Batman - Arkham Knight הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Batman - Arkham Knight הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 28 יוני 2015, 22:26

Nucleus_Dawn כתב:
Klayman כתב:
Nucleus_Dawn כתב:
Klayman כתב:הם שמים את הדרייברים של נווידיה וamd ברשימת באגים שהם תיקנו? עוד איזה 3-4 עדכונים והמשחק יהיה במצב נורמלי בטח.

לא שאני רואה אתעצמי מסיים אאת הוויצ'ר 3 עד אז.... אבל עדיין..:)

ברשימת המשימות לעתיד. לא דברים שכבר תוקנו. מה שכבר תוקן רשמתי בעברית, למעלה.
זה הגיוני, סה"כ. חלק מהמשימות שלהם לדאוג שהמשחק יעבוד כמו שצריך, זה לעבוד ביחד עם AMD וNVIDIA, כדי לדאוג שהדרייברים יהיו מוצלחים עבורו.

סתם לא שמתי לב שאלה דברים שהם עוד צריכים לטפל בהם. :)

ולנושא האינטליגנציה של האויבים - שומדבר חדש או מיוחד. בספלינטר סל הם מגיבים לא פחות טוב, אם לא טוב בהרבה (לפחות באחרון), ושם אין לך wall hack על מפה עצומה ואתה צריך לסמן אויבים מרוחקים וכו'.

גם בהיטמן אבסולושן האויבים היו מוצלחים מאוד ובעלי בינה מלאכותית חזקה ו"הגיונית". אומנם שני אלה אינם משחקי עולם פתוח, אבל הקטעים שבהם האינטליגנציה של האויבים בבאטמן באה לידי ביטוי הם די מסדרוניים גם ככה.

לא רק שאין שום דבר חדש ומיוחד בAI של האויבים, כל הפעולות המדהימות שהוזכרו כאן נעשות על ידי האויבים גם במשחק הראשון בסדרה.

את התעלות מתחת לרצפה הם אף פעם לא ניטרלו, את עמדות התצפית בשלבים מאוחרים יותר של המשחק הם מלכדו זה כן, אבל פה מההתחלה ממלכדים את עמדת התצפית שממנה פעלת, הדינאמיקה בקטעים הללו נחמדה יותר, המפקד כל הזמן נותן להם עיצות בקשר בהתאם לדברים שעשית כמו ״תהרסו את התעלות טיפשים הוא מגיע משם!״ או ״תסתובבו בזוגות ותחפו אחד על השני״ ואתה רואה אותם הולכים ביחד ומסתכלים לכל הכיוונים בהתאם למה שהוא אומר להם, לא אמרתי שזו מהפכה גדולה כמו שאתה רואה בדיון וזה לא שהמשחק קשה יותר במיוחד, אבל כן אמרתי שהקטעים הללו עשויים ומבוימים טוב יותר ולזה התכוונתי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 יוני 2015, 22:51

bling כתב:
Nucleus_Dawn כתב:
Klayman כתב:
Nucleus_Dawn כתב:
Klayman כתב:הם שמים את הדרייברים של נווידיה וamd ברשימת באגים שהם תיקנו? עוד איזה 3-4 עדכונים והמשחק יהיה במצב נורמלי בטח.

לא שאני רואה אתעצמי מסיים אאת הוויצ'ר 3 עד אז.... אבל עדיין..:)

ברשימת המשימות לעתיד. לא דברים שכבר תוקנו. מה שכבר תוקן רשמתי בעברית, למעלה.
זה הגיוני, סה"כ. חלק מהמשימות שלהם לדאוג שהמשחק יעבוד כמו שצריך, זה לעבוד ביחד עם AMD וNVIDIA, כדי לדאוג שהדרייברים יהיו מוצלחים עבורו.

סתם לא שמתי לב שאלה דברים שהם עוד צריכים לטפל בהם. :)

ולנושא האינטליגנציה של האויבים - שומדבר חדש או מיוחד. בספלינטר סל הם מגיבים לא פחות טוב, אם לא טוב בהרבה (לפחות באחרון), ושם אין לך wall hack על מפה עצומה ואתה צריך לסמן אויבים מרוחקים וכו'.

