נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 01 יולי 2015, 22:57

Yahel12 כתב:ורגע לסקין מה בדיוק הקשר לבן כמה אני? התנשאות?

אני לא מחרים אותם סתם, ברור שכול מה שמעניין חברה הוא כסף, אבל יש גבולות לחמדנות, גרידיות וחוסר אכפתיות, מבחינתי לפחות כנראה שלך זה לא אכפת בכלל, ולא אתה לא משלם סכום זהה בכלל לכרטיסים של NVidia, אלא אם כן מבחינת לשלם יותר זה זה זהה.

אני שאלתי כי התבטאת קצת בצורה שמעידה על חוסר הבנה בסיסי של כללי השוק.
חברה לא דורשת אגורה יותר ממה שהיא חושבת שהיא שווה בשוק, ואין דבר כזה ״גרידיות״. אפל לא גרידית כשהיא מתמחרת את הפלאפונים שלה במחיר יקר יותר וגם לא נייקי. הן יקחו כמה שיותר ויעשו כל שביכולתן על מנת שתקנה את המוצר שלהן, ולא של המתחרה וזה לא קשור לחמדנות או חוסר אכפתיות, זה קשור לעובדה שהם עסק.
אם המחיר היה יקר ביחס למה שאנשים מקבלים וביחס למתחרה - לא היה להם כזה נתח שוק. כל עניין הפיצ׳רים הגרפיים שהם בונים ומשקיעים בו הון הוא חלק בלתי נפרד מהאסטרטגיה הכי לגיטימית בעולם שלהם.

הצורה שכתבת הייתה נשמעת לי נאיבית מאוד, וזה לגמרי בסדר לא משנה בן כמה אתה, אבל זה בהחלט יותר נפוץ אצל צעירים יותר.
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 01 יולי 2015, 23:04, נערך פעם 1 בסך הכל.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 01 יולי 2015, 23:03

השאלה לגבי הגיל פשוט לא לגיטימית בכלל. מצטער

ואתה חי קצת בעולם וורוד אם אתה חושב שזה לא קשור לחמדנות/חוסר אכפתיות, להיפך זה יותר קשור לחוסר אכפתיות מכול הדברים אם כבר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יולי 2015, 23:06

הוספתי שם בסוף פיסקה כדי לנסות להבהיר...
התשובה שלי אלייך בקצרה היא שבדיוק להפך, אתה חי בעולם קצת ורוד אם אתה חושב שיש חברה שלא חושבת רק איך לעשות עוד ועוד כסף, ורק כסף, כמו שכתבת.

ואני חושב שהשאלה שלי הייתה לגיטימית מאוד, לא שאלתי מה המצב הבריאותי שלך או מה המשקל... אם אתה חושב שלא אתה לא חייב לי שום דבר והכל טוב, סליחה אם השאלה פגעה בך (:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 יולי 2015, 23:34

Yahel12 כתב:השאלה לגבי הגיל פשוט לא לגיטימית בכלל. מצטער

ואתה חי קצת בעולם וורוד אם אתה חושב שזה לא קשור לחמדנות/חוסר אכפתיות, להיפך זה יותר קשור לחוסר אכפתיות מכול הדברים אם כבר.

NVIDIA משקיעה כמות אדירה של משאבים ומפתחת טכנולוגיות יותר טוב מהתחרות, כך שהלקוחות שלה זוכים למוצרים עדיפים.
לי נראה כאילו אכפת להם מהלקוחות שלהם, יותר מAMD, דווקא.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 01 יולי 2015, 23:35

לא השאלה שלך לא פגעה בי בכלל, היא פשוט לא לגיטימית לנושא.. זה הכול, החברות האלו שולטות בעולם.. הן יכולות לעשות מה שבא להן ברמת העיקרון וזו הסיבה לתמחור הזה, אתה מדבר על חברות כמו Apple ששווה מיליארדים, והם ימשיכו להיות שווים ככה בגלל שכולם חיים באותו עולם ורוד וקונים מכשירים כאלו יקרים, הן תמיד חושבות על איך למקסם רווחים.

Laskin כתב:הוספתי שם בסוף פיסקה כדי לנסות להבהיר...
התשובה שלי אלייך בקצרה היא שבדיוק להפך, אתה חי בעולם קצת ורוד אם אתה חושב שיש חברה שלא חושבת רק איך לעשות עוד ועוד כסף, ורק כסף, כמו שכתבת.

