה לעתים קרובות.

וצלחתי "חידה" אחת של הרידל. לא הבנתי כל כך מה חידה במסלול מכשולים, אבל מילא, זה עדיין היה כיף ומגניב.

תענוג של משחק.

מסכים עם כל מה שאמרת פה רונן, הבאטמוביל מוסיפה המון ובלעדיה זה לא היה אותו הדבר וזה היה מרגיש כמו המשך שגרתי יחסית, נורא נהנה ממנה עד עכשיו ולא מבין שום תלונה, השימוש בה בקמפיין מצויין, יש דינאמיקה ממש מגניבה איתה.
וכן היא אכן חלק כפוי ובלתי נפרד מהקמפיין, מה הבעיה פה? כל הקטע של הסדרה זה שכאתה נמצא בקמפיין אז הוא מעוצב בצורה מהודקת ומרגיש כמו משחק יחסית לניארי, הבאטמוביל זה עוד גאדג׳ט לארסנל שצריך להשתמש בו בקמפיין כדי לפתור בעיות והוא ממש כיפי ככזה.

הקרבות באטמוביל די מהנים, כן עושה רושם שהם לא מתפתחים יותר מדי אבל כרגע הם כיפיים ומוסיפים לגיוון, יכול להיות זה ישתנה אבל גם אם הם לא מדהימים הם רחוקים מלהיות סבל כמו שתיארו את זה.

המשחק אגב, לא מאתגר כמעט בכלל, יש המון מכאניקות חדשות ובאטמן מפלצתי מאי פעם גם על הרמה הקשה, גם בניגוד לקודמים אני מרגיש שיש לי זמן רב יחסית ללחוץ על הקאונטר.

אבל פאק כמה שהמשחק הזה כיפי וממכר, לא יכלתי להפסיק אתמול, הגעתי כבר ל 20% השלמה בסיפור מרוב שנסחפתי עם האירועים, ננסה לעשות תוכן צד יותר אבל הייתי חייב להמשיך עוד ועוד את הקמפיין, בקיצור עד עכשיו אכן תענוג של משחק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 יוני 2015, 10:43

מסתבר שלגירסת המחשב גם חסרים אפקטים וגם טקסטורות שיש בגירסאות הקונסולה. כמה עלוב...
http://www.dsogaming.com/news/batman-ar ... -textures/
נראה לי שבסוף יתחילו את הפורט של גירסת הנחה מאפס, עם כל הצוות של רוקסטדי, ושהחברה הקטנה שעשתה את הפורט תפורק לחלוטין. זה כל כך מרגיז שזה קורה דווקא במשחק הזה.
בואו נקווה שכל מי שיכול - יבקש החזר מסטים. זה אולי ילמד את WB לקח

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 יוני 2015, 12:04

Laskin כתב:מסתבר שלגירסת המחשב גם חסרים אפקטים וגם טקסטורות שיש בגירסאות הקונסולה. כמה עלוב...
http://www.dsogaming.com/news/batman-ar ... -textures/
נראה לי שבסוף יתחילו את הפורט של גירסת הנחה מאפס, עם כל הצוות של רוקסטדי, ושהחברה הקטנה שעשתה את הפורט תפורק לחלוטין. זה כל כך מרגיז שזה קורה דווקא במשחק הזה.
בואו נקווה שכל מי שיכול - יבקש החזר מסטים. זה אולי ילמד את WB לקח

הדבר הראוי לעשות זה לתת לצוות גדול מרוקסטדי לטפל בעניין. להמשיך לסמוך על צוות קטנטן שכבר נכשל חרוצות, יהיה מאוד לא מכבד למי שקנה את המשחק.
אני מקווה שהם גם ידעו לתקשר עם השחקנים. גם אם זה יקח חודש, זה בסדר, אבל שיודיעו שהם מטפלים בזה ואיך הם מטפלים בזה.
כל ה"אפקטים החסרים" האלו גם הופיעו כבר בסרטונים. המשחק נראה נהדר בטריילר של NVIDIA. באמת לא ברור מה קרה פה, שהם פישלו באופן כזה.

בקיצור, שילמדו מיוביסופט.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 24 יוני 2015, 12:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 יוני 2015, 12:12

עלוב, עצוב ובעיקר פתטי. חבל מאוד שזה היחס שלהם לגרסאת המחשב.

אני גם תוהה איך הטריילר של Nvidia נראה כ"כ טוב אם חסרות פה, במוצר הסופי, טקסטורות של אויבים, קירות ובאופן כללי מה שהוא לא באטמן והרכב (כך מדווחים גם בpcgamer).

לדעתי גם חבל מאוד (למרות שאני לא יכול להאשים אותם) שיש די הרבה אנשים שהחזירו את עותק המחשב ורכשו אותו לפס4, במקום. ככה הכסף בכל מקרה נכנס לכיס, והתמריץ לתקן את הגירסא יורד פלאים.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 יוני 2015, 12:13

Klayman כתב:עלוב, עצוב ובעיקר פתטי. חבל מאוד שזה היחס שלהם לגרסאת המחשב.

אני גם תוהה איך הטריילר של Nvidia נראה כ"כ טוב אם חסרות פה, במוצר הסופי, טקסטורות של אויבים, קירות ובאופן כללי מה שהוא לא באטמן והרכב (כך מדווחים גם בpcgamer).

לדעתי גם חבל מאוד (למרות שאני לא יכול להאשים אותם) שיש די הרבה אנשים שהחזירו את עותק המחשב ורכשו אותו לפס4, במקום. ככה הכסף בכל מקרה נכנס לכיס, והתמריץ לתקן את הגירסא יורד פלאים.

גם אם רואים איזו עליה במכירות הPS4, מספיק שהם רואים כמות גדולה של החזרות, בשביל שהמסר יעבור.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 24 יוני 2015, 12:35

לא היה אכפת לי לקבל DLC חינם :)

טוב, מה שנשאר זה לחכות למטאל גיר סוליד 5 פנטום פיין, פולאאוט 4 ודום, שלושת המשחקים שאני מחכה להם בינתיים אם ארקהם נייט לא יטופל במחשב.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 יוני 2015, 12:41

לפחות גרסת ה PS4 מצוינת לפי DF:
Batman: Arkham Knight on PS4 is a technical tour de force

אני חושב שהוא נראה מצויין אבל אחרי ששיחקתי יותר אני ממש לא חושב שיש פה נוקאאוט גראפי לוויצ'ר כמו שסוויס פה חשב, כן יש למשחק את היתרונות שלו במודלים ובאפקטים, אבל הוויצ'ר עם סביבות יותר יפות ומרשימות עד כמה שקשה להשוות, ה ART STYLE פה כל כך זהה לסיטי שהסביבות נראות קצת דומות למרות שברור שההבדל ענק ברגע שמשווים אותן אחת לצד השנייה.

עדיין, מן הסתם המשחק נראה מעולה ובין הטובים על הקונסולה, אפשר לקחת תמונות מזמן גיימפליי שנראות מטורף, בעיקר כשבאטמן עומד קרוב ליד הבאטמוביל (אני זוכר גם שתמונות בסגנון הזה היו הכי מרשימות כשהם חשפו את המשחק, וגם רוב תמונות ה PR התמקדו בתקריבים בסגנון ובצדק, זו באמת הנקודה החזקה שלו), המודלים הראשיים ברמה גבוהה מאוד למשחק עולם פתוח.

חשבתי למען האמת שגרסת ה PC תוסיף upgrade גדול על הקונסולות אבל אחרי מה שיצא, אני מהמר ש KEO ייאלץ להמשיך לחכות למשחק שיפיל אותו...

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 17 אורחים