גם בהיטמן אבסולושן האויבים היו מוצלחים מאוד ובעלי בינה מלאכותית חזקה ו"הגיונית". אומנם שני אלה אינם משחקי עולם פתוח, אבל הקטעים שבהם האינטליגנציה של האויבים בבאטמן באה לידי ביטוי הם די מסדרוניים גם ככה.

לא רק שאין שום דבר חדש ומיוחד בAI של האויבים, כל הפעולות המדהימות שהוזכרו כאן נעשות על ידי האויבים גם במשחק הראשון בסדרה.

את התעלות מתחת לרצפה הם אף פעם לא ניטרלו, את עמדות התצפית בשלבים מאוחרים יותר של המשחק הם מלכדו זה כן, אבל פה מההתחלה ממלכדים את עמדת התצפית שממנה פעלת, הדינאמיקה בקטעים הללו נחמדה יותר, המפקד כל הזמן נותן להם עיצות בקשר בהתאם לדברים שעשית כמו ״תהרסו את התעלות טיפשים הוא מגיע משם!״ או ״תסתובבו בזוגות ותחפו אחד על השני״ ואתה רואה אותם הולכים ביחד ומסתכלים לכל הכיוונים בהתאם למה שהוא אומר להם, לא אמרתי שזו מהפכה גדולה כמו שאתה רואה בדיון וזה לא שהמשחק קשה יותר במיוחד, אבל כן אמרתי שהקטעים הללו עשויים ומבוימים טוב יותר ולזה התכוונתי.

אני בטוח שיש כל מיני שיפורים וליטושים. זה פשוט לא שום דבר חדש. גם את חסימת התעלות ראינו במשחק הראשון. זו פשוט היתה יכולת של פריז.
גם במשחקים הקודמים אני זוכר שהיו שלבים שהם החליטו להיות ביחד.
שום דבר חדש. לא סותר את זה שיש שיפורים, או שינויים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 יוני 2015, 22:58

עזוב בוס, פה האויבים הפשוטים עושים את זה, ואני לא זוכר בעבר שאמרו להם בקשר לנוע ביחד והם עשו זאת, מה גם שפה יש לך כלי להתמודד עם זה (Fear Takedown) בעוד שבקודמים פחות (גם אפשר אבל פחות אלגנטי) כמו שאמרתי הבימוי יותר טוב, הקטעים הללו מרגישים קצת יותר דינאמי מבעבר, אבל כן אין פה בשלב הזה מהפכות גדולות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 יוני 2015, 23:20

bling כתב:עזוב בוס, פה האויבים הפשוטים עושים את זה, ואני לא זוכר בעבר שאמרו להם בקשר לנוע ביחד והם עשו זאת, מה גם שפה יש לך כלי להתמודד עם זה (Fear Takedown) בעוד שבקודמים פחות (גם אפשר אבל פחות אלגנטי) כמו שאמרתי הבימוי יותר טוב, הקטעים הללו מרגישים קצת יותר דינאמי מבעבר, אבל כן אין פה בשלב הזה מהפכות גדולות.

יש חידושים שנשמעים לי הרבה יותר משמעותיים. בעיקר הmedic שגם מרפא אויבים שמתו וגם יכול להפעיל עליהם מן מגן חשמל משונה (לא ממש ברור למה, אבל שיהיה). זה מכריח אותך להיות הרבה יותר מפוקס על מטרה מסוימת, או שכל שאר הקרב יהיה לך יותר קשה.
זה נראה לי חידוש הרבה יותר משמעותי מכל ההתנהגויות האלו של האויבים, שכבר ראינו את האויבים עושים במשחקים הקודמים בסדרה.

לגבי אמרו להם לנוע ביחד - אני די משוכנע שכבר במשחק הראשון הג'וקר אמר להם את זה ברמקולים של ארקהאם. גם יש אזכור להתנהגות הזאת באיזו כתבת טיפים שמצאתי בגוגל:
New Silent Take Downs – Thanks to the the new Double Silent Takedown sticking together is no longer a viable option to scare off the Bat, thugs would stick together in pairs when scared in Arkham Asylum; in Arkham City the Dark Knight will reward thugs sense of friendship by viciously smashing their skulls together.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 יוני 2015, 23:34