ואני חושב שהשאלה שלי הייתה לגיטימית מאוד, לא שאלתי מה המצב הבריאותי שלך או מה המשקל... אם אתה חושב שלא אתה לא חייב לי שום דבר והכל טוב, סליחה אם השאלה פגעה בך (:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יולי 2015, 23:50

בלי הגישה התחרותית הזו לא היה לך כמעט שום דבר בחיים שיש לך היום. חברות גדולות מאפל נפלו כי עשו דברים שזילזלו בלקוחות שלהם, או נפלו קצת פחות חזק אם הפסיקו לחדש ולהוביל כל פעם מחדש, עם מוצרים שתואמים את הציפיות של הצרכן.
שום דבר לא מובטח לך כשאתה למעלה, זה פשוט לא נכון מה שאתה כותב.
אתה באמת פשוט מדבר בצורה מאוד חסרת הבנה לגבי עולם העסקים ובמיוחד כשמדברים על שוק חופשי באמת, ולא בנקים או משהו כזה. הגישה שלך אפילו חסרת הערכה כלפי נפלאות השוק, במיוחד כגיימר (:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יולי 2015, 23:55

ורק בשביל להבהיר, GAMEWORKS זה כלים למפתחים שעושים להם חיים קלים. GAMEWORKS רץ על הCPU, לא על הכרטיס מסך ולכן אין שום הבדל בין כרטיס גרפי של AMD או NVIDIA כשיש GAMEWORKS. אבל, מעבר לכל הדברים האלה, יש בGAMEWORKS פיצ'רים גרפים אופציונאלים שנועדו לכרטיסי NVIDIA כמו פרווה או HBOA+. בדיוק כמו שיש למשל את TRESS FX של AMD. כל הקונספט הוא שNVIDIA בזבזה מליונים כדי לתת כלים למפתחים שעושים את החיים שלהם קלים והתמורה של NVIDIA היא שלאותם מפתחים יש את כל אותם דברים כמו פרווה או HBOA+ פשוט שם, חינם, אפשר לזרוק פנימה בלי שום עבודה. אז בשביל NVIDIA זה סוס טרויאני, היא נותנת למפתחים נוחות וקלות ובתמורה היא מחדירה אפקטים בלעדיים לבעלי הכרטיסים שלה. דוגרי כולם מרוויחים פה, מי שקונה כרטיס של NVIDIA זוכה באפקטים והמפתחת זוכה בפיתוח קל. בעלי כרטיס AMD לא יכולים להריץ את האפקטים? מה לעשות, אבל זה רק אפקט.

אין כאן שום דבר מלוכלך, בטוח שלא יותר מאשר TRESS FX. אם כבר מדובר במשהו יותר ידידותי מאשר TRESS FX כי AMD פשוט משלמת לחברות להשתמש בTRESS FX, לפיצ'רים של GAMEWORKS אף אחד לא משלם. אתה בעצם מתלונן על זה שNVIDIA חכמה יותר מAMD, זה הכל. היא עשתה מהלך מבריק שממנו כולם מרוויחים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 יולי 2015, 00:05

אם מישהו כאן התקין את חלונות 10 בגרסאת הPreview, ולאחר העדכון האחרון הוא קיבל הודעה שWindows is not active, פשוט תעשו את זה:

https://www.reddit.com/r/Windows10/comm ... re/csofi98

עובד פיקס.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 יולי 2015, 00:37

Klayman כתב:אם מישהו כאן התקין את חלונות 10 בגרסאת הPreview, ולאחר העדכון האחרון הוא קיבל הודעה שWindows is not active, פשוט תעשו את זה:

https://www.reddit.com/r/Windows10/comm ... re/csofi98

עובד פיקס.

אני אפשר להסיק שהתקנת?
מה ההתרשמות שלך עד עכשיו?
ניסית את EDGE? נראה כמו הדבר הראשון זה שנים שאולי יגרום לי לעבור מכרום.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 יולי 2015, 05:57

מה להסיק? אפילו סיפרתי לך אישית שהתקנתי! :).

האמת? אני ממש נהנה מהגרסא הזאת. פחות התחברתי ל8 בזמנו ונשארתי עם 7, אבל זאת גרסא מצויינת. גם ממש נקיה מבאגים, ממה שיצא לי להתקל עד עתה.