וואלה לא זכרתי קטעים כאלו, והם לא עושים את זה מפחד פה, אלא מתוך כביכול ארגון וטקטיקה כשהוא צועק להם הוראות, לא שזה משנה בתכל'ס.
ול MEDIC עוד לא הגעתי, בגלל זה כתבתי "בשלב הזה" :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 יוני 2015, 23:38

bling כתב:וואלה לא זכרתי קטעים כאלו, והם לא עושים את זה מפחד פה, אלא מתוך כביכול ארגון וטקטיקה כשהוא צועק להם הוראות, לא שזה משנה בתכל'ס.
ול MEDIC עוד לא הגעתי, בגלל זה כתבתי "בשלב הזה" :)

כן... זה שינוי הגיוני (כי הם, כביכול, חלק מצבא מאורגן), אבל מבחינת המכאניקה, זה זהה. פה המפקד אומר להם להשאר בזוגות והם סוקרים את כל הכיוונים ובאסיילום הם נשארים ביחד בגלל שהג'וקר צעק עליהם ומסתכלים לכל הכיוונים בפחד.

אהה... אני מקווה שידעת על זה ולא עשיתי לך ספוילר. זה פשוט הופיע בכמה וכמה ביקורות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 יוני 2015, 23:41

נראה לי זה הופיע בשורת הטיפים בטעינה (הטיפ היה לנטרל את ה medics קודם) אבל לא נתקלתי עדיין, אם זה הופיע שם לפני שהגעתי לזה אז זה לא ספוילר.
אבל גם אם לא היה מופיע זה בקטנה, זה לא איזה ספוילר בוס, כולה סוג חדש של בריון :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 יוני 2015, 00:05

כמו ששחר אמר - רוב ההתנהגויות האלה היו כבר במשחקים הקודמים בסדרה. גם ההוראות, גם המלכודים, גם הביחד, וגם ההסתכלות לכל הכיוונים. במשחקים הקודמים, אגב, היה אפשר לנטרל חלק מהמלכודים של הגרגולים אם אחרי שהייתם תולים משם מישהו, ישר הייתם מורידים אותו עם בטרנג (חותכים את הכבל). ככה הוא פשוט היה נופל לרצפה מחוסר הכרה ולרוב הם לא היו רואים אותו תלוי ולא היו ממלכדים.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 יוני 2015, 01:02

Klayman כתב:כמו ששחר אמר - רוב ההתנהגויות האלה היו כבר במשחקים הקודמים בסדרה. גם ההוראות, גם המלכודים, גם הביחד, וגם ההסתכלות לכל הכיוונים. במשחקים הקודמים, אגב, היה אפשר לנטרל חלק מהמלכודים של הגרגולים אם אחרי שהייתם תולים משם מישהו, ישר הייתם מורידים אותו עם בטרנג (חותכים את הכבל). ככה הוא פשוט היה נופל לרצפה מחוסר הכרה ולרוב הם לא היו רואים אותו תלוי ולא היו ממלכדים.

כן, אבל בשלבים יותר מתקדים או שזה היה ממולכד מראש, או שברגע שהיית עולה לאחד והיו רואים שעלית אליו (ואז נעלמת לאחד אחר), היו יורים בו והוא היה נהרס.
גם היו אויבים עם משקפות מיוחדות, שאפשרו להם לסרוק את האזורים החשוכים של הגרגויילים ולראות אותך.
בקיצור, אין איזה שינוי מהפכני, או מרשים במיוחד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 29 יוני 2015, 02:19

שמעו אני חייב להגיד שאני נהנה מהמשחק הזה אפילו יותר מסיטי (אני אתן לו סיבוב נוסף עכשיו שיש לי אותו בסטים גם כן). המשחק הזה פשוט גורם לך לא לעשות משימות ראשיות. לא משנה מה תעשה תמיד תמצא את עצמך עסוק בדברים כפים לחלוטין מלבד המשימות הראשיות (שבעצם ממש כפיות אני חייב להגיד). בהחלט המשחק הכי כיף שיש לי כרגע על הפס4 (ועל המחשב כי אין לי מושג מה יסגר עם GMG)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 29 יוני 2015, 13:38

סופסוף קיבלתי החזר כספי מGMG דרך פייפאל :)
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 29 יוני 2015, 14:16

כתבתי שגם במשחקים הקודמים האינטליגנצייה המלאכותית מעולה, פשוט למיטב זכרוני נוספו כאן היבטים נוספים. כפי שנוספו למנוע הקרבות.

אני לא זוכר שהאויבים במשחק הראשון הביטו לרצפה וקלטו אותי נע תחתיה. בוודאי לא לירות עליי בעודי מתחת לרצפה. יש כל מיני נגיעות טובות כאלה.

מתן, אני שמח שאתה נהנה. ואפילו ממשימות הצד. כך מעצבים משימות במשחקים (הערה ליוביסופט). הוא בהחלט משובח. הטוב ביותר לקונסולה. אחד הטובים ביותר ששיחקתי בכלל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 יוני 2015, 17:08

...
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 יוני 2015, 20:02

לא ידעתי באיזה ת׳רד לשים את זה, באטמן המשחק עם הפתיחה הכי טובה ל 2015 ב UK, פירק את השיא הקודם של הוויצ׳ר 3 די בקלות לפי המתואר:
GfK Chart-Track has released weekly report of retail UK sales. Arkham Knight has managed to have best opening week in the UK this year, "comfortably" beating Witcher 3. 67% of sales were on PS4, 33% on Xbone.

http://www.mcvuk.com/news/read/batma...so-far/0151853
http://www.videogamer.com/ps4/batman...e_of_2015.html

Batman Arkham Knight (Warner Bros)
LEGO Jurassic World (Warner Bros)
The Elder Scrolls Online (Bethesda)
Yoshi’s Woolly World (Nintendo)
The Witcher 3: Wild Hunt (Bandai Namco)
Grand Theft Auto V (Rockstar)
Call of Duty: Advanced Warfare (Activision)
FIFA 15 (EA)
Destiny (Activision)
Final Fantasy XIV: Heavensward (Square Enix)

לא ברור לי למה כל כך הרבה יותר שחקני פס4 קפצו על זה, חדשות מעולות, כן למרות הפורט הרע לפיסי למשחק לא הגיע להכשל :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2015, 20:16

כי RPG עולם פתוח כבד זה לא לכולם, כי לא יצא למשחק טוב לפס4 מאז BB בפברואר וכי זה פאקינג בטמן :)
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 29 יוני 2015, 20:43

למה קפצו עליו?
כי עד כמה שקשה להאמין מדובר במשחק דור הבא הראשון (!) שפונה לקהל מאוד רחב והוא לא COD
כי המשחק הקודם נחשב לאחד ממשחקי הדור (סיטי)
כי זה באטמן
כי יש הייפ תמידי לבאטמן vs סופרמן, אפילו ליחידת המתאבדים, ואפילו עדיין לבאטמן של נולאן (נראה שאין תקופה רעה להוציא בה משחק באטמן מבחינת הייפ)
כי הוא קיבל ביקורות נהדרות
אממ נראה לי שזה מספיק..

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 יוני 2015, 20:55

וחלק נכבד מעותקי הPS4, הם מאנשים שהחזירו בסטים את העותק שלהם וקנו שוב.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 יוני 2015, 21:38

חוץ מקליימן לא קראתם בדיוק את התהייה שלי, לא שאלתי למה הוא מכר אלא למה שחקני הפס4 קנו אותו הרבה יותר :)

KEO מה יצא ל ONE השנה שאמור לספק להם את הרעב במקום באטמן?
אל תשכחו שמדובר ב UK, יחס השחקנים הרבה יותר שיוויוני ולא אמורה להיות כזו חריגה.

אפשר לאמר חוזה פרסום שבהחלט משפיע לעיתים אבל שחקני הפס4 קנו גם יותר את הוויצ׳ר שהיה תחת מייקרוסופט, נראה שאלו ז׳אנרים שאולי פחות מדברים אליהם, לפחות ב UK.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 29 יוני 2015, 22:50

אם זו השאלה, אז אני חושב שהסיבה היא שהוא רץ טוב משמעותית על הps4 מאשר על הone.
כלומר ההבדל לא ממש עד בכלל לא משמעותי, אבל זה כן נתון חד וקיים ולא איזו שמועה על חצי פריים עדיף. לכל מי שיש גם וגם אין שום סיבה לא לקנות לps4 כי עובדתית זו גרסה עדיפה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 יוני 2015, 23:55

Stick כתב:אם זו השאלה, אז אני חושב שהסיבה היא שהוא רץ טוב משמעותית על הps4 מאשר על הone.
כלומר ההבדל לא ממש עד בכלל לא משמעותי, אבל זה כן נתון חד וקיים ולא איזו שמועה על חצי פריים עדיף. לכל מי שיש גם וגם אין שום סיבה לא לקנות לps4 כי עובדתית זו גרסה עדיפה.