Edge הוא דפדפן ממש נחמד ונוח, למען האמת. לא יודע אם אשתמש בו בלעדית, אבל מיקרוסופט פשוט עשו איתו דברים חמודים וחכמים, וסופסוף פותחים אותו לתוספים וכו' בצורה יותר נוחה. הוא גם זריז והשימוש בו נוח.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 02 יולי 2015, 10:23

התקנתי את preview וחזרתי ל8.. משחקים לא ממש פועלים עליו טוב, snap בין חלונות ממש לא עובד ברגע שאתה מנסה לחזור למשחק הוא פשוט קורס..

ולגבי הדיון שלנו, אני מוכרח להגיד שחבל לי עליכם כי אם תמשיכו להאמין שnvidia, apple או כול חברת ענק אחרת עושה הכול בשביל הצרכן אז כבר אין לי מה להגיד לכם, באמת.. ולמרות שGameworks רץ על ה CPU עדיין היו ירידות ביצועים למשתמשי AMD, אתה באמת חושב שזה קורה סתם? הרי ברור שלא

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יולי 2015, 10:27

אולי אמרת שהתקנת אבל בגלל שאתה שקרן לא אמין אנחנו אמורים פשוט לבלוע את זה קליימן?

יהל, לא היו ירידות ביצועים שקשורות לgameworks, זה רץ על cpu למען השם איך זה קשור לאיזה כרטיס מסך יש לך? היטמן הוא משחק ״בשיתוף עם amd״ והוא רץ הרבה יותר טוב על כרטיסי amd. אז גם במקרה הזה amd ״חבלה״ בכרטיסי nvidia? המשחק היחידי בשנים האחרונות שמישהי חבלה במתחרה היה tomb raider שאיתו amd מנעה מnvidia עותק ולכן בשיגור הוא היה קטסטרופה רק על כרטיסי nvidia. שתי החברות עושות מה שטוב להן כדי שימכרו כמה שיותר, אף אחת מהן היא לא פילונטרופית שמחפשת איך להאדיר את הצרכן.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 יולי 2015, 10:37

Laskin כתב:הן לא "צריכות" להיות רווחיות, כי אם הן יפעלו בהפסד זה לא ישנה הרבה את התמיכה בהן, ואולי אפילו להפך - אנשים ימהרו לתמוך יותר כדי שיצאו מהמצב. כשחברה נסחרת מדווחת על הפסדים אנשים לא ממהרים לעזור לה, כי אין פה עניין של "עזרה" אלא של רצון לעשות כסף. אבל זה מפשיט את הדיון הרחב שגם ככה לא נכנס אליו, ונעזוב את זה.
יהל - מציע לך לראות איזה CAPITALISM 101 ביוטיוב, רצוי איזו הרצאה של מילטון פרידמן על השוק החופשי, על הבורסה... זה מאוד חשוב לחיים בכלל, ולנאיביות בפרט ^_^

רק אציין... לא כל כך הבנתי את הסיבה להסברים הבסיסיים האלה. ברור לך שאני לא ילד בן 4 שצריך הסבר מה זה חברה עם מטרת רווח וחברה ללא מטרות רווח. אני סתם השתעשעתי פה על סמנטיקה ש"רווח" צריך כי צריך לשלם לעובדים וספקים וכו... כמו שאמרת, הפסד גם יכול להיות טקטיקה ל"רווח" גדול יותר כי יבואו "לעזור" להם. כך ה"רווח" של החברה "ללא מטרות רווח" גודל.

עריכה:
לגבי EDGE... אני דווקא חוויתי איתו כל מיני באגים... בעיקר אבל עם הסרפס שלי. על המחשב הראשי התקנתי אתך הפריוויו רק לפני איזה שבוע.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יולי 2015, 11:05

אני "הסברתי" כדי שאולי גם מישהו אחר כאן יקרא ויבין את הבסיס הזה, ברור לי שאתה מבין וזה סתם היה כדי לדייק, שלא יתבלבלו פה אנשים אחרים ;)

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 02 יולי 2015, 12:38

swiss-the-engine כתב:
Laskin כתב:הן לא "צריכות" להיות רווחיות, כי אם הן יפעלו בהפסד זה לא ישנה הרבה את התמיכה בהן, ואולי אפילו להפך - אנשים ימהרו לתמוך יותר כדי שיצאו מהמצב. כשחברה נסחרת מדווחת על הפסדים אנשים לא ממהרים לעזור לה, כי אין פה עניין של "עזרה" אלא של רצון לעשות כסף. אבל זה מפשיט את הדיון הרחב שגם ככה לא נכנס אליו, ונעזוב את זה.
יהל - מציע לך לראות איזה CAPITALISM 101 ביוטיוב, רצוי איזו הרצאה של מילטון פרידמן על השוק החופשי, על הבורסה... זה מאוד חשוב לחיים בכלל, ולנאיביות בפרט ^_^

איך אתה יכול לקרוא לי נאיבי? אתה רואה מה אתה אומר? אתה חושב שאני ילד בן 3 שלא מבין כלום מהחיים שלי בזמן שאתה אומר שחברות כאלו ממש דואגות ללקוחות שלהם, וחושבות עליהם כול הלילה ומשקיעות במחקר כדי שאנחנו נהיה הכי מרוצים ומבסוטים בעולם.

אז אם אתה נותן לי הצעה ומסביר לי מה חשוב לחיים ולנאיביות בפרט, אני מציע לך לפקוח עיניים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יולי 2015, 12:58

אמרתי בדיוק להפך. הן חושבות על הכסף, ורק על הכסף, וזה נכון לגבי כל חברה שאי פעם קנית ממנה מוצר כלשהו.
אותם צעדים שNVIDIA עושה "למען הצרכן" נועדו למשוך את הצרכן לקנות את המוצר שלהן, ולא של המתחרה, אבל זה לא אומר שהצעדים הללו אינם טובים לצרכן.

דוגמא:
כשיש מבצע ואתה מקבל עם כרטיס גרפי 2 משחקים (וויצ'ר ובאטמן) - הצרכן מרוויח וNVIDIA מרוויחה.
גם כשהם עושים פיצ'רים בלעדיים - זה נועד עבור הצרכנים שלה, ולא של המתחרה... ברור שלא אכפת להם אם מי שקנה את הכרטיס המתחרה "נדפק" מזה או לא מקבל את החוויה שבעלי הכרטיסים שלהם מקבלים, המטרה שלהם היא לתת לצרכנים שלהם תחושה שהם מקבלים יותר, והם אכן מקבלים יותר.
הם לא עושים משהו למען הצרכנים שלהם רק בשביל הכיף שלהם. מעולם לא אמרתי את זה, אז אל תכניס לי מלים לפה.
כל צעד שהם עושים "למען הצרכן" - מן הסתם נועד אך ורק כדי להרוויח יותר, בין אם באופן מיידי או בטווח הארוך יותר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 יולי 2015, 13:15

Klayman כתב:מה להסיק? אפילו סיפרתי לך אישית שהתקנתי! :).

האמת? אני ממש נהנה מהגרסא הזאת. פחות התחברתי ל8 בזמנו ונשארתי עם 7, אבל זאת גרסא מצויינת. גם ממש נקיה מבאגים, ממה שיצא לי להתקל עד עתה.

Edge הוא דפדפן ממש נחמד ונוח, למען האמת. לא יודע אם אשתמש בו בלעדית, אבל מיקרוסופט פשוט עשו איתו דברים חמודים וחכמים, וסופסוף פותחים אותו לתוספים וכו' בצורה יותר נוחה. הוא גם זריז והשימוש בו נוח.

נכון! מצטער... בתקופת מבחנים. המוח מפוקס מטרה, אז הוא זוכר רק דברים מסוימים מאוד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יולי 2015, 13:41

ועם כל הכבוד, כשאתה יוצר משהו עבור הצרכנים שלך זה לא שהצרכנים של המתחרה "נדפקו", זה הצרכנים שלך הרוויחו. זה כמו להגיד שסוני סופקת את הלקוחות של מיקרוסופט כי אנצ'רטד ממש טוב הלקוחות של מיקרוסופט נדפקים שהם לא יכולים לשחק בו. ההפך, סוני יוצרת תוכן איכות כדי לנסות לשכנע את הלקוחות של מיקרוסופט לקנות גם או רק פס4.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 יולי 2015, 13:45

DrKeo כתב:ועם כל הכבוד, כשאתה יוצר משהו עבור הצרכנים שלך זה לא שהצרכנים של המתחרה "נדפקו", זה הצרכנים שלך הרוויחו. זה כמו להגיד שסוני סופקת את הלקוחות של מיקרוסופט כי אנצ'רטד ממש טוב הלקוחות של מיקרוסופט נדפקים שהם לא יכולים לשחק בו. ההפך, סוני יוצרת תוכן איכות כדי לנסות לשכנע את הלקוחות של מיקרוסופט לקנות גם או רק פס4.

טוב... אנחנו יודעים שזה תלוי בחוזי ההעסקה של המפתחים של המשחק. זה לא שזה ישר בסדר שחברה תשקיע כסף בלפתח משחקים לקונסולה שלה.
אם הם מקבלים את המשכורות ישירות מסוני, זה בסדר. אם, לעומת זאת, הם מקבלים את המשכורות שלהם תחת חברה אחרת, במימון של מייקרוסופט, זה big no no וזו כמובן פגיעה ישירה בצרכנים ובכלל חטא שיש להעניש עליו בהגלייה לסיביר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 יולי 2015, 16:43

מאוד אהבתי את המשחק על ה3DS.

http://www.gamersyde.com/news_mighty_sw ... 95_en.html
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 02 יולי 2015, 21:41

Laskin כתב:אמרתי בדיוק להפך. הן חושבות על הכסף, ורק על הכסף, וזה נכון לגבי כל חברה שאי פעם קנית ממנה מוצר כלשהו.
אותם צעדים שNVIDIA עושה "למען הצרכן" נועדו למשוך את הצרכן לקנות את המוצר שלהן, ולא של המתחרה, אבל זה לא אומר שהצעדים הללו אינם טובים לצרכן.

דוגמא:
כשיש מבצע ואתה מקבל עם כרטיס גרפי 2 משחקים (וויצ'ר ובאטמן) - הצרכן מרוויח וNVIDIA מרוויחה.
גם כשהם עושים פיצ'רים בלעדיים - זה נועד עבור הצרכנים שלה, ולא של המתחרה... ברור שלא אכפת להם אם מי שקנה את הכרטיס המתחרה "נדפק" מזה או לא מקבל את החוויה שבעלי הכרטיסים שלהם מקבלים, המטרה שלהם היא לתת לצרכנים שלהם תחושה שהם מקבלים יותר, והם אכן מקבלים יותר.
הם לא עושים משהו למען הצרכנים שלהם רק בשביל הכיף שלהם. מעולם לא אמרתי את זה, אז אל תכניס לי מלים לפה.
כל צעד שהם עושים "למען הצרכן" - מן הסתם נועד אך ורק כדי להרוויח יותר, בין אם באופן מיידי או בטווח הארוך יותר.

הבהרת את עצמך מאוד ברור עד עכשיו נכון? רק שאמרתי את הדבר הנכון אתה אומר שאני מכניס לך מילים לפה?..

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יולי 2015, 23:39

סורי, באמת שאני לא מבין מה אתה התכוונת להגיד הרגע.
נדמה לי שכולם פה הבינו אותי יופי חוץ ממך, בכל הדיון ביננו... בכל אופן אין לי רצון להמשיך את זה כי אתה עונה לי כאילו אני תוקף אותך וזה היה הכי רחוק מזה בעולם. נמשיך הלאה, ברשותך

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יולי 2015, 02:16

בקרוב יוכרז ה950TI. אני משער שהוא יחליף את הויכוח "האם 750TI באמת חזק מפס4" כשהוא כנראה גם יעלה 150$ או אפילו פחות ויתן אפילו יותר ביצועים על הפס4 :)
הוא נועד להתחרות ב370 של AMD שיצא עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יולי 2015, 22:35

טריילר למשחק מיינקראפט של טלטייל:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 יולי 2015, 22:38

DrKeo כתב:בקרוב יוכרז ה950TI. אני משער שהוא יחליף את הויכוח "האם 750TI באמת חזק מפס4" כשהוא כנראה גם יעלה 150$ או אפילו פחות ויתן אפילו יותר ביצועים על הפס4 :)
הוא נועד להתחרות ב370 של AMD שיצא עכשיו.

מעניין יהיה לראות אותו מול ה380, שעולה 200$.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 37 אורחים