כן זה נכון, מצד שני לרוב האנשים אני משער יש קונסולה אחת לפי בחירתם, קצת מוזר שהיחס לא קצת יותר שווה, זה כן משחק ששווק בכבדות לצד הפס4, כמעט כל הטריילרים וסרטוני הגיימפליי גם השתמשו בגרסאות הפס4, אולי הסכם הפרסום של סוני יותר מקיף מאשר נגיד של מייקרוסופט עם הוויצ׳ר שמההתרשמות שלי לא הודגש החיבור שלו ל ONE באותה המידה.

מה שכן כשיש משחק מז׳אנר ה FPS, אפילו דסטיני שיש לו הסכם פרסום מאוד אגרסיבי עם סוני, שחקני הבוקס נותנים פייט הרבה יותר טוב גם כשהבוקס היה בפיגור גדול יותר במכירות בזמנו, אני חושב שזה באמת שילוב של כמה גורמים כמו הסכם הפרסום אבל בראש ובראשונה נראה שהז׳אנר אולי פחות מדבר אליהם משום מה, אם היה מדובר בשוטר גדול היחס היה יותר צמוד לדעתי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 30 יוני 2015, 00:14

תשמע להגיד שאין הרבה אנשים שיש להם גם וגם וזו לא מהות הסיבה זה לא נכון, כי זו האפשרות היחידה..
בהנחה שכל מי שיש לו רק וואן וקנה את המשחק קנה אותו לוואן וכל מי שיש לו רק פס4 קנה אותו לפס4, ואף אחד שיש לו רק וואן לא קנה אותו לפס4 (אין לי הוכחה לזה, אבל זה נראה לי הגיוני..) אז ההבדל הוא אצל מי שיש לו גם פס4 וגם וואן.
אז האם זה השיווק? בהתחשב בעובדה שהשיווק שיווק את המשחק ככה שנניח שוב שלא נוצר הייפ רק אצל בעלי הפס4, או הייפ לבעלי הוואן לקנות אותו לפס4, אנחנו עדיין עם בעלי שתי הקונסולות שיוצרים את ההבדל.
אז כבר ציינת שמשחקים ששווקו חזק על קונסולה אחת לא יצרו כזה פילוג, נשארנו רק עם כך שהמשחק עובדתית עדיף על הפס4 אז מבחינה הגיונית, חוץ מ14 פאנטים של השלט של הבוקס, לכל מי שהיה גם וגם קנה את המשחק לפס4.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 יוני 2015, 00:31

Stick כתב:תשמע להגיד שאין הרבה אנשים שיש להם גם וגם וזו לא מהות הסיבה זה לא נכון, כי זו האפשרות היחידה..
בהנחה שכל מי שיש לו רק וואן וקנה את המשחק קנה אותו לוואן וכל מי שיש לו רק פס4 קנה אותו לפס4, ואף אחד שיש לו רק וואן לא קנה אותו לפס4 (אין לי הוכחה לזה, אבל זה נראה לי הגיוני..) אז ההבדל הוא אצל מי שיש לו גם פס4 וגם וואן.
אז האם זה השיווק? בהתחשב בעובדה שהשיווק שיווק את המשחק ככה שנניח שוב שלא נוצר הייפ רק אצל בעלי הפס4, או הייפ לבעלי הוואן לקנות אותו לפס4, אנחנו עדיין עם בעלי שתי הקונסולות שיוצרים את ההבדל.
אז כבר ציינת שמשחקים ששווקו חזק על קונסולה אחת לא יצרו כזה פילוג, נשארנו רק עם כך שהמשחק עובדתית עדיף על הפס4 אז מבחינה הגיונית, חוץ מ14 פאנטים של השלט של הבוקס, לכל מי שהיה גם וגם קנה את המשחק לפס4.

שמע, אין לנו נתונים לכלום והכל ע"פ ההיגיון שלנו.
ההיגיון שלי אומר שאין מצב שיש כל כך הרבה אנשים שמחזיקים את 2 הקונסולות שיגרמו לכזו התפלגות קיצונית, לתחושתי אחוזים בודדים הם בעלי 2 הפלטפורמות, יש מצב שיש יותר בעלי WIIU+ PS4 או WIIU+ XB1 מאשר XB1+ PS4, או שאולי לא בהתחשב בכישלון של ה WIIU אבל אפילו זה SET UP יותר הגיוני מלהיות בעל PS4+XB1, זה פשוט מרגיש לי חסר טעם לחלוטין בשלב הזה של הדור.

ד"א שחכתי לציין עוד נתון חשוב שכתוב בחדשה של VIDEOGAMER, השבוע מכירות של AK הוא הכי גדול גם בכל הסדרה, שבר את השיא של סיטי ואוריג'ין שיצאו בתקופה של קהל משתמשים גדול יותר, בעלי הפס4 פשוט התנפלו עליו בהמוניהם לפי מה שנראה, בטח יש לו על הפלופורמה attach rate בסגנון משחקים של נינטנדו :)

עוד נתון מעניין ממחיש איזו מפלצת WB נהיתה בשוק משחקי המחשב, כבר בחצי השנה הראשונה של 2015 היא הכניסה 4 משחקים למקום הראשון במצעד המכירות- Dying Light, MKX, לגו: פארק היורה וכמובן AK, וכולם ממה שידוע לי נחשבים להצלחות ענקיות ושברו שיאים בסדרות שלהם (גם MKX הוא בעל הפתיחה הכי גדולה בסדרה, DL הוא המשחק הכי נמכר של Techland כבר בשלב הזה), הולך להיות להם רבעון חלומי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יולי 2015, 21:49

WB כנראה ידעה כבר לפני חודשים שבטמן שבור לגמרי על הPC. מה שמפתיע הוא שהדחיה של המשחק ל2015 קרתה בגלל שהמשחק היה שבור על שלושת הפלטפורמות, פשוט העובדה שהוא עדין היה שבור בגרסת הPC לא הפריעה לה לשחרר את המשחק:
http://kotaku.com/sources-warner-bros-k ... 1714915219
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 יולי 2015, 21:58

DrKeo כתב:WB כנראה ידעה כבר לפני חודשים שבטמן שבור לגמרי על הPC. מה שמפתיע הוא שהדחיה של המשחק ל2015 קרתה בגלל שהמשחק היה שבור על שלושת הפלטפורמות, פשוט העובדה שהוא עדין היה שבור בגרסת הPC לא הפריעה לה לשחרר את המשחק:
http://kotaku.com/sources-warner-bros-k ... 1714915219

תמונה
מעטים הרגעים הפחות מפתיעים בחיי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 יולי 2015, 22:02

טוב, זה ממש לא ברור לי איך דבר כזה קורה, היו צריכים מן הסתם לדחות את גרסת ה PC.
לפחות לא שחררו אותו שבור גם על הקונסולות, למען האמת זה אחד ממשחקי העולם פתוח היותר מלוטשים שיש על הפס4 והוא גם נראה הכי טוב (כן אחרי עוד קצת שעות משחק הוא עובר את הוויצ'ר לדעתי בקטע של ספקטקל גראפי, למרות שאולי טכנית קצת לא הוגן להשוות כי אין תאורה דינאמית/ מזג אוויר מלבד גשם, סקייל אולי קטן יותר וכו', אבל מבחינה ויזואלית טהורה הוא בטופ) אז זה בכלל מדגיש איזה יופי של עבודה עשו על הקונסולות.

והמשחק מעולה עד עכשיו דרך אגב, כל כך כיפי.

אני לא רואה את חובבי סיטי מתאכזבים ממנו, לא כל התוכן באותה רמה, יש גם קצת זבל או דברים שמרגישים קצת מודבק אבל הקמפיין וחלק מהמשימות צד ששיחקתי פשוט מעולות.
אבל מה שנחמד זה שגם על משהו פשוט כמו למשל להשתלט על מגדל מקבלים נקודת ניסיון לשדרוג, ככה שיש הרגשה של תמורה אמיתית לפחות על כל דבר שעושים ולא שביזבזת זמן בשביל קצת XP.
נחכה בסוף כדי לראות אם הוא מעל סיטי אבל אני כבר יכול להגיד שהוא יותר טוב מאוריג'ין :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים